GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτογραφίες από τις συγκρούσεις...

15 σχόλια

  1. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ... ΓΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ? ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «ΙΝΤΥΜΗΝΤΙΑ»;
    ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΦΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΠΗΓΕΣ;
    ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΙ ΑΔΕΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ:
    *Το 2001 ο H. Κολιούσης ήταν εισαγγελέας στην δίκη της ΔΕΚΑ (κλέψιμο των χρημάτων των ταμείων στο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ το 2000), παίρνοντας το μέρος της ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Το πράσινο δικαστήριο αθώωσε τους γνωστούς πέντε εγκάθετους του καθεστώτος, με το σκεπτικό ότι απλά εκτελούσαν εντολές του πολιτικού τους προϊσταμένου (Παπαντωνίου, που βέβαια είχαν φροντίσει να παραγραφούν οι ευθύνες του).
    * Αληθεύει ότι ο εισαγγελέας Κολιούσης είναι πρώτος ξάδελφος του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Αχιλλέα Κολιούση;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του πασόκ και μάλιστα ήταν και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ το 1986, επί Αντρέα Παπαντρέου;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ το 1996, επί Κώστα Σημίτη;
    Και πολλά άλλα …. Τέλος:
    *Αληθεύει ότι θα είστε υποψήφιος με το πασόκ στις επόμενες εκλογές, κύριε Κολιούση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πράσινα λαμόγια ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΑ!
    Μήπως για παράδειγμα θυμάστε το πόρισμα που έστειλε το 2001 η ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ σε εξεταστική της βουλής με το οποίο ο Σημίτης ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ και δήλωσε "άς πρόσεχαν" για τους χαμένους;
    Εκατομμύρια Έλληνες ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Αλαβάνος έχει απόλυτο δίκιο.
    ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 25 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ;
    Μήπως κύριε Καρχιμάκη γνωρίζετε το όνομα ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΛΛΗΣ;
    Μήπως κύριε Καρχιμάκη γνωρίζετε το όνομα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΛΑΣΣΑΚΗΣ;
    Μήπως κύριε Καρχιμάκη ξέρετε τη σχέση ανάμεσα στις προμήθειες του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης μεταξύ 1999-2004 και τη μονή Τοπλού;
    Μήπως έχετε κάποια σχέση με το Mega - Έθνος – Πρώτο Θέμα-Ημερησία και το λοιπό συγκρότημα Μπόμπολα, μέτοχο στην «βρετανική» εταιρία που ανέλαβε την αξιοποίηση;;;;;
    Δεν ξέρετε τίποτε λοιπόν από μεσολαβήσεις, ερωτήσεις στη βουλή, πιέσεις κλπ για την επένδυση των Κυπρίων (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΛΕΖΟΙ) ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ.
    TΙΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ;
    ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΙΜΩΣΑΝ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ BLOGS ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ.
    Περιμένουμε ΑΚΟΜΗ την απάντησή σας, κύριε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γραφική σε όλη την Ελλάδα έχει γίνει η πράσινη εμπάθεια απέναντι στο Ρουσόπουλο.
    Τον κατηγορούν ότι πήρε δάνεια για τα ακίνητά του (όπως και εκατομμύρια άλλοι Έλληνες), τον κατηγορούν ότι πήγε στο Άγιο Όρος (όπως και χιλιάδες άλλοι πολιτικοί όλων των κομμάτων), τον κατηγορούν ακόμη και ότι η γυναίκα του θέλει να εργάζεται σαν δημοσιογράφος (τι να κάνουμε αυτό το επάγγελμα έκανε και πριν τον γνωρίσει, να μείνει υποχρεωτικά στο σπίτι να πλένει πιάτα;).
    Όταν η Ζαχαρέα όμως δούλευε στο Mega και στον Alpha ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ κ.κ. Πρετεντέρη, Τσίμα, Τρέμη, Καψή, Σπυράκου, Ευαγγελάτε, Βερύκιε, Κύρτσο, Δελατόλα; Τότε δεν ήταν Υπουργός Επικρατείας ο Ρουσόπουλος;
    Τώρα τον κατηγορούν ως, λέει, ηθικό αυτουργό στην υπόθεση Βατοπεδίου γιατί είχε πνευματικό τον Εφραίμ (πάνω από 1000 άνθρωποι άχουν πνευματικό τον Εφραίμ).
    Τα «αντράχτα» στοιχεία για την ενοχή του είναι ότι ένας απολυμένος οδηγός είπε ότι είχε πάει τον Εφραίμ στου Μαξίμου και επίσης ότι «χέστηκε» και μία φοράδα σε άνα αλώνι. Α ναι, και ότι παραιτήθηκαν και δύο πράσινοι εισαγγελείς όταν ο προϊστάμενός τους πρόσθεσε ένα ακόμη εισαγγελέα για να επισπεύσει τη διαδικασία (προφανώς δεν αρέσει πολύ στους πράσινους η πολυφωνία).
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ γελάει με τις ανακολουθίες σας, συνάρτηση των ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ των αφεντικών σας, Μπόμπολα, Λαμπράκη, Κυριακού και Κοντομηνά.
    "Πουλημένοι τηλε-ηθοποιοί στην υπηρεσία αδίστακτων επιχειρηματιών" και οι χαζοχαρούμενοι φανατικοί πρασινοφρουροί επιχαίρουν για τις μαιμού δημοσκοπήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα που συζητάμε για «σκάνδαλα», γιατί οι καναλάρχες «εξαφάνισαν» από τα μαγαζιά τους τον Άκη, το Σημίτη, τη Βασούλα, το Λαλιώτη, το Χριστοδουλάκη, το Βερελή, τον Πάχτα, τον Παπαντωνίου και δεκάδες άλλα πράσινα μπουμπούκια;
    Οι καναλο-εκβαστές ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, μπας και μας πουλήσουν νέες ελπίδες και όνειρα.
    Αλλοίμονο όμως, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει 20 χρόνια κλεψιάς και παρακμής για ολόκληρες γενιές.
    Τζάμπα ξοδεύουν τα λεφτά τους στους τηλε-δημοσιογράφους οι καναλο-εκβιαστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ν.Δ. δεν είναι τέλεια, εξάλλου όπου υπάρχουν άνθρωποι είναι φυσιολογικό να υπάρχει διαφθορά.
    Η διαφορά των ημερών της Ν.Δ. με το πασόκ είναι ότι τα 20 πράσινα χρόνια είχε ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ των υπουργών και των ανώτερων κρατικών υπαλλήλων (προφανώς διορισμένων από τους πρασινοφρουρούς).
    Θυμίζω ότι ο Αντρέας είχε ταριφοποιήσει τη "λογική μίζα" και έλεγε μέχρι 500 εκατ. Θυμίζω ότι ο Παπαντωνίου (Υπουργός Εθνικής Οικονομίας) κατέστρεψε εκατομμύρια Έλληνες στο Χρηματιστήριο και δεν δικάστηκε κάν.
    Πριν οι πράσινοι οπαδοί κάνουν κριτική στη Ν.Δ. για τα λάθη και τις ανεπάρκειες της να θυμούνται την προίκα της θεσμοθετημένης διαφθοράς που άφησαν.
    Δεν είστε παρθένες κύριοι, έχετε παρελθόν και μάλιστα το χειρότερο!
    Διώξτε ΠΡΩΤΑ από το κόμμα σας όλους τους επώνυμους διεφθαρμένους του Σημίτη και μετά κάθε κριτική και πρότασή σας θα είναι καλοδεχούμενη.
    Μέχρι τότε ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε το σοβαροφανή τον Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. KALA TA MAT XEROYN SE KA8E EYKERIA NA BARANE ANEKPEDEFTOYS-AOPLOYS DIADILOTES KAI ENIOTE GEROYS KAI GRIES.XERETE GIATI?? GIATI STIS IDIOTIKES SXOLES POLEMIKWN TEXNWN POY PIGENOYN GIA NA EKPEDEFTOYN EKEI TOYS KATEBAZOYN TIS KYLOTES..FILARAKIA MPATSOYLIDES TI 8A GINEI AN MESA STOYS DIADILOTES AGANAXTISMENOYS POLITES KOPOTE KATEBOYN OI DASKALOI SAS,XERETE???FISIKA SAS KATHGORW GIA BIA APENANTI STOYS POLITES POY ZITANE TO DIKIO TOYS SE MIA DIADILOSH. OXI GIA TOYS GNWSTOYS AGNWSTOYS,POY 8ELOYN TO XYLO THS ARKOYDAS KAI TOYS XARIZESTE..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά, όλοι αυτοί που τους κρύβετε τα πρόσωπα είναι δεν είναι 20-άρηδες. Που είναι οι απεργούντες εργάτες και αγρότες (που έχουν λόγο να απεργήσουν;) Που είναι οι συναξιούχοι και οι νοικοκυρές που έχεουν επίσης πολλούς λόγος για απεργία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΜΥΑΛΟ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. DEN VLEPOUME KANENAN MEGALOSYNDIKALISTH KAI VOULEFTH NA TROEI KSYLO!!!
    STHN MEGALH BRETANIA PINAN KAFE??

    ETSI NOMIZETE 8A PARETE TIS EKLOGES???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. o dr ...itan ma ta paidia tou polytexneiou kai oxi me tous telmpexanades!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΔΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ:
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,Ο ΜΟΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΡ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ!!. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ "ΠΑΓΚΙΑΝΕΜΟ" ΜΗΝ ΦΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΨΙΛΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ...ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΑΡΑ...ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΝΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ".!!
    Ο ΦΟΙΤΗΤΟΚΟΣΜΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΙΣ "ΕΝΔΟΞΕΣ" ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ!!!ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΥΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΜΕ ΓΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ!!
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΜΕΓΑΛΟΙ" ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!!
    FRESSSSS FR

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση