GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο θέσεις στη σύζυγό του...

. Από το farmpress.blogspot.com . Kαι στο Υ.Α.Α.Τ. και στην ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. η γυναίκα του Χρήστου Αυγουλά! Ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολι...

.
.
Kαι στο Υ.Α.Α.Τ. και στην ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. η γυναίκα του Χρήστου Αυγουλά!
Ο Γενικός Γραμματέας
Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του Υ.Α.Α.Τ. Καθηγητής Χρήστος Αυγουλάς τοποθέτησε τη γυναίκα του Αγγελική Κούτρου-Αυγουλά ως Διευθύντρια στο Γραφείο του στο Υ.Α.Α.Τ. αλλά και στο Δ.Σ. της ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. (στο Δ.Σ. επίσης είναι και ο Δντης του Κοντού Δημήτρης Ιατρίδης)!
Μπαρμπα Χρήστο: «Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό»;
Σημείωση: Η φωτογραφία από την εκδήλωση "ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ" είναι εντελώς συμπτωματική...
-------------------------

8 σχόλια

  1. Δεν έχει αναστηθεί το ΠΑΣΟΚ τυχαία. Κρίμα στην "επανίδρυση"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτέ άλλοτε δεν είχε αλωθεί τόσο πολύ το κράτος,(ούτε και με τους χειρότερους από τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ),όσο με τους άθλιους και διεφθαρμένους Δεξιούς. Το κακό που έκαναν στη χώρα όλα αυτά τα άθλια και καθυστερημένα ανθρωποειδή, που βγήκαν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας, ζέχνοντας ναφθαλίνη,χέρι-χέρι με μητροπολίτες, ηγουμένους και νεωκόρους, είναι ανυπολόγιστο. Χρειάζεται ορμή τιμωρού ρομφαίας και σίφουνας ελευθερίας, για να γλυτώσει η χώρα και η νέα γενιά από τον σκοταδισμό τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ειναι τόσο δύσκολο τελικά στις μέρες μας να εξαπατήσουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ, το ήθος, το φιλότιμο, η πλεονεξία, το θάρρος, η δειλία, δεν μπορούν να μπούνε σε ζυγαριά που κρατά άλλος άνθρωπος από αυτόν τον συγκεκριμένο περί ου ο λόγος, έτσι ο κάθε ένας από εμάς και σε συκεκριμένη στιγμή και τόπο, και το κατάληλο αντικείμενο προς διερεύνηση, δίνει τις εξετάσεις του,
    ο μπάρμα χρήστος με μικρό το χ, στην παρούσα φάση σκέφτηκε να κάνει πιο Μεγάλο το κομπόδεμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΘΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ??

    Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!!ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ!

    ΚΑΚΩΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!
    Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ 151 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...ΑΛΛΑ ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΗΝ "ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΝΥΧΤΑ" ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΜΠΙΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΜΑΗ ΤΟΥ 68, ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΑΠΑΡΤΙΑ!!
    ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ. ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΩΣ ΤΟ ΝΟ 2 ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ. ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΝΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ- ΑΠΕΡΓΙΑ!!

    ΟΠΟΤΕ ΚΑΚΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ...ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΨΗΦΙΑ ΤΟΥ 100% ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.!!
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΟ-ΘΥΜΙΑΤΑΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ" Δεν το λένε για τον πολίτη για τον εαυτό τους το λένε,είναι ξεκάθαροι οι σεμνοί και ταπεινοί, βρε κορόιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σεμνα και ταπεινα .Μας δουλευει αυτη η κυβερνηση κανονικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση