GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Εκπρόσωπος offshore ο Βουλγαράκης!"...

. "Νόμιμος εκπρόσωπος offshore μέχρι και σήμερα είναι ο πρώην υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γ. Βουλγαράκης» σύμφωνα με σημερινή ερώτησ...

.
"Νόμιμος εκπρόσωπος offshore μέχρι και σήμερα είναι ο πρώην υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γ. Βουλγαράκης» σύμφωνα με σημερινή ερώτηση 25 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ
στην οποία αποκαλύπτουν ότι ο εν ενεργεία βουλευτής και πρώην υπουργός εξακολουθεί από το 2000 μέχρι και σήμερα να εμφανίζεται στο μητρώο της αρμοδίας ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ ως νόμιμος εκπρόσωπος Κυπριακής εταιρείας, της LENTMAR HOLDINGS LTD, η οποία ως ΥΠΕΡΑΚΤΙΑ είχε ιδρύσει μία μονοπρόσωπη ΕΠΕ που απασχόλησε προσφάτως ιδιαίτερα την επικαιρότητα. "Η συγκεκριμένη υπεράκτια εταιρεία, που διαθέτει και Ελληνικό και Κυπριακό ΑΦΜ, εμφανίζεται αδιαλείπτως ως ΕΝΕΡΓΗ στο σχετικό μητρώο της ΦΑΕΕ Αθηνών με ΣΥΝΕΧΗ άσκηση δραστηριότητας..."
Τι απάντησε ο Γ. Βουλγαράκης; Οτι διέτελεσε εκπρόσωπος της εταιρείας μόνο για λίγες ημέρες... (!!!).
------------------

35 σχόλια

  1. ΤΗΝ ΠΕΛΕΚΗ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕ ΗΔΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ...
    ...ΣΕΙΡΑ ΛΕΕΙ ΕΧΕΙ Ο ΡΑΣΣΟΦΟΡΕΜΕΝΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ...
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΟΜΕΡΤΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΤΛ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....

    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ.

    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ - ΠΕΛΕΚΗ - ΚΙΛΤΙΔΗΣ - ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ - ΔΟΥΚΑΣ - ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ - ΑΓΑΠΙΟΙ-ΕΥΓΕΝΙΟΙ-ΦΕΒΡΩΝΙΕΣ-ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ-ΕΦΡΑΙΜ-ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΔΕΗ-ΟΤΕ-Τ.Τ-ΟΣΕ-ΟΑ
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ..

    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ Αδέξιοι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΛΕΒΑΝΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ
    ΕΣΕΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ !
    ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το πασοκ ειναι τουλαχιστον 4% πανω απο την νδ....
    λογο προυπολογισμου ο ρουσοπουλος δεν μπορει να πληρωσει μπροστα και μεχρι να εκκαθαρισει οι εταιριες θα τον εχουν σε αναμενα καρβουνα...ομως μεχρι τοτε θα ειναι αργα...θα εχουν τσακιστει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΙ$$$$$$$$$$$ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,,,, ΡΕ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙ Η ΟΜΕΡΤΑ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΜΑΙ .........ΚΑΤΙ ΥΞΕΡΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΔΡΟΥΝ ΣΑΝ ΣΙΚΕΛΙΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ.... ΕΡΕ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙ Ι ΟΜΕΡΤΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βουλή.

    Η Βουλή είναι ο ναός της Δημοκρατίας. Είναι ο χώρος όπου ελέγχεται η εκτελεστική εξουσία για το έργο της. Είναι ο χώρος όπου από τον έλεγχο της κυβέρνησης και τις τρέχουσες ανάγκες της κοινωνίας προκύπτουν οι νόμοι του κράτους. Χωροταξικά η Βουλή μοιάζει με ένα μεικτό ορκωτό δικαστήριο. Υπάρχει ένας πρόεδρος, που προεδρεύει και συντονίζει τη διαδικασία, ένα σώμα ενόρκων κριτών, που παίρνει την τελική απόφαση και οι διάδικοι, που "μαλώνουν" μεταξύ τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν την ευνοϊκή γι' αυτούς απόφαση.

    Η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση μόνον μέσα στα υπουργεία. Μέσα στη Βουλή είναι ένας απλός "διάδικος". Ένας "διάδικος", που δίνει λογαριασμό των πεπραγμένων του κάθε φορά που καλείται από τη νομοθετική εξουσία να το κάνει. Μέσα στη Βουλή έχει απέναντί του τον "διάδικο" της αντιπολίτευσης που κρίνει δημόσια τα έργα του. Αυτοί οι "διάδικοι", που συγκρούονται δημόσια μεταξύ τους, κρίνονται από το βουλευτικό σώμα των "κριτών". Το σώμα των βουλευτών είναι αυτό το οποίο πάντα λαμβάνει την τελική απόφαση. Το σώμα των αντιπροσώπων του λαού.



    Βουλευτής.

    Ο αντιπρόσωπος του λαού. Αυτός που με την ψήφο του "νομοθετεί". Αυτός που με την ύπαρξή του προστατεύει τα συμφέροντα του λαού. Ο Βουλευτής όμως, για να είναι αξιόπιστος σ' αυτό που κάνει, θα πρέπει να είναι πραγματικός αντιπρόσωπος του λαού. Το σώμα των βουλευτών, για να είναι αξιόπιστο σ' αυτό που κάνει, θα πρέπει ν' αντιπροσωπεύει με ακρίβεια το κοινωνικό μωσαϊκό της χώρας. Αυτό σημαίνει το εξής: Θα πρέπει ο βουλευτής, όταν αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο, να αφήνει την οποιαδήποτε "ταυτότητα" που τον χαρακτηρίζει σπίτι του. Την πολιτική, την ιδεολογική, τη θρησκευτική κλπ.. Μέσα στη βουλή αντιπροσωπεύει λαϊκά συμφέροντα και άρα το μόνο το οποίο επιτρέπεται να τον χαρακτηρίζει είναι η ταξική του καταγωγή. Το μόνο που του επιτρέπεται να φέρει μαζί του είναι αυτό το οποίο δεν μπορεί να το αφήσει σπίτι του.

    Υπό κανονικές συνθήκες δημοκρατίας θα έπρεπε το σώμα των βουλευτών να στελεχώνεται με δύο τρόπους. Είτε να "κληρώνονται" οι βουλευτές με βάση στοιχεία των ασφαλιστικών ταμείων —με τον τρόπο που "κληρώνονται" οι ένορκοι των μεικτών ορκωτών δικαστηρίων— είτε να ορίζονται από τα υποτιθέμενα συνδικαλιστικά όργανα των κοινωνικών τάξεων. Η ΓΣΣΕ, ο ΣΕΒ, η Αγροτική Συνομοσπονδία κλπ.. Να ορίζουν δηλαδή ανάμεσα στα μέλη τους τούς ανθρώπους που θα τους αντιπροσωπεύσουν στη Βουλή στο ποσοστό που τους αντιστοιχεί ως κοινωνική τάξη. Απαγορεύεται δηλαδή ο βουλευτής να είναι πολιτικός.







    Πολιτικός.

    Ο πολιτικός είναι ο αντιπρόσωπος του εαυτού του, της πολιτικής του παρέας ή του κόμματός του. Είναι αντιπρόσωπος της πολιτικής του άποψης. Είναι παραγωγός και εκφραστής μιας συγκεκριμένης πολιτικής πρότασης, την οποία εκθέτει στον λαό και του ζητά την ψήφο του για να την εφαρμόσει. Αν δηλαδή το σώμα των βουλευτών αντιπροσωπεύει το σύνολο του λαού, το σώμα των πολιτικών αντιπροσωπεύει το σύνολο των απόψεων του λαού, πράγμα τελείως διαφορετικό. Οι πολιτικοί είναι εκπρόσωποι των απόψεων διαφόρων μερίδων του λαού. Η άποψη που εκφράζει την πλειοψηφία είναι αυτή που κυβερνά.

    Στο πολιτικό σύστημα ο πολιτικός είναι για τέσσερα χρόνια εκπρόσωπος μιας μερίδας του λαού που τον ψήφισε. Συμπλέουν αλλά δεν ταυτίζονται μεταξύ τους. Μέσα στη Βουλή είναι αντιπρόσωπος μόνον του ρόλου του. Ως νικητής των εκλογών και άρα ως κυβέρνηση εφαρμόζει το πολιτικό του πρόγραμμα και ελέγχεται από τη Βουλή. Ως ηττημένος των εκλογών και άρα ως αντιπολίτευση ελέγχει την κυβέρνηση και ενημερώνει τη Βουλή. Η Βουλή ελέγχει όλους τους πολιτικούς και αυτών τις εισηγήσεις καλείται να μετατρέψει σε νόμους του κράτους. Απαγορεύεται δηλαδή ο πολιτικός να είναι βουλευτής.







    "Μπανανία".

    "Μπανανία" είναι μια χώρα, η οποία χαρακτηρίζεται από τη διαφθορά και την υποτέλεια απέναντι στους ιμπεριαλιστές. Χώρα, στην οποία υπολειτουργούν οι θεσμοί στο σύνολό τους. Χώρα, την οποία λεηλατούν οι ιμπεριαλιστές, γιατί την έχουν προδώσει οι ηγέτες της. Τη "Μπανανία" την καταλαβαίνει κάποιος από πολύ απλά πράγματα. Την καταλαβαίνει, βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι θεσμοί της και βέβαια οι ηγεσίες της. Την καταλαβαίνει, βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο αυτές οι ηγεσίες διαδέχονται η μία την άλλη.

    Όταν σε μια χώρα όλοι οι πολιτικοί είναι ταυτόχρονα και βουλευτές, υπάρχει πρόβλημα. Όταν οι κομματάρχες είναι ταυτόχρονα πρωθυπουργοί ή αρχηγοί αντιπολίτευσης, υπάρχει πρόβλημα. Όταν ο κομματάνθρωπος, που είναι πολιτικός, είναι ταυτόχρονα και βουλευτής και υπουργός δικαιοσύνης, τότε αυτή η χώρα δικαιούται να βρίσκεται στο κέντρο της Αφρικής. Όταν ο κομματάνθρωπος, που είναι βουλευτής και υπουργός, απολαμβάνει ασυλίας, τότε αυτή η χώρα δικαιούται να βρίσκεται στο κέντρο της ζούγκλας της Αφρικής. Όταν ένας πρόεδρος ενός ταξικού οργάνου, όπως είναι η ΓΣΣΕ, είναι ταυτόχρονα και μέλος του εκτελεστικού γραφείου ενός κόμματος, τότε αυτός ο λαός δικαιούται να ζει πάνω στα δένδρα της ζούγκλας. Όταν ο λαός τρέχει να τους ψηφίσει όλους αυτούς, για να τον κυβερνήσουν, δικαιούται να τρώει μπανάνες και να μην διαμαρτύρεται.





    gaius lucillius

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ, ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ, GOLDEN GAY BOY, ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ..
    ΜΑΦΙΟΖΟΙ, ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ....

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Τι απάντησε ο Γ. Βουλγαράκης; Οτι διέτελεσε εκπρόσωπος της εταιρείας μόνο για λίγες ημέρες... (!!!)."

    Tι περιμένεις από δεξιό κλέφτη ψεύτη συκοφάντη, προδότη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφήστε ήσυχο τον άξιο αγωνιστή της δημοκρατίας, τον προστάτη της μαρτυρικής Κύπρου μας, τον ηγέτη των ηγετών, τον μεσίτη των μεσιτών, τον πελεκημένο γαμπρό.

    Κάτω τα χέρια από τον λεβέντη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σου πηδάν το κωλαράκι... βουλγαράκι... βουλγαράααακιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι άκι, τι κωλαράκι, τι βουλγαράκι, μπλε και πράσινα, ίδια σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
    ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΦ ΣΟΡ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΦΘΟΝΟ
    ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απαντήστε σωστά και κερδίστε !!

    -Σε ποιά χώρα από την αρχή του χρόνου το χρηματιστηριό της έχει χάσει πάνω από το 50% των αξιών του ?
    Στην Αμερική ?
    Στην Γερμανία ?
    Στη Μογγολία ?
    Στην Ελλάδα ?

    -Σε ποιά χώρα οι τιμές των καυσίμων ανεβαίνουν αντί να κατεβαίνουν ?
    Στην Αμερική ?
    Στην Τανζανία ?
    Στην Ουγκάντα ?
    Στην Ελλάδα ?

    -Ποιάς χώρας ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει ότι οι τιμές του πετρελαίου έχουν κατρακυλίσει διεθνώς και μιλάει ακόμα και χθές για άνοδο της τιμής του ?

    -Της Σομαλίας ?
    -Της Μογγολίας ?
    -Της Ζουλανδίας ?
    -Της Ελλάδας ?

    Απαντήστε σωστά και κερδίστε πλούσια δώρα.

    1ο δώρο: Το βρακί που φόραγε η Μπεζεντάκου την ώρα που έγραφε το γράμμα στον πρωθυπουργό.

    2ο δώρο: Ισόβια δωρεάν είσοδος στο σκυλάδικο που θα τραγουδάει η Μπεζεντάκου.

    3ο δώρο: 3 μάτς με τον πρωθυπουργό στο Playstation.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η κ. ΜΠΕΖΕΝΤΑΚΟΥ και τα ΓΚΑΛΟΠ

    Καταλυτικός φαίνεται πως ήταν ο ρόλος της κ. Μπεζεντάκου στην πολιτική ζωή της χώρας.
    Ηδη, με την παρέμβασή της ανέτρεψε υπέρ της Νέας Δημοκρατίας τους πολιτικους συσχετισμούς, δίνοντας το χαριστικό χτύπημα στο ΠΑΣΟΚ και τους συνοδοιπόρους του.

    Η Παράταξη διαθέτει εκατοντάδες τέτοια στελέχη εν υπνώσει. Ο λαός της Ν.Δ απαιτεί να εγερθούν και να βγούν στον αγώνα.
    Ηδη ζώνεται τ' αρματά του , από ότι μαθαίνω, ο Σταμάτης Κραουνάκης, Ο συνονόματος Σπανουδάκης, ο Τουρνάς, η Τζένη Βάνου, ο Πασχάλης, η γυναίκα του με το εξώγαμο, και πολλοί άλλοι.

    Σειρά μετά έχει ο Καρβέλας με τη Βύσση. Αυτοί θα κατατροπώσουν μια για πάντα τους αναρχοκομμουνιστές και η Ελλάδα θα μπεί οριστικά και αμετάκλητα σε δρόμους δόξης και μεγαλείου.

    Το πείραμα Μπεζεντάκου πέτυχε. Γειά σου Θόδωρε.

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ουστ GOLDEN BOYS !!!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΩ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ !!!ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. να φύγουν τα golden boys

    και νάρθουν τα platinum girls.

    χθές τα είδα στο υπουργείο εμπορίου να ετοιμάζονται..

    fani-pali-fani platinia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπατσοβουλγαράκη ήρθε η ώρα να πάς φυλακή ρε... εκεί θα περάσεις καλά με τέτοια φάτσα στρατόκαυλε, παπαδοπαίδι, αδερφή αρχιρουφιάνε εγκάθετε, παρακρατικέ ανώμαλε παιδεραστή δεξιέ παλιοχουντικέ..
    ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ τσιράκια του ΕΦΡΑΙΜ!!!!!!!!!
    καραμανλή, ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ θα γίνει καλά και θα αρχίσει να σε περιποιείται ξανά, ξέρεις εσύ χοντρόπουστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. LAMOGIA EPE KARALAMOGIA EPE KARAFLA OF SOREPE BOYLGARAKIS ANTE TORA META APO TOSA FRAGA POY KONOMISES PREPEI NA BALEIS MALI STHN KOYROYPA. GIA NA EXEIS NA TRABAS STO KELI 33 STO KORYDALO ADE PROLABENEIS ADE DIKAIE POLITIKE TREXA GIA MALI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΥΛΑΚΗ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ
    Ο ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΦΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Περιμένει ο φουκαρατζίκος ο λαος απ'αυτούς να ασχοληθούν με τα προβλήματα του.Που να καταλάβουν αυτοί που κερδίζουν και πλουτίζουν τι σημαίνει να μην μπορει ο αλλος να ανταπεξέλθει στα μικρα καθημερινά εξοδα,αυτά που αφορούν την επιβιωσή του.Σιγά μην ιδρώση το αυτάκι του Βουλγαράκη,καλά ο αλλος απλά πρωθυπουργευει,η μάλλον απλά παρακολουθεί.Είναι λέει ενημερωμένος για όλα,αυτό αρκεί?Βγήκε ο Καραμανλής απο την γυαλα του μαξίμου,για να κάνει τι?να βρεί επικοινωνιακούς τρόπους να ξεγελάσει το λαο?ακου επικοινωνιακή πολιτικη,ΠΟΛΙΤΙΚΗ που να λύνει προβλήματα χρειάζεται ο τόπος οχι τερτίπια επικοινονιακά.ΚΥΒΕΡΝΑΩ σημαίνει λύνω προβλήματα,οχι ειμαι ενημερωμενος για ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. τι περιμενετε ρε παιδια, αφου ειναι κρητικος,

    εγω οσους κρητικους εχω γνωρισει, ειτε απο το στρατο ειτε απο τη σχολη, συμπερανα οτι ειναι σκατοκλαρα και κακιασμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΓΑΛΕ!

    Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΧΑΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

    ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΑΙΔΕΣ, Ο ΑΔΩΝΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. να δωσει πισω αυτα που φυγανε απο την διαφορα αντικειμενικης-πραγματικης τιμης για το ακινητο στο ολυμπιακο χωριο
    τα λεφτα στο επιδομα θερμανσης κλεφτρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ:


    ΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΦΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ;

    Α) ΛΟΥΤΡΑΔΗ

    Β) ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    Γ) ΜΗΤΣΑΡΑ

    Δ) ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ (ΚΕΝΟ ΦΟΝΤΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. δεν παει στο διαολο ο παπαρας με τα 32 σπιτια του κι ολο το σοι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ και φασιστική χιτλερική νεοδεξιά νεολαία. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ POST ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    http://www.youtube.com/watch?v=Zu-u7jhfiUY&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ!
    ΤΙ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΟΡΕ,
    ΔΕΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 34 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ:

    1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αξιοπιστία» του
    2.Τον Αμερικανό «φιλέλληνα» γιό του, που ούτε να διαβάσει Ελληνικά δεν μπορεί
    3.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα, που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    4.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    5.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    6.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    7.Τη δέσμευση της Ελλάδας από τον ιδρυτή στους απέναντι, να μην εξορύξει τα πετρέλαια του Αιγαίου, που θα μας έκαναν ενεργειακά ανεξάρτητους και την οικονομία από τις καλύτερες στην Ευρώπη
    8.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    9. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    10.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    11.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    12.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    13.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό)
    14.Τον εκλογομάγειρα Κουτσόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε και «σωστούς» νόμους
    15.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή)
    16.Το μιζαδόρο Σκαλιώτη και την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    17.Τον Τσουρή με την Πατσαβούρα του, που στήριζε για δεκαετίες το άθλιο καθεστώς, μπας κα του δώσουν κανένα κοκκαλάκι οι Λαμπρακο-μπομπολαίοι
    18.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    19.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    20.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    21.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    22.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    23.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    24.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    25.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    26.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    27.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    28.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    29. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    30.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.
    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ;
    Μήπως έχει σχέση με το Έθνος – Πρώτο Θέμα και το συγκρότημα Μπόμπολα, μέτοχο στην βρετανική εταιρία που ανέλαβε την αξιοποίηση;;;;;
    Με τα χίλια σπρώχνουν τον Καρχιμάκη οι 5 καναλο-εκβιαστές. Και τι κερδίζουν από αυτόν; Στηρίζει με κάθε τρόπο την επένδυση στο ΤΟΠΛΟΥ εδώ και πολλά χρονια. Ερωτήσεις στη βουλή, πιέσεις, μεσολαβήσεις.
    Δεν αναρωτιεστε ΓΙΑΤΙ ο Καρχιμάκης μετά τις φωνές του για το Βουλγαράκη εριξε τους τόνους στο θεμα του Βατοπεδίου, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ KAI ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ;;;;;;
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 12.43
    Η ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ ΕΔΩΣΕ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 800.000 ΕΥΡΩ [ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.000.000 ΕΥΡΩ], ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΙΔΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕ ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΕΞΟΦΛΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ[!].
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ..ΝΟΜΙΜΗ, ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΕΥΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.
    ΕΥΛΟΓΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. στον 12.43

    ΔΕΞΙΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ 30 ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. http://www.youtube.com/watch?v=Zu-u7jhfiUY&feature=related

    Το είδατε αυτό ρε γουρούνια δεξιοί???
    Δέστε το για να μη ξεχνάτε τι είστε!!!
    Χουντικοί, ακροδεξιοί, Χιτλερικοί, αυτό είστε. Καμαρώστε το Βουλγαράκη και τη νεολαία σας τη νεοχιτλερική ακροδεξιά με τα πουστόπαιδα που θέλουν σκότωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αυτό το (πρωην) ΣΔΟΕ που μας έχει πηδήξει για ενα τιμολόγιο των 855 ευρώ θα πάει να κάνει καμια επίσκεψη σε Βουλγαράκηδες, Λαλιώτηδες, Τσοχατζόπουλους, Ρουσόπουλους, Εφραίμηδες και λοιπούς;


    Ρωτάω διοτι όσα μαζέψει απο 1000 σαν και μένα θα τα μαζέψει για πλάκα σε μια εβδομάδα απο τον καθένα απο τους παραπάνω και δεν θα τους λείψουν κιολας...

    Πως δικαιολογείται γόνος πολιτικού να είναι κάθε Σ/Κ στο Λονδίνο με τα Πορσικά και να αγοράζει ρολογάκια για πάρτη του που κοστίζουν 10ρικακια και κοσμήματα ρούχα για τη πιτσιρίκα που κοστίζουν όσο το ετήσιο εισόδημα των golden boys???

    Επειδή ο μπαμπακας του έκατσε σε ένα υπουργείο για ένα διάστημα θα ζουν 10 γενιές αρχοντικά;

    Ρε ΜΕΕΕΕΣΣΣΑΑΑΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. oloi magkes eistai piso apo thn anonymia giati den bgainetai eyueos me onoma na katagiletai kati poy ekane

    xeretai giati giati eistai oloi kotes kai turasithilei
    eistai oloi organa tis arxikotas toy karximaki ayton yphreteitai kai to pasok
    o allos htan mpakiris kai prin
    na mas pei o kyrios mixalhs pvs phre to spitaki sthn agia paraskeyh ki an ton bohuhse to koymparaki toy o lampoy
    ebz,alte[exoume kai ton kodiko mixalakh]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση