GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βάζουν πρόεδρο τον ...Μαρκογιαννάκη

. ... στην Εξεταστική Επιτροπή για το Βατοπέδιο! . Του Γιάννη Δαίδαλου . Πολύ άσχημες εντυπώσεις προκαλεί η πληροφορία ότι για πρόεδρος τη...

.
... στην Εξεταστική Επιτροπή για το Βατοπέδιο!
.
Του Γιάννη Δαίδαλου
.
Πολύ άσχημες εντυπώσεις προκαλεί η πληροφορία ότι για πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη Μονή Βατοπεδίου προορίζεται ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
Κατ' αρχάς, διότι το όνομά του έχει αναφερθεί στην υπόθεση της Siemens και είναι υπό έλεγχο για το πώς χειρίστηκε σχετικά με το C4I θέματα όταν ήταν υφυπουργός Δημ. Τάξης.
Δεύτερον, είχε διατελέσει υφυπουργός -διατηρώντας και πολύ καλή σχέση μαζί του- υπό τον Γιώργο Βουλγαράκη το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.
Τέλος είχε απομακρυνθεί από την κυβέρνηση για απαράδεκτες δηλώσεις κατά κορυφαίου δικαστικού. Και όταν αποχώρησε, ο κ. Βουλγαράκης του έκανε και δώρο ευχόμενος ταχεία επιστροφή του στην κυβέρνηση.
Ηδη μάλιστα σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του έβγαλε ...πόρισμα ότι δεν συντρέχουν ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα.
Πόσο αμερόληπτος πρόεδρος της Επιτροπής μπορεί να είναι ο κ. Μαρκογιαννάκης;
-------------------------------------

23 σχόλια

  1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΥΗΣ Ν.Δ. ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟ
    ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΤΟ ΜΠΑΞΕ;
    ΩΡΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .


    Μήπως είναι και ξάδελφος του ΕΦΡΑΙΜ?



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλέον δεν έχουν την παραμικρή αξία τα πορίσματα του μαρκογιαννάκη η οποιουδήποτε άλλου λακέ ή πράκτορα. Ο λαός θα αποφασίσει αν υπάρχει ελπίδα για το αύριο. Και αν δεν δει φως, τοτε καληνύχτα ελλάδα και καλημέρα αναρχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ...ΜΗΝ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΨΕΥΔΗ!!!!

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ..προεδρος θα ειναι ο Εφραιμ με αντιπροεδρο τον ανθιμο και τον ψωμιαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εβαλαν τον λυκο να φυλαει τα προβατα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποκλειστικό: Για ποιον δήλωσε, χθες βράδυ, ο Γιάννης Ντάσκας "θα τον διώξω, γιατί μου λερώνει τη μοκέτα με μπογιά"; Η απάντηση στο www.vapsomalliades.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ
    Η" Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΒΑΛΛΕΤΩ Διαλεγουμε και παιρνουμε.
    Ισως σταληθεια να ειναι ο καταλληλοτερος γιατι σ" αυτα ειναι
    ο,τι καλλιτερο διαθετει η ομαδα.
    Αλλα θα τους ελεγα οτι μπορει και να τους βγαλλει λαυρακι πραγμα που θα εξυπηρετουσε πολυ καλα
    την οικογενεια του κοτσαμπαση της δυτικης Κρητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μήνυση και αγωγή κατά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και των δημοσιογράφων Γιώργου Αυτιά, Γιώργου Βλάχου και Γιάννη Ντάσκα κατέθεσε ο βουλευτής Επικρατείας, Θόδωρος Ρουσόπουλος.
    Μιλώντας για «συκοφαντίες, ψεύδη και αθλιότητες», ο κ. Ρουσόπουλος δήλωσε: «Παραιτούμενος χθες, ανέφερα ότι ελεύθερος πια από τις δεσμεύσεις που απέρρεαν από τη θέση του Εκπροσώπου της Κυβέρνησης, θα υπερασπιστώ με κάθε νόμιμο μέσο τον εαυτό μου.
    Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη με κατάθεση μήνυσης και αγωγής προσωπικά κατά των δημοσιογράφων Γιώργου Αυτιά, Γιώργου Βλάχου και Γιάννη Ντάσκα, καθώς και του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, για τα ψεύδη και τις αθλιότητες που συνέχισαν να εκτοξεύουν και σήμερα κατά του προσώπου μου. Η ανοχή μου απέναντι στις συκοφαντίες τελείωσε».
    Αντιδρώντας οι δημοσιογράφοι, μίλησαν «για προσπάθεια φίμωσης» από τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο

    ΦΙΜΩΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάλι καλά που δεν βαλαν και το Ρουσόπουλο... για όλα τους έχω ικανούς... δυστυχώς η Νέα διακυβέρνηση τα κανε ΣΚΑΤΑ, δλδ σαν τα μούτρα τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ 3 ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΣΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΞΕΡΟΛΑΣ Ο ΣΠΙΝΟΣ Η Ο ΓΚΟΜΠΑΤΖΟΛΙΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με την ιδια λογικη ΠΟΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΘΑΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΑΚΟ?ΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΦΩΤΕΙΝΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ? Και παλι γιατι μιλας για κατι που δεν εχει αποδειχθει?αναφερομαι στη Zημενς που στα 20 χρονια ΠΑΣΟΚ ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑΙΣΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. KAI ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ ΠΑΛΙ ΣΚΟΤΑΔΙ..

    Eπειδη πολλακις σε δελτία ειδήσεων αναφερεται ο παράγοντας πληθωρισμος,θεωρησα χρησιμο να αναλυσω τον βασικο οικονομικό νόμο λειτουργίας Πληθωρισμού-Ανεργίας,χρησιμο εργαλειο για τον καθενα μας ωστε να κατανοουμε την φυση των γεγονοτων της οικονομιας μας.

    Ετσι λοιπον,ο κοινά αποδεκτός απο την επιστημονική κοινότητα νόμος,περιγράφει την εξάρτηση και σχέση ανάμεσα στα οικονομικά μεγέθη του πληθωρισμού και της ανεργίας.Σύμφωνα με αυτόν τον νόμο λοιπόν,το μέγεθος του πληθωρισμού είναι αντισρόφως ανάλογο του μεγέθους της ανεργίας.Σε πιο απλοικους ορους μπορουμε να φανταστούμε μια παιδικη τραμπαλα οπου στο ενα σημειο καθεται η Ανεργία και στο άλλο ο Πληθωρισμός.Έτσι λοιπόν σε αυτήν την φαντασιακή τραμπάλα,όταν ο Πληθωρισμός ανεβαίνει πολύ υψηλά, η ανεργία αντίστοιχα κινείται σε πολυ χαμηλά επίπεδα.Ισχύει επισης και το ακριβώς αντίθετο.Όποτε η ανεργία είναι πολύ υψηλή, παρουσιάζεται μικρός πληθωρισμός-στασιμότητα των τιμών.
    Η ερμηνεία αυτού του νόμου έγκειται σε πολυ απλές και καθημερινές λειτουργίες.Στη περίπτωση λοιπόν της υψηλής ανεργίας, το χρήμα που κυκλοφορεί στην αγορά είναι φυσικά πολύ λιγότερο αφού οι εργαζόμενοι σαν σύνολο απολαμβάνουν μικρότερο μισθό και αγοραστική δύναμη.Κατά συνέπεια,(με δεδομένη την σταθερή προσφορά προιόντων) η ζήτηση για προιόντα και υπηρεσίες είναι μειωμένη,κάτι που οδηγεί στην σταθεροποίηση των τιμών αν όχι την μείωση τους.Στην αντίθετη περίπτωση της χαμηλής Ανεργίας,ολο και περισσότεροι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην παραγωγική διαδικασία,απολαμβάνουν λοιπόν εισοδημάτων οπότε και το χρήμα που κυκλοφορεί είναι τώρα περισσότερο.Με αυξημένη την αγοραστική δύναμη η ζήτηση για τα ίδια προιόντα είναι αυξημένη,με συνέπεια ο πωλητής να δελεάζεται την αύξηση των τιμών,οπότε και στο σύνολο η οικονομία πλήττεται απο μεγάλο πληθωρισμό.
    Ο νόμος φυσικά δεν έχει καθολική ισχύ,αφού όπως κάθε φυσικός νόμος διαθέτει τις οριακές του συνθήκες,οι οποίες είναι η κατάσταση ύφεσης ή της χιλιοακουσμένης κρίσης.Σε τέτοιες καταστάσεις,φαίνεται σαν να έχει χαλάσει η "τραμπάλα" και το φαινόμενο που παρατηρείται είναι ο στασιμοπληθωρισμός.Η τριτοκοσμική( σε περιόδους ύφεσης εμφανίζεται και στον πρώτο κόσμο) δηλαδη κατάσταση όπου η ανεργία συμβαδίζει με τον πληθωρισμό σε δυσθεώρητα και ανεξέλεγκτα ύψη.Ο στασιμοπληθωρισμός,η κατάρα όλων των κυβερνήσεων,μπορεί να εξηγηθεί απο το γεγονός ότι σχεδόν κανείς επενδυτής δεν επιθυμεί να συνάψει παραγωγική δραστηριότητα,φοβούμενος απώλεια κεφαλαίου,κατα συνέπεια η ανεργία μεγενθύνεται,η απόλυτη φτώχεια είναι γεγονός ενώ η προσφορά προιόντων λόγω μη επενδύσεων είναι πολύ μικρή και η ζήτηση σε βασικά προιόντα λόγω απόλυτης φτώχειας είναι αρκετά μεγάλη.
    Εντέλει τι προηγήθηκε της ύφεσης του 2008;Η ύφεση .com του 2000,η οποία ανυσήχησε τα τραπεζικά στελέχη τροφοδοτώντας δάνεια πρωτοφανώς χαμηλότοκα με στόχο την ενίσχυση της ανάπτυξης.Ενμέρει αυτά τα δάνεια έδωσαν φθηνό χρήμα στην αγορά και σε συνεργασία με την ανάπτυξη που μείωσε την ανεργία,υπήρξε μια παράλογη φούσκα τόσο στα ακίνητα όσο και στην υπόλοιπη οικονομία με τον πληθωρισμό.Ο πληθωρισμός όμως σαν κακός δαίμονας ανάγκασε τις τράπεζες να ισχυροποιήσουν ξανά τα επιτόκια και κατά συνέπεια την πλήρης αδυναμία των νοικοκυριών για αποπλήρωση.
    Π επίλογος της πρώτης πράξης αυτού του δράματος όμως, αν και παρσύρει πολλούς,δεν γράφεται όμως στα Χρηματιστήρια και την πτώση τους.Η πτώση των Χρηματιστηρίων επηρεάζει την χρηματοδότηση των επιχειρήσεων αλλά όχι καταλυτικά όσο η αυστηρότερη παροχή δανείων απο τις τράπεζες.Ετσι λοιπόν οι συνέπειες θα ξεδιπλωθούν σε όλο το φάσμα τους,όταν καταρρεύσει όπως είναι λογικό το real estate,και οι τράπεζες εμφανιστούν στους ισολογισμούς με υποθήκες δανείων πολύ χαμηλότερες του ποσού που δάνεισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΩΡΑΙΑ" ΧΩΡΑ.
    ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ.
    ΜΗΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ενώ εσύ ο αμερόληπτος Γιάννη Δαίδαλε θα έβαζες ένα εντελώς αμερόληπτο... τον Καρχιμάκη ας πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. θα είναι το ίδιο αμερόληπτος, όσο ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ...........ΚΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΛΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΒΓΑ ΞΑΝΑ

    ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ;;;
    ΤΙ ΣΚΑΤΟΜΟΥΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ;;;
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ!!!

    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!!

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. fainetaaaaaai...entromos kytaxte thn fatsa tou!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  20. ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΖΩΝΙΑΝΩΝ

    ΠΑΛΙ ΠΛΑΚΩΤΟ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

    ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

    ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Ι.

    ( ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Escobar No 2 του Ψηλορίτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ενάξει,
    ρέ Δαίδαλε,
    νά βάλουμε εσένα.Μπορεί νά είσαι
    καλύτερος.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση