GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζορμπάς: Συνταγματική εκτροπή...

...η μη αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή! . «Η μέχρι σήμερα παραμονή της δικογραφίας στην εισαγγελία και η μη υποβολή της στη Βουλή, ενόψε...

...η μη αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή!
.
«Η μέχρι σήμερα παραμονή της δικογραφίας στην εισαγγελία και η μη υποβολή της στη Βουλή, ενόψει μάλιστα της εκδηλωθείσης πολιτικής διαθέσεως περί συγκρότησης Επιτροπών της Βουλής συνιστά συνταγματική εκτροπή».
Αυτό δήλωσε πριν από λίγη ώρα ο Γιώργος Ζορμπάς, από τον οποίο ζητήσαμε να σχολιάσει τις σημερινές εξελίξεις για το θέμα. (Σ. Σ. Ο κ. Ζορμπάς μας παρακάλεσε να διαβιβάσουμε την δήλωσή του προς όλα τα μπλογκς)
----------------------------------------

19 σχόλια

  1. άω το μεσημέρι στο περίπτερο ν' αγοράσω την Αυριανή, όπως κάθε μέρα.

    Ο περιπτεράς σήμερα είχε κέφια και όρεξη για κουβέντα....

    Μού δίνει την εφημερίδα, του χαρίζω τα ρέστα και μου λέει:

    -Ξέρεις Τζών γιατί δεν θα πέσει τώρα ο Κώστας ::

    -Όχι, του λέω

    -Γιατί κρατάνε, μου απαντά.

    -Ποιοί και τι κρατάνε του λέω..

    -Ασε μου λέει, άλλη φορά θα σου πώ..

    -Δηλαδή άμα τον αφήσουν θα πέσει ? τον ξαναρωτάω...

    -Όποιον τον κρατάνε, δεν ξέρεις πότε θα τον αμολήσουν, κατάλαβες ??


    Μ' εβαλε σε σκέψεις... "δεν θα πέσει τώρα"..
    και πότε θα πέσει... και τι κρατάνε.. και πότε θα τον αφήσουν... και θα πέσει από ψηλά ??? ...

    Αει στην οργή, μεσημεριάτικα...

    .. ή μήπως έχει αρχίσει να με δουλεύει ακόμα και ο περιπτεράς ??? ...

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μας λες τωρα
    τσ τσ τσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ . ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΑ ΔΕΞΙΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ . ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΡΗΜΑΔΙΟ ΤΩΡΑ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ . ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ Α Ν Ι Κ Α Ν Ο Ι ΚΑΙ Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Ι !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΟΥΝ.
    Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
    ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ.
    ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕΙ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΣΠΡΑΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκλεκτοί και αγαπημένοι φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα από την σημερινή επικαιρότητα….…

    1. Σκάνδαλο Μ. Βατοπεδίου: Έφτασε η ώρα της αλήθειας για όλους. Τώρα ο πολιτικός κόσμος να δώσει το μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψει την παραγραφή. Τέρμα στα παιχνίδια με την δικογραφία και το Σύνταγμα.

    2. Οικονομία: "Δεν αντέχουμε άλλο" το σύνθημα εργαζομένων - επαγγελματιών - μικρομεσαίων επιχειρηματιών. Οι 7 προτάσεις ευθύνης του ΠΑΣΟΚ για τη στήριξη του οικογενειακού εισοδήματος , την εξυγίανση του τραπεζικού συστήματος και την ανάπτυξη.

    3. Ζήτημα ονομασίας των Σκοπίων: οι αποκαλύψεις δικαιώνουν την στάση του ΠΑΣΟΚ. Η κυβέρνηση απούσα από τις εξελίξεις έχει παραδώσει τη διευθέτηση των εθνικών θεμάτων στη «καλή» διάθεση των Αμερικανών…


    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχώς που υπάρχουν φωνές σαν του Ζορμπά που απέδειξε ότι πάνω από ιδεολογίες και πολιτικά φρονήματα υπάρχει η ΑΛΗΘΕΙΑ και το ΔΙΚΑΙΟ. Αξιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΗΧΗΡΗ ΗΣΥΧΙΑ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΖΟΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ????!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. -------------------------


    ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ:

    "GIORGO, DOS' TA OLA!!!"

    (Ο Γιωργάκης υποσχέθηκε στο νεοεποχίτικο και αντεθνικό "Παρατηρητήριο" του Βαλλιανάτου πως θ' αναγνωρίσει όλες τις μειονότητες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους, πρόθυμες για τον διαμελισμό της χώρας που απεργάζονται οι "υπερθενικοί αφεντάδες" του κάθε άβουλου γιωργάκη.

    --------------------------------




    Ένα πολύ σημαντικό γεγονός που (ενώ θα έπρεπε να αποτελέσει είδηση πρώτου μεγέθους, "θάφτηκε" εντελώς από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) συνέβη κατά τη διάρκεια του 7ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Τάε-Κβο-Ντο στο Νέο Φάληρο:

    Με προσωπική εντολή του ίδιου του κ. Γιώργου Παπανδρέου, το "Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" των κ.κ. Παναγιώτη Δημητρά και Γρηγόρη Βαλλιανάτου διοργάνωσε δημόσια συζήτηση με εκπροσώπους των εν Ελλάδι μειονοτήτων, οι οποίοι κατήγγειλαν το ελληνικό κράτος για σωρεία παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


    Θέλετε να μάθετε ποιες ήταν αυτές οι μειονοτικές οργανώσεις που μας κατήγγειλαν για ρατσιστικές διακρίσεις εναντίον τους από το επίσημο βήμα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ;

    Κρατηθείτε:

    1) Η "Μακεδονική Μειονότητα Ελλάδας"
    2) Το "Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών"
    3) Η "Ισραηλιτική Κοινότητα Αθήνας"
    4) Η "SOS - Ρατσισμός"
    5) Η "Εταιρεία Αρωμανικού Πολιτισμού", που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί ένα εκατομμύριο Βλάχων,
    6) Η "Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος"
    7) Η "Ελληνική Ομοφυλοφιλική Κοινότητα" και
    8) Ο "Σύλλογος Επιστημόνων της Μουσουλμανικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης".


    Είχε προσκληθεί και η "Πανελλήνια Ένωση Τσιγγάνων", η οποία -προς τιμήν της- δεν προσήλθε, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι οι Έλληνες Τσιγγάνοι δεν αισθάνονται ότι αποτελούν μειονότητα.

    Πληρώνουμε το "Παρατηρητήριο", για να μας καταγγέλλει διεθνώς
    Μετά το τέλος της δημόσιας συζητήσεως, οι εκπρόσωποι των μειονοτικών οργανώσεων εξέδωσαν ψήφισμα προς το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο ζητούν την άμεση αναγνώριση των εθνικών, θρησκευτικών και γλωσσικών μειονοτήτων που υπάρχουν στην Ελλάδα!

    Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου παρέλαβε το ψήφισμα και υποσχέθηκε στους εμπνευστές του "χάπενινγκ" Παναγιώτη Δημητρά και Γρηγόρη Βαλλιανάτο ότι θα κάνει πράξη τα αιτήματά τους, αμέσως μόλις το ΠΑΣΟΚ επιστρέψει στην εξουσία!

    "Κι εσύ πού τα ξέρεις αυτά, αφού το συμβάν ''θάφτηκε'' από όλα τα ΜΜΕ;". Η εύλογη αυτή ερώτηση του κάθε φιλύποπτου αναγνώστη έχει μία απλούστατη απάντηση: Τα απεκάλυψε ο ίδιος ο κ. Παναγιώτης Δημητράς, τη νύχτα της περασμένης Τρίτης, στην εκπομπή του κ. Γρηγόρη Βαλλιανάτου στο "Κανάλι 10" όπου ήταν καλεσμένος, επιβεβαιώνοντας τη λαϊκή ρήση "θέλει η π... να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει"!

    Ο κ. Παναγιώτης Δημητράς, που είναι γιος του υπουργού της Χούντας Ηλία Δημητρά, απεκάλυψε στην εν λόγω εκπομπή και κάτι άλλο εντυπωσιακό: Το "Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" παίρνει χρήματα από το Υπουργείο Εξωτερικών για την καταπολέμηση της εξαναγκαστικής πορνείας των αλλοδαπών γυναικών και της εξαναγκαστικής εργασίας (στα φανάρια και στους δρόμους) των αλλοδαπών παιδιών.

    Η χρηματοδότηση αυτή ξεκίνησε επί ημερών Γεωργίου Παπανδρέου στο ΥΠΕΞ και συνεχίζεται και τώρα επί Νέας Δημοκρατίας, με υπουργό Εξωτερικών τον κ. Πέτρο Μολυβιάτη! Ο κ. Π. Δημητράς δεν θέλησε να μας πει πόσα είναι τα χρήματα που παίρνει το "Παρατηρητήριό" του από το ΥΠΕΞ, αλλά ασφαλώς πρόκειται για πολλά εκατομμύρια που αποδεικνύουν περίτρανα τον μαζοχισμό ημών των Ελλήνων:

    Πληρώνουμε μια μη κυβερνητική (εδώ γελάνε) οργάνωση σαν το "Παρατηρητήριο" των κ.κ. Δημητρά και Βαλλιανάτου, για να μας καταγγέλλει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ ότι καταπατάμε τα ανθρώπινα δικαιώματα των εν Ελλάδι μειονοτήτων, φερόμαστε ρατσιστικά στους ξένους μετανάστες και λοιπά και λοιπά!

    Επιπλέον, όπως αποδεικνύεται από τη συζήτηση-φιέστα που διοργάνωσαν οι Βαλλιανατο-Δημητράδες στο 7ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το "Παρατηρητήριο" επιχειρεί να θέσει θέμα δεκάδων μειονοτήτων στην Ελλάδα, που καταπιέζονται από τους ρατσιστές Έλληνες...

    -------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΠΡΕΦΑ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ?
    ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ, Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ.
    ΟΤΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ?
    ΚΑΝΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΝΕ.
    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΠΩς ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΑΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΖΑΠΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΕΝΗ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. .



    Aφού το Ελσίνκιο Παρατηρητήριο του βαλλιανάτου ("πολιτικού προϊσταμένου" του vlakoyorgo) ασχολείται τόσο πολύ με τις μειονότητες, θα του θέσω και εγώ ένα σοβαρό ζήτημα ώστε να επιληφθεί πάραυτα.

    Ως γνωστόν, η δράση του παρατηρητηρίου κατά την Γεωργιανή εισβολή στην Οσετία ήταν έντονη. Απόδειξη αυτού, το γεγονός ότι έγινε ρόμπα καταγγέλλοντας τις ρωσικές δυνάμεις για δήθεν χρήση «βομβών διασποράς». Και οι «αυτόκλητοι παρατηρητές» γελοιοποιήθηκαν όταν επέδειξαν εκρηκτικούς μηχανισμούς που αποδείχθηκαν... χειροβομβίδες του Ισραηλινού Στρατού!

    Φυσικά, οι ρώσοι συνέλαβαν αιχμαλώτους. Ανάμεσα σε αυτούς και κάποιοι στρατιωτικοί του... ισραήλ! Οι οποίοι, φυσικά, ήταν «μειονότητα» μέσα στο γεωργιανό στράτευμα.

    Παρ όλα αυτά, όμως, οι «παρατηρητές» (και υπερασπιστές μειονοτήτων) έκαναν πλήρες τουμπεκί – γεγονός που απάδει του ανθρωπιστικού χαρακτήρα (λέμε τώρα...) της νεοεποχίτικής οργάνωσης για την οποία εργάζονται.


    ----------------


    Γκιοργκάκι μου, ξέρουμε που το πας. Εσύ όμως ξέρεις που πας ή σε πάνε; Διότι, ως γνωστόν, το αφεντικό στο γραφείο σου είναι ο βαλλιανάτος - εσύ απλά κάνεις ότι σου λέει.

    Ξέρεις... ξέρεις... ατιμούλικο!

    Στο σημείο αυτό έχω μία απορία.

    Αντι, ρε παιδί μου, να μπερδεύετε τον ελληνικό λαό με πράσινες και μπλε παπαριές (τη στιγμή που το κοπάδι το πάτε για σφάξιμο, έτσι κι αλλιώς) γιατί δεν παίρνεις την νεοεποχίτικη κλίκα σου, εσύ από το πασοκ κι η ντόρα τη δική της από τη νουδου, να κάνετε από κοινού ένα ωραίο νατοσιωνιστικό νεοταξίτικο κόμμα για να ξέρουμε και τι μας γίνεται;


    Φως, ρε! Φώς!!!

    Θεωρώ ξεφτίλα μου το να θέλουν να κυβερνούν την χώρα μου τα Αφεντικά του γκιόργκο και του βαλλιανάτου. Αλλά και πού δεν είναι "τρυπωμένοι", με τόσους Εφιάλτες (ή, απλώς, "φυτεμένα" εβραιοαμερικανάκια) να ανοίγουν τις κερκόποπορτες;


    Ο copypaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. .



    ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ...




    ...θα έλεγε στην κοινοβουλευτική του ομάδα:

    "Οι υπουργοί μας είναι άσπιλοι και αμόλυντοι.

    Θέλουμε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση χωρίς να μείνει η παραμικρή σκια.



    Και επειδή πιστεύω στην αθωότητά τους...

    ...κρατάω και τους τρεις υπουργούς στην κυβέρνηση, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή τους...

    ...και σας καλώ όλους να ψηφίσετε ΥΠΕΡ της προανακριτικής ώστε να έχουμε την ευκαιρία να τρίψουμε στους αντίπαλους μία αθωωτική απόφαση δικαστηρίου!"

    (Eιχα φάει βαριά, από βραδύς και έβλεπα περίεργα όνειρα)



    The Vomiting



    =

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΕΡΙ ΑΔΕΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ:
    * Αληθεύει ότι ο εισαγγελέας Κολιούσης είναι πρώτος ξάδελφος του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Αχιλλέα Κολιούση;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του πασόκ και μάλιστα ήταν και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ το 1986, επί Αντρέα Παπαντρέου;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ το 1996, επί Κώστα Σημίτη;
    *Αληθεύει ότι to 2001 ο κ. Κολιούσης ήταν εισαγγελέας στην δίκη της ΔΕΚΑ (κλέψιμο των χρημάτων των ταμείων στο Χρηματιστήριο το 2000), που αθώωσε τους γνωστούς πέντε εγκάθετους του καθεστώτος, με το σκεπτικό ότι απλά εκτελούσαν εντολές του πολιτικού τους προϊσταμένου (Παπαντωνίου, που βέβαια είχαν φροντίσει να παραγραφούν οι ευθύνες του) ;
    Και πολλά άλλα …. Τέλος:
    *Αληθεύει ότι θα είστε υποψήφιος με το πασόκ στις επόμενες εκλογές, κύριε Κολιούση;
    …………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    ΠΕΡΙ ΑΔΕΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ:
    * Αληθεύει ότι ο εισαγγελέας Κολιούσης είναι πρώτος ξάδελφος του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Αχιλλέα Κολιούση;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του πασόκ και μάλιστα ήταν και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ το 1986, επί Αντρέα Παπαντρέου;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ το 1996, επί Κώστα Σημίτη;
    *Αληθεύει ότι to 2001 ο κ. Κολιούσης ήταν εισαγγελέας στην δίκη της ΔΕΚΑ (κλέψιμο των χρημάτων των ταμείων στο Χρηματιστήριο το 2000), που αθώωσε τους γνωστούς πέντε εγκάθετους του καθεστώτος, με το σκεπτικό ότι απλά εκτελούσαν εντολές του πολιτικού τους προϊσταμένου (Παπαντωνίου, που βέβαια είχαν φροντίσει να παραγραφούν οι ευθύνες του) ;
    Και πολλά άλλα …. Τέλος:
    *Αληθεύει ότι θα είστε υποψήφιος με το πασόκ στις επόμενες εκλογές, κύριε Κολιούση;
    …………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    ΠΕΡΙ ΑΔΕΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ:
    * Αληθεύει ότι ο εισαγγελέας Κολιούσης είναι πρώτος ξάδελφος του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Αχιλλέα Κολιούση;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του πασόκ και μάλιστα ήταν και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ το 1986, επί Αντρέα Παπαντρέου;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ το 1996, επί Κώστα Σημίτη;
    *Αληθεύει ότι to 2001 ο κ. Κολιούσης ήταν εισαγγελέας στην δίκη της ΔΕΚΑ (κλέψιμο των χρημάτων των ταμείων στο Χρηματιστήριο το 2000), που αθώωσε τους γνωστούς πέντε εγκάθετους του καθεστώτος, με το σκεπτικό ότι απλά εκτελούσαν εντολές του πολιτικού τους προϊσταμένου (Παπαντωνίου, που βέβαια είχαν φροντίσει να παραγραφούν οι ευθύνες του) ;
    Και πολλά άλλα …. Τέλος:
    *Αληθεύει ότι θα είστε υποψήφιος με το πασόκ στις επόμενες εκλογές, κύριε Κολιούση;
    …………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    ΠΕΡΙ ΑΔΕΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ:
    * Αληθεύει ότι ο εισαγγελέας Κολιούσης είναι πρώτος ξάδελφος του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Αχιλλέα Κολιούση;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του πασόκ και μάλιστα ήταν και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ το 1986, επί Αντρέα Παπαντρέου;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ το 1996, επί Κώστα Σημίτη;
    *Αληθεύει ότι to 2001 ο κ. Κολιούσης ήταν εισαγγελέας στην δίκη της ΔΕΚΑ (κλέψιμο των χρημάτων των ταμείων στο Χρηματιστήριο το 2000), που αθώωσε τους γνωστούς πέντε εγκάθετους του καθεστώτος, με το σκεπτικό ότι απλά εκτελούσαν εντολές του πολιτικού τους προϊσταμένου (Παπαντωνίου, που βέβαια είχαν φροντίσει να παραγραφούν οι ευθύνες του) ;
    Και πολλά άλλα …. Τέλος:
    *Αληθεύει ότι θα είστε υποψήφιος με το πασόκ στις επόμενες εκλογές, κύριε Κολιούση;
    …………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    ΠΕΡΙ ΑΔΕΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ:
    * Αληθεύει ότι ο εισαγγελέας Κολιούσης είναι πρώτος ξάδελφος του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Αχιλλέα Κολιούση;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του πασόκ και μάλιστα ήταν και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ το 1986, επί Αντρέα Παπαντρέου;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ το 1996, επί Κώστα Σημίτη;
    *Αληθεύει ότι to 2001 ο κ. Κολιούσης ήταν εισαγγελέας στην δίκη της ΔΕΚΑ (κλέψιμο των χρημάτων των ταμείων στο Χρηματιστήριο το 2000), που αθώωσε τους γνωστούς πέντε εγκάθετους του καθεστώτος, με το σκεπτικό ότι απλά εκτελούσαν εντολές του πολιτικού τους προϊσταμένου (Παπαντωνίου, που βέβαια είχαν φροντίσει να παραγραφούν οι ευθύνες του) ;
    Και πολλά άλλα …. Τέλος:
    *Αληθεύει ότι θα είστε υποψήφιος με το πασόκ στις επόμενες εκλογές, κύριε Κολιούση;
    …………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    ΠΕΡΙ ΑΔΕΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ:
    * Αληθεύει ότι ο εισαγγελέας Κολιούσης είναι πρώτος ξάδελφος του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Αχιλλέα Κολιούση;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του πασόκ και μάλιστα ήταν και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ το 1986, επί Αντρέα Παπαντρέου;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ το 1996, επί Κώστα Σημίτη;
    *Αληθεύει ότι to 2001 ο κ. Κολιούσης ήταν εισαγγελέας στην δίκη της ΔΕΚΑ (κλέψιμο των χρημάτων των ταμείων στο Χρηματιστήριο το 2000), που αθώωσε τους γνωστούς πέντε εγκάθετους του καθεστώτος, με το σκεπτικό ότι απλά εκτελούσαν εντολές του πολιτικού τους προϊσταμένου (Παπαντωνίου, που βέβαια είχαν φροντίσει να παραγραφούν οι ευθύνες του) ;
    Και πολλά άλλα …. Τέλος:
    *Αληθεύει ότι θα είστε υποψήφιος με το πασόκ στις επόμενες εκλογές, κύριε Κολιούση;
    …………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    ΠΕΡΙ ΑΔΕΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ:
    * Αληθεύει ότι ο εισαγγελέας Κολιούσης είναι πρώτος ξάδελφος του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Αχιλλέα Κολιούση;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του πασόκ και μάλιστα ήταν και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ το 1986, επί Αντρέα Παπαντρέου;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ το 1996, επί Κώστα Σημίτη;
    *Αληθεύει ότι to 2001 ο κ. Κολιούσης ήταν εισαγγελέας στην δίκη της ΔΕΚΑ (κλέψιμο των χρημάτων των ταμείων στο Χρηματιστήριο το 2000), που αθώωσε τους γνωστούς πέντε εγκάθετους του καθεστώτος, με το σκεπτικό ότι απλά εκτελούσαν εντολές του πολιτικού τους προϊσταμένου (Παπαντωνίου, που βέβαια είχαν φροντίσει να παραγραφούν οι ευθύνες του) ;
    Και πολλά άλλα …. Τέλος:
    *Αληθεύει ότι θα είστε υποψήφιος με το πασόκ στις επόμενες εκλογές, κύριε Κολιούση;
    …………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    ΠΕΡΙ ΑΔΕΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ:
    * Αληθεύει ότι ο εισαγγελέας Κολιούσης είναι πρώτος ξάδελφος του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Αχιλλέα Κολιούση;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του πασόκ και μάλιστα ήταν και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ το 1986, επί Αντρέα Παπαντρέου;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ το 1996, επί Κώστα Σημίτη;
    *Αληθεύει ότι to 2001 ο κ. Κολιούσης ήταν εισαγγελέας στην δίκη της ΔΕΚΑ (κλέψιμο των χρημάτων των ταμείων στο Χρηματιστήριο το 2000), που αθώωσε τους γνωστούς πέντε εγκάθετους του καθεστώτος, με το σκεπτικό ότι απλά εκτελούσαν εντολές του πολιτικού τους προϊσταμένου (Παπαντωνίου, που βέβαια είχαν φροντίσει να παραγραφούν οι ευθύνες του) ;
    Και πολλά άλλα …. Τέλος:
    *Αληθεύει ότι θα είστε υποψήφιος με το πασόκ στις επόμενες εκλογές, κύριε Κολιούση;
    …………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    ΠΕΡΙ ΑΔΕΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ:
    * Αληθεύει ότι ο εισαγγελέας Κολιούσης είναι πρώτος ξάδελφος του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Αχιλλέα Κολιούση;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του πασόκ και μάλιστα ήταν και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ το 1986, επί Αντρέα Παπαντρέου;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ το 1996, επί Κώστα Σημίτη;
    *Αληθεύει ότι to 2001 ο κ. Κολιούσης ήταν εισαγγελέας στην δίκη της ΔΕΚΑ (κλέψιμο των χρημάτων των ταμείων στο Χρηματιστήριο το 2000), που αθώωσε τους γνωστούς πέντε εγκάθετους του καθεστώτος, με το σκεπτικό ότι απλά εκτελούσαν εντολές του πολιτικού τους προϊσταμένου (Παπαντωνίου, που βέβαια είχαν φροντίσει να παραγραφούν οι ευθύνες του) ;
    Και πολλά άλλα …. Τέλος:
    *Αληθεύει ότι θα είστε υποψήφιος με το πασόκ στις επόμενες εκλογές, κύριε Κολιούση;
    …………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    ΠΕΡΙ ΑΔΕΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ:
    * Αληθεύει ότι ο εισαγγελέας Κολιούσης είναι πρώτος ξάδελφος του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Αχιλλέα Κολιούση;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του πασόκ και μάλιστα ήταν και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ το 1986, επί Αντρέα Παπαντρέου;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ το 1996, επί Κώστα Σημίτη;
    *Αληθεύει ότι to 2001 ο κ. Κολιούσης ήταν εισαγγελέας στην δίκη της ΔΕΚΑ (κλέψιμο των χρημάτων των ταμείων στο Χρηματιστήριο το 2000), που αθώωσε τους γνωστούς πέντε εγκάθετους του καθεστώτος, με το σκεπτικό ότι απλά εκτελούσαν εντολές του πολιτικού τους προϊσταμένου (Παπαντωνίου, που βέβαια είχαν φροντίσει να παραγραφούν οι ευθύνες του) ;
    Και πολλά άλλα …. Τέλος:
    *Αληθεύει ότι θα είστε υποψήφιος με το πασόκ στις επόμενες εκλογές, κύριε Κολιούση;
    …………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    ΠΕΡΙ ΑΔΕΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ:
    * Αληθεύει ότι ο εισαγγελέας Κολιούσης είναι πρώτος ξάδελφος του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Αχιλλέα Κολιούση;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του πασόκ και μάλιστα ήταν και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ το 1986, επί Αντρέα Παπαντρέου;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ το 1996, επί Κώστα Σημίτη;
    *Αληθεύει ότι to 2001 ο κ. Κολιούσης ήταν εισαγγελέας στην δίκη της ΔΕΚΑ (κλέψιμο των χρημάτων των ταμείων στο Χρηματιστήριο το 2000), που αθώωσε τους γνωστούς πέντε εγκάθετους του καθεστώτος, με το σκεπτικό ότι απλά εκτελούσαν εντολές του πολιτικού τους προϊσταμένου (Παπαντωνίου, που βέβαια είχαν φροντίσει να παραγραφούν οι ευθύνες του) ;
    Και πολλά άλλα …. Τέλος:
    *Αληθεύει ότι θα είστε υποψήφιος με το πασόκ στις επόμενες εκλογές, κύριε Κολιούση;
    …………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    ΠΕΡΙ ΑΔΕΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ:
    * Αληθεύει ότι ο εισαγγελέας Κολιούσης είναι πρώτος ξάδελφος του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Αχιλλέα Κολιούση;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του πασόκ και μάλιστα ήταν και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ το 1986, επί Αντρέα Παπαντρέου;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ το 1996, επί Κώστα Σημίτη;
    *Αληθεύει ότι to 2001 ο κ. Κολιούσης ήταν εισαγγελέας στην δίκη της ΔΕΚΑ (κλέψιμο των χρημάτων των ταμείων στο Χρηματιστήριο το 2000), που αθώωσε τους γνωστούς πέντε εγκάθετους του καθεστώτος, με το σκεπτικό ότι απλά εκτελούσαν εντολές του πολιτικού τους προϊσταμένου (Παπαντωνίου, που βέβαια είχαν φροντίσει να παραγραφούν οι ευθύνες του) ;
    Και πολλά άλλα …. Τέλος:
    *Αληθεύει ότι θα είστε υποψήφιος με το πασόκ στις επόμενες εκλογές, κύριε Κολιούση;
    …………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    ΠΕΡΙ ΑΔΕΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ:
    * Αληθεύει ότι ο εισαγγελέας Κολιούσης είναι πρώτος ξάδελφος του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Αχιλλέα Κολιούση;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του πασόκ και μάλιστα ήταν και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ το 1986, επί Αντρέα Παπαντρέου;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ το 1996, επί Κώστα Σημίτη;
    *Αληθεύει ότι to 2001 ο κ. Κολιούσης ήταν εισαγγελέας στην δίκη της ΔΕΚΑ (κλέψιμο των χρημάτων των ταμείων στο Χρηματιστήριο το 2000), που αθώωσε τους γνωστούς πέντε εγκάθετους του καθεστώτος, με το σκεπτικό ότι απλά εκτελούσαν εντολές του πολιτικού τους προϊσταμένου (Παπαντωνίου, που βέβαια είχαν φροντίσει να παραγραφούν οι ευθύνες του) ;
    Και πολλά άλλα …. Τέλος:
    *Αληθεύει ότι θα είστε υποψήφιος με το πασόκ στις επόμενες εκλογές, κύριε Κολιούση;
    …………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    ΠΕΡΙ ΑΔΕΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ:
    * Αληθεύει ότι ο εισαγγελέας Κολιούσης είναι πρώτος ξάδελφος του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Αχιλλέα Κολιούση;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του πασόκ και μάλιστα ήταν και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ το 1986, επί Αντρέα Παπαντρέου;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ το 1996, επί Κώστα Σημίτη;
    *Αληθεύει ότι to 2001 ο κ. Κολιούσης ήταν εισαγγελέας στην δίκη της ΔΕΚΑ (κλέψιμο των χρημάτων των ταμείων στο Χρηματιστήριο το 2000), που αθώωσε τους γνωστούς πέντε εγκάθετους του καθεστώτος, με το σκεπτικό ότι απλά εκτελούσαν εντολές του πολιτικού τους προϊσταμένου (Παπαντωνίου, που βέβαια είχαν φροντίσει να παραγραφούν οι ευθύνες του) ;
    Και πολλά άλλα …. Τέλος:
    *Αληθεύει ότι θα είστε υποψήφιος με το πασόκ στις επόμενες εκλογές, κύριε Κολιούση;
    …………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    ΠΕΡΙ ΑΔΕΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ:
    * Αληθεύει ότι ο εισαγγελέας Κολιούσης είναι πρώτος ξάδελφος του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Αχιλλέα Κολιούση;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του πασόκ και μάλιστα ήταν και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ το 1986, επί Αντρέα Παπαντρέου;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ το 1996, επί Κώστα Σημίτη;
    *Αληθεύει ότι to 2001 ο κ. Κολιούσης ήταν εισαγγελέας στην δίκη της ΔΕΚΑ (κλέψιμο των χρημάτων των ταμείων στο Χρηματιστήριο το 2000), που αθώωσε τους γνωστούς πέντε εγκάθετους του καθεστώτος, με το σκεπτικό ότι απλά εκτελούσαν εντολές του πολιτικού τους προϊσταμένου (Παπαντωνίου, που βέβαια είχαν φροντίσει να παραγραφούν οι ευθύνες του) ;
    Και πολλά άλλα …. Τέλος:
    *Αληθεύει ότι θα είστε υποψήφιος με το πασόκ στις επόμενες εκλογές, κύριε Κολιούση;
    …………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    ΠΕΡΙ ΑΔΕΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ:
    * Αληθεύει ότι ο εισαγγελέας Κολιούσης είναι πρώτος ξάδελφος του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Αχιλλέα Κολιούση;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του πασόκ και μάλιστα ήταν και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ το 1986, επί Αντρέα Παπαντρέου;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ το 1996, επί Κώστα Σημίτη;
    *Αληθεύει ότι to 2001 ο κ. Κολιούσης ήταν εισαγγελέας στην δίκη της ΔΕΚΑ (κλέψιμο των χρημάτων των ταμείων στο Χρηματιστήριο το 2000), που αθώωσε τους γνωστούς πέντε εγκάθετους του καθεστώτος, με το σκεπτικό ότι απλά εκτελούσαν εντολές του πολιτικού τους προϊσταμένου (Παπαντωνίου, που βέβαια είχαν φροντίσει να παραγραφούν οι ευθύνες του) ;
    Και πολλά άλλα …. Τέλος:
    *Αληθεύει ότι θα είστε υποψήφιος με το πασόκ στις επόμενες εκλογές, κύριε Κολιούση;
    …………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. .. ή μήπως έχει αρχίσει να με δουλεύει ακόμα και ο περιπτεράς ??? ...

    Τζών



    Ε ΡΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάντα με εκτίμηση

    babis


    ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΑΜΠΕΙΣ ΜΠΑΜΠΗ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ
    ΣΚΑΝΔΑΛΑ-ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ-ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ-ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ-ΨΕΜΜΑ-ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ-ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ-ΜΙΖΕΣ-ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ-ΑΔΡΑΝΕΙΑ-ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟΣ-ΑΤΟΜΙΣΜΟΣ-ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ-ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ-ΕΚΑΛΕΣ-ΤΕΝΝΙΣ ΚΛΑΜΠ-ΚΟΤΕΡΑ-ΒΙΛΛΕΣ-ΕΛΒΕΤΙΕΣ-OFFSHORE ΕΤΑΙΡΙΕΣ-ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ.
    Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΔ...ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΡΡΙΠΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ.
    ΤΕΛΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. (Eιχα φάει βαριά, από βραδύς και έβλεπα περίεργα όνειρα)

    The Vomiting

    21 Οκτώβριος 2008 10:10 πμ


    ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ......
    ΤΙ ΕΦΑΓΕΣ ??????
    ΑΥΤΟ ΑΜΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ, ΘΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ....


    ΦΑΝΤΑΣΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ (ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ),
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Αλαβάνος έχει απόλυτο δίκιο.
    ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ;
    Μήπως κύριε Καρχιμάκη γνωρίζετε το όνομα ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΛΛΗΣ;
    Μήπως κύριε Καρχιμάκη γνωρίζετε το όνομα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΛΑΣΣΑΚΗΣ;
    Μήπως κύριε Καρχιμάκη ξέρετε τη σχέση ανάμεσα στις προμήθειες του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης μεταξύ 1999-2004 και τη μονή Τοπλού;
    Μήπως έχετε κάποια σχέση με το Mega - Έθνος – Πρώτο Θέμα-Ημερησία και το λοιπό συγκρότημα Μπόμπολα, μέτοχο στην «βρετανική» εταιρία που ανέλαβε την αξιοποίηση;;;;;
    Δεν ξέρετε τίποτε λοιπόν από μεσολαβήσεις, ερωτήσεις στη βουλή, πιέσεις κλπ για την επένδυση των Κυπρίων (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΛΕΖΟΙ) ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ.
    TΙΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ;
    ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΙΜΩΣΑΝ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ BLOGS ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ.
    Περιμένουμε ΑΚΟΜΗ την απάντησή σας, κύριε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 21 Οκτώβριος 2008 10:25 πμ

    ----------------------------------



    Θόδωρε,

    ό,τι κι αν είναι ο κολιούσης,

    τι σχέση έχει με το αν εσύ παντελόνιασες (ή όχι) χρήμα από τη μεταπώληση του νερού της βιστωνίδας;




    Θόδωρε,

    ό,τι κι αν είναι ο κολιούσης,

    τι σχέση έχει με το αν εσύ παντελόνιασες (ή όχι) χρήμα από τη μεταπώληση του νερού της βιστωνίδας;




    Θόδωρε,

    ό,τι κι αν είναι ο κολιούσης,

    τι σχέση έχει με το αν εσύ παντελόνιασες (ή όχι) χρήμα από τη μεταπώληση του νερού της βιστωνίδας;



    Θόδωρε,

    ό,τι κι αν είναι ο κολιούσης,

    τι σχέση έχει με το αν εσύ παντελόνιασες (ή όχι) χρήμα από τη μεταπώληση του νερού της βιστωνίδας;




    Θόδωρε,

    ό,τι κι αν είναι ο κολιούσης,

    τι σχέση έχει με το αν εσύ παντελόνιασες (ή όχι) χρήμα από τη μεταπώληση του νερού της βιστωνίδας;




    Θόδωρε,

    ό,τι κι αν είναι ο κολιούσης,

    τι σχέση έχει με το αν εσύ παντελόνιασες (ή όχι) χρήμα από τη μεταπώληση του νερού της βιστωνίδας;




    Θόδωρε,

    ό,τι κι αν είναι ο κολιούσης,

    τι σχέση έχει με το αν εσύ παντελόνιασες (ή όχι) χρήμα από τη μεταπώληση του νερού της βιστωνίδας;


    -------------------------


    Θόδωρε,

    ό,τι κι αν είναι ο κολιούσης,

    τι σχέση έχει με το αν εσύ παντελόνιασες (ή όχι) χρήμα από τη μεταπώληση του νερού της βιστωνίδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση