GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντοκουμέντο: Μολύνθηκαν οι επόπτες...

.. ...Δημόσιας Υγείας που έκαναν υγειονομικό έλεγχο σε πολυκατοικίες-γκέτο των λαθρομεταναστών στην Ομόνοια! "Υπάρχει κράτος σ’ αυτή τη...

..
...Δημόσιας Υγείας που έκαναν υγειονομικό έλεγχο σε πολυκατοικίες-γκέτο των λαθρομεταναστών στην Ομόνοια! "Υπάρχει κράτος σ’ αυτή τη χώρα;"

Του Πέτρου Ζώγου

Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων που φιλοξένησε το Press-gr για την γκετοποίηση του κέντρου της Αθήνας όπου στοιβάζονται σε άθλιες πολυκατοικίες χιλιάδες λαθρομετανάστες (που προωθούνται συστηματικά από το βαθύ τουρκικό κράτος στη χώρα μας) και μεταβάλλονται σε υποχείρια των εμπόρων ναρκωτικών, των σωματεμπόρων, των κυκλωμάτων του εγκλήματος και των διάφορων παρασίτων, μεταξύ των οποίων και διάφορων δικηγορίσκων που έχουν αναλάβει εργολαβικά και με το αζημίωτο την υποστήριξή τους στο όνομα δήθεν των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αποκαλύπτουμε την επίσημη έκθεση (κάντε κλικ πάνω στο έγγραφο για να μεγαλώσει) των Εποπτών Δημόσιας Υγείας της Νομαρχίας Αθηνών (τα ονόματα τους παραμένουν στη διάθεσή μας), στους οποίους έχουν ανατεθεί υγειονομικοί έλεγχοι-αυτοψίες στην περιοχή της Ομονοίας.
Οι Επόπτες από τις επισκέψεις αυτές κόλλησαν οι ίδιοι μολυσματικές ασθένειες και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός όπου τους χορηγήθηκε θεραπευτική αγωγή. Στην έκθεσή τους, που παραθέτουμε αυτούσια πιο κάτω, αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι
η ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας παρουσιάζει τριτοκοσμική εικόνα, ότι οι υγειονομικές συνθήκες εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία και ότι το τελευταίο πεντάμηνο έχουν αυξηθεί με γεωμετρική πρόοδο οι καταγγελίες αγανακτισμένων πολιτών για δημιουργία σοβαρών αθυγιεινών εστιών σε βάρος της υγείας τους, της υποβάθμισης της ποιότητας ζωής και της εγκληματικής αδιαφορίας αρμοδίων Υπηρεσιών σχετικά με το πολυδιάστατο και εκρηκτικό ζήτημα των μεταναστών. Σε διαμερίσματα πολυκατοικιών, σε χώρους πολυόροφων κτηρίων η διαμονή μεγάλου αριθμού αλλοδαπών υπό συνθήκες συγχρωτισμού, συνεπάγεται κίνδυνο για έκρηξη λοιμωδών νοσημάτων που μεταδίδονται με ενδιάμεσους ξενιστές (σκνίπες, ψύλλοι, κλπ.) ή αερογενώς ή μέσω στοματοπεπτικής οδού, κλπ. Οι Επόπτες στην έκθεσή τους αναφέρουν ότι και οι ίδιοι που έκαναν την αυτοψία μολύνθηκαν και ακολουθούν με βάση τη γνωμάτευση των γιατρών του Νοσοκομείου Αφροδίσιων & Δερματικών Νόσων Αθήνας «ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ» ακολουθούν θεραπεία.
Η Έκθεση των Εποπτών
Παραθέτουμε αυτούσια την έκθεση των Εποπτών:
«Σας γνωρίζουμε ότι, ως Επόπτες Δημόσιας Υγείας της Νομαρχίας Αθηνών (Κεντρικός Τομέας), μας έχει ανατεθεί στα πλαίσια της εργασίας μας ως περιοχή υγειονομικής περίθαλψης η ευρύτερη περιοχή της Ομονοίας, όπου έχουμε διενεργήσει μεγάλο αριθμό υγειονομικών ελέγχων-ερευνών-αυτοψιών. Επισημαίνουμς ότι, το τελευταίο πεντάμηνο έχουν αυξηθεί με γεωμετρική πρόοδο οι καταγγελίες (άνω των εκατό) αγανακτισμένων πολιτών για δημιουργία σοβαρών αθυγιεινών εστιών σε βάρος της υγείας τους, της υποβάθμισης της ποιότητας ζωής και της εγκληματικής αδιαφορίας αρμοδίων Υπηρεσιών σχετικά με το πολυδιάστατο και εκρηκτικό ζήτημα των μεταναστών.Διαπιστώνουμε σε:
α) εγκαταλελειμμένα κτήρια την ύπαρξη αστέγων, αλλοδαπών, τοξικοεξαρτώμενων ατόμων κ.ά., με μεγάλη συσσώρευση απορριμάτων, προσέλκυση-ανάπτυξη αδέσποτων ζώων, τρωκτικών και επιβλαβών εντόμων, κλπ.
β) διαμερίσματα πολυκατοικιών, σε χώρους πολυόροφων κτηρίων κ.ά. τη διαμονή μεγάλου αριθμού αλλοδαπών υπό συνθήκες συγχρωτισμού, που συνεπάγεται κίνδυνο για έκρηξη λοιμωδών νοσημάτων που μεταδίδονται με ενδιάμεσους ξενιστές (σκνίπες, ψύλλοι, κλπ.) ή αερογενώς ή μέσω στοματοπεπτικής οδού, κλπ.
χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι:
α) πολυκατοικία επί της οδού Σατωβριάνδου 27, όπου διαμένει μεγάλος αριθμός αλλοδαπών ανά διαμέρισμα με υπερπληθυσμό επιβλαβών εντόμων (κατσαρίδων) που αποτελούν μηχανικό διαβιβαστή παθογόνων μικροοργανισμών.
β) η πολυκατοικία επί της οδού Μενάνδρου 44 όπου στον ακάλυπτο χώρο αυτής υπάρχει χωματερή από ρίψη ικανής ποσότητας χύμα οικιακών απορριμάτων.
Αποτέλεσμα είναι η ύπαρξη ικανού αριθμού ευμεγέθων τρωκτικών, λόγω εξασφάλισης ιδεωδών συνθηκών διατροφής και καταφυγίου τους.Ήδη σας έχουμε αναφέρει ότι επικρατούν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.Επισημαίνουμε ότι η ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας παρουσιάζει τριτοκοσμική εικόνα, λόγω έλλειψης υποδομής από την πλευρά της πολιτείας για την υποδοχή των μεταναστών και μεταναστευτικής πολιτικής, με αποτέλεσμα το ρπόβλημα να είναι δισεπίλυτο.Εμείς οι ίδιες που διενεργήσαμε τις αυτοψίες είχαμε την ατυχία προφανώς από δείγματα παρασιτικών εντόμων, πιθανότατα από σκνίπες ή κρότωνες ή ψύλλους κλπ., να υποστούμε παρασιτική κνήφη και δερματίτιδα βάσει της γνωμάτευσης των ιατρών του Νοσοκομείου Αφροδίσιων & Δερματικών Νόσων Αθήνας «ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ». Ακολουθούμε ανάλογη θεραπεία με PROPIOGENTA κρέμα, XOZAL-Αντιαλλεργικό φάρμακο και PROPIOGENTA κρέμα και tab. AERIUS αντίστοιχα.Σας γνωστοποιούμε το συγκεκριμένο γεγονός, προκειμένου να αντιληφθείτε το επικίνδυνο και ανθυγιεινό μέρος της εργασίας που επιτελούμε.Πλέον ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μας, όσον αφορά την υγεία και τη σωματική μας ακεραιότητα και παρακαλούμε άμεσα για τη λήψη μέτρων προς αντιμετώπιση των προαναφερόμενων προβλημάτων.
ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ: α) 2 φωτοαντίγραφα διαγνώσεων Νοσοκομείου Αφροδίσιων & Δερματικών Νόσων Αθήνας «ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ» β) 2 φωτογραφίες
ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ»

.
Αφιερώνουμε το μοναδικό αυτό ντοκουμέντο στους φιλάνθρωπους «αριστερο Κολωνακιώτες» της πολυθρόνας και στους φίλους τους, με το αζημίωτο, δικηγορίσκους-ανθρωπιστές που σκίζονται για τους καημένους τους λαθρομετανάστες, στους «αριστεροθολοοιπτάμενους» που διακηρύσσουν ότι για όλα φταίει ο καπιταλισμός ( ! ), στους νεοταξίτες που προωθούν συστηματικά και μεθοδικά την αμερικάνικη ηγεμονία της υφηλίου,
Το αφιερώνουμε στην κυβέρνηση και ειδικότερα στον Προκόπη Παυλόπουλο που υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και ότι η κατάσταση έχει βελτιωθεί, στον Δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη που το παίζει τρελή χαρά στα περισσότερα μέσα μαζικής επικοινωνίας που κάνουν γαργάρα το θέμα, στους όποιους ανεγκέφαλους «φασίστες στρουθοκαμηλιστές» που αντιμετωπίζουν προβληματισμούς σαν τους δικούς μας ως «ρατσιστοειδείς»(!). Το αφιερώνουμε στους αξιοθαύμαστους σωματέμπορους-διακινητές των λαθρομεταναστών, στους ταλαντούχους εμπόρους ναρκωτικών και μαύρης σάρκας, στους χρυσοκάνθαρους ιδιοκτήτες των πολυκατοικιών-γκέτο και στους διάφορους καλικάντζαρους-μεσάζοντες που θησαυρίζουν από το όλο λαμπρό κύκλωμα που σε λίγο, αν δε γίνει κάτι σοβαρό, θα διαλύσει τη χώρα.
Και εις άλλα με υγεία..... και καλά θα κάνουν οι αιθεροβάμονες «αριστερο Κολωνακιώτες», και λοιποί συγγενείς αυτού του θεάτρου του παράλογου, να μην μας πουν όπως το περιμένουμε βέβαια, ότι φταίει το κακό ελληνικό κράτος που δεν παρέχει υγιεινές συνθήκες για τους «καημένους» τους μετανάστες. Οι οποίοι μέσα από τον τρόπο και τα μέσα διαβίωσης στις πατρίδες τους, έχουν απλούστατα αναπτύξει ειδικά αντισώματα ενάντια σε μολύνσεις που δεν έχουμε εμείς. Άρα, το πρόβλημα των μολυσματικών κινδύνων το έχουν οι Έλληνες και όχι οι μετανάστες. Γι’ αυτό και όχι μόνο, οι Έλληνες-ιθαγενείς διακηρύσσουν ότι διεκδικούν κι’ αυτοί ανθρώπινα δικαιώματα και ίση μεταχείριση!

--------------------------------------

25 σχόλια

  1. Πασοκοσυριζαίοι ξεκινήστε το βρισίδι. Και μέτά πάρτε στα σπίτια σας τους Πακιστανούς ή τι σκατά είναι, αφού είστε τόσο "ανθρωπιστές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ

    ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ

    ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ
    ΑΛΑΒΑΝΟΣ
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ
    ΠΑΠΑΡΗΓΑ
    ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
    ΣΗΜΙΤΗΣ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
    ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ
    ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ
    ΚΑΛΟΓΙΑΝΗΣ
    ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ
    ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ
    ΣΟΥΦΛΙΑΣ
    ΜΑΓΓΙΝΑΣ

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ένα συμπλήρωμα και διόρθωση:
    φταίει κατά κύριο λόγο ο ιμπεριαλισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατα τα αλλα Ο Δημαρχος Αθηναιων ηταν συγκλονισμενος για τις εργασιες που θα ξεκινησουν για το νεο γηπεδο του Παναθηναικου(γιαυτο μιλησε..)για ΟΛΑ τα αλλα ειναι ΑΠΩΝ.....Ο ποιο αποτυχημενος δημαρχος που περασε απο την Αθηνα(ουτε καν ασχολειτε με τα καθημερινα προβληματα των κατοικων της Αθηνας...μονο για Ηρωδεια και παραστασεις - εγκαινια δεχετε να μιλησει...ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ).
    Το προβλημα ηταν ΕΜΦΑΝΕΣ μηνες τωρα ΑΛΛΑ αλλοι το παιζουν αριστεριστες και λενε παπαριες και απο το αλλο ακρο αλλοι αν ηταν δυνατον θα τους κρεμαγαν...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ Λ Ο Γ Ι Κ Η χωρις ακροτητες.......!!!!
    Δεν μπορουμε να συζητησουμε για τετοια προβληματα χωρις να αντιπροσωπευουμε ενα κομμα??(ολα τα κομματα ειναι με βολεμενους
    1.Ο Καρατζαφερης με τα 100 ακινητα
    2.Ο Συριζα συμπασχων του κολου με μεριδιο σε ξενοδοχειακη μοναδα
    3.Οι της ΝΔ και Πασοκ με ακροτηρια βραχονησιδες και βιλαρες....κ.τ.λ).
    Η Κατασταση αυτη στην Αθηνα δεν μπορει να συνεχιστει ΑΛΛΑ δεν βλεπω λυση(μαλλον θα φυγουγε ολοι οι Ελληνες να μεινουν αυτοι...)
    Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ(ΕΙΔΙΚΑ ΚΕΝΤΡΟ) ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ
    ΧΩΡΙΣ
    ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ
    ΚΑΙ ΠΟΡΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αδιέξοδο στην Πάτρα


    Σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργήσει στην καθημερινή ζωή της Πάτρας οι χιλιάδες λαθρομετανάστες που καθημερινά συνωστίζονται στο λιμάνι και στους δρόμους ψάχνοντας μια θέση σε κάποιο φορτηγό με προορισμό την Ιταλία και την υπόλοιπη Ευρώπη, το φαινόμενο λέγεται και παράνομη διακίνηση ανθρώπων.
    Οι λαθρομετανάστες όταν φτάνουν στον προορισμό που θέλουν τους αλιεύουν τα επιχειρηματικά λόμπι για παράνομο και φθηνό εργατικό δυναμικό, σε βάρος όμως των νόμιμων επιχειρήσεων, του ντόπιου εργατικού δυναμικού και των νόμιμων μεταναστών.
    Οι λαθρομετανάστες συχνά πληρώνουν υψηλό τίμημα, σε αρκετές περιπτώσεις το τίμημα είναι η ίδια τους η ζωή. Το ζήτημα των λαθρομεταναστών στην Πάτρα είναι γνωστό, τον τελευταίο καιρό συνεχή είναι και τα επεισόδια. Ως αποτέλεσμα της κατάστασης, η αστυνομία και το λιμενικό δήλωσαν ότι αδυνατούν, σύμφωνα και με όσα άφησε να εννοηθούν σε δηλώσεις του ο αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας να αποτρέψουν τις άσχημες καταστάσεις που καθημερινά δημιουργούνται, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης.
    Οι πολίτες και ο επαγγελματικός κόσμος της περιοχής έχουν αναστατωθεί, ειδικά αυτή την εποχή που σε συνδυασμό με τις επιπτώσεις της κρίσης τα προβλήματα για τον πληθυσμό αυξάνονται. Οι λαθρομετανάστες τον τελευταίο καιρό δεν διστάζουν ακόμη και να επιτεθούν στον καθένα, η ανασφάλεια έχει κυριεύσει τους κατοίκους των Πατρών και της ευρύτερης περιοχής, που πλέον φοβούνται ακόμη και να επισκεφτούν την Πάτρα.
    Ως γνωστό, οι λαθρομετανάστες των Πατρών δεν ενδιαφέρονται να λάβουν θέσεις εργασίας στη χώρα μας, φτάνουν από τα παράλια της μικρας Ασίας, αποβιβάζονται στα νησιά και από την Πάτρα περνούν transit. Οι λαθρομετανάστες όμως δεν είναι «θύματα» που μας χρειάζονται για να τους σώσουμε. Θέλουν μια καλύτερη ζωή, δεν θέλουν να κάνουν κακό στους ανθρώπους.
    Οι ανησυχίες αυτές δεν αποτελούν ρατσιστικές ή άλλες παρόμοιες θέσεις, ωστόσο, το πρόβλημα είναι πολύ ευρύτερο και οδηγεί σε μια μακρά σειρά άλλων παραβιάσεων με αρνητικές κοινωνικές επιπτώσεις και συμπεριφορές που επηρεάζουν αρνητικά τις κοινωνίες μας. Όσο δεν λύνεται, το πρόβλημα θα μεγαλώνει. Όπως φαίνεται, η διαχείριση του προβλήματος αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση, επειδή δεν έγινε προσπάθεια να λυθεί σταδιακά, δηλαδή κομμάτι-κομμάτι. Με δεδομένο ότι η προσπάθεια για συνολική λύση του προβλήματος απέτυχε, οι στόχοι και οι πολιτικές δράσεις πρέπει να επαναπροσδιοριστούν.

    Διαβάστε περισσότερα

    http://neoinileias.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΞΩ ΟΙ ΒΡΩΜΟΞΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΣΑΒΟΥΡΑ ΜΟΝΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ!!!!!!!ΕΞΩ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι, και αν είναι έτσι,λυπηρό να την πατάει κάποιος εξ αφορμής της εργασίας του. ΄Ομως και αυτοί δεν ήξεραν που πήγαιναν να κάνουν έλεγχο; Πας μωρέ ποτά ξεβράκωτος στ' αγγούρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΠΟΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΑΛΑΧΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΛΟΙΜΩΔΕΙΣ ΝΟΣΟΥΣ Π.Χ.ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ, ΥΠΑΤΙΤΗΔΕΣ,ΣΥΦΙΛΗ Κ.Ά. ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. ΟΥΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΥΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΥΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΒΙΕΣ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ας περνατε τις απαραιτητες προφυλαξεις οπως τις παιρνουν και αλλα ατομα που δουλεουν στον υγειονομικο τομεα, μασκα, γαντια, ειδικες φορμες κτλ κτλ και να μην πατε μετα στο σπιτι και περιφερεστε με τα ιδια ρουχα.....αλλα δημοσιοι υπαλληλοι ειστε που να δουλεψει το σκατοκεφαλο σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "....καταγγελίες αγανακτισμένων πολιτών για .....
    .........
    εγκληματικής αδιαφορίας αρμοδίων Υπηρεσιών σχετικά με το πολυδιάστατο και εκρηκτικό ζήτημα των μεταναστών".
    -------------------
    Το παραπάνω τα ΛΕΕΙ ΟΛΑ: εγκληματικής αδιαφορίας αρμοδίων Υπηρεσιών!!
    Δε φταινε οι λαθρεμποροι, ουτε οι σωματεμποροι,ουτε οι εκμεταλλευτες ιδιοκτητες που ενοικιαζουν τις τρωγλες τους σε 50 ατομα τη μια, ούτε οι δικηγοροι/Εφιαλτες που συνυπογραφουν για τα δικαιώματα των μεταναστων!
    Αυτο το έρμο το Ελλαδισταν ΔΕΝ ΕΧΕΙ συνορα
    ρεεεε;!
    Κύριοι βουλευτες: Τι ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ να κανετε γι' αυτο;
    Κύριοι 'αρχηγοι κομματων: Ποια ειναι τα σχεδια σας;
    Θα αφησετε τον καθε ενα να μπαινοβγαινει στη χώρα μας;
    Που τα βρηκαν τα δολαρια οι μεταναστες για να πληρώσουν για τη "μεταφορα τους" σε αλλη χωρα;
    Φως φαναρι οτι ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ γιατι θελουν να ΑΛΛΑΞΟΥΝ τον χάρτη της Ν.Α.Μεσογειου, όπου κειτ(ετ)αι το Ελλαδισταν!

    Ξυπνηστε φιλοι .....
    οι εχθροι ειναι ΕΝΤΟΣ των πυλών!

    Τονης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. "SakisAthens" Youtube Channel, account suspended...


    Το κανάλι του προπαγανδιστή της Χούντας, της 4 Αυγουστου, της 21 Απριλίου, του Χίτλερ και θαυμαστή του ναζί γερο-Πλεύρη, ο SakisAthens (κατα κόσμον Θανάσης Ζαχαριάδης, υποψήφιος λάος), έπεσε.

    Το έκλεισε η google (youtube) για παραβίαση των όρων χρήσης.

    Βλέπετε στο youtube, αλλά και σε ολόκληρο το διαδίκτυο, ισχύουν οι νόμοι της χώρας που έχει τον server αντί των νόμων της Ελλάδας. Ετσι το ρατσιστικό περιεχόμενο και η παρακίνηση σε διάπραξη εγκλημάτων κατά μειονοτήτων, αντιμετωπίζονται "δεόντως".

    Είμαστε μία χώρα που έχει ζήσει στο πετσί της την μετανάστευση και τον ρατσισμό σε βάρος μας στο εξωτερικό. Ξέρουμε τι είναι ο ρατσισμός και οι ρατσιστές από πρώτο χέρι επειδή έχουμε κι εμείς πέσει θύματα μερικών ηλιθίων.

    Μόνο ένα πρόβλημα υπάρχει... με ποιόν θα γελάμε τώρα;
    Ο Πλεύρης και ο sakisathens με "το κανάλι του", ήταν μια κάποια λύση...

    Ας είναι βαρύ το τσιμέντο που θα το σκεπάζει. Ζωή σε λόγου μας, να ζήσουμε να τους βλαστημάμε...


    Ο επόμενος παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Που μένει ο Τσίπρας και ο Αλαβάνος να πάνε να τους περιθάλψει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σεμνά και ταπεινά
    γκετοποιήσαμε το κέντρο
    της Αθηνας σε λίγο
    θα το κάνουμε και απροσπέλαστο!

    Νέα Διακυβέρνηση.

    Ψήφο στο παιντί για να επιτευχθεί
    ο στόχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. bloopers ο ρατσισμός και οι ρατσιστές είναι κατακριτέοι,ok,
    στο διαταυτα όμως, για το ζήτημα της Πάτρας και για την γενικότερη παράνομη διακίνηση ανθρώπων, κάτω από απάνθρωπες συνθήκες, φαινόμενο, που προσβάλει τη νοημοσύνη όλων μας έχετε κάτι να προτείνεται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. bloopers ο ρατσισμός και οι ρατσιστές είναι κατακριτέοι,ok,
    στο διαταυτα όμως, για το ζήτημα της Πάτρας και για την γενικότερη παράνομη διακίνηση ανθρώπων, κάτω από απάνθρωπες συνθήκες, φαινόμενο, που προσβάλει τη νοημοσύνη όλων μας έχετε κάτι να προτείνεται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @7.39

    ναι, αλλά δεν αναφερόμαστε σε αυτό, σίγουρα το καταλαβαίνεις.

    Εμάς μας ενδιαφέρει το κόλλημα του φασιστοΛΑΟΣ, της χρυσής αυγής και του ΠΕΟΣ φόρουμ, μετά από οδηγίες των θεωρητικών της "εθνοσωτηρίου" (Γεωργαλάς κλπ) για την κατασυκοφάντηση ΚΑΘΕ ξένου.

    Αν εγώ κόλλησα ένα αφροδίσιο από τη μάνα τους, είναι δυνατόν αυτό να σημαίνει αυτομάτως, ότι όλοι οι φασίστες πάσχουν από αφροδίσιο και πρέπει ή να φύγουν από την Ελλάδα ή να πάνε καραντίνα αμέσως;

    Αυτό κάνουν. ΛΑΣΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η προσέγγιση του ζητήματος από αρκετούς ( από όλες τις πλευρές) γίνεται ιδεολογικά, αυτό είναι λάθος.

    Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και είναι αρκετά σοβαρό.

    Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις.

    Χιλιάδες είναι οι γυναίκες που καθημερινά αναγκάζονται σε πορνεία, χιλιάδες είναι οι άνθρωποι που εργάζονται και ταξιδεύουν κάτω από άθλιες συνθήκες, εις βάρος δικό τους εις βάρος της οικονομίας εις βάρος της νομιμότητας σε ολόκληρο τον κόσμο.

    Δεν μπορείς να κλείνεις τα μάτια σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Με τη μεταφορά του προβλήματος στην Ευρώπη δεν λύνεται το ζήτημα. Επίσης ο καθένας θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη του ότι η επόμενη φάση της κρίσης θα διαδραματιστεί στην Ασία και επειδή θα μειωθεί η ζήτηση των προϊόντων που κατασκευάζονται στις χώρες αυτές εξαιτίας της κρίσης. Φαντασου να αρχίσουν να έρχονται από την Ασία κατά χιλιάδες στην Ευρώπη! Τι θα γίνει τότε; Στη Δράμα μάζευαν το αλεύρι από την πλατεία σήμερα, θα τρώμε ο ένας τον άλλο στο τέλος!

    Αν θέλει πχ η Ιταλία η άλλη χώρα εργατικό δυναμικό από την Ασία, ας κάνει αίτηση στις χώρες προέλευσης, να στείλουν, είναι ανάγκη να γίνεται τόσο μεγάλη φασαρία και να ταλαιπωρούνται χιλιάδες άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 30 Οκτώβριος 2008 7:39 μμ
    --------------------
    Κανεις διαλογο με τους bloopers;!
    Τις φουφουλες; (απο το bloomers που ειναι σωστο)
    Χανεις τα λογια σου
    προκειται για ανηθικα ανθρωπακια
    δεν αξιζει ο χρονος μου να τα περιγραψω
    θασαι νεος φαινεται εδω μεσα και δεν εχεις ακουσει για αυτα τα υποκειμενα.
    Εχουν γνωμη για ολα...
    Για τον ΛΑ.Ο.Σ, που αναφερονται, τουλαχιστον τον ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ
    αυτους/αυτον ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ τα κομματα ιδιως οσα ειναι στην Βουλή;!
    Απο εκει να καταλαβεις
    τι σοϊ "δημοκρατες" ειναι τα μουνοπανα....


    ΑΘΗΝΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Bloopers, μας έχεις πρήξει τα αρχίδια με τις εμμονές σου, τουλάχιστον πες στη μάνα σου να πλένεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ξεπλυμένος με ολα τα σκατόνερα της ελλαδας γνωστός γερμανοτσολιάς Πέτρος Ζώγας, και το εμετικό παραληρημά του, αποδεικνυει οτι στόχος του επαναστατικού κινήματως δεν μπορεί να είναι μονάχα πολιτικοί και βιομήχανη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιατι δεν τους παιρνει σπιτι του ο (καθε) μπλουπερς να τελειωνουμε;Εχει και το θρασος να πανηγυριζει επειδη εκλεισε ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ενα καναλι στο youtube.Καλα ρε λιγη τσιπα δεν εχεις;Αυτη ειναι η "δημοκρατια" που ευαγγελιζεστε;Να φιμωνετε οποια φωνη δε σας αρεσει;Ετσι σας δασκαλεψαν εκει στο ιντυ,ε;Ρε ουστ απο δω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε Petro Zogo σταμάτα να μολύνεις το internet
    αν κρίνω από το επίθετο σου και σενα οι παπούδες σου μετανάστες ήτανε σε αυτή την χώρα και ριζώσανε
    Άντε μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Από τα φάρμακα που αναφέρονται δε βλέπω να υπήρξε καμία σοβαρή μόλυνση. Μάλλον βγάλανε κοκκινίλες από ψυχολογικούς λόγους και τρέξανε στα νοσοκομεία.
    Η υστερία σκοτώνει. Οι μετανάστες συνήλθαν από την επίσκεψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. επειδή τα πάντα γίνονται στο βωμό μιας στείρας και ανούσιας αντιπολιτευτικής γραμμής, όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται ας ψάξουν λίγο περισσότερο για το ποιος και γιατί έκανε αυτούς τους ελέγχους......... Οι κυρίες που "μολύνθηκαν" ανακάλυψαν ξαφνικά τη Χαμένη Ατλαντίδα....... Αλλά δε φταίνε εκείνες φυσικά...... Ίσως ο φίλος "ανώνυμος" που έκανε το σχόλιο για τους ψυχολογικούς λόγους κάτι παραπάνω να γνωρίζει.... Κάτι παραπάνω γνωρίζει να είστε σίγουροι γι' αυτό!!!!!!!!!!
    Φιλικά.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση