GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο έλεγχος στα ΚΤΕΟ‏...

. Πριν από μερικές μέρες πέρασα το αμάξι μου από ΚΤΕΟ για πρώτη φορά.Το αμάξι μου ήταν από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν με τις καινούργιες πιν...

.
Πριν από μερικές μέρες πέρασα το αμάξι μου από ΚΤΕΟ για πρώτη φορά.Το αμάξι μου ήταν από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν με τις καινούργιες πινακίδες που έχουν το GR (2004). Θεωρητικά αυτή τη στιγμή δεν θα πρέπει να κυκλοφορεί αμάξι ΙΧ με τις παλιές πινακίδες χωρίς να έχει περάσει ΚΤΕΟ τουλάχιστον μία φορά.
Εδώ και μέρες βλέπω αρκετά αμάξια που κυκλοφόρησαν πολύ πριν το 2004 χωρίς να έχουν καθόλου το σήμα ενός ΚΤΕΟ στη πινακίδα τους, και αναρωτιέμαι πως μπορούν και κυκλοφορούν έτσι ελεύθερα.
Εγώ προσωπικά έχω βρεθεί πίσω από τέτοια αμάξια χωρίς σήμα ΚΤΕΟ αρκετές φορές και αναρωτιέμαι πως κανένα περιπολικό ή μοτοσικλέτα της Αστυνομίας δεν έχει βρεθεί πίσω από τέτοια ΙΧ χωρίς σήμα και να τους σταματήσει και να επιβάλλει τα πρόστιμα που προβλέπονται.
Η πλειοψηφία των άλλων οδηγών που είναι συνεπείς και πληρώνουν θα αισθάνονται ελαφρώς κορόιδα βλέποντας τους άλλους τους έξυπνους, να τη γλιτώνουν για καιρό χωρίς συνέπειες. Επίσης ποιος ξέρει σε τι κατάσταση θα είναι τα αμάξια τους. Ελπίζω κάποιος της Τροχαίας να το διαβάσει.
Τ.Τ.
-----------

34 σχόλια

  1. Δεν μας ειπες, ποσο καιρο ζεις στην ΕΛΛΑΔΑ ρε μαλακα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνε εσύ αυτό που νομίζεις σωστό και άσε τους άλλους. Μίζερε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε ρουφιανάκο, τι σε νοιάζει εσένα τι κάνουν οι άλλοι? Πέρασες το αμαξάκι σου ΚΤΕΟ και έγινες Αρτέμης Μάτσας με την μια!!!

    Δεν μου λες? Εσύ που παρκάρεις? Πάντα νόμιμα? Όταν δεν παρκάρεις νόμιμα το κωλοάμαξο σου, που είναι οι μπάτσοι να σε γράψουν?

    Που είναι οι μπάτσοι όταν παραβιάζεις τον ΚΟΚ, όταν κάνεις κάποια αναστροφή που δεν επιτρέπεται, όταν τρέχεις πιο γρήγορα από τα όρια, όταν δεν φοράς ζώνη, όταν μιλάς στο κινητό σου και οδηγάς?

    Η θα μου πεις ότι είσαι ο πρώτος Έλληνας νομοταγής οδηγός? Άστο, δεν θα σε πιστέψω, γιατί τόσα χρόνια οδηγός, όλοι κάνουν παραβάσεις αλλά τους ενοχλούν μόνο οι παραβάσεις των άλλων!!!

    Οι μπάτσοι καλά θα κάνουν να πιάσουν κάνα Κόκκαλη, κάνα Βαρδινογιάννη, κάνα Ρουσόπουλο, κάνα Μαγγίνα, τον Σουφλιά, το μισό ΠΑΣΟΚ, τους δημόσιους υπάλληλους που τα παίρνουνε, εσένα γιατί είσαι φοροφυγάς, και μετά...

    ας ασχοληθούνε και με το ΚΤΕΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου.
    Η αστυνομία έχει καταντήσει παραδουλεύτρα της εξουσίας και προστάτης των παρανόμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Μερσεντές στην Φωτογραφία ρε νεόπλουτε είναι το αυτοκίνητο σου; όλοι με μαύρα λεφτά νεόπλουτοι άιντε λιγουράτζες
    ……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. re kserolles ta kainouria aytokinita pairnoun siopiri paratash +1 xrono gia na perasoun kteo. alla ayto vevaia to kserate...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. koita tin parti sou geloie. piges pliroses ena kteo kai ta evales me oli tin koinonia karagiozako. kai meis pername kteo alla de to kanoume thema. vrikes efkairia na paraponetheis vlakako. kala se eipe o skalistiris. mizere e mizere!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΣΑΚΑΚΙΑΣ Ο ΞΕΡΟΛΑΣ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ??
    ΟΕΟ??
    ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΙΔΙ...ΙΩΑΝΝΙΔΗ...ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΙΔΙ

    Α ΞΕΧΑΣΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΟΡΦΑΝΟ ,ΤΟΝ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ , ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ , ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΑΦΑΤΗ

    ΟΥΣΤ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΥΟΥ !!
    Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΜΗΤΣΟ ΤΑΚΗΣ ΤΟ ΣΚΕΡΠΑΝΙ-ΧΑΦΙΕΣ-ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ-ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ-ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ-ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ-ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΛΑΜΟΓΙΟ-ΠΡΟΙΚΟΘΥΡΑΣ(ΒΛ.ΜΑΡΙΚΑ) ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.
    ΚΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΟΥΛΗΣ Ο ΧΙΜΠΑΤΖΗΣ Ο ΕΒΕΡΤ.
    ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ

    ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ Ή ΣΤΟ ΚΕΛΙ???
    ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σιγα σεμνοταπεινε πες μας αν κλεβεις την εφορια !!!!!!!!!το κτεο σε μαρανε .τα κτεο επερεπε ναναι καθε 5 χρονια αλλα οι κολλητοι της κυβερνησης το θελουνε καθε 2 για να τα κονομανε εμεις ειμαστε τα κοροιδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε μαλακιασμένα γιατί βρίζετε τον άνθρωπο;
    Ρε ξεφτύλες είναι κακό που αναφέρει τις μαλακίες που κάνουν την Ελλάδα τριτοκοσμική;
    Σε ποια σοβαρή χώρα συμβαίνουν όλα αυτά ρε τυρογαλάδες;
    Εσύ σκαλιστίρι αν κρατάς πιρούνι τσίμπα έναν όρχυ...
    ΧΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε Τ.Τ. κοίτα να δεις τι συμβαίνει. Τώρα και με τα ΙΚΤΕΟ προσπαθούν να "σπρώξουν" όσα περισσότερα μπορούν ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό έλεγχο ανά τετραετία. Κατά συνέπεια, φέτος περνούν τα αυτοκίνητα που έχουν αγοραστεί την τριετία 2002-2005 με βάση μόνο τον αριθμό της πινακίδας - και όχι το έτος αγοράς. Έτσι αυτοκίνητο που αγοράστηκε το 2002 και έχει πινακίδα π.χ. 5123 θα περάσει αργότερα από αυτοκίνητο αγορασμένο το 2005 με πινακίδα 2123 (η χιλιάδα καθορίζει το μήνα που περνά ΚΤΕΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειναι ντροπη σας να βριζεται καποιον που εξεφρασε μια παρανομια που γινεται στη χωρα που ζει.Δεν σας νοιαζει βρε αχαιρευτοι για το σωστο και το νομιμο,για αυτο πατε κατα δαολου.Για αυτο εχετε αυτους που σας αξιζει να σας κυβερνουν .Αυτοι ειστε οι ελληνες του Ελλαδισταν.Ειστε αξιοι της μοιρα σας.Ουστ γομαρια. Για το μονο που λυπαμαι για τη χωρα αυτη ειναι οι ταφοι των γονιων μου και τιποτα αλλο.Μπορει ενας σεισμος να σας παει μεχρι την Κρητη? ουτε καν που θα λυπιθω.Αχρηστοι και ανικανοι.Ολα τα ξερετε και θελετε να λεγεστε και Ευρωπαιοι.Ειστε σχετοι Ζουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δηλαδή εσένα το πρόβλημά σου δεν είναι το τι ρύπανση πιθανόν προκαλούν τα αυτοκίνητα που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ, αλλά ότι οι ιδιοκτήτες του δεν έχουν πληρώσει, ενώ εσύ πλήρωσες...
    Μπράβο φίλε μου, μου αρέσουν οι προτεραιότητές σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ρε σεις cool, ψυχραιμια..

    δεν ειναι κακο αυτο που γραφει ο μαγκας στο post του.. ηρεμηστε..

    απλως καταγραφει γενικα το προβλημα..δεν "εδωσε" κανεναν...

    τι ειστε εσεις ρε.. πολυ μιγιαγγιχτοι!
    το ξερουμε οτι ολα μπουρδελλο ειναι και οτι ολοι παρκαρουμε παρανομα κλπ κλπ αλλα δεν ειναι κακο να προσπαθησουμε σιγα σιγα να ξεφυγουμε απο αυτα..

    cdk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ .. ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΑ. ΥΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΤΙ ΜΙΛΑΤΕ? ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. «Να πεθάνει και του γείτονα ο γάιδαρος»

    Ε ρε δεν θα λάξουμε ποτέ από την μιζέρια και την ρουφιανιά !

    Ουστ ρε κοπρίτη Τ.Τ.

    Ουστ και εσύ ρε ΧΣ ( χέστρα ) για πες μας σε ποιες «σοβαρές» χώρες έχεις ζήσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Υπάρχουν αυτοκίνητα 20-30 χρόνων τα οποία δεν παιρνάνε ΚΤΕΟ λόγω καυσαερίων κλπ. Όλοι εσείς που βρίζετε να πάτε να αναπνεύσετε στην εξάτμιση αυτών. Εμείς οι άλλοι δεν θέλουμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν σε τέτοιες τριτοκοσμικές συνθήκες. Σας αρέσει η Ελλάδα έτσι όπως είναι ε; Από τέτοιες νοοτροπίες έχουμε καταλήξει σε τέτοια ξεφτίλα. Κατά τα άλλα μπορείτε να βρίζετε ελεύθερα, ευκαιρία ψάχνετε - αν δεν ήταν το PRESS GR ποιός ξέρει που θα σας είχαν κλείσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΚΤΕΟ ΜΕ ΕΚΑΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΚΙΟΛΑΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ 5ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα κτεο ειναι μια αμαρτωλη περιπτωση αφου με 20-30 ευρω παραπανω μπορεις να περασεις ο,ποιο σαραβαλακι θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγώ φίλε συμφωνώ με την επισήμανσή σου.
    Άσε τους ΜΑΛΑΚΕΣ να βρίζουν.
    Αυτοί οδήγησαν την Ελλάδα σε αυτό το χάλι.
    Με τις επιλογές τους και την ψήφο τους.
    Ούστ ρε ρεμάλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΒΡΕ ΚΑΡΦΑΡΕ ΠΑΣΟΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο μαλακας ο shkat παλι αρχισε να ξερναει τα shkat-α που εχει στο βρωμοστομα του και ετσι ξερουμε τι εφαγε για μεσημερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕ ΟΥΣΤ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ,ΟΥΣΤ ΒΛΑΚΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ,ΟΥΣΤ ΖΩΟ ΜΗΠΩΣ ΈΧΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΡΟΥΦΙΑΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε γελοίε Ρουφιανάκο, να σου πω ότι με 100 ευρώπουλα (παράβολα και μπαχτσίσι) πέρασα από ΚΤΕΟ έναν ματρακά, και όποιος μπάτσος ακολουθήσει πίσω μου, θα πεθάνει από καρκίνο πριν πεις κίμινο!!!

    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΚΤΕΟ ΜΕ ΕΚΑΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΚΙΟΛΑΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ 5ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
    # posted by Ανώνυμος : 12 Οκτώβριος 2008 9:44 πμ

    ΑΝΩΝΥΜΕ 9.44 ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΤΕΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΑΛΗ ΣΕΙΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ε, ρε γκρέκο ρουφιάνο!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
    ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ....ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΤΡΟΧΑΙΑ????
    ΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ....ΜΠΑΤΣΟΥΣ .....ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ...300...ΣΩΤΗΡΕΣ!!!!
    ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΙΝΟΥΝ...ΦΡΑΠΕ!!!
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ Η ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ Η ΝΤΟΠΙΟΙ....ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ρε μαλάκα που να δεις τα βουλγαρικα και τα αλλα .....τι μπουρδελα ειναι και κυκλοφορουν στους δρομους.
    αντε μαλακα καφρε - δεξιε πουτανας γιέ!αντε γαμισου βλακα με τις αναστολες σου.τις αναστολες που σε δινει το γαμημενο κρατος και δεν μηλας,δεν μας τις λες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλα τι σοι μαλακας εισαι εσυ;
    Μαλλον τα εχεις λυσει τα προβληματα σου και δεν εχεις με τι αλλο να ασχοληθεις.
    Ουστ ρουφιανακο δωσίλογε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Με τέτοια μυαλά που κουβαλούν μερικοί κομπλεξικοί που ασχολούνται με το αν το post είναι ρουφιανιά ή αν έχουν περάσει το σαράβαλό τους με 100 ευρώ, μην ζητάμε μετά τα ρέστα από τους πολιτικούς, οι οποίοι βλέπουν τι ζώα είναι οι περισσότεροι νεοέλληνες και μας καβαλάνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση