GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε άτακτη φυγή η ΝΔ...

. Ο Πρ. Παυλόπουλος ανακοίνωσε την κυβερνητική απόφαση ότι δεν θα συμμετάσχει στη συζήτηση για την Προανακριτική Επιτροπή!!! . Δια του Προ...

.
Ο Πρ. Παυλόπουλος ανακοίνωσε την κυβερνητική απόφαση ότι δεν θα συμμετάσχει στη συζήτηση για την Προανακριτική Επιτροπή!!!
.
Δια του Προκόπη Παυλόπουλου, η κυβέρνηση ανακοίνωσε μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, ότι δεν θα συμμετάσχει αύριο στη διαδικασία επί της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής. Υπό τον φόβο των διαρροών, η ΝΔ τρέπεται σε άτακτη φυγή...
------------------------------------

83 σχόλια

  1. ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ Ο κ. ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ; (ο επωνομαζόμενος και αδέκαστος εισαγγελέας που προσπαθεί να φιμώσει η η παλιο-Ν.Δ.)
    *Το 2001 ο H. Κολιούσης ήταν εισαγγελέας στην δίκη της ΔΕΚΑ (κλέψιμο των χρημάτων των ταμείων στο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ το 2000), παίρνοντας το μέρος της ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ή όχι; Το πράσινο δικαστήριο αθώωσε τους γνωστούς πέντε εγκάθετους του καθεστώτος, με το σκεπτικό ότι απλά εκτελούσαν εντολές του πολιτικού τους προϊσταμένου (Παπαντωνίου, που βέβαια είχαν φροντίσει να παραγραφούν οι ευθύνες του).
    * Αληθεύει ότι ο εισαγγελέας Κολιούσης είναι πρώτος ξάδελφος του ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Αχιλλέα Κολιούση;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του πασόκ και μάλιστα ήταν και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ το 1986, επί Αντρέα Παπαντρέου;
    *Αληθεύει ότι ο Αχιλλέας Κολιούσης ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ το 1996, επί Κώστα Σημίτη;
    ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΓΓΡΑΨΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΘΗΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ?ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ
    ΑΓΡΟΤΕΣ,ΕΡΓΑΤΕΣ,ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ,ΦΟΙΤΗΤΕΣ
    ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ
    Η ΥΓΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΛΕΦΤΑ
    ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΠΑΣΟΚΟΙ
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Η ΧΩΡΑ ΔΙΗΡΧΕΤΟ ΜΙΑΝ ΚΡΙΣΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2004.
    ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2004 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΕΚΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΟΨΙΝ
    ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ,ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ,ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.
    Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ
    Η ΥΓΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΡΑΝΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΖΕΣ
    ΟΥΤΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΟΠΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΩΣ ΤΟ 2004.
    Η ΝΔ ΧΟΡΤΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΛΕΦΤΑ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
    ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ
    ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η Κ. ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΦΗΜΑ
    ΤΟ ΙΔΙΟ Ο Κ. ΣΟΥΦΛΙΑΣ,Ο Κ.ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ,Ο Κ. ΛΙΑΠΗΣ
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
    ΜΙΑ ΑΚΕΡΑΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΘΙΚΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΣΕΜΝΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΙ
    ΕΥΓΕ!!!


    ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΥΠΑΙΘΡΟΣ??
    ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ
    ΕΠΙ ΝΔ ΟΛΟΙ ΤΡΩΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ
    ΑΓΡΟΤΕΣ,ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ


    ΠΟΤΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ?
    ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΟΧΙ
    ΕΠΙ ΝΔ ΟΛΟΙ ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ


    ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

    ---------------------------------

    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΧΙΟΥΜΟΡ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ??
    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ Η Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γραφική σε όλη την Ελλάδα έχει γίνει η πράσινη εμπάθεια απέναντι στο Ρουσόπουλο.
    Τώρα τον κατηγορούν ως, λέει, ηθικό αυτουργό στην υπόθεση Βατοπεδίου, γιατί είχε πνευματικό τον Εφραίμ (πάνω από 1000 άλλοι έχουν πνευματικό τον Εφραίμ).
    Τα «αντράχτα» στοιχεία για την ενοχή του είναι ότι ένας απολυμένος οδηγός είπε ότι είχε πάει τον Εφραίμ στου Μαξίμου και επίσης ότι «χέστηκε» και μία φοράδα σε ένα αλώνι. Α ναι, και ότι παραιτήθηκαν και δύο πράσινοι εισαγγελείς, όταν ο προϊστάμενός τους πρόσθεσε ένα ακόμη εισαγγελέα για να επισπεύσει τη διαδικασία (προφανώς δεν αρέσει πολύ στους πρασινοφρουρούς η πολυφωνία).
    Τον κατηγορούν επίσης ότι πήρε 3 δάνεια ακινήτων (όπως και εκατομμύρια άλλοι Έλληνες), τον κατηγορούν ότι πήγε στο Άγιο Όρος (όπως και χιλιάδες άλλοι πολιτικοί όλων των κομμάτων), τον κατηγορούν ακόμη και ότι η γυναίκα του θέλει να εργάζεται σαν δημοσιογράφος (τι να κάνουμε αυτό το επάγγελμα έκανε και πριν τον γνωρίσει, να μείνει υποχρεωτικά στο σπίτι να πλένει πιάτα;).
    Όταν η Ζαχαρέα όμως δούλευε στο Mega και στον Alpha ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ κ.κ. Πρετεντέρη, Τσίμα, Τρέμη, Καψή, Σπυράκου, Ευαγγελάτε, Βερύκιε, Κύρτσο, Δελατόλα;
    Τότε δεν ήταν Υπουργός Επικρατείας ο Ρουσόπουλος;
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ γελάει με τις ανακολουθίες σας, συνάρτηση των ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ των αφεντικών σας, Μπόμπολα, Λαμπράκη, Κυριακού και Κοντομηνά.
    "Πουλημένοι τηλε-ηθοποιοί στην υπηρεσία αδίστακτων επιχειρηματιών" και οι χαζοχαρούμενοι φανατικοί πρασινοφρουροί επιχαίρουν για τις μαιμού δημοσκοπήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα που συζητάμε για «σκάνδαλα», γιατί οι καναλάρχες «εξαφάνισαν» από τα μαγαζιά τους τον Άκη, το Σημίτη, τη Βασούλα, το Λαλιώτη, το Χριστοδουλάκη, το Βερελή, τον Πάχτα, τον Παπαντωνίου και δεκάδες άλλα πράσινα μπουμπούκια;
    Οι καναλο-εκβαστές ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, μπας και μας πουλήσουν νέες ελπίδες και όνειρα.
    Αλλοίμονο όμως, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει 20 χρόνια κλεψιάς και παρακμής για ολόκληρες γενιές.
    Τζάμπα ξοδεύουν τα λεφτά τους στους τηλε-δημοσιογράφους οι καναλο-εκβιαστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε το σοβαροφανή τον Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Κύρτσος του Κοντομηνά πρέπει τελικά να είναι ο πιό κομπλεξικός άνθρωπος της τηλεόρασης. Προσπαθεί να κάνει τον αριστερό - ντουέτο με τον πρώην κομμουνιστή Βερύκιο - για το μεροκάματο από τον Interamericano αλλά δεν του βγαίνει, γιαυτό τσιρίζει υστερικά και οι απόψεις του δεν έχουν καμμία συνοχή.
    Μιλάμε για ΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πτώχευσε η πράσινη Altec αλλά τσιμουδιά στα κανάλια και τα blogs! Δεκάδες χιλιάδες ιδιώτες και επιχειρήσεις έχασαν τα λεφτά τους αλλά νεκροταφείο στις τηλεοράσεις.
    Το "ρεπορτάζ" των τηλε-ηθοποιών του Μπομπολο-Mega, του Κυριακο-Αντένα και του Κοντομηνάλφα μπορεί να ξέρουν τί χρώμα βρακί φοράει ο Αλογοσκούφης αλλά δεν πήραν χαμπάρι τί έκανε ο σύντροφός του και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του πασόκ κ. Αθανασούλης.
    Είδες ενημέρωση;
    Στο δικό μου χωριό το λένε ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαν επιληπτικοί ουρλιάζουν εναντίον του Καραμανλή οι ηθοποιοί Τρέμη, Πρετεντέρης, Τσίμας, Οικονομέας, Σπυράκη, Καψής, Καμπουράκης, Βερύκιος, Ευαγγελάτος, Χατζηνικολάου, Παπαδάκης, Μακρή, Χασαπόπουλος και λοιποί υπάλληλοι των καναλο-επιχειρηματιών Μπόμπολα, Λαμπράκη, Κόκκαλη, Κοντομηνά, Κυριακού και Αλαφούζου.
    Άλλοι φωνάζουν γιατί τους κυνηγά η δικαιοσύνη, άλλοι γιατί θέλουν τις ψηφιακές άδειες και άλλοι γιατί έρχεται το Δ’ Πακέτο από την Ε.Ε. (22 δις ευρώ). Όσοι πολίτες δεν είναι κάφροι καταλαβαίνουν τί συμβαίνει και δεόντως κλείνουν το χαζοκούτι λίγο πριν τις 8.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΑΓΟΙ ΛΑΓΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δύο μεγάλες εκπλήξεις και δύο αναμενόμενα βούρλα στη χθεσινή βουλή.
    -Έκπληξη πρώτη, η φοβερή σε περιεχόμενο και εκφραστική δεινότητα ομιλία του Ρουσόπουλου άφησε άφωνους τους πάντες (όχι μόνο τους 300 αλλά και όλους τους τηλεθεατές)
    -Έκπληξη δεύτερη, η μετριότατη ομιλία του πολυδιαφημισμένου καθηγηταρά Μπέννυ, που ήταν διαφήμιση του ξύλινου λόγου της δεκαετίας του 80, η απόλυτη βαρεμάρα.
    -Αναμενόμενο βούρλο πρώτο, ο Γιωργάκης που εκτός από το ότι δεν ξέρει ούτε να διαβάζει τους λόγους που του γράφουν, ήταν και εξαιρετικά υποτονικός στην έκφραση (μήπως έχει αναιμία, ή πρόβλημα με τα αιμοπετάλια, να το κυτάξει επειγόντως).
    -Αναμενόμενο βούρλο δεύτερο, ο έτερος Γιωργάκης ο Καρατζαφέρης, η αμετροέπεια και η εξυπναδίστικες ατάκες του οποίου απευθείνονταν σε παντελώς αγράμματους, κάτι μεταξύ Στάθη Ψάλτη και αρκούδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΑΓΟΙ ΛΑΓΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΟΟΟΟΟΟΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣ .... ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ .... ΕΚΤΑΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΕ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΘΩΣ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να μην ξεχνάμε τον ΤΡΟΜΕΡΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ. Με το αμοιβαίο Interamerican Ολυμπιονίκης πήρε πάνω από 400 δισ σε ένα μήνα, έως και την άνοιξη 2000 καταστράφηκαν εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες και μετά πούλησε την εταιρία του στην Ολλανδική Eureko που πήρε και από αυτούς άλλα 200 δισ δρχ.
    Στη συνέχεια αποφάσισε να γίνει Μπόμπολας και αγόρασε τον Alpha.
    Πόσο καθαρό είναι το χρήμα που πληρώνει τους τηλε-ηθοποιούς του σαν τον Κύρτσο και το Βερύκιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπό τον φόβο των διαρροών, η ΝΔ τρέπεται σε άτακτη φυγή...


    Αυτό με απλά λόγια (γιατί διαβάζουν και πασόκοι) λέγεται: Σας παίζω για πλάκα ή επί το λαϊκώτερο σας γράφω στ' αρχίδια μου (αυτό ταιρίαζει περισσότερο σε πασόκους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;
    Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πασόκοι, σας θυμίζω τι λέγανε τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας μέχρι πρόσφατα:
    1) "Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...
    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
    ( George (Νίκος Κατέλης) Παπανδρεου 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΥΥΥΥ , να μου χαθείτε, σαν δεν ντρέπεστε!

    Ψεύτες , απατεώνες παλιό λαμόγια του κερατά…!!!

    Καραμανλή Μπουχέσα…..Σεμνά και ταπεινά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ................OΛΑ ΤA LEFTA!!!!

    ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

    Ξεσφράγισαν το σφραγισμένο ιδιαίτερο δωμάτιο του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου
    στο Παλαιό Ψυχικό και βρήκαν πάρα πολλά αντικείμενα μεγάλης χρηματικής
    αξίας. Τα κατέγραψε επιτροπή την οποία αποτελούσαν δικαστικές αρχές, ο
    διευθυντής της αστυνομίας, ο εκπρόσωπος της εφορίας, ένας συμβολαιογράφος,
    ο αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Χρυσικός, ο πρώην αρχιερατικός επίτροπος
    Θωμάς Συνοδινός, ο γνωστός Βρεσθένης Θεόκλητος Κουμαριανός, και δύο
    διάκονοι του Χριστόδουλου.

    Τα πράγματα που καταγράφηκαν βρίσκονταν τόσο στο ιδιαίτερο δωμάτιο του
    Χριστόδουλου όσο και στα βεστιάριά του(= ιματιοθήκες) και στο υπόλοιπο
    ανάκτορό του. Μόνο τα μικροαντικείμενα τρεχούσης χρήσεως του δωματίου του
    ξεπερνούν σε αξία το ένα εκατομμύριο ευρώ.
    Αραδιάζουμε μερικά χαρακτηριστικά από τα καταγραμμένα.

    600 ζεύγη χρυσά ή αργυρά μανικετόκουμπα. Απ' αυτά τα 140 ζευγάρια έχουν
    διαμάντια και μερικά έχουν ζαφείρια.
    Πάνω από 100 πολύτιμα χρυσά και αργυρά στυλό και πέννες ανεκτίμητης αξίας.
    Πάρα πολλοί χρυσοί και αργυροί σταυροί ευλογίας με πολύτιμα πετράδια.
    Πολλές αρχαίες εικόνες. 30.000 ευρώ και 9 χρυσές λίρες σε φάκελο για τον π.
    Θωμά Συνοδινό.
    Ένας μεγάλος πολυτιμότατος πολυέλαιος Baccarat αξίας 50.000.ευρώ η ανώτερη
    φίρμα στον κόσμο.
    Καναπέδες και πολυθρόνες του σαλονιού, των γραφείων και των δωματίων από
    τις δυό ακριβότερες φίρμες του κόσμου Versace και Armani.
    Μεταξωτές κουρτίνες πολυτιμότατες από τις καλλίτερες φίρμες στον κόσμο σε
    όλο το ανάκτορο.
    Εκατοντάδες λευκά πουκάμισα, τα περισσότερα μεταξωτά.
    Εκατοντάδες μαύρα παντελόνια πανάκριβα.
    Εκατοντάδες ζεύγη παπουτσιών όλα από τις δυό ακριβώτερες φίρμες του κόσμου
    Sebago και Church' s, απ' αυτά που φορούν μόνο οι ?γγλοι πρίγκηπες, λόρδοι
    και άλλοι αριστοκράτες. Ο Χριστόδουλος φορούσε μόνο τέτοια παπούτσια, που
    το κάθε ζεύγος τιμάται πάνω από 1.000 χίλια ευρώ. ( Όταν ανατράπηκε ο
    δικτάτωρ των Φιλιππίνων Μάρκος, βρέθηκε ότι η γυναίκα του είχε 80 ζεύγη
    παπουτσιών, ακριβά βέβαια αλλά συνηθισμένα).
    Τρείς δεκάδες σέτ με καθημερινά δεσποτικά άμφια.
    50 επίσημες και μεγαλοπρεπείς αρχιερατικές στολές αξίας κατά μέσον όρο
    300.000 ευρώ η κάθε μία.
    12 στέμματα ( μίτρες ) από χρυσό και πολυτίμους λίθους αξίας κατά μέσον όρο
    300.000 ευρώ το καθένα. Κυρίως έχουν διαμάντια..
    100 εγκόλπια χρυσά και γεμάτα πολυτίμους λίθους, κυρίως διαμάντια και
    ζαφείρια, αξίας 100.000 ευρώ το καθένα.
    200 εγκόλπιοι σταυροί ίσης αξίας και παρόμοιας διακοσμήσεως ο καθένας.
    25 ποιμαντορικές ράβδοι (πατερίτσες) χρυσές και αργυρές και ελεφάντινες
    (φιλντισένιες) γεμάτες πολυτίμους λίθους, κυρίως διαμάντια και ρουμπίνια,
    αξίας κατά μέσον όρο 100.000 ευρώ η κάθε μία. 40 απλές αργυρές ράβδοι
    (βακτηρίες, μπαστούνια) με ημιπολυτίμους λίθους, αξίας 20.000 ευρώ η κάθε
    μία.
    Δύο υπερπολύτιμα δισκοπότηρα χρυσά, σκαλιστά έργα τέχνης, με πολυτίμους
    λίθους, δώρα το ένα του Βαρθολομαίου και το άλλο του πάπα Ρώμης Βενεδίκτου.
    Δεκάδες χρυσά και αργυρά κηροπήγια (δικηροτρίκηρα).
    Δεκάδες χρυσά και αργυρά επιτραπέζια κηροπήγια με πολυτίμους λίθους.
    Πολλές δεκάδες αργυροί δίσκοι σερβιρίσματος και κεράσματος.
    Δεκάδες αργυρές φρουτιέρες.
    Εκατοντάδες δωδεκάδων ποτήρια αργυρά και κρυστάλλινα υψηλής αξίας.
    Εκατοντάδες πανάκριβα αργυρά κρυστάλλινα και πορσελάνινα σερβίτσια
    ανυπολόγιστης αξίας.
    Εκατοντάδες δωδεκάδες πανάκριβα χρυσά και αργυρά κουταλομαχαιροπήρουνα
    φίρμας Christofie, που είναι η ακριβώτερη στον κόσμο.
    Εκατοντάδες πορσελάνινες δωδεκάδες πιάτων.
    Εκατοντάδες πορσελάνινες και αργυρές πιατέλλες.
    Βαρύτιμες μεταξωτές κουρτίνες σε όλο το ανάκτορο.
    Εκατοντάδες ζεύγη μεταξωτές μπιζάμες.
    Δεκάδες μεταξωτές κλινοστρωμνές και μαξιλάρια.
    Τέσσερες ζωγραφικοί πίνακες αμύθητης αξίας που ανήκουν στο Μουσείο Μπενάκη
    και τους νοίκιαζε με μηνιαίο μίσθωμα που του καθενός η αξία είναι όσο τα
    μηνιαία μισθώματα τριών μεγάλων και πολυτελών ρετιρέ.
    Έξι γκραβούρες με πανάκριβο μηνιαίο μίσθωμα από το ίδιο Μουσείο.
    Πάρα πολλά και πανάκριβα έπιπλα από πολύτιμα ξύλα υφάσματα μέταλλα και
    γυαλιά, φτιαγμένα από τις 4 μεγαλύτερες και ακριβώτερες φίρμες στον κόσμο.
    Τα αρχιτεκτονικά σχέδια για δύο βίλλες-ανάκτορα του Χριστοδούλου, για να
    ξεκουράζεται, που θα κτίζονταν σε τεράστια οικόπεδά του πανύψηλης αξίας,
    ένα στην Ερμιονίδα και ένα στον ?γιο Ιωάννη Θεολόγο σε πανέμορφες
    τοποθεσίες.
    Ένα τεράστιο ποσό (πολλά εκατομμύρια ευρώ ), για να κτιστή ειδικό μουσείο
    με την επωνυμία «Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος», για να φυλάγωνται και να
    εκτίθενται εκεί σε κοινή θέα οι στολές, οι μίτρες, οι πατερίτσες, και όλα
    τα λειτουργικά και μη λειτουργικά κοσμήματα και σκεύη του Χριστόδουλου
    στους αιώνες των αιώνων, μαζί
    και με τα έξοδα συντηρήσεως τόσο του μουσείου όσο και των εκθεμάτων, και με
    τους μισθούς των υπαλλήλων του μουσείου.

    ...Και μια ξεραμένη πορτοκαλάδα στο ποτήρι, πάνω στο γραφείο του, την οποία
    δεν πρόλαβε να πιή, γιατί πέθανε. Είχε μέσα και το καλαμάκι.

    Στην Ελλάδα δεν υπάρχει πρόεδρος δημοκρατίας ή πρωθυπουργός, πρώην και
    τωρινός, ή βιομήχανος ή εφοπλιστής που να έχη σπίτι με τέτοια οικοσκευή και
    τέτοια ρούχα, παπούτσια και κοσμήματα.

    Δεν έρχεται όμως πρώτος στον κόσμο ο Χριστόδουλος, αλλά μόλις τρίτος. Οι
    δυό πλουσιώτεροί του είναι η βασίλισσα της Αγγλίας και ο σουλτάνος του
    Βόρνεο.
    Υπολογίζεται, ότι τον περνούσε και ο δικτάτωρ της Ρουμανίας Τσαουσέσκου.

    ?νθρωποι του Χριστόδουλου λένε ότι στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού του
    υπήρχαν κατά τις τελευταίες ώρες του και 7 εκατομμύρια ευρώ για τις
    τρέχουσες ανάγκες (καθημερινά ψώνια κ.λ.π), τα οποία όμως παρ' όλες τις
    έρευνες δεν βρέθηκαν.

    Και όλα αυτά ήταν μόνο το πρόχειρο πορτοφόλι του Χριστόδουλου για τα
    καθημερινά έξοδά του.
    Αγνοείται, τελείως πού βρίσκονται οι κύριες καταθέσεις του στο εξωτερικό ή
    εσωτερικό, μετοχές, επενδύσεις, ακίνητα, κ.λ.π.
    Θα πούν μερικοί κακοπροαίρετοι. «Και τι τα ήθελε όλ' αυτά ο
    αρχιεπίσκοπος ;».
    Δεν σκέφτονται οι αδιάκριτοι και απερίσκεπτοι ότι ο Χριστόδουλος όλ' αυτά
    τα εξοικονόμησε, επειδή του χρειάζονταν για το εισιτήριο του στον
    παράδεισο;

    Οι ευσεβείς χριστιανοί πρέπει να ζουν με λιτότητα και συνετή οικονομία,
    ώστε να ρίχνουν στο δίσκο της Εκκλησίας όσο μπορούν μεγαλύτερο οβολό, διότι
    είναι κρίμα ένας αρχιεπίσκοπος να μην μπορέση να συγκεντρώση το ποσό που
    του χρειάζεται για να κόψη ένα εισιτήριο για τον παράδεισο, σαν αυτό του
    αρχιεπισκόπου
    Χριστόδουλου.
    Αυτός είναι « Ο Χριστόδουλός σας», όπως είπε κάποτε κι ο ίδιος.


    Από το περιοδικό ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ μηνός Σεπτεμβρίου 2008 SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ξεβράκωμα.

    Πρώτη φορά στην ιστορία, η πλειοψηφία θα απέχει από ψηφοφορία, προκειμένου να μην υπάρξουν διαρροές.

    Και ας μην ξεχνάμε πως ο πρωθυπουργός επέλεξε να μη μιλήσει για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως το Βατοπέδι.

    Και έχουμε από πάνω και τα e-παπαγαλάκια του Ρουσόπουλου να δίνουν την τελευταία μάχη για το αφεντικό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σύντροφε γιωργάκη, εγώ ομολόγησα δημόσια ότι πήρα ένα εκατομμύριο μίζα από τη Siemens και το έδωσα στο κόμμα. Οι άλλοι (Αντρέας, Σημίτης, Λαλιώτης, Κουλούρης, Γιάννος, Άκης, Τσοβόλας, Λιάνης, Μιμή Λιάνη, Πάγκαλος, Παπουτσής, Βενιζέλος, Καρχιμάκης, Μαντέλης, Βερελής, Πανταγιάς, Πάχτας, Δρυς, Φωτιάδης) τι έδωσαν στο κόμμα?


    Μόλις το πασοκ ενθυλάκωσε τα χρήματα που τους πήγα, με πέταξε έξω. Έτσι από Θόδωρος του πασοκ, έγινα σκέτος Θόδωρος. Θέλω τα μεγαλεία "Κόμμα και κράτος Θόδωρος Τσουκάτος".


    Τι θα γίνει με εμένα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βλεπω εχουν λυσαξει να οι δεξιοι να γραφουν οτι πολιτικη απατη τους ερθει τωρα που τους κυνηγανε και πεφτουν.
    Σχεδον τους λυπαμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε σεις αρχίζω πραγματικά και πιστεύω πως έχουν βάλει δεξιούς bloggers να γράφουν ασύστολα μαλακίες για να καλύψουν τα αίσχη σε κάθε blog που βρίσκουν στέγη. Ελπίζω τουλάχιστον οι υπηρεσίες τους να πληρώνονται και να μην είναι στο μπέχο που λέμε στα Γιάννενα, γιατί τότε θα πρόκειται απλά για φανατικούς μαλάκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το χιούμορ σου είναι πολύ πετυχημένο και καθόλου υβριστικό . Να γράφεις τέτοια σχόλια κάπου -κάπου να χαλαρώνουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Eξω λεχριτες δεξιοι...να ξεβρωμισει η χωρα.......
    Τι να πει και ο Πακης ο κακομοιρος που μονιμοποιουσε καταπατησεις.......

    Εδω ρε καραγκιοζηδες ο Ριζος χτες το ειπε καθαρα για τον Ρουσσοπουλο.....ή ειναι και αυτος ΠΑΣΟΚ?.....θα μας τρελλανεται σεις.....αλλα τετοια ζωα που ειστε...τεοιους υπουργους σαν τον Ρουσσοπουλο και τον ΠΑυλοπουλο θελετε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. standar. Ο Ρουσοπουλος κάνει την τελευταία του κίνηση και μέσα από τα blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολύ δημοκρατική απόφαση για άλλη μια φορά, από ένα κυβερνών κόμμα. Τέτοιοι είμαστε, τέτοιες κυβερνήσεις μας αξίζουν.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλα κανουν.ειναι Ηθικη τους υποχρεψσει να μην συμμετεχουν σαυτη τη παρωδια ποινικης διωξης υπουργων χωρις στοιχεια απτα που να στεκουν σε οποιο δικαστηριο.Κριμα στο κυριο αλαβανο που εδειχνε αντικειμενικος και σοβαρος.πως δεχεται αυτη τη παρωδια δικης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΥΥΥΥ , να μου χαθείτε, σαν δεν ντρέπεστε!

    Ψεύτες , απατεώνες παλιό λαμόγια του κερατά…!!!

    Καραμανλή Μπουχέσα…..Σεμνά και ταπεινά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΝΩ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ.
    ΜΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΕΝΙΣ.
    ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.
    ΟΣΟ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΧΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΡΑ Ο ΜΠΟΥΧΕΖΑΣ ΠΟΥ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.
    ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ.
    ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΨΑΝ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΛΛΑ BLOGS ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ) ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οι κάτωθι κύριοι :
    Χατζητράγκας,Τρεμοπρετεντέρης, Κυρτσορίζος ,και οι λοιπές μεγάλες δυνάμεις της ρουσοπουλικής προπαγάνδας πρέπει να είναι περήφανοι που ενέπαιξαν τον Ελληνικό λαό για να βγάλει κυβερνήτη τον μεγαλομπουχέσα κλανιάρη ,Κωστάκη τον πισωγλέντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 3:49 Πες τα Χρυσοστομε.....Μπα ειναι τοσο ηλίθιοι που το κανουν για την ιδεολογια τους......η κλεψια ειναι ιδεολογια στην δεξια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ένας είναι ο μπλόγκερ που έχει ετοιμάσει καμιά 50ριά μηνύματα και τα αραδιάζει καθημερινά τα ίδια με κάπι - πέιστ σε κάθε θέμα. Φαντάζομαι θα έχει αφιερώσει καμιά βδομάδα να τα ετοιμάσει με το αζημίωτο με χοντρή πληρωμή απο τον Ρουσόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ένοχος για δωροληψία ποσού 7 εκατομμυρίων γιουάν (περίπου 800.000 ευρώ), κρίθηκε από δικαστήριο της επαρχίας Χεμπέι, ο πρώην αντιδήμαρχος του Πεκίνου, Λίου Τζιχούα, και πλέον είναι αντιμέτωπος με την τιμωρία της θανατικής ποινής.
    Ο 59χρονος Λίου, ο οποίος άσκησε έφεση κατά της καταδίκης που του επιβλήθηκε, ήταν υπεύθυνος για την κατασκευή των ολυμπιακών έργων και για ένα πρόγραμμα 40 εκατομμυρίων δολαρίων αναβάθμισης των υποδομών της πόλης για τη διεξαγωγή των Oλυμπιακών Aγώνων. Απολύθηκε από τη θέση αυτή το 2006 ύστερα από τη βάρος του κατηγορία της διαφθοράς.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος Χου Τζιντάο ενέκρινε την αποπομπή και την βαριά ποινή του Λίου, καθώς θέλει να πατάξει τη διαφθορά.

    ΕΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΣΟΚΟΙ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ!!
    ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!

    H ΝΔ τρέπεται σε άτακτη φυγή...


    Δεν αναβάλλεται η συζήτηση...
    . ... για την Προανακριτική Επιτροπή !!!
    .
    Δεν αναβάλλεται τελικά η αυριανή συζήτηση για τη σύσταση της Προανακριτικής Επιτροπής....

    ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ "ΥΠΟΣΤΗΛΩΜΑΤΑ"



    Απώλειες στα χρηματιστήρια




    Με πτώση της τάξης του 4% έκλεισαν τα ευρωπαϊκα χρηματιστήρια με αιχμή της πτώσης τις μετοχές του τραπεζικού κλάδου και της ενέργειας, καθώς οι επενδυτές πρόσθεσαν στις ανησυχίες τους την αβεβαιότητα στις αναδυόμενες αγορές και τη μειωμένη ζήτηση εμπορευμάτων.


    Μεγάλη πτώση και στην Αθήνα (-5,28%). Συνεχίζεται η πτώση στη Γουόλ Στριτ, επηρεασμένη από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων τριμήνου αρκετών εταιρειών που δείχνουν μείωση των κερδών.
    για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. Ετσι η συνεδρίαση θα ξεκινήσει κανονικά στις 10 το πρωί και στις 6 το απόγευμα θα γίνει η μυστική ψηφοφορία. Ολοι παίρνουν ήδη θέσεις μάχης.

    Σε άτακτη φυγή η ΝΔ...
    .
    Ο Πρ. Παυλόπουλος ανακοίνωσε την κυβερνητική απόφαση ότι δεν θα συμμετάσχει στη συζήτηση για την Προανακριτική Επιτροπή!!!
    .
    Δια του Προκόπη Παυλόπουλου, η κυβέρνηση ανακοίνωσε μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, ότι δεν θα συμμετάσχει αύριο στη διαδικασία επί της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής. Υπό τον φόβο των διαρροών, η ΝΔ τρέπεται σε άτακτη φυγή...
    Ετσι η συνεδρίαση θα ξεκινήσει κανονικά στις 10 το πρωί και στις 6 το απόγευμα θα γίνει η μυστική ψηφοφορία. Ολοι παίρνουν ήδη θέσεις μάχης!!!.
    ΝΕΑ ΚΡΥΦΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΡΟΣΤA ΜΕ 5,5%...

    ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ!!
    ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ!
    ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΡΙΓΗΛΛΗΣ
    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. KOTES KOTES KSEFTULA KARAMANLI TELEIWSES SKOULIKI. ANTE GEIA KOTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΔΕΞΙΟΑΦΑΣΗΣΤΑΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΟ Η ΟΜΕΡΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΠΑΕΙ......ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΑΣΠΟBLOGOΛΟΓΗΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΕ ,ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ Η ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΤΕ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ Ο ΠΑΤΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΕΡΟΙ ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ...ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ!!
    ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!

    H ΝΔ τρέπεται σε άτακτη φυγή...


    Δεν αναβάλλεται η συζήτηση...
    . ... για την Προανακριτική Επιτροπή !!!
    .
    Δεν αναβάλλεται τελικά η αυριανή συζήτηση για τη σύσταση της Προανακριτικής Επιτροπής....

    ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ "ΥΠΟΣΤΗΛΩΜΑΤΑ"



    Απώλειες στα χρηματιστήρια




    Με πτώση της τάξης του 4% έκλεισαν τα ευρωπαϊκα χρηματιστήρια με αιχμή της πτώσης τις μετοχές του τραπεζικού κλάδου και της ενέργειας, καθώς οι επενδυτές πρόσθεσαν στις ανησυχίες τους την αβεβαιότητα στις αναδυόμενες αγορές και τη μειωμένη ζήτηση εμπορευμάτων.


    Μεγάλη πτώση και στην Αθήνα (-5,28%). Συνεχίζεται η πτώση στη Γουόλ Στριτ, επηρεασμένη από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων τριμήνου αρκετών εταιρειών που δείχνουν μείωση των κερδών.
    για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. Ετσι η συνεδρίαση θα ξεκινήσει κανονικά στις 10 το πρωί και στις 6 το απόγευμα θα γίνει η μυστική ψηφοφορία. Ολοι παίρνουν ήδη θέσεις μάχης.

    Σε άτακτη φυγή η ΝΔ...
    .
    Ο Πρ. Παυλόπουλος ανακοίνωσε την κυβερνητική απόφαση ότι δεν θα συμμετάσχει στη συζήτηση για την Προανακριτική Επιτροπή!!!
    .
    Δια του Προκόπη Παυλόπουλου, η κυβέρνηση ανακοίνωσε μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, ότι δεν θα συμμετάσχει αύριο στη διαδικασία επί της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής. Υπό τον φόβο των διαρροών, η ΝΔ τρέπεται σε άτακτη φυγή...
    Ετσι η συνεδρίαση θα ξεκινήσει κανονικά στις 10 το πρωί και στις 6 το απόγευμα θα γίνει η μυστική ψηφοφορία. Ολοι παίρνουν ήδη θέσεις μάχης!!!.
    ΝΕΑ ΚΡΥΦΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΡΟΣΤA ΜΕ 5,5%...

    ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ!!
    ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ!
    ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΡΙΓΗΛΛΗΣ
    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πασόκοι,


    Τις ίδιες κλαπαρχιδιές λέγατε και γράφατε πέρυσι το καλοκαίρι αφού κάψατε την Ελλάδα σε μία απέλπιδα προσπάθεια να ξαναρπάξετε την κουτάλα.


    Κάντε λοιπόν ότι και τότε: Αρπάξτε πάλι ένα ζεύγος αρχίδια έκαστος και ρουφήξτε τα στη γωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτή δεν είναι κυβέρνηση.Είναι ΞΕΥΤΙΛΑ. Παραβιάζουν την συνείδηση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας εμποδίζοντάς τους από το να συμμετάσχουν σε μία διαδικασία , που επιβάλλεται από το Σύνταγμα, μόνον και μόνον για να σώσουν τον Ρουσόπουλο κλπ. ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ ,ΝΤΡΟΠΗ. Μόνον αυτή η λέξη αξίζει στον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και στους υπόλοιπους αλήτες, που μας κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΛΑΣΠΟBLOGOΛΟΓΗΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΕ ,ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ Η ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ

    Iδού ο αγράμματος γλεμπελίσκος υπάλληλος του πασοκ, εκπαιδευτικό προίόν της πασοκικής υπο-θολο-κουλτούρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΡΑΒΑΣΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

    Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ

    ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΜΠΟΜΠΟΛΕΟΥΣ, ΚΟΝΤΟΜΙΝΑΔΕΣ, ΑΛΒΑΝΟΤΣΙΜΙΔΕΣ ΘΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ
    ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΡΥΦΟ-ΣΥΝ-ΑΣΠΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΠΑΧΤΗΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

    ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. OLOI OI DEKSIOI EDW MESA MAZEFTHKAN???
    DE DOYLEBEI KANEIS TOUS KAI OLH MERA GRAFEI MALAKIES EDW PERA 'H AFTH EINAI PLEON H DOYLIA GIE TOU TAXYDROMOY???????????????/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Παλιο φασιστόμουτρα,

    μετράτε ώρες. Αλλά το οτι έχετε θράσος και μιλάτε, τι να πω. Σήμερα άκουσα οτι ένας Δήμαρχος στην Κίνα καταδικάστηκε σε θανατική ποινή γιατί φάνηκε να έιναι μπλεγμένος σε σκάνδαλο 7,5 εκατ. Εσέις ρε κοπρόσκυλα, για να μην σας χαρακτηρίσω χειρότερα ποσους έχετε που να τους αξίζει θανατική ποινή!

    Αλλά όπως κοροϊδεύουνε και καποιους φιλάθλους μιας όμάδας, γίνατε ΛΑΓΟΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩ Η ΜΠΑΝΑΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩ Η ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩ Η ΡΕΜΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο Ρουσσόπουλος έδειξε τα δόντια του εκεί που έπρεπε. Στον κ. Καραμανλή. Στην ομιλία του το μήνυμα ήταν σαφές: Με προστατεύει το κόμμα και το παλεύουμε όλοι μαζί ( γιατί εγώ , ο γιός του ταχυδρόμου δεν ενήργησα μόνος μου απέναντι σε επώνυμους και με ιστορικά ονόματα ηγέτες , αλλά υπηρετώντας τη Ν.Δ. και τον πρωθυπουργό) ή , αν τολμήσετε να τα φορτώσετε όλα σε μένα και να πάτε για άλλα ( τελευταία θυμήθηκαν όλοι στη Ν.Δ. , ότι είναι πολιτικός σώγαμπρος!!!) σας παίρνω και σας (όσους προφανώς κρατάω καλά) μαζί μου στα ειδικά δικαστήρια ( μόνο αφελή δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το Ρουσσόπουλο). Μήνυμα ελήφθη όβερ!!! Αποφασίζεται αμέσως η αποχή της Ν.Δ. από τη συζήτηση για την προανακριτική επιτροπή μπροστά στο ενδεχόμενο κάποιοι "αντάρτες" ή έντιμοι βουλευτές της Ν.Δ. να συναινέσουν στη σύστασή της. Προτιμούν να φορτώσουν σε μια ολόκληρη παράταξη ,που στηρίζεται από πολλούς έντιμους συντηρητικούς πολίτες, τη ρετσινιά των απατεώνων και λαμόγιων της πολιτικής ζωής χάρη στην προστασία του Ρουσσόπουλου μόνο, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα στελέχη της Ν.Δ. δε θα στενοχωριόταν και πολύ αν μετατρέπονταν σε αποδιοπομπαίο τράγο τους; Φαίνεται απίθανο. Ο νοών νοήτω...
    Οσονούπω θα κάνουν την εμφάνισή τους και οι αντάρτες , που θα ρίξουν την ηρωική και αγωνιζόμενη κατά της διαπλοκής κυβέρνηση, οπότε πάμε σε πρόωρες εκλογές και ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ οι ποινικές ευθύνες των υπουργών , όπου υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΤΟ 1967 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΓΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ 0,3%ΕΩΣ 1,6%(ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ(ΤΟ ΜΕΤΣΟΒIΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ)ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ )ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΤΑ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πια Ζώα εδώ μέσα συνεχίζουν να υποστηρίζουν την κυβέρνηση
    (Με πρόεδρο τον Ρουσόπουλο) που κοντεύει να διαλύσει το σύμπαν….???

    Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά άρχισαν να σχολιάζουν με το που
    ανέβηκε το θέμα….

    Ρε κοματόσκυλα του κερατά άλλη δουλεία δεν έχετε να κάνετε από το να προπαγανδίζετε στα μπλοκ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Για ηρεμήσετε λίγο ρε δεξιοί bloggers – θα πάθετε και άλλη σοβαρή ζημία.

    Ρε όλοι τους είναι τρόμπες (και μάλιστα του κώλου)!

    Αν δεν νοικιάσουμε επειγόντως πολιτικούς από εξωτερικό δεν μας βλέπω να την βγάζουμε καθαρή.

    Πρέπει να πέφτει πολύ γέλιο με τα κατάντια μας στους γείτονες.

    Παρεμπιπτόντως γιατί χρειαζόμαστε 300 πανάκριβους για να ακολουθούν απλός την κομματική γραμμή? Με την
    ευκαιρία που μας προσφέρει η διεθνή οικονομική κρίση
    δεν μπορούμε να τους κάνουμε 100?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008- ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ - Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΥΧΟΝ ΕΥΘΥΝΩΝ.

    ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΣ 2008- ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ - Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ .

    ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΣ 2008-ΝΔ--Η ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ .


    ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ .

    ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΜΑΝΩΛΗ-ΤΑΤΟΥΛΗ-ΔΑΙΛΑΚΗ-ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Έλεος ρε γαμώτο με αυτή τη δεξιά. Έλεος... Δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο. Τι υποκρισία και τι σήψη είναι αυτή που ζούμε ρε πούστη μου. Δεν αντέχω άλλο να βλέπω Ρουσόπουλο και ΣΙΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. .



    ++++++++++++++++++++++++++

    Η ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ

    +++++++++++++++++++++++++++


    Πολύ κλάμα ρίξαμε με τον γιό του ταχυδρόμου αλλά τελικά, μπορέσαμε και λύσαμε την απορία μας για πώς έμαθε να το πηγαίνει το γράμμα.

    Δύο είναι αυτά που θα πρέπει να μας διευκρινήσει ο αγαπητός σάρας της μάρας, ως (πραγματικός) πρωθυπουργός

    1) Ποιό πουλημένο λαμόγιο έδωσε εντολή (και σε ποιόν) για να αποσυρθεί το κράτος από τη δίκη για το ιδιοκτησιακό της βιστωνίδας, λίγο πριν το δικαστήριο βγάλει απόφαση ότι η μονή δεν έχει δικαίωμα σε γαίες αλλά μόνο στο νερό και τα ψάρια της λιμνοθάλασσας (και όχι "λίμνης", παλιοαργυρώνυτες μαυροκουράδες!!!).

    2) Πότε θα ευκαιρίσει να κανονίσει να αγοράσω και εγώ γη σε περιοχή-φιλέτο της αττικής προς 400 ευρώ το στρέμα. Αν μου κανονίσει ένα τέτοιο ντιλ, είναι διατεθειμένος να του κάνω ένα προσωπικό δωράκι της τάξης των 20.000 το στρέμα (η πληρωμή θα γίνει σε ανύποπτο χρόνο, ώστε να μην θεωρηθεί δωροδοκία)

    3) Ποιόν πρέπει να "πιάσω" (μια και ξέρει πρόσωπα και πράγματα) για να μου κανονίσει έναν εξπρές αποχαρακτηρισμό δάσους (που αγόρασα προς 100 ευρώ το στρέμα) γιατί έχω βρει αγοραστή που επείγεται να πληρώσει 100.000 το στρέμα, αν του εξασφαλίσω οικοδομική άδεια.

    Προτίθεμαι, μάλιστα, να καταβάλω δωράκι της τάξης των 40.000 ευρώ/στρέμα σε όλους αυτούς που θα συντελέσουν στο να εξαλειφθεί, οριστικά και αμετάκλητα, το παγανιστικό παρελθόν της δασώδους έκτασής μου ώστε να εχριστιανιστεί το έδαφος μέσω της οικοπεδοποίησης και του θεάρεστου μπετόν.


    ---

    Κατά τα άλλα, αυτό που κατάλαβα από τη συζήτηση στη βουλή είναι ότι οι εθνοπατέρες (μηδενός εξαιρουμένου) μας θεωρούν όλους, οριστικά και αμετάκλητα, κρετίνους.

    Κατόπιν αυτών (και ερμηνεύοντας τις τάσεις της αγοράς, όπως αυτές εκδηλώθηκαν πρόσφατα) προβλέπεται να ζήσουμε στιγμές
    απότομης ανόδου της τιμής του γιαουρτιού. Δεν θα οφείλεται όμως σε κερδοσκοπικά παιχνίδια όσων hedge funds παίζουν σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, πάνω στα γαλακτομικά.

    Απλά, θα ξαμοληθούν οι βολευτες στην επαρχία για να "επικοινωνήσουν" στους ιθαγενείς τη γραμμή των κομμάτων τους. Και η φραστική κλαπαρχιδιά, προβλεπεται να πάει σύννεφο.

    Καιρός είναι να δούμε κι εμείς μιαν άσπρη μέρα! Κι ας είν' κι από γιαούρτι...




    παμισος




    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΩΞΩ ΛΕΧΡΙΤΕς ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ.ΕΥΤΥΧΩς ΤΑ ΨΩΜΙΑΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. H νουδουλα θεωρει βολικοτερο το ρολο της συρομενης παρα τη θεληση της παρθενου, απο το ρολο της μαχομενης Ζαν ντ' Αρκ με την κοινοβουλευτικη της πλειοψηφια. Ας περιμενουμε να δουμε αν αυτο θα την γλυτωσει τελικα απο τον διασυρμο στην προανακριτικη επιτροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Τι ίνι τούτνι δω ρα; Ούλους κόσμους τζ βρίζ κι αφνοί τίπουτα! Κι θκοινιοί τς ανθρώπ τζ βρίζαν. Ιχτέ Μανώλ ς τς κυρά Γκαλέμπας που ψήφσι κείνουν πως τουν λεν του Καραμάν τουν Αλή , κείνουν που κνάει τα χέρια τ σάντα είνι σακάτκου άντα χουρατεύ. Να κι κείνους τουν έβριζι . τουν άκσα μι τ΄αυτιάμ. Μας έπριξι τα γκουγκόλια ίπι. Ούλου λέει λέει δα μιταρυθμίσου λέει , δα καθαρίσω τσ κουπρές λέι μα στάβλουστ ούλου σκατά γιμάτους είνι. Κείννιοι σταβλαρχίδις που έχ που ίπι κείνους νταϊλάκς δεν κάμαν χιουτσ δλειά. Κιννιοι πιο πουλύ χέζαν. Βρουμουκόπσαν τουν τόπου. Τζιάμπα φώναζαν κι τσ΄καλουγέρ να τζ΄διαβάζαν και τσ΄έδουσαν τόσα καλά χουράφια κι χτήματα κι παράδις πουλλιές. Μανώλς είπι δα τσ΄χέσου τώρα λέει. Αντα ήταν λέι κείνους μι τουν πράσνιου τουν ήλιου πιο καλά ήταν λέει. Κι ψουμί είχαμι κι φαί κι ουτζιούζκου πιτρέλιου για του 4χ4 . Κείνους Αντρέας πουλύ καλή κι έμουρφ γναίκα είχι αμα κι μας μας ίφιραν κι καλές Ρουσίδις κι Βουλγάρις είχαμι κι καμπόσις παράδις να γαμήσουμι. Τώρα ούτι να διούμι μπουρούμι. Να φύβγαν λέει φτάν τόσου. Αφνοί μούνι του λόου τσ κτάζαν. να ματσιαλούν αφνοί κι γιάλνοι να κτάζαν. Τόσα δανκά πέραν φκιάναν τρανά σπίτια μι τρανές γκιόλις να κουλυμπούν μι τς γκόμινιτς κι μεις φουκαράδις πληρώνουμι τα γαμησιάτκα τς Γιάλνοι έπιρναν αμα έδουναν κι σια τη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Σεμνα και ταπεινα αποχωρουμε .λαμογια μολις ειδατε τα δυσκολα αποχωρειτε.Συμμορια της δεξιας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. οΥΣΤ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ.
    κΑΘΗΣΤΕ ΒΡΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ
    ΣΕΙς ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΔΙΚΟ.
    μΑΣΚΑΡΑΔΕΣ.
    οΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Το συστημα Ρουσο κατερρευσε...
    Ολα τα ποντικια τρεχουν τωρα να σωθουν.
    Βγαλτε τις λιστες με τα πουλημενα τομαρια της δημοσιογραφιας και των καναλιων.
    Δωστε τα ονοματα στον λαο .
    Και αντε στον αγυριστο γιε ταχυδρομου και κτηματομεσιτη του Εφραιμ.

    Και μην ξεχασεις ο Βατοπ-αιδοιου σε περιμενει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Πάμισε, εξαιρετική η ανάλυσή σου...
    δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗ,
    ΠΑΡΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ.
    ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΥΣΤΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πανηγυρίζουν οι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για το θέμα. Οντως, με την αναμενόμενη αποχώρηση της Ν.Δ. απο την συζήτηση για την "προανακριτική" κέρδισαν μια μικρή μάχη στις εντυπώσεις. Και ,όντως, αποκαθηλώνεται ο Θ.Ρ. ή έκεί τουλάχιστον πάνε τα πράγματα. Οταν βλέπεις όμως το κράτος να είναι σε τέτοιο χάλι δεν μπορείς να πανηγυρίζεις αλλά μόνο να λυπάσαι γιατι στα χάλια αυτά έχεις και εσύ ό ίδιος ,ώς ΠΑ.ΣΟ.Κ., μεγάλες ευθύνες. Και ελπίζεις ο Γ.Α.Π. να βγεί μεγαλύτερος των προσδοκιών μας και αντίβαρο στη πολιτική Σημίτη.

    Οι δε της Ν.Δ. ,με την αναμενόμενη αποχώρηση τους με οδηγούν στη σκέψη οτι δεν θέλουν "προανακριτική" γιατί ίσως να άγγιζε η επιτροπή και πρωθυπουργικές ευθύνες, που πιστεύω οτι σε κάποιο βαθμό υπάρχουν.
    Αν εμένα ή τον οποιοδήποτε απο εμάς μας κατηγορούσαν για πράγματα που δεν κάναμε και μας λοιδωρούσαν καθημερινά στα μέσα, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ, είναι να δούλέψουν όλοι εκείνοι οι μηχανισμοί ανεύρεσης της ΑΛΗΘΕΙΑΣ ωστε να καθαρίσουμε το όνομα μας καθώς την ΑΛΗΘΕΙΑ δεν θα τη φοβόμασταν. Ο Καραμανλής ,όμως, φοβάται την ΑΛΗΘΕΙΑ. Και ο Θ.Ρ. ίσως να μην την φοβάται γιατί ,απλά, εκτελούσε εντολές του πρωθυπουργού του.
    Τρέμω την άνοδο της Ντόρας.

    Οι τρείς μικροί έπαιξαν το παιχνίδι όπως αρμόζει στις περιστάσεις με υπευθυνότητα. Και το ΚΚΕ και ο ΣΥΝ αλλά καί ο ΛΑΟΣ έκαναν σωστά τη δουλειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. παπαρα 3:37(1)
    και τριτη εισαγγελεας κατεληξε στο ιδιο συμπερασμα με τους 2 παραιτηθεντες.
    σταματα λοιπον να μας τα πρηζεις, και ρουφα τ'αυγο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!!
    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΣΥΝ ΚΑΙ ΚΚΕ!!

    H ΝΔ τρέπεται σε άτακτη φυγή...


    Δεν αναβάλλεται η συζήτηση...
    . ... για την Προανακριτική Επιτροπή !!!
    .
    Δεν αναβάλλεται τελικά η αυριανή συζήτηση για τη σύσταση της Προανακριτικής Επιτροπής....

    ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ "ΥΠΟΣΤΗΛΩΜΑΤΑ"



    Απώλειες στα χρηματιστήρια




    Με πτώση της τάξης του 4% έκλεισαν τα ευρωπαϊκα χρηματιστήρια με αιχμή της πτώσης τις μετοχές του τραπεζικού κλάδου και της ενέργειας, καθώς οι επενδυτές πρόσθεσαν στις ανησυχίες τους την αβεβαιότητα στις αναδυόμενες αγορές και τη μειωμένη ζήτηση εμπορευμάτων.


    Μεγάλη πτώση και στην Αθήνα (-5,28%). Συνεχίζεται η πτώση στη Γουόλ Στριτ, επηρεασμένη από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων τριμήνου αρκετών εταιρειών που δείχνουν μείωση των κερδών.
    για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. Ετσι η συνεδρίαση θα ξεκινήσει κανονικά στις 10 το πρωί και στις 6 το απόγευμα θα γίνει η μυστική ψηφοφορία. Ολοι παίρνουν ήδη θέσεις μάχης.

    Σε άτακτη φυγή η ΝΔ...
    .
    Ο Πρ. Παυλόπουλος ανακοίνωσε την κυβερνητική απόφαση ότι δεν θα συμμετάσχει στη συζήτηση για την Προανακριτική Επιτροπή!!!
    .
    Δια του Προκόπη Παυλόπουλου, η κυβέρνηση ανακοίνωσε μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, ότι δεν θα συμμετάσχει αύριο στη διαδικασία επί της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής. Υπό τον φόβο των διαρροών, η ΝΔ τρέπεται σε άτακτη φυγή...
    Ετσι η συνεδρίαση θα ξεκινήσει κανονικά στις 10 το πρωί και στις 6 το απόγευμα θα γίνει η μυστική ψηφοφορία. Ολοι παίρνουν ήδη θέσεις μάχης!!!.
    ΝΕΑ ΚΡΥΦΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΡΟΣΤA ΜΕ 5,5%...

    ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ!!
    ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ!
    ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΡΙΓΗΛΛΗΣ
    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ!!
    ΑΝΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αντε και στο διαολο φασιστες του κερατα.Αφου λετε οτι εχετε δικιο γιατι δεν καθεστε ρε πουστρες?????Μονο λασπη ξερετε να ριχνετε και να γαματε την χωρα οταν εισαστε πανω.Η ελλαδα ΜΟΝΟ προδοσιεσ και λεηλασιες θυμαται απο σας παλιο καθαρματα.
    Καθικια του κερατα εχετε κανει τον ελληνα να παραμιλαει.
    Αντε να περασει ο καιρος να πατε στο διαολο και να ξεβρωμισει ο τοπος λεχριτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Σήμερα άκουσα οτι ένας Δήμαρχος στην Κίνα καταδικάστηκε σε θανατική ποινή γιατί φάνηκε να έιναι μπλεγμένος σε σκάνδαλο 7,5 εκατ.

    23 Οκτώβριος 2008 4:25 μμ



    Ο αιώνιος, ο κλασσικός ο μαλάκας τρικάγκουρας πασόκος...


    Άλλα ακούει, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, αλλά τη λάσπη την πετάει και τη μαλακία του μαζί....Κλασσική σπορά Λαλιώτη


    Λοιπόν κύριε μαλάκα,

    80,000 ευρώ ή 7 εκ. γιουάν περίπου


    Τρία είναι τα δεδομένα λοιπόν.

    Πρώτον,

    Ότι άν ήταν πασόκος ΔΕΝ θα τον έπιαναν

    Δεύτερον,

    Πασόκος ΔΕΝ θα ασχολούνταν με τόσο μικρό ποσό


    Τρίτον,

    Αν, λέμε αν, ίσχυε η θανατική ποινή στην Ελλάδα για κλοπή, θα είχαμε γλιτώσει από το πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αποχωρούμε από τη ψηφοφορία,
    αγαπάμε τον καραμανλή,
    είμαστε αντάρτες της επιστροφής.

    Προσκυνάμε το εξαπτέρυγο,
    κουνάμε το θυμιατό,
    βαστάμε τη λαμπάδα,
    κουνάμε την αχλαδιά,
    το πάμε το γράμμα.

    Νέα Λουγροκρατία.
    Κωλόμπαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΘΑΓΙΝΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Έτσι κάνουν οι αδέκαστοι πολιτικοί - τσατσώνια!!!! μόλις καίγεται η γούνα τους αποφασίζουν να μην παρίστανται!!!

    Καραμανλή εσύ ήσουν ο εγκέφαλος της όλης ιστορίας και ότι λεγεται είναι ηλιθιότητες!!!!!!

    Από σένα εκπορεύονταν όλα και με σένα θα τελειώσουν όλα!!!!!

    Άντε και στα σίδερα (κελί 32)!!!!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. το μπουλο, μπουλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ωραία πάμε για εκλογές τότε, αφού παραιτείται ο Πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Τόσο μπινέδες πέον; Ένα συγγνώμη για τον κόσμο σας ρε κουφάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Τρίτον,

    Αν, λέμε αν, ίσχυε η θανατική ποινή στην Ελλάδα για κλοπή, θα είχαμε γλιτώσει από το πασοκ.


    23 Οκτώβριος 2008 6:22 μμ


    Σφήνωσε όλη μα όλη μα όλη την δεξιά λουγγρέ παράταξή σου στο δεξιό ξεχειλωμένο κωλαράκι σου πουστρίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ο ανώνυμος που αποκαλεί κατακάθι τον αρχηγό κόμματος Γ. Καρατζαφέρη προκαλείται να μας πει σε τι είχε άδικο σε αυτά που είπε ο Καρατζαφέρης.Και συγκεκριμένα:
    -Υποστήριζε ο Ρουσσόπουλος υποψήφιο νομάρχη του ΠΑΣΟΚ;
    -Έδινε άνισα σε εφημερίδες διαφημίσεις ώστε να παίρνει τη μερίδα του λέοντος εφημερίδα που πουλάει μόνο 800-900 φύλλα.
    -Έθιξε ή όχι τον Καραμανλή λέγοντας τα της καταγωγής του Παπανδρέου από πολιτική οικογένεια σε αντίθεση με τον ίδιο που είναι γιος ταχυδρόμου;
    -Ήταν ή όχι ο Ρουσσόπουλος ο συντονιστής της επιχείρησης ανταλλαγών κτημάτων Βατοπεδίου και δημοσίου; (Το ανέφερε χθες και ο ακραιφνής νεοδημοκράτης Ρίζος)
    -Κάνει ζημία στη Νέα Δημοκρατία η παραμονή του Ρουσσόπουλου στην κυβέρνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΤΟ 1967 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΓΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ 0,3%ΕΩΣ 1,6%(ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ(ΤΟ ΜΕΤΣΟΒIΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ)ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ )ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΤΑ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Βλέπουμε κρεμασμένα τα τελειταία κουρέλια του Ρουσό. Μας τελειώνουν όπου νάναι οι παράδες. Τα σπίρτα θα τα βρούμε με το φίλο του φίλου που την ώρα που τον χρειαζότανε κρύφτηκε στην " κατάλληλη" πολυθρόνα του και τράβα βρέστον! Αλλά και στην επικίνδυνη συνεδρίαση το αποφάσισε. Με γενναιότητα θα αντιμετωπίσει τις δικαστικές αρχές που στο εγγύς μέλλον των δυο-τριών και τεσσάρων το πολύ χρόνων θα αποφανθούν για τις ενοχές των ενόχων. Πρέπει δηλαδή η δουλειά να γίνει με το σωστό τρόπο. Όπως π.χ. γίνεται με την ωρίμανση του κρασιού! Το βάζεις σε δρύινο βαρέλι και περιμένεις.
    Τώρα για τσίπα δε γίνεται λόγος. Είναι είδος εν ανεπαρκεία.
    Ύστερα δεν τρώγεται κιόλας.

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΙΣΩΣ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.

    ΚΑΙ ΛΕΩ ΙΣΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ALHTES PRAXIKOPIMATIES DEXIOI FTOY STA MOYTRA SAS. ENA PRAMA GIA AYTH THN FLOYFLIKH ENERGIA SAS,SAS ARMOZEI MAYRISMA STIS EKLOGES,AFOY PRWTA SAS MAYRISOYN STO XILO KATHIKIA.TROPH KAI ESXOS SE OLOYS SAS 8ASAS TIMORISOYME LIAN SINTOMWS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. 23/10 3:41 POY NA TA BROYN TA AXIDIA OI DEXIOI RE KARAMALAKA?AFOY OYTE MOYNI DEN EXOYN! SKETES KOLOTRIPIDES EISASTE KAI SKATA STA MOYTRA SAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΡΕ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΚΟΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΤΗΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΚΑΡΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΣΤΕ.ΕΙΣΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ(ΒΛΕΠΕ ΠΕΡΙΟΔΟ 1940-44 ΟΛΟΙ ΦΟΡΑΓΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ) ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ, ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΙ(ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ) ΚΤΛ. ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΓΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΡΕ 9.58 ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ 1974
    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΣΟΚ 1980 ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η Ν.Δ ΤΟΥ 2004 .
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ,ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΟΡΦΟΣΙΑΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΑΜΟΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜ. ΥΠΑΛ.ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ,ΜΙΖΕΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΡΕΩΝΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΚΑΛΟ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΣΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ
    ΠΩΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ ΜΕ ΑΛΑΒΑΝΟΥΣ ΠΑΠΑΡΗΓΕΣ ΣΕ ΡΟΛΟΥΣ ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΑΣ.ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση