GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δρόμος δολοφόνων - διοδίων...

. Μαρία 29 ετών, Βασίλης 35 ετών, Παναγιώτης 5 ετών. Η αδελφή του δεν είχε προλάβει να βαπτιστεί... Αφησε την τελευταία της πνοή, όπως και ο...

.
Μαρία 29 ετών, Βασίλης 35 ετών, Παναγιώτης 5 ετών. Η αδελφή του δεν είχε προλάβει να βαπτιστεί... Αφησε την τελευταία της πνοή, όπως και οι υπόλοιποι, πάνω στο οδόστρωμα του πιο αιματοβαμμένου δρόμου της Ευρώπης. Στην εθνική οδό-καρμανιόλα Κορίνθου-Πατρών. Ακόμη και οι έμπειροι διασώστες του ΕΚΑΒ λύγισαν μπροστά στο άψυχο κορμάκι της...
Εκατοντάδες νέοι άνθρωποι ξεψυχούν κάθε χρόνο στη φονική εθνική οδό, σπίτια κλείνουν, συγγενείς θρηνούν και όμως οι αρμόδιες αρχές συνεχίζουν να προκαλούν πόνο και οργή με την αδιαφορία τους και να ζητούν «αντίτιμο» για την πορεία προς τον θάνατο.
«"Πληρώστε για να σκοτωθείτε" λέει το κράτος στους πολίτες του και εμείς πλέον φωνάζουμε σε όλους τουλάχιστον να μην πληρώνουν, μήπως και έτσι ευαισθητοποιηθούν» δήλωσε ο νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου.
Σύμφωνα με τον νομάρχη Αχαΐας Δημήτρη Κατσικόπουλο οι τουρίστες που έρχονται από την Πάτρα με κατεύθυνση την Αθήνα δεν πληρώνουν διόδια, καθώς υπάρχει ευρωπαϊκή νομοθεσία βάσει της οποίας δεν επιβάλλεται κόστος διέλευσης όταν δεν πληρούνται οι όροι ασφαλείας που έχουν θεσπιστεί από την Ευρωπαϊκή Ενωση! "Μόνον όσοι τρώνε κουτόχορτο πληρώνουν για να σκοτωθούν» τόνισε φανερά αγανακτισμένος ο κ. Κατσικόπουλος, ο οποίος συμπλήρωσε ότι όσοι περνούν χωρίς να πληρώσουν δεν αντιμετωπίζουν καμία κύρωση: «Ακόμα και αν ο οποιοσδήποτε οδηγός περάσει χωρίς να πληρώσει, τον αφήνουν χωρίς να του κάνουν τίποτα. Και αυτό για να μην ανοίξει το θέμα, επειδή το γνωρίζουν» ανέφερε ο νομάρχης.
Χαστούκι στο Δημόσιο η ευρωπαϊκή νομοθεσία. Η επίμαχη ευρωπαϊκή οδηγία βάσει της οποίας θεμελιώνεται η άρνηση πληρωμής διοδίων στον συγκεκριμένο δρόμο: πρόκειται για την 1999/62/EC «περί επιβολής τελών στα βαρέα φορτηγά οχήματα που χρησιμοποιούν ορισμένα έργα υποδομής», η οποία θέτει το νομικό πλαίσιο για τα τέλη χρήσης εθνικών δρόμων από εμπορικά οχήματα. Στους γενικούς όρους της οδηγίας προβλέπονται επίσης «οι συγκεκριμένοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται από τις χώρες-μέλη, εφόσον επιθυμούν να θεσπίσουν διόδια σε μια οδό».
Ως αυτοκινητόδρομος ορίζεται «κάθε οδός που διαθέτει για τις δύο κατευθύνσεις της κυκλοφορίας διακεκριμένα οδοστρώματα, τα οποία χωρίζονται μεταξύ τους είτε με διαχωριστική νησίδα, που δεν προορίζεται για την κυκλοφορία, είτε, κατ' εξαίρεση, με άλλα μέσα». Επίσης «δεν διασταυρώνεται στο ίδιο επίπεδο με άλλη οδό, με σιδηροδρομική ή τροχιοδρομική γραμμή ή με λωρίδα για πεζούς» (αυτό που ονομάζουμε «κλειστός αυτοκινητόδρομος»).
Υπενθυμίζουμε ότι από τα 141 χιλιόμετρα που χωρίζουν την Κόρινθο από την Πάτρα, τα περισσότερα διανύονται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας (και... μισή βοηθητική), χωρίς την ύπαρξη νησίδας και χωρίς φωτισμό το βράδυ!Ενας από τους συνηθέστερους τύπους τροχαίων δυστυχημάτων στο κομμάτι Κορίνθου-Πατρών είναι η μετωπική σύγκρουση. Αποδεδειγμένα το 99% των τροχαίων δυστυχημάτων είναι τέτοιες συγκρούσεις. Τα λεφτά μας πίσω, λένε οι πολίτες
Σύμφωνα με τον νομάρχη Αχαΐας Δημήτρη Κατσικόπουλο, οι υπάλληλοι των διοδίων είναι ενήμεροι για το πρόβλημα και δεν φέρνουν καμία αντίρρηση στους υποψιασμένους οδηγούς που επικαλούνται την ευρωπαϊκή διάταξη για να μην πληρώσουν, σηκώνοντας αδιαμαρτύρητα τις μπάρες για να περάσουν. Πηγές από το υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ υποστηρίζουν ότι τους αρμόδιους τους έχουν ζώσει τα φίδια εξαιτίας της ολοένα και μεγαλύτερης αμφισβήτησης που εκδηλώνεται ως προς τη νομιμότητα της είσπραξης του τέλους διοδίων.Το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΡΙΖΑ με πανώ και αφίσες έχουν καταγγείλει την απαράδεκτη κατάσταση της και σίγουρα θα βρεθούν στο πλευρό όλων όσων πιθανόν θα ήθελαν να διώξουν.
Μήπως μέσα από τους bloggers πρέπει να ξεκινήσει μια προσπάθεια συντονισμένης αντίδρασης; Μήπως πρέπει να δείξουμε ότι δεν πρέπει να ενδιαφέρονται μόνο για τα κέρδη των τραπεζών αλλά και για τον κόσμο που πληρώνει για να σκοτώνεται;
"LAGO"
----------------

30 σχόλια

  1. Επί 3 χρόνια χρησιμοποιούσα κάθε ΣΚ την εθνική Αθήνα - Πύργος λόγω δουλειάς. Κάθε φορά αισθανόμουνα πως ήταν το τελευταίο ταξίδι. Τέτοιος φόβος. Και δεν φοβόμουν εμένα, αλλά τους απέναντι. Άσε τί είχανε δει τα ματάκια μου από ατυχήματα. Όταν ολοκληρώνεις το ταξίδι σου αισθάνεσαι απλά τυχερός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τα γραφόμενά σας, δίνετε μεγάλη σημασία στο κόστος διέλευσης και όχι στην ασφάλεια. Επειδή δεν ιδρώνει το αυτί κανενός (όταν αυτός δεν έχει οικονομικό κόστος) μήπως θα ήταν καλός ένας αποκλεισμός με τρακτέρ; Έστω και να μην πληρώνουν κάποιοι που διέρχονται, αυτό δε λέει πολλά,επειδή πληρώνουν οι υπόλοιποι.
    "Αυτοί" έχουν κέρδος, χωρίς να έχουν βάλει ούτε σεντ.Ας κλείσουμε την καρμανιόλα λοιπόν για να μην έχουμε ούτε εμείς κόστος που το πληρώνουμε με αίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ¨Όλα αυτά είναι τραγικά ,και μόνο που τα ακούς. Ώμος γιατί τρέχουν ? Σε έναν τέτοιο δρόμο χρειάζεται περισσότερη προσοχή. Τον Άγουστο πέρασα και εγώ από εκεί και κατάλαβα πόσο ανόητοι οδηγοί ήμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα περιφρουρημένο πανό, αναρτημένο λίγο πριν τα διόδια

    "Μην πληρώνετε! Θα σας κλάσουν τα αρχίδια!",

    είναι ότι χρειάζεται για όλους αυτούς τους αληταράδες.


    The Vomiting

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΟΔΙΑ ...

    ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΑΛΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΟΔΙΑ (ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ)ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΗΣΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nα μην πληρώνουμε σίγουρα ναί, αλλά να απαιτήσουμε να τηρούνται οι κανόνες ασφάλειας.Στη Γερμανία όταν κάποιος κινείται επικίνδυνα τρώει κάρφωμα στην τροχαία από άλλους οδηγούς που κινούνται στον δρόμο.Αντικανονική οδήγηση δεν είναι μόνο η "υπερβολική" ταχύτητα των 95 χιλιομέτρων, αλλά το εκβιαστικό προσπέρασμα, το γαϊδουρινό πείσμα στην οδήγηση αριστερά, τα ξεραμένα λάστιχα και τόσα άλλα.
    Να απαιτήσουμε να γίνονται έλεγχοι από την Τροχαία καθημερινά, για υπέρβαρα φορτηγά και παραβίαση ωραρίου, οδήγηση υπό την επήρεια φαρμάκων και οχημάτων που δεν έχουν ελεγχθεί ποτέ.
    Ας απαιτήσουμε να έρθουν Γερμανοί τροχονόμοι που δεν θα σβήνουν τις κλήσεις σε όλα τα κομματόσκυλα και ευρυτερόσκυλα του δημόσιου τομέα που κινούνται με υπηρεσιακά οχήματα παντελώς αντικανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε λέω ο δρόμος είναι χάλια, αλλά προς το παρόν αυτόν έχουμε ρε παιδιά. Σε μια μέρα δε φτιάχνεται καινούριος. Αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε είναι να τηρούμε τα όρια ταχύτητας και τους κανόνες προσπέρασης αυστηρότατα στο συγκεκριμένο δρόμο. Μεχρι να γίνει καινούριος. Όσο για τα διόδια: αν δεν υπάρξει συντονισμένη κίνηση πάντα θα τα πληρώνει η πλειονότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μήπως πρέπει να πάμε ένα Σαββάτο να κάνουμε κατάληψη στα διόδια;
    Αρκετούς συνανθρώπους μας έχουμε χάσει.
    Όλοι οι μεγάλοι!! ταξιδεύουν με συνοδείες με ασφάλειες κλπ. και δεν έχουν ανάγκη.
    Εμείς τι κάνουμε.
    Τελικά όλα τα κράτη έχουν τους Τσαουσέσκους τους.
    Δεν ντρέπονται οι μπαγλαμάδες.

    Γοργίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ellada h monh xwra sthn opoia oi ependyseis apodidoun lefta prin kan tis 3ekinhseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ELLHNES AYTOKRITIKH PRWTA...KAI META O ANAMARTITOS TO LY8O BALETO. APLA SE OLA TA PRAGMATA MONIMAS BGAZOYME TA MATIA MAS.KAI MIA ERWTHSH: PWS LEME AYTON POY MAS KATAGELEI STHN TROXEA GIA EPIKIDINH ODIGHSH? H" OTAN PERNAME ME KOKYNO? APANT:XAFIE,TSATSO,ROYFIANO,PALIPOYSTA,KTL..PWS 8A EPREPE NA TON LEME? APANT:NOMIMOFRONA...TWRA GIA TO KRATOS EXOYME MALLON AYTO POY MAS AXIZEI.... KALA KRASIA..KRIMA GIA TOYS AN8ROPOYS POY XANONTE XWRIS NA FTENE....AD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ανικανότητα και η διαφθορά των ελλήνων πολιτικών σκοτώνει τους πολίτες αυτής της χώρας. Και εμείς οι ανόητοι τους επιβραβεύουμε, ψηφίζοντάς τους. Ψηφίζουμε, χειροκροτούμε και ανεχόμαστε τους δολοφόνους μας. Καιρός να αντισταθούμε στην υποκρισία και το ψεύδος των γελοίων πολιτικών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο καταλληλοτερος προθυπουργος λεει, ολα στους ιδιωτες με χρηματοδοτηση απο εσας μαλακες ελληνες .Θα τα εισπρατει για 10 χρονια και μετα θα το βαφτισουνε ΜΕ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΗ .ΧΑΧΑΧΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΩΛΟΔΕΞΙΕ 5.40 ΞΥΠΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ? ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΡΕ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΣΟΥΦΛΙΑ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ....ΜΕΧΡΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΚΩΤΟΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ...ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ....ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ..
    Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΦΟΡΑΝΕ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ...
    Α..ΞΕΧΑΣΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙ ΠΑΡΟΝΟΜΕΣ ΒΙΛΕΣ ΦΥΣΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ___________

    5:40

    Πολύ "βολικά", αυτά που μας λες, ρε... καθεστωτικέ φίλε.

    Το ένα μέρος του προβλήματος, είναι τα ατυχήματα. Και εκεί, εύκολα ρίχνεις το φταίξιμο στους πολίτες (προφανώς, δεν χρειάστηκε ποτέ να φρενάρεις με βροχή, στην καρμανιόλα)

    Το άλλο μέρος όμως του προβλήματος, το κάνεις γαργάρα: τα διόδια.

    Ο δρόμος είναι -με τα σημερινα δεδομένα- ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ!

    Και δεν πρέπει να ζητούνται διόδια για τη διέλευσή του.

    Το ακόμα χειρότερο είναι ότι σε ορισμένα σημεία έχει "όρια αυτοκινητόδρομου" ώστε να δικαιολογούνται τα διόδια, τη στιγμή που, υπό βροχή, ακόμα και με 60 χαω είναι επικίνδυνος.

    Αλλά για την ταμπακέρα ούτε λέξη...


    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για τους μαγκες 6.30 και 7.44 που βιάστηκαν να με πουν καθεστωτικό/δεξιο και να με βρίσουν (ο 5:40 είμαι) εχω να πω τα εξης:

    Πρωτον (Για την ταμπακερα) Αν διαβάσετε καλά το ποστ μου λεω ότι η μη πληρωμή των διοδιων θα πρεπει να γινει ΜΟΝΟ μέσω συντονισμενης κίνησης αλλιώς δεν εχει νοημα καθως οι περισσοτεροι θα πληρωνουν. Τι καταλαβαίνετε απο αυτο; Φυσικα και λεω οτι ο δρομος ειναι επαρχιακος και ΔΕΝ πρεπει να ζητουνται διοδια αρα συμφωνουμε.

    Δευτερον δεν εριξα το φταιξιμο στους οδηγους μοναχα, απλως ειπα οτι εφοσον αυτη τη στιγμη λογω της ολιγωριας των κυβερνησεων μας, τεως και νυν, εχουμε αυτο το δρομο που εχουμε, δεδομενου οτι καινουριοι δρομοι δε γινονται αυθημερον, μπορουμε, για να μειωθουν τα θανατηφορα τροχαια, τουλαχιστον να τηρουμε τα ορια. Δεν ειναι δυνατον στον επαρχιακο αυτο καροδρομο να πηγαινει ο οποιοσδηποτε με 150.

    Πριν λοιπον αρχισετε να πετατε ταμπέλες και υβρεις καλο θα ειναι να διαβάζετε καλα την αποψη του αλλου και προπαντων να σκεφτεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παπ. Καμία Ελληνική κυβέρνηση δεν ενδιαφέρθηκε μέχρι σήμερα για τους πολίτες της και ούτε για ποια αιτία γίνονται τα ατυχήματα. Τους πολιτικούς μας του ενδιαφέρει μόνο το πακέτο και η μίζες.
    Η τροχαία είναι μόνο για το θεαθήναι, βλέπει και αδιαφορεί, να σκεφτείτε μπροστά στα μάτια τους κυκλοφορούν τα φορτηγά στη μεσαία λουρίδα και αυτοκίνητα με πινακίδες καλυμμένες με πλαστικό για να μη μπορείς να διαβάσεις τον αριθμό και δεν τους νοιάζει.
    Με τα λεφτά που πήραμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να είχαμε αυτοκινητοδρόμους με έξι λουρίδες και περιφερειακούς δρόμους χωρίς να υπάρχει αυτό το μπάχαλο. Ο οδηγός έχει νεύρα που είναι με τις ώρες στους δρόμους και αντιδρά αρνητικά στην οδήγησή του, αιτία των δυστυχημάτων αυτών.
    Άλλα κράτη φροντίζουν τους πολίτες τους και του παρέχουν τους κατάλληλους δρόμους και τις κατάλληλες παροχές.
    Ζήτω η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ENAS DROMOS MPOYRDELO KAI PREPEI NA ANAGKASOYN OLOYS TOYS POLITIKOYS NA KANOYN TO DROMOLOGIO A8HNA-PATRA 3 FORES THN EBDOMADA MPAS KAI BALOYN MIALO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.

    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.

    ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

    ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
    Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΑΖΕΙ.
    ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ .
    Ο ΑΚΤΩΡΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ . ΜΟΛΙΣ ΤΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΟ ΠΑΤΡΑΣ- ΑΘΗΝΑΣ.
    ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.....ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.
    .....................
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ?????
    Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Θ Ε Ι Τ Ε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αντιληφθείτε το πμευμα με το οποιο σας γραφω φιλοι πατρινοί και λοιποι πελοποννησιοι.Εμεις απ οτην κεντρικη Ελλαδα,αγωνιστηκαμε,χασαμε πολλους δικους μας αλλα πετυχαμε να φτιαξουμε το πεταλο του μαλιακου.Τιμωρήσαμε το ΠΑΣΟκ στις τελευταιες εκλογες επαθε πανωλεθρία,4-1 υπερ Ν.Δ.το αποτελεσμα στις εδρες.εσεις εκει κατω τοσο μα.ακες ειστε τοσα χρονια,κι εχετε πρωθυποργυος ,υπουργους και λοιπους αξιωματουχους αλλα κοιτατε πως θα διορεσετε τα παιδαι σας στο δημοσιο ασχετα αν καποια απο αυτα τα κηδεψατε γιατι χαθηκαν στο δρομο καρμανιολα,και συφχωρειστε με ,ειστε διπλα μα.ακες γιατι δεν πηρατε το μαθημα,τους ιδιους ξαναψηφιζετε στις βουλευτικες,τις δημοτικες και τις νομαρχιακες εκλογες.Μη χασει το κομμα σας ενδιαφερεστε,δεν νοιαζεστε μη χασετε τη ζωη σας,τα παιδαι σας...Τετοια ζωώδη συμπεριφορα πρωτη φορα βλεπω.Οι στερεολλαδιτες ξεσηκωνονται,οι θεσσαλοι επαναστατουν,οι μακεδονες παιρνουν τα οπλα και πετυχαινουν οτι διεκδικουν,εσεις ραθυμοι και αναισθητοι ειστεο ι πιο μοιρολατρες ολου του κοσμου,ντροπη σας και ντροπη μας που σας εχουμε συμπατριωτες! Ξεσηκωνεστε μονο αν σας κλεψουν καμμια δεκαρα απ οτις τιμες των πορτοκαλιων και αδιαφορειτε γιαυτο τον δρομο του θανατου που θαπρεπε αν ειχατε τσιπα ολοι σας να κλεισετε το δρομο για ενα μηνα,ενα χρονο,να κελισετε δημοσια ταμεια,να μην ξαναπληρωσετε φορους,να απαγορευσετε την επισκεψη στις πολεις σας ολων των βουλευτων,υπουργων,κυβερνητικων στελχων,ολων των κυβερνησεων.Τι να γραψω αλλο,ειστε αξιολυπητοι!
    Κυριε διαχειριστα βαλτο κεντρικο θεμα αν θελεις σε παρακαλω.Νοιωθω κυριολεκτικα αηδασμενους με αυτα τα κηφηναρια εκει κατω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Της στραβιας "ψ - λης"
    της φταιει το κρεβατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΝΤΩΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ...ΑΛΛΑ ΩΣΤΟΣΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΣΕ-ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ-ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΜΑΧΕΡ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ, ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ-ΠΧ ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 100 ΠΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ,ΝΑ ΑΠΟΚΤΑΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ(ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΛΕΟΝ ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ)!!!!ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΕΙΑ ΣΙΩΠΗ, ΚΑΘΙΚΙΑ...
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΑΡΚΕΙ Η ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ ΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΟΔΡΟΜΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΕΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ "ΟΔΗΓΩΝ" ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΟΝΤΕΣ ΣΥΝΥΠΑΙΤΙΟΙ ΣΕ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ. ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΟΤΑΝ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ-ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΣ-ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, ΠΛΕΟΝ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ασχετοι οδηγοι σε δρομους καρμανιολες εκρηκτικο κοκτειλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Σουφλιας ποτε ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ;
    Ποσα παιρνει απο τους εργολάβους για να στηνει παντου διόδια ή μηπως έχει ποσοστα απο τις εισπραξεις;
    Το κακο παραγινε,δεν φτανει που δε φτειαχνουν τους δρομους παρα αυξανουν διοδια και τμες..
    Φοβος και τρομος η Πατρων αλλα και απο τη Λαρισσα μεχρι Θεσσαλονικη καθε 15 με 20 χιλιομετρα κι αλλες εισπραξεις..Ρωτησα την κοπελλα στα Τέμπη..αν την απείλησε κανεις να τη δειρει και η απαντηση ήταν..." ε όχι και να μας δειρουν ...αρκετες βρισιες ακουμε..." Δε βριζουμε εσενα κοπελλα μου τους απατεωνες που δεν εχουν ουτε ιερο και όσιο βριζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το χαράτσι της προπληρωμής των διοδίων ειναι παγκοσμια πρωτοτυπία!!!
    Δεν εχει να κανει με τους θανατους μόνο. Ειναι απίστευτη κοροιδια - ασέβεια από το πολιτικό-επιχειρηματικό κατεστημενο προς τους πολίτες.
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.
    Να μην ξαναπληρώσει κανείς διόδια στην Κορινθου Πατρών. Συμβουλευτείτε τους δικηγόρους της Πάτρας που ασχολούνται με την υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΙ ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΜΟΝΙΑ, ΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ? ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ν' ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ? ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ 30-40 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΕΝΑ ΤΡΕΝΟ ΠΟΣΟΥΣ?

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΛΛΙΤΣΗΣ
    www.documenda.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για να καταδειχτει σε ολη της τη μεγαλοπρέπεια πόσο μα.ακες είστε μωραίτες....Ξεσηκωνεστε γιατι πληρωνετε διοδια,δεν ξεσηκωθηκατε τοσα χρονια που σκοτωνεστε σε αυτο το μονοπατι του θανατου.Ειστε γελοίοι!Μην πληρώσετε δεκα λεπτα παραπανω,οχι μην πληρωνετε με τη ζωη σας!
    Κακιά φάρα ελεγαν οι παλιοί οι μωραϊτες,αυτοι που φυλάκισαν τον Κολοκοτρώνη.Τουρκοσπορά τους λενε καποιοι άλλοι,γιαυτο και συμπεριφοερονται έτσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ε!! ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΔΗΓΟ,ΕΜΕΙΣ ΦΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΔΟ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ...ΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΣΤΑΣ ΑΓΩΝΩΝ.ΑΝ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΦΟΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΖΩΝΕΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ .ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ. ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 11:53
    EΜΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΖΩΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΛΠ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση