GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άλλο αρματολοί και κλέφτες...

... κι΄άλλο αμαρτωλοί και λωποδύτες Γράφει ο ΑΝΤΙΜΟΝΙΟΣ . Όποιος διαβάσει τα απομνημονεύματα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, αναρωτιέται αν οι ηρω...

... κι΄άλλο αμαρτωλοί και λωποδύτες

Γράφει ο ΑΝΤΙΜΟΝΙΟΣ
.
Όποιος διαβάσει τα απομνημονεύματα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, αναρωτιέται αν οι ηρωικοί αρματολοί και κλέφτες του 21 πολέμησαν κι΄ έχυσαν το αίμα τους, για την βουλιμία και τη χλιδή κάποιων σημερινών αμαρτωλών και κλεπτών της πολιτικής, της εκκλησίας-μοναστηριών και των ΜΜΕ...
...Τ' άρματα τους ήσαν πιστόλες, σπαθί ζωστά, ζάβες στα ποδάρια, τον χειμώνα έβαζαν θώρακας (τσαπράζια), κουμπιά μεγάλα εις τα γελέκια. Τα μοναστήρια τους εβοηθούσαν. Οι γεωργοί και οι ποιμένες έδιναν είδηση εις τους κλέπτας, ζωοτροφίας και πολεμοφόδια. Όταν εις τον πόλεμο ελαβώνετο κανένας βαρέως και δεν ημπορούσαν να τον πάρουν, τον εφιλούσαν και έπειτα του έκοφταν το κεφάλι. Το είχαν ως ατιμίαν οπού οι Τούρκοι να πάρουν το κεφάλι του. Από τριανταέξη πρωτοξαδέλφια, μόνον οχτώ εγλύτωσαν, οι άλλοι εχάθηκαν όλοι. Δεν είναι διάσιλο, οπού δεν είναι θαμμένος Κολοκοτρώνης, χωριστά τα δευτερο-ξαδέλφια, θείοι και λοιποί φίλοι χαϊμένοι.

Το «κλέφτης» ήτον καύχημα. Έλεγε: «είμαι κλέφτης», και ήταν η ευχή των πατέρων του... Το «κλέφτης» εβγήκε από την εξουσία. Εις του πατρός μου τον καιρό, ήτον ιερό πράγμα να πειράξουν Έλληνα και όταν ήρχοντο εις συμπλοκή με τους Τούρκους, όλοι οι γεωργοί άφιναν το ζευγάρι, και επάγαιναν να βοηθήσουν τους κλέφτες. Εις τας ημέρας μου επειράζοντο και Έλληνες ομοφρονούντες με τους Τούρκους...
Σημείωση: Οι παλαιότεροι φροντίσαμε ο Κολοκοτρώνης να μένει στα ράφια, κι΄ανάρπαστος να γίνεται ο Χάρυ Πότερ.

---------------------------

47 σχόλια

  1. ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, Ο ΝΕΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ, Ο ΔΡ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. VOTE FOR THE MAVRO

    THE OTHER ONE'S

    A MALAKA !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΟΚΤΩΡ FOR FREEDOM!!

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΙΜΙΑ, ΕΛΑ ΤΣΟΛΙΑ ΜΟΥ ΔΟΚΤΩΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΑΝΤΙΜΟΝΙΕ, ΔΟΚΤΩΡ ΣΟΡΒΟΝΙΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσοι προηγούμενοι υπουργοί αλλά και τωρινοί είναι άμαρτωλοί και λωποδύτες... Μπήκανε στη πολιτική ξεβράκωτοι και φύγανε με βίλες και βαπόρια, αλλά μείνανε οι κλεφταράδες ατιμώρητοι. Άλλο ο Θοδωράκης που λευτέρωσε την Ελλάδα κι΄άλλο ο Θοδωράκης που αγόραζε μεζονέτες...Όσο για τον Άκη μας, ζει στο γκλάμουρους και στα πλούτη...ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα λαμογια και οι λωποδυτες υπηρχαν πάντα..
    επικεφαλης των Ελλήνων διωκτων ήταν και τοτε οι καλογεροι και οι παπαδες κυριοι υπαιτιοι για τον θάνατο του αδελφου του Θόδωρου-Γιάννη Κολοκοτρωνη- και πολλων αγωνιστων.
    Μετα απο 4 ημερες μαχης ,πηγε στο μοναστηρι και ζητησε φαι...Ο καλογερος του εδωσε φαί αλλα κουρασμενος όπως ηταν μόλις έφαγε αποκοιμηθηκε και τοτε ο καλογερος ειδοποίησε τους Τούρκους και τον περικύκλωσαν .. Τον σκοτωσαν στο προαυλιο του μοναστηριου...
    Αλλου παλι ο Κολοκοτρωνης λεει πως όταν ενα βραδυ πηγε σε σπιτι γνωστων του να ζητησει ψωμι για τους πολεμιστες και ειδε εεκει μόνο γυναικες ρωτησε που ειναι οι αντρες σας,του απαντησαν:
    Στο βουνο με τον Παπα και τους τουρκους κυνηγανε τον Κολοκοτρωνη!!!!!
    Δεν ειναι τυχαιο που στην Ελλάδα οταν βλεπουμε καλογερο ή παπα ξύνουμε τα @@ρια...Ν α δουμε πότε θα κλεισουμε τα μοναστηρια και θα μοιρασουμε τα βουνα και τα χωραφια στα πουλια,τα ψάρια και σε όσους ξερουν να τα προσεχουν...
    ΕΚΔΗΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ
    ΚΑΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΤΕ
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ!!!

    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ
    ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ!!!
    ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκλεκτοί και αγαπημένοι φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα από την σημερινή επικαιρότητα ….…

    1. Η διεθνής κρίση έχει την υπογραφή της διεθνούς της νεοδεξιάς, της νεοσυντήρησης. Αυτής που εκφράζει στην Ελλάδα η σημερινή κυβέρνηση. Παράδειγμα; Τα σύνθετα δομημένα ομόλογα. Οι νεοσυντηρητικές κυβερνήσεις δημιούργησαν το πρόβλημα, οι σοσιαλιστικές θα δώσουν τη λύση.
    2. Εκτός τόπου και χρόνου και πάλι ο σημερινός πρωθυπουργός. Κανένα νέο μέτρο για τον πολίτη, παρά τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί μετά την τελευταία κυβερνητική επιτροπή. Προσπάθησε να κρύψει την αποτυχία της κυβέρνησής του, κάτω από το χαλί της διεθνούς κρίσης. Η πραγματικότητα όμως τον διαψεύδει. Αναλυτικά στοιχεία. Απογοήτευση στους βουλευτές της Ν.Δ.
    3. Οι 5 δέσμες μέτρων του ΠΑΣΟΚ για ένα Νέο Σύμφωνο Εμπιστοσύνης με τους πολίτες και την έξοδο της χώρας από την κρίση:
    - Όχι στην "λευκή επιταγή" των 28 δις της κυβέρνησης στις τράπεζες. Θέλουμε απόλυτη διαφάνεια, στήριξη μόνο των τραπεζών που έχουν πρόβλημα, διασφάλιση ότι τα χρήματα θα γυρίσουν στους φορολογούμενους και να βάλουν οι μεγαλομέτοχοι των τραπεζών το χέρι στην τσέπη.
    - Να αποσυρθεί το προσχέδιο προϋπολογισμού της κυβέρνησης των 7,5 δις επιπλέον φόρων. Να επανέλθει το αφορολόγητο για τους ελεύθερους επαγγελματίες, να λήξει η απίστευτη κοροϊδία με το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων και να ενισχυθούν οι δημόσιες επενδύσεις.
    - Να χορηγηθεί έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης και επίδομα θέρμανσης στα αδύναμα στρώματα. Αύξηση της επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες και διεύρυνση του ΕΚΑΣ σε ακόμη 300.000 συνταξιούχους.
    - Να διευκολυνθεί η εγγυοδοσία των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με διευκόλυνση αποπληρωμής δανείων.
    - Να υιοθετηθούν οι προτάσεις μας για την καταπολέμηση της ανεργίας και την ανακούφιση των νοικοκυριών από την υπερχρέωση.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΣ Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
    Ο ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΙΣΕ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ
    ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΝΕΚΟΥΣ.
    ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΥΣ
    ΣΑΠΙΖΕΙ Η ΧΩΡΑ
    ΣΑΠΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ
    ΣΑΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ 1967 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΓΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ 0,3%ΕΩΣ 1,6%(ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ(ΤΟ ΜΕΤΣΟΒIΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ)ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ )ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΤΑ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έτσι χειρίζονται τα θέματα
    οι Έλληνες κυρία Μπακογιάννη

    Στιχομυθία Σκοπιανού και Έλληνα
    αντιπροσώπου στον ΟΗΕ

    που καταλήγει σε συγκλονιστικό συμπέρασμα

    Ένα λαμπρό υπόδειγμα ρητορικής και πολιτικής από πρόσφατη συνεδρίαση της ΓΣ των Ηνωμένων Εθνών, που έκανε τη διεθνή κοινότητα να χαμογελάσει: Ο λόγος του Έλληνα μόνιμο αντιπροσώπου στον ΟΗΕ.
    «Πριν ξεκινήσω, θέλω να σας πω κάτι για τον Μέγα Αλέξανδρο. Όταν δάμασε τον Βουκεφάλα, κατά τον γυρισμό του και περνώντας τον Αξιό και βλέποντας το νερό, σκέφτηκε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία για μπάνιο.Έβγαλε λοιπόν τα ρούχα του, τα ακούμπησε στον βράχο και μπήκε στο νερό. Όταν βγήκε και θέλησε να ντυθεί, τα ρούχα του είχαν εξαφανιστεί. Τα είχε κλέψει ένας Σλάβος της Μακεδονίας.»

    Τότε πετάχτηκε οργισμένος ο Σλαβομακεδόνας εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ κι άρχισε να φωνάζει «Τι είναι αυτά που λες; Οι Σλάβοι δεν ήταν εκεί, τότε.»
    Οπότε ο Έλληνας εκπρόσωπος χαμογέλασε και είπε: «Τώρα που το ξεκαθαρίσαμε αυτό, μπορώ να ξεκινήσω την ομιλία μου...»!
    Ο συγκεκριμένος διάλογος είναι πέρα για πέρα αληθινός και είναι ένα σαφέστατο δείγμα του τρόπου σκέψης των Ελλήνων. Μακάρι βέβαια αυτόν τον συγκεκριμένο τρόπο διαχείρισης σκέψης και πράξης να τον είχε ενστερνιστεί η Ελληνίδα υπουργός Εξωτερικών, κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Πολλά θα ήταν το οφέλη και ίσως να είχαν τερματιστεί οι ό,ποιες συζητήσεις πριν καν ξεκινήσουν...

    Το παρον δημοσιευμα εγινε σημερα 31.10.2008 σε πολλες αμερικανικες εφημεριδες
    Καθως και Ευρωπαικες.
    Κατα τα αλλα να μας ζηση η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΗ

    Αντωνιος Νταλλας
    Μεταναστης απο Δυτ.Γερμανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕ
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το "φαινόμενο" Έλληνες.
    Τρίτη, 28 Οκτώβριος 2008
    Οι φονείς των αυτοκρατοριών.

    Οι Έλληνες είναι μια μοναδική περίπτωση ανάμεσα στους λαούς. Ως λαός μοιάζουν με ένα φυσικό φαινόμενο, το οποίο έχει φάσεις ύφεσης και έξαρσης. Ένα φαινόμενο, που μοιάζει με τη φωτιά. Με τη φωτιά, που είναι απόλυτα ελεγχόμενη μέσα σε ένα λυχνάρι και απόλυτα ανεξέλεγκτη, όταν αρχίζει και καίει τα πάντα στο διάβα της. Αυτό το φαινόμενο, αν δεν ελεγχθεί από το σύστημα εξουσίας εγκαίρως, μπορεί να το καταστρέψει ολοσχερώς.

    Mιλάμε για την ιστορική πορεία του φαινομένου μέχρι τις ημέρες μας. Δεν μιλάμε μόνον για τους αρχαίους Έλληνες, τους οποίους οι υπόλοιποι λαοί τους γνωρίζουν. Μιλάμε και για τους σύγχρονους Έλληνες. Μιλάμε και για την "άγνωστη" ιστορία των σύγχρονων Ελλήνων. Μιλάμε για μια ιστορία "ολέθρου" για τις σύγχρονες αυτοκρατορίες. Για μια ιστορία, που με μεγάλη προσοχή προσπαθούν οι σημερινοί ισχυροί να κρύψουν, γιατί δεν τους συμφέρουν οι αποκαλύψεις. Δεν τους συμφέρουν τα "κακά" πρότυπα.

    Ούτε οι ίδιοι οι Έλληνες γνωρίζουν τι ακριβώς έχουν κάνει. Δεν γνωρίζουν ότι η συμμετοχή τους στο σημερινό παγκόσμιο κοινωνικό γίγνεσθαι ήταν καθοριστική. Συμμετοχή απολύτως δυσανάλογη του μεγέθους της Ελλάδας. Συμμετοχή μεγαλύτερη από κράτη-γίγαντες, όπως η Γαλλία, η Γερμανία ή η Ρωσία. Συμμετοχή, που αποτελεί το κρυμμένο "μυστικό" του συστήματος, γιατί, αν αποκαλυφθεί, θα έχουμε ακόμα χειρότερες εξελίξεις. Μόνον στον εικοστό αιώνα οι Έλληνες έχουν νικήσει δύο αυτοκρατορίες και έχουν γίνει η αιτία να καταστραφεί η μεγαλύτερη αυτοκρατορία της σύγχρονης ιστορίας.
    Φυλαξου απο τους Ελληνες ,οταν ερχονται με δωρα* Αντωνης Νταλλας
    Μια σκεψη απο την Ομογενεια
    Της Δυτ. Γερμανιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. o dr an ton afisoun 8a paei mprosta tin greece!! 8a ginei ellada!!
    >

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΤΙΜΟΝΙΚΕ
    Δεν τα έχεις διαβάσει καλά τα Ιστορικά συγγράμματα γιαυτό έγραψες ότι
    '' τα μοναστήρια βοηθούσαν''.
    Ο αδελφός του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη ο Γιάννος κυνηγημένος από τους Οθωμανούς ζήτησε καταφύγιο ένα βράδυ σε ένα Μοναστήρι για να κοιμηθεί μια βραδυά . Οι καλόγεροι τον δέχτηκαν και όταν κοιμήθηκε ειδοποίησαν τους Οθωμανούς οι οποίοι τον έσφαξαν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ "ΑΝΤΑΡΤΕΣ" ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΟΛΥ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ
    ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ.

    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙ ΠΑΣΟΚ ΘΘΑ ΤΟΥς ΒΟΛΕΥΕ....ΣΕ ΚΛΕς ΘΕΣΕΙς...
    Ας ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΥΤΟΥΝ!!

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ? ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.


    ΑΝ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑ ΜΑΝ ΑΛΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΕΤΣΙ ΛΕΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑΝΤΕ ΡΙΧΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ

    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΠΕΖΑΝΤΑΚΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΙΣΩ??

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΈΣ ΜΟΝΕΣ ΕΛΤΕ
    ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΧΡΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog
    ------
    Τοτε ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΕ τα σχολια και δε τα βαζετε αμεσως;
    Γι' αυτό:
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
    κολοπρεσσιτες
    καψαμπελιδες παπαγιαννηδες κουραδες και σια

    ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog
    ------
    Τοτε ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΕ τα σχολια και δε τα βαζετε αμεσως;
    Γι' αυτό:
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
    κολοπρεσσιτες
    καψαμπελιδες παπαγιαννηδες κουραδες και σια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έχετε πάει να δείτε που τον φυλακίσανε οι πολιτικοί;
    Τότε θα καταλάβετε……


    Ο Αλβανός ο (1 Νοέμβριος 2008 8:48 μμ)τι δουλειά έχει να γράφει εδώ;
    Eξω ρε γύφτο παίρνεις μέρος και εσύ.

    Γοργίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. NA PAROYN TA SPITIA TON MEGALOTRAPEZITON...AFOY EPESAN EXO OI TRAPEZES !!!
    OXI TA SPITIA TOU KOSMAKH!!
    NA PLHROSEI H PLOUTOKRATIA..
    ALLA AN DEN YPARXEI KKE TI PERIMENEIS!!
    O KOSMOS TORA EPREPE NA XALAEI APO DIADILOSEIS KAI AYTOI PINOYN KAFE!!...
    POULHMENOI!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

    ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

    ΗΛΕΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ,ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΕΣΙΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ,ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟ 1967 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΓΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ 0,3%ΕΩΣ 1,6%(ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ(ΤΟ ΜΕΤΣΟΒIΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ)ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ )ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΤΑ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κε Στυλιανίδη,να διδάσκεται στα σχολεία επίσημα η τεχνική της κλεψιάς,της απατεωνιάς,της μίζας,της ατασθαλίας,της πλαστογραφίας και άλλων ενδιαφέροντων ειδικοτήτων.
    Δεν είναι σωστό να μην γνωρίζουν τα παιδιά μας τα ενδιαφέροντα αυτά μαθήματα και είναι αποκλειστικά μόνο προνόμιο βουλευτών και κρατικών παραγόντων..!
    Αν αποφασίσουν να μπουν στην πολιτική,να έχουν τις δεξιότητες και να μην κινδυνεύουν να διωχθούν απο τον καθε δύστροπο που ζει ακόμα σε ρομαντικές εποχές..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 10.55 είσαι ανιστόρητος γιατί αυτά δεν τα γράφει ο Αντιμόνιος αλλά ο Τερτσέτης στα απομνημονεύματα του Κολοκοτρώνη... με τσίμπλες διαβάζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αντιμόνιε,
    συγχαρητήρια γιά τήν "Σημείωση" σου
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κρίνουμε σκόπιμο πως πρέπει να διαμαρτηρηθούμε καθώς για άλλη μια φορά δεν αναρτάται στο μπλόκ η είδηση η οποία αποστείλαμε η οποία ξεσκεπάζει το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι γίνεται λογοκρισία στο μπλόκ για αυτό περιμένουμε πως τελικά θα αναρτήσετε κύριοι την είδηση την οποία σας αποστείλαμε και έτσι ακριβώς όπως σας την αποστείλαμε χωρίς παραποίηση των όσων περιέχονται σε αυτή!Επιτέλους οι Έλληνες πρέπει να αρχίσουν να μαθαίνουν τί πρεσβέβει το συγκεκριμένο κόμμα το οποίο το ψηφίζουν δυστηχώς ως εναλακτική λύση ή αντίδραση!Έλληνες αφυπνισθείτε επιτέλους!Αν δεν αναρτηθεί η είδηση θα συνεχίσουμε να στέλνουμε σχόλια μέχρι να αναρτηθεί!Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!

    ..((Λ))..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Στην ηρωικη επανασταση του 21 υπηρξαν και φωτεινα παραδειγματα εκ μερους της εκκλησιας.Ειναι αληθεια οτι τον αδελφο του Κολοκοτρωνη προδωσαν καλογεροι και τον εσφαξαν οι τουρκοι.Υπηρξε ομως και ο παπα Αρσενης Κρεστης αρχιμανδριτης και οπλαρχηγος παραλληλα που επεσε στα Δερβενακια πολεμωνατας σαν λεονταρι,και του εκοψαν το κεφαλι οι τουρκοι,ειναι θαμενος εκει στο εκκλησακι ενδοξα.Υπηρξαν οι Παπαφλεσσας,,Διακος,,Επισκοπος Σαλωνων Ησαιας,,οι καλογεροι του Μεγαλου Σπηλαιου,που πολεμησας ολοι τον Ιμπραημ,αφηνωντας τους οπλαρχηγους με ανοιχτο το στομα για την μεγαλη γενναιοτητα τους.Υπηρξαν μοναστηρια που βοηθησαν πολυ στον αγωνα και πολλοι εξ αυτων επεσαν ενδοξως.Φυσικα υπηρξαν και πολλες μαυρες σελιδες στην ιστορια εκ μερους της εκκλησιας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Επισης θα σας παραπεμψω στα απομνηνονευματα του Φωτακου πρωτου υπασπιστου του Κολοκοτρωνη που γραφη για τους εξεις ενδοξους κληρικους..Ανθιμος επισκοπος Ελους,,Ανθιμος Σκαλιστηρης,,Βρεσθενης Θεοδωρητος,,Δημητσανας Φιλοθεος,ο οποιος πεθανε απο τις κακουχιες στη φυλακη στην Τριπολη βασανιζμενος απο τους τουρκους,,Παροναξιας Ιεροθεος,που ντυθηκε στρατιωτικα,κι εγινε οπλαρχηγος,και πρωτος στις μαχες,,Μεθωνης Γρηγοριος,πολεμησε γενναια,αιχμαλωτισθηκε απο τον Ιμπραημ και πεθανε στη φυλακη απο κακουχιες,,Μεσσηνης και Ανδρουσης Ιωσηφ,πεθανε στη φυλακη απο κακουχιες,,Χριστιανουπολεως Γερμανος,επισης πεθανε στη φυλακη της Τριπολης απο βασανους και κακουχιες των τουρκων,,Αρτας Πορφυριος,,Αρδαμαριων Ιγνατιος επολεμησε ως πλαρχηγος με δικο του στρατιωτικο σωμα,,Μοναχος Γερασιμος πολεμησε σε διαφορες μαχες,,Ναυπλιας Γρηγοριος πεθανε στη φυλακη της Τριπολης κατω απο αθλιες συνθηκες,,Τριπολεως Δανιηλ,φυλακιστηκε στην Τριπολη και υπεστη βασανους απο τουρκους,υπηρξε φιλος του Κολοκοτρωνη,,Δημητριος ιερεας,γενναιος πολεμιστης,,Παπαγεωργης,περιφημος μαχητης και παλληκαρι,,Παπαγεωργακης ενδοξος καπεταν παπας,ανδραγαθησε στη μαχη της Γρανας,,Συμεων ηγουμενος της μονης Βαρσων,που ειχε μετατρεψει το μοναστηρι σε στρατιωτικο σταθμο αγωνιστων,,Καλλινικος ηγουμενος μονης Τσιπιανων,εδρασε εναντια στους τουρκους με το οπλο στο χερι,και ειχε κανει την μονη απορθητο φρουριο,,Κυπριανος ηγουμενος μονης Φραγγοπηδηματος Ηλειας,περιφημος καλογερος που οδηγουσε τους αγωνιστες σε πολλες μαχες,τον αποκαλουσαν στρατηγο παπα,,Νικηφορος ηγουμενος μονης Νεζερων,υπηρξε μεγαλο παλληκαρι,και τα στρατιωτικα του κατορθωματα ηταν ξακουστα,,Νεκταριος μοναχος επισης διακεκριμενο παλληκαρι που πηρε μερος σε πολλες μαχες πολεμωντας γενναια,,και αλλοι πολλοι...αληθεια ειναι πολλοι..και ολα αυτα σαν μνημοσυνο αυτων των ανθρωπων.,γιατι οπως βλεπεται αγαπητοι μο0 υπηρξαν πολλες εξαιρεσεις,κληρικοι που πολεμησαν σαν λεονταρια,και οι περισσοτεροι επεσαν στα πεδια των μαχων με δοξα και τιμη. Σας ευχαριστω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΝΩΝΥΜΕ 2.42

    ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ, ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ,
    ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΚΑ
    ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ " ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΤΟ ΡΑΣΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΟΡΤΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ....
    ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ
    Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τον Κολοκοτρωνη τον εβαλαν δυο φορες φυλακη.Τηνπρωτη φορα κατα την διαρκεια της επαναστασης σε εμφυλιο που εκαναν μεταξυ τους οι ελληνες. Τον φυλακησαν στην Υδρα μαζι με αλλους οπλαρχηγους.Και φυσικα οι πολιτικοι της εποχης εκεινης ηταν η αιτια να μπουν φυλακη,δηλ Μαυροκορδατος, Κωλετης,Κουντουριωταιοι,και αλλα καλα μπουμπουκια.Την δευτερη φορα τον φυλακισαν οι βαυαροι με την αντιβασιλεια παλι μαζι με τους πολιτικους συνυνοχους. Παντα αυτοι οι πολιτικοι ηταν εναντια στο καλο ολες τις εποχες...Ευχαριστω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 4.18

    ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Η ΜΑΥΡΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ.
    Σ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΖΑΜΠΕΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΝΩΝΥΜΟΙ 2.42, 3.40 μμ

    Η προτίμηση του πατριαρχείου Κων/πόλεως ήταν σαφώς να παραμείνουν οι έλληνες ραγιάδες της οθωμανικής αυτοκρατορίας διασφαλίζοντας έτσι για την εκκλησια τα κεκτημένα από βυζαντινούς αυτοκράτορες και τούρκους σουλτάνους, όπως και προστασία από τις επιβλαβείς δυτικές επιρροές (μελέτη των αρχαίων ελλήνων, διαφωτισμός, κλπ)
    Οι "εξαιρέσεις" αποτελούν το προπέτασμα καπνού για να μπορεί η ορθόδοξη εκκλησια εκ των υστερων να εμφανίζεται στα πρόβατα της σαν φιλόπατρις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Θα σας απαντησω με το ονομα μου κυριε RODERIKO. ΜΑΡΙΝΟΣ. Συμφωνω απολυτα μαζι σας οτι οι ηγετες εκκλησιαστικοι ηταν αγκαλια με τον σουλτανο,για τα συμφεροντα τους και εκαναν κακο στον αγωνα και την πατριδα. Δεστε ομως οτι δεν ηταν μονο ο Παπαφλεσας που εγραψε χρυσες σελιδες στην ιστορια,αλλα οπως εγραψα και πιο πανω ηταν πολλοι,και παπαδες και δεσποταδες και μοναχοι,που πολεμησαν με το γιαταγανι στο χερι,και αυτα τα λενε αγωνιστες που εκατσαν και τα εγραψαν να μεινουν στην ιστορια οπως ο Φωτακος, ο Θεοδωρος Ρηγοπουλος γραμματεας και βαφτηστηρι του Κολοκοτρωνη, Τερτσετης και αλλοι..Γι αυτο λοιπον αξιζει τον κοπο να μεινουμε σ αυτους που θεωρειτε εσεις λιγους...Εστω αυτοι οι λιγοι δοξασαν την Ελλαδα και τιμησαν το ρασο.. Συμφωνω και παλι μαζι σας για τους πολλους...Ευχαριστω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η επισημη εκκλησια σαφως και ηταν εναντια στο διαφωτισμο και στα αρχαια κειμενα γιατι ηθελαν το λαο αγραμματο,ωστε να μπορουν να ελεγχουν τα παντα. Οι ατρομητοι ομως αυτοι πολεμιστες που ετυχε να φορουν ρασο,ας τους δουμε σαν οντοτητες που με δικη τους πρωτοβουλια πηραν το καριοφυλι και το γιαταγανι πουλησαν ιερα σκευη για να παρουν οπλα. Οι ανθρωποι αυτοι λοιπον ηταν γενναιοι αγωνιστες που ηθελαν τη λευτερια της πατριδας.... Ετυχε να φορουν ρασα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΓΑΠΗΤΕ κ. ΜΑΡΙΝΟ

    15- 20 ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ ΤΟ ΡΑΣΟ
    ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΙΛΑΔΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ.
    ΣΤΙΣ 10.000 ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΙΠΟΤΑ Η ΠΑΛΛΗΚΑΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΜΙΑΣ ΧΟΥΦΤΑΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ.

    ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΩ ΤΟ
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ
    ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΜΕ ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΝΟΥΒΡΕΣ
    ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλά που ήταν ο Κολοκοτρώνης και κράτησε η Πελοπόννησος τις καταστροφικές επιδρομές του Ιμπραήμ. Ο Κολοκοτρώνης, συνεχώς επί ώρες πάνω στο άλογο, γύριζε στα χωριά και κραύγαζε "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους".
    Κάτι τέτοιο χρειάζεται σήμερα η χώρα μας. "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δεν ξερω τι λεει στα προβατα της η εκκλησια,παντως γεγονος ειναι οτι αυτες οι εξαιρεσεις δεν πρεπει να καπηλευονται απο κανεναν. Οσοι εχουν διαβασει ξερουν ποιοι πολεμησαν τον τουρκο,και ποιοι τον υπηρετησαν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αγαπητέ κ. Ντάλα (εκ Γερμανίας)
    Αυτά που γράφετε είναι πέρα για πέρα ανακρίβειες.
    Το 1ο κείμενο (ομιλία Έλληνα κ Σκοπιανού) είναι clopy-paste από ένα αντίστοιχο κείμενο που κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό στα emails ανά τον κόσμο με τη διαφορά ότι οι εμπλεκόμενοι είναι ένας Παλαιστίνιος και ένας Ισραηλινός, το δε θέμα της ομιλίας του Παλαιστινίου αντί για τον Μ.Αλέξανδρο έχει τον Μωυσή.
    Το 2ο κείμενό σας (σχετικά με τους Έλληνες) είναι ένα ακόμη urban legend όπως η περίφημη "ανθελληνική ομιλία του Χ. Κίσσινγκερ".
    Ας προσέχουμε τί γράφουμε και τί μεταφέρουμε στο διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @ 1 Νοέμβριος 2008 9:30 μμ

    Μαλάκα Εκδημε, για ξαναδιάβασε καλά την ανάρτηση με τα λόγια του Κολοκοτρώνη. Ηλίθιε...
    Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Για ποια ονοματα μιλατε,γι αυτους που προανεφερα...δεν νομιζω..γιατι ολοι αυτοι σας επαναλαμβανω ηταν με το γιαταγανι στο χερι και ορμουσαν στις μαχες, αυτα λενε κι εγραψαν οι αυτοπτες μαρτυρες απομνημονευματογραφοι...κι οχι ορισμενοι μετεπειτα ιστορικοι που εγραψαν οτι ηθελαν.. εκτος κι αν λενε ψεματα...τοτε παω πασο.. Παντως για να ξερετε ειμαι υπερ της κατασχεσης της εκκλησιαστικης περιουσιας απο το κρατος, κι αν αυτο δε γινεται ειμαι υπερ της αγριας φορολογιας της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. O ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ήταν Αρβανίτης, με το όνομα Μπιθγκούρης ή Μπιθέγκουρας....οι Έλληνες, τον μετέφρασαν σε Κολοκοτρώνη....Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΟΜΩΣ, Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝ....ΗΤΑΝ ΡΩΜΙΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ....
    ΖΗΤΩ Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ,
    ΚΑΤΩ Η ΕΛΛΑΔΟΦΡΟΣΥΝΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 3 Νοέμβριος 2008 2:50 μμ

    Εσύ ότι όνομα και να έχεις ότι εθνικότητας και να είσαι παραμένεις ένα ηλίθιο χριστιανικό πρόβατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. απάντησις, σ΄αυτόν που τόλμησε να με αποκαλέσει ΗΛΙΘΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΡΟΒΑΤΟ....
    Άκου λοιπόν, ηλίθιο ελληνικό πρόβατο....ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΔΑΜΑΣΤΑΙ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΄ΕΛΛΑΣ΄ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΩΜΑΝΙΑ ή αν θέλετε ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΑΝΙΑ.....
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ, ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΝ, ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, και άλλα πολλά καραγκιοζιλίκια που επιβάλλατε στα παιδιά μας, μέσω των αθλίων σχολείων σας.....
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΜΠΟΥΡΚΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΗΜΙΓΥΜΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ....
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΜΙΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΕΞΗ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΝΗΣΙΘΡΗΣΚΟΙ, ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ...ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ ΣΑΣ....
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΝΔΡΕΣ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΝΗΣΙΘΡΗΣΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΣΒΗΣΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ....
    ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ, ΥΠΟΤΑΞΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΝΩΝΥΜΕ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 4 9.25

    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.
    ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΙΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ
    ΣΟΥ.
    ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΔΑΙΜΟΝΙΕ, ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ.......ΧΑΧΑΧΑ....ΜΗ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ, ΒΡΕ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ....ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΠ΄ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ, ΝΑ ΞΕΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΜΙΟΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ....ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ......
    ΕΛΑ ΒΡΕ, ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ; ΟΛΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση