GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι φωτογραφίες με Ντόρα και Σαμαρά...

. PRESS-GR: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ . ------------------------------------

.
PRESS-GR: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
. ------------------------------------

20 σχόλια

  1. 54μήνες Ν.Δ. - 45 σκάνδαλα!

    Ιούλιος 2004 - Χρηματισμός.
    Λίγους μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας και η Υπόθεση Λιάσκου - Κεραμιδά (από το Υφ. Τουρισμού) για χρηματισμό στιγματίζει τη νέα… εναλλακτική και "καθαρή" κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή...
    Σεπτέμβριος 2004 - παράνομη μεταγραφή
    Το πανελλήνιο συγκλονίζεται για την μεταγραφή του γιου του κ. Τσιτουρίδη, υπουργού Απασχόλησης τότε, που παραιτήθηκε για το σκάνδαλο αυτό.
    Ιανουάριος 2005 - βασικός μέτοχος
    Η υπόθεση του βασικού μετόχου, με τις παρεμβάσεις και των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, έρχεται να απασχολήσει την επικαιρότητα για αρκετό διάστημα μιας και το MEGA καιγόταν αρκετά με το θέμα, λόγω της ενασχόλησης με τα Δημόσια Έργα του ιδιοκτήτη του καναλιού.
    Μάιος 2005 - προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ
    Ο στενός συνεργάτης του Προκόπη Παυλόπουλου, κ. Χούπης εμπλέκεται στο σκάνδαλο των προσλήψεων εκτός ΑΣΕΠ στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
    Ιούνιος 2005 - πακιστανοί
    Οι απαγωγές και ανακρίσεις των Πακιστανών είναι ένα από τα χτυπητά και καλά ενθυμούμενα σκάνδαλα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Υπουργός τότε; Και ο Πολύδωρας να λέει πως οι Πακιστανοί απάγονται μόνοι τους…
    Ιούνιος 2005 - προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ
    Σε συνέχεια των προηγούμενων προσλήψεων έρχονται και οι προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ και για τη στελέχωση της Αγροφυλακής.
    Σεπτέμβριος 2005 - πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου Σινούκ
    Ευθύνη της κυβέρνησης η υπόθεση εφόσον με τα τωρινά στοιχεία γνώριζε την κατάσταση των ελικοπτέρων και τα άφηνε να πετάνε, κάτι που στοίχισε την ζωή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας.
    Σεπτέμβριος 2005 - καρτέλ γάλατος - Κουμπάροι
    Τις συναλλαγές των επιχειρηματιών για τη μείωση των προστίμων τους εις βάρος των καταναλωτών αφορά το καρτέλ του γάλατος που εμπλέκει τα στελέχη της ΜΕΒΓΑΛ.
    Οκτώβριος 2005 - Ρεγκούζας και κρατικές διαφημίσεις
    Την παραίτηση του Αδάμ Ρεγκούζα προκάλεσε η εμπλοκή του στο σκάνδαλο της παροχής κρατικής διαφήμισης σε υπόδικο, ιδιοκτήτη τηλεοπτικού καναλιού στη Θεσσαλονίκη.
    Οκτώβριος 2005 - Μαντούβαλος - παραδικαστικό
    Την εμπλοκή του στο παραδικαστικό κύκλωμα πλήρωσε με αποπομπή ο Πέτρος Μαντούβαλος. Ο Πέτρος Μαντούβαλος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες: ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, απόπειρα κακουργηματικής απάτης, απόπειρα παράβασης του νόμου περί μεσαζόντων, απάτη από κοινού από την οποία η ζημιά είναι ιδιαίτερα μεγάλη, απόπειρα εκβίασης και παράβαση του νόμου περί μεσαζόντων από κοινού
    Δεκέμβριος 2005 - Παλαιοκρασσάς και ΔΕΗ
    Για φαγοπότι στη ΔΕΗ επί Παλαιοκρασσά μιλούσαν τα ΜΜΕ την περίοδο εκείνη. Εκείνος απομακρύνθηκε και κανένας υπουργός δεν πήρε την ευθύνη.
    Ιανουάριος 2006 - Μαρκογιαννάκης για Εισαγγελέα Αρείου Πάγου
    Ηχογραφημένες συνομιλίες και αρνητικοί χαρακτηρισμοί από πλευράς του κρητικού βουλευτή κ. Μαρκογιαννάκη προς τον κ. Σανιδά.
    Φεβρουάριος 2006 - ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ Vodafone
    Το μεγαλύτερο, από την αρχή της διακυβέρνησης ως την περίοδο που έγιναν, (που να ξέραμε τι θα επακολουθήσει) σκάνδαλο ήταν αυτό των υποκλοπών κορυφαίων στελεχών της πολιτικής ζωής και όχι μόνο. Ευθύνες ; Καμιά. Παραιτήσεις; Καμιά. Μια "αυτοκτονία…" μόνο
    Ιούνιος 2006 - Ξυλοδαρμοί φοιτητών στα πλαίσια των μεγάλων καταλήψεων στα πανεπιστήμια
    Η πρώτη συστηματοποιημένη επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στα εκπαιδευτικά έρχεται το καλοκαίρι του 2006, με προπαγάνδα και πολύ ξύλο από την πλευρά των ΜΑΤ κατά των φοιτητών και λοιπών μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας, που εναντιώνεται στο Νέο Νόμο Πλαίσιο. Μαριέττα και Πολύδωρας στα τύμπανα του πολέμου και Ρουσόπουλος και λοιποί στα πόστα της προπαγάνδας.
    Αύγουστος 2006 - Πυρκαγιές στη Χαλκιδική
    Ανεξέλεγκτες πυρκαγιές στη Χαλκιδική με απολογισμό πέραν των πολλών καμμένων στρεμμάτων, ακόμα και ανθρώπους. Παραιτήσεις; Μπα !!!
    Σεπτέμβριος 2006 - Υπόθεση Ζαρντινιέρα
    Ο ξυλοδαρμός του Κύπριου φοιτητή μπροστά στο ξενοδοχείο ABC στη Θεσσαλονίκη από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Οι επιπτώσεις ήταν … τρομερές. Ευτυχώς σώθηκε ο νέος με αρκετά τραύματα. Οι υπεύθυνοι τάχα … αποπέμφθηκαν !
    Σεπτέμβριος 2006 - Κουμπάροι ξανά…
    Κουμπάροι και πάλι στο προσκήνιο
    Δεκέμβριος 2006 - Εξαγορά ΓΕΡΜΑΝΟΣ από COSMOTE
    Η περίπτωση της εξαγοράς της ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την COSMOTE περιγράφεται ως "η διοίκηση της Cosmote ενήργησε δολίως και με σκοπιμότητα, προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων και δη να ωφελήσει τον Πάνο Γερμανό"
    Μάρτιος 2007 - Άγριοι ξυλοδαρμοί φοιτητών στις μεγάλες πορείες του Μαρτίου
    Η χούντα της Νέας Δημοκρατίας, όπως αναφέρει και ο gmargari, για άλλη μια φορά από τον Ιανουάριο ως το Μάρτιο του 2007, καταστέλλει κάθε διαφορετική φωνή ενάντια στο νόμο - πλαίσιο που ψήφισε η κυβέρνηση.
    Μάρτιος 2007 - Ομόλογα…
    Ομόλογα… και το σημαντικότερο σκάνδαλο (πάλι μέχρι το επόμενο) έρχεται στην επικαιρότητα με τα ταμεία να αδειάζουν για χάρη των χρηματιστηριακών συναλλαγών των άμεσα εμπλεκόμενων. Ευθύνες; Καμία και πάλι !
    Απρίλιος 2007 - Τσιτουρίδης και πάλι !
    Ο Τσιτουρίδης πρωταγωνιστεί ακόμα μια φορά με την εμπλοκή συνεργάτη του στο σκάνδαλο του ΠΑΣΟΚ με το Χρηματιστήριο. Παραιτείται για άλλη μια φορά, ο τότε Υπουργός Απασχόλησης.
    Ιούνιος 2007 - Βαρβιτσιώτης και σκάνδαλο Μυκόνου
    Αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις της χρονιάς είναι η περίφημη πλέον υπόθεση της Μυκόνου. Το όνομα του βουλευτή της Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη καθώς και του πρώην (εξαιτίας αυτού του ρεπορτάζ) ειδικού γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Ευγένιου Παπαδόπουλου, που ενεπλάκησαν στην υπόθεση έδωσαν στη δημοσιογραφική έρευνα διαστάσεις πολιτικού σκανδάλου πρώτου μεγέθους!!!
    Ιούνιος 2007 - Πυρκαγιές στην Πάρνηθα
    Ο προάγγελος των μεγάλων προεκλογικών πυρκαγιών έγινε στην Πάρνηθα. Στρέμματα έγιναν καπνός και οι εκτάσεις παραχωρήθηκαν στο Καζίνο όπως είχε συμφωνηθεί από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.
    Αύγουστος 2007 - Φωτιές στην Πελοπόννησο και στην Εύβοια
    Οι πιο αμφιλεγόμενες και πιο πολύνεκρες πυρκαγιές που κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας, είναι αυτές που στιγμάτισαν την προεκλογική περίοδο του 2007 και εξαιτίας της τρομοκρατίας έδωσαν τη νίκη και πάλι στη ΝΔ.
    Αύγουστος 2007 - Χρέη του Αλογοσκούφη για τις εκτυπώσεις του προεκλογικού υλικού
    Στις αίθουσες των δικαστηρίων αλλά και της Βουλής θα συνεχιστεί το θέμα που δημιουργήθηκε μεταξύ του επιχειρηματία Βασίλη Μπρέκου και του υπουργού Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη για το χρέος των 280.000 ευρώ.
    Σεπτέμβριος 2007 - ΕΚΛΟΓΕΣ
    Δεκέμβριος 2007 - Μαγγίνα… πιάσε μια λεμονάδα
    Πρόστιμα ύψους 160.000 ευρώ επέβαλε η Πολεοδομία Μαρκοπούλου στο Βασίλη Μαγγίνα για τη βίλα - "αναψυκτήριο" που έχτισε στο Κορωπί (αυτή στην οποία "φιλοξενούσε" και τους Ινδούς).
    Δεκέμβριος 2007 - ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ - Σεξ, ψέμματα και DVD
    Το πιο ροζ σκάνδαλο όλων των εποχών αποκαλύπτεται και στοιχειώνει τους πολίτες αυτής της χώρας για πάνω από 4 μήνες, καθημερινά. Παράνομοι διορισμοί, βιντεοταινίες, κομιστές, εκπομπές και λοιπά… έφεραν όλα τα υπόλοιπα σημαντικά θέματα σε δεύτερη μοίρα. Η μόνη που μπήκε φυλακή για όλα ήταν η Τσέκου. . . Αθάνατο ελληνικό κράτος δικαιοσύνης.
    Ιανουάριος 2008 - Κουκοδήμος - Θέμος και Αδριανός
    Ψάχναμε επί μήνες να βρούμε τον κομιστή του DVD και ξαφνικά έρχεται η εμπλοκή του Κουκοδήμου στην υπόθεση, ο οποίος και διαγράφηκε από την Κ.Ο. της ΝΔ αλλά επανήλθε μετά… λόγω δυσχεριών για να βγαίνει και το 152….
    Απρίλιος 2008 - Αυθαίρετο Σουφλιά
    Στο "μικροσκόπιο" τίθενται οι έως σήμερα ενέργειες των υπηρεσιών της Πολεοδομίας Μαρκόπουλου, όσον αφορά το θέμα της αυθαίρετης εξοχικής κατοικίας του ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΧΩΔΕ Γίωργου Σουφλιά.
    Απρίλιος 2008 - Ηλιέλαιο - δηλητήριο
    Σύσσωμοι οι Έλληνες περνάνε από ΚΤΕΟ λόγω του λαδιού που πλασάρανε ως μαγειρικό αλλά μόνο αυτό δεν ήταν… Ευθύνες και πάλι αναζητούνται !
    Μάιος 2008 - Εξαγορά ΟΤΕ από DT
    Στο στόχαστρο όλων η συμφωνία της κυβέρνησης και της DT, με την εμπλοκή του Βγενόπουλου, για το θέμα της εξαγοράς του ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ πουλήθηκε, ο Βγενόπουλος έγινε πιο μάγκας και οι Γερμανοί άρχισαν τις διαρθρωτικές κινήσεις τους.
    Μάιος 2008 - Λιμάνια (ΟΛΠ) και Κινέζοι
    Άλλες προσφορές ισχυρίζεται η εταιρία COSCO και άλλα επικαλείται ο μέχρι πρότινος υπουργός Ναυτιλίας, κ. Βουλγαράκης και τα ποσά διαφέρουν κατά 4 δις… ! Ψιλά δηλαδή… Τα συμπεράσματα δικά σας. Ο ΟΛΠ στους Κινέζους και η Ελλάδα ξεπουλιέται.
    Μάιος 2008 - ΝΟΘΕΙΑ στη διαδικασία αναθεώρησης του συντάγματος
    Αγοραστός και Πατρωνία σε ρεσιτάλ Νοθείας στη Βουλή το Μάιο και σε ρεσιτάλ υποκριτικής το Σεπτέμβριο όπου αρνούνται τα πάντα. Μα τι χαρτάκια ανταλλάξανε;;; Αυτή είναι η εικόνα της Βουλής εν έτει 2008… σε μια διαδικασία αναθεώρησης του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ
    Μάιος 2008 - ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS
    Τα λόγια είναι περιττά… Μαύρα χρήματα και χρηματισμοί υπουργών, βουλευτών και κομμάτων δείχνει η μέχρι τώρα έρευνα που έκλεισε… προς όφελος των εμπλεκόμενων. Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε το Μάιο αλλά είναι εν ενεργεία πολλά χρόνια τώρα η σχέση της SIEMENS με τις ελληνικές κυβερνήσεις.
    Ιούνιος 2008 - Λευκίμμη ΧΥΤΑ
    Μια γυναίκα, έγκυος, νεκρή από την βίαιη τρομοκρατία των ΜΑΤ στην αντίθεση των πολιτών στην εγκατάσταση των χωματερών στη Λευκίμμη στην Κέρκυρα. Το κράτος σκοτώνει για άλλη μια φορά
    Ιούνιος 2008 - Μητσοτάκης Κυριάκος και SIEMENS
    Το πρώτο όνομα πολιτικού από τη Νέα Δημοκρατία, μετά από αυτό του Τσουκάτου από το ΠΑΣΟΚ, έρχεται να ταράξει και πάλι τα νέρα. Ο Κυριάκος, που πρόσφατα γιαουρτώθηκε σε εκδήλωση στο Πολυτεχνείο, απλά έκανε κάποιες αγορές από τη SIEMENS για τηλεφωνικό κέντρο αξίας ….. πολλών χιλιάδων ευρώ. Απλά πήρε κάποιες οικιακές συσκευές από τη SIEMENS και ξέχασε να πάει να πληρώσει. Απλά διευκολύνθηκε για την αγορά κάποιου οικοπέδου… Σε σχέση με όσα έχει κάνει ο πατέρας του στην Ελλάδα πάντως αυτός δεν έκανε τίποτα. :)
    Ιούλιος 2008 - Λιάπης, Χριστοφοράκος και SIEMENS
    Ταξίδια με τη SIEMENS και τα τζετ του Χριστοφοράκου και άλλες συναλλαγές με ΟΣΕ κλπ. ώστε να κλείσουν οι καλές δουλειές με τη SIEMENS και τα μεγάλα έργα του Δημοσίου.
    Ιούλιος 2008 - Αποπομπή Ζορμπά
    «Δεν με ήθελαν ….με έφαγαν». Με αυτά τα λόγια ο Γιώργος Ζορμπάς πρόεδρος της Εθνικής Αρχής για την καταπολέμηση της απόκτησης εσόδων από εγκληματικές ενέργειες (αυτός είναι ο θεσμικός τίτλος του) αποχώρησε από το κτήριο που στεγάζεται το γραφείο του και μάλιστα από την πίσω πόρτα.
    Ιούλιος 2008 - Αξιωματικός της ΕΛΑΣ εμπλέκεται σε σκάνδαλο υπεξαίρεσης 700.000 για το C4I
    Όταν αναφερόταν η τότε αρμόδια πολιτική ηγεσία σε «άξιους αξιωματικούς» προκειμένου να δικαιολογήσει επικοινωνιακά την αγωνία της να συγκαλυφθεί και να αποτραπεί οποιαδήποτε ουσιαστική έρευνα της Βουλής στην σκανδαλώδη μεθόδευση παραλαβής των συστημάτων TETRA και AVL, που αποτελούν υποσυστήματα του C4I, εννοούσε αξιωματικούς που κατηγορούνται για υπεξαίρεση 700.000 ευρώ εν τη υπηρεσία;
    Ιούλιος 2008 - Σκάνδαλο ΟΣΕ
    <…> H τιμή στην οποία αγόραζαν οι έμποροι τα παλαιά σίδερα (σκραπ) ήταν τότε πάνω από 200 ευρώ τον τόνο, ενώ η εταιρεία στην οποία έγινε η ανάθεση θα καταβάλει -σύμφωνα με τη σύμβαση- στην EΔEΣY μόλις 57 ευρώ ανά τόνο ζημιώνοντας τον OΣE 1.300.000 ευρώ! <…>
    Αύγουστος 2008 - Αναγνώριση των Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών.
    Με την «προσπάθεια της ΝΔ να παρακάμψει το άρθρο 16 για τα Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών» συνέδεσε την καταγγελία του ΠΑΣΟΚ ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.
    Αύγουστος 2008 - Υπόθεση Παυλίδη - Χρηματισμός
    Ούτε το Σύνταγμα ισχύει, όταν το μέγαρο Μαξίμου αποφασίσει τη συγκάλυψη ενός σκανδάλου και την «προστασία» ενός υπουργού, όπως ο Αρ. Παυλίδης. Η δικογραφία για την άρση της ασυλίας του πρώην υπουργού δεν έφτασε ποτέ στη Βουλή το 2006, μετά τις καταγγελίες του δημάρχου Τήλου, ούτε τώρα έχει φτάσει στη Βουλή, δέκα μήνες μετά την ένορκη κατάθεση Μανούση, ότι πλήρωνε «προστασία» στον κ. Παυλίδη.
    Σεπτέμβριος 2008 - ΜΟΝΗ Βατοπεδίου
    Ο μοναχός Εφραίμ σε επιχειρηματικές δραστηριότητες με τις ευχές του Ρουσόπουλου και με μεγάλες παραχωρήσεις πολλών στρεμμάτων οικοπέδων στη Χαλκιδική. Μπράβο στη κυβέρνηση που κατάφερε να ξεπουλήσει τα πάντα σε χρόνο ρεκόρ.
    Και όλα αυτά όταν ο Ρουσόπουλος ξεκίνησε από το μηδέν και μέσα σε λίγα μόνο χρόνια πλουτίζει και πλουτίζει συνεχώς… Δεν συμπεριλάβαμε το σκάνδαλο με το Ρουσόπουλο και τη Μάρα στη χρονολογική σειρά που είδατε… γιατί τα περιλαμβάνει όλα… ! Υπουργός Προπαγάνδας γαρ… ! :)
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΕΒΕΡΤ-ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ-ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΣ-ΣΙΟΥΦΑΣ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΟΥΒΕΛΟΥ-ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ-ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ-ΦΩΛΙΑΣ-ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ-ΜΠΕΖΑΣ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΠΕΤΡΑΛΙΑ-ΔΟΥΚΑΣ-ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΟΥΦΛΙΑΣ-ΜΑΓΓΙΝΑΣ-ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ-ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
    ΚΛΠ ΣΚΑΤΑ ΚΛΠ ΣΚΑΤΑ ΚΛΠ ΣΚΑΤΑ

    ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ,ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΚΑΠΟΤΕ....ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΟ ΔΕΞΙΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ , ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΆΣ ΘΑ ΠΕΙ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΜΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΔ)
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΣ ΔΕΞΙΟΥΛΗΣ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ...ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    ΚΟΘΩΝΙ ΔΕΞΙΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑ

    ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ
    ΚΑΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΤΕ
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ!!!

    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ
    ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ!!!
    ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και μετά από τόση "απότομη" έκθεση σε μέλος της "οικογένειας Μητσοτάκη", ο έρημος ο Σαμαράς έπεσε απ'τις σκάλες, του άνοιξε το σφράγισμα και ψόφισε το καναρίνι του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Άρχισαν πάλι να ξαναβγαίνουν στα κανάλια των αφεντικών τους ο Αμερικανός επιτετραμένος Χρυσοχοίδης, η Βασούλα στη Θεσσαλονίκη με το Μπραβογιώργο, ο Βερελής καθημερινά στην ΕΤ3, κλπ.
    Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Άρχισαν πάλι να ξαναβγαίνουν στα κανάλια των αφεντικών τους ο Αμερικανός επιτετραμένος Χρυσοχοίδης, η Βασούλα στη Θεσσαλονίκη με το Μπραβογιώργο, ο Βερελής καθημερινά στην ΕΤ3, κλπ.
    Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Άρχισαν πάλι να ξαναβγαίνουν στα κανάλια των αφεντικών τους ο Αμερικανός επιτετραμένος Χρυσοχοίδης, η Βασούλα στη Θεσσαλονίκη με το Μπραβογιώργο, ο Βερελής καθημερινά στην ΕΤ3, κλπ.
    Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Άρχισαν πάλι να ξαναβγαίνουν στα κανάλια των αφεντικών τους ο Αμερικανός επιτετραμένος Χρυσοχοίδης, η Βασούλα στη Θεσσαλονίκη με το Μπραβογιώργο, ο Βερελής καθημερινά στην ΕΤ3, κλπ.
    Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πρώτος ανώνυμος είναι και πολύ βαρεμένος!
    Τί να πρωτοθυμηθούμε για το πασόκ;
    ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;
    Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πασόκοι, σας θυμίζω τι λέγανε τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας μέχρι πρόσφατα:
    1) "Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...
    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
    ( George (Νίκος Κατέλης) Παπανδρεου 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. > > > >> Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων
    > > αγοράζει ένα σπίτι σε μια μικρή
    > > κωμόπολη.
    > > > >>
    > > > >> Δυο μήνες μετά την
    > > εγκατάστασή τους, τους κάνει
    > > επίσκεψη ο δήμαρχος και
    > >
    > > > > τους
    > > > >> ρωτά :
    > > > >>
    > > > >> Πως σας φαίνεται το
    > > χωριό μας ; (συνηθισμένη
    > > απάντηση)
    > > > >> Είστε ευχαριστημένοι
    > > από το σπίτι σας ; (συνηθισμένη
    > > απάντηση)
    > > > >> Χρειάζεστε κάτι που
    > > μπορούμε να κάνουμε για σας ;
    > > (συνηθισμένη
    > > απάντηση)
    > > > >> Πως περνάτε τον καιρό
    > > σας ; Ο γέρος του απαντά :
    > > > >> Το πρωί ξυπνάμε κατά τις
    > > 7 και ξεκινάμε με σεξουαλική
    > > δραστηριότητα.
    > > > >> Στις 8 παίρνουμε το
    > > πρωινό μας και μετά το μπάνιο
    > > μας και ξανά
    > > σεξουαλική
    > > > >> δραστηριότητα.
    > > > >> Μετά ξεκινάμε για την
    > > αγορά και στον γυρισμό
    > > ταχτοποιούμε τα ψώνια μας
    > > > >> και
    > > > >> έχουμε σεξουαλική
    > > δραστηριότητα.
    > > > >> Το μεσημέρι κατά τις 1
    > > τρώμε και μετά έχουμε
    > > σεξουαλική δραστηριότητα.
    > > >! ; >> Μετά πάμε για ύπνο
    > > μέχρι τις 4 και ξυπνώντας έχουμε
    > > σεξουαλ ική
    > > > >> δραστηριότητα.
    > > > >> Αργότερα βλέπουμε
    > > τηλεόραση μέχρι τις 8
    > > διακόπτοντας βεβαίως το
    > > πρόγραμμα
    > > > >> λόγω σεξουαλικής
    > > δραστηριότητας.
    > > > >> Μετά θα φάμε κάτι ελαφρύ
    > > και θα συνεχίσουμε με
    > > σεξουαλική
    > > δραστηριότητα.
    > > > >> Στην συνέχεια θα
    > > διαβάσουμε κάτι στο κρεβάτι και
    > > θα κοιμηθούμε αφού
    > > πρώτα
    > > > >> έχουμε σεξουαλική
    > > δραστηριότητα.
    > > > >>
    > > > >> Ο δήμαρχος που ακούει
    > > τόση ώρα με τις τρίχες σηκωμένες
    > > στο κεφάλι ρωτά
    > > > >> τον
    > > > >> γέρο:
    > > > >> Τι ηλικία έχετε ;
    > > > >> Εγώ 86 και η γυναίκα μου 78
    > > του απαντά.
    > > > >> Σκύβοντας στο αυτί του
    > > γέρου ο δήμαρχος τον ρωτά :
    > > > >> Τι εννοείτε παρακαλώ με
    > > τον όρο «σεξουαλική
    > > δραστηριότητα» ;
    > > > >>
    > > > >> Και ο γέρος του απαντά :
    > > Μου σπάει τα @@@@@ !!!
    > >

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;
    Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πασόκοι, σας θυμίζω τι λέγανε τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας μέχρι πρόσφατα:
    1) "Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...
    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
    ( Hazo-giorgo Παπανδρεου 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πήρε απόφαση η Ντόρα και ο Καραμανλής ότι χωρίς τον Σαμαρά δεν πάμε μπροστά. Καιρός ήταν. Αν μπορέσει να πάει και τον Μάνο και τον Αδριανόπουλο κάτι μπορεί να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε θα μου φανεί παράξενο να δω το Μητσοτάκη να χορεύει "τσικ του τσικ" με το Σαμαρά.
    Αυτά να τα βλέπουν τα κορόϊδα οι ψηφοφόροι τους..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν έχει καμμία ελπίδα η καμηλοβουβάλω κόρη Μητσοτάκη, που συνεχίζει το ξεπούλημα της Μακεδονίας, όπως το οραματίστηκε ο διεφθαρμένος πατέρας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εεεεεεπ!!!
    Τι ζητάει ρε παιδιά ο Πάσχος ανάμεσα από τους δύο "εχθρούς"???
    (Ααααα, αυτός έστειλε τις φωτογραφίες στον Τύπο και στα blog! Θέλει να γράψουν πάλι γι' αυτόν, τον... ενωτικό!!!)

    Καλό είναι πάντως, που τους "τα βρήκε". Καλό για την παράταξή του βεβαίως, αλλά και για τον εαυτό του!... Το άσχημο είναι πως μάλλον δεν διατίθεται άλλη θέση για το ψηφοδέλτιο της Καρδίτσας...

    Κρίμα γιατί θα θέλαμε έναν καθαρά Παλαμιώτη βουλευτή! Νυσάφι πια με τους Σοφαδίτες και τους "σιαπανιώτες" (Αγραφιώτες). Μπουχτίσαμε και μας παραμελούν!
    Τ' ακούς Κωστάκη? (ή πρέπει να πω: Τ' ακούς Ντόρα?)

    Ένας Παλαμιώτης

    * ΟΧΙ ότι ο Πάσχος δεν έκανε τις λαμογιές του ή δεν θα κάνει και στο μέλλον... ό,τι μπορεί το παιδί, αλλά υπάρχει ανάγκη πλέον στον Παλαμά για έναν δικό μας βουλευτή!
    Εκτός αν βγάλουμε από άλλο κόμμα. Αλλά το ΠΑΣΟΚ ποιον? Δεν υπάρχει! Και δεν εννοούμε φυσικά τον ...... του ΛΑΟΣ! Ξαήκαμε... Χαχαχαχα
    Γι' αυτό, φόρτσα ΠΑΣΧΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε μάγκες μη μπερδεύεστε.
    Η Ντόρα ΠΑΝΤΑ τον γούσταρε τον Αντώνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ 1967 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΓΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ 0,3%ΕΩΣ 1,6%(ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ(ΤΟ ΜΕΤΣΟΒIΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ)ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ )ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΤΑ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε σεις, εκεί στην μεσαία φωτογραφία τί σκύβει και πιάνει η Ντόροθυ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εκλεκτοί και αγαπημένοι φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα από την σημερινή επικαιρότητα ….…

    1. Γ. Α. Παπανδρέου, για την ιστορική εκλογή Ομπάμα: "Aγαπημένη μου νονά Condoleeza χάσαμε. Φιλάκαια στη Sarah Palin.".
    2. Γ. Α. Παπανδρέου, για το ρόλο που πρέπει να παίξει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην αντιμετώπιση της κρίσης: "Δεν δικαιούμαι ΔΙΑ να ομιλώ περί προσαρμοστικότητας αφού είμαι το απροσάρμοστο. Σε κάθε περίπτωση, η πατρίδα μου οι ΗΠΑ θα σας πηδήξουν.".
    3. Νομοσχέδιο για τη στήριξη των τραπεζών: Η χώρα δεν χρειάζεται πρόχειρα μερεμέτια, αλλά συνολική χεριά στον δημόσιο και ιδιωτικό πλούτο, στο δρόμο που χάραξε ο πατέρας μου (σκατά στον τάφο του) και ο καταραμένος κινέζος που με φόρτωσε με το μπουρδέλο πασοκ. Ψηφίστε μας να σας ξεσκίσουμε ξανά.
    4. Οικονομία: Εμείς ως πασοκ έχουμε συνολική λύση. Θα αμολήσουμε τα τραβεστί μας (babis, kostas/χωριάτης, παληκάρι απ' τα Σφακιά, pasok poisonous, chief engineer, veteran seaman και ο σύντροφος που ποστάρει με κεφαλαία το ίδιο μήνυμα με εμμονή) στα πεζοδρόμια να πιπώνουν ανυποψίαστους πολίτες. Έτσι θα επανέλθει η αισιοδοξία του πολίτη. Αποκαλυπτικά τα στοιχεία της πρόσφατης έκθεσης του Βαλλιανάτου και του Παρατηρίου του Ελσίνκι. "Φταίει το ΠΑΣΟΚ που δε μας γαμάτε" λένε πάλι τα πασοκοτραβέλια.
    5. Η υπεύθυνη πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ για το Σύμφωνο Συμβίωσης. Όλοι εμείς οι ομοφυλόφιλοι της δημοκρατικής παράταξης του ηγέτη Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου είμαστε ευτυχισμένες που θα ντυθούμε νυφούλες.



    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ηθελα να ρωτουσα τους αγαπητους διεφθαρμενους αναγνωστες του ηλιθιου και δημαγωγικου πρεσσ:
    Ο Κυριακος Μητσοτακης
    εξωγαμο παιδι της Ντορας ως γνωστον και υιοθετημενο απο τον "παππου",
    π ο ι α ν ο υ παιδι ειναι;!
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ;

    Περιμενω απαντηση

    Αλοιθωρος















    Ηθελα να ρωτουσα τους αγαπητους διεφθαρμενους αναγνωστες του ηλιθιου και δημαγωγικου πρεσσ:
    Ο Κυριακος Μητσοτακης
    εξωγαμο παιδι της Ντορας ως γνωστον και υιοθετημενο απο τον "παππου",
    π ο ι α ν ο υ παιδι ειναι;!
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ;

    Περιμενω απαντηση

    Αλοιθωρος

    /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 7:04
    Ρουσσοπουλάκι που προσποιείσαι τον Babis σε πληροφορώ ότι ο αμόρφωτος εργοδότης σου έπαυσε να έχει τον έλεγχο των κρατικών διαφημίσεων και κινδυνεύεις να χάσεις το μεροκάματο πείνας που έπαιρνες για να γράφεις μαλακίες .

    Όσον αν αφορά ποιός είναι η ποιός δεν είναι ομοφυλόφυλος ,
    δεν μπορείς να το γράφεις εσύ που δοκίμασες το μόριο του χοντρού Μεξικάνου ,παρέα με το ζευγάρι των ινδαλμάτων σου.
    Χαιρετίσματα στην Σαλώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΛΟΙΘΩΡΕ ΑΝ ΣΟΥ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλέ κορίτσια, τα μάθατε τα καλά τα νέα;
    Το πασόκ κατέθεσε νομοσχέδιο για τη συμβίωση των ομοφυλοφίλων.
    Χαράς ευαγγέλια για το Γρηγοράκη το Βαλιανάτο και τον Τακούλη το Ζαχαράτο που είναι, από τα σημαντικότερα σήμερα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του πασόκ.
    Μπορούμε τώρα όλα τα καλά κορίτσια να ζήσουμε ανεμπόδιστα και νόμιμα τον έρωτά μας. ………………………………………
    ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, τελικά αυτό το Χαζο-γκιόργκο θα μπορούσε να κάνει οτιδήποτε για λίγα ψηφαλάκια;
    Τι ιδανικά παίρνουν τα παιδιά μας από τέτοιες πρωτοβουλίες (έχουμε τις αδελφές καθημερινά στην τηλεόραση, τώρα το Χαζο-γκιόργκο θέλει να επισημοποιηθεί και θεσμικά η ομοφυλοφιλία).
    Κάποτε τον ΛΥΠΟΜΟΥΝ για τη βλακεία του και μάλιστα γελούσα μαζί του.
    Τώρα βλέπω ότι τελικά είναι ένας ΓΝΗΣΙΟΣ Παπαντρέου. Θα κάνει και θα τάξει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σε οποιονδήποτε για να πάρει την ψήφο μας, χωρίς αρχές και χωρίς ντροπή.
    Εάν για τις λίγες χιλιάδες ψήφους των ομοφυλόφιλων εκτίθεται έτσι, φαντάσου πόσο εύκολα θα παραδοθεί στους καναλάρχες / επιχειρηματίες που μπορούν να του προσφέρουν εκατομμύρια ψήφους.
    Μόνο αμόρφωτοι και φανατικοί είναι δυνατό να ψηφίζουν αυτό το σούργελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εμένα με εντυπωσιάζει η πατσοκοιλιά του Μιχαλολιάκου.Τι έχει καταβροχθίσει άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση