GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιμένουμε απαντήσεις...

. Εδώ Θεσσαλονίκη! . Εδώ και πολλά χρόνια ξεκινάει από το Ασβεστοχώρι, περνάει από τα Πεύκα (Ρετζίκι) και καταλήγει στα Μετέωρα ένα ρέμα. Θα...

.
Εδώ Θεσσαλονίκη!
.
Εδώ και πολλά χρόνια ξεκινάει από το Ασβεστοχώρι, περνάει από τα Πεύκα (Ρετζίκι) και καταλήγει στα Μετέωρα ένα ρέμα.
Θα μπορούσε να αποτελεί ένα πνεύμονα ζωής και ομορφιάς.
Δυστυχώς όμως αυτό το ρέμα μετεξελίχθηκε σε κοινό βόθρο, γιατί πολλοί που κάθονται και στο Ασβεστοχώρι και στα Πεύκα ρίχνουν τα “ απόβλητά “ τους μέσα στο ρέμα.
Θα μου πείτε μέχρι εδώ “φυσιολογικά” τα πράγματα.
Όταν όμως κάποιοι αφελείς προσπάθησαν να βρουν αρμόδιους για να δώσουν λύση στο πρόβλημα διεκδικώντας αξιοπρέπεια στην ζωή και προστασία στην υγεία –υπάρχει μάλιστα και νηπιαγωγείο που συνορεύει με το ρέμα- δεν βρέθηκε ούτε ένας.
Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄βαθμού, Περιφέρεια ,Υπουργεία.
Μας ρωτούσαν μάλιστα εμείς τι προτείνουμε!!!
Αποφασίσαμε λοιπόν εμείς οι δύο στο γέρμα της ζωής μας να στήσουμε αντίσκηνο και να ξεκινήσουμε απεργία πείνας μπας και ευαισθητοποιηθεί ΕΝΑΣ αρμόδιος να κάνει το αυτονόητο να δώσει πίσω την ταυτότητα του στο ρέμα και να βγάλει από πάνω του την ρετσινιά του βόθρου, αλλιώς είμαστε αποφασισμένοι να το πάμε μέχρι το τέλος.

Δημήτρης Κυριάκος, ετών 62
Σωτήρης Αρβανιτίδης, ετών 62
----------------------------

15 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ...
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΟΘΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. εδω και εκατονταδες χρόνια ξεκινα το ρεμα το καϋμένο και οχι πριν λιγα χρόνια.
    2. Το ασβεστοχωρι αναπτυχθηκε τη δεκαετία 95-2005 που ήσασταν τότε;
    3. όταν εφτιαχναν κοντα στο ρεμα κατοικιες και νηπιαγωγεία που απαγορεύεται τι κανατε;
    4. σήμερα που εφραξαν τα παντα τι περιμενετε να γινει;
    5. είναι αργά πια. Γιατί δεν φωναζατε όταν επρεπε και να κανετε δεκα απεργείες πεινας εκτός και αν μετακομισατε στη περιοχή προσφατα.αλλά δεν ρωτησατε δεν είδατε δεν μυρίσατε; πριν πατε εκει;
    κατα τ'αλλα συμφωνούμε με τις διαπιστωσεις. αλλά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τη διαφωνία τους για την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων του ΟΛΠ στην Cosco, εξέφρασαν την Τρίτη κατά τη συνάντησή τους με τον Κινέζο πρόεδρο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου και η γγ του ΚΚΕ Αλ.Παπαρήγα.

    Ο κ. Παπανδρέου ανέδειξε την ανάγκη περαιτέρω ανάπτυξης των διμερών σχέσεων μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Χου Ζιντάο.

    Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στις επενδύσεις της Κίνας στην Ελλάδα, αναφερόμενος, ωστόσο, στο θέμα του ΟΛΠ δήλωσε:

    «Είχα την ευκαιρία να επαναλάβω την πάγια θέση του ΠΑΣΟΚ για τις στρατηγικές υποδομές και το πώς εμείς τις βλέπουμε για την πατρίδα μας».

    καλά ρε μαλάκα αυτιστικέ, άμα σου ζητήσουν οι κινέζοι να αγοράσουν το λιμάνι της Νέας Υόρκης θα μας πεις για την πατρίδα σου

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο που διαδραματίζει η Κίνα στη διεθνή οικονομική «σκακιέρα», ιδιαίτερα στην παρούσα συγκυρία και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση του Κινέζου προέδρου να ορίσει προσωπικό απεσταλμένο στην «Επιτροπή Στίγκλιτς», η οποία έχει συσταθεί με πρωτοβουλία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

    Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Χου απηύθυνε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ επίσημη πρόσκληση να επισκεφθεί την Κίνα.

    Μπερδεύτηκε ο original κινέζος και αντί να καλέσει τον άλλο κινέζο, κάλεσε το βλακογιώργο. Δε πειράζει κύριε Χου, θα γελάνε 2 δισ κινέζοι μόλις προσγειωθεί στο πεκίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί είναι πραγματικοί λεβέντες , και όχι οι παρασιτικοί ψευτοοικολόγοι των παρακυβερνητικών οργανώσεων.

    Δώστε και άλλα στοιχεία να βοηθήσουμε, παράλληλα με τη δημοσιότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ώστε ο Ζοροδήμαρχος δεν ήξερε τι γινότανε στην Νομαρχία του σε θέματα τόσο κρίσιμα, και που για τα οποία είχε προειδοποιήσει και τον Καραμανλή πριν από πολλούς σε σχέση με τις συνέπειες τους στην κυβέρνηση και στο κόμμα.
    Αυτό μόνο τον ενδιέφερε, η κυβέρνηση και το κόμμα, όχι ο κόσμος που αγωνιούσε.
    Δεν ήξερε γιατί αυτός ήταν απονήρευτος, δεν είχε νυχτοπερπατήσει, δεν είχε πατήσει σε πεζοδρόμιο,γιατί εκεί που βρίσκεται είναι γιατί κρατούσε στα χέρια του το Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο, και με αυτό στα χέρια πορευόταν από μικρός,δεν ήξερε γιατί δεν τον ενημέρωσαν οι υφιστάμενοι του, λες και για το ζήτημα που αυτός απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό εκείνοι θα τον αγνοούσαν και θα έκαναν του κεφαλιού τους, με προϊστάμενο αυτόν που από τραγουδιστής σε ένα φτηνό λαϊκό κέντρο, έγινε δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, και μπράβο του σε αυτό.
    Και τώρα μας λέει για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου πως είναι ένα μεγάλο θέμα αλλά όχι σκάνδαλο,
    και αθωώνει τους υπουργούς του πασόκ, που εκείνοι έχοντας δει την καφτή πατάτα της υπόθεσης επί των ημερών τους την στείλανε στο δικαστήριο, και αθωώνει και εκείνους τους υπουργούς της δεξιάς, της νέας δημοκρατίας που όχι μόνο φάγανε την πατάτα αλλά και το χώμα που φύτρωσε,καφτή καφτή και γουργουρίζανε σαν περιστέρια από την χαρά τους όταν την τρώγανε, μόνο οι πονηροί που δεν ξέρανε πως η πατάτα είχε περονόσπορο και θα τους χαλάσει, και τους χάλασε,και τώρα περιμένουν πως και πως τον γιατρό, την εξεταστική να τους κάνει καλά, να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς οι παρακατιανοί για αυτούς στην κακομοιριά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλά ρε φίλε: το κράτος περιμένεις να καθαρίσει τις δικές σας βρωμιές;Δε ντρέπεσαι λιγάκι; Τί πράγματα είναι αυτά με σας τους σύγχρωνους έλληνες; Κόφτε τις μαλακίες και αρχίστε να σκέφτεστε λίγο διαφορετικά. Ήδη καταντήσατε την ελλάδα χώρα τρίτης κατηγορίας.
    Παντελής
    Σικάγο, Η.Π.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aυτοί που κατάντησαν το ρέμα από "πνεύμονα ζωής και ομορφιάς" βόθρο
    είναι αμφίβολο αν καταλάβουν το νόημα της απεργίας σας όπως και δεν θα καταλάβαιναν επεμβάσεις οποιων "αρμοδιων" συστάσεις, απαγορεύσεις κλπ.
    Ελλαδιστάν το μεγαλείο σου!!!!!!!!!
    Πάντως Δημήτρη και Σωτήρη σας εύχομαι να πετύχετε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TA PARAPONA SAS STON NOMARXI POY PSYFISATE

    OTAN TA KATAPATOUSATE TA OIKOPEDA HTAN KALA
    AN DEN SAS ARESOYN TORA PISO STI ROSSIA EKEI THA EXETE KE PYRINIKA APOVLITA KE SIVIRIA
    H STA XORIA SAS H
    H GAMISTE TON POUSTI TON EFRAIM TON ANTHYMO KE THN MAFIA TOY NOMARXIDI

    ESEIS TO BROMISATE MAZI ME TON NOMARXIDH TO MEROS AUTO KAPOTE HTAN PARADEISOS

    ME PARESHRE TO REMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημήτρη και Σωτήρη
    αντί για απεργία πείνας δεν χώνετε την μούρη του Πανίκα παρουσία της τηλεόρασης στο ρέμα γιατί σαν σκατό που είναι εκεί του αρμόζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά, δέν έχετε ίχνος αυτοσεβασμού, "... εσείς οι δύο στο γέρμα της ζωής σας...",
    καί επιδίδεσθε σέ καραγκιοζιλίκια, εθίζοντας τούς γυιούς καί τά εγγόνια σας σέ κουραμπιεδο- παπαριές ?

    Καλά σάς τά λέει ο Αμερικάνος Παντελής, απ' τό Σικάγο.

    Εάν η πλειονότητα τών "συγχωριανών" σας, χέζουν μέσ' τό ρέμα, είσαστε άξιοι τής τύχης σας καί ρουφήξτε τό αυγό σας, καταγγέλλοντάς τους ΕΠΩΝΥΜΩΣ.
    Έχουν ονόματα.
    Τί φοβάστε, ρέ, "στό γέρμα τής ζωής σας"?

    Εάν η πλειονότητα τών συγχωριανών σας είναι "πολίτες", πάρτε κανά φτυάρι στό χέρι καί λύστε τό πρόβλημα ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΪ.
    Άν, πάλι, η πλειονότητα τών συγχωριανών σας είναι δημοκρατικοί χοντρόκωλοι κουραμπιέδες, σάν καί τού λόγου σας, έ, τότε, χτυπήστε δυνατά μέ νάζι τό ποδαράκι σας στό δάπεδο καί πέστε, τρίς, "νά φύγου τά σκατά, νά φύγου τά σκατά, νά φύγου τά σκατά", καί, ώ τού θαύματος, αμέσως θάρθει ο .. Ψωμιάδης καί θά τά καθαρίσει..
    Άντε ρέ, σοβαρευτήτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. MIA FORA TON MHNA ENTELOS ETHELONTIKA KURIOS SABBATO 2 ORES
    SUNANTIOMASTE 6 H 7 ATOMA ME GANTIA MAZEOUME ME KEFI
    OTIDHPOTE GURO APO TON DROMO
    SUNHTHOS KLARIA SPANIA XARTIA TA KOUTIA EINAI SPANIA STHN GERMANIA!!EINAI SXEDON PANTA KATHARA OMOS EINAI ENAS TROPOS GIA KALAMBOURI
    GELIO OMOS KURIOS ETHELONTIKH PROSFORA OTI KATI KAI ESU PROSFERHS, STO TELOS PINOUME KAI KAMIA MBURA ! DEN TO THELO NA KRINO KANENAN GIA OLA UPARXH TO PAN METRON ARISTON.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΜΑ, ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα τα καθαρίσει ο δήμαρχος Στελάρας! Και για όποιους δεν ξέρουν, ο γνωστός για τα ανδραγανθήματα του στους αγωνιστικούς χώρους Στέλιος Συμεωνίδης συνεχίζει το θεάρεστο έργο του στη Δημαρχία των Πεύκων (Ρετζίκι). Κ¨ατι ξέρει αυτός απο βόθρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 5.13μμ

    Αγόρι μου αυτή η ιστορία είναι εδώ
    και 20 χρόνια.
    Πριν απο αυτόν τον Νομάρχη και απο
    αυτόν τον Υπουργό , είχαν άλλους,
    απλά ήσαν άτυχοι και το ρέμα, δεν
    ήταν μέσα στα 30.0000 !!!!!!!!!!
    έργα του Λαλιώτη.

    Σημ, Εσύ τα έργα κάντα 60,70,80.000

    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δουλεύει η δικαιοσύνη στην Ελληνική δημοκρατία.

    Ας πούμε ότι είμαι ένας ζάπλουτος μεγαλοαπατεώνας που έχω κλέψει δισεκατομμύρια από τους πελάτες μου και το χρηματιστήριο.

    Μία λύση για να μή με πιάσουν είναι να εξαφανιστώ σε κάποια Λατινοαμερικάνικη χώρα, κατά προτίμηση κάνοντας και μία πλαστική στο πρόσωπο.

    Στην Ελλάδα έχω και άλλη μία επιλογή. Αγοράζω ένα κανάλι και απειλώ την εκλεγμένη κυβέρνηση ότι εάν με στείλουν να δικαστώ θα τους κάνω συκοφαντικό πόλεμο και θα φέρω την αντιπολίτευση να κυβερνήσει.

    Καλό έ;

    (Και εγώ που νόμιζα ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό, όπως λέει και το Σύνταγμα, μάλλον δεν είχα καταλάβει καλά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση