GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντροπή σου, κ. Κρεμαστινέ!...

Απίστευτο! Διακινεί έγγραφο για να θέσει ... εκτός νόμου τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο "Αττικόν" Νοσοκομείο! .. Από το...

Απίστευτο! Διακινεί έγγραφο για να θέσει ... εκτός νόμου τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο "Αττικόν" Νοσοκομείο!
..
Από το navarhida.blogspot.com/
.
Ενώ όλα έληξαν ομαλά στην αναστολή της γενική εφημερίας χθές στο Αττικό νοσκομείο γίνεται προσπάθεια "κατασκευής" επεισοδίου με διακίνηση εγγράφων προς τη νοσηλευτική υπηρεσία σε μια προσπάθεια να "ενοχοποιηθεί" η κινητοποίηση των εργαζομένων για να δώσει ευκαιρία στη διοίκηση να ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση και προς εκφοβισμό των εργαζομένων που διεκδικούν τα αυτονόητα : Να πληρώνονται για τη δουλειά τους ! Είμαστε σε επιφυλακή και θα αντιμετώπίσουμε κάθε τέτοια προσπάθεια και θα δοθεί η ανάλογη απάντηση. Η εποχή των δούλων τελείωσε , αν μερικοί αισθάνονται ότι μπορούν να την ξαναρχίσουν, θα υπάρξει απάντηση!
.
Κείμενο (κάντε κλικ επάνω για να μεγαλώσει) που διακινείται από τον καθηγητή κ. Δ. Κρεμαστινό προς τους ιατρούς της Β.Κ.Κ προς υπογραφή, στη προσπάθεια να θέσει εκτός νόμου τις κινητοποιήσεις όλων των εργαζομένων στο «ΑΤΤΙΚΟΝ» δίνοντας την αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση.
------------------------------------

30 σχόλια

  1. o ΠΡΑΣΙΝΟΣ ''ΒΑΡΩΝΟΣ''-ΦΑΣΙΣΤΑΣ
    ΧΑΡΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα μάθετε τα αίσχη που και τις παρανομίες που γίνονται στην εφημερίδα ΠΡΟΟΔΟΣ στη Ρόδο, στο ΔΣ της οποίας προεδρεύει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Κε ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ . Ο Κος ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΤΑΤΑ ΕΝΗΡΓΗΣΕ . Η ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ . ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kara man lis
    man = evraios

    ksypnate ellines
    mas tin pesan ta poustronia !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώην Υπουργός Υγείας,Πρώην βουλευτής,Πρώην σοσιαλιστής, νυν καθηγητής και καραγκιόζης.
    Αν κάπου χάσατε την τσίπα και την ντροπή κε Κρεμαστινέ όταν την βρούμε θα σας την φυλάξουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Γιωργάκης υποσχέθηκε στο "Παρατηρητήριο" του Βαλλιανάτου πως θ' αναγνωρίσει όλες τις μειονότητες που υπάρχουν στην Ελλάδα!

    Ένα πολύ σημαντικό γεγονός που (ενώ θα έπρεπε να αποτελέσει είδηση πρώτου μεγέθους, "θάφτηκε" εντελώς από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) συνέβη κατά τη διάρκεια του 7ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Τάε-Κβο-Ντο στο Νέο Φάληρο: Με προσωπική εντολή του ίδιου του κ. Γιώργου Παπανδρέου, το "Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" των κ.κ. Παναγιώτη Δημητρά και Γρηγόρη Βαλλιανάτου διοργάνωσε δημόσια συζήτηση με εκπροσώπους των εν Ελλάδι μειονοτήτων, οι οποίοι κατήγγειλαν το ελληνικό κράτος για σωρεία παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
    Θέλετε να μάθετε ποιες ήταν αυτές οι μειονοτικές οργανώσεις που μας κατήγγειλαν για ρατσιστικές διακρίσεις εναντίον τους από το επίσημο βήμα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ; Κρατηθείτε:
    1) Η "Μακεδονική Μειονότητα Ελλάδας"
    2) Το "Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών"
    3) Η "Ισραηλιτική Κοινότητα Αθήνας"
    4) Η "SOS - Ρατσισμός"
    5) Η "Εταιρεία Αρωμανικού Πολιτισμού", που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί ένα εκατομμύριο Βλάχων,
    6) Η "Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος"
    7) Η "Ελληνική Ομοφυλοφιλική Κοινότητα" και
    8) Ο "Σύλλογος Επιστημόνων της Μουσουλμανικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης".
    Είχε προσκληθεί και η "Πανελλήνια Ένωση Τσιγγάνων", η οποία -προς τιμήν της- δεν προσήλθε, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι οι Έλληνες Τσιγγάνοι δεν αισθάνονται ότι αποτελούν μειονότητα.
    Πληρώνουμε το "Παρατηρητήριο", για να μας καταγγέλλει διεθνώς
    Μετά το τέλος της δημόσιας συζητήσεως, οι εκπρόσωποι των μειονοτικών οργανώσεων εξέδωσαν ψήφισμα προς το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο ζητούν την άμεση αναγνώριση των εθνικών, θρησκευτικών και γλωσσικών μειονοτήτων που υπάρχουν στην Ελλάδα!
    Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου παρέλαβε το ψήφισμα και υποσχέθηκε στους εμπνευστές του "χάπενινγκ" Παναγιώτη Δημητρά και Γρηγόρη Βαλλιανάτο ότι θα κάνει πράξη τα αιτήματά τους, αμέσως μόλις το ΠΑΣΟΚ επιστρέψει στην εξουσία!
    "Κι εσύ πού τα ξέρεις αυτά, αφού το συμβάν ''θάφτηκε'' από όλα τα ΜΜΕ;". Η εύλογη αυτή ερώτηση του κάθε φιλύποπτου αναγνώστη έχει μία απλούστατη απάντηση: Τα απεκάλυψε ο ίδιος ο κ. Παναγιώτης Δημητράς, τη νύχτα της περασμένης Τρίτης, στην εκπομπή του κ. Γρηγόρη Βαλλιανάτου στο "Κανάλι 10" όπου ήταν καλεσμένος, επιβεβαιώνοντας τη λαϊκή ρήση "θέλει η π... να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει"!
    Ο κ. Παναγιώτης Δημητράς, που είναι γιος του υπουργού της Χούντας Ηλία Δημητρά, απεκάλυψε στην εν λόγω εκπομπή και κάτι άλλο εντυπωσιακό: Το "Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" παίρνει χρήματα από το Υπουργείο Εξωτερικών για την καταπολέμηση της εξαναγκαστικής πορνείας των αλλοδαπών γυναικών και της εξαναγκαστικής εργασίας (στα φανάρια και στους δρόμους) των αλλοδαπών παιδιών. Η χρηματοδότηση αυτή ξεκίνησε επί ημερών Γεωργίου Παπανδρέου στο ΥΠΕΞ και συνεχίζεται και τώρα επί Νέας Δημοκρατίας, με υπουργό Εξωτερικών τον κ. Πέτρο Μολυβιάτη! Ο κ. Π. Δημητράς δεν θέλησε να μας πει πόσα είναι τα χρήματα που παίρνει το "Παρατηρητήριό" του από το ΥΠΕΞ, αλλά ασφαλώς πρόκειται για πολλά εκατομμύρια που αποδεικνύουν περίτρανα τον μαζοχισμό ημών των Ελλήνων: Πληρώνουμε μια μη κυβερνητική (εδώ γελάνε) οργάνωση σαν το "Παρατηρητήριο" των κ.κ. Δημητρά και Βαλλιανάτου, για να μας καταγγέλλει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ ότι καταπατάμε τα ανθρώπινα δικαιώματα των εν Ελλάδι μειονοτήτων, φερόμαστε ρατσιστικά στους ξένους μετανάστες και λοιπά και λοιπά!
    Επιπλέον, όπως αποδεικνύεται από τη συζήτηση-φιέστα που διοργάνωσαν οι Βαλλιανατο-Δημητράδες στο 7ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το "Παρατηρητήριο" επιχειρεί να θέσει θέμα δεκάδων μειονοτήτων στην Ελλάδα, που καταπιέζονται από τους ρατσιστές Έλληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατ' αρχήν εγώ βλέπω το αντίθετο: Ενα έγγραφο που οι γιατροί απευθύνουν προς τον διευθυντή της κλινικής, που είναι τιμή τους κατα τη γνώμη μου που το κάνουν, ενδιαφερόμενοι για τους ασθενείς τους.
    Αλλά και ο Κρεμαστινός να έκανε κάποια παρόμοια ενέργεια, επιστολή π.χ. προς τους προϊσταμένους του (και εννοείται όχι υποκίνηση διαμαρτυρίας "μαϊμού", όπως προφανώς υποστηρίζει το δημοσίευμα)τη δουλειά του θα έκανε, που είναι πρώτα να προφυλάσσει τους ασθενείς. Και αν δεν έχει ευθύνη να σκεφτεί ο διευθυντής μιας κλινικής τους ασθενείς (άσχετα αν πολλοί, ίσως οι περισσότεροι, δεν τους σκέφτονται) ποιος πρέπει να τους σκεφθεί;
    Για σκεφθείτε να είχατε το παιδί σας, τον αδερφό σας ή άλλο αγαπητό πρόσωπο σε κρίσιμη κατάσταση και να κινδύνευε ή ακόμα χειρότερα να χανόταν η ζωή του, τι θα λέγατε;
    Φταίει η κυβέρνηση; Εντάξει φταίει αλλά ο άνθρωπός μας θα μπορούσε εντούτοις να σωθεί.
    Δεν υπήρξα ποτέ υποστηρικτής της πολιτικής καριέρας του κ. Κρεμαστινού, και πιστεύω πως οι εργαζόμενοι έχουν απόλυτο δίκιο να ζητούν τα χρήματά τους, αλλά νομίζω ότι όταν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές το πράγμα αλλάζει και πρέπει να υπάρχει κάπως διαφοροποιημένη διευθέτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε αυτος ο πουστης ειναι ο μεγαλυτερος "φακελλακιας" ολων των εποχων..

    Κουραριζε τον ελληνοπολωνο μινεικο και ..."τι φακελλακι λεμε τωρα"!!
    Εδω μεχρι και υπουργος εγινε!!

    Και κονομησε ο πουστης ,μιλαμε χοντρα λεφτα ...
    Οπως και οι λοιποι αρχιπασοκοσκυλαιοι...

    Και να βλεπεις κατι ζωα τυπου babis PASOK poisonous CHIEF ENGINEER και λοιπα διποδα μηρυκαστικα της συνομοταξιας των θηλαστικων να ακουνε πασοκ και να ..φωναζουν ζητω..

    Ουστ ρε πουστηδες και πουτανες...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 8.51ΜΜ
    ΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΗ ΟΜΟΦΟΒΙΚΙΑ Τ-ΖΩΟΝ.ΟΥΣΤ ΜΩΡΗΗΗΗΗΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗΠΩΣ λέω ΜΗΠΩΣ το κεραμιδαριό που επικρατεί στο χώρο της υγείας και ΙΔΙΚΟΤΕΡΑ στα θέματα υπερωριών κλπ. κλπ. είναι απόρροια της όντως μεγάλης συνάθροισης στο ΣΠΟΡΤΙΓΚ επί υπουργείας μακαρίτη ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ;
    Μήπως κάποιοι καλόμαθαν με κάποιες πλασματικές υπερωρίες και μόλις πάνε να ισιώσουν τα στρεβλά κάποιοι θυμούνται περασμένα οικνομικά, διευθυντικά, συνδικαλιστικά και άλλα εις -ικα περασμένα μεγαλεία; ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΜΕ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΛΑΔΙ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ).
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ ΠΡΩΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.
    ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρώην υπουργός του Κουνήματος δεν είναι;

    Να τον χαίρονται τα ΠΑΣΟΚόσκυλα που γράφουν/βρωμίζουν αυτό το μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν ξερετε Ελληνικα και μπορειτε να ερμηνευσετε την επιστολη αυτη,θα πρεπει να ντρεπεστε με το πνευμα που την παρουσιαζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://mindcup.blogspot.com
    ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. oi perisoteroi apo edo mesa den kseroun apo nosokomeia mono san episkepetes isos ta gnorizoun.ti theleio o kremastinos einai tis apopsis skase kai skave gia na diekpereoni ta pelatakiatou.afou den thelei staseis ergasia gia dedouleumena ton ergazomenon as ta valei apo tin tsepitou.san den ntrepete leo ego.alla einai i malakies tou PASOK ton eixe kai ypourgo ygeias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙ!

    ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ, ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ? ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ?
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ Η ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ? ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕ!

    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ: ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

    ΑΠΕΡΓΟΙ ΟΛΟΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γειασάν του Δεξιού Πασοκ!!! (ένας κι ο Κρεμαστινός από τους πολλούς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι εργαζόμενοι στο Αττικό εχουν δίκιο!

    ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΝΟΥΝ οταν κάνουν τετοιες αναρτήσεις και κατηγορούν τους γιατρούς τις κλινικής οι οποίοι απλά κανουν τη δουλειά τους!

    Εδω μιλάμε για ανθρωπινες ζωές και οι συνδικαλιστές στον κόσμο τους!

    Ξαναλέω οι εργαζόμενοι εχουν δίκιο τους εχουν φερθεί πολύ πουστικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. check it
    how to unlock iphone 3gs
    click
    unlock iphone 3gs 4.2.1
    unlock iphone 3gs 4.3.2
    unlock iphone 3gs 4.3

    http://boards.johnblyth.com/member.php?u=100741
    http://thepaparazzifilth.com/index.php?action=profile;u=29035
    http://cnreda.org/index.php?action=profile;u=23434
    http://www.manwhokilleddonquixote.com/forum/index.php?showuser=59387
    http://skyin.vn/member.php?u=6562

    http://torrent.sunnet.com.ua/forum/calendar.php?action=event&eid=777299
    http://www.vinella.net/forum/viewtopic.php?p=949775&sid=200cadd70b6cb739c604046ae0670954#949775
    http://dball-galaxy.iespana.es/news.php?subaction=showcomments&id=1232469036&archive=&start_from=&ucat=3
    http://www.racersforum.de/viewtopic.php?f=14&t=14257
    http://www.greenhelp.co.kr/board/view.php?&bbs_id=notice&page=&doc_num=21

    okay, i sent my computer to a computer tech and now it signs me on my windows every time i restart my computer withoutt the password. i deleted the account and now it tries to sign on toUser namee: Owner Password:******* and an error msg occurs and sayslog inn failed and then i just sign in to windowsnormallyy... how the hell do i get rid of it ? i scanned my computer no worms, no virus... i know its a hack/ crack.... i have windows xp pro... 500 GB mem and ~4000 mb in Ram .. please tell me in the stupidest way possible.. imdyslexicc..
    _________________
    [url=http://michaelteachings.com//forum/index.php//forum/index.php?action=profile;u=111]unlock iphone 3gs[/url]
    unlock iphone 3gs 4.3.1 unlock iphone 3gs 4.3.2 check it
    [url=http://www.smartmarketingclub.com/blog/?p=97#comment-32074]unlock iphone 3gs 4.3.1[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. tanie torebki
    torebki listonoszki
    modne torebki 2011
    torby damskie
    torebki david jones
    david jones

    http://conversations.curvemag.com/member.php?42881-Daydrasse
    http://www.dramaddicts.com/forum/index.php?showuser=13450
    http://tecto.gps.caltech.edu/forum/profile.php?id=326765
    http://yourchoice.visitweb.org/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=15519
    http://forums.backpage.com/member.php?u=301779

    http://quantum-sky.net/forums/viewtopic.php?p=6543#6543
    http://coretactic.com/showthread.php?p=91428#post91428
    http://www1.raidway.ne.jp/%7Ekobaken/cgi-bin/minibbs.cgi
    http://AdeelShaikh.com/religion/a-glorious-passage/#comment-3014
    http://www.hypnogirlsnation.com/fantasy/viewtopic.php?f=4&t=685

    I have a virus which disables safemode theirs a program that forces the computer into safe mode I ran it and my computer is trying to go into safe mode but the virus is disabling it and causing y computer to endlessly loop and not turn on, ever! I tried recovery consol and everything just had to make an account to ask this because no one knows the answer. I have been tryign to remove a couple of viruses that disable my taskmanager and my safe mode boot. So to force my computer into safe mode, i used bootsafe. Now my computer is stuck in an infinite loop attempting to go into safe mode but it restarts into the first page. I went into recovery consol and typed DEL boot.bat that seemed convincing so i retryed and it didnt work. So im desperate for help. Theirs years worth of pictures in their.
    _________________
    [url=http://windowscollective.net/simplemachinesforum/index.php?action=profile;u=192310]torebki online[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. david jones torebki
    torby skórzane
    torebki damskie sklep internetowy
    torebki kazar
    torebki zamszowe
    torebki damskie w³oskie

    Brand New Gateway PC SX2800-03 Windows Vista Home 64bit with SP1 Intel Core2 Quad Q8200 4gigs of DDR3 for RAM Intel GMA X4500 Intergrated video (vga and hdmi outputs) 640 gig My friend just got this pc for Christmas. They were installing softwares. They must have downloaded a crappy software to get this error. The last software they installed and all the problems started after the install was iTunes. Probaly didn't get it directly from Apple and got it from another fake website or something. OR maybe he may have visited an adult site and gotten the trojan/virus. Heck I don't know cause the dang thing wont boot up. Here's what I've tried so far.... 1. changed bios settings to boot only from hd. 2. tried booting into safe mode, it'll restart cause it'll get stuck right at cscdisk.dll 3. tried booting to last known good config 4. tried the "Launch Startup Repair"... that tried to repair but went straight to BSOD after 10min. I don't even get a chance to get to the windows logo before it BSOD. Here is the error message: A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME If this is the first time you've seen this stop error screen. etc.... ***STOP: 0x00000ED (0XFFFFFA8004245CC0, 0XFFFFFFFFC0000185, 0X0000000000000000, 0X0000000000000000)
    _________________
    torebki skórzane [url=http://torebki4you.com]torebki[/url] torebki damskie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. torebki skórzane kazar modne torebki 2011 david jones torebki
    torebki damskie sklep internetowy torebki online torebka kuferek
    tanie torebki torebki damskie w³oskie modne torebki 2011 david jones torebki zamszowe torebki damskie sklep internetowy
    torebki kazar modne torebki 2011 [url=http://torebki4you.com]kazar [/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. buy facebook likes
    how to get facebook likes
    get facebook likes

    http://forum.mp3zzz.ru/member.php?s=3acdd6c63f5f26b60aa135d7418f10f1&action=getinfo&userid=215738 http://www.clublandrovertt.org/index.php?action=profile;u=8845
    buy facebook likes buy facebook likes how to get facebook likes buy facebook likes
    _________________
    buy facebook likes [url=http://1000fbfans.info]buy 1000 facebook likes[/url] buy facebook likes get 1000 facebook likes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. iphone unlock
    unlock iphone

    unlock iphone how to unlock iphone unlock iphone
    unlock iphone

    unlock iphone how to unlock iphone [url=http://ounlockiphone.com]unlock iphone [/url] unlock iphone

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Of which Unlock iPhone Method Meets your needs Unlock iPhone Nevertheless there are many cellular phones while in the earth and this can be since well-liked and effectively named the Iphone 4g.Typically the issue til you have an individual's written agreement with all the professional insurers relating to i-phones, that you'll be mode of condemned if you have to employ a good i phone and it is precisely how much the community take under consideration.The fact is it is easy to Open i-phones regardless of who the actual container is generally.The very first Unlock iPhone determination you'll possess stands out as the Build-it-yourself process and also the take action one self solution.
    [url=http://ceiruffrerdown409.posterous.com/how-do-i-unlock-iphone-4]how much to unlock an iphone[/url]
    [url=http://pyhiramva241.posterous.com/iphone-4-how-to-unlock]how to unlock an iphone 4[/url]
    [url=http://marcomppactdif385.posterous.com/unlock-iphone-4-42]how to unlock iphone 3g free[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Thank you for the good writeup. It in fact
    was a amusement account it. Look advanced to far
    added agreeable from you! However, how can we communicate?
    Also see my site > unlock iphone 5 for free

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. This is first by commissions casino that must be activeness it will forward motion to the next individual and so on until the Utmost instrumentalist has acted. To earn the nigh money a few blocks every day to get to the activity, direful's is the topographic point for you. online casinos autralia Because why not? And they offer up as evidence the Champion's recent Admittance that the founder of a Macau-based sashay wheeler dealer businesses that liquid ecstasy up senior high school can appear like a bit of a jungle to beginners. The states, which get around secret plan offers payouts of up to $400. When the month is over we will willy-nilly select one lucky player who volition win surprise, then, when I...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Thanks on your marvelous posting! I definitely
    enjoyed reading it, you happen to be a great author.
    I will make sure to bookmark your blog and definitely will come back sometime soon.
    I want to encourage you to continue your great job,
    have a nice weekend!

    Also visit my web site auto insurance information

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση