GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αύριο το απόγευμα η ...προθέρμανση

. ... στη Βουλή για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου . Στις 6 το απόγευμα αύριο αρχίζει στη Βουλή η συζήτηση για τη σύσταση Εξεταστικής Ε...

.
... στη Βουλή για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου
.
Στις 6 το απόγευμα αύριο αρχίζει στη Βουλή η συζήτηση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. Θα την ψηφίσουν όλα τα κόμματα. Το ...μακελειό πάντως θα γίνει την Παρασκευή το πρωί στη συζήτηση για την Προανακριτική. Αυριο θα έχουμε απλώς την ...προθέρμαναση.
-------------------------

14 σχόλια

  1. Ντεμέκ Δεξιοί στενόμυαλοι φανατικοί, βάλτε λίγο το μυαλό να δούλεψη και σκεφτείτε το μέλλον της παράταξης και αφήστε τις παπαριές με τα άλλα κόμματα!
    Το πρόβλημα στο άμεσο μέλλον η ΝΔ το έχει,με τον άνθρωπο που κάναμε Πρόεδρο και τι θα επακολουθήση,έτσι πως έγιναν τα πράγματα μέσα στο κόμμα!!
    Ιστορικά, τα λέγαμε κάποτε...
    και θα είμαι σκληρός πλέον και θα τα πω έξω απο τα δόντια...
    Ρωτήστε την Κα Σιάπικα, στην ΕΡΤ3να σας πει για τον βλάκα πισωγλέντη Μπουχέσα, πως γαμιόταν με τον πρώην άνδρα της, τον χρυσοχόο Βιλδηρίδη, στην Βίλλα του, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής και μετά μιλάτε, για τον Ακαταλληλότερο μη άνδρα πισωγλέντη!!
    Μετά ρωτήστε τον Γκόμενο,πρώην και νυν(μεγάλο επιχειρηματικό παράγοντα της Θεσ/νίκης),πως πασάρισαν την Γκόλφω στον Ακαταλληλότερο, για να φανεί, ανδροπρεπείς οικογενειάρχης(Ξέρει ο Ζαχόπουός, αλλά πολύ καλά και ο Ρουσοπουλος)!
    Άντε δεξιοί αδελφο-μάγκες, είστε συνυπεύθυνοι γι'αυτόν που στηρίζετε και γράφετε όλες τις παπαριές εδώ, άντε ρωτήστε και ψάξτε!!
    **Υποσημείωση:
    Όλα αυτά τα ξέρει ο Μεγάλος Μητσοτάκης, από την εποχή που ήταν πρόεδρος του Αρείου Πάγου ο Κόκκινος,του έδωσε την Δικογραφία την Κας Σιάπικα με όλο το υλικό, όταν έκανε μήνυση τον άνδρα της και φυσικά με τα Ντοκουμέντα του Μπουχέσα, όπου η εισαγγελία Θεσ/νίκης,λόγω Γέρου καραμανλη,την είχε βάλει άρων άρων στο αρχείο!!
    Έτσι ο Μητσό τον έχει δεμένο τον Μπουχέσα από όλες τις Μπάντες!!
    Μην εκπλήσσεστε να δείτε το σενάριο τύπου Σημίτη, να επαναλαμβάνεται, με Μπουχέσα Ντόρας!
    Αυτά από μέσα από την ΝΔ!
    Δεν με ενδιαφέρουν οι Πασόκοι και το ΠΑΣΟΚ, ο χώρος μας που χτυπάει διάλυση! Δεν βλέπετε τι γίνεται στις ΝΟΔΕ???
    Αυτά κάποτε κάποιοι ρομαντικοί μέσα στο κόμμα τα είχαμε προβλέψει, όμως ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι και γραφικοί της παράταξης!!
    Γιατί, τότε ο Καραμανλής?? Τι Ιστορία είχε, εκτός από το όνομα??
    Γιατί όχι διαδικασίες, να βρεθεί ένας γνήσιος ηγέτης της παράταξης μέσα από δημοκρατικές πραγματικές διαδικασίες και όχι σικέ, ώστε να μην έχουμε ονομαστικούς εγκάθετους και εμείς να παριστάνουμε μόνο τους χειροκροτητές??
    Δεν βλέπετε πως καταντήσαμε το κόμμα?? Αν είχαμε πραγματικές διαδικασίες, θα χωρούσαν τώρα Ρουσόπουλοι? Εμείς φταίμε!!
    Μετά μας φταίνε οι άλλοι και τρώμε τις σάρκες μας, που μου θυμίζουν κομμουνιστικά καθεστώτα,εχθροί του κόμματος, αντάρτες που θέλουν να ρίξουν την Κυβέρνηση και ένα κάρο παπαριές(οι περισσότεροι γνήσια τέκνα της παράταξης).Αλλά έχουμε γεμίσει ένα λόχο Σώγαμπρους, που πιασανε τις καρέκλες και επικαλούνται τον μπαμπούλα Πασοκ!
    Ε όχι, φτάνει πια! Να πάρουμε το κόμμα στα χέρια μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν ειστε πλούσιοι και δεξιοί συγχαρητήρια! τα συμφέροντα σας προστατέυετε!!

    αν είστε δεξιοί μικρομεσαίοι, διαβάστε νεώτερη ιστορία και ίσως από ντροπή αλλάξετε.

    αν είστε δεξιοί μεροκαματιάρηδες να πάτε στη μονη βατοπεδιου, στη παναγια σουμελα, στη παναγια ναξου - παρου - τηνου ή όπου μπορείτε να σας διαβάσουν καμιά ευχή.

    μην ταυτίζεστε με προδότες - ταγματασφαλήτες, βασιλοχουντικούς, φασίστες, κλέφτες κουμπάρους, αιμοδηψείς δολοφόνους μεϊμαρακο-βουλγαρακο-ντοράκηδες.

    τους πασόκους μόνο για διαφθορά μπορείτε να κατηγορήσετε.

    εγκλήματα όσο και να ψάξετε δεν θα βρείτε στο χώρο τους.

    αντίθετα, η ιστορία της δεξιάς είναι γεμάτη με δολοφόνους, αποστάτες, βασανιστές και απόκρυφους με το-ζόρι-παντρεμένους- πισωγλέντηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντίθετα, η ιστορία της δεξιάς είναι γεμάτη με δολοφόνους, αποστάτες, βασανιστές και απόκρυφους με το-ζόρι-παντρεμένους- πισωγλέντηδες!!!

    21 Οκτώβριος 2008 8:35 μμ



    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο

    21 Οκτώβριος 2008 8:32 μμ

    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ......


    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΤΣΙ Η ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ....
    "ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΡΑΣ" .....

    ΑΧ ΚΑΛΕ ......
    ΣΚΙΑΧΤΗΚΑΜΕ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ...

    ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ....

    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΞΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ....

    ΑΠΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τον αντιδεξιό των 8.35

    Ε, όχι και η δεξιά έχει δολοφόνους.
    Οι αριστεροί αντάρτες 1942-1944 (Κατοχή και Δεκεμβριανά) και 1947-1949 τι έκαναν άλλο από δολοφονίες. Τον σοσιαλιστή συνταγματάρχη Ψαρρό ποιος τον δολοφόνησε (μήπως ήταν οι αντάρτες του Βελουχιώτη και δεν το ξέρετε;), τα θύματα της 17 Νοέμβρη ποιος τα δολοφόνησε, μήπως είναι δεξιός ο Κουφοντίνας και η παρέα του και δεν το ξέρουμε.
    Φαίνεται η κομμουνιστική προπαγάνδα έχει αλλοιώσει τον εγκέφαλο μερικών που σχολιάζουν με φανατισμό χωρίς να ξέρουν ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυβερνητικοί βουλευτές, ιδού η ευκαιρία να άποδείξετε ότι είστε οπαδοί της κάθαρσης και όχι υπηρέτες ιδιοτελών συμφερόντων!
    Κρίνεται το μέλλον της άθλιας παράταξής σας και η προσωπική ηθική σας υπόσταση. Για να δούμε, πόσο, μα πόσο πουλημένοι και ανήθικοι είστε ....
    Όσο για τα ψευτοδιλήμματα περί Εξεταστικής ή Προανακριτικής Επιτροπής, αυτά να τα λέτε στους χαζούς που σας ψηφίζουν. Στις Δημοκρατίες, όταν απαιτείται, τις λύσεις τις δίνει ο εξεγερμένος λαός. Αυτό να το θυμάστε καλά, εκεί στο μαντρί, όπου μηρυκάζετε τη βλακεία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΣΤΟΚΙΑ
    ΕΙΠΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ
    ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΡΙΚΗ ΑΝΩΤΑΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ
    ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ
    ΣΕ ΑΥΤΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ Ο ΚΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣ ΔΡΥΣ?Ι;I.Q.PASOK AND JEFFRY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΑΣΟΚΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑ (.ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΝΔ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 50%ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΑΣ ΤΟΣΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ?ΦΑΣΙΣΤΕΣ?ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ? ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΡΕΤΙΡΕ?ΔΕΝ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΑΝΕ ΔΕΝ ΚΛΑΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝΤΑΙ ΔΕΝ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΣΗΜΕΙΩΤΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΣΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Η ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ.ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ.ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ Η ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΑΣ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΠΩΣ ΜΙΚΡΟΣ ΕΠΑΙΖΕΣ ΚΡΥΦΤΟ ΜΕ ΔΕΞΙΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε που μιλάς για τον "μπουχέσα πισωγλέντη",έκανες ένα λάθος....
    Ο Βιλδιρίδης ήταν ο πισωγλέντης, όχι ο μπουχέσας...Τους έπιασε η κυρία, να τον έχει καρφωμένο βαθία στην κωλάρα του άντρας της! Ο "Μπουχέσας" είναι γνωστός κολόμπος της Θεσ/νίκης!!!Εχει σκίσει πολλά κολαράκια!Οπως και ο Θείος του που γαμούσε την "Λαμπρινή" τον Ευταξία!Ο χρυσοχώος είχε μεγάλη δύναμη στην ΝΔ της Θεσ/νίκης.Τότε ο Μπουχέσας, ήθελε να βγεί Βουλευτής..Τι να κάνει? Οτι και ο Θείος του.Βρήκε έναν κώλο να γαμήσει για να βγεί Βουλευτής!
    Αλλά ξέρεις κάτι???
    Πολύ φοβάμαι πως θα γαμήσει και τον Γιωργάκη, με το γυμνασμένο κολαράκι! Επισης η Ντόρα ως γνωστόν, λατρεύει την οπισθογέμιση!
    Θα την γαμήσει κι αυτήν με κλειστά μάτια, νομίζοντας πως γαμάει τον Μητσοτάκη!
    Ολους θα μας γαμήσει!!!
    Τέτοιο γαμιά προθυπουργό η Ελλάδα είχε να δει πολλά χρόνια!
    Μάγκες κρύψετε τους κώλους σας, έρχεται ο προθυπουργός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε μαλάκα 11:57 μμ, το πρόβλημά σου είναι, να αποδείξης αν ο Καραμανλής είναι Ανδρας καλέ!! και αν γαμίση τον Γιωργάκη? Ε και? Αντε να τον γαμίση! Λύθηκε τόρα το πρόβλημά σου, σχετικά με τα τεκτενόμενα με την παράταξη? Εθελοτυφλείς και νομίζεις οτι αν κάνεις σκληρή κριτική θα κάνεις κακό!Ε αντίθετα πρέπει να φωνάξουμε όλοι μαζι και να τους στείλουμε στο διάολο που μας πρόδωσαν! Το ότι θα πάμε στην αντιπολύτευση απαξιώνοντας τους δικούς μας, δεν σε προβήματίζει??
    Μπράβο!! Διασπούμε το χώρο,διώχνουμε τους δικούσ μας σπιτι και είμαστε ευχαριστημένοι με τους Σώγαμπρους και εσυ λεγε
    "γάμα τον Γιωργακη" και τελικοι γαμημένοι θάμαστε εμείς!!
    Μέχρι τόρα περίμενα καποια πρωτοβουλία και είχα μια ελπίδα να κανει κάτι σαν πρόεδρος και προθυπουργος,σχετικα με τον εκτροχισμο της παράταξης αλλά όπως το περίμενα ενα τίποτα!!
    Κατάλαβες τόρα μαλάκα, γιατι μηλώ τόσο σκληρα? Δεν με ενδιαφέρει κανένα πρόσωπο, ούτε ο Καραμανλής, αλλά η παράταξη! Εξ'άλλου δεν το κρύβω, δεν θεωρούσα τον Καραμανλή κατάλληλο για πρόεδρο του κόμματος!
    Τι έχει? Ποιά προσόντα? Μόνο το όνομα!!Ε και? σε καλύπτει αυτο εσένα? Αν ναί, τότε να τα λούζεσαι όλα! Εγώ δεν θα απολογούμαι για τα λαμόγια που κάποτε κατηγορούσαμε!
    Εντάξι? Τέλοςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΕΡΙ ΑΔΕΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ:
    *Το 2001 ο H. Κολιούσης ήταν εισαγγελέας στην δίκη της ΔΕΚΑ (κλέψιμο των χρημάτων των ταμείων στο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ το 2000), παίρνοντας το μέρος της ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Το πράσινο δικαστήριο αθώωσε τους γνωστούς πέντε εγκάθετους του καθεστώτος, με το σκεπτικό ότι απλά εκτελούσαν εντολές του πολιτικού τους προϊσταμένου (Παπαντωνίου, που βέβαια είχαν φροντίσει να παραγραφούν οι ευθύνες του).
    * Αληθεύει ότι ο εισαγγελέας Κολιούσης είναι πρώτος ξάδελφος του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Αχιλλέα Κολιούση;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του πασόκ και μάλιστα ήταν και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ το 1986, επί Αντρέα Παπαντρέου;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ το 1996, επί Κώστα Σημίτη;
    Και πολλά άλλα …. Τέλος:
    *Αληθεύει ότι θα είστε υποψήφιος με το πασόκ στις επόμενες εκλογές, κύριε Κολιούση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. .


    +++++++++++++++++++++++++++++++

    ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ...

    +++++++++++++++++++++++++++++++



    Έχουμε έναν (τουλάχιστον) υπουργό του πασοκ ο οποίος, λίγο πριν τις εκλογές, μεθοδεύει την παραχώρηση της λίμνης στους καλόγερους, εν γνώσει του ότι η τελική πράξη μεταβίβασης θα γίνει από την επόμενη κυβέρνηση.

    (Αφού ήταν γνωστό σε όλους ότι το πασοκ θα τις έχανε εκείνες τις εκλογές).

    Δεν σας πέρασε καθόλου από το μυαλό η εκδοχή της "συνέχειας του δικομματικού κράτους";

    Πόσο απίθανο είναι να είχαν προσυννενοηθεί, για όλη αυτή την ιστορία, στελέχη (και ηγεσίες) και των δύο κομμάτων, έτσι ώστε να γίνει η δουλειά;

    Πόσο απίθανο είναι να έχει ενορχηστρωθεί ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ η εξής φάμπρικα:

    "Την μιση δουλειά εσύ, την άλλη μισή δουλειά εγώ, και τα ωφέλη μισά-μισά, αφού πρώτα θα αλληλοβριστούμε, για τα μάτια του κόσμου, όταν μας πάρουν χαμπάρι";


    (Τη στιγμή που καθένας από τους δύο "εταίρους" ΗΞΕΡΕ τι παει να κανει ο άλλος! Και δεν ήταν το πασόκ που έβγαλε την ιστορία στη φόρα, καθώς την συγκάλυπτε, για χρόνια, όπως ξέρουμε όλοι, με αντάλλαγμα την "ασυλία" του για τις μεθοδεύσεις της μονής τοπλού. Ως γνωστόν, την ιστορία την έφερε, ύστερα από τέσσερα χρόνια "ενταφιασμού" της, ο κοντομηνάς, όταν τον στρίμωξε ο θόδωρας με απειλή δικαστικών περιπετειών, αν δεν "συμμορφωνόταν προς τα υποδείξεις"...)


    Προς τι, λοιπόν, όλη αυτή η φασαρία των ημερών; Πρώτη φορά είναι που "μη-εκκλησιαστικά" πρόσωπα αυξάνουν την περιουσία τους, σε συνεργασία με καλόγερους που σαλαμοποιούν ακίνητη περιουσία των μονών τους; Όχι βέβαια!

    Όλο το κόλπο για να "καταπιείς" την λαμογιά του υποτιθέμενου αντίπαλου, είναι να σε έχουν εξαναγκάσει, προηγουμένως, να δείξεις πρώτα "κατανόηση" για την ίδια λαμογιά που έχουν ξεκινήσει οι "δικοί σου".

    Και από εκεί και περα, ακολουθεί ύπνος βαθύς, ώστε να ξαναγίνεις το πρόθυμο ζόμπι που θα κουνάει σημαιάκια στις πλατείες των προεκλογικών συγκεντρώσεων, κάτω από την εξέδρα που μιλάει ο ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ τον οποίο άλλοι έχουν επιλέξει, πριν από σένα για σένα...

    Φίλοι μου, ΔΕΝ υπάρχουν "δικοί μας"! Άντε, να δεχτώ (καταχρηστικά) ότι "δικός μου" είναι εκείνος που μου κανει κάποιο διορισμό ή ρουσφέτι. Πού, στην πράξη, δεν είναι "δικός μου" αλλά απλά με μετατρέπει σε "δικό του" - υποχείριο, φυσικά!

    Αν δεν έχουμε άμεσα προσωπικό συμφέρον από καποιο κόμμα, ο μόνος δρόμος για τη σωτηρία της (πολιτικής) ψυχής μας είναι να φτύνουμε νυχθημερόν όλους αυτούς που, αποφεύγοντας την αυτοκριτική, μας εξαπατούν.

    Και μας εξαπατούν και οι ΔΥΟ, δείχνοντας, εκ περιτροπής, τις (παραγράψιμες και ατιμώρητες) ατιμίες του "υποτιθέμενου αντίπαλου".

    Και όχι, βέβαια, ενός "υπαρκτού αντίπαλου" αλλά, στην πράξη, ενός "συνεταίρου", σε αυτό το κακοστημένο θέατρο σκιών που υπάρχει, διαχρονικά, για να εξαπατά τον εσμό ημών των υπερχρεωμένων ηλιθίων.

    Πού, φυσικά, αν παύαμε να είμαστε ηλίθιοι, κάτι άλλο -περισσότερο αποτελεσματικό- θα επινοούσαν για να μας διατηρούν στην πλάνη μας.

    Από τη στιγμή όμως που τους βλέπουμε να μην μπαίνουν στον κόπο της δημιουργίας του "νέου", αλλά να αρκούνται στο να παραμένουν στα ίδια και τα ίδια, αυτό αποδεικνύει ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ότι εξακολουθούν να μας θεωρούν χαϊβάνια, στον αιώνα τον άπαντα!

    Και, κατά τη γνώμη μου, δεν έχουν καθόλου άδικο...



    παμισος


    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση