GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μας κλέβουν από παντού...

. Από το http://antiakribeia.blogspot.com/ Μικρός Φωκίων . Μας κλέβουν από παντού... ή βρέθηκε ο τρόπος ώστε να καλύπτονται τα bonus του Αθ...

.
Από το http://antiakribeia.blogspot.com/
Μικρός Φωκίων
.
Μας κλέβουν από παντού... ή βρέθηκε ο τρόπος ώστε να καλύπτονται τα bonus του Αθανασόπουλου. Προσέξτε δύο νούμερα, το ποσό πληρωμής για την ΔΕΗ και το ποσό χρέωσης του ΦΠΑ. Ενώ ο λογαριασμός είναι 117,47 Ευρώ ο καταναλωτής πληρώνει ΦΠΑ για 118,39 Ευρώ!!! Όσο και αν το ψάξει κανείς δεν προκύπτει από πουθενά ο λόγος αυτής της διαφοράς...
Δεν έχει σημασία αν μας κλέβουν συνειδητά ή από λάθος του συστήματος (τέτοια λάθη δεν επιτρέπονται σε καμια περίπτωση) αλλά ότι μας κλέβουν. Και ας σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για εκατομύρια λογαριασμούς κάθε χρόνο!
-----------------------------

16 σχόλια

  1. Ανιτα Πάνια:

    "Αισθάνομαι παρατράγουδο. Και μου αρέσει. Ήρθα σε πρώτη φορά με αυτό που αισθανόντουσαν τα παιδιά στην χούντα γιατί δεν το έζησαν. Μας την έπεσαν άσχημα. Νόμιζα πως κάποιος ντελεπάρει. Εξήντλησαν όλη την Αστυνομική τους ιδιότητα σε δύο ανθρώπους που δεν είναι κακοποιοί...."


    KOITA3TE RE PROODEUTIKARADES LEXRITES THN FATSA SAS STO KA8REFTH!

    PREZO-KARBELES KAI TSOULO-PANIES EISASTAI!

    DEN MPOUXTHSATE NA KASTREFETAI TH XWRA!

    ELEOS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    ΝΕΟΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ...

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕΣΑ...
    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΕ ΤΟΝ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟ...ΑΚΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ 28 ΔΙΣ...
    ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΗΤΩΝ-ΛΗΣΤΩΝ...ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

    ΚΑΝΤΕ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ

    12 Νοέμβριος 2008 11:23 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιβεβαίωση της κλοπής κι απ' εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ !! Η "ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ" ΤΟΥ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ !!

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ 28 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...


    Πρόταση: Αυτόματη ενοποιήση όλων των δάνειων
    του κάθε πολίτη σε ένα σε μια μόνο τραπεζα
    και μείωση δόσης στο ένα τρίτο της σημερινής
    (η οποία δεν μπορεί να υπερβαίνει το ενα τρίτο
    των μηνιαίων αποδοχών του κάθε πολίτη
    με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής)!!

    Πρόταση: Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο δανεισμού πάνω από 2%
    του αντίστοιχου επιτοκίου καταθέσεων ανά τράπεζα!

    Σήμερα όποια και να είναι η κυβέρνηση σε κάθε χώρα
    (δεξια-κεντρώα-αριστερή)
    αναγκαστικά θα ακολουθήσει σοσιαλιστική πολιτική!!


    ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΙΛΟΙ Bloggers ΟΤΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ "ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ" ΤΟΥ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ!!!

    Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ....

    Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ:
    Η νέα σεισάχθεια μπορεί να περιλαμβάνει εκτός των άλλων και τα εξής μέτρα – ασφαλιστικές δικλείδες:
    1. Αυτόματη ενοποίηση όλων των δάνειων που έχει ο κάθε πολίτης σε διάφορες τράπεζες, σε ένα σε μία μόνο τράπεζα και μείωση της δόσης στο ένα τρίτο της σημερινής. Το μέτρο αυτό θα συμβάλει τα μέγιστα στην αποσυμφόρηση των δανειοληπτών και στην παύση της συνεχούς νέας δανειοδότησης για να ξεπληρώσουν τις υπέρογκες μηνιαίες δόσεις. Επειδή ο κάθε πολίτης έχει μεγάλες μηνιαίες δόσεις αναγκάζεται να ξαναδανειστεί από άλλη τράπεζα για να καλύψει τα προηγούμενα...και πάλι ξαναγυρίζει ξαναδανείζεται και πέφτει σε ένα φαύλο κύκλο!! Στη συνέχεια εγγυάται ο συγγενής του, αρχίζουν οι υποθήκες και μετά κατάσχεται το σπίτι. Στο τέλος έρχεται η υποδούλωση - σκλαβιά και τέλικά η αυτοκτονία!.
    2. Η μηνιαία δόση που δεν ξεπερνά το ένα τρίτο του μηνιαίου μισθού του κάθε πολίτη!! Το κράτος αντί να χαρίζει χρήματα στις τράπεζες αναλαμβάνει την αποληρωμή των δανείων του κάθε πολίτη, ενώνει δηλ. όλα τα δάνεια του κάθε πολίτη σε όλες τις τράπεζες σε ένα σε μία και μόνη τράπεζα και καθορίζει χαμηλή μηνιαία δόση που δεν ξεπερνά το ένα τριτο του μηνιαίου μισθού του κάθε πολίτη!! Ετσι και ο λαός θα ανακουφιστεί και μια σχετική ρευστότητα θα υπάρξει!!
    3. Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο δανεισμού πάνω από 2% του αντίστοιχου επιτοκίου καταθέσεων ανά τράπεζα. Δηλ. αν σε μια τράπεζα το επιτόκιο καταθέσεων είναι 2% το επιτόκιο δανεισμού να είναι 4 % (ξεπερνώντας και τον Πεισίστρατο)!!!
    4. Επαναπροσδιορισμός του κοινωνικού σκοπού ύπαρξης και λειτουργίας των τραπεζών. Οι τράπεζες λειτουργούν ως ενδιάμεσες μεταξύ των πολιτών. Σκοπός των τραπεζών σε μια ευνομούμενη κοινωνία δεν είναι ο εκβιασμός των πολιτών και η ληστεία τους μέσω των υπερβολικών – εκβιαστικών δανείων επιτοκίων. Τα χρήματα που καταθέτει ο ένας πολίτης τα δανείζεται ο άλλος μέσω της τράπεζας –ενδιαμέσου. Τα υπέρογκα υπερκέρδη των τραπεζών αποδεικνύουν τη ληστεία που γίνεται σε βάρος του απομονωμένου – ανήμπορου κοσμάκη.
    5. Να ισχύσει και για τις τράπεζες η νομοθεσία περί παράνομου ταχύτατου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού μέσω των ληστρικών – εκβιαστικών επιτοκίων και κατασχέσεων. Η κατοικία εκάστου είναι άσυλο και δεν μπορεί να κατασχεθεί από κανέναν!! Μάλιστα υπάρχει νομοθεσία κατά του υπερβολικού, παράνου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού!! Τα 28 δις αντί για τις τράπεζες να τα πάρει ο λαός για την αποπληρωμή των δανείων του!
    6. Η αποτυχία μιας τράπεζας επιβαρύνει τον ίδιο τον τραπεζίτη και τους μεγαλομετόχους της!!. Όταν η τράπεζα κερδίζει τα κέρδη τα καρπούνται ΜΟΝΟ οι ίδιοι. Όταν η τράπεζα χάνει τότε πρέπει - κατά κάποιους - να πληρώσει πάλι ο λαός κατά το κοινόν στον αγώνα όλοι μαζί και στην μάσα χώρια. Να κατασχεθεί ένα μέρος από τις υπέρογκες περιουσίες των μεγαλο –τραπεζιτών για απόσβεση της αποτυχίας.
    7. Στήριξη των μικρομεσαίων και χαμηλόμισθων. Η εξαφάνιση των μικρομεσαίων και των ασθενέστερων οικονομικά τάξεων οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κοινωνικές εκρήξεις, σε κοινωνικά δράματα και αυτοκτονίες, για να δικαιώσουν οι νεοφιλελεύθεροι αντι-μαρξιστές μόνοι τους τον Μαρξ ότι οι καπιταλιστές με την απληστία τους βάζουν μόνοι τους τη θηλιά στο λαιμό τους!!. Η κοινωνική δικαιοσύνη δεν μπορεί να μειωθεί προς όφελος της τραπεζικής ολιγαρχίας. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ο νομπελίστας Πολ Κρούγκμαν για τα καταλάβει τόσο απλά πως θα σωθεί και το τραπεζικό σύστημα αλλά και ο κοινωνικός ιστός!!
    Αν δεν λάβουμε υπόψιν και τις ανωτέρω προτάσεις οποιαδήποτε άλλο μέτρο, όσο καλό και να είναι, είναι πρόσκαιρο και απλά αναβάλλει χρονικά την έκρηξη των προβλημάτων.

    ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΟΥΜΕ 28 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΝΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΤΗTΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ!!



    ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΟΚ

    12 Νοέμβριος 2008 2:13 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. DR KOUTSOUKO....
    NA KATASXESEIS OLH THN PERIOUSIA TON TRAPEZHTON KAI TON ETAIREION KATASXESHS....

    ALHTES KLEVATE TON KOSMAKH...TORA NA DEITE...

    καντε αγογες στον διευ8υντη τραπεζασ για εκβιασμο και κλοπη τοκογλυφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
    21-ΑΠΡΙΛΙΟΥ-1967
    ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ
    ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ)
    ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
    ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ
    ΠΟΤΕ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ?
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ?
    ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ?
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ?
    ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ?
    TΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΣ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ,ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ
    21-4-1967

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΡΤ,ΓΙΑΤΙ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟΥΣ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ,ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΥΤΟ.
    ΘΑΝΑΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μας κλέβουν από παντού... ΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΕΚΕΙΝΗ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΨΩΛΑΠΟΘΗΚΗΣ; "ΝΤΟΥ ΑΠΌ ΠΑΝΤΟΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΑΥΡΟΣ - ΠΑΟΚΑΡΑ 1 - 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
    Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
    Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
    Και κρίνει, πάντα κρίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΛΟΠΑΥΞΗΣΗΣ (ΤΕΚ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. YPARXOUN AN8RWPOI POU KOPIAZOUN KAI IDRWNOUN DOULEUONTAS SKLHRA NA ZHSOUN TOUS EAUTOUS KAI THN OIKOGENEIA TOUS ME OSO PIO EUPREPWS POLITISMENA KAI NOMOTAGWS MPOROUNE!
    TO KEFALI SKYMENO KAI DOULEIA!
    GIA AUTOUS TOUS SYMPOLITES MAS H YPAR3H AYTWN TWN PROODEUTIKARADIKWN KATAKA8IWN KAI REMALIWN, ARISTERO-SKATOMAGKW KAI PREZO-8OLOKOULTOURRIARIDWN EINAI PRAGMATIKH YBRIS!
    EIDIKA OTAN AUTA TA KOINONIKA PERITWMATA ME MIA KLANIA TOUS BGAZOUN OSO ENAS MEROKAMATIRHS BGAZEI TO XRONO!
    KAI YSTERA PREPEI NA ANEXETAI KAI TIS LIDWRIES TOUS TAXAMOU POSO ELEU8EROI KAI DHMIOURGIKOI KAI OTI DEN GOUSTAROUN PERIORISMOUS KAI OLES TIS ANARXO-ARXIDIKES MALAKIES STYL SYRIZA POU MAS POULANE!
    SAMPWS O MHXANIKOS O GIATROS O DASKALOS H NOSOKOMA H O ERGATHS DEN EINAI DHMIOURGIKOI ESTW KAI AN DEN EINAI FISKA STHN KOKAINH!

    AUTH OMWS EINAI H POLITISTIKH PARAKATA8IKH THS METADIKTATORIKHS ELLADAS POU ANTI NA SYNEXISEI THN PRODIKTATORIKH ANELI3H THS ELLADAS KAI APLA NA DWSEI THN POIOTHTA KAI THN DYNATOTHTA PROODOU STON KOSMO POU TOU ELEIPE, 8OEPOISE TO LA8OS, TO ELLATWMA, THN ANIKANOTHTA, THN KLEPSIA, THN POUSTIA, THN POUTANIA, THN XYDAIOTHTA, THN TEMPELIA…
    KOINWS OLES OI KYBERNHSEIS ME PRWTO TO PASOK KAI TON ARISTERO XWRO GKREMISAN KAI KATABARA8RWSAN OLLES TIS PARADOSIAKES A3IES!

    TO ‘FAINOMENO’ PREZO-KARBELAS KAI PATSABOURO-PANIA EINAI ENA APLO EPAKOLOU8O

    ME KAPIES ENSTASEIS GIA TOUS REPI3 SIMITH OI PASOKTZHDES TO EKAN APO BLAKEIA KAI MALAKIA!
    DEN YPHRXE DOLOS!

    STON ARISTERO ‘PROODEUTIKO’ XWRO KRYBONTAI YPOULA FIDIA POU TO KANE ME SXEDIO!
    BLEPE TOUS REPOUSADES TOUS LIAKOUS TOUS HRAKLEIDIDES TOUS BALLIANATOUS TOUS DHMOU ktlp ktl
    KAI TO SXEDIO TOUS EINAI O ELLHNISMOS!
    TO SXEDIO TOUS H ELLADA!!!!!!!!!!
    TA KATSTREFOUN OLA GIA NA ER8OUN ‘APELEU8ERWTES’..
    EIDIKA STO POULHMENO SYRIZA ALLA KAI STON GEITONIKO XWRO THS ARISTERHS PTERYGAS PASOK (TZOUMAKES, LIANHDES, MPISTIDES, DAMANAKIDES, SIFOUNAKIDES ktl)

    ELLHNES 3YPNHSTE OSO EINAI NWRIS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟ ΦΠΑ ΕΙΝΑΙ 10,64 ΕΥΡΩ.ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΙΚΑΡΗ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΟ 117.47+ΦΠΑ
    ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΗ,ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ,40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ[ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΗΣ],ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΠΙ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,24 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ?ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΦΤΗΝΟ ΡΕΥΜΑ,ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΤΕ ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΙΘΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ?ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΒΛΑΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ,Ο ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ,ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.ΑΣΧΕΤΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 'ΣΟΥΛΑΤΣΑΔΩΡΟΙ' ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΕΚΟ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΗ,ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ 'ΓΙΑΦΚΑΣ' ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΛΘΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΑΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ,ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ,ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΩΝΥΜΕ 2.40
    Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    34 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑΣ,ΑΡΠΑΓΗΣ,ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε.
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση