GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το σκάνδαλο της Σκύρου...

. ... βγάζουν στη "σέντρα" τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπαγεωργίου . Του Χρήστου Μπουκάτη . . Γράψαμε ότι υπάρχει γκρίνια στο ΠΑΣΟ...

.
... βγάζουν στη "σέντρα" τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπαγεωργίου
.
Του Χρήστου Μπουκάτη
. .
Γράψαμε ότι υπάρχει γκρίνια στο ΠΑΣΟΚ γιατί συμπεριλήφθηκε στη σύνθεση της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου ο βουλευτής Ευβοίας (του "ρεύματος Βενιζέλου") Γ. Παπαγεωργίου. Και αναρωτιόμασταν για ποιο λόγο.
Τώρα μαθαίνουμε ότι θα βγάλουν στη "σέντρα" τον βουλευτή σε σχέση με ένα σκάνδαλο αντίστοιχο της Μονής Βατοπεδίου στη Σκύρο, με "πρωταγωνιστή" τη Μονή Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους.
Το σκάνδαλο φέρεται να υλοποιήθηκε σε δύο χρονικές φάσεις. Αρχικά έγινε η απαλλοτρίωση από το Δημόσιο έναντι τιμήματος 7,5 δις δραχμών εκτάσεων 1.935 στρεμμάτων η κυριότητα των οποίων στηριζόταν σε βυζαντινά χρυσόβουλα του 10ου αιώνα. Στη συνέχεια έγινε η αναγνώριση κυριότητας για τα υπόλοιπα 37.000 στρέμματα των χρυσόβουλων με διαδικασίες παράκαμψης αυτών που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.
Σε όλα αυτά, υποστηρίζεται ότι υπάρχει εμπλοκή και του κ. Παπαγεωργίου ως δικηγόρος. Ποια ακριβώς; Είναι προφανές ότι η ΝΔ θα χρησιμοποιήσει το θέμα για να επιχειρήσει την "αντεπίθεσή" της. Ωστόσο και στελέχη του ΠΑΣΟΚ προβληματίζονται σοβαρά...
Για το σκάνδαλο αυτό έκανε πρόσφατα νέες καταγγελίες το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και πρώην βουλευτής Ευβοίας Βαγγ. Αποστόλου ο οποίος έδωσε συνέντευξη με θέμα «Το μέγιστο σκάνδαλο της Μεγίστης Λαύρας στη Σκύρο - Πώς το Πολεμικό Ναυτικό πλήρωσε για τα χρυσόβουλα του Νικηφόρου Φωκά 7,5 δις δραχμές».
Διαβάστε εδώ.
-------------------

14 σχόλια

  1. Βρήκα ένα παλιό ποστ κι εκεί ο Δρ. Κουτσούκος έχει δώσει το κινητό του: 69 3636 9717 Κάποιος εδώ το ζήταγε μια μέρα! Με την ευκαιρία που θα τον πάρετε για χρόνια πολλά (το Πάσχα) ρωτήστε τον και για τα πολιτικά πράγματα, θα σας κάνει ανάλυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oneira therinhs nyxtos fasistakia.FEYGETE MOUNOPANA AKOMA DEN TO EXETE PAREI XAMPARI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O MPASIAKOS EINAI KATHARMA EFAGE POLLA PAIDIA
    FATE TON THS PORNHS TON YIO
    TON ARXIMAFIOZO KOYMPARO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΛΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο Δρ. Κουτσούκος έχει δώσει το κινητό του: 69 3636 9717 Κάποιος εδώ το ζήταγε μια μέρα! Με την ευκαιρία που θα τον πάρετε για χρόνια πολλά (το Πάσχα) ρωτήστε τον και για τα πολιτικά πράγματα, θα σας κάνει ανάλυση!
    mipos giortazei kai 22 ianouariou tou Agiou Anastasiou??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα σχόλια περιτεύουν!
    http://axiologisibouleytwn.wordpress.com/παπαγεωργίου-γεώργιος-πασοκ/

    http://ksanapsifistetonxorisstavro.blogspot.com/

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/

    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/

    Και πάνω από όλα ΜΗΝ ταυτίζετε τις αρχές και την ιδεολογία του κόμματος, του κάθε κόμματος με το βίο και την πολιτεία μεμονωμένων "ιδιωτών", πολιτικών εκπροσωπούντων προπατορικά αμαρτήματα, και αλληλοβοηθούμενων μετά των άλλων, δι ίδια διαπλεκόμενα συμφέροντα, φίλων τους.

    Το κάθε κόμμα και ο κάθε αρχηγός του κάθε κόμματος χρειάζεται την όποια και κάθε συνδρομή του όποιου και κάθε πολίτη "Πέρα από το χρώμα που διαλέγει κανείς και δίνει νόημα στη ζωή του"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει φαγωθεί ο Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου, όπως και το ΚΚΕ, να καταδικάσει το ΠΑΣΟΚ και να αθώωση την Ν.Δ.
    Στο σκάνδαλο της μονής Τοπλού το ξέρει ότι είναι μπλεγμένα και δικά του στελέχη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟ.
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΑ ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ,ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΙΦΟΥΝΑ.

    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ.

    ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300.
    ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ!
    ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ!
    ΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
    ΤΟ ΔΡ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ........
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΡ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΒΕΒΑΙΑ.
    ...............................
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έξω τώρα οι Μονές του Αγίου Όρους από την Σκύρο!
    Ντροπή σας, καλόγεροι, αρκετό αίμα των φτωχών Σκυριανών δεν ήπιατε τόσα χρόνια; Γδάρτες, αδίστακτοι καλόγεροι, προδότες του Χριστού. Επιτέλους, ας ξυπνήσουμε οι Έλληνες! Να αλλάξει άμεσα το ειδικό καθεστώς του Αγίου Όρους στην επόμενη συνταγματική αναθεώρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΤΕΙΤΕ...ΓΙΑΤΙ Ο δΡ..ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΕΥΒΟΙΑ ΕΧΕΙ....ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΝΟΖΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗς ΚΥΜΗς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΟΚΤΟΡΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΗΔΗΧΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ .
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ.
    ΧΩΡΙΣ ΔΟΚΤΟΡΕΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΪΝΙΑ.

    ΞΟΥΤ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΜΑΙΛΑΙΟΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΑΘΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ??

    Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!!ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ!

    ΚΑΚΩΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!
    Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ 151 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...ΑΛΛΑ ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΗΝ "ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΝΥΧΤΑ" ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΜΠΙΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΜΑΗ ΤΟΥ 68, ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΑΠΑΡΤΙΑ!!
    ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ. ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΩΣ ΤΟ ΝΟ 2 ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ. ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΝΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ- ΑΠΕΡΓΙΑ!!

    ΟΠΟΤΕ ΚΑΚΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ...ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΨΗΦΙΑ ΤΟΥ 100% ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.!!
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΟ-ΘΥΜΙΑΤΑΔΕΣ!

    ΜΗΠΩΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ?
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!!
    ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΔΗΛ. ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΑΡΟΝΤΩΝ....
    ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ...ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ!!
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ!!
    ΝΕΛΛΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση