GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κράζουν την Παναγιωταρέα...

. Αγριο ξεφωνητό έχει πέσει επειδή ανέθεσαν στην Αννα Παναγιωταρέα -" που έχει σχέση με το διαδίκτυο και την τεχνολογία όσο εμείς με...

.
Αγριο ξεφωνητό έχει πέσει επειδή ανέθεσαν στην Αννα Παναγιωταρέα -"που έχει σχέση με το διαδίκτυο και την τεχνολογία όσο εμείς με την αστροφυσική" - να συντονίσει συζήτηση για τα blogs στη Θεσσαλονίκη...
Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ:
-----------------------

24 σχόλια

  1. "GOLDEN RULE: NO RULES"

    γράφει στο t-shirt του
    τώρα ο Θέμος.

    Αυτά σε μάθανε στην Αμερική,
    που σε έστειλε ο Κοσκωτάς και το ίδρυμα φουλμπράιτ ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Η ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΦΡΑΝΤΖΑ (ΣΗΜΑΔΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑΣ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ) , Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΕΚΠΟΜΠΑΤΗ ΤΗΛΕ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ , Η ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΝΤΕΖΑ (ΕΚ ΤΟΥ ΒΥΣΜΑΤΟΣ) ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (ΞΑΝΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ) , Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΛΥΦΤΡΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΗ , Η ΝΥΝ ΔΕΞΙΟΤΑΓΜΕΝΗ-ΟΠΟΥ ΦΥΣΑ Ο ΑΝΕΜΟΣ - ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΕΝΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΠΕΡΣΟΝΑ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ , Η ΜΑΝΤΑΜ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ , THE ONE AND ONLY ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ !!! ΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΣΤΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΤΑΛ ΜΗΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΦΙΛΕΨΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΕΙΟ ΣΤΑΝΗΣ ΜΕ ΠΕΤΣΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ MEETING ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ . ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΦΤΥΣΤΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ , ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΓΛΥΦΤΕΣ . Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ" , "ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ" , ΚΛΠ. ...ΚΛΠ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ(!) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ.
    ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΑΥΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΧΛΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ
    ΘΕΛΕΙ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ.
    ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα τα περιμέναμε, ότι η Παναγιωταρέα θα έφτανε να ασχοληθεί με τα μπλογκς ήταν πραγματικά απίστευτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντεμέκ Δεξιοί στενόμυαλοι φανατικοί, βάλτε λίγο το μυαλό να δούλεψη και σκεφτείτε το μέλλον της παράταξης και αφήστε τις παπαριές με τα άλλα κόμματα!
    Το πρόβλημα στο άμεσο μέλλον η ΝΔ το έχει,με τον άνθρωπο που κάναμε Πρόεδρο και τι θα επακολουθήση,έτσι πως έγιναν τα πράγματα μέσα στο κόμμα!!
    Ιστορικά, τα λέγαμε κάποτε...
    και θα είμαι σκληρός πλέον και θα τα πω έξω απο τα δόντια...
    Ρωτήστε την Κα Σιάπικα, στην ΕΡΤ3να σας πει για τον βλάκα πισωγλέντη Μπουχέσα, πως γαμιόταν με τον πρώην άνδρα της, τον χρυσοχόο Βιλδηρίδη, στην Βίλλα του, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής και μετά μιλάτε, για τον Ακαταλληλότερο μη άνδρα πισωγλέντη!!
    Μετά ρωτήστε τον Γκόμενο,πρώην και νυν(μεγάλο επιχειρηματικό παράγοντα της Θεσ/νίκης),πως πασάρισαν την Γκόλφω στον Ακαταλληλότερο, για να φανεί, ανδροπρεπείς οικογενειάρχης(Ξέρει ο Ζαχόπουός, αλλά πολύ καλά και ο Ρουσοπουλος)!
    Άντε δεξιοί αδελφο-μάγκες, είστε συνυπεύθυνοι γι'αυτόν που στηρίζετε και γράφετε όλες τις παπαριές εδώ, άντε ρωτήστε και ψάξτε!!
    **Υποσημείωση:
    Όλα αυτά τα ξέρει ο Μεγάλος Μητσοτάκης, από την εποχή που ήταν πρόεδρος του Αρείου Πάγου ο Κόκκινος,του έδωσε την Δικογραφία την Κας Σιάπικα με όλο το υλικό, όταν έκανε μήνυση τον άνδρα της και φυσικά με τα Ντοκουμέντα του Μπουχέσα, όπου η εισαγγελία Θεσ/νίκης,λόγω Γέρου καραμανλη,την είχε βάλει άρων άρων στο αρχείο!!
    Έτσι ο Μητσό τον έχει δεμένο τον Μπουχέσα από όλες τις Μπάντες!!
    Μην εκπλήσσεστε να δείτε το σενάριο τύπου Σημίτη, να επαναλαμβάνεται, με Μπουχέσα Ντόρας!
    Αυτά από μέσα από την ΝΔ!
    Δεν με ενδιαφέρουν οι Πασόκοι και το ΠΑΣΟΚ, ο χώρος μας που χτυπάει διάλυση! Δεν βλέπετε τι γίνεται στις ΝΟΔΕ???
    Αυτά κάποτε κάποιοι ρομαντικοί μέσα στο κόμμα τα είχαμε προβλέψει, όμως ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι και γραφικοί της παράταξης!!
    Γιατί, τότε ο Καραμανλής?? Τι Ιστορία είχε, εκτός από το όνομα??
    Γιατί όχι διαδικασίες, να βρεθεί ένας γνήσιος ηγέτης της παράταξης μέσα από δημοκρατικές πραγματικές διαδικασίες και όχι σικέ, ώστε να μην έχουμε ονομαστικούς εγκάθετους και εμείς να παριστάνουμε μόνο τους χειροκροτητές??
    Δεν βλέπετε πως καταντήσαμε το κόμμα?? Αν είχαμε πραγματικές διαδικασίες, θα χωρούσαν τώρα Ρουσόπουλοι? Εμείς φταίμε!!
    Μετά μας φταίνε οι άλλοι και τρώμε τις σάρκες μας, που μου θυμίζουν κομμουνιστικά καθεστώτα,εχθροί του κόμματος, αντάρτες που θέλουν να ρίξουν την Κυβέρνηση και ένα κάρο παπαριές(οι περισσότεροι γνήσια τέκνα της παράταξης).Αλλά έχουμε γεμίσει ένα λόχο Σώγαμπρους, που πιασανε τις καρέκλες και επικαλούνται τον μπαμπούλα Πασοκ!
    Ε όχι, φτάνει πια! Να πάρουμε το κόμμα στα χέρια μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν ειστε πλούσιοι και δεξιοί συγχαρητήρια! τα συμφέροντα σας προστατέυετε!!

    αν είστε δεξιοί μικρομεσαίοι, διαβάστε νεώτερη ιστορία και ίσως από ντροπή αλλάξετε.

    αν είστε δεξιοί μεροκαματιάρηδες να πάτε στη μονη βατοπεδιου, στη παναγια σουμελα, στη παναγια ναξου - παρου - τηνου ή όπου μπορείτε να σας διαβάσουν καμιά ευχή.

    μην ταυτίζεστε με προδότες - ταγματασφαλήτες, βασιλοχουντικούς, φασίστες, κλέφτες κουμπάρους, αιμοδηψείς δολοφόνους μεϊμαρακο-βουλγαρακο-ντοράκηδες.

    τους πασόκους μόνο για διαφθορά μπορείτε να κατηγορήσετε.

    εγκλήματα όσο και να ψάξετε δεν θα βρείτε στο χώρο τους.

    αντίθετα, η ιστορία της δεξιάς είναι γεμάτη με δολοφόνους, αποστάτες, βασανιστές και απόκρυφους με το-ζόρι-παντρεμένους- πισωγλέντηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ,ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ 3.000 EURO,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ,ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ,ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΥΤΗ Η ΧΟΝΤΡΟΚΟΥΡΑΔΑ?ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ TV,ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ,ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΩΝΑΡΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαβασα την συνέντευξη του Γκίλμορ στην Ελευθεροτυπια και ηταν πολυ καλος. Πολυ καλη συνεντευξη και πολλη ουσια.Αξιζει να την δημοσιευσετε ολολκληρη νομιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπάρχει και το ξυνόγαλο, εκτός από το γιαούρτι.

    Και μάλιστα "κουμπαράτο", της μεβγάλ.

    Φτιάχνει ωραίο ντεκόρ με τη βοιδογλυψιά στα μαλλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ροδερίκο το γιαούρτι δεν ενδείκνυται νομίζω διότι, λόγω χρώματος, δε θα κάνει αντίθεση με την άσπρη τσουλούφα. Προτείνω αυγουλάκι, μπαγιάτικο ή ακόμα καλύτερα κλούβιο.

    Όταν είχα τα δορυφορικά παλιότερα είχε μια μέρα στη εκπομπή της έναν μηχανολόγο μηχανικό, με αφορμή ένα τροχαίο. Ο άνθρωπος εξηγούσε ότι με 80 και 100 χμ ακόμα και η ζώνη ή ο αερόσακος δε σε σώζουν διότι δεν μπορούν να συγκρατήσουν την καρδιά και τα υπόλοιπα όργανα τα οποία θα συνθλιβούν στο εσωτερικό του σώματος με τη σύγκρουση.

    Η ΗΛΙΘΙΑ όχι μόνο δε μπορούσε να το καταλάβει αλλά διέκοψε με οργή τον ειδικό όταν προσπάθησε να το κάνει πιο λιανά και πήγε να τον βγάλει τρελό.

    Είχα γίνει έξαλλος αλλά δυστυχώς για μένα κι ευτυχώς γι' αυτήν το 0800 που είχαν δεν έβγαινε από το εξωτερικό. Είχα πολλά της σούρω, κι ας μην της τα λέγανε. Η γυναίκα είναι παντελώς άχρηστη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ
    ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 22 Οκτώβριος 2008 9:06 πμ

    Η Παναγιωταρέα εκφράζει την κατάντια της ελληνικής κοινωνίας. Πως ένα τέτοιο υποκείμενο κάνει πανεπιστημιακή καριέρα, εμφανίζεται στην τηλεόραση και άλλοι, έστω και με αρνητικά σχόλια για τις επιδόσεις της, ασχολούνται μαζί της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΑΜΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 22 Οκτώβριος 2008 6:41 πμ
    "...Είχα πολλά της σούρω, κι ας μην της τα λέγανε...."

    και να της τα λέγανε θα κοκκίνιζε από ντροπή. Αν έχουν κάτι κοινό μεταξύ τους όλοι αυτοί οι κρατικοδίαιτοι αλήτες είναι η ξεδιαντροπιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι άχρηστη η γυναίκα. έχει αναριχχηθεί με γλύψιμο και κονέ. Ρωτήστε αυτούς που γνωρίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κρατικοδίαιτη παντός κόματος και πάσας εξουσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. H PANAGIWTAREA EINAI TO PAPAGALAKI POU EBGENE STIN TV KAI MAS ELEGE GIA TIS METOXES; KALONTAS KATHE MERA KAI ENA EIDIKO PROTREPONTAS TON KOSMO NA EPENDISI SE METOXES OSPOU FAGANE TA LEFTA TOU KOSMAKH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. i panagiotarea einai palia dimosiografos tis tote ert opou an ekanes pipes se diorizane kai glipse glipse eftase na didaskei se panapistimio to oti oi perisoteroi dimosiografoi den theloun ta blogs einai gia na pernane ti grammi tous min xasoun ti doulia tous na nomizoun oti apoprosanatolizoun kai katefthinoun ti kini gnomi kai alla
    episeis enoxlei na vlepoun to kosmo na min psaronei pia me tis paparies tous kai na min vlepoun sxolia kai kritiki pou tous askeite.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτη ρε παιδια την πληρωνουν τοσα χρονια για δημοσιογραφο?!!!!.Ετσι αποκαλειται!!!!!.Τωρα που ειμαι στην ανεργια λεω να γινω και εγω δημοσιογραφος, μια και δεν χρειαζεται και πολυ πνευμα να κουβαλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΝΔΡΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΘΑ ΠΕΦΤΑΤΕ ΞΕΡΟΙ.ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΑΝ.ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΝΤΕΡΜΑΛΗΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΕΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΜΑΖΕΨΕ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΡΙΖΟ,ΚΥΡΤΣΟ κ.α ΚΑΙ ΜΑΞΕΨΕ ΤΟΥΣ ΜΗΔΙΣΑΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε συ Μαλακαρεα καλα σου τα ελεγε ο Καρακασερης απο το Telemecity οτι το καινουργιο σου αμορε ηταν πρασινος στρατιωτικος και απο μπλε βαφτηκες πρασινη.Ξερω και την ευαισθησια σου με τα μηχανακια που σε ενοχλουν και δεν μπορεις να τρεχεις με την μερσενταρα σου.Εξω ρομπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ερχονται και αυγα οπου τους πετυχαινουμε πρεπει να τους κραζουμε δε παει αλλο.Ακου καθηγητρια η υστερια της αμορφωσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση