GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Οδύσσεια ενός γιατρού του ΕΣΥ...

Αυθαιρεσίες από το Δ.Σ. πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και απόφαση κόλαφος από το Διοικητικό Εφετείο που δικαίωσε τον γιατρό! . Γράφει η Σμαρά...

Αυθαιρεσίες από το Δ.Σ. πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και απόφαση κόλαφος από το Διοικητικό Εφετείο που δικαίωσε τον γιατρό!
.
Γράφει η Σμαράγδα Κοκκόρη
.
Σε Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Δυτικής Αττικής, σχετικά νέο, που μαστίζεται από απεργίες νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού, παρατηρούνται και φαινόμενα αυθαιρεσίας του Δ.Σ. εις βάρος των γιατρών του ΕΣΥ.
Συγκεκριμένα, από τον Ιανουάριο του 2007 αρχίζει η περιπέτεια ενός γιατρού, αναπληρωτή διευθυντή ΕΣΥ σε αυτό το νοσοκομείο. Ο γιατρός κατήγγειλε με εξώδικη διαμαρτυρία του την απαράδεκτη και υποτιμητική συμπεριφορά πανεπιστημιακού συναδέλφου του, κατά την ώρα που εκτελούσε τα καθήκοντά του εντός του χειρουργείου!!! Επί ένα έτος, στη συνέχεια, αντιμετώπιζε σειρά προβλημάτων και "καψονιών" στη δουλειά του.
Τον Φεβρουάριο του 2008 έκανε νέα εξώδικη διαμαρτυρία προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου,τονίζοντας τις αυθαιρεσίες του Διευθυντή της κλινικής για την λειτουργία στην κλινική ατόμων εκτός πανεπιστημίου και ΕΣΥ (ιατροί του ΙΚΑ). Μετά την εξώδικη διαμαρτυρία του ο Διευθυντής της κλινικής με τον Αναπληρωτή κατασκεύασαν δήθεν σειρά "παρατυπιών πρωτοκόλλου" στην διενέργεια χειρουργείου.
Η απάντηση της Διοίκησης σε αυτή την καταγγελία του γιατρού μετά από εισήγηση του διευθυντή της πανεπιστημιακής κλινικής ήταν να τον καταδικάσουν με συνοπτικές διαδικασίες ερήμην του σε αργία. Η απάντηση όμως του Δ.Σ ήταν διάτρητη, ενδεικτικό είναι ότι δεν συμμετείχε στην συνεδρίαση εκπρόσωπος των γιατρών και δεν τον κάλεσαν σε απολογία.
Γι' αυτό, πρόσεφυγε τον Μάρτιο του 2008 στο Διοικητικό Εφετείο το οποίο έκρινε ότι πρέπει να ανασταλεί η απόφαση του Δ.Σ. Επίσης, φαίνεται πόσο παράτυπη είναι η συγκεκριμένη απόφαση της Διοίκησης από το ότι και το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο που παραπέμφθηκε ο γιατρός επέστρεψε το φάκελο πίσω ως ελλιπή. Μετά την πλήρη απομόνωσή του ο γιατρός εξαναγκάσθηκε να ζητήσει απόσπαση σε επαρχιακό Νοσοκομείο...
Και να φαντασθείτε ότι ο εν λόγω γιατρός που εξοστρακίσθηκε κακήν κακώς από τους Πανεπιστημιακούς, είχε εξειδικευθεί στην Αμερική.
Η ''αμαρτία" του ήταν ότι ήθελε να προσφέρει τις Ιατρικές του γνώσεις στον απλό κόσμο.
Ιδού τα χάλια της Υγείας, κύρε υπουργέ και κύριοι αρμόδιοι...
-----------------------------------

21 σχόλια

  1. Καλά εσείς που τα ξέρετε όλα,
    δεν θα μας πείτε τι θα γίνει με
    το "ΓΟΥΡΛΩΤΟ ΠΑΙΔΙ" και τις
    ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΕΣ ;;;;;;;



    ...και τον ανασχηματισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διερευνά μια μυστηριώδη αιμορραγική ασθένεια που προκάλεσε τρεις θανάτους στο Γιοχάνεσμπουργκ. Έως και 144 άτομα που είχαν έρθει σε επαφή με τα θύματα στη Νότιο Αφρική και τη Ζάμπια παρακολουθούνται.
    Η ασθένεια πιστεύεται ότι είναι κάποια μορφή αιμορραγικού πυρετού, ωστόσο τρία πιθανά αίτια -οι ιοί του Έμπολα, της Λάσα και του Ριφτ Βάλεϊ- έχουν αποκλειστεί, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας στη Γενεύη.
    Η υπόθεση ξεκίνησε στις 13 Οκτωβρίου όταν πέθανε μια ξεναγός που έφτασε στη Νότιο Αφρική από τη Ζάμπια με συμπτώματα που αποδόθηκαν σε δάγκωμα τσιμπουριού. Ο γιατρός που τη συνόδευε κατά την άφιξή της καθώς και μια νοσοκόμα επίσης υπέκυψαν στην ασθένεια λίγες ημέρες αργότερα.
    Οι ειδικοί του ΠΟΥ περιμένουν τα αποτελέσματα νεώτερων εξετάσεων την Κυριακή
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ? ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΜΠΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ? ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ κύριε
    12:46
    Με την ευκαιρία που γράψανε για
    την Οδύσσεια ενός γιατρού ,
    θέλω να γράψω για την Οδύσσεια ενός γουρλωτού παιδιού.
    Αν μπορούσταε ,θα ήθελα να σας παρακαλέσω να γράφατε ένα ποστ και για τον παλιό τραγουδιστή Τέρρυ Χρυσσό.
    Αν μπορούσατε να δημοσιεύατε μια παλιά φωτογραφία του.

    Εμείς εδώ στα Χανιά έχουμε εντυπωσιαστεί από την καταπληκτική του ομοιότητα με τον παλιό τραγουδιστή Τέρρυ Χρυσσό.....
    που έχει σημαίνων Χανιώτης (στην καταγωγή )πολιτικός που όλοι τον ξέρουμε σα υιό ...άλλης οικογένειας !!!
    Δεν μοιάζει καθόλου τον υποτιθέμενο μπαμπα του .
    Επίσης την εποχή που γεννήθηκε , πολύ Χανιώτες λένε ότι η υποτιθέμενη μαμά του δεν μπορούσε να κάνει παιδιά .
    Ήταν μεγάλη σε ηλικία.
    Με λίγα λόγια λένε εδώ ,
    ότι ο Χ διάσημος πολιτικός είναι παιδί του Τάδε και της Τάδε .
    Η υιοθετημένος είναι....
    η .........

    Πρέπει να ακούσατε τα Αμερικανικά κουτσομπολιά , τα σχετικά με την τελευταία γέννα της υποψήφιας αντιπροέδρου...


    Ένας Χανιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας 20χρονος Αλβανός είναι ο βιαστής που είχε σπείρει τον πανικό στο Γαλάτσι και ο οποίος βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας.

    Ο αλλοδαπός συνελήφθη λίγο μετά τις 7:00 το πρωί της Κυριακής στη λεωφόρο Βεΐκου, εκεί όπου πριν ακριβώς μια εβδομάδα και την ίδια περίπου ώρα είχε επιτεθεί και βιάσει 23χρονη κοπέλα που προσπαθούσε να μπει στο αυτοκίνητό της.

    Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 20χρονου μετά από αξιοποίηση των περιγραφών που είχαν στη διάθεσή τους. Τον δράστη αναγνώρισε το τελευταίο του θύμα, η 23χρονη.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΛΜΠΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. PRESS-GR ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ;
    Πολυ ενδιαφερον το αρθρο,αλλα η ανοιχτη επιστολη που σας εστειλαν και σας παρακαλεσαν να δημοσιευθει 260 οικογενεις απολυμενων απο τον Βερελη το 2003,που ακομα και σημερα ζητουν διαιωση απο το υπουργειο[στις 8/10/08,που μαζευτηκαμε εξω απο το υπουργειο μεταφορων,ενω ηρθαν ολα τα καναλια και καναμε και δηλωσεις,δεν μας επαιξε κανενα τους στις ειδησεις των 8.]
    Εσεις γιατι δεν μας δινετε χωρο ν'ακουστουμε,οταν μονο τα blogs μπορουν να μας δωσουν φωνη;
    Κι αυριο ,Δευτερα,εξω απο το υπουργειο μεταφορων θα ειμαστε,ζητωντας να μας αποκαταστησει το υπουργειο που μας εβλαψε το 2003.
    Τι φοβαστε;Να μην δυσαρεστησετε το ΠΑΣΟΚ και δεν μας δινετε βημα; Τοτε γιατι διαφημιζετε οτι στην σελιδα σας εχουν χωρο ολες οι καταγγελιες;
    Εγω θα συνεχισω να σας στελνω με mail την ανοιχτη επιστολη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ,ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ Ν'ΑΝΕΒΕΙ;
    ΟΥΤΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ,ΟΥΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ.
    ΟΙ 260 ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΒΕΡΕΛΗ.
    [ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ,ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ BLOGS;]
    Εμεις θα περιμενουμε να μας δωσετε βημα,εχετε μηνυμα στον υπολογιστη σας,απο τους 260 απολυμενους του Βερελη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί λέτε και προβάλλεται τα ίδια κόμματα και "πολιτικούς" και δεν κάνετε ούτε μια αναφορά στην ένωση κεντρώων με τον βασίλη λεβέντη;;;;;;; με το να βγάζετε στην φορα για το τι κάνουν και δεν κάνουν δεν βγαίνει τίποτα αλλα μονο τους ιδιους αναπαράγεται και διαφημίζεται εμμέσως πλην σαφώς!!!!!!!!


    η ένωση κεντρώων έχει φιμωθεί από όλα τα μμε λόγο ότι λέει την αλήθεια και προπάντων έχει ονομάσει δημόσιος τους κλεφτες του χρηματιστηρίου δηλαδή τους καναλάρχες!
    δείτε τις εκπομπές τις ένωσις κεντρώων μέσο τις ιστοσελίδας http://www.enosikentroon.gr/ και βγάλτε συμπεράσματα για το τι άνθρωπος είναι!!!
    είναι ο μονος πολιτικός στην ελλάδα που λέει την αλήθεια!!!
    http://www.enosikentroon.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Νατασούλα η νηπιαγωγός όμως αυτά τα ξεπέρασε σαν αστραπή λόγω αξιοκρατίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολυ ωραια,κυριε Καψαμπελη,συνεχιζεις να μην ανεβαζεις τα δικα μου σχολια οσον αφορα την λογοκρισια που κανεις στο σχολιο μου για τους 260 απολυμενους του Βερελη.Μια ερευνα που εκανα τωρα ,βαζοντας το ονομα σου στο google,μου επιβεβαιωσε το οτι δεν θες να δυσαρεστησεις το ΠΑΣΟΚ.
    Εμενα παντως ο υπολογιστης μου,εχει ολα τα αξιοπρεπη μηνυματα που εχω στειλει στο blog σου,οπου φαινεται οτι ουτε βριζω ουτε προσβαλλω κανεναν,για οποιον ενδιαφερθει να δει οτι λεω αληθεια οταν μιλαω για λογοκρισια στο press-gr.
    Bαζε εσυ το σχολιο για τον βιαστη και το αλλο με τον σωσια του Τερη Χρυσου,που γραφτηκαν μετα τα δικα μου σχολια.Τα ξαναλεμε,εστω και μεσω αλλου μπλογκ,να εισαι σιγουρος οτι δεν μπορω να δεχτω οτι ενας blogger ασκει λογοκρισια για να μην δυσαρεστησει τους φιλους του,οταν 260 οικογενειες απολυμενων απο το ΠΑΣΟΚ ζητανε ν'ακουστει η φωνη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΛΜΠΑΝΙΑ

    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣ,
    O ΣΚΑΤΙΑΡΗΣ O SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Bloopers Team ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΧΩΡΟ Ν'ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ.
    ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΡΕΛΗ.
    Απο τις οικογενειες 260 απολυμενων ιπταμενων συνοδων-φροντιστων, ανοιχτη επιστολη προς τον υπουργο μεταφορων ,κυριο Κωστη Χατζηδακη.

    Διακόσιοι εξήντα (260) ιπτάμενοι συνοδοί και φροντιστές της Ολυμπιακής Αεροπορίας (Υπεύθυνοι πληρώματος και εκπαιδευτές, με 10.000 ώρες πτήσης), ουσιαστικά ¨απολύθηκαν¨ στις 2/10/2003 με το Ν.3185/03,επι κυβερνησεως ΠΑΣΟΚ .(Με υποχρεωτική πρόωρη μειωμενη συνταξιοδότηση)

    Με τον νόμο 3185/03, προβλεπόταν, για όλους τους υποχρεωτικά συνταξιοδοτούμενους, βάσει τον διατάξεων του νόμου, καταβολή κινήτρων από τον «ειδικό Λογαριασμό Αποκρατικοποίησης» της Ολυμπιακής Αεροπορίας.
    Δυστυχώς, ακομα και μετα την αλλαγή της κυβέρνησης , δεν δόθηκε κανένα απολύτως κίνητρο στους 260 ιπτάμενους φροντιστές – συνοδούς όπως οι διατάξεις του νόμου προέβλεπαν.
    Αμεσως μετα προσελαβε η εταιρεια ισαριθμο αριθμο εποχικου προσωπικου,το οποιο πριν λιγο καιρο μονιμοποιησε.
    Αντιγραφω απο τον τυπο τις δηλωσεις που κανατε στις 8/10/08.

    ''-Σχετικά με τους 260 πρώην εργαζόμενους της Ολυμπιακής,κυριε υπουργε, που ήρθαν το πρωί εδώ. Αυτοί αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα. Υπάρχει στο μυαλό σας σκέψη για ρύθμιση; Μιλάμε για νέους ανθρώπους που έχουν βγει σε πρόωρη σύνταξη.
    -Οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται πραγματικά μπροστά σε ένα πρόβλημα που προέκυψε γιατί η λύση του 2003 είχε συνδεθεί με υποθέσεις που σχετιζόταν με το μέλλον και δεν ήταν μια στέρεα νομική λύση. Και αυτή είναι η διαφορά και για τους εργαζόμενους σε σχέση με την τωρινή λύση. Υπό την έννοια ότι τώρα οι εργαζόμενοι ξέρουν πόσα χρήματα θα πάρουν ποιες είναι οι αποζημιώσεις τους, ποιο είναι το ασφαλιστικό τους μέλλον, ποιο είναι το εργασιακό τους μέλλον. Τότε ήταν συνδεδεμένη η αποζημίωσή τους, με τη μελλοντική ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής, η οποία δεν έγινε. Το θέμα, όπως ξέρετε, είναι στα δικαστήρια. Πρέπει να σεβαστούμε, σε κάθε περίπτωση, τη διαδικασία που σχετίζεται με τη Δικαιοσύνη και από εκεί και πέρα είμαι στη διάθεσή τους για περαιτέρω διάλογο. Είναι όμως νομικά ένα θέμα που δεν σχετίζεται με τη σημερινή προσπάθεια ιδιωτικοποίησης."

    διαπιστωνω οτι αναγνωριζετε οτι ο νομος που μας απελυσε δεν στηριζοταν σε στερεη νομικα λυση κι οτι δεν αποζημιωθηκαμε γιατι οπως λετε, τοτε δεν εγινε καμμια ιδιωτικοποιηση με την οποια καποιοι ''σοφοι'' ειχαν συνδεσει την απολυση και αποζημιωση μας.
    Γνωριζετε πολυ καλα οτι τα δικαστηρια τοτε δεν μας δικαιωσαν και ουτε περιμενουμε κατι διαφορετικο στο μελλον.Επισης η αποκατασταση μας,δεν συνδεεται με την ελληνικη δικαιοσυνη αλλα μπορει να δικαιωθουμε μονο με τροπολογια του υπουργειου μεταφορων .
    Αλλα και στην περιπτωση που δικαιωθουμε δικαστικα[μετα απο 7 χρονια,μεχρι να τελεσιδικησει η αποφαση],ποιος θα μας αποζημιωσει κυριε υπουργε;
    Η Ο.Α που σε λιγους μηνες δεν θα υπαρχει;
    Το οτι πρεπει να σεβαστουμε τις δικαστικες απφασεις κι οτι απο κει και περα ειστε στην διαθεση μας,αδυνατω να το καταλαβω.Δηλαδη,αν δεν δικαιωθουμε 'η κι αν δικαιωθουμε [αλλα δεν θα χουμε απο που να ζητησουμε την αποζημιωση μας],θα 'ρθουμε μετα 7 χρονια να σας συναντησουμε για να βρειτε λυση;
    Αφου ειστε ανοιχτος σε διαλογο,δωστε τωρα την λυση κυριε Χατζηδακη,μια εταιρεια που ανηκει στην δικαιοδοσια του υπουργειου μεταφορων και ανηκει στο δημοσιο,δεν μπορει να φερεται με τετοια αναλγησια,οταν ειναι και η μονη υπευθυνη και υπολογη για το σοβαρο προβλημα τοσων οικογενειων.
    Δεν δουλευαμε σε ιδιωτικη εταιρεια κυριε υπουργε,σε κρατικη εταιρεια δουλευαμε και το κρατος καλειται τωρα να μας αποκαταστησει.
    Εφ'οσον αναγνωριζετε το δικαιο των αιτηματων μας,δεν χρειαζεστε την αποφαση της δικαιοσυνης.
    Η δικαιοσυνη αλλωστε,δεχθηκε την συνταγματικοτητα του νομου και δεν μας δικαιωσε τοτε...
    Οι εγκριτοι νομικοι συμβουλοι που εχετε,θα μπορεσουν σιγουρα να βρουν τον τροπο να μας αποκαταστησουν τωρα,με την σημερινη ιδιωτικοποιηση.
    Αν το θελησετε,μπορειτε να διορθωσετε το εγκλημα που διαπραχθηκε το 2003.
    Ισοτητα με τους υπολοιπους σημερινους συναδελφους μας και με τους ελληνες πολιτες γενικα,ζηταμε.Η απολυση μας ειχε σαν συνεπεια

    Α) Να χάσουμε το δικαίωμα της «εφάπαξ» αποζημίωσης του Ν 2112 που θα δικαιούμαστε με την ολοκλήρωση της καριέρας μας (25 ετια)
    Β) Να αναγκαστούμε να ζήσουμε τις οικογένειες με μια σύνταξη που αντιστοιχεί ουτε στο 1/4 των αποδοχών που θα λαμβάναμε ως εργαζόμενοι ,στερώντας μας το δικαίωμα να ασκήσουμε το επάγγελμα μας για πάντα,ή ενα οποιδηποτε αλλο επαγγελμα.Οσοι απο μας βρισκουν μαυρη εργασια,πρεπει να δεχονται τα μειωμενα μεροκαματα,να δουλευουν χωρις ωραριο και το βασικοτερο δεν εχουν το δικαιωμα να κολλανε πλεον ενσημα.
    Γ) Να μας στερηθεί για πάντα το δικαίωμα της πλήρους σύνταξης που έχουν όλοι οι Έλληνες εργαζόμενοι.

    Σας ευχαριστουμε και περιμενουμε να μας δικαιωσετε.Η ελληνικη δικαιοσυνη αποφανθηκε οταν προσφυγαμε ζητωντας να γυρισουμε στην δουλεια μας,οτι ο νομος που μας εδιωξε,ηταν συνταγματικος και δεν μας δικαιωσε.Η μονη μας ελπιδα για αποκατατασταση,ειστε εσεις.
    Το ελληνικο κρατος και το υπουργειο μεταφορων μας ζημιωσε για ολη μας την ζωη και μονο το ελληνικο κρατος και το υπουργειο μεταφορων,μπορει σημερα να μας αποκαταστησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. που πήγε το μπινελίκι μου, η απάντηση στο μπινελίκι του σκατιάρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. 4.45

    Είσαι απατεώνας!


    Μπορεί τα γεγονότα στα οποία αναφέρεσαι να είναι πραγματικά (άγνωστο) αλλά η χρήση της λέξης ¨απολύθηκαν¨, σε καρφώνει.

    ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ!

    Είσαι βαλτός, αλλά να το ξέρεις, οι "φίλοι" και εργοδότες σου, θα πάνε φυλακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1:05

    Θα σας υπενθυμίσω , σεμνά και ταπεινά, ότι την 04.04.2004 σε προεκλογική ομιλία του ο Κώστας Καραμανλής υποσχέθηκε να δικαιώσει όλες τις Πασοκικές αδικίες σαν την δική σας.
    Επίσης θα σας υπενθυμίσω ότι από την 08.04.2004 , ο Κώστας Καραμανλής ΕΙΝΑΙ πρωθυπουργός της Ελλάδας και οι πρώην υπουργοί του ''κακού'' Πασοκ στην καλύτερη περίπτωση είναι βουλευτές .
    Είτε λοιπόν το Press-gr δημοσιεύσει η όχι τα αντιΠασοκικά σας μπινελίκια και δίκαια παράπονα λίγη ωφέλειά θα σας κάνει.
    ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ...ΣΥΓΓΝΩΜΗ , ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.


    Ένας αναμένων συμβασιούχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 2.27

    Ρουσσοπουλάκι ,
    βλέπω ότι μέσα στην αγωνία του ο αμόρφωτος ΘΒΡ σας βάζει και εργαζόσαστε ακόμα και την Κυριακή.
    πες στον εργοδότη σου ότι σε κανονικές εκλογές δεν θα βρεί στην κάλπη ούτε τον ψήφο της άσχημης Μάρας .Μόνο η λίστα τον σώζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΜΕ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΞΩ, ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !! ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΟΛΙΤΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μαλακα καραγκιοζη 1.05 μμ αν ανοιξες τα γκαβα σου να δεις και να ακουσεις σημερα το πρωι στον αντ1 ο φουκαριαρης ο αλβανος δεν εφταιγε γιατι η μανταμιτσα πηγε με τη θεληση της.Την εξετασε ιατροδικαστης και δεν διαπιστωσε σημαδια κακοποιησης και το ομολογησε και η ιδια.Καλα κανουν οι bloopers λοιπον και στα χωνουν αγρια και χωρις σαλιο.Γκε γκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. φίλε 11.30,

    Υπάρχει μια διαφορά από αυτό που λες ως αιτία του "πολέμου" μας με αυτόν τον βλάκα.
    Η διαφορά ειναι ΠΟΛΥ σημαντική φίλε 11.30. Περα από την γνώμη μας για τους ναζί και τα ανθρώπινα δικαιώματα, του την πέφτουμε ανελέητα (και σε όποιον άλλον τότε μπει μπροστά μας) επειδή στην ομάδα μας έχουμε και Ελληνες μετανάστες στο εξωτερικό και δεν θέλουμε να μας (και τους) φέρεται κανεις έτσι. Δεν υποστηρίξαμε ποτέ το έγκλημα, αλλά δεν μπορεί η εξαίρεση να γίνει αιτία καλλιέργιας ξενοφοφίας και ρατσισμού.

    Με βάση αυτό το σκεπτικό, και με το δεδομένο ότι ως μετανάστες μας αφορά και εμάς, όποιος μπει μπροστά μας στη "μαχη" αυτή, θα υποστεί κάθε νόμιμη αλλά και ΜΗ συνέπεια. Θα τον ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ. Από ένα σημείο και μετά, δεν υπάρχει επιλογή, είναι θέμα επιβίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 5.30 το καταλαβαινω πολυ καλα αυτο που λετε παιδια γιατι και οι γονεις μου[περισσοτερο ο πατερας μου]εζησαν για πολλα χρονια στον Καναδα οπως επισης εχω αρκετους συγγενεις πρωτου βαθμου εκει γι'αυτο και ειμαι ιδιαιτερα ευαισθητη με το θεμα των μεταναστων.
    Υ.Γ ουτε εγω επικροτω την εγκληματικοτητα απλα οπως υπαρχουν καποιοι "κακοι" ελληνες ετσι υπαρχουν και καποιοι "κακοι"αλβανοι,ρουμανοι,ρωσοι,αγγλοι,γερμανοι κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση