GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυρίζει 1981...

. "Πρέπει να Ξυπνήσουμε. Επείγον" . . Γράφει ο Χρήστος Γιαννόπουλος forotexnikos.blogspot.com . Σε ενάμιση περίπου μήνα δεν θα έ...

.
"Πρέπει να Ξυπνήσουμε. Επείγον"
. .
Γράφει ο Χρήστος Γιαννόπουλος
forotexnikos.blogspot.com
.
Σε ενάμιση περίπου μήνα δεν θα έλθει το 2009 , Θα έλθει το 1981. Δεν το βλέπει κανείς. Μυρίζει 1981 .Είναι επείγον. Πρέπει να ξυπνήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Πρωθυπουργός , Υπουργοί, Υφυπουργοί , Γενικοί Γραμματείς.
Και καλά οι πολιτικοί. Εσύ φίλε Γενικέ που βέβαια τώρα ανήκεις στου πολιτικούς, αλλά προέρχεσαι από τον λαό της Νέας Δημοκρατίας, τι κάνεις ; Τα έχεις πάρει όλα και είσαι μια χαρά ; Και τι θα πεις στους πρώην συναδέλφους μας οι οποίοι θα είναι αναγκασμένοι να ζήσουν άλλη μια εικοσαετία με την παράταξή μας στην αντιπολίτευση; Πρόβλημά σας , εγώ είμαι μια χαρά. Δεν μου λείπει τίποτα; Δεν ανήκουμε στην ίδια κατηγορία ; Αυτοί δεν μας έδωσαν αυτά που εμείς πήραμε ; Το ξεχνάς αυτό; Δεν ξέρω πως σκέφτονται ο Στεφάνου και ο Νικολαρόπουλος και μου είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ , αλλά εσύ δεν θα έπρεπε να είσαι μαζί τους. Εσένα η θέση σου θα έπρεπε να είναι με μας. Στο κάτω κάτω της γραφής εμείς ήμασταν πάντα στην παράταξη. Δεν κάναμε βόλτες.
Ο Αλογοσκούφης και ο Μπέζας δεν ξέρω που θα βρεθούν και ίσως να είναι και βουλευτές. Καρφάκι δεν τους καίγεται. Και βέβαια αυτό που έγινε το 1993 και βγήκε ο Μάνος (τότε Υπουργός Οικονομικών) πρώτος βουλευτής δεν πρόκειται να ξαναγίνει. Δεν σου ρίχνω ευθύνη για τις αποφάσεις του Υπουργού και του Υφυπουργού, αλλά σου ρίχνω ευθύνες για το ότι δεν αντιδράς στα τεκταινόμενα ερήμην των υπηρεσιακών παραγόντων και στο Υπουργείο Οικονομικών γίνεται το "έλα να δείς", με λίγα λόγια "μπάχαλο". Και πάντα τη νύφη την πληρώνουν οι συνάδελφοι. Και μάλιστα στις διάφορες συναντήσεις με στελέχη (διευθυντές κ.λ.π.) απ΄ ότι μαθαίνω γίνεσαι βασιλικότερος του βασιλέως.
Πρέπει να ξυπνήσουμε το ταχύτερο δυνατόν και να αναστρέψουμε το κλίμα . Δεν είναι δυνατόν αντί να επανϊδρύσουμε το Κράτος να επανϊδρύσουμε το ΠΑΣΟΚ. Ο λαός της Νέας Δημοκρατίας , αυτή τη φορά, δεν πρόκειται να ξεχάσει. Θα το θυμάται για πάντα. Βέβαια ασχολούμαι με το Υπουργείο Οικονομικών γιατί από αυτό προέρχομαι και αυτό με ενδιαφέρει. ΞΥΠΝΗΣΤΕ.
---------------------------

25 σχόλια

  1. Με επιστολή τους προς τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Γ.Ραγκούση, ο πρύτανης του ΕΜΠ Κ.Μουτζούρης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αντιστασιακών Δ.Πρωτοψάλτης ζητούν να επιστραφεί η ιστορική σημαία του Πολυτεχνείου στο φυσικό της χώρο.
    Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, από την πλευρά της η ΠΑΣΠ απάντησε ότι θα παραδώσει τη σημαία στην ΕΦΕΕ, "όταν συγκροτηθεί σε σώμα".
    Η σημαία του Πολυτεχνείου έχει μείνει στη φύλαξη της φοιτητικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ από την περίοδο όπου λειτουργούσε το συμβούλιο της ΕΦΕΕ με πρόεδρο τον Χρ.Παπουτσή.
    Έκτοτε, η σημαία έμεινε στην ΠΑΣΠ, η οποία κάθε χρόνο τη μεταφέρει στον χώρο του Πολυτεχνείου για την επέτειο της ιστορικής εξέγερσης και μετά τη μεγάλη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία την παίρνει πίσω στα γραφεία της Χαρ. Τρικούπη,
    Στην πορεία των χρόνων που ακολούθησαν η σημαία του Πολυτεχνείου έγινε συχνά αιτία για διαπληκτισμούς μεταξύ των φοιτητικών παρατάξεων, ενώ οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΠ ποτέ δεν την παρέδωσαν στις πρυτανικές αρχές του Ιδρύματος. Στην επιστολή που απευθύνουν προς τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Γ.Ραγκούση, οι κκ. Μουτζούρης και Πρωτοψάλτης ζητούν την παράδοση της σημαίας στη διοίκηση του Ιδρύματος ώστε «να παραμένει στον μουσειακό χώρο του Πολυτεχνείου και να μην την εμφανίζει η Νεολαία του ΠΑΣΟΚ κάθε χρόνο ως αποκλειστικότητά της».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΑΓΩΝΑ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 04, ΕΙΔΑΜΕ ΤΣΟΥΡΜΑ ΑΣΧΕΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ,ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ , ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΤΩΝ,ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΩΝ.ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΜΑΘΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΗΣΑΝ ΦΙΛΟΙ Η ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΔΕ ΑΝΗΚΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΩΣ ΠΟΝΤΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όταν λες "ο λαός της ΝΔ" σε τι αναφέρεσαι; έχω βαρεθεί να σας ακούω να μιλάτε για το "καλό της παράταξης" - μήπως να σας ένοιαζε και λίγο το καλό της χώρας; μήπως αυτά τα δύο είναι ασύμβατα; καληνύχτα, μπάρμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ, ΑΜΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ....
    ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΑΣ ...

    "
    Ο λαός της Νέας Δημοκρατίας , αυτή τη φορά, δεν πρόκειται να ξεχάσει. Θα το θυμάται για πάντα. Βέβαια ασχολούμαι με το Υπουργείο Οικονομικών γιατί από αυτό προέρχομαι και αυτό με ενδιαφέρει. ΞΥΠΝΗΣΤΕ.
    "

    ΑΚΟΥ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΡΑΧΤΟ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΜΑΜΜΟΘΡΕΦΤΟ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚ. ...
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ... ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ...
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ...
    ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ...

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΜΟΝΟ Η ΠΑΤΑΤΑΞΗ.
    ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, Ο ΑΡΑΧΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ....

    ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ !!!

    ΑΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΤΑ 100.000 ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΊΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ..
    ΑΝΤΕ ... ΜΠΟΥΚΩΝΕ ΤΑ "ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ" ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...

    ΑΛΗΘΕΙΑ ...
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ???
    ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ???
    ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ???

    ΟΙ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚΟΝ. ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ???
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ "ΚΑΦΕΔΑΚΙ" ?????


    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ... ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΦΥΝΤΑΝΙΑ" ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ... !!!!
    ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΗΗΗΗ... "ΠΑΡΑΤΑΞΗ" ΚΑΙ ΤΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη λείψει κανείς από την αναδάσωση στο Γαλάτσι, μια οικολογική δράση που γίνεται με συνδιοργάνωση και πρωτοβουλία του ΣΚΑΙ.

    Μεταξύ άλλων θα φυτευτούν και 30000 δενδρύλλια, μια ευγενική χορηγία του τομέα εμπορίας της νεοδημοκρατίας, του μεγάρου Μαξίμου και του συλλόγου Ζωνιανιτών «ο προστάτης Κεφαλογιάννης ο Μπάφος».

    Θα παραστούν καραδεξιοί εκπρόσωποι της τέχνης και των γραμμάτων της κόκας, όπως ο Καρβέλας της Γιουροχεσεμέσα, ενώ θα γιορταστεί το πνεύμα του μεγάλου ηθοποιού της Μαστούρας που τον σκότωσε ο ίδιος ο κωλομπαράς του.

    Μπροστά για τη φύση, μαζί στο παρά φύση.
    Νέα Δημοκρατία, μαστούρα σκέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. είστε [b]ΚΛΑΝΙΕΣ[/b] που [b] ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ [/b]

    ΑΙΝΤΕ ρε ΣΤΟΝ αγύριστο ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ !!

    Α Λ Η Τ Ε Σ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θαυμαστε αναγνωστες, την απολυτη ξευτιλα του νεοελληνα.
    "ο λαος της νεας δημοκρατιας", "οι αγωνες μας", " η προσφορα στην παραταξη", "ειδαμε τσουρμα ασχετων προς το κομμα να τοποθετουνται σε καιριες θεσεις", "να ζήσουν άλλη μια εικοσαετία με την παράταξή μας στην αντιπολίτευση", "εμείς ήμασταν πάντα στην παράταξη" και αλλα πολλα εξωφρενικα.

    τα αιωνια παρασιτα που δεν εχουν παραγει ουτε μια δραχμη στη ζωη τους. τα αιωνια ανθρωποειδη που εκβιαζουν φορολογουμενους και φτιαχνουν βιλες στο διονυσο με μαυρα χρηματα. ανεπαρκως μορφωμενα και εντελως ακαλιεργητα. με περισεια επαρση και αλλαζονεια ομως.
    κοπτονται τωρα γιατι θα χασουν τη μασα. δεν μπορουν αλλα 20 χρονια στην αντιπολιτευση...
    Τα ποντικια και τα τρωκτικα εισαστε ολοι εσεις γιαννοπουλε. γαλαζιοι και πρασινοι.
    αντι να ντρεπεσαι γραφεις και σε μπλογκ με θρασυτατο τροπο.
    βαρεθηκαμε τους κλεφτες και τους απατεωνες που τοποθετουν μια ζωη τους εαυτους τους και το "κομμα" υπερανω ολων.
    οχι ρε ξεφτιλα που σκεφτεσαι το καλο το δικο σου και της "παραταξης". δεν υπαρχει ρε γαλαζιο και πρασινο. ασπρο και μαυρο υπαρχει μονο. καλο και κακο. και καλο ουτε ειδε ο λαος (ο κανονικος οχι τα κομματοσκυλα που εννοεις εσυ), ουτε και θα δει απο εσενα και το συναφι σου. εχετε διαβρωσει τα παντα, εχετε καταστρεψει οτι ειχε μεινει, εχετε ισοπεδωσει ηθικα και υλικα οτι μπορουσε και δεν μπορουσε να ισοπεδωθει. και οτι βεβαια ειχαν αφησει τα προηγουμενα τρωκτικα τα οποια να αναγνωρισω οτι ετρωγαν με περισσοτερο τακτ. ηταν φυσικα χορτασμενα 20 χρονια. εσεις ομως οι "αγωνιστες της γαλαζιας παραταξης" ορμηξατε σαν ταυροι σε υαλοπωλειο...
    πηγαινε να δουλεψεις λογιστης στον ιδιωτικο τομεα ρε παρασιτο, να δουμε θα μπορεσεις να κατοικεις στο διονυσο, ή θα μενεις σε δυαρι στην κυψελη...
    ανοιξε ενα μαγαζι δικο σου ή στο παιδι σου και οταν ερθει η εφορια μη λαδωσεις. να δουμε ποσο μαγκας εισαι.
    κατι ατομα σαν κι εσενα λερωνουν αυτη τη χωρα, σα βλενα εχετε απλωθει παντου και απειλειτε να κατασπαραξετε το συμπαν.
    δεν φταις εσυ ομως οι γονεις σου φταινε που σε μαθανε μη δουλευεις και για επιβιωσεις να σκυβεις και να φιλας κατουρημενες ποδιες. και βεβαια το ιδιο λογικα θα διδαξεις και εσυ στα γαλαζια τεκνα σου. σε καποια νεολαια θα τα γραψεις σε καποια θεσουλα θα τα βολεψεις ωστε να συνεχιστει αυτο το χαλι και η ελλαδα να μη σηκωσει ποτε κεφαλι. για μπορουν τα ανθρωποειση σαν κι εσενα με μηδενικη παραγωγη εργασιας, να εχουν βιλες και να κυκλοφορουν με καγιε και μερσεντε.
    βιλες και εξοχικα και φεραρι και γιωτ με ελικοπτερο να εχει αυτος που παραγει και στο βαθμο που παραγει. κι εσυ που μια ζωη ζεις παρασιτικα (δηλαδη απο τα λεφτα καποιου αλλου) να εχεις μονο τα απαραιτητα. και αν θελεις και νιωθεις μαγκας βγες στην ελευθερη αγορα να διεκδικησεις οτι σου αναλογει. αλλα που να βγεις....
    δυστυχως οι μαγκες με αρχιδια ειναι λιγοι, αλλα οι αρχιδια μαγκες (οπως εσυ) πολλοι.
    ευτυχως ομως ερχεται το τελος σας. μαθηματικα βεβαιο αυτο λογιστακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΟΧΑ ΜΥΡΙΖΕΙ, ΟΧΙ '81

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΒΟΘΡΟΣ

    ΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ. Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

    Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το 81 κύριε συνταξιούχε, δεν χάσατε γιατί κλέβατε αλλά γιατί ο κόσμος φοβόταν να πει ότι δεν είναι δεξιός, όπως δηλαδή και σήμερα. Ακόμα κυριε στόκε, χάσατε για την οικονομική πολιτική η οποία σημειωτέον, δεν ήταν ΄καν τόσο κακή όσο η σημερινή.

    Τον πούλο λοιπόν!
    Αυτή την φορά όχι απλώς για κάτι καλύτερο, αλλά απλώς για ότι... ΜΗ χειρότερο!
    Τον μπούλο ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. nai re murizei 1981 giati enas papandreou pataei terma gazia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για την δικιά σας πληροφόρηση...το 1981 το ΠΑΣΟΚ

    1. είχε Ανδρέα (κοίτα τι έχει σήμερα)
    2. δεν είχε κταταχραστεί δημόσιο χρήμα (βλέπε Τσουκάτος)
    3. Δεν είχε ξεγελάσει τον λαό (βλέπε χρηματιστήριο)
    4. Ήταν αριστερό κόμμα και όχι "πλιάτσικο" και άνευ ιδεολογίας.

    Ναι, Έχει θυμώσει πολύ ο λαός

    1. για την απραξία της σημερινής κυβέρνησης
    2. που φτύνει αξιόλογα στελέχη και αναδεικνύει λαμόγια
    3. για την μη επανίδρυση του Κράτους.

    Ναι.

    Αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν μυρίζει 1981.

    Συγγνώμη αν σε στεναχώρησα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο που ο Πρωθυπουργός Κύριος Κώστας Καραμανλής, εγγυήθηκε τις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων.
    Δεν κάνει και τον κόπο όμως αφού είναι τόσο γαλαντόμος στα λόγια και στην γλώσσα του σώματος να πεί μια απλή κουβέντα-διαταγή στον υφιστάμενο του Κύριο Αλογοσκούφη, ( τα επίοθετα κάποτε δεν τα βγάζανε για ψίλου πήδημα, υπήρχε λόγος) να του πει λοιπόν δώσε όσα χρειάζονται εδώ και τώρα, και εδώ και τώρα με άλλους υπουργούς κάνε ότι χρειάζετε για να πάρουν τις συντάξεις μέσα σε έξη μήνες.
    Απλά πράγματα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όταν παίρνατε τη απόφαση να καταργήσετε το ήδη ξεφτιλισμένο αφορολόγητο στους μικρούς επαγγελματίες και επιτηδευματίες αλλά και στους "μπλοκάκηδες" της σύγχρονης μισθωτής δουλείας , θα έπρεπε να ξέρατε ότι εκείνη τη στιγμή υπογράφατε και την καταδίκη σας πολιτικά και μάλιστα οριστικά και αμετάκλητα .
    Ήρθε και η κρίση και αντί να ξεσκιστείτε να τονώσετε την αγορά και τις ΜΜ επιχειρήσεις μπας και κρατηθεί η πραγματική οικονομία και οι δουλειές του κοσμάκη , σπεύσατε να ανακοινώστε πως θα χώσετε χρήμα (που υποτίθεται πως δεν είχατε) στις τράπεζες για να συνεχίσουν να δανείζουν και να κρατούν όμηρο την ελλ. οικονομία και την κατανάλωση , αντί να προχωρήσετε σε προγράμματα στήριξης των ΜΜ επιχειρήσεων , των αυτοαπασχολούμενων και των εργαζομένων, χωρίς την μεσολάβηση των τραπεζών , με μειώσεις φορολογίας στα επενδυτικά κεφάλαια , ρυθμίσεις χρεών , επιδοτήσεις απασχόλησης ανέργων, ανάκληση της κατάργησης του αφορολόγητου αφού είναι δεδομένο πως πλήθος πρώην εργαζομένων θα προσπαθήσουν να αυτο-απασχοληθούν για να επιβιώσουν κλπ

    Ποιος θα παράγει έργο και έσοδα και θα συντηρήσει θέσεις εργασίας ή θα αυτο-απασχοληθεί για να επιβιώσει (σαν "κλέφτης , "φοροφυγάς" και ροκφέλερ που δεν πληρώνει φόρους όπως λέει η προπαγάνδα σας ) βρε κρατικολάγνα, καρεκλοκένταυρα κοπρόσκυλα , οι τράπεζες, το χρηματιστήριο, ή το ξεφτιλισμένο, υδροκέφαλο και παρασιτικό Δημόσιο ?
    Ποιοι είναι αυτοί που πρέπει να συντηρηθούν πάση θυσία στην Αγορά για να λειτουργήσουν ως ανάχωμα στην κρίση και να αντιστρέψουν την πτωτική πορεία, αν όχι η ραχοκοκαλιά της ελλ. οικονομίας δηλαδή οι ΜΜ επιχειρήσεις ?
    Που θα βρεθούν τα έσοδα να πληρώνετε τους προνομιακούς μισθούς και συντάξεις των κοπρόσκυλων - κομματόσκυλων του Δημοσίου (δηλαδή της βασικής δεξαμενής ψηφοφόρων του σάπιου πολιτικού συστήματος) αν όχι από την πραγματική οικονομία , την οποία την στραγγαλίζετε απλά με φοροεπιδρομές χωρίς να της προσφέρετε τίποτα ως στήριξη και επιλογές ανάπτυξης ?
    Έχετε την εντύπωση πως η "φόρμουλα" με τον εξωτερικό δανεισμό (που υποθηκεύει το μέλλον της χώρας) θα δουλεύει όπως δούλευε για πάρτη σας και εν αρχή ακόμα της διεθνούς κρίσης ?
    Η μήπως θα παρακαλάτε να σας δανείσουν και δανεικά δεν θα βρίσκετε ?

    Αυτή η κυβέρνηση έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα .
    Χτύπησε και διέλυσε την (ήδη προβληματική από την διακυβέρνηση των πασόκων) πραγματική οικονομία και προ της διεθνούς κρίσεως , την οποία προσπαθεί να την χρησιμοποιήσει σαν άλλοθι μπας και κρυφτεί από πίσω της.
    Οι ΜΜ επιχειρήσεις έκλειναν κατά χιλιάδες και προ της κρίσεως , οι ακάλυπτες επιταγές παρουσίαζαν τρελές αυξητικές τάσεις και προ της κρίσεως, πάνω από την μισή ελλάδα ήταν φεσωμένη στις τράπεζες και ζούσε με δανεικά και προ της κρίσεως , η ανεργία μαγειρευόταν στα νούμερα και στην υποαπασχόληση και προ της κρίσεως, το ίδιο και ο πληθωρισμός του οποίου ο δείκτης πάντα μαγειρευόταν από τους απατεώνες τους πολιτικούς βάζοντας τα καλώδια μέσα και άλλα άσχετα για να πέσει ο δείκτης , ενώ από την άλλη τα βασικά είδη και αυτά που χρησιμοποιεί ο κόσμος για να επιβιώσει έτρεχαν με τρελλούς ρυθμούς και προ της κρίσεως (και εδώ) .
    Τα έσοδα κάθε χρόνο έπεφταν και προ της κρίσεως και λύση δεν υπήρχε ..
    Ήρθε και η διεθνής κρίση και "έδεσαν" τα σκατά της οικονομικής πραγματικότητας στο μπανανιστάν .

    Θα βουλιάξουμε στον πάτο του βαρελιού όλοι μαζί παρέα , πρώτα θα βουλιάξουμε εμείς οι επαγγελματίες, οι επιτηδευματίες και οι ΜΜ επιχειρήσεις μαζί με τους εργαζόμενούς τους και στο καπάκι θα βουλιάξουν τα κοπρόσκυλα - κομματόσκυλα του δημοσίου που θα μένουν απλήρωτα για μήνες .
    Πριν όμως βουλιάξουμε οριστικώς σαν τους Αργεντίνους θα ψηφίσουμε γιωργάκη στις επόμενες , μπας και κάνει πράξη την υπόσχεσή του για επαναφορά του αφορολογήτου στα χαμηλά εισοδήματα των φυσικών προσώπων και γλιτώσουμε έστω και μιας χρονιάς τον φόρο της ντροπής που μπήκε τον Σεπτέμβρη .
    Γνωρίζουμε πως οι πασόκοι θα μας αποτελειώσουν και αυτοί με τη σειρά τους , αλλά μία στο εκατομμύριο να γίνει πράξη η ανάκληση των φορομπηχτικών μέτρων του Σεπτεμβρίου καλό θα είναι . Σε τέτοια σημεία ξεφτίλας έχουμε φτάσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΝΤΑΡΑ
    ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΟΚΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΤΟ 1981 Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.
    ΤΟ 2009 Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΣΑΣ.
    Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΔΡΩΣΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΑΟΚΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΗΣΑΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ.
    ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΕΜΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΓΑΙΕΣ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΣΕΝΙΟ.
    ΗΔΗ Ο ΠΑΝΙΚΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΑ.
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΤΕ ΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ 5-6 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΗ ΝΤΑΒΑΝΤΖΟΦΑΓΟΥ.
    ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΠΟΣΥΡΤΕ ΤΟΝ ΤΑΧΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ ΠΡΙΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.
    ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΣΑΣ.
    ΤΟ ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ 28 ΔΙΣ € ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ.
    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΠΝΕΕΙ
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΟΥΤΕ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΠΛΕΟΝ.
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΜΕΝΕΤΕ ΣΑΠΙΖΕΤΕ.
    ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 1981 ΜΕ 25% ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ .
    ΟΜΩΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΝΩΡΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΑΡΑΘΡΟ ΤΗΣ ΥΦΕΣΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΑΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όποιος έλληνας νοιάζεται για το καλό της χώρας του, της οικογένειάς του, των παιδιών του και του εαυτού του, δεν επιτρέπεται να ξαναψηφίσει Δεξιά. Ο ψηφίζων Δεξιά θα λιντσάρεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ωραία. Εκεί φθάσαμε, εκεί μας πήγε ο κωστάκης, ο μπουχ.... Να μας εγκαλούν οι πρασινορουφιάνοι, οι οπαδοί του κόμματος που διέλυσε την Ελληνική οικονομία σε δύο φάσεις,

    Πρώτα με τον σύζυγο της νταρντανομπεμπούλας που διέλυσε τη δεκαετία του '80 την Ελληνική βιομηχανία και στη συνέχεια με τον ελιά που απομύζησε στο τέλος της περασμένης δεκαετίας τις οικονομίες ΟΛΩΝ των Ελλήνων για να τις προσφέρει στο πιάτο των 10 οικογενειών.

    Συγχαρητήρια.

    Χρειάζεται νέα αρχή, νέο κόμμα, με ακραιφνώς ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Με νέους ανθρώπους, με νέα δυναμική, με ΑΡΧΕΣ.

    Προς το παρό ΛΑΟΣ και πάλι ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. θεσ να μιλησουμε για τις κοινωνικες αλλαγες το 81; για την θεση της γυναικας πριν και μετα το 81, για τον πολιτικο γαμο και τοσα αλλα; βουλεστο μπλε γερμανοτσολιαδες καια ντε καμια βολτα στα καμενα της παρνηθας και της ηλειας να δειτε το εργο σας.

    Και ο ΓΑΠ φερνει νεες αλλαγες, διαχωρισμου κρατους-χριστιανοφασιστων, αναγνωριση δικαιωματων ομοφυλοφιλων κλπ.

    στο διαολο ολοι σας κωλο νεο δημοκρατες καιτο μπουρδελο θεοκρατικο κομμα σας.

    Φιλελευθερος / Liberal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Ο λαός της Νέας Δημοκρατίας , αυτή τη φορά, δεν πρόκειται να ξεχάσει. Θα το θυμάται για πάντα"

    Nα μη ξεχάσετε και αυτά:

    Ομόλογα, κουμπάροι, βαρθολομαίοι,ζαχόπουλοι, χρηματιστήριο,παυλίδηδες,μαγγίνες, βουλγαράκηδες, πελέκηδες,ρουσόπουλοι,αλογοσκούφηδες, ΟΤΕ-Γερμανός, μοναστήρια,μονές,υποκλοπές, off-shore εταιρείες, ακρίβεια, ανεργία, αναξιοκρατία,κομματισμός, διαφθορά, κλεψιά ,απατεωνιά και προδοσία των συμφερόντων του Ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δυστυχώς ανωνυμε 2:47 πμ για σένα και για ολους μας ο Γιαννοπουλος δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα γιατί πολύ άπλα με τις γνώσεις και τις γνωριμίες που έχει αποκτήσει σαν τέως υπηρεσιακός παράγοντας μπορεί να σταθεί άνετα στον ιδιωτικό τομέα.Και καλά κανε όταν υπάρχουν τόσα εκατομμύρια μαλάκες ελληνες που τούς ψηφίζουν

    http://giannopoylos.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλα τα λες φιλε,Το προβλημα ειναι ομως αλλου.Φταιμε κι εμεις οι Νεοδημοκρατες που ανεχομαστε τον Ρουσσοπουλο,τον Τραγκα και οτι αλλο φερνει ο ανεμος προς την πλευρα τη παραταξης.Καλο θα ηταν πρωτα να κυνηγησουμε και να διωξουμε κλωτσηδον απο την παραταξη ολους αυτους τους παρατρεχαμενους ,(γιατι δυστυχως αυτοι επιτρεπουν την επανιδρυση του ΠΑΣΟΚ).Οσο για το ΞΥΠΝΗΣΤΕ που γραφεις,οι πιο πολλοι απο εμας τους γνησιους δεξιους,ξυπνησαμε εστω κι αργα και γι'αυτο το λογο θα ψαξουμε για καλυτερες ιδεες,και αξιες που ν'αντιπροσωπευουν τις πραγματικες ιδεες και αξιες του κομματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου της σορβοννης ειχαν ταξιδεψει μεσω Παρισιων στον τοπο που θα μιλαγε ο υπουργος οικονομικων του Λουδοβικου..
    με πολλα αυγα....και αλλα ζαρζαβατικα....την επομενη ποιος ξερει τι θα του ριξουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχουμε χάσει το μέτρο στην Ελλάδα. Καλό είναι ότι βολεύει την παράταξή μας και όχι ότι κάνει τη χώρα να προοδεύσει.
    Αντί κάθε κόμα να διώξει όλους τους κλέφτες, τους αφήνουν και τρώνε τις σάρκες της χώρας.
    Άραγε υπάρχει ελπίδα για αυτό το τόπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ERXETAI KOINONIKI EPANASTASI..
    NA EISTE ETOIMOI PRASINOFROUROI..
    THA FYLAKISOUME THN ANTOUANETTA STIS BERSALLIES....
    ERXETAI H ALLAGH...
    MESA OI TRAPEZHTES//

    AYTA ELEGE O DR KOUTSOUKOS STOYS PRASINOFROYROYS STHN EISODO TOY POLYTEXNEIOY POY KATETHESAN LOULOUDIA EIS MNHMH TON NEKRON..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τετοια προβατα που ειστε μην ανησυχειτε, τα παιδια σας σιγουρα θα σας ελεεινολογουν για το κρατος που θα παραλαβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΗ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ!! ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.


    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ..ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Η ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ???


    ....ΤΟ κατασκευασμενο παραμυθι του ΠΑΣΟΚ...ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ!!

    ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ...ΕΡΧΕΤΕ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση