GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη: Ο Αλογοσκούφης τον Λυκουρέζο...

. ... ορίζει δικηγόρο της ΚΕΔ για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου και τις παραχωρήσεις στον Εφραίμ. Ξυπνούν οι μνήμες της Αιξωνής! . Του ...

.
... ορίζει δικηγόρο της ΚΕΔ για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου και τις παραχωρήσεις στον Εφραίμ. Ξυπνούν οι μνήμες της Αιξωνής!
.
Του Νίκου Νομικού
.
Πρωταγωνιστικό ρόλο στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, με τις ανταλλαγές εκτάσεων και ακινήτων, έχει παίξει η ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου) που είχε και τη σχετική αρμοδιότητα για τις παραχωρήσεις. Ο ρόλος αυτός θα βρεθεί λοιπόν στο επίκεντρο της δικαστικής έρευνας και οι αρμόδιοι παράγοντες της ΚΕΔ αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο σοβαρής ποινικής εμπλοκής.
Έχω να σας αποκαλύψω την εξής σχετική και έγκυρη πληροφορία. Ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης (στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγεται η ΚΕΔ) ζήτησε να οριστεί δικηγόρος της, για τις ανταλλαγές με τον Εφραίμ και τους λοιπούς μοναχούς, ο κ. Αλέξανδρος Λυκουρέζος.
Ο κ. υπουργός έδωσε προφανώς αυτή την εντολή όχι λόγω της στενής κοινωνικής σχέσης που διατηρεί με τον κ. Λυκουρέζο ή για να ανταποδώσει τη βοήθεια που του προσέφερε στις εκλογές ο γνωστός ποινικολόγος με το μηχανισμό του, ως πρώην βουλευτής.
Το έκανε αναγνωρίζοντας προφανώς τη μεγάλη του εμπειρία και ειδίκευση σε θέματα δασικών εκτάσεων, όπως έχει συμβεί με την υπόθεση της Αιξωνής - αν και για την οποία ο εισαγγελέας κ. Δασούλας έχει προτείνει την παραπομπή του κ. Λυκουρέζου για κακούργημα...
Ισως πάλι το έκανε εκτιμώντας τις γνώσεις του κ. Λυκουρέζου στα θέματα real estate για τα οποία ο κ. Αλογοσκούφης πάντα ενημερώνεται με ιδιαίτερη προσοχή.
Ολων αυτών δοθέντων, δεν θα εδικαιούτο κανείς να σχολιάσει "Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι...". Θα ήταν μάλλον άδικο.
Ωστόσο υποχρεούμαι να σας πω επιπροσθέτως ότι χάριν της υπουργικής εντολής υπέρ του κ. Λυκουρέζου δεν έγινε αποδεκτή η πρόταση να αναλάβει τον χειρισμό των σχετικών νομικών θεμάτων της ΚΕΔ ο εκ των κορυφαίων καθηγητών Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χρίστος Μυλωνόπουλος.
Ο κ. Αλογοσκούφης ξέρει τι κάνει...
-----------------------------------

36 σχόλια

  1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΛΛΕΙΠΕ Ο ΛΥΚΟΣ ....


    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΣΚΑΡΗ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ....

    (ΔΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΔΊΔΥΜΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός είχε κάνει την πρόταση
    για τον καθηγητή,
    ΔΕΝ διευκρινίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν η πληροφορία είναι σωστή, σχετικά με την εντολή του κ. Υπουργού Οικονομικών να προσλάβει η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου,ως δικηγόρο, τον κ Λυκουρέζο, τίθεται το ερώτημα πότε ο υπουργός οικοκνομικών έλεγε την αλήθεια όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο: όταν ισχυριζόταν ότι οι υπηρεσίες του υπουργείου του έκαναν καλά τη δουλειά τους και ότι ενεργούν ως ανεξάρτητες!!!ή τώρα που σπεύδει και συμπεριφέρεται ως Τμηματάρχης, ορίζοντας τον νομικό εκπρόσωπο μιας ελεγχόμενης για το σκάνδαλο υπηρεσίας του;Ή μήπως φοβάται τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ
    ΚΑΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΤΕ
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ!!!

    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ
    ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ
    ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ!!!
    ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλεος πιά με τις πονηριές των καναλο-ηθοποιών (τόσο των νταβατζήδων όσο και των άσχετων της ΝΕΤ) για την τιμή της βενζίνης και του πετρελαίου που έπεσε μόνο 25% στην Ελλάδα σε ΕΥΡΩ, ενώ έχει πέσει 50% σε ΔΟΛΑΡΙΑ.
    Μήπως δεν έχω καταλάβει καλά και έχουμε στην Ελλάδα δολάριο και όχι ευρώ; Για να τελειώνουμε με τις παπαριές, όταν το πετρέλαιο είχε 140 δολάρια χρειαζόμασταν 0,61 ευρώ για να αγοράσουμε ένα δολάριο (ισοτιμία 1.65), τώρα που το δολάριο έχει ανεβεί κατά 25% έναντι του ευρώ χρειαζόμαστε 0,8 ευρώ για να αγοράσουμε ένα δολάριο (ισοτιμία 1.25).
    Να το ξαναπούμε ΑΚΡΙΒΗΝΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ κατά 25%.
    Πληρώναμε τότε τη βενζίνη 1.25 ΕΥΡΩ το λίτρο και τώρα 0,95 που η διαφορά είναι ΑΚΡΙΒΩΣ 25%.
    Ο λόγος που έχει ανεβεί το δολάριο είναι γιατί επαναπατρίζουν οι Αμερικανοί τις επενδύσεις τους στο εξωτερικό για να σώσουν τις επιχειρήσεις τους στις ΗΠΑ από την καταστροφή. Όταν τελειώσει αυτή η διαδικασία (σε πολύ λίγους μήνες) ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ, που σημαίνει ότι ενώ θα έχουμε μεγάλη αύξηση της τιμής του πετρελαίου σε δολάρια, θα έχουμε πολύ μικρότερη αύξηση σε ευρώ.
    Καλά, δεν υπάρχει κανένας σκερβελές στο ΥΠΕΘΟ να βγεί και να εξηγήσει στον κόσμο την απλή πραγματικότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Enas Lykos gia na fylaxei ta provata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΗ ΜΑΛΟΒΙΤΣ,ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ,
    ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ?

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΟΥ [ΤΗ ΜΑΛΟΒΙΤΣ]?
    ΠΗΓΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΛΟΒΙΤΣ?
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ [Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ]
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ?
    Η ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ OΛΟΙ ΜΑΖΙ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ

    Πριν από λίγο, στην πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη (ΑΝΤ1) ο Καρατζαφέρης αποκάλυψε ότι η διαδικασία της έρευνας για το βατοπέδι έχει υποστεί μία "τεχνική υπονόμευση" που, κάτω από προϋποθέσεις (εξαρτώμενες από τον Σανιδά) καθίσταται άκυρη. Και όπως δήλωσε, είναι σίγουρος ότι οι "προϋποθέσεις" θα υπάρξουν, στο προσεχές μέλλον, προκειμένου όλη αυτή η ιστορία να τιναχτεί στον αέρα.

    Υπάρχει, εδώ γύρω, κάποιος νομικός να μας εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει;

    The Vomiting

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σούλης, ο εθνικός κομμωτής της Κορίνθου, στο www.vapsomalliades.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον Κούγια πού τον έχει ο αλογοφέσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μιλάνε για πισωγλέντι αυτοί που έχουν στην Κεντρική τους Επιτροπή το Γρηγοράκη (Βαλιανάτο) και τον Τακούλη (Ζαχαράτο);
    Κορίτσια, είστε για αγκαλίτσες;
    Βαλιανάτο, Ζαχαράτο, πάρτε ένα μπλέ βαρβάτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΟΚ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥΡΝΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ.Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΛΙΓΑ ΜΑΖΕΨΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κορίτσια, είστε για αγκαλίτσες;
    Βαλιανάτο, Ζαχαράτο, πάρτε ένα μπλέ βαρβάτο!

    30 Οκτώβριος 2008 12:01 μμ


    Μην μιλάς όταν γλειφεις στρουμφίτσα!!!!!Αντε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Tέτοιου είδους επιλογές προσώπων είναι νόμιμες: άρα και ηθικές, στους καιρούς εξαχρείωσης που βιώνουμε.

    Απλά, μας στέλνουν το μήνυμα ότι μας περιφρονούν επιδεικτικότατα.

    Και δεν έχουν καθόλου, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ άδικο!


    Ο Καρβουνιάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι περιμένατε από σκατόψυχους; Να μην συμμαχήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΨΕΜΜΑ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΑΟ – ή τα όρια της γελοιότητας ενός συστήματος παραπληροφόρησης από κανάλια και εφημερίδες
    Προφανώς ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι τα 28 δις ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (στους ιδιοκτήτες / μετόχους τους) ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ιδιώτες ή επιχειρήσεις. Να τα πούμε απλά λοιπόν:
    ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ:
    (1)ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΛΕΦΤΑ, που είναι ιδιοκτησία των μετόχων της. Με αυτά τα λεφτά πληρώνει το προσωπικό της, τα ενοίκια, τους λογαριασμούς, κλπ. και όλο το λειτουργικό της κόστος.
    (2)ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ, που τα παίρνει από όσους δεν τα χρειάζονται άμεσα (καταθέτες, στους οποίους υπόσχεται εξασφάλιση και ένα μικρό τόκο) και τα δίνει σε όσους τα χρειάζονται (ιδιώτες, επιχειρήσεις) και η τράπεζα κερδίζει τη διαφορά του επιτοκίου που είναι και το κέρδος της.
    Στην προκείμενη περίπτωση το κράτος ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ (1) καμμίας τράπεζας, ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ (2) όποιας τράπεζας έχει υποψήφιους δανειολήπτες αλλά δεν έχει η ίδια λεφτά να τους δανείσει.
    Το Δημόσιο το κάνει μάλιστα επ'εφωλεία του γιατί από τη δανειοδότηση προς την τράπεζα θα εισπράξει 10% ετήσια, πολύ υψηλότερα από την απόδοση των ομολόγων του.
    ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ.
    Και το τελευταίο είναι το πιό σημαντικό, γιατί χωρίς δάνεια δεν μπορούν να δουλέψουν οι περισσότερες επιχειρήσεις, που εάν πέσουν έξω το οικονομικό και κοινωνικό κόστος θα είναι πολύ μεγάλο και θα κρατήσει χρόνια. Όταν μία επιχείρηση κλείσει δύσκολα ξανανοίγει.
    Να μην αναπαράγουμε λοιπόν τις μπαρούφες που λένε τα κανάλια, ο εύκολος λαικισμός δεν πρέπει να χαρακτηρίζει όσους θεωρούν τον εαυτό τους σοβαρό.
    Άς αφήσουμε το ρόλο του μπαρουφολόγου στα λογής λογής ρεμάλια της τηλεόρασης, τον Αυτιά, τον Οικονομέα, τον Καμπουράκη, τον Παπαδάκη, το Βαρεμένο, τη Μακρή και λοιπούς κομπάρσους τους συστήματος.
    Η πλάκα, μάλιστα, είναι ότι μερικοί, όπως πχ ο Καμπουράκης, είναι οικονομολόγοι, αλλά κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται, για να ειπράττουν τον παχυλό μισθό από τα καναλο-αφεντικά τους).
    Ο ορισμός της ξεφτίλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 12:31

    To πρόβλημα των νεοδημοκρατών, φίλε μου, είναι ότι οι πράσινες "λούγκρες εξουσίας" είναι απείρως εξυπνότερες από τις γαλάζιες παραδουλεφτρες αδερφοκωλαρούδες.

    Είναι και αυτό ένα κόμπλεξ, όπως και να το κάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 12:31

    To πρόβλημα των νεοδημοκρατών, φίλε μου, είναι ότι οι πράσινες "λούγκρες εξουσίας" είναι απείρως εξυπνότερες από τις γαλάζιες παραδουλεφτρες αδερφοκωλαρούδες.

    Είναι και αυτό ένα κόμπλεξ, όπως και να το κάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άσε το άλλο:

    Το να είσαι "προοδευτική αδερφή" έχει κάτι το επαναστατικό, όπως και να το κάνουμε.

    Το να είσαι όμως δεξιά (δηλαδή συντηρητική) αδέρφω, αυτό είναι κατάντια, μόνο και μόνο από την αντίφαση που περιέχει σαν έννοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ;
    ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ, ΚΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ..... ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Λυκουρέζος ήταν από το ξεκίνημα της ΝΔ, το 1974, το πιστό σκυλάκι της. Μην ξεχνάμε ότι αυτός έκανε, κατεντολή του μακαρίτη Καραμανλή, τη μήνυση στους ανμηστευθέντες απριλιανούς και ανταμείφθηκε με τη βουλευτική έδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μιλάνε για πισωγλέντι αυτοί που έχουν στην Κεντρική τους Επιτροπή το Αρη με το καρο σακκακι.
    Το Νικητουλη τον γλυκουλη..
    Κορίτσια, είστε για αγκαλίτσες;
    πάρτε πρασινεσ ΠΙΠΙΤΣΕΣ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. EGO O FLORINIOTHS MIAS KAI AKOUSTHKE TO ONOMA MOU DHLONO OTI OUDEMIAN SXESHN ,EXO ME THN KURIA LASKARHN THN OPOIAN THAUMAZO ,PERITRANA. E OXI OTI KAI MOIAZOUME BLAKEIES!!.SAN KAI MENA
    DEN EXEI ALLON , ANTE MALAKES POU PIANETE TO ONOMA MOU STO STOMA SAS ME THN PSOLH SAS KARUDIA SPAZETE AI SIXTIRI..!
    FLORINIOTHS IOANNHS TOU KUR GIANNH KAI THS MARIAS,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΕΥΣΑΝ FANNIE MAY KAI FREDDY MAC ΗΤΑΝ ΗΜΙΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ SUBPRIMES ΚΑΤΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΥΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΦΘΗΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ.
    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΛΠ.
    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΑΥΤΟΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.
    ΚΡΙΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ.
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΤΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ.
    ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΠΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ. ΤΟ ΚΟΛΟΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΦΘΗΝΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 1999.
    Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ Κ Α Π Ι Τ Α Λ Ι Σ Μ Ο Σ.
    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Ανώνυμος : 30 Οκτώβριος 2008 3:05 μμ
    Ρε παπαγαλάκι ούτε τραπεζίτης να ήσουνα αυτοί βέβαια είναι πιο ξύπνοι δεν μιλάνε αφήνουν εσας να λέτε κάτι τέτοιες παπαριες. Ο Πρωθυπουργός ο ίδιος ναι ο χοντρούλης μας διαβεβαίωνε ότι οι Ελληνικές τράπεζες δεν έχουν κανένα πρόβλημα το θυμάσαι; Σε 10 μέρες έθεσε στη διάθεσή των τραπεζών που δεν έχουν πρόβλημα 10.000.000.000 δρχ το διαβάζεις αυτό το νούμερο ...οικονομολόγε αν το κατανοείς εξήγησε και στους άλλους ότι πρόκειται για 10 τρισεκατομύρια δραχμές το ένα τρίτο του τελευταίου προυπολογισμού σε δραχμές απίστευτο ποσό. Να θυμίσω ότι το σκάνδαλο Κωσκωτά που έφερε το Μητσοτάκη ήταν 3 δις δρχ που πήγαν στις εκδώσεις < γραμμή >.
    Δηλαδή ρε μεγάλε αν είχαν πραγματικό πρόβλημα πόσο θα τους έδινε ;;;;; θα μα έβαζε όλους ενέχυρο . Ενώ οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι που ΕΧΟΥΝ πραγματικά ζωτικό πρόβλημα παίρνουν το...ΠΟΥΛΟ. Κανονικά το Πούλο έπρεπε να πάρει και ο χοντρούλης σε ψήφους αν δεν υπήρχαν τόσοι πολοί ΧΟΝΔΡΟΚΕΦΑΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. O MARKOGIANNAKIS PROEDROS THS EKSETAKTIKHS O LYKOUREZOS DHKIGOROS THS KYBRRNHSHS
    AAAAXXX!!!
    POTE THA KANEI XASTERIA!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. δεν έβαλε το Λυκουρέζο. άλλη εταιρεία έβαλε. και ένα κουίζ, ποιανού εμπλεκόμενου στην υπόθεση, ο γιός ονομάζεται Εφραίμ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΤΕΡΟΥΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ.ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ?ΤΙ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΕ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ?ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ!ΗΜΑΡΤΟΝ!ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΝΑ ΤΕΝΝΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μια και αναφέρθηκε ο Λυκουρέζος, με την άλλη υπόθεσή του τι γίνεται?

    Ακόμα ελεύθερος κυκλοφορεί ο Χριστοφοράκος της Ζήμενς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΛΛΕΙΠΕ Ο ΛΥΚΟΣ ....
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Συνδέονται τα σκάνδαλα του Βατοπεδίου και των υποκλοπών μέσω του παραιτηθέντος δικηγόρου της μονής, Θεμ. Σοφού. Το σενάριο αυτό βλέπει το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τους βουλευτές-μέλη της εξεταστικής επιτροπής. Πώς το συνδέουν; Ο Γρ. Νιώτης ρώτησε χθες τον Γ. Βουλγαράκη αν γνωρίζει τον κ. Σοφό. Ο πρώην υπουργός απάντησε αρνητικά. Από το ΦΕΚ 217 της 18/2/2005 προκύπτει όμως ότι ο κ. Σοφός, είχε διοριστεί από τον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης, σε επιτροπή του υπουργείου. Στην ίδια ομάδα ο κ. Βουλγαράκης είχε τότε διορίσει και τον κουνιάδο του Δημ. Πελέκη. Με δεδομένο ότι ο κ. Σοφός ήταν και είναι συνήγορος της οικογένειας Τσαλικίδη, του στελέχους της Vodafone που είχε αυτοκτονήσει την περίοδο του σκανδάλου των υποκλοπών,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΘΕΝΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ?ΑΠΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΔΙΟΤΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Διαδώστε παντού την προκήρυξη της Επαναστατικής μας Οργάνωσης!

    Βοηθήστε τον Δίκαιο Αγώνα μας ενάντια στο Κατεστημένο των Γνωστών Αγνώστων!

    Ζήτω οι ρασοφόροι! Κάτω οι κουκουλοφόροι!*


    *: πλην των ηρωικών Αρτέμη Μάτσα, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Αγγέλου Έβερτ, Δημητρίου Ράλλη, Γεωργίου Τσολάκογλου και των λοιπών ευαρίθμων εθνικοφρόνων της τρισενδόξου Δεξιάς Παράταξης



    Ε.Ο «ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ή ΤΑΝΚΣ»



    ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

    «Μετωπική σύγκρουση με το ανάλγητο καθεστώς»


    Καλούμε διά της παρούσης τους Έλληνες πατριώτες, σεμνούς οικογενειάρχες και ταπεινούς θρησκευόμενους, να αναφωνήσουν μέσα τους «ως εδώ» στην ανοχή έναντι των «γνωστών αγνώστων», που αποθησαυρίζουν επί μακρόν αμύθητα πολιτικά και οικονομικά πλούτη απομυζώντας ως το μεδούλι τις πατροπαράδοτες αξίες του Έθνους. Τους καλούμε να πάψουν πλέον διά της σιωπής τους να νομιμοποιούν τα ακραία ανθελληνικά στοιχεία που με θράσος ανείπωτο πλιατσικολογούν εις βάρος της βαθύτερής μας συνείδησης και κονιορτοποιούν τους διαχρονικούς πυλώνες της αισθητικής μας. Μη διστάζοντας: Να επιτεθούν ακόμα και σε τραπεζικά καταστήματα που ‘χουν γιγαντωθεί μέσα από τόνους ιδρώτα των επικεφαλής τους. Να κάψουν αστυνομικά τμήματα που στεγάζουν τις ηρωικές μορφές των ακίνητων και ακοίμητων φρουρών του Έθνους. Να εισβάλλουν έως και σε ογκώδη πολυκαταστήματα τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης που δίδουν έστω οπτικό περιεχόμενο-αντίκρισμα στα καταναλωτικά όνειρα χιλιάδων σεμνών και ταπεινών Ελλήνων υπηκόων.
    Η παρέμβασή μας διά της παρούσης πολυσέλιδης επαναστατικής προκήρυξης έρχεται ως αναγκαίο επιστέγασμα μιας πλήρους σειράς επαναστατικών ενεργειών οι οποίες ξεκινούν από το μακρινό 2004. Δεν είχαμε μέχρι σήμερα αναλάβει και δημοσίως την πολιτική ευθύνη, διότι κεντρικό σκεπτικό της πολιτικής μας δράσης ήταν η έμμεση ωρίμανση των επαναστατικών συνθηκών, η οποία θα προέκυπτε ως νομοτελειακή συνέχεια της διαρκώς διογκούμενης αγανάκτησης των σεμνών και ταπεινών Ελλήνων. Είμαστε υποχρεωμένοι πλέον να το πράξουμε. Είμαστε δεσμευμένοι έναντι του ιστορικού ρόλου μας να αναλάβουμε δημόσια την πολιτική ευθύνη, ερχόμενοι σε ευθεία, μετωπική σύγκρουση με το ανάλγητο καθεστώς των «γνωστών αγνώστων» και τα χιλιάδες φερέφωνά του, που με όλα του τα μέσα επιτίθεται επιχειρώντας αποπροσανατολιστικά να καθυποτάξει τον ηρωικά αντιστεκόμενο «μεσαίο χώρο» της δουλειάς, των ιδεών, των αξιών. Έφτασαν οι αδίστακτοι γκεμπελίσκοι να καταλάβουν ύπουλα την συνεπέστερη φωνή αντίστασης, την δημόσια τηλεόραση, προκειμένου να προβάλουν τα εμετικά τους αντεθνικά συνθήματα. Ενάντια σε όλους τους κατασκευασμένους συσχετισμούς που συνειδητά το καθεστώς προβάλλει ώστε να ενσπείρει αμφιβολίες και ηττοπάθεια στη σεμνή και ταπεινή αγωνιζόμενη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αντιπαραβάλλουμε την ακράδαντη πεποίθησή μας για τελική επικράτηση. Το ανάλγητο αυτό καθεστώς προσπαθεί συνειδητά να ενοχοποιήσει τις επαναστατικές αξίες και δράσεις μας, εγκαλώντας μας για δήθεν πολιτική δειλία. Εκμεταλλεύεται ηλιθιωδώς, ωσάν να απευθύνεται σε πολίτες στερούμενους και την απειροελάχιστη κρίση, την άρρηκτα συνδεδεμένη με την κάθε διαχρονική επαναστατική πρακτική «πρακτική ανάγκη» να τηρούμε τους βασικούς συνωμοτικούς κανόνες ασφαλείας. Οι οποίοι θέτουν ως πρώτη προτεραιότητα την μη σύλληψή μας από τους άθλιους πραίτορες του καθεστώτος, με την προσεκτικότατη προστασία των κρησφύγετών μας αλλά και την υψηλής ταχύτητας επιχειρησιακή δυνατότητα των κτυπημάτων/ενεργειών μας. Αλλά ως εδώ και μη παρέκει! Δεν σας υπολογίζουμε καθόλου, δεν σας σεβόμαστε, δεν σας φοβόμαστε, απρόσωπα εργαλεία του καθεστώτος των «γνωστών αγνώστων». Σας προκαλούμε κατάμουτρα: Επιχειρήστε να μας συλλάβετε. Και επειδή γνωρίζουμε την ανεπάρκειά σας, άθλιοι ταγοί της ψευδοπροοδευτικής διανόησης, επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε λιγάκι ώστε να αποκτήσει το κυνήγι σας κάποιο ενδιαφέρον. Δύο είναι τα κύρια κρησφύγετά μας. Και τα δύο είναι μονοκατοικίες. Η μία βρίσκεται στο κέντρο της πρωτευούσης. Η άλλη βρίσκεται σε παραθαλάσσιο προάστιο, διαθέτον λιμάνι. Δεν σας φτάνουν τα στοιχεία που σας δώσαμε; Γνωρίζοντας την παροιμιώδη επιχειρησιακή ανικανότητα του σάπιου καθεστώτος σας, σας εφοδιάζουμε με ένα ακόμα στοιχείο. Τόπος πνευματικής καθοδήγησης κορυφαίων στελεχών της οργάνωσής μας είναι «ιερό κτίσμα» ευρισκόμενο σε άβατη ειδυλλιακή τοποθεσία της βορείου Ελλάδος. Εάν μπορείτε λοιπόν, «γνωστοί άγνωστοι», ελάτε να μας… αγγίξετε. Όσο αδυνατείτε να το πράξετε, σιωπήστε. Σταματήστε επιτέλους, άνανδροι, να εκστομίζετε ανούσιες φοβέρες, οι οποίες το μόνο που ‘χουν ως αποτέλεσμα είναι τη γελοιοποίησή σας. Τόσο σε μας όσο και σε όλους τους σεμνούς και ταπεινούς Έλληνες.
    Σας προκαλούμε. Και προσκαλούμε παράλληλα όλους τους θρήσκους Έλληνες πατριώτες επίσης να σας προκαλέσουν. Τους οπλίζουμε με το απαραίτητο θάρρος, αναλαμβάνοντας δημόσια την πολιτική ευθύνη για τα πλέον σημαντικά –μεταξύ πολλών άλλων δευτερευόντων- επαναστατικά κτυπήματα της πενταετίας 2004 – 2008. Συγκεκριμένα:
    Α] Σε συνεργασία με την, σχετικώς ξεπερασμένη πλην όμως αλληλέγγυα στις βασικές επαναστατικές αρχές, οργάνωση «Πράσινα εκσυγχρονισμένα άλογα Σημίτη» (ΠΡ.ΕΚ.Α.Σ), επιτυχώς φέραμε εις πέρας την επιχείρηση υπό τον κωδικό τίτλο «Απογραφή-προγραφή των δημόσιων οικονομικών». Ήταν ένα επαναστατικό κτύπημα ενάντια στην επικρατούσα ασυδοσία και την αυταπάτη ευδαιμονισμού των αδηφάγων του καθεστώτος, σε συνέχεια προηγηθέντος κτυπήματος της ΠΡΕΚΑΣ ενάντια σε ενάμισι εκατομμύριο άπληστους τζογαδόρους του κερδοσκοπικού χρηματιστηρίου. Στο σημείο αυτό είναι απαραίτητη μια διευκρίνιση: Οι ασφαλίτες του καθεστώτος θα σπεύσουν να ψελλίσουν τις γνωστές ασφαλίτικες ανοησίες περί πρώτης και δεύτερης γενιάς επαναστατών, περί μίας οργάνωσης σε συσκευασία δύο, περί της γελοίας αρχής των συγκοινωνούντων δοχείων και άλλα αντίστοιχα φληναφήματα. Προληπτικά, τους καταγγέλλουμε. Και στο όνομα της ιστορικής αλήθειας αποσαφηνίζουμε τα ακόλουθα: 1ον) Η συνεργασία μας με την Ε.Ο ΠΡΕΚΑΣ μετά το πέρας της επιχείρησης οριστικά ολοκληρώθηκε. 2ον) Η Ε.Ο ΠΡΕΚΑΣ σε όλη την δεκαετή επαναστατική πορεία της υπήρξε κλειστή – ολιγομελής. Εστίασε στα εντυπωσιακά κτυπήματα-ενέργειες, όμως απέφυγε επιμελώς την πλατιά ιδεολογική δουλειά στις μάζες, την οποία δευτερευόντως ανέθεσε σε μικρούς πυρήνες στελεχών. Σε αντίθεση, η υπογράφουσα την παρούσα προκήρυξη Επαναστατική Οργάνωση διεκδικεί σε συνδυασμό με τα ισχυρά πλήγματα κατά του καθεστώτος και τη μέγιστη δυνατή ιδεολογική επιρροή.
    Αυτά τα ολίγα για τους ετοιμοπόλεμους προβοκάτορες που για άλλη μια φορά θα προστρέξουν ανερυθρίαστα στη διατύπωση προπαγανδιστικών ψευδών, μανιπουλάροντας (έτσι νομίζουν) τις μάζες. Εάν παρά ταύτα μας προκαλέσουν, σύντομα θα επανέλθουμε.
    Β] Εμείς σχεδιάσαμε επί μακρόν και, με επιχειρησιακή ικανότητα που συνέλαβε κοιμώμενους όλους τους πραίτορες του καθεστώτος, υλοποιήσαμε επιτυχώς το κτύπημα υπό τον κωδικό «Δομημένα Ομόλογα». Ήταν το πλέον επαναστατικό κτύπημα ενάντια στην επί χρόνια δομημένη ασφαλίτικη αντίληψη που θέλει τους πολίτες, έπειτα από ολίγες μόλις δεκαετίες ενεργούς συμμετοχής στην αγορά εργασίας, απολύτως παροπλισμένους καταναλωτές -υποταγμένους στον εφησυχασμό της σύνταξης. Οι μηχανισμοί επικοινωνίας-χειραγώγησης που υπηρετούν δουλικά το καθεστώς επιχείρησαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια, ομιλώντας για δήθεν κερδοσκοπία από πλευράς μελών της Οργάνωσής μας. Επιχείρησαν να μας εμφανίσουν σαν «εγκληματική συμμορία» αποπροσανατολίζοντας τις μάζες από το βαθύ ιδεολογικό μήνυμα του κτυπήματός μας. Τους παραδίδουμε στη δημόσια χλεύη. Ακόμα και μετά από τόνους προπαγάνδας εναντίον μας, σε δημοσκοπήσεις της κοινής γνώμης που το καθεστώς δεν κατόρθωσε να χειραγωγήσει, ποσοστό σχεδόν 15%(!) των σεμνών και ταπεινών Ελλήνων πατριωτών δήλωσε την «πλήρη εμπιστοσύνη» του στις πρακτικές μας. Η ιδεολογική επίθεση εναντίον μας συνάντησε ισχυρή αντίσταση.
    Γ] Εμείς, με κεντρικό σχεδιασμό και με χρησιμοποίηση δεκάδων περιφερειακών στελεχών, υλοποιήσαμε με επιτυχία την επαναστατική επιχείρηση υπό τον ιερό συνωμοτικό – άβατο κωδικό «Βατοπέδιο», που είχε ως στόχο την απόδοση τεράστιων περιουσιακών στοιχείων στους επί σειρά αιώνων(!) αρνούμενους κάθε επίγεια απόλαυση ιερούς ποιμένες του «σεμνού και ταπεινού» λαού. Το συγκεκριμένο επαναστατικό κτύπημα στόχευε ευθέως στον κλονισμό της ακραία καθεστωτικής έννοιας «περί ιδιοκτησίας» η οποία εξακολουθεί να λειτουργεί ως ζωτική ψευδαίσθηση για το πιο καθυστερημένο πολιτικά κομμάτι των μαζών. Σε ό,τι αφορά το εν λόγω –άκρως επιτυχημένο- κτύπημα, η επιχείρηση αποπροσανατολισμού των μηχανισμών του καθεστώτος υπήρξε λυσσαλέα, εστιάζουσα στο πλέον χειραφετημένο «σεμνό και ταπεινό» κομμάτι του λαϊκού παράγοντα. Προσπάθησαν για μια ακόμα φορά να μας παρουσιάσουν σαν κερδοσκόπους, επιμελώς προσπερνώντας την ιδεολογική εμβέλεια του κτυπήματός μας. Σέρβιραν την γνωστή αντιδραστική προπαγάνδα περί «εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου», προσπαθώντας να ενεργοποιήσουν αντανακλαστικά απώθησης στο «σεμνό και ταπεινό», πλέον χειραφετημένο κομμάτι των αγωνιζόμενων Ελλήνων πατριωτών. Αυτό το κομμάτι μονό Εμείς μπορούμε να το κοιτάμε στα μάτια, σε αυτό και μόνο σε αυτό το κομμάτι απευθύνονται οι εξηγήσεις που ακολουθούν (και όχι στους προβοκάτορες κουκουλοφόρους πραίτορες του στυγερού καθεστώτος των «γνωστών αγνώστων»): Ένα σημαντικό τμήμα των περιουσιακών στοιχείων που απαλλοτριώσαμε υπέρ των καταπιεσμένων ιερών ποιμένων παρακρατήθηκε όντως από την Επαναστατική μας Οργάνωση, ώστε να χρηματοδοτήσει σχεδιαζόμενες σε πολλά επίπεδα επόμενες δράσεις-κτυπήματα. Αυτά προς το παρόν. Εάν η προβοκάτσια συνεχιστεί και κρίνουμε ότι είναι αναγκαίο, και επί του συγκεκριμένου θέματος θα επανέλθουμε, στο βαθμό που κρίνεται η επαναστατική μας αξιοπιστία.
    Δ] Εμείς, τέλος, σχεδιάσαμε κεντρικά και με τη χρησιμοποίηση γενναίου περιφερειακού στελέχους μας υψηλής ετοιμότητας υλοποιήσαμε επιτυχώς την εκτέλεση του δεκαπεντάχρονου μακρυμάλλη Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Η γενναιότητα του στελέχους που έφερε εις πέρας την συγκεκριμένη επιχείρηση αποδεικνύεται από το «αστραπιαίο» της εκτέλεσης, πέραν πάσης πρόβλεψης τόσο του μακρυμάλλη καθεστωτικού κατοίκου βορείων προαστίων όσο και των καθεστωτικών παρισταμένων συνοδοιπόρων του. Ο ηρωικός εκτελεστής τελεί σήμερα υπό πολιτική αιχμαλωσία από το στυγνό καθεστώς, η οποία όμως θα έχει πρόσκαιρο χαρακτήρα χάρη στις άμεσες ενέργειες των θεσμικών εφεδρειών της πλατιάς Επαναστατικής μας Οργάνωσης. Όσους τυχόν αμφισβητούν αυτή μας την εκτίμηση τους παραπέμπουμε στο μακρύ ιστορικό θεαματικών – θεσμικών φυγαδεύσεων όλων ανεξαιρέτως των άξιων εκτελεστών χαμερπών καθεστωτικών και βρωμύλων αλλοδαπών κατά το παρελθόν. Το καταλυτικό πλήγμα σε μία από τις «καρδιές» του καθεστώτος, στην επονομαζόμενη και «κράτος εν κράτει» πλατεία Εξαρχείων, δεν θα σταματήσει εδώ. Σε συνεργασία με χιλιάδες «μέλη βάσης» της Οργάνωσής μας θα συνεχίσουμε πολύ σύντομα τα κτυπήματα. Ακόμα και δυο τρεις χαμηλόβαθμους αστυνόμους θα τους θυσιάσουμε αν χρειαστεί, προκειμένου να αντιστρέψουμε το πρόσκαιρο επικοινωνιακό προβάδισμα των γνωστών αγνώστων. (Επισημαίνουμε εδώ για πρώτη φορά, σε επόμενη προκήρυξη θα επανέλθουμε λεπτομερειακά: Έχουμε για λόγους συνωμοτικότητας επιλέξει την πυραμιδωτή δομή οργάνωσης και λειτουργίας, κατά συνέπεια οι άμεσες εκτελέσεις πραιτόρων του καθεστώτος υλοποιούνται από ομάδες των «από κάτω» που λειτουργούν ως κλειστοί πυρήνες). Οφείλουν πλέον να το γνωρίζουν όσοι επισκέπτονται τις «καρδιές» του καθεστώτος ότι κινδυνεύουν και να πάψουν να αισθάνονται ήσυχοι. Σε ό,τι, τέλος, αφορά τον γενναίο σύντροφο-μέλος των Ειδικών Δυνάμεων εκτέλεσης της Οργάνωσης: Διαβεβαιώνουμε και συνάμα προειδοποιούμε το καθεστώς των «γνωστών αγνώστων» και τους γλοιώδεις υποτακτικούς του ότι πολύ σύντομα ο σύντροφός μας θα ‘ναι ελεύθερος. Με τη βοήθεια των πάρα πολλών και πλήρως συνειδητοποιημένων συντρόφων που έχουν διεισδύσει σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της καθεστωτικής μηχανής, η σύντομη απελευθέρωσή του συνιστά νομοτέλεια. Και επειδή ξανά οι μηχανισμοί προπαγάνδας θα αποπειραθούν να παραπλανήσουν εμφανίζοντας την παραπάνω εκτίμησή μας σαν «τσάμπα μαγκιά», ξανά θα τους συντρίψουμε αντιπαραβάλλοντας στις έωλες διαδόσεις τους την ψυχρή ιστορική αλήθεια: Δεκάδες οι πρώτης γραμμής αιχμαλωτισθέντες σύντροφοι που έχουν στο σύνολό τους διαφύγει των δεσμών του καθεστώτος. (Και πριν ακόμα την εμφάνιση της Οργάνωσής μας. Εμείς δεν διεκδικούμε την αποκλειστικότητα στην προστασία των συντρόφων επαναστατών). Σε πείσμα όλων όσων πιστεύουν ότι οι ιδέες της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας μπορούν να συντριβούν υποταγμένες στα στενά όρια τεσσάρων τοίχων.

    Μέχρι τελικής νίκης,
    ο αγώνας συνεχίζεται…


    Ε.Ο «ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ή ΤΑΝΚΣ»




    Υ.Γ: Η πρώτη λέξη-διαζευτικό της επωνυμίας της Οργάνωσής μας είναι εμπνευσμένη
    από τον ιδεολόγο επαναστάτη Κωνσταντίνο Καραμανλή τον πρεσβύτερο. Η
    δεύτερη, ως συνέχεια – συνέργια της προσφοράς του ευθυτενούς Εθνάρχη, του
    επονομαζόμενου Γέρου της Αντιπαροχής, αποτελεί ακροστιχίδα των αρχικών:
    Τρομοκρατική Αντεπίθεση Νέας Καραμανλικής Συμμορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ε.Ο «ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ή ΤΑΝΚΣ»



    ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

    «Μετωπική σύγκρουση με το ανάλγητο καθεστώς»


    Καλούμε διά της παρούσης τους Έλληνες πατριώτες, σεμνούς οικογενειάρχες και ταπεινούς θρησκευόμενους, να αναφωνήσουν μέσα τους «ως εδώ» στην ανοχή έναντι των «γνωστών αγνώστων», που αποθησαυρίζουν επί μακρόν αμύθητα πολιτικά και οικονομικά πλούτη απομυζώντας ως το μεδούλι τις πατροπαράδοτες αξίες του Έθνους. Τους καλούμε να πάψουν πλέον διά της σιωπής τους να νομιμοποιούν τα ακραία ανθελληνικά στοιχεία που με θράσος ανείπωτο πλιατσικολογούν εις βάρος της βαθύτερής μας συνείδησης και κονιορτοποιούν τους διαχρονικούς πυλώνες της αισθητικής μας. Μη διστάζοντας: Να επιτεθούν ακόμα και σε τραπεζικά καταστήματα που ‘χουν γιγαντωθεί μέσα από τόνους ιδρώτα των επικεφαλής τους. Να κάψουν αστυνομικά τμήματα που στεγάζουν τις ηρωικές μορφές των ακίνητων και ακοίμητων φρουρών του Έθνους. Να εισβάλλουν έως και σε ογκώδη πολυκαταστήματα τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης που δίδουν έστω οπτικό περιεχόμενο-αντίκρισμα στα καταναλωτικά όνειρα χιλιάδων σεμνών και ταπεινών Ελλήνων υπηκόων.
    Η παρέμβασή μας διά της παρούσης πολυσέλιδης επαναστατικής προκήρυξης έρχεται ως αναγκαίο επιστέγασμα μιας πλήρους σειράς επαναστατικών ενεργειών οι οποίες ξεκινούν από το μακρινό 2004. Δεν είχαμε μέχρι σήμερα αναλάβει και δημοσίως την πολιτική ευθύνη, διότι κεντρικό σκεπτικό της πολιτικής μας δράσης ήταν η έμμεση ωρίμανση των επαναστατικών συνθηκών, η οποία θα προέκυπτε ως νομοτελειακή συνέχεια της διαρκώς διογκούμενης αγανάκτησης των σεμνών και ταπεινών Ελλήνων. Είμαστε υποχρεωμένοι πλέον να το πράξουμε. Είμαστε δεσμευμένοι έναντι του ιστορικού ρόλου μας να αναλάβουμε δημόσια την πολιτική ευθύνη, ερχόμενοι σε ευθεία, μετωπική σύγκρουση με το ανάλγητο καθεστώς των «γνωστών αγνώστων» και τα χιλιάδες φερέφωνά του, που με όλα του τα μέσα επιτίθεται επιχειρώντας αποπροσανατολιστικά να καθυποτάξει τον ηρωικά αντιστεκόμενο «μεσαίο χώρο» της δουλειάς, των ιδεών, των αξιών. Έφτασαν οι αδίστακτοι γκεμπελίσκοι να καταλάβουν ύπουλα την συνεπέστερη φωνή αντίστασης, την δημόσια τηλεόραση, προκειμένου να προβάλουν τα εμετικά τους αντεθνικά συνθήματα. Ενάντια σε όλους τους κατασκευασμένους συσχετισμούς που συνειδητά το καθεστώς προβάλλει ώστε να ενσπείρει αμφιβολίες και ηττοπάθεια στη σεμνή και ταπεινή αγωνιζόμενη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αντιπαραβάλλουμε την ακράδαντη πεποίθησή μας για τελική επικράτηση. Το ανάλγητο αυτό καθεστώς προσπαθεί συνειδητά να ενοχοποιήσει τις επαναστατικές αξίες και δράσεις μας, εγκαλώντας μας για δήθεν πολιτική δειλία. Εκμεταλλεύεται ηλιθιωδώς, ωσάν να απευθύνεται σε πολίτες στερούμενους και την απειροελάχιστη κρίση, την άρρηκτα συνδεδεμένη με την κάθε διαχρονική επαναστατική πρακτική «πρακτική ανάγκη» να τηρούμε τους βασικούς συνωμοτικούς κανόνες ασφαλείας. Οι οποίοι θέτουν ως πρώτη προτεραιότητα την μη σύλληψή μας από τους άθλιους πραίτορες του καθεστώτος, με την προσεκτικότατη προστασία των κρησφύγετών μας αλλά και την υψηλής ταχύτητας επιχειρησιακή δυνατότητα των κτυπημάτων/ενεργειών μας. Αλλά ως εδώ και μη παρέκει! Δεν σας υπολογίζουμε καθόλου, δεν σας σεβόμαστε, δεν σας φοβόμαστε, απρόσωπα εργαλεία του καθεστώτος των «γνωστών αγνώστων». Σας προκαλούμε κατάμουτρα: Επιχειρήστε να μας συλλάβετε. Και επειδή γνωρίζουμε την ανεπάρκειά σας, άθλιοι ταγοί της ψευδοπροοδευτικής διανόησης, επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε λιγάκι ώστε να αποκτήσει το κυνήγι σας κάποιο ενδιαφέρον. Δύο είναι τα κύρια κρησφύγετά μας. Και τα δύο είναι μονοκατοικίες. Η μία βρίσκεται στο κέντρο της πρωτευούσης. Η άλλη βρίσκεται σε παραθαλάσσιο προάστιο, διαθέτον λιμάνι. Δεν σας φτάνουν τα στοιχεία που σας δώσαμε; Γνωρίζοντας την παροιμιώδη επιχειρησιακή ανικανότητα του σάπιου καθεστώτος σας, σας εφοδιάζουμε με ένα ακόμα στοιχείο. Τόπος πνευματικής καθοδήγησης κορυφαίων στελεχών της οργάνωσής μας είναι «ιερό κτίσμα» ευρισκόμενο σε άβατη ειδυλλιακή τοποθεσία της βορείου Ελλάδος. Εάν μπορείτε λοιπόν, «γνωστοί άγνωστοι», ελάτε να μας… αγγίξετε. Όσο αδυνατείτε να το πράξετε, σιωπήστε. Σταματήστε επιτέλους, άνανδροι, να εκστομίζετε ανούσιες φοβέρες, οι οποίες το μόνο που ‘χουν ως αποτέλεσμα είναι τη γελοιοποίησή σας. Τόσο σε μας όσο και σε όλους τους σεμνούς και ταπεινούς Έλληνες.
    Σας προκαλούμε. Και προσκαλούμε παράλληλα όλους τους θρήσκους Έλληνες πατριώτες επίσης να σας προκαλέσουν. Τους οπλίζουμε με το απαραίτητο θάρρος, αναλαμβάνοντας δημόσια την πολιτική ευθύνη για τα πλέον σημαντικά –μεταξύ πολλών άλλων δευτερευόντων- επαναστατικά κτυπήματα της πενταετίας 2004 – 2008. Συγκεκριμένα:
    Α] Σε συνεργασία με την, σχετικώς ξεπερασμένη πλην όμως αλληλέγγυα στις βασικές επαναστατικές αρχές, οργάνωση «Πράσινα εκσυγχρονισμένα άλογα Σημίτη» (ΠΡ.ΕΚ.Α.Σ), επιτυχώς φέραμε εις πέρας την επιχείρηση υπό τον κωδικό τίτλο «Απογραφή-προγραφή των δημόσιων οικονομικών». Ήταν ένα επαναστατικό κτύπημα ενάντια στην επικρατούσα ασυδοσία και την αυταπάτη ευδαιμονισμού των αδηφάγων του καθεστώτος, σε συνέχεια προηγηθέντος κτυπήματος της ΠΡΕΚΑΣ ενάντια σε ενάμισι εκατομμύριο άπληστους τζογαδόρους του κερδοσκοπικού χρηματιστηρίου. Στο σημείο αυτό είναι απαραίτητη μια διευκρίνιση: Οι ασφαλίτες του καθεστώτος θα σπεύσουν να ψελλίσουν τις γνωστές ασφαλίτικες ανοησίες περί πρώτης και δεύτερης γενιάς επαναστατών, περί μίας οργάνωσης σε συσκευασία δύο, περί της γελοίας αρχής των συγκοινωνούντων δοχείων και άλλα αντίστοιχα φληναφήματα. Προληπτικά, τους καταγγέλλουμε. Και στο όνομα της ιστορικής αλήθειας αποσαφηνίζουμε τα ακόλουθα: 1ον) Η συνεργασία μας με την Ε.Ο ΠΡΕΚΑΣ μετά το πέρας της επιχείρησης οριστικά ολοκληρώθηκε. 2ον) Η Ε.Ο ΠΡΕΚΑΣ σε όλη την δεκαετή επαναστατική πορεία της υπήρξε κλειστή – ολιγομελής. Εστίασε στα εντυπωσιακά κτυπήματα-ενέργειες, όμως απέφυγε επιμελώς την πλατιά ιδεολογική δουλειά στις μάζες, την οποία δευτερευόντως ανέθεσε σε μικρούς πυρήνες στελεχών. Σε αντίθεση, η υπογράφουσα την παρούσα προκήρυξη Επαναστατική Οργάνωση διεκδικεί σε συνδυασμό με τα ισχυρά πλήγματα κατά του καθεστώτος και τη μέγιστη δυνατή ιδεολογική επιρροή.
    Αυτά τα ολίγα για τους ετοιμοπόλεμους προβοκάτορες που για άλλη μια φορά θα προστρέξουν ανερυθρίαστα στη διατύπωση προπαγανδιστικών ψευδών, μανιπουλάροντας (έτσι νομίζουν) τις μάζες. Εάν παρά ταύτα μας προκαλέσουν, σύντομα θα επανέλθουμε.
    Β] Εμείς σχεδιάσαμε επί μακρόν και, με επιχειρησιακή ικανότητα που συνέλαβε κοιμώμενους όλους τους πραίτορες του καθεστώτος, υλοποιήσαμε επιτυχώς το κτύπημα υπό τον κωδικό «Δομημένα Ομόλογα». Ήταν το πλέον επαναστατικό κτύπημα ενάντια στην επί χρόνια δομημένη ασφαλίτικη αντίληψη που θέλει τους πολίτες, έπειτα από ολίγες μόλις δεκαετίες ενεργούς συμμετοχής στην αγορά εργασίας, απολύτως παροπλισμένους καταναλωτές -υποταγμένους στον εφησυχασμό της σύνταξης. Οι μηχανισμοί επικοινωνίας-χειραγώγησης που υπηρετούν δουλικά το καθεστώς επιχείρησαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια, ομιλώντας για δήθεν κερδοσκοπία από πλευράς μελών της Οργάνωσής μας. Επιχείρησαν να μας εμφανίσουν σαν «εγκληματική συμμορία» αποπροσανατολίζοντας τις μάζες από το βαθύ ιδεολογικό μήνυμα του κτυπήματός μας. Τους παραδίδουμε στη δημόσια χλεύη. Ακόμα και μετά από τόνους προπαγάνδας εναντίον μας, σε δημοσκοπήσεις της κοινής γνώμης που το καθεστώς δεν κατόρθωσε να χειραγωγήσει, ποσοστό σχεδόν 15%(!) των σεμνών και ταπεινών Ελλήνων πατριωτών δήλωσε την «πλήρη εμπιστοσύνη» του στις πρακτικές μας. Η ιδεολογική επίθεση εναντίον μας συνάντησε ισχυρή αντίσταση.
    Γ] Εμείς, με κεντρικό σχεδιασμό και με χρησιμοποίηση δεκάδων περιφερειακών στελεχών, υλοποιήσαμε με επιτυχία την επαναστατική επιχείρηση υπό τον ιερό συνωμοτικό – άβατο κωδικό «Βατοπέδιο», που είχε ως στόχο την απόδοση τεράστιων περιουσιακών στοιχείων στους επί σειρά αιώνων(!) αρνούμενους κάθε επίγεια απόλαυση ιερούς ποιμένες του «σεμνού και ταπεινού» λαού. Το συγκεκριμένο επαναστατικό κτύπημα στόχευε ευθέως στον κλονισμό της ακραία καθεστωτικής έννοιας «περί ιδιοκτησίας» η οποία εξακολουθεί να λειτουργεί ως ζωτική ψευδαίσθηση για το πιο καθυστερημένο πολιτικά κομμάτι των μαζών. Σε ό,τι αφορά το εν λόγω –άκρως επιτυχημένο- κτύπημα, η επιχείρηση αποπροσανατολισμού των μηχανισμών του καθεστώτος υπήρξε λυσσαλέα, εστιάζουσα στο πλέον χειραφετημένο «σεμνό και ταπεινό» κομμάτι του λαϊκού παράγοντα. Προσπάθησαν για μια ακόμα φορά να μας παρουσιάσουν σαν κερδοσκόπους, επιμελώς προσπερνώντας την ιδεολογική εμβέλεια του κτυπήματός μας. Σέρβιραν την γνωστή αντιδραστική προπαγάνδα περί «εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου», προσπαθώντας να ενεργοποιήσουν αντανακλαστικά απώθησης στο «σεμνό και ταπεινό», πλέον χειραφετημένο κομμάτι των αγωνιζόμενων Ελλήνων πατριωτών. Αυτό το κομμάτι μονό Εμείς μπορούμε να το κοιτάμε στα μάτια, σε αυτό και μόνο σε αυτό το κομμάτι απευθύνονται οι εξηγήσεις που ακολουθούν (και όχι στους προβοκάτορες κουκουλοφόρους πραίτορες του στυγερού καθεστώτος των «γνωστών αγνώστων»): Ένα σημαντικό τμήμα των περιουσιακών στοιχείων που απαλλοτριώσαμε υπέρ των καταπιεσμένων ιερών ποιμένων παρακρατήθηκε όντως από την Επαναστατική μας Οργάνωση, ώστε να χρηματοδοτήσει σχεδιαζόμενες σε πολλά επίπεδα επόμενες δράσεις-κτυπήματα. Αυτά προς το παρόν. Εάν η προβοκάτσια συνεχιστεί και κρίνουμε ότι είναι αναγκαίο, και επί του συγκεκριμένου θέματος θα επανέλθουμε, στο βαθμό που κρίνεται η επαναστατική μας αξιοπιστία.
    Δ] Εμείς, τέλος, σχεδιάσαμε κεντρικά και με τη χρησιμοποίηση γενναίου περιφερειακού στελέχους μας υψηλής ετοιμότητας υλοποιήσαμε επιτυχώς την εκτέλεση του δεκαπεντάχρονου μακρυμάλλη Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Η γενναιότητα του στελέχους που έφερε εις πέρας την συγκεκριμένη επιχείρηση αποδεικνύεται από το «αστραπιαίο» της εκτέλεσης, πέραν πάσης πρόβλεψης τόσο του μακρυμάλλη καθεστωτικού κατοίκου βορείων προαστίων όσο και των καθεστωτικών παρισταμένων συνοδοιπόρων του. Ο ηρωικός εκτελεστής τελεί σήμερα υπό πολιτική αιχμαλωσία από το στυγνό καθεστώς, η οποία όμως θα έχει πρόσκαιρο χαρακτήρα χάρη στις άμεσες ενέργειες των θεσμικών εφεδρειών της πλατιάς Επαναστατικής μας Οργάνωσης. Όσους τυχόν αμφισβητούν αυτή μας την εκτίμηση τους παραπέμπουμε στο μακρύ ιστορικό θεαματικών – θεσμικών φυγαδεύσεων όλων ανεξαιρέτως των άξιων εκτελεστών χαμερπών καθεστωτικών και βρωμύλων αλλοδαπών κατά το παρελθόν. Το καταλυτικό πλήγμα σε μία από τις «καρδιές» του καθεστώτος, στην επονομαζόμενη και «κράτος εν κράτει» πλατεία Εξαρχείων, δεν θα σταματήσει εδώ. Σε συνεργασία με χιλιάδες «μέλη βάσης» της Οργάνωσής μας θα συνεχίσουμε πολύ σύντομα τα κτυπήματα. Ακόμα και δυο τρεις χαμηλόβαθμους αστυνόμους θα τους θυσιάσουμε αν χρειαστεί, προκειμένου να αντιστρέψουμε το πρόσκαιρο επικοινωνιακό προβάδισμα των γνωστών αγνώστων. (Επισημαίνουμε εδώ για πρώτη φορά, σε επόμενη προκήρυξη θα επανέλθουμε λεπτομερειακά: Έχουμε για λόγους συνωμοτικότητας επιλέξει την πυραμιδωτή δομή οργάνωσης και λειτουργίας, κατά συνέπεια οι άμεσες εκτελέσεις πραιτόρων του καθεστώτος υλοποιούνται από ομάδες των «από κάτω» που λειτουργούν ως κλειστοί πυρήνες). Οφείλουν πλέον να το γνωρίζουν όσοι επισκέπτονται τις «καρδιές» του καθεστώτος ότι κινδυνεύουν και να πάψουν να αισθάνονται ήσυχοι. Σε ό,τι, τέλος, αφορά τον γενναίο σύντροφο-μέλος των Ειδικών Δυνάμεων εκτέλεσης της Οργάνωσης: Διαβεβαιώνουμε και συνάμα προειδοποιούμε το καθεστώς των «γνωστών αγνώστων» και τους γλοιώδεις υποτακτικούς του ότι πολύ σύντομα ο σύντροφός μας θα ‘ναι ελεύθερος. Με τη βοήθεια των πάρα πολλών και πλήρως συνειδητοποιημένων συντρόφων που έχουν διεισδύσει σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της καθεστωτικής μηχανής, η σύντομη απελευθέρωσή του συνιστά νομοτέλεια. Και επειδή ξανά οι μηχανισμοί προπαγάνδας θα αποπειραθούν να παραπλανήσουν εμφανίζοντας την παραπάνω εκτίμησή μας σαν «τσάμπα μαγκιά», ξανά θα τους συντρίψουμε αντιπαραβάλλοντας στις έωλες διαδόσεις τους την ψυχρή ιστορική αλήθεια: Δεκάδες οι πρώτης γραμμής αιχμαλωτισθέντες σύντροφοι που έχουν στο σύνολό τους διαφύγει των δεσμών του καθεστώτος. (Και πριν ακόμα την εμφάνιση της Οργάνωσής μας. Εμείς δεν διεκδικούμε την αποκλειστικότητα στην προστασία των συντρόφων επαναστατών). Σε πείσμα όλων όσων πιστεύουν ότι οι ιδέες της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας μπορούν να συντριβούν υποταγμένες στα στενά όρια τεσσάρων τοίχων.

    Μέχρι τελικής νίκης,
    ο αγώνας συνεχίζεται…


    Ε.Ο «ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ή ΤΑΝΚΣ»




    Υ.Γ: Η πρώτη λέξη-διαζευτικό της επωνυμίας της Οργάνωσής μας είναι εμπνευσμένη
    από τον ιδεολόγο επαναστάτη Κωνσταντίνο Καραμανλή τον πρεσβύτερο. Η
    δεύτερη, ως συνέχεια – συνέργια της προσφοράς του ευθυτενούς Εθνάρχη, του
    επονομαζόμενου Γέρου της Αντιπαροχής, αποτελεί ακροστιχίδα των αρχικών:
    Τρομοκρατική Αντεπίθεση Νέας Καραμανλικής Συμμορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση