GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το καρτέλ πετρελαίου...

. ...οι παπαγάλοι και εμείς. Πουλάνε σταθερά ακριβά βενζίνη και πετρέλαιο θέρμανσης. . Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας . H διάθεση του πετρελαίου ...

.
...οι παπαγάλοι και εμείς. Πουλάνε σταθερά ακριβά βενζίνη και πετρέλαιο θέρμανσης.
.
Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας
.
H διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης με τον μειωμένο Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης θα αρχίσει στις 10 Οκτωβρίου, και η τιμή του θα διαμορφωθεί γύρω από τα 84 λεπτά το λίτρο, (περίπου 30% πάνω από πέρυσι τον Οκτώβριο) , όπως λένε οι εταιρείες.
Το 2007, η τιμή πώλησης του πετρελαίου θέρμανσης ξεκίνησε τον Οκτώβριο, από τα 64,8 λεπτά το λίτρο και έκλεισε στα τέλη Απριλίου στα 83,5 λεπτά το λίτρο.
Τον Οκτώβριο του 2007 η μέση τιμή ενός βαρελιού πετρελαίου στη διεθνή αγορά ήταν 67,69 ευρώ, τον Δεκέμβριο του 2007 ήταν 65,15 ευρώ, τον Ιανουάριο του 2008, 62.18 ευρώ, τον Φεβρουάριο του 2008 , 68.37 ευρώ.
Τον Απρίλιο , ένα βαρέλι πετρελαίου στη Νέα Υόρκη κόστιζε 65.94, δολάρια και στο Λονδίνο 68.47. Σε ευρώ ήταν μεταξύ 50.00 και 51.70.
Επομένως, ενώ από τον Οκτώβριο του 2007 η τιμή του πετρελαίου μειώθηκε, (με εξαίρεση τον Φεβρουάριο), και κατέληξε 17 ευρώ περίπου πιο κάτω τον Απρίλιο, η τιμή για τον καταναλωτή αυξήθηκε 30%.
Στις 5 Οκτωβρίου 2008 στις 06:39,ένα βαρέλι πετρέλαιο στη Νέα Υόρκη, κόστιζε 93.88 δολάρια. Με την ισοτιμία δολαρίου /ευρώ για τους τουρίστες, της Παρασκευής 3/10 (1 Euro = 1.3824 U.SD) η τιμή του πετρελαίου σε ευρώ είναι 67.91 Euro. (Αυτοί που αγοράζουν στη διατραπεζική θα είχαν και καλύτερη ισοτιμία)
Η τιμή τού πετρελαίου στο Λονδίνο ήταν 88.37 δολάρια. Επομένως τιμή σε ευρώ ήταν 63.92 Euro.
Σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2007, η τιμή του πετρελαίου στο Λονδίνο, είναι περίπου 4 ευρώ πιο κάτω, και στην Νέα Υόρκη περίπου η ίδια . Αλλά η τιμή διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης θα είναι ίδια με αυτήν του Απριλίου. Δηλαδή 30% πιο πάνω.
Το ίδιο ισχύει και για τις τιμές λιανικής της βενζίνης. Στις 21/4 / 2008 Το υπουργείο Ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης, σύμφωνα με πανελλαδικές μετρήσεις τιμών σε 2.300 πρατήρια, διαμορφώθηκε στις 18 Απριλίου στα 1,131 ευρώ ανά λίτρο σημειώνοντας αύξηση κατά 0,71% σε σχέση με τη μέση τιμή της αμόλυβδης που ήταν 1,123 ευρώ/λίτρο στις 11 Απριλίου 2008. Επαναλαμβάνω. Τον Απρίλιο , ένα βαρέλι πετρελαίου στη Νέα Υόρκη κόστιζε 65.94, δολάρια και στο Λονδίνο 68.47. Σε ευρώ ήταν μεταξύ 50.00 και 51.70.
Την Δευτέρα, 28 Ιαν 2008 η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης , διαμορφώθηκε κάτω από τα επίπεδα του 1,09 ευρώ. Γιατί επομένως, όταν η πρώτη ύλη κόστιζε 62.18 ευρώ, η αμόλυβδη βενζίνη έκανε 1,09 ευρώ και λιγότερο, και όταν η τιμή ενός βαρελιού αργού πήγε στα 51,7 ευρώ τον Απρίλιο , εμείς πληρώναμε την βενζίνη στα πρατήρια 1,123 ευρώ/λίτρο;
Τον Φεβρουάριο η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης, σύμφωνα με τις πανελλαδικές μετρήσεις τιμών του υπουργείου Ανάπτυξης ήταν από 1,089 ως 1,11 ευρώ ανά λίτρο, με το πετρέλαιο στα 68.37 ευρώ. Επομένως γιατί δεν ισχύουν τώρα, τουλάχιστον οι τιμές του Φεβρουαρίου του 2008, αφού το πετρέλαιο είναι ένα ευρώ φθηνότερο; Να θυμίσω ότι, στις 9 Νοεμβρίου η μέση τιμή ήταν 1,074 ευρώ ανά λίτρο και στις 23 Νοεμβρίου στο 1,082. Με τιμές πετρελαίου περίπου σαν τις σημερινές.
-Η μέση τιμή του πετρελαίου τον Ιούνιο το 2006 ήταν 78.98 ευρώ.
Τα ερωτήματα για το πώς προκαλούν οι σταθερές τιμές του πετρελαίου τον πληθωρισμό και τον καλπασμό των τιμών παραμένουν.
Οι «θεωρίες» των παπαγάλων απαντώνται από τη δήλωση του προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, ότι « η τιμή των 140 και 150 δολαρίων το βαρέλι πετρελαίου ήταν καθαρά μια κίνηση σπέκουλας .Αυτή η ιλιγγιώδης αύξηση δεν υπήρχε κανείς πραγματικός λόγος να γίνει».
Να θυμίσουμε ότι πρωταγωνιστής στην «κίνηση σπέκουλας» ήταν ο διοικητής της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας, με τη δήλωση του για την πιθανή αύξηση των ευρωπαϊκών επιτοκίων, τον Ιούνιο, από τη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της συνόδου της BILDERBERG,και η τράπεζα Goldman –Sachs, που βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού αλλά την έσωσαν.
Επομένως. Ζήτω το καρτέλ που αγοράζει φθηνά και πουλάει ακριβά στους «ηλίθιους» με τη βοήθεια της κυβέρνησης και του κ. Καραμανλή.
-------------------------------------

22 σχόλια

  1. O SEMNOS KE TAPINOS GKARAGKIOZIS TIS KYBERNISI MBOYXESAS KARAMALIS DEN TXA EXEI LEYTA GIA PETRELEO FETOS GIATI ZEI FTOXA KE TAPINA OPOS LEEI O MALAKAS O AYTIAS;TA KLEMENA KE OI KATATXESIS DEN FENONTE:KRIMA THA MAS KRYOSOYN TA DYDYMA(OI EPOMENOI PROTXIPOYRGOI)KOYNIA POY TOYS KOYNAGE:KSIPNA ELLHNA KAI MHN KATXESE NA SE PIANEI TON KOLO KATXE MALAKAS DIMOSIOGRAFOS;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. deite
    http://kosmosnews.blogspot.com/2008/10/30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ... εννοείς το παγκόσμιο καρτέλ που στηρίζει ηλιθίως το Δολλάριο ... το παγκόσμιο καρτέλ των οικονομικών παιγνίων ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΑΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.
    ΤΟΥ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

    ΗΛΕΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελα τώρα να τελειώνουμε πιά μ'αυτούς τους κάγκουρες, που μαγκώθηκαν στην καμπούρα μας και σαν βδέλλες ρουφάν το αίμα μας.
    Χτυπάτε τους όπου τους βλέπετε, φτύστε τους γιουχαίστε τους.
    Δεν αντέχει άλλο ο κόσμος.
    Χθές οι φόροι του Αλογοσκούφη, αύριο το πετρέλαιο θέρμανσης, μεθαύριο τα στεγαστικά που θα μας ξεζουμίσουν οι καρχαρίες των τραπεζών.
    Ελεος πιά
    Ελεος.

    Φύγετε ρε τσογλάνια. Φύγετε.
    Δεν βλέπετε ότι δεν θέλει να σας δεί κανείς πιά.
    Γαμώ το κέρατό σας τσογλάνια.
    Αει σιχτίρ πιά.
    Αφού δεν μπορείτε να προσφέρετε τίποτα.
    Θα ασχολείται η χώρα κάθε μέρα με τις μαλακίες του επικοινωνιακού επιτελείου του Ρουσόπουλου και του καταλληλότερου.

    Αντε σπίτια σας.
    Αντε στα τσακίδια.

    Να παραιτηθούνε, πιά.
    Μετά τις ιερές μπίζνες του Βουλγαράκη, ασχολούμαστε με τα 37 σπίτια του "ρομπέν της ακρίβειας" του Φώλια.
    Μας δουλεύετε ρε τσογλάνια.
    Αυτό το παχύδερμο θα καταλάβει τι τραβάει ο κοσμάκης, με την ακρίβεια.
    Αυτός θα βάλει χέρι στους πετρελαιάδες -που να τους δώ στα σάβανα τους κερατάδες και αυτούς και τα παιδιά τους-.

    Οχι άλλο δούλεμα
    Φτάνει πιά.

    ΤΕΛΟΣ.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ(ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ?

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. ΠΟΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ? ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ή ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι οι πλιατσικαδόροι στην πιάτσα.
    Ασύδοτοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 150 eyro το λιτρο μπορει να παει το πετραιλαιο? ετσι ετσι βρωμοελληνες δεξια δεν θελετε μαλακες ???παρτε τον πουλο τωρα ετσι να βλεπω να γκαριζιτε και μετα να τους ψηφηζετε παλιο καφροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΤΖΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ.ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΗΞΕΡΕΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μέση τιμή στην Ευρώπη για απλή αμόλυβδη €1,32

    Μέση τιμή στην Ελλάδα για απλή αμόλυβδη €1,13

    Παρασκευή 5 Οκτωβρίου.

    Όλοι αγοράζουν ίδιες τιμές, όλοι έχουν σχεδόν ακριβώς τις ίδιες φορολογίες στα καύσιμα.

    Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή ιδαιτέρως αρέσκεται στο να κάνει τους λίγους πλούσιους αυτής της χώρας πολύ πλουσιότερους,(εξόφληση γραμματίων?) και τους πολλούς, τους χαμηλομεσαίους, τους "ηλίθιους" δηλαδή, που την πιστεύουν ακόμη, πολύ φτωχότερους..
    Με πολλούς τρόπους, που για να αναφερθώ χρειάζεται βιβλίο,όχι ένα σχόλιο.
    Ακόμη και μέσω της "πολιτικής" της για τα καύσιμα. Που διπλασίασε την τιμή τους, όταν ως χώρα πληρώνουμε ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΣΕ ΕΥΡΩ με τα προ της "κρίσης" επίπεδα για το πετρέλαιο, αφού η τιμή του Ευρώ έχει διπλασιαστεί από τότε σε σχέση με το δολάριο,με το οποίο υπολογίζεται η τιμή του πετρελαίου. Με λιγους απλούς υπολογισμούς ο καθ'ένας μπορεί να δει πως η καταβαλόμενη τιμή του πετρελαίου σήμερα, είναι η ίδια περίπου(για τις χώρες της ευρωζώνης) μ'αυτήν τού 2002...
    Να δούμε για πόσο καιρό ακόμη θα μπορούν να κοροϊδεύουν τον κόσμο, ρίχνοντας την ανικανότητά τους αλλά και τις σκοπούμενες πολιτικές τους, στην
    "κρίση", αλλά και πέντε χρόνια μετά, στο Πασοκ.
    Χάλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΗΛΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΝΔ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οχι παλι αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οχι παλιεσυ...... γιαταγανι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αναλυτης? απο ποτε?εχει και μισο μισο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητή διατελούσα εν αχρήστω, ημών αδερφή τζωνάκο (τ-Ζώον 9.51),
    ή επί το λαϊκότερον και χρησιμοποιούμενον υπό των πελατών εσού ως επαγγελματικόν προσωνύμιον (έχον χρήσην κυριως επί της πιατσός της Συγγρού), λατρευτή ημών, "Ξέκωλη Γιάννα", Χαίρε!

    Απευθύνω υμίν θερμούς καθ' ημάς χαιρετισμούς, εκπορευομένους από το ηδύ τη συνουσία, πλήν όμως επαρκώς ευρύχωρον προς εισαγωγήν εις αυτό της γαλότσης ημών, αιδοίον της μητρός εσού, το επονομαζόμενον και "κοφίνιον πλύσεως" (κοινώς μπουγαδοκόφινο), το οποίον μόλις επήδηξον με Λαμπρόν και Μέγα άλμα.

    Ούτω, πληροφορώ υμάς αδερφή τ-Ζώον, ότι κατά το ιστορικόν αυτό άλμα, αλλά και ετι επί μακρόν χρονικόν διάστημα μεθύστερα, ταύτη η γυνή, ανέκραζε ικανοποιημένη βαθύτατα με φωνήν γοεράν: "είδα το χριστό φαντάρο με την πάρτη σου απόψε αγορίνα μου, σκίσε με κι άλλο την πουτάνα!"

    Αναπέμπω προς εσέ αδερφή τ-ζώον, τας +ευλογίας+ ημών, μετά των από βάθους καρδίας χριστοπαναγιών ημών των Βλουπερίων, Ιερομονάχων της Ι.Μ. της Τιεφτοκονσολίας της Γαμωσταυρίτισσας.

    Δια τον Πατέρα Σουλπίκιον,
    Αντ' Αυτού,
    εις εκ των Βλουπερίων, αναπληρωτής του πατρός.

    Υστερόγραφον:
    Παρακαλούμε υστερογράφως μεν, αλλ' ειρήστω εν παρόδω αγαπητή ημών αδερφάρα, όπως ευαρεστηθήτε πληροφορούμενος υπό ημών, ότι επισυνάπτω παλαιάν φωτογραφίαν εσού, φιλοτεχνηθήσασαν εις μέγεθος και σχήμα μικρού μιαρού εικονίσματος, ώστε ταύτη εικών, τύχη της αποδοχής παντός τύπου ή προελεύσεως και είδους αποβεβλημένης βλέννης, έτι, εκπτυομένου του σιέλου τε και των ρινικών εκκριμάτων των αναγνωστών του παρόντος ιστολογίου, τα οποία ήθελε τύχη έσονται προσφερόμενα ως τάμα εις μάπαν εσού κατά την διεξαγομένην εις το παρεκκλήσιον (εντός του κομπιουτερο-ρούμου ημών) παρακλητικήν λειτουργείαν, ευχόμεθα δε, ίνα επέλθει πάραυτα δια την σωτηρίαν της καλαισθησίας ημών, εφ’ υμίν, εις Μέγας ανίερος Ψόφος.

    Αμήν, Άθλιε μαλάκα, +++ευλόγησον+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για το ΧΩΡΙΑΤΗ
    Αντε να φυγει ο Μπουχεσας, Βλαχο, ...ποιόν να βαλουμε για να ριξει τις τιμες??Και πως θα τις ριξει, πες μας και μας να μαθουμε, μην μας αφηνεις στα σκοτεινα, βλαχαδερο..
    Ο καθενας βρίσκει ενα πληκτρολογιο και παταει τη μλκια της ημερας, μετα καθεται και χαζευει τι ωραία τα ειπε...
    Και μην χαιρεσαι...Παλι αυτος θα βγει, εκτος αν ονειρευεσαι Γιωργακη- Τσίπρα...Εκει να σε δω, οταν θα παρουν τα οπλα να τα βαλουν με τις 7 αδελφές των πετρελαίων..Αλλα ξέχασα, θα δωσει πετρελαιο ο Τσαβες στην Καισαριανή!

    Βλαχο, αλλο το ονειρο και αλλο η ΟΝΕΙΡΩΞΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 12.02 Τι ειπεs? κωλο,βοθρομαλακιεs!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανεξάρτητα από το αν συμφωνώ μα τον αναρτήσαντα, δεν μπορώ παρά να ομολογήσω ότι, επιτέλους, κα΄ποιοι έχουν αρχίσει να μιλάνε ανοικτά για λέσχες και τράπεζες, χωρίς το φόβο ότι θα λοιδωρηθούν για συνωμοσιολογία.

    Κάτι είναι και αυτό, για αρχή.

    Αν οι επίδοξοι επικυρίαρχοι δεν έβρισκαν πάτημα στους αφελείς (ή υποδυόμενους τους αφελείς) "λοιδωρούντες", δεν θα τολμούσαν να προχωρήσουν στα σκοτεινά τους σχέδια.

    Που δεν είναι άλλα από τον εκμηδενισμό της (ατομικής και οικονομικής) αξίας του πολίτη, σε παγκόσμιο επίπεδο, την εξαθλίωσή του και τον τελικό υποβιβασμό του σε ρωμαϊκό "res". (Που θα εκλιπαρεί να τον προσλάβουν ως στρατιώτη για να έχει ένα πιάτο φαϊ)

    Και τότε, οι ρομαντικοί "υπερδημοκράτες" θα συνειδητοποιήσουν ότι σκοπούμενο είναι η εγκαθίδρυση "μικρής δημοκρατίας" στα όρια της γειτονιάς και από πάνω μία συνολική, κατασκότεινη και οργουελική χούντα των πολυεθνικών που προμοτάρονται από τις "λέσχες" προκειμένου να επιτευχθεί η κατάληψη του πλανήτη.

    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ;
    Μήπως έχει σχέση με το Έθνος – Πρώτο Θέμα και το συγκρότημα Μπόμπολα, μέτοχο στην βρετανική εταιρία που ανέλαβε την αξιοποίηση;;;;;
    Με τα χίλια σπρώχνουν τον Καρχιμάκη οι 5 καναλο-εκβιαστές. Και τι κερδίζουν από αυτόν; Στηρίζει με κάθε τρόπο την επένδυση στο ΤΟΠΛΟΥ εδώ και πολλά χρονια. Ερωτήσεις στη βουλή, πιέσεις, μεσολαβήσεις.
    Δεν αναρωτιεστε ΓΙΑΤΙ ο Καρχιμάκης μετά τις φωνές του για το Βουλγαράκη εριξε τους τόνους στο θεμα του Βατοπεδίου, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ KAI ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ;;;;;;
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΥΡΩ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ.

    ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΕΡΥΣΙ ΚΟΣΤΙΖΕ 80$ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ 80$ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ???

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση