GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού βρήκατε τα λεφτά, κ. Πετραλιά;

. Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΛΗΣ . Θα ήθελα να με ενημερώσετε αγαπητή κ. Φάνη Πετραλια από πού βρήκατε να δώσετε αυξήσεις σε αυτούς τους κατ'...

.
Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΛΗΣ
.
Θα ήθελα να με ενημερώσετε αγαπητή κ. Φάνη Πετραλια από πού βρήκατε να δώσετε αυξήσεις σε αυτούς τους κατ' ευφημισμό αποκαλούμενους Δ/τες και Υποδ/τες των Ταμείων, όταν ο κόσμος καίγεται και ... κάποιοι χτενίζονται!
Δεν υπάρχουν άξια στελέχη σε κάθε Ταμείο που θα μπορούσαν να έκαναν την ίδια δουλειά με όλους αυτούς τους αργόμισθους, εκτός εάν έπρεπε να υλοποιήσετε προεκλογικές δεσμεύσεις για ρουσφέτια.
Εάν αυτό σημαίνει σεμνά και ταπεινά, τότε ο πρωθυπουργός δεν χρειάζεται να ψάχνει τους εχθρούς στο αντίπαλο στρατόπεδο, αφού τους έχει δίπλα του.
Δεν πρόκειται λοιπόν να πληρώσω ούτε δεκάρα στο Ταμείο που ανήκω και το ίδιο προτρέπω να κάνουν και οι άλλοι για να δούμε από πού θα πάρουν τις αυξήσεις που τόσο απλόχερα χαρίζετε. Εάν τις θεωρείτε αναγκαίες, τότε να τις δώσετε από την προσωπική σας περιουσία, για να σας είμαστε υπόχρεοι.
Άντε, γιατί βαρεθήκαμε να ακούμε εξυπνάδες , η αγωγή μου δεν μου επιτρέπει να τις ονομάσω διαφορετικά λες και ήμαστε ηλίθιοι.
Σεμνά και Ταπεινά...
-------------------------

17 σχόλια

  1. ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΕΓΩ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙΗ Κα ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κο ΚΥΡΙΑΚΟΥ Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ένας πατέρας που έχει δύο παιδιά, λέει συνέχεια στο ένα παιδί ότι δεν έχει χρήματα να του δώσει, όυτε να το ταϊσει,γιατί είναι φτωχός,ένώ την ίδια στιγμή σκορπά αφειδώς το χρήμα, τα δώρα και τα φαγητά στο άλλο παιδί,΄πόσο μπορεί να γίνει πιστευτή από το πρώτο η φτώχεια του πατέρα;Πώς μπορεί λοιπόν η κάθε κυβέρνηση να έχει την απαίτηση να γίνει σεβαστή και πιστευτή από τον λαό,από τον οποίο ζητά λιτότητα και ουσιαστικά πείνα,όταν την ίδια στιγμή σκορπάει το χρήμα στους "χορτάτους";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΛΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί Κύριοι
    Όταν πηγαίνετε να ψηφίσετε να σκεφτόσαστε καλλίτερα.
    Δεν βάλατε σταυρό στην σεμνή και ταπεινή Μαριέττα αλλά βάλατε στον Αλογοσκούφη . Ένα πλουσιόπαιδο που ο μπαμπάς του έχει το μεγαλύτερο Ναυτιλιακό Πρακτωρείο στον Πειραιά . Μεγαλωμένο στα πούπουλα και όχι σαν τον υιό του Ταχυδρόμου .
    Ένας άνθρωπος που δεν γνώρισε στην ζωή του τι θα πει αγώνας για το μεροκάματο , τι θα πράξει ;
    Ότι και ο Αλογοσκούφης .
    Θα μειώσει στο μισό τους φόρους των βιομηχάνων .
    Θα καταργήσει τον Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας.
    Και
    Θα φορτώσει με φόρους τις πλάτες μισθωτών και συνταξιούχων .
    Θα επιβάλει Φόρο Ακινήτων σε όλους τους φουκαράδες .

    Τα ζήταγε ο καβάλος σας την 16.Σεπτ.2007
    Φάτε τα τώρα

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΑΝΤΑ....
    Ο Κοs ΝΙΚΟΣ Δ/ΤΗΣ ΤΟΥ Τ.Α.Ξ.Υ [ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ] ΠΕΡΑΣΕ 20 !!! ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ. ΤΟ ΣΚΑΙ-ΡΑΔΙΟ ΤΑΛΕΓΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ,Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ.
    Α,ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗ . ΑΓΟΡΑΣΕ ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΑ,ΑΛΛΑ....ΒΑΖΕΛΙΝΗ.
    ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ...ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι άνθρωποι αυτοί που μας κυβερνούν σήμερα πρέπει να έχουν κάλο στον εγκέφαλο.
    Δεν εξηγείται διαφορετικά η πρόσφατη προσπάθειά τους για προώθηση της άποψης ότι η κρίση θα βοηθήσει τον Καραμανλή. Κι επειδή καταλαβαίνουν ότι η θεωρία πως σε περιόδους κρίσης η κοινή γνώμη (υποχρεωτικά) συντηρητικοποιείται είναι εν προκειμένω της πλάκας, μια και στις ΗΠΑ φαίνεται ότι λόγω κρίσης ο Ομπάμα θα κάνει περίπατο, ρίχνουν στο τραπέζι κι ενισχυτικά επιχειρήματα.
    Ένα απ αυτά θέλει τον Καραμανλή να αλλάζει τον προϋπολογισμό και να μοιράζει χρήματα για να προστατεύσει τράπεζες, αλλά και να στηρίξει οικονομικά αδύναμους. Πού θα βρει τα λεφτά; Θα τα πάρει, λέει, από το... αποθεματικό του προϋπολογισμού, για τον οποίο μέχρι τώρα ξέραμε ότι είχε μόνο «τρύπες», ενώ τώρα λένε ότι έχει και... πλεόνασμα.
    Σημειώστε ότι συμπτωματικά τα ίδια δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της Ρηγίλλης που ευκολότατα ανακαλύπτουν πόρους για παροχές από την κυβέρνηση, τα ίδια παπαγαλάκια διατείνονται ότι το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι ότι δεν πείθει πώς και από πού θα βρει χρήματα για να τηρήσει τις δικές του υποσχέσεις.
    Προφανώς τα παπαγαλάκια δεν ενδιαφέρονται ούτε τα προσχήματα να τηρήσουν.
    Δικαιολογημένα, πάντως, από μια άποψη. Άσχετα με τα όσα διατείνονται, ξέρουν ότι το πρόβλημα του Καραμανλή δεν είναι μόνο τα σκάνδαλα και η κυβερνητική ανεπάρκεια. Είναι ότι ο φιλελευθερισμός, τον οποίο εκπροσωπεί, αποτελεί τελειωμένη πια ιστορία. Και κυρίως εξαιτίας της κρίσης που δικαίωσε όσους επί χρόνια υποστηρίζουν ότι η εγκατάλειψη της οικονομίας στο έλεος του ιδιωτικού τομέα δεν είναι απλώς λάθος, είναι έγκλημα.
    Τώρα το συνομολογούν όλο και περισσότεροι και η κυρίαρχη ανά τον κόσμο τάση είναι η διεύρυνση της συμμετοχής του κράτους στην οικονομική διαδικασία. Ισως γι αυτό να μην είναι και τόσο περίεργο που φιλικά προσκείμενος στην κυβέρνηση αρθρογράφος συνέστησε χθες στον Κ. Καραμανλή να το παίξει... σοσιαλδημοκράτης.
    Θα ακούσουμε και χειρότερα.

    ‘’ PASOK poisonous ‘’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΠΑΛΙΟΣΚΑΤΟΓΡΙΑ ΒΡΗΚΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
    ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ

    ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν τα πληρώσει η κυρία από την τσέπη της, ποσώς με ενδιαφέρει. Επειδή δεν μας έχει συνηθίσει κανείς σε τέτοια αρνούμαινα συμμετέχω με τον φόρο μου σε αυξήσεις μισθών των golden boys.Εκτός αν έχουν λεφτά στα ταμεία τους, οπότε ζητώ και εγώ αντίστοιχη αύξηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η σκατόγρια την έχει κάνει τη ζημιά.Δεν ηταν τυχαία η επιλογή της στη θέση του Μαγγίνα.
    Θα αποσυρθεί απο την πολιτική ωσονούπω,και ποιός θα τη θυμάται σε λίγα χρόνια;Κανένας
    Εκεί ποντάρουν οι άχρηστοι και ψηφίζουν αναίσχυντα νομοσχέδια.
    Δυστυχώς,αυτός ο λαός δεν έχει μνήμη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2:28 μμ

    το βιντεακι το βγαλανε τα γκεμπελοσκυλα-φασιστοσκυλα

    για ξαναβρεστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτοι της ΝΔ ειναι μεγαλοι μαγκες. Ειδανε με τι μαλακες εχουν να κανουν και γι αυτο ξεσαλωσανε. Αφου ο Ελληνας ψηφιζει σα βοδι, οτι και να του κανουμε , θα μας ξαναψηφισει. Για τους Αμερικανους λεγαμε, αλλα πιο μαλακας λαος απο το δικο μας δεν υπαρχει. Ειδα με τα ματια μου σε καφενειο, ατομο το οποιο ζει με 300 ευρω το μηνα και τον ταίζουνε οι θαμωνες, να υποστηριζει τη ΝΔ με μεγαλο μενος!Ουρλιαζε και χτυπιοτανε οτι ο Καραμανλης ειναι σωστος και φροντιζει για το φτωχο! Αυτος λοιπον θα παει διπλα στην μεγαλοξυρια απο την Εκαλη να φωναζει με τη σημαια της ΝΔ!!!! Η μαλακια σε αυτη τη χωρα παει συννεφο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και είναι και αργόμισθοι

    Τους κάνουν αύξηση από το υστέρημά μας και δεν κάνουν και τη δουλειά τους.

    Μα γιατί εμένα μου μυρίζει στην ατμόσφαιρα Γαλλία πριν από δύο αιώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. θεια φανη ελα στην δραμα να μας δειξης πως κολλας 100 ενσειμα ωστε να εχουμε βιβλιαριο υγειας στο ΙΚΑ,και θα σου χαρισουμε ενα ακομα ολυμπιακο μεταλλιο για την συλλογη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ME OLON TON SEBASMO APO ESAS RE
    MALAKES!!!!
    CHRISTOS APO GERMANIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση