GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα πρόκληση! Οι βουλευτές εξαίρεσαν...

. ...τον εαυτό τους από την κατάργηση των "Ειδικών Λογαριασμών"! . Από τον Θάνο Τάκη . Ψηφίστηκε ο ΝΟΜΟΣ 3697/2008 (Φ.Ε.Κ. 194/...

.
...τον εαυτό τους από την κατάργηση των "Ειδικών Λογαριασμών"!
.
Από τον Θάνο Τάκη
.
Ψηφίστηκε ο ΝΟΜΟΣ 3697/2008 (Φ.Ε.Κ. 194/τ.Α'/25.09.2008). Στο άρθρο 3 «Εξαιρέσεις» στο εδάφιο ορίζεται ότι εξαιρείται:
«στ. Ο ειδικός λογαριασμός της Βουλής που τηρείται στο Υποκατάστημα Βουλής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.»
Τι είναι όμως αυτός ο ειδικός λογαριασμός που παραμένει;
Ο Ειδικός Λογαριασμός της Βουλής προσδιορίζεται στο ΦΕΚ 85/18 Απρ. 2006 όπου δημοσιεύεται ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που αναφέρει:
«Τροποποίηση στον Κανονισμό της Βουλής (Μέρος Β΄)
Άρθρο 1
Το υπό τον τίτλο «Σύσταση Ειδικού Λογαριασμού» άρθρο 92 Α΄ του Κανονισμού της Βουλής (Μέρος Β΄ − ΦΕΚ 51Α΄/10.4.1997), που προστέθηκε με το άρθρο 14 περίπτωση Ε1 της αποφάσεως της Ολομέλειας της Βουλής, που ελήφθη κατά τη ΜΘ΄ Συνεδρίαση της 6ης Δεκεμβρίου 2001 (ΦΕΚ 284Α΄/18.12.2001), αντικαθίσταται ως εξής:
«Άρθρο 92Α Σύσταση Ειδικού Λογαριασμού
Συνιστάται Ειδικός Λογαριασμός στη Βουλή των Ελλήνων. Σκοπός του λογαριασμού είναι η κάλυψη γενικά δαπανών που αφορούν στην αρτιότερη λειτουργία του Κοινοβουλίου και στην αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της αποστολής των Βουλευτών εν γένει, καθώς και η διαχείριση των χρηματοδοτήσεων από τη συμμετοχή της Βουλής των Ελλήνων και των Ανεξάρτητων Αρχών στα επιχειρησιακά προγράμματα του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης και σε λοιπά προγράμματα της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης. Με αποφάσεις του Προέδρου της Βουλής καθορίζονται: α) τα έσοδα, ο τρόπος και η διαδικασία τήρησης του Ειδικού Λογαριασμού, ο έλεγχος αυτού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια και β) το αρμόδιο όργανο της Βουλής για τη διοίκηση και διαχείριση μέσω του Ειδικού Λογαριασμού των χρηματοδοτήσεων από το Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης ή από άλλα ευρωπαϊκά προγράμματα. Οι ειδικοί κανόνες λειτουργίας του οργάνου αυτού ρυθμίζονται με Ειδικό Κανονισμό, κατά το άρθρο 94 του Κανονισμού της Βουλής (Μέρος Β΄), ο οποίος καθορίζει το αντικείμενο, την εσωτερική λειτουργία, τους κλάδους και ειδικότητες, τις θέσεις, τα προσόντα, τη διαδικασία διορισμού ή πρόσληψης προσωπικού και κάθε άλλη λεπτομέρεια».

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι (ΟΛΟΙ- καθότι το ψήφισε η Ολομέλεια) οι βουλευτές φροντίζουν μια χαρά, για το εαυτό τους…
------------------------------------

50 σχόλια

  1. εμ τι θα εκαναν

    δειτε www.kosmosnews.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΚΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΗΤΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε γαμωτο μου ,αμα βλεπω αυτο
    το αλ(α)βανο της πασοκοσκυλαιικης ΣΥΡΙΖΑ ,
    Των ευνουχισμενων πουστηδων της .."αριστερας"!! εχω εφιαλτες.

    Θυμαμαι σιχαμενοι πασοκοσκυλαιοι,κουκουμεσα πουστηδες και κουκουεξω μπινεδες ,εναν πλοιαρχο που ειχε ο πουστης "σκληρυνση κατα πλακας"..

    Οταν τον επιανε η κριση γαμω το .ριστο του ο πουστης !!!,(πεθανε σκατα στο λακκο του).

    Τουκανα (υποπλοιαρχος ων) κατι ενεσεις Νααααα με το συμπαθειο...
    Και ησυχαζε ο πουστης...

    Αμα βλεπω αυτο το αλ(α)βανο να στριγκλιζει,εχω παλι τους ιδιους εφιαλτες..
    Να του κανω καμποσες ενεσεις μορφινης του πουστη και να παψει να ουρλιαζει!!!!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΟΙ 300 ΒΟΛΕ(ΥΟ)ΜΕΝΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ. ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΒΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ?????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.
    ΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ.
    ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΔΕΙΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ?
    ΔΗΜΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΛΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.
    ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕ.
    ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΘΕΟΣ ΛΕΝΕ, ΕΜΑΣ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.
    ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχώς ολοκληρώθηκε η προστασία που παρείχαν διά της σιωπής οι δημοσιογραφικές ενώσεις στην κυβέρνηση και αποδείχθηκε ότι οι φήμες που οργίασαν το 24ωρο ήταν όλες ανυπόστατες. Ολες, εκτός από την πιο απίστευτη: ο Παναθηναϊκός έφαγε όντως τρία από την Ανόρθωση!

    Οι παλικαρισμοί των μεν και των δε εξαντλήθηκαν στο επίπεδο του φούμαρου. Ούτε εκλογές προκηρύχθηκαν, ούτε ανατράπηκε η κυβέρνηση, ούτε καν ζήτησε ο Πρωθυπουργός τις παραιτήσεις των υπουργών του. Σιγά τα αίματα, δηλαδή!

    Αν βοήθησε σε κάτι η απεργία των δημοσιογράφων είναι απλώς να συγκαλύψει την απουσία ουσιαστικής πολιτικής συζήτησης στη Βουλή για την Ολυμπιακή. Για την οποία το μόνο που συγκρατήσαμε είναι ότι τελικώς θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο ο Δαϊλάκης , λες και ο Δαϊλάκης είναι η σοβαρότερη πτυχή της υπόθεσης. Εχω την αίσθηση ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και η αντιπολίτευση αντιμετωπίζουν τον «εθνικό αερομεταφορέα» ως πρόσχημα για να λύσουν άλλες διαφορές. Και αν το κυβερνητικό σχέδιο είναι αυτό που είναι, ακόμη περισσότερο εντυπωσιάζει η αδυναμία της αντιπολίτευσης να αντιτάξει μια άλλη προοπτική. Να δείξει, δηλαδή, ότι οι κυβερνητικές επιδιώξεις δεν προσκρούουν απλώς σε μια αντίθεση αλλά σε έναν αντίλογο.

    Διότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει Ελληνας που να μην αντιλαμβάνεται ότι αντιμετωπίζουμε ένα «πρόβλημα Ολυμπιακή» το οποίο δεν σηκώνει ούτε παράταση ούτε αναβολή. Πρέπει να λυθεί. Με κάποιον τρόπο. Δεν είναι σωστός αυτός που προτείνει η κυβέρνηση; Εντάξει, να βρούμε κάποιον καλύτερο, ορθότερο, δικαιότερο. Αλλά καμία λύση δεν προκύπτει ποτέ από δασύτριχες παρόλες. Οπως, ας πούμε, όταν ο Αλαβάνος διακηρύσσει στη Βουλή ότι η Ολυμπιακή είναι η απάντηση στη... διεθνή κρίση! Ωραία, αλλά η λύση ποια είναι; Διότι η Ολυμπιακή τρέφει ανθρώπους με οικογένειες, οι οποίοι ψάχνουν μια απάντηση στο δικό τους πρόβλημα και όχι στη διεθνή κρίση. Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τον πόνο τους για να κάνει φιγούρα. Ακόμη περισσότερο όταν η Ολυμπιακή δεν αφορά μόνο τους εργαζομένους στην Ολυμπιακή. Από το 2004 και μόνο επί κυβερνήσεων Καραμανλή έχει στοιχίσει στο ελληνικό Δημόσιο περίπου όσα χρήματα ελπίζει να μαζέψει ο Αλογοσκούφης με τα πρόσφατα μέτρα του.

    Ο καθένας ασφαλώς μπορεί να προκρίνει μια λύση της αρεσκείας του, αυτήν ή κάποια άλλη. Αλλά κανένας δεν δικαιούται να ισχυρίζεται ότι δεν χρειάζεται λύση. Και κυρίως κανένας δεν δικαιούται να κάνει την πάπια μήπως και τσιμπήσει κανένα ψηφαλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η χώρα αντιμετωπίζει τη χειρότερη δυνατή κατάσταση σε καιρό ειρήνης. Απειλείται ταυτοχρόνως από πολιτική και οικονομική κρίση, εγχώρια και εισαγόμενη.

    Η κυβέρνηση Καραμανλή απώλεσε τον τελευταίο χρόνο κύρος και αξιοπιστία. Δεκατρείς μήνες μετά τις νικηφόρεςγια δεύτερη φορά- εκλογές, χάθηκε στον δρόμο της οικονομίας που η ίδια χάραξε.

    Πλέον αμφισβητείται εντόνως από εσωτερικές δυνάμεις, στηρίζεται σε ασταθή πλειοψηφία 152 βουλευτών και αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο πολιτικής κατάρρευσης.

    Τα κεντρικά πρόσωπα της νεοδημοκρατικής εξουσίας τείνουν να απαξιωθούν απολύτως, δεν εμπνέουν, ούτε πείθουν, η ισχύς του ίδιου του Πρωθυπουργού έχει τρωθεί ανεπανόρθωτα, ξοδεύεται ταχύτατα σε ένα περιβάλλον διαρκούς φθοράς και παρακμής.

    Ολη η κατάσταση έχει αποδιοργανώσει στον μέγιστο βαθμό το έτσι κι αλλιώς προβληματικό σύστημα διακυβέρνησης. Οι ισορροπίες έχουν χαθεί, η εμπιστοσύνη έχει κλονισθεί, οι καταδυναστευόμενοι απελευθερώθηκαν, μιλούν, προκαλούν, δεν νοιάζονται για τις συνέπειες. Ετσι οι αρμοί έσπασαν, οι πολλοί υπερασπιστές χάθηκαν, η νευρικότητα κυριάρχησε, οι κινήσεις έγιναν βεβιασμένες και οι αποφάσεις ανακόλουθες, αταίριαστες προς τους διακηρυγμένους στόχους και τις αναληφθείσες υποχρεώσεις.

    Το δυστύχημα για τη νεοδημοκρατική ηγεσία είναι ότι η πολιτική υποχώρηση συνέπεσε με την ανεξέλεγκτα εξελισσόμενη διεθνή οικονομική κρίση, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της οποίας, πέραν των νέων απειλών που αναδεικνύουν, θέτουν υπό αμφισβήτηση όλο το σύστημα ιδεών της νεοδημοκρατικής εξουσίας.

    Αναιρούν τον πυρήνα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής, κλονίζουν τις βεβαιότητες της οικονομίας της αγοράς, επαναφέρουν με δραματικό τρόπο το κράτος στο προσκήνιο, προσφέρουν ηθικό και ιδεολογικό πλεονέκτημα στην αντιπολίτευση. Το παιγνίδι μοιάζει χαμένο για τον κ. Καραμανλή και την ομάδα του. Γι΄ αυτό η άλλοτε ανίκητη νεοδημοκρατική ομάδα παραπαίει μεταξύ αλλοπρόσαλλων φημών και τυχοδιωκτικών εκλογικών σεναρίων.

    Κινδυνεύει η κυβέρνηση Καραμανλή να μην ανταποκριθεί σε τούτες τις ιδιαίτερα κρίσιμες συνθήκες για τον τόπο. Να παρασυρθεί από τα μικρά και ιδιοτελή και να οργανώσει τη δραπέτευσή της.

    Να επαναλάβει δηλαδή το περσινό λάθος, όταν υπό το βάρος των σκανδάλων θέλησε να διαφύγει διά των εκλογών, με αποτέλεσμα να καεί η Πελοπόννησος. Με τη διαφορά ότι αν επιχειρήσει στην παρούσα συγκυρία το ίδιο, θα κινδυνεύσει να καεί η χώρα ολάκερη.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τους συνέλαβαν την ώρα του γάμου


    Με το που αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον Νιγηριανό άντρα της, η αστυνομία τη συνέλαβε, με την κατηγορία της υπόθαλψης λαθρομετανάστη στη Μ. Βρετανία.
    Η 21χρονη κοπέλα από την Πορτογαλία, ξέσπασε σε κλάματα όταν οι άντρες της αστυνομίας εισέβαλαν μέσα στην εκκλησία στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, την ώρα του μυστηρίου. Της πέρασαν χειροπέδες, ενώ συνέλαβαν τον παραλίγο σύζυγό της, ο οποίος μπορεί να απελαθεί από τη χώρα, επειδή εισήλθε παράνομα.

    Μετά τις συλλήψεις, οι αρχές έκαναν περαιτέρω έρευνες και ανακάλυψαν στην κατοχή του ζευγαριού πολλά διαβατήρια, με διαφορετικά ονόματα, αλλά με την ίδια φωτογραφία.
    Οι «λευκοί» γάμοι στη Μ. Βρετανία είναι συνήθης πρακτική για όσους λαθρομετανάστες ψάχνουν τρόπο να μείνουν στη χώρα.

    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ? ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ


    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι μονο που ο ειδικος λογαριασμος της βουλης πληρωνει αληθινα εξοδα του κοινοβουλιου, και δεν ειναι απλα ενα μεσο συμπληρωσης εισοδηματος των βουλευτων, οπως ειναι για τους τελωνιακους πχ, που στο κατω κατω αυτοι οι λογαριασμοι θα συμπεριληφθούν στο μισθολογιο τους χωρις να χασουν εισοδημα, αυτο που τους κανει να αντιδρουν ειναι οτι εφοσον συμπεριληφθούν μετα θα μπορουν να αυξηθουν μονο οσο προβλεπει καθε χρονο η γενικη αυξηση προς τους δημοσιους υπαλληλους.

    Ποσο ακριβως θελετε να κλαψω για αυτη την αδικη εξελιξη;
    Ρε ουστ, ΜΠΡΑΒΟ στη ΝΔ και σε ρυθμισεις σαν και αυτη, ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ. Τερμα στην σπαταλη του δημοσιου χρηματος (σου και μου) που παει στις τσεπες μιας μικρης μεριδας δημοσιων υπαλληλων, και ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ.
    ΟΤΙ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ, ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ
    ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ, ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ....

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΕΙΣΤΕ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ

    ΚΕΝΤΡΩΟΣ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οταν το 80% των βουλευτών έχουν το αξίωμα του βουλευτή ως κύριο επάγγελμα και οταν δεν εκλεγούν γίνονται κρατικοδίαιτοι διοριζόμενοι σε θέσεις υψηλόμισθων ,γιατί σας κάνει εντύπωση η απόφαση.Οι κύριοι διασφαλίζουν τα συμφέροντα του επαγγέλματος.
    Η απαξίωση της πολιτικής ξεκινάει απο την μη ενασχόληση με την πολιτική ανθρώπων πετυχιμένων στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία ,με αποτέλεσμα το σώμα των βουλευτών να απαρτίζεται κυρίως απο γόνους πολιτικών που κληρονόμησαν το επάγγελμα ,από πρώην επαγγελματίες συνδικαλιστές , και σε πολύ μικρό ποσοστό απο πρώην πετυχιμένους στο χώρο τους επαγγελματίες.
    Στο ίδιο επίπεδο είναι και τα κρατικοδίαιτα κοματικά στελέχη που τοποθετούνται σε θέσεις κλειδιά του κρατικού μηχανισμού και απο τους οποίους κατά κύριο λόγο ξεκινάνενε οι λαμογιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο σεμνά και μετρητά αλογοφοράδας δεν έλεγε στους τελωνειακούς οτι δεν μπορεί να τους εξαιρέσει ?
    τώρα τί άλλαξε ?
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΊΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς 9.11

    Μεγαλε πηγαινε να σου κανουν μια ενεση με μυαλό επειγόντως!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τζων
    9.11

    Ξέρω τι βλέπεις στον ύπνο σου
    και δεν το ομολογείς.
    Βλέπεις τον χοντρο-Μεξικάνο
    να σου επιδεικνύει τα ''προσόντα''
    του και να σε καλεί κοντά του.
    Αυτον ονειρεύεσαι όπως και πολλά ΓΝΩΣΤΑ ινδάλματά σου ....


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. SHKAT

    3 Οκτώβριος 2008 10:33 πμ

    ***********

    Οι Έλληνες είμαστε οι πρώτοι διδάξαντες.
    Μετά τον πόλεμο όποιο πλοίο έπιανε Αμερικανικό η Καναδέζικο λιμάνι οι περισσότεροι απο το κατώτερο πλήρωμα έβγαιναν εξόδου και δεν ξαναγύριζαν.
    Έπιαναν δουλια πιατάδες σε Ελληνικής ιδιοκτησίας εστιατόρια.
    Για να νομιμοποιηθουν παντρευόταν κάποια μαυρούκα που με το αζημίωτο την χώριζαν μετά την απόκτηση της πράσινης κάρτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΤΑΝ ΧΕΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ, ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΕΣΑΙ Η ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΣΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ ΑΠ ΤΟ ΣΚΑΤΟ??
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΖΕΣΑΙ ΑΡΑΓΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ???
    ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.....



    ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΦΑΝΦΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙ??
    ΦΩΤΕΙΝΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΤΑΠΕΙΝΕ ΠΟΥΣΤΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ Ε??
    ΛΟΥΦΑΞΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΠΙΝΕ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΔΕΞΙΟ-ΣΟΓΟ ΣΟΥ Ε?

    Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ...ΑΛΛΑΞΕ ΓΥΑΛΙΑ ....ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τζων το ίδιο παθαίνει και ο αλογοσκούφης,και ο χατζηδάκης,μετα απο συζήτηση στην βουλή με τον Αλαβάνο.
    Αυτοί βρήκαν το φάρμακο, νοίκιασαν τον Μαύρο της Ανίτας Πάνια και μετα απο ένα καλό ...σι ηρεμούν.
    Γι αυτό τζών ψάξε να βρείς τον μαύρο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ''PASOK poisonous''

    3 Οκτώβριος 2008 12:00 μμ
    ==
    Βλέπεις τον χοντρο-Μεξικάνο
    να σου επιδεικνύει τα ''προσόντα''
    του και να σε καλεί κοντά του.
    ==
    Παλιοπουστα.
    Και καλα ΣΤΑΛΗΘΕΙΑ πιστευεις ρε πουστη οτι αυτος ο ζαχοπουλος(?) ,προφανως αυτον εννοεις, ητανε .."γαμικος"??
    Ασε ρε πουστη ,ασε μωρη κοπρια..
    Ρε ψωνιο στημενη ηταν η δουλεια με εκεινη την τσουλα!! ορνιο!!
    Δεν αποκλειεται κιολας να τον ποτισε και καμμια σκονη για να λεει μαλακιες και να τον καταγραψει!!
    Ζωον!!!
    ΕΓΩ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ αν την γαμησε και ποτε!~

    Αλλα ρε πουστη,ωστε σουμεινε αυτος ο χοντρομαλακας,ε??
    Ημαρτον!
    καλα το λενε ρε..
    Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου...

    Αυτον ονειρεύεσαι όπως και πολλά ΓΝΩΣΤΑ ινδάλματά σου ....
    ==
    "ΓΝΩΣΤΑ"??
    Μπορω να εχω την βοηθεια του 50%??
    (που λενε και στα τηλεγκεημ)!

    Τελος παντων .
    Ποτε ειπαμε θα μου κανεις καμμια πιπα??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τζων Τζων και η ανοησία έχει ένα όριο.
    Εδώ ο κόσμος χάνεται και εσύ το χαβά σου.Πόσο εγκάθετος είσαι;
    Ή καθυστερημένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τζάμπα μάγκας μας το παίζει τελευταία ο Κώστας Καραμανλής.
    Προκαλεί αναιδέστατα τα ίδια του τα στελέχη , αν έχουν τα κότσια να τα βάλουν «στα ίσα» μαζί του και αν τολμούν ας «ρίξουν και την κυβέρνηση»!
    Αυτό είναι το βασικό του μήνυμα.
    Αγνοεί την «κρίση διακυβέρνησης» που μαστίζει τη χώρα και έχει σχέση με την παταγώδη αποτυχία της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησής του .
    Αγνοεί το κράξιμο που κάνει ο Λαός σε κορυφαία στελέχη του .
    Αυτά τα αποδίδει στη «διεθνή κρίση» και στο... ΠΑΣΟΚ !!!!!!!!!!!!!!!
    Οσο για την «αυτοκριτική», είναι του τύπου «λάθη κάνουμε όλοι μας...».
    Δηλαδή τρίχες κατσαρές .
    Γυρίζει την «πλάτη» ο πρωθυπουργός στην κοινωνική αγωνία και στρέφεται στο κόμμα «σφίγγοντας τα λουριά», γιατί εκεί νομίζει ότι είναι το πρόβλημα!
    Αντί να πάρει πρωτοβουλίες ανατροπής του πολιτικού κλίματος, προσπαθεί να το ελέγξει με δύο τρόπους: Με «απειλές» για «κόκκινη κάρτα» προς τους «ατακτούντες» και με ψυχολογική ενίσχυση του κομματικού πατριωτισμού. Ενώ δεν έχει τα κότσια να κάνει τις «αλλαγές» προσώπων και ακόμα περισσότερο αλλαγή πολιτικής .
    Ο Λαός έκπληκτος διερωτάται :
    Άλλαξε ο πρωθυπουργός τον Βουλγαράκη που ήταν ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ. γιατί δεν τολμά να αλλάξει τον Ρουσσόπουλο;
    Μήπως αληθεύουν αυτά που ακούμε στα τηλεοπτικά παράθυρα ότι ο Θοδωρής κάπου τον κρατάει ;
    Το δίλημμα... «σωπάστε ή ρίξτε με», που πέταξε στα κομματικά του στελέχη , ακούγεται παγερά αδιάφορο για την κοινωνία!

    Παληκάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΕΓΩ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,,ΝΑ ΦΥΤΡΩΣΟΥΝ 10 ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ:
    300Χ7.000Χ12=25.200.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ!!ΓΡΑΦΕΙΑ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ,ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ,ΚΛΠ
    ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ!!ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΩ!!!ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ,ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΟΛΟ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ!!ΚΑ ΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΕ ΤΩΝ 700 ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΩΝ 0,000 ΕΥΡΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τζων

    3 Οκτώβριος 2008 12:50 μμ

    ***************

    EINAI GNWSTO STO PRESS-GR
    OTI EISAI KSEFWNIMENI ADELFARA.

    OLI I ELLADA KSEREI PIO
    GNWSTO ZEVGARI FWNAZEI STO DVD OTI PIDOUSE.

    OTAN TOY TO EIPAN OTI AKOYSE TO DVD O KARAMANLIS AFTOS PIDISE APO TO BALKONI.

    XERW OTI TA XEREIS . ZILEVIS
    POU DEN EFAGES KAI SY .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Tζων το επιθετό σου ποιο είναι;Μήπως τρομπαρόλτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παληκάρι από τα Σφακιά

    3 Οκτώβριος 2008 1:02 μμ
    ==
    Λοιπον γυφτο ακου μερικα πραγματακια..

    Άλλαξε ο πρωθυπουργός τον Βουλγαράκη που ήταν ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ. γιατί δεν τολμά να αλλάξει τον Ρουσσόπουλο;
    ==
    Ο Βουλγαρακης παραιτηθηκε.(αν δεν το εχεις ακουσει.).
    Τι εκανε??
    ΤΙΠΟΤΑ!!
    Πριν 8-10 χρονια πηρε απο τον πεθερο του μια ΕΠΕ ,με κεφαλαιο 18.000 ευρω,την δηλωσε στην φορολογικη του δηλωση εγινε μια οφσορ,και εκλεψε την εφορια πανω απο 450 ευρω ,τετρακοσια πενηντα ευρω ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ!! καπου εκει ειναι.

    Για καποιο λογο μπηκε στο στοχαστρο του υποκοσμου.
    Και επρεπε να παραιτηθει.
    Σαυτο συνετελεσε και η "παρεμβαση" του πεθερου του στο ΑΝΤ1 ,οπου ενω βγηκε για υπερασπιση τον εμπλεξε εκεινο το βρωμικο κατασκευασμα του κουρη το βαγγελατο και ο μαλακας αρχισε τις απειλες ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!!

    Μήπως αληθεύουν αυτά που ακούμε στα τηλεοπτικά παράθυρα ότι ο Θοδωρής κάπου τον κρατάει ;
    ==
    Δεν αποκλειεται και αυτο.
    Αλλα ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ γιατι πρεπει να παραιτηθει??
    Επειδη εκανε ενα σπιτι??

    Μπα !
    Εκλεψε??
    Δεν ξερω .Πιθανον. Ωραια.
    Να βγουνε οι δημοσιοι υπαλληλοι(δικαστικοι,νομικοι συμβουλοι,παπαδες και σια) που ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ την μεταβιβαση και πωληση εν συνεχεια και να πουν οτι μας "πιεσε"!!
    ΑΥΤΟΣ την εκανε την δουλεια??
    ΟΧΙ βεβαια.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,που εστω "πιεστηκαν" "ελαβαν διαταγη" να το κανουν..

    ΟΜΩΣ στη δικη της Νυρεμβεργης αυτο το "εκτελουσα διαταγες" δεν επεισε το δικαστηριο και καμποσοι οδηγηθηκαν στην κρεμαλα...


    Το δίλημμα... «σωπάστε ή ρίξτε με», που πέταξε στα κομματικά του στελέχη , ακούγεται παγερά αδιάφορο για την κοινωνία!
    ==
    Δεν το ακουσα αυτο.
    Ποτε το ειπε??
    Φυσικα ακουσα κατι δημοσιοκαφρα να το λενε.
    Αλλα εσυ "δεν επηρρεαζεσαι" με αλλα λογια ,εχεις κριση και δεν εξαπατασαι απο κανενα,ε??!
    Λογικο ειναι.
    Κανενας δεν πιστευει οτι ξεγελαστηκε/εξαπατηθηκε απο καποιον!
    Αλλα η "coca cola" και αλλες εταιρειες προφανως εχουν διαφορετικη γνωμη..
    Αλλιως ΓΙΑΤΙ ΝΑ δαπανουν δισεκατομμυρια δολλαρια καθε χρονο για την διαφημηση/προπαγανδα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα "ρεπορτάζ" των τηλε-ηθοποιών του Μπομπολο-μέγκα, του Κυριακο-αντένα και του Κοντομηνάλφα μπορεί να ξέρουν τί χρώμα βρακί φοράει ο Αλογοσκούφης αλλά δεν πήραν χαμπάρι τί έκανε ο σύντροφός τους βουλευτής Καρχιμπάκης με τη μονή Τοπλού στη Σητεία.
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    Είδες η ενημέρωση;
    Στο δικό μου χωριό το λένε ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλά τζων αναρωτιόμουνα μήπως έισαι καθυστερημένος αλλά τελικά γαμημένος είσαι. Και σου αρέσει κιόλας, οπότε περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, φασιστική αδερφούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εδώ ο κόσμος χάνεται και εσύ το χαβά σου.Πόσο εγκάθετος είσαι;
    Ή καθυστερημένος;

    3 Οκτώβριος 2008 12:52 μμ

    ==
    Θα σου ριξω πιπερι καργιολα.
    Να δουμε μετα αν θα συνεχιζεις να βριζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μεγάλη πλάκα οι στόχοι του χαζοκούταβου Γιωργάκη για την οικονομία! Θα μειώσει τη φοροδιαφυγή, θα αυξήσει τις συντάξεις, θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια και θα μειώσει το δημόσιο χρέος.
    Γιώργο μου η συνταγή σου για να τα πετύχεις όλα αυτά ακούγεται τρομερή περίπτωση, σχεδόν ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ.
    Τέτοιο ΟΥΦΟ που είσαι τέτοιες παλαβωμάρες λές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩΤΑΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΟΓΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τζων κοψε την τρόμπα φίλε σε πειράζει να το ξέρεις και έχει αρχίσει και φαίνεται. Τωρα για το πιπέρη μπίξε το στο κωλαράκι σου πρώτα και άσε τα στόματα των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 1:27
    OFF SHORE CYPRUS COMPANY
    ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΕΛΕΚΗ
    ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΕΛΕΚΗ
    ΝΤΟΡΑΚΙ-ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΙ
    ΥΠΕΧΡΕΩΘΗ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

    OFF SHORE CYPRUS COMPANY
    ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΕΛΕΚΗ
    ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΕΛΕΚΗ
    ΝΤΟΡΑΚΙ-ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΙ
    ΥΠΕΧΡΕΩΘΗ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

    OFF SHORE CYPRUS COMPANY
    ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΕΛΕΚΗ
    ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΕΛΕΚΗ
    ΝΤΟΡΑΚΙ-ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΙ
    ΥΠΕΧΡΕΩΘΗ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

    OFF SHORE CYPRUS COMPANY
    ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΕΛΕΚΗ
    ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΕΛΕΚΗ
    ΝΤΟΡΑΚΙ-ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΙ
    ΥΠΕΧΡΕΩΘΗ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τζων
    ο κουνιστός

    Τι να σου κάνω Τζων;
    Ο αγαπημένος σου χοντρο-Μεξικάνος
    σας άφησε μόνους και έρημους , εσένα και τα ινδάλματά σου.

    Δεν έχετε άλλη λύση από αυτή του γνωστού συχωρεμένου ηθοποιού.
    Αλλά προσοχή μακριά από Γεωργιανούς .....

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Είναι και κουνιστός
    ο Τζων
    είναι και κατραμόκωλος
    χάλια μαύρα


    Chief Engineer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρε Τζον, αμα κοψεις την πρωινη μαλακια μπορει να συνελθεις. Αιντε παλιοχαφιε.Οι αδερφες ειναι στο κομμα σου σκατοπουσταπουστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Και γιαιτ να μην φροντισουν ρε παιδια...σε ολα τα επαγγελματα το ιδιο δεν γινεται? ο καθενας την παρτυ του δεν κοιταει?
    Βουλευτης ειναι επαγγελμα και οχι λειτουργημα...ευχτυχως η δυστυχως ετσι ειναι....

    Ολα τα σωματεια σας το ιδιο δεν κανουν και θα εκαναν δηλαδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ''PASOK poisonous''

    3 Οκτώβριος 2008 2:22 μμ

    ΥΠΕΧΡΕΩΘΗ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
    ==
    Α! βρε ζωον,Α! βρε απροσαρμοστο ,σαν να μου φαινεται οτι θα σε παρατησω ,παλιομπαγλαμα.
    Εισαι ανεπιδεκτος μαθησεως!
    "Αυτος οχι μονον ειναι αχρηστος αλλα δεν μαθαινει κιολας" ,ετσι ειχε πει ο ελληνοπολωνος μινεικο για τον .."δανειστη του" (ΥπεΞ τον ειχε τοτε!!)..
    Τα ιδια εισαι και συ.
    Ενα αχρηστος μαλακας!

    ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ απο τον υποκοσμο που τον εβαλε στο στοχαστρο.
    Ισως εχει να κανει με τιποτα "συμμοριες της νυχτας" που δρουν στον ΟΛΠ.
    Φαγανε πριν και τον Κεφαλογιαννη.
    Μια "ενοικιαση/εκχωρηση" του λιμανιου του Πειραια,ειδικα του Ικονιου με τα containers, στους Κινεζους πιθανωτατα καποιους εβλαψε..
    Τελος παντων δεν ξερω,δεν το αποκλειω κιολας.

    ΤΙ ΕΚΑΝΕ??
    Εκλεψε πριν 10 χρονια 450 ευρω την εφορια με την οffshore!
    Σαν διαχειριστης της ΕΠΕ , ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ στη φορολογικη δηλωση (ποθεν εσχες),σαν μεταβιβαση στην οφφσορ ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να το κανει!!!
    Μπουφο!!!

    τελος παντων .

    αει γαμισου τωρα και βαριεμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. NA SHMEIVSOYN OI GNVRIZONTES TA PRONOMIA TOYS KAI NA ANTIDRASOYME OLOI APO TA ELLINIKA DIKASTHRIA MEXRI THN E.E ISOTHTA KATV H EYNIOKRATIA NOLIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. PASOKO XEKOYNISTE AFOY EXETE KLADIKH KOYNISTON TI FONAZIS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΛΙΣΤΑΡΧΟΙ!

    ΑΙΣΧΡΟΙ!!!

    Κι εσείς ρε ξεφτήλες τηε ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
    σας καλαρέσει έτσι;

    Και λέτε ότι εργάζεστε για τον ΛΑΟ!

    Μάλλον μας επεξεργάζεστε!
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Οι άλλοι ως γνωστόν είναι πουλημένοι.
    Ενδιαφέρονται για να βολευτούν!

    Εσείς του ΣΥΡΙΖΑ τι κάνετε;

    Πραγματοποιείται όλη την έμεση προπαγάνδα
    της Αμερικάνικης Πολιτικής
    και
    ότι άλλο μας λάχει δηλαδή!

    Βρομίσατε την ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
    ΕΙΣΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΝΕΑ ΚΡΥΦΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

    ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ 5,1%
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ 8%
    ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ ΠΑΣΟΚ 43,5%

    ΤΡΕΞΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!! ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ....ΕΧΑΣΕΣ ΗΔΗ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ!!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΙΑΤΑ!!!
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΟΙΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ. ΚΡΥΦΗ ΟΠΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ. ΠΑΣΟΚ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΜΑΚΑΚΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΠΑΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΤΟ 1967 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΓΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ 0,3%ΕΩΣ 1,6%(ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ(ΤΟ ΜΕΤΣΟΒIΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ)ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ )ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΤΑ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 5.51 EPANASTASHH!!!! PIA EPANASTASH RE GAMIMENE PRODOTI STRATOKAYLE? GAMO TO MIALO SOY RE POYSTH GIATI TA YPOLIPA [TIN KOLARA SOY ] OYTE NA TO SKEFTESE.TO PRAXIKOPIMA TIS XOYNTAS EFERE THN SIMERINH KATANTIA STH XORA GIATI AFTOI OI AXRISTOI [ STH BOYLH] PROKIMENOY NA OIKONOMANE "DIASFALIZOYN" TI DIMOKRATIA KAI EMEIS TOYS ANEXOMASTE GIA NA MHN XANAPA8OYME OTI TO 67. ALLA DEN THA SAS TO EPITREPSOYN POTE XANA AYTO KAI OI NEOI GIATI YPARXROYN KATI SAN KAI MENA POY SAS MIRIZOMASTE APO XILIOMETRA MAKRIA FASISTOMOYTRA TON BOYRDOYLA THS XOYNTAS NA TON BALETE STON PATO SAS XEFTILES. ALLA TO ANTITIMO THS DIMOKRATIAS AYTO EINAI NA LEEI O KA8ENAS OTI NOMIZEI SOSTO.ALLA APOFASIZEI O LAOS ME THN PSIFO TOY.GIA AYTO XAIBANI NA PEIS STON LIAKOPOYLO,KARATZAFERH,GEORGIADH BORIDH OTI NA MHN KANOYN ONIRA... STON PLEYRH[ARXHGO] NA TOY PEIS OTI OGIOS TOY EGINE MEGALITERH ADELFH [OTAN TO GAMOYSAN TA KOMONTA] APO AYTON. RE POYSTIDES AN SAS PETIXO POYTHENA TI GAMISATE FTOY STA MOYTRA SAS SKATOREMALIA ANIKANOI....AYTOS POY 8A SAS XEFTILIZEI SINEXOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. πες τα ρε 7.55 με ολα τα καρακολια που πλακωσαν εδω και βρωμιζουν τον τοπο.Ρε ουστ απο δω σκατοκοπριτες του κερατα,ελεεινα φασιστομουτρα.Αλλα επρεπε να πατε ολοι στη στενη μαζι με τους αρχηγους σας που σκατα στο λακο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 7.55 -8.29
    ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΑΜ....Ο ΑΛ(Α)ΒΑΝΟΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ.
    ΗΛΙΘΙΟΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΒΑΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΝ ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΕΝΩΕΙΤΕ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΕΣ ΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΕΙΔΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΠΑΜΠΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 7:55 Η ΛΕΞΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ!ΠΕΣ ΤΗΝ ΟΠΩΣ ΘΕΣ,ΧΟΥΝΤΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ,ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ Η ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ!!ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΡΕ ΧΑΖΟΚΟΥΔΟΥΝΕ 7:55 ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ 40% ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?
    ΕΧΟΥΜΕ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,50 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,60-70 ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ,50-60 ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΚΑΜΜΙΑ 300 ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ,1.000 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ 5.000 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΟΙΚΗΤΕΣ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕ,ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ,ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΑΡΑ ΕΙΔΙΚΟΙ, ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΝΕΤΕ!!ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Η ΧΟΥΝΤΑ!!ΞΥΠΝΑ!!ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝΕ ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ.ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΛΑΚΗ?ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ Η ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. "Who are we ?
    Neither your scientists nor your religious representatives speak unanimously about the unexplained celestial events that mankind has witnessed for thousands of years. To know the truth, one must face it without the filter of one's beliefs, however respectable they may be.
    A growing number of anonymous researchers of yours are exploring new knowledge paths and are getting very close to reality. Today, your civilisation is flooded with an ocean of information of which only a tiny part, the less upsetting one, is notably diffused.
    What in your history seemed ridiculous or improbable has often become possible, then realised, in particular in the last fifty years. Be aware that the future will be even more surprising. You will discover the worst as well as the best.
    Like billions others in this galaxy, we are conscious creatures that some name "extra-terrestrials", even though reality is subtler.
    There is no fundamental difference between you and us, save for the experience of certain stages of evolution. Like in any other organised structure, hierarchy exists in our internal relationships. Ours is based upon the wisdom of several races. It is with the approval of this hierarchy that we turn to you."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση