GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαζόπουλος: Ο «νταβατζής»...

. ...του «νταβά» του. Κάθε φορά «φοράει» τις «ιδέες» και τις «απόψεις» αυτών που τον πληρώνουν... . Από τον Θύμιο Παπανικολάου . Έχουμε γ...

.
...του «νταβά» του. Κάθε φορά «φοράει» τις «ιδέες» και τις «απόψεις» αυτών που τον πληρώνουν...
.
Από τον Θύμιο Παπανικολάου
.
Έχουμε γράψει πολλές φορές, από παλιά, ότι ο Λαζόπουλος είναι ο κυνικός μεταπράτης των συμφερόντων των εκάστοτε αφεντικών του. Πουλάει θρασύτατα τα υποπροϊόντα αυτών που των πληρώνουν, υποπροϊόντα που τα «επενδύει» με το λούστρο της σάτιρας. Τα σκουπίδια των αφεντικών του κοσκινίζει και τις πολιτικές τους επιδιώξεις προωθεί.
Πριν από δύο μήνες, π.χ. κάποιοι πολιτικοί ήταν στο απυρόβλητο, σήμερα που το αφεντικό του έχει άλλη γραμμή, άλλαξε και η «πολιτική γραμμή» του Λάκη:
Πολιτικός τυχοδιωκτισμός σε παράκρουση.
Ο «ιδεολόγος» Λάκης όλα τα ξεπουλάει. Για την ακρίβεια δεν έχει ούτε ιδέες, ούτε πολιτικές απόψεις. Είναι εκτός ορίων και συνόρων: Κάθε φορά «φοράει» τις «ιδέες» και τις «απόψεις» αυτών που τον πληρώνουν. Αυτά στο ειδικό, συγκεκριμένο επίπεδο.
Στο γενικό, φιλοσοφικό επίπεδο αναπαράγει και ανακυκλώνει τη σήψη του καθεστώτος και όλες τις ιδεολογικές ακαθαρσίες της Νέας Εποχής.
Αυτό μας το μοστράρουν ως σάτιρα! Δεν είναι, όμως, τίποτε άλλο από ένα διαστροφικό ανακάτεμα του βούρκου που πουλιέται στη διαφημιστική αγορά του ιδεολογικού ολοκληρωτισμού των καναλιών.
Το κοσκίνισμα των σκουπιδιών και η ανακύκλωση των υποπροϊόντων της σήψης δεν είναι σάτιρα. Η σάτιρα αποτελεί ΑΡΝΗΣΗ της αποσύνθεσης και οδηγός της παραμένει η μεγάλη αγάπη για τον άνθρωπο. Αποτελεί μια μορφή της τέχνης που αρνείται την αποσύνθεση και μαστιγώνει ανηλεώς τις κοινωνικές σχέσεις, τις δομές και τα σύμβολα του καθεστώτος της αποσύνθεσης. Αυτό προϋποθέτει και όραμα ζωής, το όραμα μιας άλλης κοινωνίας. Με άλλα λόγια η σάτιρα
ΑΠΑΙΤΕΙ μια ΠΙΣΤΗ σε ένα ορισμένο σύστημα ιδεών, σε ένα όραμα.
Η «σάτιρα» του Λαζόπουλου είναι η θορυβώδης αυτοϊκανοποίηση του νοσηρού ατομικισμού, η «ηδονή» του βούρκου, η πολτοποίηση της σκέψης και της αισθητικής: Η «σκέψη» και η «αισθητική» της τηλεοπτικής αγοράς, μιας αγοράς υποταγμένης πλήρως στο μεγάλο κεφάλαιο, συνακόλουθα στη «δικτατορία» του τηλεοπτικού θεάματος και της αχαλίνωτης ακροαματικής κερδοφορίας.
Το να γελάς με την αθλιότητα και τον βούρκο, με τα ανακυκλωμένα υποπροϊόντα των νοσηρών συμπτωμάτων-θυμάτων της τηλεοπτικής βαρβαρότητας (τα ποικίλα εξαθλιωμένα ψώνια) δεν κάνεις σάτιρα. Η σάτιρα αναπτύσσεται από την αποσύνθεση και την εξαθλίωση (κοινωνική, πνευματική κ.λπ), αναπτύσσεται από την ηλιθιότητα και νοσηρότητα των προσώπων, αλλά όλα αυτά τα υπερβαίνει, τα αρνείται, δεν τα ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ.
Η μαχητική διάθεση, η πληθωρική υγεία, η φρεσκάδα του πνεύματος και η ζωογόνα πνοή των μεγάλων κοινωνικών, αλλά και ιδεολογικών συγκρούσεων βρίσκουν στη σάτιρα μια ΔΙΕΞΟΔΟ…
Η σάτιρα δεν είναι αυτοϊκανοποίηση και χυδαία ευχαρίστηση. Απαιτεί ανώτερη ηθική δικαίωση. Προϋποθέτει δηλαδή ένα ενιαίο αντίκρισμα της ζωής, την ανασύνθεσή της (το ξεπέρασμα της αποσύνθεσης), το όραμα μιας νέας ανώτερης ζωής. Το να βρίσκεις ηδονή στις ακαθαρσίες και τις κοινωνικές ή άλλου είδους διαστροφές δεν έχει τίποτα το κοινό με τη σάτιρα. Είναι η διαστροφή εκείνων που εκστασιάζονται με τα πνευματικά και συναισθηματικά τους κόπρανα: Με τα υποπροϊόντα της καπιταλιστικής παρακμής.
Ένα τέτοιο υποπροϊόν είναι και ο Λαζόπουλος, «προοδευτικό» και «αριστερό» υποπροϊόν (η μόδα της εποχής)!!!
Ωστόσο δεν «εκστασιάζεται» μόνο με τα ιδεολογικά κόπρανα του συστήματος, αλλά αποτελεί και το ιδεολογικό εργαλείο του συστήματος για την καταστροφή κάθε πολιτικού και αισθητικού κριτηρίου. Το τηλεοπτικό, ιδεολογικό, ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟ εργαλείο του συστήματος, εργαλείο υποταγμένο πλήρως στα «Νέα Γούστα», στα νεοταξικά «γούστα».
Ο Λάκης παράγει ένα ιδεολογικό κουρκούτι με αλήθειες, ψέματα και παραπλανητικά, λαϊκίστικα τρικ. Είναι το πολυπολιτισμικό χωνευτήρι. Αποκαλύπτει εξωτερικά συμπτώματα της σήψης, της βλακείας και των νεοταξικών εγκλημάτων πασίγνωστα σε όλους (έτσι γίνεται αποδεκτός και πουλάει), και ταυτόχρονα προπαγανδίζει τη νεοταξική φιλοσοφία: εξυγιαντικούς μύθους, ηθικολογικά κλισέ και όλες τις ιδεολογικές σάλτσες της πολυπολιτισμικότητας.
Σπάει κάποιες πυώδεις φουσκάλες της πλανητικής και καθεστωτικής βαρβαρότητας για να μας ποτίσει πιο αποτελεσματικά με το δηλητήριο των Νέων, ισοπεδωτικών Ιδεολογημάτων.
Μηχανή που αλέθει τη σκέψη, το συναίσθημα και το πολιτικό κριτήριο…
Αποκαλύπτει την ηλιθιότητα του κατεστημένου πολιτικού κόσμου (σύμφωνα με τις επιθυμίες του οικονομικού του κάθε φορά σπόνσορα) για να προπαγανδίσει την επιχρυσωμένη ηλιθιότητα των Τσίπριδων.
Πλασάρει και προπαγανδίζει δηλαδή έντεχνα και συστηματικά τη νέα, ακόμα πιο διαβρωτική (γιατί είναι ύπουλη) βλακεία, των τηλεοπτικών, πολιτικών κατασκευασμάτων, κατασκευάσματα τα οποία λουστράρει με τα χρώματα των «Νέων Ιδεών»!!!
Οι μισές αλήθειες είναι χειρότερες από το ψέμα. Και είναι ακόμα πιο αποκρουστικό και ύπουλο αυτές τις μισές αλήθειες να τις χρησιμοποιείς για να προπαγανδίσεις τους σύγχρονους δωσίλογους και να «παίξεις» τα δόλια πολιτικά παιχνίδια του «νταβά» σου…
----------------------------------

117 σχόλια

  1. Η αλητεία των ΠΑΣΟΚων σε όλο της το μεγαλείο. Οποιος διαφωνεί υβρίζεται αισχρά, ψηφίστε τους αλήτες, να πάτε τη χώρα άλλα 100 χρόνια πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον ρόλο του Λαζόπουλου τον έχουμε πλέον μάθει.

    Με ενδιαφέρει που ο ΑΝΤ1 καπάρωσε τα εισιτήρια των 250 ευρώ για τη MADONNA,είπαν ψέματα ότι είχαν τελειώσει την πρώτη ώρα της διάθεσης τους και μας είχαν αφήσει όλους εμάς τους μαλάκες να περιμένουμε για ένα εισιτήριο στην Πανεπιστημίου όταν στις 27/ 9 εμφανίστηκαν στις VIP θέσεις όλα τα σούριελα της ελληνικής tv, όλες οι γηρασμένες παρουσίες , οι εφοπλιστές και οι βιομήχανοι , όλοι όσοι μέμφονται την εξουσία, ακόμα και ο Λαζόπουλος ο λαϊκος αυτός κωμικός που κυκλοφορεί με πανάκριβο αυτοκίνητο και μας κάνει τον αριστερό βρίζοντας και χλευάζοντας τον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ ενώ επιδερμικά "μαλώνει" τον κατ'εξοχήν υπεύθυνο της κατάντιας της χώρας εδώ και 4,5 χρόνια που είναι ο κ.Καραμανλής και οι συν αυτώ υπουργοί , σύμβουλοι και κομματόσκυλα της Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας πείραξε κλεφτρόνια του ΠΑΣΟΚ η αποκάλυψη πως ο ηλίθιος αρχηγός σας δεν μπορεί να απαντήσει σε πραγματικές ερωτήσεις και πως οι καναλάρχες τον βοηθάνε με στημένες συνεντεύξεις. Πουλάκια μου ο Λαζώ είναι ελεύθερη φωνή και σας κάνει τεράστια ζημιά. Θα την δείτε στα γκάλοπ, που όσο κι αν σας μακιγιάρουνε, δεν μπορούν και να σας νεκραναστήσουνε. Λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΟΤΑΝ ΜΕΘΑΣ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤV ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ (ΝΟΥΜΕΡΟ)ΚΡΙΜΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΣΑΤΙΡΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ
    ΜΠΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΠΧ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ
    ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Κ.Λ.Π.
    ΚΑΙ ΔΗΣΤΙΧΩΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
    ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΗΞΟΥΝ ΚΑΙ
    ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ
    ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΑΦΑΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
    ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΗ
    Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ
    ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα σας ταπώσει ο Τσίπρας πασοκαρίες που δεν βλέπετε την ώρα για μάσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασόκια ο Λαζόπουλος θα σας χαντακώσει. Αβαντάρει και τον Αλαβάνο, την έχετε πουτσίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....

    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ.

    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ - ΠΕΛΕΚΗ - ΚΙΛΤΙΔΗΣ - ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ - ΔΟΥΚΑΣ - ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ - ΑΓΑΠΙΟΙ-ΕΥΓΕΝΙΟΙ-ΦΕΒΡΩΝΙΕΣ - ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ
    ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΔΕΗ-ΟΤΕ-Τ.Τ
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ..

    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε ρε γλέντια. Θα ξαναπέσει ο ΓΑΠ στα γκάλοπ, αλλά και η ΝΔ δεν πάει καλά. Ο Αλαβάνος θα κάνει ξανά κατεβασιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. EDO APOKLEISTIKE O OLYMPIAKOS AP THN ANORTHOSAH KAI AP THN IDIA OMADA XANEI KI O PANTHINAIKOS...POIOS TO GAMAEI TO LAZOPOULO.AI STO DIAOLO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ , Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΣΟΦΗ ΡΗΣΗ.
    ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ.

    Ο ΤΥΠΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ.

    Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ.

    ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΑΤΥΡΑΣ.

    ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙς ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ . ΣΤΟ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΟΦΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ.

    Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.................................................
    ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ......ΣΤΡΟΥΓΓΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΤΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.
    ΑΥΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΟΧΙ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΕΜΕΝΟΙ.

    ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΑΤΥΡΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ.

    ΕΛΕΟΣ ΦΙΛΕ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το μόνο που διαφωνώ με τον Λαζόπουλο είναι στον άκρατο λαικισμό του όταν υπερασπίζεται την Ολυμπιακή,τους συνδικαλιστές,τους κουκουλοφόρους,τους φοιτητές που καίνε και σπάνε κλπ.
    Στα υπόλοιπα η σάτιρά του είναι και καίρια και εύστοχη αλλά και αληθινή.
    κύριε συντάκτη του άρθρου,με τί ακριβώς διαφωνείς δεν κατάλαβα στον αχταρμά που έγραψες.Από την πόλη έρχομαι....Έχει άδικο δηλαδή ο Λάκης όταν καυτηριάζει τη διαφθορά,το ψέμα,τη σήψη όλων των πολιτικών μας,τη υποκρισία τους,τη χλιδή στην οποία ζούνε με κλεμμένα λεφτα?.Έχει άδικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ) ΜΗΝΥΜΑΤΑ -ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ- ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ
    info@lakislazopoulos.gr
    ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ.
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΟΝΑ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο τηλεοπτικός αβανταδόρος της κυβέρνησης, με μια ισοπεδωτική συμπεριφορά απέναντι σε προσωπικότητες που την αυτο-ονομάζει σάτυρα.Τόλμησε μάλιστα να αυτό-συγκριθεί και με τον Αριστοφάνη.
    Δυστυχώς τα νούμερα που χτυπάει δείχνουν την πολιτιστική αποχαύνωση της μάζας στην οποία βασίζεται κάθε μορφή φασιστικής εξουσίας. Πολιτιστική και πολιτική επανάσταση τώρα, επαναπροσδιορισμός του ρόλου του πολίτη ενεργή σοσιαλιστική μετεξέλιξη σε πολιτισμό οικονομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωπ, καλώς τον χουντικό υπάλληλο του ΛΑΟΣ. 10.27, εσένα λέω, ξέρεις εσύ... Άντε, γράψε μας τώρα και για την «επανάσταση» του 1967, καιρό έχω να το διαβάσω, από το απόγευμα συγκεκριμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σε πονάει ε; Σε πονάει η σάτιρα του Λάκη. Αμ... έτσι είναι η σάτιρα... Για να βγάζει στην επιφάνεια κάτι τύπους σαν κι εσένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν θεωρώ σωτήρα τον Λαζοπουλο αλλά την δουλειά του την κάνει, όχι λέγοντας γενικότητες όπως εσύ (μάλλον ασχολείσαι με την πολιτική) άλλα γεγονότα τα οποία τα βλέπουν όλοι εκτός από τους πολιτικούς. Απλά γιαυτό πουλάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τρομερός ο Λαζόπουλος, σιγοντάρει το ΣΥΡΙΖΑ και τα λέει ωραία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο απίθανος Λαζόπουλος σατίριζε το Ρουσόπουλο και άλλους για ιδιαιτερότητες, αλήθεια ο Λάκης είναι άνδρας?
    Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε ένα πούστη είναι, να είναι και πούστης στην ψυχή και ο Λάκης διαθέτει και τα δυο με αφθονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι να πει κανένας για το Λαζόπουλο; Η σάτιρα δε σε κάνει να ξεκαρδίζεσαι στα γέλια. Η σάτιρα σε πονά. Ο Λαζόπουλος σε γαργαλάει στα σημεία που κρατάς κρυμμένα. Και αν σέβεσαι λίγο τον εαυτό σου, εκνευρίζεσαι. Έχει απόλυτο δικαιο ο εισηγτής του θέματος πως πίσω από τη "σάτιρά" ο Λαζ. προωθεί τα σκουπίδια των αφεντικών του ως κυνικός μεταπράτης των συμφερόντων τους.

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. fteme olli mas gia ton lazopoulo ton bromopousta ,katigori olous ke olla les ke i patridamas ine mpourdelo ...kano satira ton makaka ton lazopoulo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λάκη ο Γιώργος δεν είναι ούτε ΜΙΜΗ ούτε ΣΑΡΗ ούτε ΠΡΕΚΑΣ, αυτοί σ΄ έχουν γραμμένο.

    Ο Γιώργος έχει πίσω του ένα λαό καλή η σάτιρα αλλά τα παιχνίδια σου εκεί που περνούν.
    «οκ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Γιωργάκης είναι βλάκας, είναι φυσικό ο Λαζόπουλος να τον περιγελά. Θα τον υποστείτε Πασοκάρες. Θα τον λουστείτε και θα σας ρίξει στα τάρταρα των δημοσκοπήσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. εσείς όλοι που καθυβρίζετε τον Λαζόπουλο,έχετε να του προσάψετε κάτι συγκεκριμένο,πέρα από αοριστολογίες και γενικόλογες βαρύγδουπες αμπελοφιλοσοφίες?.Με τι ακριβώς διαφωνείτε?.Μάλλον είστε οι γνωστοί κομπλεξικοί,που φθονούν την επιτυχία του άλλου επειδοί οι ίδιοι είναι άσημοι και ανύπαρκτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μπράβο ρε Λαζόπουλε, τους τα χώνεις και στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ και στο ΛΑΟΣ. Στα τρια κόμματα της Εκκλησίας, στους κωλογλύφτες των παπάδων, στους χρηματοδότες με τα λεφτά μας της Εκκλησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν έρθει κάποιος ξένος στη χώρα και δει το Λαζόπουλο θα νομίσει ότι κυβέρνηση είναι το ΠΑΣΟΚ και αξιωματική αντιπολίτευση το ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κλεφταράδες του ΠΑΣΟΚ τΣΟΥΚΑΤΆΚΙΑ, ΣΑς ΓΆΜΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΌ Ο λΆΚΗς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ, θα σας κόψει τον κώλο ΠΑΣΟΚτζίδες ο Λαζώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σε καταλάβαμε Λάκη, συμβόλαιο εκτελείς. Εμπάθεια, εμπάθεια, εμπάθεια!!! Βέβαια έχει ο καιρός γυρίσματα και αυτά που λές δεν συνάδουν με το λαίκό αίσθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε Κατίνα του ΠΑΣΟΚ, τι βρίζεις τον άνθρωπο; Σε πείραξε που ξεφτιλίζει τον κρεττίνο τον αρχηγό σου; Μόνο μια εκπομπή τα βάζει μαζί του, ο Λάκης, οι υπόλοιποι κουκουλώνουν τα κεκεδίσματα του γιωργάκη. Φασιστρόνια, δεν αντέχετε τη σάτιρα. Θα σας πηδήξει ο Λαζόπουλος. Από πούστη θα τη βρείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΝΩ Ο ΛΑΚΗΣ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΥΡΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ,ΛΑΙΚΙΖΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ,ΚΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εκεί που σταματάει η προπαγάνδα
    των εκάστοτε νταβατζήδων,
    αρχίζουν ή συνεχίζουν οι:

    -Λακης
    -Θέμος
    και λοιπά αργυρώνητα σκουπίδια για τελματωμένους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ
    ΤΟΥ GEORGE PAPANDREOU ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ οικογενειακές ιδιοκτησίες του σε ακίνητα και οικόπεδα στο Montreal, στο Toronto, στο Chicago, και στο Berkley αλλά και την τεράστια περιουσία της «μασόνας» μαμάς που επιμελώς αποκρύβεται από τις ελληνικές οικονομικές αρχές μια και η βαθύπλουτη μαμά Τσαντού είναι «άπορη» και την ταΐζει το ελληνικό δημόσιο και οι συντάξεις του πρόωρα αδικοχαμένου πρωθυπουργού συζύγου της. (η μαμά εξάλλου έχει ειδίκευση στα χλευαστικά ανέκδοτα εις βάρος της Παναγίας σε κομματικές συγκεντρώσεις του Πασόκ αλλά και ειδίκευση σε μυστικά meeting με Τουρκάλες σε ύποπτες οργανώσεις με περίεργα ονόματα όπως WinPeace, μέσω των οποίων αναζητούνται μέθοδοι μεταβολής της εικόνας των Τούρκων στα ελληνικά βιβλία, σύμφωνα με τους Turkish Times). Γιατί άραγε «εγώ η Σοφία (πρώην Κατσανέβα) Παπανδρέου, το γένος εβραιοMινέικο» είναι μόνιμη κάτοικος Montreal; Για να ελέγχει καλύτερα και να διεκπεραιώνει «υποθέσεις» της τεράστιας τσαντομινέικης real estate οικογενειακής περιουσίας και επιχείρησης που μόνον η στοά του Μανχάταν έχει γνώσιν της έκτασής της.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.
    ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ «ΤΣΑΙΗΖ ΜΑΝΧΑΤΤΑΝ» ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΚ. Η ΙΔΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ «ΔΑΝΕΙΣΕ» ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

    Όλους τους "κυρίους" που βρίζουν τη Ν.Δ. θέλω να τους ρωτήσω για τα ταμεία του ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ που κατάκλεψε ο πατέρας του Σημίτη και παρέδωσε τα μισά στο βασιλιά και τα υπόλοιπα στον πρωθυπουργό τότε Παπανδρέου εκ των οποίων μεγάλο τμήμα απεστάλη στον υιό Ανδρέα Παπανδρέου λιποτάκτη τότε στο Αμέρικα για να ιδρύσει οργανώσεις πολιτικής παρέμβασης και επιρροής σε πανεπιστήμια της Αμερικής. Από αυτά τα χρήματα μεγάλο τμήμα κατέληξε «μυστηριωδώς», σε ανθελληνικές μασονικές οργανώσεις όπου ο «αγαπητός υιός Μινέικο» εγνωρίσθη με τον αρχιραβίνο πεθερό Τσαντ, ασπάσθηκε λόγω μαμάς Μινέικο τον εβραϊκό μασονισμό και διεκανονίσθη το προξενιό με την Μαργαρίτα, αν και επίσημα ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος μέσα σε οδοντιατρείο! Την στοά των αρχιραβίνων Τσαντ επεσκέφθη προ τριών ημερών ο νεότερος Γ. Παπανδρέου, όπου επίσης ανεβαπτίσθη η μητρική παράδοσις.
    Ποιος θα είναι ο ρόλος του Παπανδρέου junior; Είναι προβλέψιμος και εντυπωσιακά προδιαγεγραμμένος. Τον είδαμε στα πολύ σοβαρά όπως στο βρώμικο σχέδιο Ανάν αλλά και σε ηπιότερα ζητήματα όπως τη συνθήκη του Μοντρέ που προβλέπει ότι τα Δαρδανέλλια, ο Ελλήσποντος, θα λέγονται σκέτο «Στενά». Οι Τούρκοι εζήτησαν να ονομαστούν «Τουρκικά Στενά». Καμία χώρα δε δέχτηκε. Ξέρετε ποιος ζήτησε να ονομαστούν «Τούρκικα Στενά»; Μόνον ο «μεγάλος ηγέτης» Γεώργιος Παπανδρέου junior. Υπ. Εξωτερικών τότε! {Τέλος Α’ Μέρους}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αρε καταντια μαλακο Λαζοπουλι!!!

    μονο οι οννεδιτες σε υποστηριζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο Λαζόπουλος ήτν υπέροχος. Οι κραυγές των πράσινων λαμογιών το αποδεικνύουν.
    Θα γράψει στα γκάλοπ η εκπομπή
    ΝΔ 27
    ΠΑΣΟΚ 25
    ΣΥΡΙΖΑ 18

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τσούζει ο Λαζόπουλος πασόκες. Βάλτε βαζελίνη. Ο αρχηγός σας δεν αντέχει στην κριτική. Ρε μάπες δεν σκεφτώσαστε πως προεκλογικά θα αναγκαστεί να δώσει και πραγματικές συνεντεύξεις; Από μια κλωστή κρεμώσαστε να μην ξεβρακωθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 11.27 ...τσούζει...

    εσένα που δεν ξέρεις
    ότι:

    "σκεφτώσαστε" "κρεμώσαστε"

    θέλουν Ο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Kαλά λέμε πως οι ΠΑΣΟΚ πανικοβληθήκανε. Βγάζουνε όλο το κόμπλεξ τους και την ανασφάλειά τους. Τους πόνεσε το Αλ Τσαντίρι. Είναι τόσο εύθραστη η δεύτερη θέση στις δημοσκοπήσεις. Νιώθουν την καυτή ανάσα του Τσίπρα στην πλάτη τους. Άντε ΠΑΣΟΚ για το 20% θα παλέυετε στις Ευρωεκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αυτη ειναι η καταντια του Λαζοπουλου. Η "σατιρα" του γινεται αντικειμενο κοντρας πασοκ-νδ, συριζα-λαοσ κοκ. Και δυστυχως με αυτο τον τροπο κερδιζει τηλεθεαση. Παιδια ασχετα αν ειστε νδ η πασοκ πρεπει να καταλαβετε οτι οταν καποιος ειναι επικινδυνος ειναι παντα. Σημερα εξυπηρετει τον εναν και αυριο τον αλλον. Μην αναλώνεστε στηρίζοντας τον. Διαμορφώνει γνωμες με εμπαθειες, ψεματα κλπ κλπ.

    Κριμα για τον ιδιο γιατι ειναι καλος σατιρικος συγγραφεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. αλιμονο στο λαο που "διαπαιδαγωγειται" πολιτικα απο φτηνους ανθρωπους οπως αυτος ο ξεφτιλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τι μπορεί να περιμένει κανείς από κόμμα που έχει επιστρατεύσει λαϊκούς διασκεδαστές της συμφοράς για να πλήξει τον αντίπαλο; Οι φτηνές επιλογές σας είναι ενδεικτικές του επιπέδου και της αισθητικής σας.
    Δικαίωμα σας να απολαμβάνετε την εμετική σάτιρα του "ιδιαίτερου" Λάκη, δικαίωμά του και του ίδιου να αυτοεξευτελίζεται - άλλωστε δημοκρατία έχουμε. Το άτομο είναι επαγγελματίας σε διατεταγμένη υπηρεσία και μπράβο του, άξιος ο μισθός του.
    Από κει πέρα, ρε καραγκιόζηδες δεν θα μας τον επιβάλλετε κι από πάνω ως δήθεν "σύγχρονο Αριστοφάνη", υπερασπιστή πτωχών και αδυνάτων, κριτή και τιμητή των πάντων και λοιπά μπαρμπούτσαλα, αγράμματα κοθώνια του κερατά. Υπάρχουν και σκεπτόμενοι και σοβαροί άνθρωποι σ'αυτή τη χώρα που όχι μόνο δεν γελάνε με τις "μακακίες" του, αλλά αηδιάζουν κιόλας. ΄Αντε τώρα να παρακαλουθήσετε κανένα μεσημεράδικο με τη Βροχοπούλου και το Γαλάτη για να είσαστε ενημερωμένοι μέχρι την άλλη Τρίτη που θα σας ξαναϊκανοποιήσει ο "λάκης" σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. SKLI,GROUN,BLAR,GNU
    ΜΟΝΟΣΎΛΛΑΒΑ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. egw tin ehw petaxei tin tileorasi. Vlepw mono CNN live sto pc kai mou ftanei. An thelw na gelasw, vlepw Tina Fay sto Saturday Night Live. Variemai re pousti aforita ta greek politics stin TV. Eseis ti kollima trwte me ton Lazopoulo? Eilikrina sas lew, variemai kai mono pou ton syzitate.

    Diladi eimai poly malakas poy anti gia greek politics, parakoloythw me mania american politics??

    Kanas allos den yparhei na gelame parea me ta rip off tis Sarah?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
    Συμβουλή προς Πασοκτζήδες:

    Μην βρίζετε τον Λαζόπουλο. Διαβάζει το πρεσσ.gr και θα τα πάρει στο κρανίο. Θα το κάνει με τα κρεμμυδάκια το μόγγολο Γιωργάκη την επόμενη φορά και θα βάλει διπλή δόση Αλαβάνου. Καθείστε φρόνιμα πουλάκια μου αν θέλετε να ξανακλέψετε σύντομα το Δημόσιο και να πάρετε μίζες από τη Ζίμενς ξανά.
    Ψυχραιμία, σας βλέπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ....βρε φίλε 11:18 ποιά ταμεία του ΕΑΜ "λήστεψε" ο πατέρας του καλλιτερότερου ;;;
    Τις λίρες που πήραν από τους Αγγλους, με τους οποίους κατά τα άλλα ακόμα τσακώνονται!
    Τα μπρατίμια!!!
    Που φανταστείτε, ποόσο εχθροί ήταν ώστε ενώ ξέρανε σε ποιον ωφειλόταν η πείνα του χειμώνα του 41, οπως αποκάλυψαν τα αρχεία των βρετανών πρόσφατα, χάριν των κοινών σκοπών ξέχασαν να το πούν!!!
    Οι ΔειμοκράΧτες!

    Αλήθεια, ξέρετε κανέναν που να πολέμησε όπως ο πατέρας του καλλιτερότερου, τους Γερμανούς με τους ΔειμοκρατοΣτραταίους και λίγα χρονια μετά, να έστειλε ΚΑΙ τα δυο του παιδιά να μετέλθουν της παιδείας τους; Nα ανεβή το ένα εξ αυτών στα μεγαλύτερα αξιώματα της χώρας τους και το άλλο, το καμάρι μας, όταν η αληθινή του πατρίδα του το απεφάσισε, να αρνηθή την είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπη, ενώ σαν πρωθυπουργός αυτού του δύστυχου τόπου, την οδήγησε εκεί, με μαουνιέρη τον Γιωργάκη, αγνοώντας τους κινδύνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ψοφοπασόκοι έχετε δίκιο για τον Λαζόπουλο,αλλά για να σας πάρουμε στα σοβαρά μπείτε καμιά διακοσαριά από μόνοι σας στον Κορυδαλό και μετά βλέπουμε αν θα έρθουν και άλλοι στην πτέρυγα των.
    Τώρα αυτές οι ηλιθιότητες περί προτύπου και διαπαιδαγώγησης είναι για ανεγκέφαλους που έψαχναν για ίνδαλμα και βγήκαν τον μακαρίτη τον Ανδρέα.Μόνο που δεν βγήκαν Μιμή στον π.... τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. KATANTIA – Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ
    1. Δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι της κατάντιας της ηγεσίας της σημερινής κυβέρνησης. Δεν υπάρχει πάτος. Κάποιοι, στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, περιμένουν ως «μάννα εξ’ ουρανού» μία «μεγάλη κίνηση» του πρωθυπουργού για την αντιστροφή του κλίματος…
    - Τι μπορεί όμως να περιμένει κανείς από έναν πρωθυπουργό που δέχθηκε να κρατά δίπλα του σύμβουλο στον οποίο είχε, εδώ και μήνες, ασκηθεί ποινική δίωξη για υπόθαλψη εμπόρου ναρκωτικών (!!);
    - Τι μπορεί να περιμένει κανείς από έναν πρωθυπουργό, ο οποίος δεν έστειλε σπίτι του ούτε έναν, ούτε έναν υπουργό και στην περίπτωση των «κουμπάρων» και στην περίπτωση των υποκλοπών και στην περίπτωση των «γαλάζιων» δομημένων ομολόγων;
    - Τι μπορεί να περιμένει κανείς από έναν πρωθυπουργό, ο οποίος οδήγησε τη χώρα σε εκλογές μέσα στο κατακαλόκαιρο, αφήνοντας τη χώρα ανοχύρωτη στην πύρινη λαίλαπα, μόνο και μόνο για να γλιτώσει τη δημοσίευση των πορισμάτων Ζορμπά για τα «γαλάζια» δομημένα ομόλογα;
    - Τι μπορεί να περιμένει κανείς από έναν πρωθυπουργό που κάλυψε, μόλις πριν δύο εβδομάδες, τους πάντες και τα πάντα στην κυβέρνησή του και τώρα σύρεται από τις εξελίξεις, αναιρώντας αυτά που έλεγε;
    - Τι μπορεί να περιμένει κανείς από έναν πρωθυπουργό που κρύβεται συστηματικά χωρίς να αναλαμβάνει ποτέ τις ευθύνες του;
    2. Και αναφορικά με τον επικείμενο ανασχηματισμό, αναρωτιέται ο κάθε Έλληνας πολίτης:
    - Τι άλλο πρέπει να κάνει ο κ. Αλογοσκούφης, πόσο ακόμη θα απαξιώνει το εισόδημα των ελληνικών νοικοκυριών οδηγώντας στην απόγνωση τα μεσαία εισοδηματικά στρώματα και στην εξαθλίωση τους χαμηλόμισθούς και χαμηλοσυνταξιούχους, προτού αντιληφθεί ο σημερινός πρωθυπουργός ότι πρέπει να τον στείλει σπίτι του;
    - Τι άλλο πρέπει να κάνει ο κ. Φώλιας, πόσο ακόμη πρέπει να διαλύσει την αγορά παραδίδοντας τον πολίτη έρμαιο στην αισχροκέρδεια και την ακρίβεια, προτού αντιληφθεί ο σημερινός πρωθυπουργός ότι πρέπει να τον στείλει σπίτι του;
    - Τι άλλο πρέπει να κάνει ο κ. Ρουσόπουλος, πόσο ακόμη θα παριστάνει τον ευλαβή «προσκυνητή» στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπαιδίου, προτού αντιληφθεί ο σημερινός πρωθυπουργός ότι πρέπει να τον στείλει σπίτι του;
    3. Για την «μεγάλη κίνηση» του πρωθυπουργού και τον ανασχηματισμό της καταρρέουσας κυβέρνησης ενδιαφέρονται μόνο οι ένοχοι και συνένοχοι υπουργοί. Οι πολίτες μόνο οργή νιώθουν βλέποντας σχεδιασμούς ανακύκλωσης υπουργών για να συγκαλυφθούν ευθύνες. Γιατί στους πολίτες μένουν μόνο οι άδικοι φόροι, η ανυπαρξία κοινωνικών υπηρεσιών, το ανεπαρκές εισόδημα και η αγωνιά για το πως θα τα βγάλει πέρα η οικογένεια τους. Και ξέρουν ότι για τα προβλήματά τους ο πρωθυπουργός και οι ανακυκλώμενοι υπουργοί δεν έχουν να πουν τίποτα.
    4. Η χώρα χρειάζεται αλλαγή πολιτικής, αλλαγή πορείας. Αλλαγή πολιτικής με ανασχηματισμούς και ανακύκλωση υπουργών δεν μπορεί δεν υπάρξει. Και αλλαγή πορείας μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγγυηθεί με την εντολή που θα του δώσουν οι πολίτες στις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Όχι επιλογή μεταξύ 2 ληστών. Ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ο λαζόπουλος είναι λαικιστης ειδικα στα "προοδευτικά" θέματα όπου υπερασπιζεται ακριτα το πανεπιστημιακό άσυλο, το συνδικαλισμό, τις πορείες και τις αναταραχες κλπ..
    Αντίθετα όταν κάποιος μιλησει για το πρόβλημα των μεταναστων αμεσως τον καταδικαζει σε φασιστα και αξιο ειρωνίας και σάτιρας..
    τωρα διαπιστωνω οτι καταντησε σημείο διαμαχης μεταξυ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. skoura ta pragmata kai sti gerousia. To pernane apo ta 40 kymata to bailout plan

    http://edition.cnn.com/video/live/live.html?stream=stream1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Την ηθικοσκωτόστρα του Καραμανλή που εχασε ψάχνει ο (τσου ρε )Λακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Κάτι χαζοχαρούμενοι μειωμένης αντιληπτικότητας βλέπουν Λαζόπουλο. Τι να σου πει το ΝΔ-τσίρακο;

    Καργιολάκια δεξιοί, εκμεταλλευτές του πόνου και της εργασίας των άλλων, σφουγγοκολάριοι των κεφαλαιούχων, καταχραστές του Δημόσιου χρήματος και ιστορικοί προδότες των εθνικών θεμάτων ξεβρακωθήκατε.

    Ακόμα και το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ σας πέρασε και δεν είναι μόνον αυτό. Σας πήραν πλέον χαμπάρι και οι ανεγκέφαλοι τριαντάρηδες των 700€, ψηφοφόροι σας, που μεγάλωσαν με το ΠΑΣΟΚ και νόμιζαν ότι ψηφίζοντας ΝΔ θα ‘πιάναν τον παπά απ' τ' αρχίδια. Μάλλον τα δικά τους πιάστηκαν στη μέγγενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. MALAKA Θύμιο Παπανικολάου
    MALAKA Θύμιο Παπανικολάου
    MALAKA Θύμιο Παπανικολάου
    MALAKA Θύμιο Παπανικολάου


    TI POLITIKES IDEES NA EXEI O LAZOPOULOS? SATYRA KANEI O ANTROPOS! TA EXEIS MPERDEPSEI. EISAI ZALISMENOS GIATI O XONDROS SOY ARXHGOS PAIRNEI TON POULO SIGA SIGA E?

    MIA XARA EINAI O LAZOPOULOS. MALAKA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αν διαβάσει κανείς όλα τα σχόλια θα καταλάβει ένα πράμα: Πασοκτσίδες, νεοδημοκράτες, ΣΥΡΙΖΑ, κλπ. σε ένα πράγμα συμφωνούν: ότι ο Λαζόπουλος ασχολείται μόνο με το ΠΑΣΟΚ. Άλλοι χαίρονται και λένε «λαμόγια πασόκια καλά τα λέει ο Λάκης» και άλλοι «ξύπνα και δες ποιος κυβερνά». Τώρα πως κάποιοι βγάζουν το συμπέρασμα ότι τάσσεται ανοιχτά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ δεν το καταλαβαίνω. Ο άνθρωπος είναι σα να λέει «διώξε το Ρουσόπουλο και πάρε εμένα». Και εν πάσει περιπτώσει το ΣΥΡΙΖΑ το ρώτησε αν τον θέλει για υποστηρικτή του; Κατά τα άλλα τα φιλολαϊκά που αραδιάζει είναι απλά για να διατηρήσει την επιρροή του στη μάζα.
    Έχεις πάψει να εκφράζεις όμως τη μάζα Λαζόπουλε. Και το χειρότερο είναι ότι παλιοί θαυμαστές σου έχουν γίνει οι χειρότεροι επικριτές σου.
    kathiki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Σκληρή και άγρια κριτική σε ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ. Χάιδεμα στην ΝΔ. Ποιον άραγε οφελεί αυτή η κριτική???? Κάποιον που θέλει να επιτεθεί στο ΠΑΣΟΚ (αριστερότερα από αυτόν) και στο ΛΑΟΣ (δεξιότερα από αυτόν). Και ποιος είναι άραγε αυτός ο κάποιος??? Η κυβέρνηση μήπως???? Ο Λαζόπουλος μπορεί κατά καιρούς να λέει μερικά σωστά πράγματα είναι όμως κι αυτός λαοπλάνος. Αριστερός για τα μάτια του κόσμου αλλά στην πραγματικότητα κρυφοδεξιός απατεώνας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αν δεν τον γουστάρετε τον Lake αλλάξτε κανάλι. Τι κάθεστε και τον τρώτε στη μάπα και μετά γράφετε δυό σεντόνια αναλύσεις; Διαφήμιση του κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Η αλητεία των ΠΑΣΟΚων σε όλο της το μεγαλείο. Οποιος διαφωνεί υβρίζεται αισχρά, ψηφίστε τους αλήτες, να πάτε τη χώρα άλλα 100 χρόνια πίσω

    1 Οκτώβριος 2008 10:18 μμ



    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΚΑ ....

    ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 1 Οκτώβριος 2008 10:26 μμ

    ΑΛΗΤΑΚΟ ...
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ...... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Πασόκια ο Λαζόπουλος θα σας χαντακώσει. Αβαντάρει και τον Αλαβάνο, την έχετε πουτσίσει

    1 Οκτώβριος 2008 10:31 μμ


    ΣΚΟΥΠΗΣΟΥ .....
    ΟΠΩΣ ΣΚΟΥΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑ !!!

    ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΕΜΜΕΣΑ Η ΑΜΕΣΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ο Αλαβάνος θα κάνει ξανά κατεβασιά.

    1 Οκτώβριος 2008 10:33 μμ



    ΑΠΟ 18
    ΣΤΟ 11
    ......
    ΚΑΛΗ ΚΑΤΕΒΑΣΙΑ ......

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΧΑΠΑΤΟ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Σε πονάει ε; Σε πονάει η σάτιρα του Λάκη. Αμ... έτσι είναι η σάτιρα... Για να βγάζει στην επιφάνεια κάτι τύπους σαν κι εσένα...

    1 Οκτώβριος 2008 10:44 μμ



    ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Τρομερός ο Λαζόπουλος, σιγοντάρει το ΣΥΡΙΖΑ και τα λέει ωραία

    1 Οκτώβριος 2008 10:45 μμ


    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ....
    ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΑΠΑΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΙΣ "ΦΙΛΕΣ" ΤΟΥ ....

    ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΣΙΠΡΑ ....

    ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ...

    ΔΕ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ...
    ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ο Γιωργάκης είναι βλάκας, είναι φυσικό ο Λαζόπουλος να τον περιγελά. Θα τον υποστείτε Πασοκάρες. Θα τον λουστείτε και θα σας ρίξει στα τάρταρα των δημοσκοπήσεων

    1 Οκτώβριος 2008 10:48 μμ



    ΣΕ "ΑΥΤΗΝ" ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΑΣ ???????

    ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ....
    ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ...
    ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ .......

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ψυχραιμία, σας βλέπουν.

    2 Οκτώβριος 2008 12:06 πμ



    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. εσείς όλοι που καθυβρίζετε τον Λαζόπουλο,έχετε να του προσάψετε κάτι συγκεκριμένο,πέρα από αοριστολογίες και γενικόλογες βαρύγδουπες αμπελοφιλοσοφίες?.Με τι ακριβώς διαφωνείτε?.Μάλλον είστε οι γνωστοί κομπλεξικοί,που φθονούν την επιτυχία του άλλου επειδοί οι ίδιοι είναι άσημοι και ανύπαρκτοι.

    1 Οκτώβριος 2008 10:52 μμ


    ΕΝΑ ?????
    ΠΑΣ ΚΑΛΑ ?????
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΛΥΦΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Κλεφταράδες του ΠΑΣΟΚ τΣΟΥΚΑΤΆΚΙΑ, ΣΑς ΓΆΜΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΌ Ο λΆΚΗς.

    1 Οκτώβριος 2008 10:55 μμ




    ΝΑΙ
    ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ, θα σας κόψει τον κώλο ΠΑΣΟΚτζίδες ο Λαζώ

    1 Οκτώβριος 2008 10:56 μμ



    ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ...
    ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ ......

    ΧΑΜΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ....

    ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Φασιστρόνια, δεν αντέχετε τη σάτιρα. Θα σας πηδήξει ο Λαζόπουλος. Από πούστη θα τη βρείτε.

    1 Οκτώβριος 2008 11:03 μμ



    ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ .................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. {Τέλος Α’ Μέρους}

    1 Οκτώβριος 2008 11:18 μμ


    ΚΑΛΑ
    ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ (ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΑΣΧΕΤΑ ΕΙΧΕΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΑΥΤΟ)

    ΟΠΟΤΕ

    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ....

    ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ
    ΒΡΙΚΟΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ο Λαζόπουλος ήτν υπέροχος. Οι κραυγές των πράσινων λαμογιών το αποδεικνύουν.
    Θα γράψει στα γκάλοπ η εκπομπή
    ΝΔ 27
    ΠΑΣΟΚ 25
    ΣΥΡΙΖΑ 18

    1 Οκτώβριος 2008 11:24 μμ


    18% ????
    ΑΝΤΕ ΠΟΤΕ ????

    LAST YEAR ...........??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. 1 Οκτώβριος 2008 11:27 μμ

    ΤΙ ΚΛΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΒΡΑΚΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ????

    ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ?????
    ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ??????


    ΣΑΛΙΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Νιώθουν την καυτή ανάσα του Τσίπρα στην πλάτη τους. Άντε ΠΑΣΟΚ για το 20% θα παλέυετε στις Ευρωεκλογές.

    1 Οκτώβριος 2008 11:36 μμ


    ... ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ ΤΗΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ....
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Μου αρέσει που σε κανέναν σας δεν αρέσει ο Λαζόπουλος και όμως έχετε αναλώσει τόση ώρα από την ζωή σας και τόσες γραμμές στο να αναπτύξετε τις απόψεις σας σχετικά με αυτόν.

    Εγώ θα έλεγα καλύτερα να ανοίξετε τα ματάκια σας και να κλείσετε τις τηλεοράσης πρίν να είναι αργά για εσάς. Δεν σας είδα άλλωστε να κάνετε κάτι για να σώσετε την κοινωνία. Τα ίδια σκατά με αυτούς που βρίζετε είστε. Και εκτός αυτού χορεύετε και εσείς στον χορό που σας βαράνε.

    Σας έμαθαν να βρίζετε για τα πάντα και αυτό κάνετε χωρίς να έχετε καμία διάθεση να αλλάξετε αυτό που βρίζετε ή να το κάνετε καλύτερο. Απλά το βρίζετε για να το βρίσετε.

    Πάρτε το απόφαση. Δεν είστε καλύτεροι από τον Λαζόπουλο και τον κάθε Λαζόπουλο όταν το μόνο που κάνετε στην κοινωνία είναι να κριτικάρετε συνέχεια και ακατάπαυστα.


    Κάντε και καμιά δουλεία... σοβαρή κάποτε στην ζωή σας. Δεν σας βάλαμε γενικό κριτή των ζωών των άλλων και τις κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Τι μπορεί να περιμένει κανείς από κόμμα που έχει επιστρατεύσει λαϊκούς διασκεδαστές της συμφοράς για να πλήξει τον αντίπαλο;

    1 Οκτώβριος 2008 11:48 μμ



    ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ...
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑ ΤΟ 2003...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Μόνο που δεν βγήκαν Μιμή στον π.... τους

    2 Οκτώβριος 2008 12:14 πμ



    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ???

    ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ, ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ?????

    ΝΑ ΤΙ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Όχι επιλογή μεταξύ 2 ληστών. Ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ.

    2 Οκτώβριος 2008 12:25 πμ


    ΨΗΦΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ......

    ΚΑΛΟ ....

    ΕΥΘΕΙΑ .... Η ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΟΔΩΝ !!!!

    ΝΑ ΜΗΝ "ΠΙΑΣΤΟΥΝ" ΚΑΙ ΓΙΑ "ΛΗΣΤΕΣ" ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .....
    ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ....

    ΚΑΛΟ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Αριστερός για τα μάτια του κόσμου αλλά στην πραγματικότητα κρυφοδεξιός απατεώνας!!

    2 Οκτώβριος 2008 1:22 πμ


    ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Διαφήμιση του κάνετε.

    2 Οκτώβριος 2008 1:38 πμ


    ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΛΕΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ......

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΕΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΛΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΜΩΡΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΠΟΣΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΚΑΜΠΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΡΟΥΣΟΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Ή ΛΑΖΟΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ?
    ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Μονο "πουστιες" μπορει να κανει ο πουστης,τιποτε αλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. O LAZOPOYLOS EINAI STHN KYRIOLEKSIA GIA TON POY***.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Εγώ δεν θα μπω στην λογική να σχολιάσω αν έχεις δίκιο στην κριτική στον Λαζόπουλο.

    Μόνο μία μικρή απορία.

    Εφόσον σου φέρνει τέτοια αηδία γιατί τον βλέπεις; Και έχεις άποψη για κάθε λεπτμέρεια που είπε.

    Έτσι ως αφελή ερώτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΕΓΟ ΕΙΜΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟ ΜΕ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ,ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΣΟΜΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΚΕΣ ΕΛΛΑΝΤΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΝΙΓΗΓΗΡΙΑΝΟ ΜΠΑΓΛΑΝΤΕΖΟ ΓΕΟΡΓΙΑΝΟ ΤΑΝΖΑΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΚΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ!

    ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΛΑΔΙΚΗ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Είναι όλα θέμα σέξ και ηδονής....
    Τελικά ο καραμανλή έχει τεράστιο κύκλο πούστηδων γύρω του....
    Η ΠΙΟ ΓΚΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ!!!!!!!!!!!!
    ΓΚΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΓΚΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ, ΓΚΕΙ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!

    Ο ΜΟΝΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΓΑΜΙΚΟΥΛΑΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ!!!

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΕ ΓΕΡΑ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ...
    ΠΟΥΤΣΑΡΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΕ ΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΧΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. κύριε Παπανικολάου καλά όλα αυτά και είμαι σύμφωνη σε όλα μαζί σας, αλλά να ισχύουν και για τον κόσμο που τον παρακολουθεί τόσο από κοντάόσο και από μακριά. Χωρίς την τηλεθέαση ο κ. Λαζόπουλος δεν θα είχε βήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. το Λαζόπουλο των βλέπει ο κόσμος, όπως βλέπει ολημερίς το STAR,όπως βλέπει τα σκουπίδια και δεν έχει τη δύναμη να την κλείσει. Δεν εξομοιώνω τα σκουπίδια με τον καλλιτέχνη Λαζόπουλο ό οποίος προσέφερε πολλά στο χώρο της σάτυρας και όχι μόνο. Πρέπει όμως να είμαστε αντικειμενικοί. Στην τελευταία εκπομπή, αλτσαντίρ, του καταλογίζω σκοπιμότητες. Το συμπέρασμα το έβγαλα όταν ρώτησα τον 82 χρονο πατέρα μου την ώρα που παρακολουθούσαμε ένα επισόδειο της περσινής περιόδου. Ρε πατέρα τι πιστεύεις για το Λαζόπουλο είναι αριστερός ή δεξιός. Παρά το πρόσφατο εγκεφαλικό και τη δυσκολία στην ομιλία απήντησε άμεσα, χωρίς να το πολυσκεφτεί, δεξιός. Πώς το κατάλαβες, ξανά η απορία μου. Δεν βλέπεις ότι το περισσότερο χρόνο το διαθέτει για να σατυρίζει το Παπανδρέου και από τη Ν.Δ που κυβερνά 4 χρόνια μόνο μερικά δευτεροκλασάτα στελέχη, σχεδόν καθόλου τον Καραμανλή; Είναι απορίας άξιο ρε Λάκη πώς στο πρώτο επισόδειο της νέας περιόδου, μετά από τόσα που συνέβησαν στο κυβερνητικό στρατόπεδο, αφιέρωσες περισσότερο χρόνο να σατυρίζεις τον Παπανδρέου ενώ τον Καραμανλή που τα έκανε όλα σκατά, σχεδόν, τον είχες στο απυρόβλητο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Τώρα που το αφεντικό άλλαξε τί θα κάνεις ΛαΛάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΕΣΥ ΝΗΓΚΙΡΙΑΝΟ ΑΝ ΝΤΕΝ ΕΧΙ ΚΟΜΠΑΡΟ ΔΕΝ ΚΑΤΣΕΙ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΑΠΙΘΑΝΕΣ οι θέσεις του Γιωργάκη στα οικονομικά. Από τη μιά το χαζοκούταβο ΛΕΕΙ ότι ήταν άδικα τα τεκμήρια κατά της μαύρης οικονομίας (επίσημα η Ε.Ε. λέει ότι στην Ελλάδα η παραοικονομία που δεν πληρώνει εφορία είναι περίπου 40% του ΑΕΠ, δηλ. 100 δισ. το χρόνο) και από την άλλη ΛΕΕΙ ότι θα χρηματοδοτήσει τις πανάκριβες εξαγγελίες του καταπολεμώντας τη φοροδιαφυγή.
    Πως θα την πιάσει τη φοροδιαφυγή, με κλανιές ή με καλόπιασμα, άς μας το πεί μήπως μάθουμε και εμείς τίποτε.
    Είναι εύκολο να είσαι ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ όταν δεν κυβερνάς φίλε μου.
    Μαζεύεις ψήφους δυσαρεστημένων (δίκαια ή άδικα) και μετά λές ότι φταίνε τα μεγάλα συμφέροντα και τα ξένα μονοπώλια!
    Με τέτοια μυαλά θα κυβερνήσει ο αρχηγός σου, "σοβαρότης μηδέν" που λέει και ο Σεφερλής και γελάνε τα δεκάχρονα.
    Να τον χαίρεστε το φωστήρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. sas grafo olous sta arxidia mou lazopouleous pasokous neodimokrates olous palioskila osous grafete edo siga siga na prolabeno na sas grafo sta arxidiaa mou olous min mou xefigi kanenas malakes malakes xipnateeeeeeeeee reeeeeeeeeee sas gamane tis gynekes reeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Αγαπητοί επισκέπτες του Press-gr

    Με κάποια καθυστέρηση μπήκα σήμερα στο αγαπημένο μας μπλόγκ και διαβάζοντας τα διάφορα σχόλια στα ποστ που αφορούσαν την απαράδεκτη εκπομπή Λαζόπουλου,με περίμενε μια έκπληξη. Εκτός από τις συνηθισμένες πολιτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ ΝεοΔημοκρατών -Πασόκων κλπ δημοκρατικών δυνάμεων διάβασα πολλά σχόλια ... φιλοχουντικών που βγήκαν να υπερασπιστουν τον Λάκη !!!
    Αλλά αυτό που με έκανε να τα πάρω στο κρανίο δεν ήταν η υπεράσπιση του Λάκη από τους Χουντικούς αλλά πέραν του Λάκη έγραφαν ιστορικές αναδρομές με τόσα ψέμματα που ο συχωρεμένος βαρώνος Μυνχάουζεν θα τους ζήλευε.
    Για να μην σας κουράσω , ξέρετε τι σκέφτηκα ;
    Μάθανε πως γαμ.....τε , πλακώσανε κι'οι Γύφτοι !

    Παληκάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. 2 Οκτώβριος 2008 12:25 μμ




    ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. επειδή διαβάζω και αμερικάνικα και γαλλικά μπλογκ, μπορώ να σας πω ότι όντως αυτό που χαρακτηρίζει το press.gr είναι η απόλυτη μιζέρια.

    Το μόνο σχετικό που είδα στα αμερικάνικα είναι αυτός ο βλάκας από μια επενδυτική που τους είπε ότι είναι a nation of whiners ή κάτι τέτοιο, ότι γκρινιάζουν. Και είχε άδικο γιατί κάτι ήξεραν όσοι παραπονιούνταν για τα μπάχαλο των χρηματιστών.

    Εδώ πέρα όμως, όντως πρόκειται για έθνος γατών που νιαουρίζουν (στο press.gr). Σίγουρα υπάρχουν πολλοί που δεν είναι κλαψιάρες γάτες, απλά δεν καταδέχονται να συμμετέχουν.

    Ελπίζω να κάνετε αυτό που λέει ο
    2 Οκτώβριος 2008 7:43 πμ

    Διαβάστε τον τον άνθρωπο. Έχει καλό μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΛΑΚΗ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΕΙ Ο ΓΑΠ!

    ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Τα κοτερα η υποθεση Λυμπερη,πηδαγανε στις βαρκες να σωθουνε οι VIP σαν τα ποντικια,εγω τον ακουγα που κοροιδευε την Σαρρη και καλα εκανε αφου ελεγε βλακειες και μετα πηγα και την ψηφισα μπας και μπει καμμια παλαβιαρα στη βουλη να γελασουμε.Γελαω με αυτα που λεει αλλα δεν ξεχναω οτι το επαιζε τρελος να αποφυγη το στρατο και τον μαζεψανε εν μια νυκτι.Ασε ρε Λακη κοιταξε τα νωτα σου και ασχολησου με Ντενιση και αλλα σουργελα ασε μονο τις ηθικολογιες και το πως θα παει ο τοπος μπροστα.Ο τοπος παει μπροστα απο ανθρωπους στρατευμενους σε ιδεες σαν εμενα τον αγνωστο που για δεκα χρονια μεγαλωσα παιδια και αθλητες μεσα απο τον αθλητισμο και δεν εβγαλα τιποτα (χρηματα) και ολοι με κοροιδευαν (ο μαλακας) αλλα ειμαι γεματος απο παιδικα χαμογελα μιας δεκαετιας.Και ας μην εχω τιποτα παρα μονο τα αναγκαια εγω κρατησα και τις σημαιες και τις θερμοπυλες με τις ισχνες μου δυναμεις και ευτυχως ειναι και αλλοι και κρατανε αυτον τον διαολοτοπο ψηλα χωρις να περιμενουν τιποτα απο κανενα κανουν αυτο που πρεπει γιατι το νοιωθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Αγαπητέ Λάκη Καραμαν-Λάκη,
    Παρακολούθησα την πρώτη σου εκπομπή για τη νέα σαιζόν πιστεύοντας ότι η τρέχουσα επικαιρότητα θα σε απελευθέρωνε από τις εμμονές σου και τις εμπάθειές σου. Δυστυχώς με διέψευσες, παρ’ ότι ακόμη και τώρα πιστεύω στο μεγάλο υποκριτικό σου ταλέντο. Αυτό το ταλέντο που καθηλώνει κάθε Τρίτη δύο εκατομμύρια θεατές στις τηλεοράσεις τους (παραβλέπω το γεγονός ότι οκτώ εκατομμύρια δεν σε βλέπουν), για να παρακολουθήσουν τη σάτιρά σου για τα κακώς κείμενα σ’ αυτή τη χώρα.
    Φαίνεται όμως ότι εσύ ζεις σε άλλη χώρα. Στη δική σου χώρα ο πρωθυπουργός είναι άλογο κούρσας που κάποιοι το κρατάνε για να μην τρέξει (όπως λέει κι ο Δάι-Λάκης). Είναι όμως τόσο γενναιόψυχος και τόσο μεγαλόψυχος που όχι μόνο δεν τους πετάει με τις κλωτσιές (όπως του υποδεικνύεις) αλλά βάζει και τα στήθη του μπροστά. Στη δική σου χώρα δεν υπάρχουν υπουργοί με κότερα, μόνο υπουργοί που αγόρασαν κότερα λίγο μεγαλύτερα από τους προηγούμενους. Στη δική σου χώρα δεν υπάρχουν υπουργοί - κτηματομεσίτες αλλά υπουργοί που συνεχίζουν το έργο των προηγούμενων. Στη δική σου χώρα Ολυμπιακή και ΟΣΕ διαλύονται για να πουληθούν αλλά δεν υπάρχει υπουργός και πρωθυπουργός που έχουν την ευθύνη. Στη δική σου χώρα δεν υπάρχει Κεφαλογιάννης, δεν υπάρχει Αλογοσκούφης, δεν υπάρχουν αντιλαϊκά φορολογικά μέτρα. Στη δική σου χώρα η ΓΣΕΕ υπογράφει σύμβαση με ένα ευρώ την ημέρα, όχι με τριάντα το μήνα. Έστω. Αλλά και γι’ αυτό ευθύνεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στη δική σου χώρα επικαιρότητα είναι ο Τσουκάτος. Όχι οι «αντάρτες».
    Αγαπητέ Λάκη Καραμαν-Λάκη,
    Λένε ότι στη σάτιρα δεν υπάρχουν όρια. Δεν συμφωνώ. Φαίνεται όμως ότι και συ δεν συμφωνείς. Το δικό σου όριο είναι ο Καραμανλής. Σατιρίζεις με μεγάλη ευκολία τους υπουργούς της κυβέρνησής του πιστεύοντας ότι εξασφαλίζεις αντικυβερνητικές περγαμηνές, αλλά τον ίδιο τον έχεις κορώνα στο κεφάλι σου. Σατιρίζεις αυτούς που αντιλαμβάνεσαι ότι θα αποτελέσουν ούτως ή άλλως παρελθόν. Να σου θυμίσω ονόματα; Γιαννάκου, Πολύδωρας, Μαγγίνας και τώρα Ρουσόπουλος, Βουλγαράκης. Όλοι αυτοί δεν λειτουργούσαν με τις εντολές και υπό την προστασία του εκλεκτού σου; Το ίδιο κάνεις με Ντόρα και Κυριάκο. Τους θεωρείς επικίνδυνους για τον Καραμανλή και τους κρεμάς στα μανταλάκια.
    Αγαπητέ Λάκη Καραμαν-Λάκη,
    Ας μη γελιόμαστε. Δεν κάνεις σάτιρα. Είσαι σάτυρος της πολιτικής σκηνής. Δεν είσαι εντεταλμένος. Είσαι εμπαθής, άρα κομπλεξικός. Εμπαθής ιδιαίτερα με τον Παπανδρέου. Αλλά και με τον Σημίτη• όταν σε παίρνει ακόμη και με την Παπαρήγα. Έχοντας εβδομαδιαίο «βήμα» νομίζεις ότι μπορείς να επιλέγεις για μας αντί για μας. Έχεις κάνει τις επιλογές σου και τις κρύβεις επιμελώς πίσω από τον «κανένα». Μα Λάκη Καραμαν-Λάκη μου όταν κερδίζει ο «κανένας», κερδίζει η Κυβέρνηση. Ή μήπως δεν το ξέρεις; Α, μη το ξεχάσω. Εκτός των άλλων είσαι και «κότα». Γιατί αποκαλείς τον πρώην πρωθυπουργό (επανειλημμένα) «μαϊμού», ξέροντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί μαζί σου (κάτι που διακαώς επιδιώκεις). Όταν όμως ασχολήθηκες με άλλους που δεν είχαν πρόβλημα να ανταποδώσουν τα πυρά στο ίδιο επίπεδο, (Τριανταφυλλόπουλος, Καρβέλας, Νταλάρας) έκατσες στ’ αυγά σου.
    Υ.Γ 1: Τώρα που τρίζει η καρέκλα του Ρουσόπουλου μήπως πρέπει να σ’ έχει στα υπ’ όψη του ο Καραμανλής; Θα βγαίνεις μια φορά την εβδομάδα όπως πάντα. Ο Ρουσόπουλος βγαίνει περισσότερες;
    Υ.Γ 2: Η προπαγάνδα είναι για τη δημοκρατία, ό,τι το ρόπαλο σε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς. (Noam Chomsky)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Αγαπητέ Λάκη Καραμαν-Λάκη,
    Παρακολούθησα την πρώτη σου εκπομπή για τη νέα σαιζόν πιστεύοντας ότι η τρέχουσα επικαιρότητα θα σε απελευθέρωνε από τις εμμονές σου και τις εμπάθειές σου. Δυστυχώς με διέψευσες, παρ’ ότι ακόμη και τώρα πιστεύω στο μεγάλο υποκριτικό σου ταλέντο. Αυτό το ταλέντο που καθηλώνει κάθε Τρίτη δύο εκατομμύρια θεατές στις τηλεοράσεις τους (παραβλέπω το γεγονός ότι οκτώ εκατομμύρια δεν σε βλέπουν), για να παρακολουθήσουν τη σάτιρά σου για τα κακώς κείμενα σ’ αυτή τη χώρα.
    Φαίνεται όμως ότι εσύ ζεις σε άλλη χώρα. Στη δική σου χώρα ο πρωθυπουργός είναι άλογο κούρσας που κάποιοι το κρατάνε για να μην τρέξει (όπως λέει κι ο Δάι-Λάκης). Είναι όμως τόσο γενναιόψυχος και τόσο μεγαλόψυχος που όχι μόνο δεν τους πετάει με τις κλωτσιές (όπως του υποδεικνύεις) αλλά βάζει και τα στήθη του μπροστά. Στη δική σου χώρα δεν υπάρχουν υπουργοί με κότερα, μόνο υπουργοί που αγόρασαν κότερα λίγο μεγαλύτερα από τους προηγούμενους. Στη δική σου χώρα δεν υπάρχουν υπουργοί - κτηματομεσίτες αλλά υπουργοί που συνεχίζουν το έργο των προηγούμενων. Στη δική σου χώρα Ολυμπιακή και ΟΣΕ διαλύονται για να πουληθούν αλλά δεν υπάρχει υπουργός και πρωθυπουργός που έχουν την ευθύνη. Στη δική σου χώρα δεν υπάρχει Κεφαλογιάννης, δεν υπάρχει Αλογοσκούφης, δεν υπάρχουν αντιλαϊκά φορολογικά μέτρα. Στη δική σου χώρα η ΓΣΕΕ υπογράφει σύμβαση με ένα ευρώ την ημέρα, όχι με τριάντα το μήνα. Έστω. Αλλά και γι’ αυτό ευθύνεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στη δική σου χώρα επικαιρότητα είναι ο Τσουκάτος. Όχι οι «αντάρτες».
    Αγαπητέ Λάκη Καραμαν-Λάκη,
    Λένε ότι στη σάτιρα δεν υπάρχουν όρια. Δεν συμφωνώ. Φαίνεται όμως ότι και συ δεν συμφωνείς. Το δικό σου όριο είναι ο Καραμανλής. Σατιρίζεις με μεγάλη ευκολία τους υπουργούς της κυβέρνησής του πιστεύοντας ότι εξασφαλίζεις αντικυβερνητικές περγαμηνές, αλλά τον ίδιο τον έχεις κορώνα στο κεφάλι σου. Σατιρίζεις αυτούς που αντιλαμβάνεσαι ότι θα αποτελέσουν ούτως ή άλλως παρελθόν. Να σου θυμίσω ονόματα; Γιαννάκου, Πολύδωρας, Μαγγίνας και τώρα Ρουσόπουλος, Βουλγαράκης. Όλοι αυτοί δεν λειτουργούσαν με τις εντολές και υπό την προστασία του εκλεκτού σου; Το ίδιο κάνεις με Ντόρα και Κυριάκο. Τους θεωρείς επικίνδυνους για τον Καραμανλή και τους κρεμάς στα μανταλάκια.
    Αγαπητέ Λάκη Καραμαν-Λάκη,
    Ας μη γελιόμαστε. Δεν κάνεις σάτιρα. Είσαι σάτυρος της πολιτικής σκηνής. Δεν είσαι εντεταλμένος. Είσαι εμπαθής, άρα κομπλεξικός. Εμπαθής ιδιαίτερα με τον Παπανδρέου. Αλλά και με τον Σημίτη• όταν σε παίρνει ακόμη και με την Παπαρήγα. Έχοντας εβδομαδιαίο «βήμα» νομίζεις ότι μπορείς να επιλέγεις για μας αντί για μας. Έχεις κάνει τις επιλογές σου και τις κρύβεις επιμελώς πίσω από τον «κανένα». Μα Λάκη Καραμαν-Λάκη μου όταν κερδίζει ο «κανένας», κερδίζει η Κυβέρνηση. Ή μήπως δεν το ξέρεις; Α, μη το ξεχάσω. Εκτός των άλλων είσαι και «κότα». Γιατί αποκαλείς τον πρώην πρωθυπουργό (επανειλημμένα) «μαϊμού», ξέροντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί μαζί σου (κάτι που διακαώς επιδιώκεις). Όταν όμως ασχολήθηκες με άλλους που δεν είχαν πρόβλημα να ανταποδώσουν τα πυρά στο ίδιο επίπεδο, (Τριανταφυλλόπουλος, Καρβέλας, Νταλάρας) έκατσες στ’ αυγά σου.
    Υ.Γ 1: Τώρα που τρίζει η καρέκλα του Ρουσόπουλου μήπως πρέπει να σ’ έχει στα υπ’ όψη του ο Καραμανλής; Θα βγαίνεις μια φορά την εβδομάδα όπως πάντα. Ο Ρουσόπουλος βγαίνει περισσότερες;
    Υ.Γ 2: Η προπαγάνδα είναι για τη δημοκρατία, ό,τι το ρόπαλο σε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς. (Noam Chomsky)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ε ρε γλέντια. Θα ξαναπέσει ο ΓΑΠ στα γκάλοπ, αλλά και η ΝΔ δεν πάει καλά. Ο Αλαβάνος θα κάνει ξανά κατεβασιά.

    1 Οκτώβριος 2008 10:33 μμ



    ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗ "ΣΦΗΝΑ"
    ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ 8,7% !!!!!!!

    ΩΡΕ....
    ΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΙΑ ΕΙΝ' ΤΟΥΤΗ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ, θα σας κόψει τον κώλο ΠΑΣΟΚτζίδες ο Λαζώ

    1 Οκτώβριος 2008 10:56 μμ



    8,7 %.... ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ?????

    ΚΑΛΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΖΩ .... ΧΑΖΟ ...

    ΠΕΣ, ΠΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ 6%
    ......

    ΑΝΤΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Θα γράψει στα γκάλοπ η εκπομπή
    ΝΔ 27
    ΠΑΣΟΚ 25
    ΣΥΡΙΖΑ 18

    1 Οκτώβριος 2008 11:24 μμ



    ΕΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ?????
    ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΌΣ .....

    ΟΧΙ 18%

    ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ....

    8,7% ...........

    ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΥΑΛΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΛΑΔΙΚΗ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΩ!

    2 Οκτώβριος 2008 9:43 πμ



    ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ ΜΟΥ, ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. sas gamane tis gynekes reeeeeee

    2 Οκτώβριος 2008 12:49 μμ


    ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ???
    ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ?????

    ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ......
    ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ

    2 Οκτώβριος 2008 9:58 μμ


    Ο ΚΑΘ' ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ....

    ΕΣΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ....

    ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ... ΣΚΑΤΑ Ε ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Κάντε και καμιά δουλεία... σοβαρή κάποτε στην ζωή σας. Δεν σας βάλαμε γενικό κριτή των ζωών των άλλων και τις κοινωνίας.

    2 Οκτώβριος 2008 7:43 πμ



    "ΓΑΝΤΙ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ......
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ......

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ......
    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ???????

    ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ????
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ, ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ?????


    "
    Σας έμαθαν να βρίζετε για τα πάντα και αυτό κάνετε χωρίς να έχετε καμία διάθεση να αλλάξετε αυτό που βρίζετε ή να το κάνετε καλύτερο. Απλά το βρίζετε για να το βρίσετε.
    "

    ΑΛΛΟ "ΓΑΝΤΙ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΚΗ .....


    ΤΕΛΙΚΑ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ????

    ΔΕ ΠΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ????
    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ??????


    ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ?????

    ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΕΣ ΕΜΑΣ ?????
    Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ??????


    ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ????
    ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΝΩΜΗΣ ????

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ


    ΣΆΤΥΡΟΙ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ

    2 Οκτώβριος 2008 9:58 μμ


    "ΚΥΡΙΟΣ" !!!!!
    "ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ" !!!!!!
    "ΑΛΗΘΕΙΕΣ" !!!!! (Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΑΠΟ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ)


    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΚΑΚΟΣ

    ΠΟΥΣΤΗΣ

    ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ


    ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ?
    ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΙΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΗΝΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ?
    ΑΛΛΟ ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΤΣΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΛΑΧΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Αφού ο μέγιστος των απατεώνων κατέστρεψε την παιδεία και δημιούργησε την κουλτούρα του 'ό,τι φάμε' είναι λογικό πλέον να έχουμε φτάσει σε μια εποχή που η τηλεόραση ασκεί πολιτική στοχεύοντας στην μάζα (νομίζω ότι πρώτη φορά στα χρονικά του 20ου αιώνα η μάζα έχει τόσο χαμηλό επίπεδο). Ποιος Λάκης και ποιος Μάκης, Σάκης, Τάκης;;; Θεοποιούμε όσους λένε τα αυτονόητα και προσπαθούμε να εκφραστούμε μέσα απο ψευτοήρωες. Δυστυχώς η πολιτική και οι πολιτικοί δνε έιναι τίποτα περισσότερο απο τον καθρέφτη της κοινωνίας μας και λογικό είναι η σάτιρα να αποτελεί κομμάτι αυτής.

    Ζω για τη στιγμή που θα βγει κάποιος εκει πάνω και θα αρχίσει τα έργα ασχέτως ποσο θα πονέοσυν τους έχοντες (Λαμπράκηδες, Μπόμπολες, Κοντομηνάδες, εφοπλιστές και λαμόγια παντος καιρού)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Προς τον φίλο:
    3 Οκτώβριος 2008 4:38 μμ

    Είπες:
    Ζω για τη στιγμή που θα βγει κάποιος εκει πάνω και θα αρχίσει τα έργα ασχέτως ποσο θα πονέσουν τους έχοντες...

    Σε ρωτώ:
    Τί εννοείς εκεί πάνω; και γιατί απλά περιμένεις και δεν κάνεις κάτι εσύ;
    Το θέμα σου είναι να έρθει κάποιος μεγάλος να εκδικηθεί τους έχοντες εκ μέρους σου, ή να πάρεις εσύ όσο γίνεται τη ζωή σου στα δικά σου χέρια και να αρχίσεις να συνάπτεις κοινωνικές συμμαχίες και να απαιτείς δημοκρατικό διάλογο ουσίας που θα προϋποθέτει σεβασμό στην διαφορετική άποψη, αλλά κυρίως αγωνιστικότητα και ιστορική συνείδηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση