GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θαυμάστε τον! Αυτός είναι...

.. ... ο κ. Ιωάννης Κ. Πρετεντέρης! Πώς αντέδρασε σε τηλεθεατή που διαμαρτυρήθηκε... . "Αγαπητέ φίλε, ευχαριστώ πολύ που για χάρη μου κ...

..
... ο κ. Ιωάννης Κ. Πρετεντέρης! Πώς αντέδρασε σε τηλεθεατή που διαμαρτυρήθηκε...
.
"Αγαπητέ φίλε,
ευχαριστώ πολύ που για χάρη μου κόψατε το Βημα. Θα ήμουν υπόχρεος να κόβατε και το Mega. Προσωπικά δεν μου αρέσει να απευθύνομαι σε ηλιθίους.
Φιλικά
ΙΚΠ
.
Κύριοι, αυτή είναι η απάντηση που μου έδωσε ο κ Πρετεντέρης στo παρακάτω e-mail γιατί παραπονέθηκα για την συμπεριφορά του στον κ. Παπακωνσταντίνου στο ΜEGA:
.
O/H vassilis έγραψε:
Κόψαμε το ΒΗΜΑ για πάρτη σου μετά από 22 χρόνια, τώρα θέλεις να αλλάξουμε και κανάλι; Καλά και άλλοι δεν τον ήθελαν τον Γιώργο αλλά δεν είναι τόσο ξεφωνισμένοι.
Η συμπεριφορά σου απέναντι στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ .... επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
Κρίμα γιατί όταν θέλεις έχεις καλή πένα.
Βασίλης
.
Βασίλης Τ.
------------

48 σχόλια

  1. ούτε γιαούρτι
    δεν χαραμίζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασίλη Τ.,

    αφού αφέθηκες να σε ξεχέσει ένα υποκείμενο της ράτσας και της φυλής του Πρετεντέρη...ε, καλός μακάκας είσαι κι εσύ! Τα ήθελε ο κώλος σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λες και είπες κάτι πρωτότυπο που δεν έχει ξανακούσει από γνωστούς του ή περαστικούς στο δρόμο. Τι περίμενες να σου πεί? "έχεις δίκιο είμαι πολύ σιχαμένος"? Σιγά το λαυράκι που έβγαλες ρε φίλε. Στείλε και στον Ρουσσόπουλος ανάλογο email και όταν αντιδράσει σε αυτά που θα πεις, έλα ποσταρέ το και αυτό με τίτλο "κοιτάξτε πως μου απάντησε Υπουργός άνθρωπος". Εκτός αυτού, έκανες τη χυδαιότητα να δημοσιεύσεις προσωπική αλληλογραφία. Του ζήτησες την άδεια και σου την έδωσε? Δεν είναι μόνο δική σου αυτή η συνομιλία, ανήκει και στους δυο σας. Αλλιώς μιλάς ιδιωτικά, αλλιώς δημόσια, αν ήξερε οτι η απάντησή του θα δημοσιευθεί, θα μιλούσε διαφορετικά. Τον ξεγέλασες οτι δήθεν μιλούσατε "οι δυο σας" και έρχεσαι εδώ και δημοσιοποιείς τη συνομιλία. Αυτό μειώνει πρώτα-πρώτα εσένα. Τον Πρετεντέρη τον ξέρουμε, δεν θα τον μάθουνμε σήμερα. Κι εσύ καλό κουμάσι ανθρώπου είσαι τελικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά κάνατε και σηκώσατε την απάντηση. Φαίνεται καθαρά το ύφος του Πρετεντέρη μέσα από τα αλαζονικά αυτά λόγια. Το ερώτημα είναι πως ένας τόσο αντιπαθής δημοσιογράφος έχει καταφέρει να είναι αυτός ο οποίος συγκαθορίζει τις πολιτικές των μεγαλύτερων ΜΜΕ. Πως ένας δημοσιογράφος που δε διεκδικεί και βραβείο Πούλιτζερ για τις ικανότητές του είναι κάθε βράδυ στις 9 εκεί να μας λέει πως να σκεπτόμαστε και τι είναι σωστό και τι όχι!!! Ειλικρινά δεν έχω απάντηση και μη βιαστείτε να μου καταλογίσετε αφέλεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τς, Τς, Τς, ...Τι δυνατός χαρακτήρας...Θεληματικό πηγούνι...Πηδηχταράς το άτιμο!...Ε Χρίστο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mipos eisai ligo pasokara? Mallon e? Ase mas re file. Diladi emeis oi neodimokrates ti napoume. Oti kopsame e.tipo,xwra klp epeidi de lene ayta pou theloume na akoume. Kai stin teliki aytoi tous kanoun magkes (oi vouleytes kai ypourgoi) pou tous kanane dekaniki tis exousias. Xereis esy. Epi pasok. Simitis kai kai polloi alloi.Lousou ta twra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kia twra irthes na mas klafteis dld? Des alpha tv ama thes deltuio typouy pasok. Aei parata mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον είπες "ξεφωνημένο", σε είπε "ηλίθιο", είστε πάτσι. Τι έρχεσαι και δημοσιοποιείς τη συνομιλία εκδικητικά ρε σκουληκαντέρα για άνθρωπος? Εκτός αν έχεις την εντύπωση οτι «είσαι λαός άρα θα προσβάλεις όσο και όπως θέλεις», ενώ αυτός «είναι δημοσιογράφος και θα έπρεπε να μιλάει καλύτερα». Δεν εξετάζουμε τώρα αν ο Πρετεντέρης είναι όντως ξεφωνιμένος, το τι είναι το ξέρουμε όλοι. Απλά η απάντηση που σου έδωσε ήταν μια χαρά. Όσο ξεφωνιμένος είναι αυτός, άλλο τόσο ηλίθιος είσαι κι εσύ τελικά, όπως ακριβώς σου το είπε, και να αφήσεις τις κλάψες. Έχεις τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΑΛΑ . ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ.
    Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟΝ Δ.Ο.Λ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ; ΣΕ ΚΑΛΩ ΕΓΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΒΑΣΙΛΗΣ Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 4.57
    Καλα εισαι αρρωστος δεξιος.
    Να βλεπεις λοιπον τον Φραγκα στο Αλτερ,να το φχαριστιεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ!!!

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, Ο ΔΡ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ 3 ΠΙΑΤΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ!

    Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΛΑΝΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΒΟΜΒΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΡ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, Ο ΔΡ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΡΩΜΑΤΩΝ COCO CHANEL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ena xartomantilo sto kyrio na mazepsei ta dakrya. E re kati grafikotites. Kai oi alloi to dimosieyoun kiolas. Eidisi protis grammis. Espressonews to katantisane to blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγω στην θεση του θα σου εκανα μηνυση διοτι δημοσιοποιησες τα e-mail σας. ΠΑΡΑΝΟΜΟ.Αλλα απο που και ως που εσυ μπορεις να βριζεις και αυτος να σου φερεται με το γαντι; Εισαι πολυ λαικιστης. ΚΑΛΑ σε αποκαλεσε. ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. H λέξη ηλίθιος σε πείραξε? Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος που δε βλέπει ότι ο Γιωργάκης είναι παντελώς ανίκανος για πρωθυπουργός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. re malakes apantaei o pretenteris me sunexomena anonumos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. .

    ++++++++++++++++++++++++++

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ!

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ!!

    ++++++++++++++++++++++++++



    Και γιατί κατηγορείτε τον πρετεντέρη; Για την ειλικρίνειά του ή για την προσβολή του (προφανώς) "μη ευφυούς" αναγνώστη και θεατή του;

    Κι ο ίδιος ο πρετεντέρης το ξέρει πολύ καλά ότι απευθύνεται σε ηλίθιους (αποτελούν το 80% του εκλογικού σώματος, κατά Pareto - ανεξαρτήτως κόμματος) αλλά τι να κάνει που αυτή είναι η δουλειά του; Σκατοδουλειά, μεν, αλλά καποιος πρέπει να την κανει.

    Και ο πρετεντέρης είναι όντως δυστυχής που, για να βγαλει τον επιούσιο, είναι υποχρεωμένος να απυθύνεται σε ηλίθιους (για χάρη του θόδωρα) αντί να διοικεί παρασκηνιακά το πασόκ, με αρχηγό τον βενιζέλο.

    Ποιό είναι το πρόβλημα; Το ότι είπε την αλήθεια;

    Ρε δεν πατε να δείτε αν έρχομαι;

    Παλιοϋποκριτές!


    παμισος

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. κουφαλες ΝουΔουλες ερχεται ο Παπανδρεου και εχετε χεστει πανω σας ε???
    κανενας Πρετεντερης δεν θα σας γλυτωσει ειδικα τωρα που παραιτηται και εργοδοτης του..ο Πρετεντερης θα βγει στο επιδομα ανεργειας....
    Τι νομιζατε ρε σεις οτι το πασοκ ηταν ενα τυχαιο κομμα,οτι επειδη πηρατε μια εκλογικη νικη ..παει αυτο ηταν και τελειωσε;;;
    Το Πασοκ τον Αυγουστο ηταν 3 μοναδες πισω και παρολα αυτα καταφερε να προσπερασει και να ειναι μπροστα με 5 μοναδες , επισης να παραιτησει δυο υπουργους(Βουλγαρακη,Ρουσοπουλο) και να ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΑΣ...
    επονται ακομη, 3 υπουργοι στο σκαμνι και απο εκει στη φυλακη, μαζι με την οικ.Πελεκη...μετα θα ακολουθησουν οι υπευθυνοι για ΥΠΟΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΑ K ZAXOΠΟΥΛΟΣ...
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΡΜΑ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 22 Οκτώβριος 2008 5:23 μμ


    H λέξη ηλίθιος σε πείραξε? Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος που δε βλέπει ότι ο Γιωργάκης είναι παντελώς ανίκανος για πρωθυπουργός?


    ------------------------


    Ο πρετεντέρης ανησυχεί όχι για την ανικανότητα του βλακογιώργο αλλά για την πολύ υψηλή ευφυία κάποιων ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ανθρώπων που περιβάλλουν το άβουλο βλαστάρι της μαργκαρετ και τα οποία άτομα του επιβάλλουν τη θέλησή τους πάνω σε κρίσιμα εθνικά θέματα.

    Όχι πως εμπιστεύομαι τον αρριβίστα τον χοντρο-μπένι, αλλά...


    Ο Καρβουνιάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. O ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ..ΔΕΙΞΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κατάντια! τα στρουμφ έφτασαν να υπερασπίζονται τον Πρετεντέρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 5:23

    Είναι δηλαδή κατάλληλος ο χοντρός Μπούλης που παίζει playstation και έχει αφήσει τον ΘΒΡ να κάνει τον πρωθυπουργό ;
    Είσαι καλά η έχεις τραβήξει ουσίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΥΡΙΟΙ
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.
    ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΤΟΥ ΗΘΩΝ
    ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αυτή η καραμέλα για τον Παπανδρέου να σταματήσει παρακαλώ. Γούστα είναι αυτά. άλλοι θέλουν Παπανδρέου και άλλοι Καραμανλή που τον βγάζουνε κόκκαλο από τα εστιατόρια της Ραφίνας... Τώρα θα μου πεις, με αυτήν την κοινοβουλευτική ομάδα πως να μην πιεις. Εγώ προσωπικά προτιμώ τον "άτολμο" από τον "Ορέστη Μακρή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. καλά του είπε ο Πρετεντέρης.
    Και πολύ ευγενικός ήταν με τον τύπο εκείνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 22 Οκτώβριος 2008 5:41 μμ

    ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ..ΔΕΙΞΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

    --------------------

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΥ, ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ "ΠΑΝΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ" (ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η κοντή μνήμη των πασόκων vs τον φαρδύ τους πάτο.


    Ο Πρετεντέρης ρε μαλάκες τριγκάγκουρες, όρθιες κουράδες πασόκοι, αυνανοταλιμπάνοι, ήταν και είναι Σημιτικός (σύμβουλος επικοινωνίας στον πρωϊνό καφέ) και δε γουστάρει το βλάκα Αμερικάνο.

    Αν τώρα σας ενοχλεί που θεωρεί το γιωργάκη ακατάλληλο και τρίβλακα (όπως και πολλοί άλλοι πασόκοι), ας προσέχατε, εσείς τον αναγάγατε σε κορυφαίο δημοσιογράφο. Λουστείτε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΥΣΤΑΣΗ:
    ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΨΟΥΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΝΟΥΔΟΥΛΕΣ ΝΑΡΚΙΣΕΥΟΜΕΝΟΙ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΤΕ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ.
    ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ "ΔΙΚΑΙΟΥ" ΑΛΛΑ
    ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΧΩΡΑ.
    Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΧΑΛΗΤΟ Η΄ΑΚΟΥΣΙΟΣ ΒΡΟΝΤΩΔΗΣ ΑΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΔΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Krima to onoma pou kouvala. O aeimnistos pateras tou tha drepotan me tetoia synperifora. Pou tha paei, kapoios tha vrethei na ton paloukwsei ksi na ton steilei ekei pou anikei. Sto kalathi twn axristwn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το άτομο έχει λαλήσει τελείως. Μα είναι δυνατόν να μιλά κανείς τόσο απαξιωτικά για ένα κόμμα, το όποιο κόμμα έστω, αν δεν του αρέσει? Ε! η Δημοκρατία μας έχει πέσει και κόπτεται στα όποια γούστα του καθενός κ. Τηλεπαράθυρου! Κατά τη γνώμη μου ο λαός πρέπει να αντιδράσει μόνο με ένα τρόπο που θα τους πονέσει.... Κ λ ε ί ν ο ν τ α ς την ΤV άμα τη εμφανίσει του κ. Ασχημονούντος. Βρε ουστ!!... μας έχουν πρήξει οι καλοί και έγκριτοι συνάδελφοι(λαμόγια του κερατά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. kirie vasili ontos o preteneris ine psilomalakas.exei dikio omos ise ilithios.opados tu giorgaki simera ?poso ilithios mpori na ine kapios?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 6:17


    Δεν είναι θέμα του ποιός ανεπάγγελτος αχυράνθρωπος (ή αχυρογελάδα) θα διοριστεί πρωθυπουργός της ελλάδας.

    Σημασία έχει ποιά αδελφότητα ελέγχει ποιόν (μέσω του "περιβάλλοντος" που είναι φυτεμένο γύρω του) και με ποιούς στόχους, όσον αφορά τα εξωτερικά θέματα.

    Έτσι κι αλλιώς, οι αρουραίοι που "τρέχουν το μαγαζί" θα κλέβουν πάντοτε το δημόσιο χρήμα, ανεξαρτήτως χρώματος.

    Και ο εκάστοτε "πανύβλαξ ή παντεμπέλης" πρωθυπουργός θα είναι υποχρεωμένος να συγκαλύπτει τις βρωμιές των βαστάζων του, για να μην αναγκαστεί να πάει με τα πόδια. Το είπε άλλωστε και η μάρα (της σάρας).


    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΡΕΝΤΕΤΕΡΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗς ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟς ΕΚΠΡΟΣΩΠΟς ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΗΡΩΙΚΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥ
    ΤΟ ΜΕΓΑΡΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΗΡΩΙΚΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥ
    ΤΟ ΜΕΓΑΡΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Όποιος ανακατέβεται με τα σκατά,....

    Ρε σείς αυτό το σίχαμα, φαίνεται από φάτσα τι είναι:

    Γκεμπελάκος σε διατεταγμένη υπηρεσία. Και μάλιστα με σηκωμένο φρύδι.

    Τον ντύσατε τσολιά της κατοχής ???
    δεν του πάει...

    Τον ντύσατε ταγματάρχη των SS ??

    του πάει καλύτερα αλλά όχι τέλεια.


    Ντύστε τον μαυραγορίτι, καθήκι, στιμμένη λεμονόκουπα, σκουλήκι, ρουφιάνο με πατέντα..

    θα του πηγαίνει τέλεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. πρετεντεράκο,

    επειδή ξέρω ότι θα το διαβάσεις το σχόλιό μου, σου λέω τούτο:

    Είτε θές, είτε δεν θές, ρε καθήκι, μια μέρα το ΠΑΣΟΚ θα έλθει στην εξουσία και μαζί και ο λαός.

    Θυμίσου ρε ηλίθιο ενεργούμενο, τι έπαθαν άλλα παρόμοια καθίκια απανταχού της γής.

    Εσύ και η Ασπροτσουλούφω (δός της τα χαιρετίσματά μου) θα φάτε πολύ σκατό. Είστε πολυ προκλητικοί και θα γίνετε κι' αλλο όσο πλησιάζει εκείνη η ΜΕΡΑ.

    Ζήσε τον εφιάλτη σου που μεγάλωσες μέσα σου. Ζήσε το σκασμό σου. Ζήσε τον ξεπεσμό σου για λίγα αργύρια.

    Δεν αξίζει ο μισθός σου καημενούλι πρετεντεράκι,

    μη μας γυρνάς το αντεράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΟΥΒΙΟ ΑΥΓΟ?,ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ .....?
    (ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΆΚΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 23 Οκτώβριος 2008 12:56 πμ

    Ρώτα την προεδράρα τον Στεφανόπουλο.

    Έχει προσωπική πείρα από egg-sniper, στο παρελθόν.


    Ο Καρβουνιάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. xa ,xa
    fantastikos o Pretenderis!
    ante sti mana sou roufianaki klapsomouni laki t.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον άφθαρτο Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Όποιος αριστερός ψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ για αυτά που θα λουστεί!
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ορύονται οι πρασινοφρουροί γιατί ΛΕΝΕ ότι δεν τους υποστηρίζει ΑΡΚΕΤΑ το Συγκρότημα Λαμπράκη και ο Πρετεντέρης. Καλά, απόφοιτοι του Πίκπα είναι όλοι;
    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ;
    Ο Λαμπράκης είναι εκδότης δεν είναι κατασκευαστής σαν τον Μπόμπολα, ούτε ασφαλιστής σαν τον Κοντομηνά, τον νοιάζει όχι μονο το σήμερα αλλά και το αύριο και η υστεροφημία της επιχείρησής του.
    Ακολουθώντας ο Λαμπράκης τον αχόρταγο το Μπόμπολα και τον υπόδικο Κοντομηνά, κατάλαβε ότι πάει να ξεφτιλιστεί και αυτός μαζί τους, γιαυτό ανέκρουσε πρύμναν.
    Όσοι συνεχίζουν να πετάνε λάσπη νυχθημερόν, όπως γίνεται το τελευταίο τρίμηνο, απλά γίνονται ρεντίκολο στα μάτια του κόσμου (εκτός από τους φανατικούς πρασινοφρουρούς που έτσι και αλλιώς είναι τυφλοί).
    Η διαφορά είναι ότι ο Λαμπράκης είναι επιχειρηματίας με εκδοτικές ρίζες, δεν είναι τυχοδιώκτης σαν το αφεντικό του πράσινου κόμματος, το Μπόμπολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΛΟΥΓΚΡΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ.
    ΜΠΛΟΥΛΣΙΤ Η ΜΠΟΥΝΤΟΓΚ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ Ε;Η ΛΕΞΗ "ΗΛΙΘΙΟΣ" EINAI ΛΙΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.


    Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δεν ξέρω για τον τύπο που θυμώνει για τον Πρετεντέρη και την απάντησή του στο mail του έστειλε... Δεν ξέρω επίσης και πόσο πασόκος είναι ο Πρετεντέρης! Θυμάμαι τον Πρετεντεράκο (όπως έλεγε και η μεγάλη Μάλβίνα) να τρώει ένα βράδυ με την κυρία Ζέτα Μακρή και να της έλεγε, της έλεγε... Κι αυτή επεναλάμβανε συνεχώς:"Έλα δεν το πιστέυω" Βάλτε με το μυαλό σας τί μπορεί να της έλεγε της ξανθιάς! Μέσα σ΄όλα αυτά, αυτός να κάνει φασαρία στον σεφ του πανάκριβου εστιατορίου γιατί δεν ήθελε το μπουτάκι με ρύζι αλλά με μανέστρα!
    Σκεψου δηλαδή πόσο κακομαθημένος είναι ο τύπος!Γιός διάσημου μπαμπά κι αυτός κατηγορεί άλλους γιους και ανηψιούς που μπορεί να είναι της δικιάς του γενιάς αλλά δεν τους πάει μία. Έρε Μαλβίνα που σας χρειάζεται ρεεεεεεεεεεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση