GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας...

. Από την ΟΝΝΕΔ Κορινθίας . Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου , δεχτήκαμε με μεγάλη χαρά προφορική πρόσκληση από το ΤΟ.ΣΥ.Ν. (Τοπικό Συμβούλιο Νέω...

.
Από την ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
.
Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, δεχτήκαμε με μεγάλη χαρά προφορική πρόσκληση από το ΤΟ.ΣΥ.Ν. (Τοπικό Συμβούλιο Νέων) Λουτρακίου – Περαχώρας για τη συμμετοχή μας σε εκδήλωσή του, με αφορμή την 35η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Στην πρόσκληση ανταποκριθήκαμε θετικά, ενώ δρομολογήσαμε άμεσα την παραγγελία στεφάνου για την κατάθεσή του από αντιπροσωπεία της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας στην εν λόγωεκδήλωση.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ζητήσαμε από το ΤΟ.ΣΥ.Ν. Λουτρακίου να μας αποστείλει τησχετική πρόσκληση, με σκοπό να συμβάλλουμε και εμείς στην ευρύτερη γνωστοποίησητης εκδήλωσης μέσω της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας.
Σε φαξ που λάβαμε, απεσταλμένο από το Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, διαπιστώσαμεκάτι πρωτόγνωρο πανελλαδικά για την βραχυχρόνια ιστορία του θεσμού των ΤΟ.ΣΥ.Ν.. Η εκδήλωση δεν οργανώνεται από το ΤΟ.ΣΥ.Ν. Λουτρακίου, όπως είχαμε ενημερωθεί, αλλά σε συνεργασία με τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ Λουτρακίου-Περαχώρας.
Σε συνέχεια αυτών δηλώνουμε ότι:
• Θεωρούμε απαράδεκτη την κομματικοποίηση ενός θεσμού όπως τα Τοπικά ΣυμβούλιαΝέων.
• Ποτέ δεν κληθήκαμε να συμμετέχουμε ως συνδιοργανωτές της εν λόγω εκδήλωσης, όπως κατά τη γνώμη μας, για λόγους πολιτικής δεοντολογίας θα έπρεπε, τόσο για τηνΟΝΝΕΔ, όσο και για όλες τις υπόλοιπες πολιτικές νεολαίες.
• Αρνούμαστε να παραβρεθούμε σε μία εκδήλωση που πρόδηλα πλέον «χρησιμοποιεί» την επέτειο του Πολυτεχνείου για κομματικές σκοπιμότητες.
• Αντιπροσωπεία της ΟΝΝΕΔ θα παραβρεθεί, όπως κάθε χρόνο, στο ιστορικό κτίριο τουΕθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου για την κατάθεση στεφάνου.
• Το Πολυτεχνείο δεν το εκχωρεί κανείς σε κανέναν πολιτικό χώρο.
----------------------------------------

24 σχόλια

  1. 26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ; ΔΑΠΙΤΕΣ ΧΙΤΕΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ!

    Η ΔΑΠ-ΝΔφκ και η ΟΝΝΕΔ αρνιόντουσαν μέχρι το 2000 ότι υπήρξε το πολυτεχνείο μιλώντας για αστικούς μύθους κτλ...

    ΧΟΥΝΤΑ, ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για κοιτα που επιασε ο πονος τους ονεδιτες για το πολυτεχνειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ante re re trampoukoi germanotsoliades asfalites fasistes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειλικρινά χεστήκαμε για τα προβλήματα των κάθε λογής εκκολαπτόμενων κομματικών στελεχών. Όταν άλλοι στρώνουν τον κώλο τους να διαβάζουν, άλλοι το παίζουν κομματικά στελέχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΝΝΕΔ=ΔΕΞΙΑ=ΧΟΥΝΤΑ=ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

    τοσο απλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΥΙΖ:

    ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ:
    1. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ;
    2. ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Η ΕΣΤΩ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;
    3. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Η ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΙΔΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;
    4. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ Η ΕΘΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ;
    5. ΠΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΟΝ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ;

    ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ DVD ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑΤΖΗΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ; ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (ΗΛΙΘΙΩΝ;)ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Gia peites ekprosopoi tis onned.tin imera toy politexnioy pethane kapios apo to tank poy bike mesa i oxi???Logika den tha apantisete alla na ksereis oti i pliopsifia toy komatoys soy an toys rotages tha elegan oxi.AN den boreis na paradextis tin istoria den boreis na tin timas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Poios tha mas pei ti thelei na pei o poihths? mhpws o Thodwrhs?

    RASSODEL
    RASSODEL
    RASSODEL
    RASSODEL
    RASSODEL
    RASSODEL
    RASSODEL
    RASSODEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ONED KAI POLUTEXNEIO OUXAXAXAXAXAXAXAXA.
    SE LIGO THA KATATHESEI KI O PATAKOS STEFANI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οννεδίτες, εσείς να γιορτάσετε τον Βουλγαράκη και τον πεθερό του.
    Ετσι όπως κάνατε τα τελευταία 25 χρόνια δηλαδή, γαμώ το Φελέκη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...και όταν λέμε πουστάρα, εννοούμε αντί για θανατική, ισόβια. Και μετά, αντί για ισόβια, μερικά χρονάκια. Η πουστιά του εθνάρχη, κυλάει στο αίμα μας.

    Κάθε εθνάρχης έχει τον δικό του θόδωρα (ενίοτε και ζαχόχοντρο), τον θόδωρα τον συνλουόμενο στο ντους, τον θόδωρα που πετάει το σαπούνι κάτω, για να σκύψει να το σηκώσει ο εθνάρχης... Η συνέχεια επί της οθόνης, σήμερα έργα δύο...

    ΞΕΚΩΛΑ! ΠΟΥΣΤΡΟΚΟΜΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΤΕ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ. ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γράψτε και άλλα τέτοια ! Δείξτε ποιοι είστε γαμόσπιτοι. Αυτός είναι ο φασισμός σας. Βρίστε ρε πουθενάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτοί είστε ρεεεεεεε !!! Αυτή είναι η ελευθερία που θα μας φέρετε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πόσο υποκρίτριες είναι τα κορίτσια της οννεδ; Μα πόσο; Είναι γνωστό σε όλος ότι στις ιδιωτικές τους συζητήσεις απαξιώνουν το πολυτεχνείο 73, οι περισσότερες μάλιστα εκφράζουν με μεγάλη ευθράδεια την νοσταλγία τους για το χουντικό καθεστώς. Και δω πρόβατα κορίτσια; Αν έχετε λίγο τσίπα και ντομπροσύνη βγείτε να πείτε τις πραγματικές σας απόψεις και αφήστε τα ψευτοστεφάνια και τις δήθεν ευαισθησίες. Ξέρουμε πολύ καλά ότι κάτω από τα γαλάζια πουκάμισα κρύβετε σουτιέν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγχαρητήρια για τα άκρως πολιτικοποιημένα και βαθυστόχαστα σχόλια. Η ερώτηση που βγάζει το δελτίο τύπου είναι απλή: Κομματικοποίηση του Πολυτεχνείου ή όχι; Όλοι εσείς, οι ανώνυμοι, μάλλον λέτε ναί. Αφήστε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού που μόνη επέλεξε την κυβέρνηση της να λέει όχι.

    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο, ρε παιδιά, θυμήθηκα πάλι τον Καλυβάτση στο καταπλητκικό βιντεάκι των ΑΜΑΝ "ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ" (αν το ξεχάσατε δείτε το εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=nBZH4hL1YXY ).
    Αλλά τι να σας πει κανείς... Στη δικτατορία των ηλιθίων, δυστυχώς, δεν υπάρχουν Πολυτεχνεία για να εξεγερθείς... Και γι'αυτο είναι ανίκητη.
    Διαχρονικά, όμως, οι φασίστες, σε όποιο χώρο και αν ανήκουν, χρησιμοποιούν ύβρεις και φωνές στη θέση των επιχειρημάτων, καθότι δεν έχουν τέτοια. Και για όσους νομίζουν ότι ο φασισμός συνδέεται με ένα μόνο πολιτικό χώρο, ας το ξανασκεφτούν... Ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι θεωρούνταν σοσιαλιστές, ενώ με το δεύτερο συνεργάστηκαν στη δημιουργία του φασιστικού του κόμματος και οι Ιταλοί αναρχικοί...
    Τροφή προς σκέψη, αν είστε ικανοί για κάτι τέτοιο, φυσικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. γαλάζια παιδάκια των γαλάζιων συνεντεύξεων πάτε στο βατοπέδιο να καταθέσετε στεφάνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ???

    ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ????

    ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !!!!

    ΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΑΥΡΙΟ ... ΣΚΑΤΟΣΑΚΟΥΛΕΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. apogonoi tis xountas eiste onneditakia.. polu arga na svisete to vromiko parelthon sas.. ante psiste kanena arni tin 21 aprili se kanena panepistimio opos kanate.. vgalte kai tipote mpravous na paiksoun ksulo gia esas mias kai eseis de mporeite.. pigainete kanenan protoeti sta mpouzoukia na tou parete tin psifo.. KSEFTULISMENOI!!! POIOUS PATE NA KOROIDEPSETE RE??? DE KSEXNAME POIOI EISTE!!! FASISTES PISO STIS TRUPES SAS!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ti les re karagiozi??? se ligo tha mas peite oti eiste kai antistasiakoi dexioi!!! oust fasistes ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
    Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
    Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
    Και κρίνει, πάντα κρίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η απάντηση του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Λουτρακίου - Περαχώρας ειναι αναρτημένη στο blog μας: http://tosyn-lp.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση