GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ωρολογιακή βόμβα οι λαθρομετανάστες...

...για τη χώρα και την Αθήνα . . Του Θόδωρου Κατσανέβα . Το πρόβλημα της εισροής χιλιάδων λαθρομεταναστών από τα θαλάσσια σύνορα μας με τη...

...για τη χώρα και την Αθήνα
. .
Του Θόδωρου Κατσανέβα
.
Το πρόβλημα της εισροής χιλιάδων λαθρομεταναστών από τα θαλάσσια σύνορα μας με την Τουρκία τείνει να μεταβληθεί σε ωρολογιακή βόμβα για την υπόσταση της χώρας και του κέντρου της Αθήνας ειδικότερα, όπου σωρεύεται το μεγαλύτερο μέρος τους. Σε σχέση με τον πληθυσμό της, η Ελλάδα έχει σήμερα το υψηλότερο ποσοστό μεταναστών και ειδικότερα λαθρομεταναστών στην Ευρώπη και πιθανώς σε όλο τον κόσμο. Ο μέσος όρος των μεταναστών σε σχέση με το γηγενή πληθυσμό στην Ευρώπη είναι 3,8%, ενώ στην Ελλάδα πρέπει να ξεπερνά ήδη το 12-15% και να τραβάει ταχύτατα την ανηφόρα. Με δεδομένη την ανεξέλεγκτη μαζική εισροή τους, σε συνδυασμό με την υπεργενητικότητά τους και την υπογενητικότητα των ελληνογενών, σύντομα μέσα στην τρέχουσα δεκαετία, θα μας υπερκεράσουν αριθμητικά, με ότι αυτό συνεπάγεται. Χωρίς να αμφισβητείται η συμβολή των μεταναστών στην ευημερία και ανάπτυξη της χώρας, δεν μπορεί να μην προκαλεί ανησυχία η διαφαινόμενη αλλοίωση της εθνολογικής της βάσης και οι διαγραφόμενες φυλετικές συγκρούσεις, με δεδομένη και τη δυστοκία για κοινωνική ενσωμάτωση των μουσουλμάνων που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των νεοεισερχόμενων.

Για το ίδιο ζήτημα, το ελληνικό κράτος απουσιάζει παντελώς. Τα σύνορά μας είναι εντελώς διάτρητα. Οι σωματέμποροι και από τις δύο πλευρές των συνόρων, με τους συνεργάτες τους στις δημόσιες υπηρεσίες, θησαυρίζουν ανεξέλεγκτοι από τη διακίνηση του «εμπορεύματος». Η ισχύουσα νομοθεσία και δικαστική πρακτική εδώ είναι περίπου ανύπαρκτη. Η παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών τιμωρείται, αν τιμωρείται, ως απλό πλημμέλημα! Από τη διεύθυνση της Αστυνομίας Αλλοδαπών, στους λαθρομετανάστες χορηγείται άδεια παραμονής για ένα μήνα, με την αστεία διαδικασία της λεγόμενης «διοικητικής απέλασης», την οποία οι πάντες γράφουν στα παλαιά τους υποδήματα αφού, εκτός των άλλων, πλαστογραφείται ευκολότατα και διατηρείται στο διηνεκές. Επιπλέον, τους χορηγείται επίδομα 18 Ευρώ την ημέρα, όσο δηλ. η κατώτερη σύνταξη του ΙΚΑ, ενώ οι χρυσοκάνθαροι «σωματέμποροι» τους στεγάζουν σε πολυκατοικίες-γκέτο, προσβάσιμες σε κάθε είδους βρωμιά, παρανομία, σωματεμπορία, διακίνηση ναρκωτικών, παραβατική συμπεριφορά και τρομοκρατία των «ιθαγενών» που διεκδικούν κι’ αυτοί ίσα δικαιώματα.

Οι ανθρωπιστικές οργανώσεις και ειδικότερα ο χώρος της αριστεράς, βλέπει μονόπλευρα και απλοϊκά το όλο θέμα από τη στενή φιλανθρωπική του διάσταση. Όποιος διαφορετικός πολυσύνθετος προβληματισμός, τιτλοφορείται αβίαστα ρατσιστική αντίληψη. Κανένας δημοκρατικά σκεπτόμενος, δεν αρνείται ότι οι μετανάστες αποτελούν θύματα της ανισόμερους παγκόσμιας κατανομής του πλούτου, των παρενεργειών του άγριου καπιταλισμού της εποχής και των εμφύλιων σπαραγμών. Όμως, είναι τουλάχιστον αφελές, ουτοπικό έως επικίνδυνο, να δεχτούμε ότι η «Ψωροκώσταινα» θα επιλύσει μόνη της το τεράστιο αυτό διεθνές πρόβλημα. Μια τέτοια παιδαριώδης αντίληψη, αν δεν είναι ύποπτη άλλων προθέσεων, μοιάζει με την συντηρητική άποψη ότι η φτώχεια μπορεί να αντιμετωπιστεί αποκλειστικά και μόνο από την ατομική φιλανθρωπία !

Το πρόβλημα των λαθρομεταναστών είναι ένα πολύπλευρο ζήτημα τεράστιας διεθνούς σημασίας που πρέπει να αποτελέσει κεντρικό σημείο στην πολιτική ατζέντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ε.Ε. οφείλει να κάνει σαφές στην Τουρκία ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφια για ένταξη, όταν με τη μεθοδευμένη συμμετοχή του «βαθέως κράτους της», διοχετεύονται κατά χιλιάδες οι λαθρομετανάστες στη χώρα μας, στα ανατολικά δηλ. σύνορά της Ευρώπης. Δεν είναι δυνατόν κρατικά πλοιάρια του λιμενικού σώματος της Τουρκίας να μεταφέρουν λαθρομετανάστες, όπως είδαμε σε αποκαλυπτικό σχετικό βίντεο, και οι υπεύθυνοι να παραμένουν ατιμώρητοι. Η «καλή γείτονας» θα πρέπει να υποχρεωθεί να τιμήσει τις συμφωνίες που έχει υπογράψει για το ίδιο θέμα και να δεχτεί την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών που διακινούνται συστηματικά μέσα από το έδαφός της στις χώρες καταγωγής τους και με την οικονομική συνδρομή της Ε.Ε. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να απειληθεί με πάγωμα των διαδικασιών ένταξης, μαζί με άλλες ισχυρές συνακόλουθες κυρώσεις. Οι χώρες προέλευσης των λαθρομεταναστών στην Αφρική και στην Ασία, οφείλουν επίσης να υποχρεωθούν και αυτές να δεχτούν πίσω τους ομοεθνείς τους, υπό την απειλή σοβαρών κυρώσεων, αλλά και μέριμνας για συναρτούμενη ισχυρή οικονομική βοήθεια. Αλλά για να γίνουν πράξη όλα αυτά, το ζήτημα πρέπει να τεθεί σε επίπεδο αρχηγών κρατών, προέδρων, Πρωθυπουργών και Υπουργών Εξωτερικών, καθώς και σε όλα τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Ευρωκοινοβούλιο, κλπ. Οι Ευρωβουλευτές μας οφείλουν να βομβαρδίσουν το Ευρωκοινοβούλιο με παρόμοιες ερωτήσεις. Οι ανίσχυρες διαμαρτυρίες του αρμόδιου Υπουργού Προκόπη Παυλόπουλου πέφτουν στο κενό. Η κυβέρνηση και ο Δήμαρχος της Αθήνας, δεν μπορούν να επικαλούνται ως άλλοθι για την απραξία τους, το γεγονός ότι δε βοηθιούνται από την αντιπολίτευση !

Οι παραπάνω απόψεις και προτάσεις βέβαια, αφορούν μόνο την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση ή αντικανονική μετανάστευση και όχι τους νόμιμους μετανάστες ή τα μέλη οικογενειών νόμιμων μεταναστών που διαβιούν ήδη στις χώρες υποδοχής, όπως ορίζει και το πρόσφατο σύμφωνο για τη μετανάστευση της Ε.Ε. Ιδιαίτερα όσον αφορά τους πραγματικούς πολιτικούς πρόσφυγες, αυτοί θα πρέπει να τύχουν ειδικής προστασίας και του δικαιώματος να μπορούν να προωθούνται και να ενσωματώνονται σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, όπως και στη δική μας, αναλογικά με το μέγεθος του πληθυσμού της κάθε μίας απ’ αυτές.

Η ανεξέλεγκτη και ασύδοτη εισροή χιλιάδων, εκατοντάδων χιλιάδων και εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στη χώρα μας, δεν επιτρέπεται να συνεχιστεί άλλο. Τα νησιά μας, η Αθήνα, το ιστορικό της κέντρο, η βιτρίνα της χώρας, δεν μπορεί να μετατρέπονται σε τριτοκοσμικά γκέτο, εμπορίας ναρκωτικών, πορνείας, εγκλήματος, υγειονομικής νοσηρότητας, βρομιάς, πολεοδομικής αθλιότητας, βίαιων φυλετικών συγκρούσεων και αναγκαστικού εξοβελισμού των κατοίκων και επαγγελματιών του κέντρου από τις παραδοσιακές τους εστίες. Το δράμα των μεταναστών είναι πράγματι οδυνηρό, αλλά η λύση του δε βρίσκεται στη σώρευση τους σε άθλιες πολυκατοικίες στο κέντρο της χώρας, όπου μεταβάλλονται σε υποχείρια των κυκλωμάτων της εγκλήματος και της παρανομίας που αναγορεύεται σε ανθρωπιστική μας υποχρέωση από ορισμένους αριστερο-Κολονακιώτες προοδευτικούς τύπους. Για τους οποίους οι τελευταίοι εναπομείναντες «ιθαγενείς», άδουν το γνωστό άσμα : «έλα να μάθεις στην Πλατεία Βάθης τι ζωή περνώ....».

Οι πολυκατοικίες-γκέτο του ταλαίπωρου κέντρου της Αθήνας όπου στοιβάζονται χωρίς στοιχειώδεις υγειονομικές και άλλες προϋποθέσεις εκατοντάδες λαθρομετανάστες, θα πρέπει άμεσα να σφραγιστούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες και να κλείσουν. Αν δεν το πράξουν, οι υπεύθυνοι δημόσιοι λειτουργοί θα είναι υπόλογοι για τις πράξεις τους. Μέχρις ότου βρεθεί η λύση της επαναπροώθησης στις χώρες τους για όσους λαθρομετανάστες δεν είναι πραγματικοί πολιτικοί πρόσφυγες, θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα για προσωρινή εγκατάστασή και σίτισή τους σε αξιοπρεπείς εγκαταστάσεις σε περιοχές στην ύπαιθρο, μακριά από τις πόλεις και την Αθήνα ειδικότερα και για το σκοπό αυτό, μπορεί να ενεργοποιηθούν μη - κυβερνητικές οργανώσεις. Η κυβέρνηση και οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, οφείλουν να σκύψουν πάνω στο πρόβλημα πριν είναι πολύ αργά.

--------------------------------------------------

212 σχόλια

  1. σιγά μη σου χαλάσει η ράτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΚΕΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ???

    ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΗΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μουχλιασμένος πρασινογαμπρός μοιάζει έτοιμος για το Λάος , εκεί είναι το μέλλον του ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ελα ρε που υπάρχει ασύδοτη εισροή...
    τέτοια λες και θα βγουνε τώρα πάλι τα διεθνιστικά ψευτοπροοδευτικα απολειφάδια να ψελίσουν πάλι περί ρατσισμού, ναζισμού και φασισμού.
    Αφού και οι σωματέμποροι ξέρουν λένε τι κόμμα θα ψηφίσουν πλέον στις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πολιτεία πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της γρήγορα και απαοτελεσματικά πριν είναι πολύ αργά! Αν συνεχίσει αυτή η κατάσταση προβλέπω σύντομα άνοδο κομμάτων τύπου Λεπέν και Χάιντερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα είσαι καλά άνθρωπέ μου.
    Ολόκληρος Πρωωθυπουργός να ασχοληθεί με αυτό το θέμα.
    Αφού είχε να πάει στη Μάλτα με το Ρουσόπουλο για να συζητήσουν σόβαρα εθνικά θέματα όπως τι υπουργείο θα πάρει αν φύγει από υπουργός επικρατείας.

    Συνέλληνες η Κλίκα του Καραμανλή (γιατι περί κλίκας πρόκειται αφού τους στηρίζει παρόλα τα εξόφθαλμα έκτρωπα) δεν έχει χρόνο ούτε διάθεση ούτε επιθυμία ούτε δυνατότητες να δώσει λύσει στα ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΥΓ. Ούτε οι ΑΛΛΟΙ κομματάρχες. Και αυτοί φτιάχνουν τις δικές τους Κλίκες.

    Χρειαζόμαστε ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ εργατικούς διορατικούς ικανούς αρχηγούς ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνούμε απόλυτα Κύριε κατσανέβα ότι το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες είναι μεγάλο και μάλιστα τον τελευταίο καιρό έγινε ακόμα μεγαλύτερο και ανεξέλεγκτο.
    Η κυβέρνηση σας τί έκανε γι' αυτό επι τον κυβερνήσεων της, γιατί και τότε υπήρχε το πρόβλημα, τώρα το ανακάλυψες; τώρα κατέβηκες στο κέντρο και είδες τους μετανάστες ή σου το είπανε κάποιοι γνωστοί σας;
    Ξαφνικά προέκυψαν όλα τα προβλήματα στην Ελλάδα;όλα τα προβλήματα προυπήρξαν απλά συνεχίζονται, μακάρι να επανέλθεται στην κυβέρνηση να δούμε πόσα ακόμα δεν θα κάνεται.
    Εμείς οι εργαζόμενοι τα βλέπουμε τα προβλήματα και τα αντιμετωπίζουμε μόνοι μας, εσείς οι μη εργαζόμενοι τόσα χρόνια βουλευτές και υπουργοί που δεν ξέρεται τι είναι η δουλειά πως τα αντιμετωπίζεται;οι ωρολογιακές βόμβες είσαστε εσεις οι πολιτικοί που δεν ξέρουμε τι θα σκάσει την επόμενη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δύσκολο να προσθέσεις κάτι ,τα είπε όλα ο Κατσανέβας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πέστα Θεόδωρε.
    Οι λαθραίοι παίρνουν 18 Ευρώ την ημέρα τα λαμόγια της πολιτικής πόσα παίρνουν;
    Έχετε σκεφτεί πόσο συνάλλαγμα φεύγει από την Ελλάδα με τους παρανόμως απασχολούντες λαθραίους.

    Γοργίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΩΠΑ ΜΕΓΑΛΕ!!!
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ;

    ΚΑΡΓΚΙΟΧΗΔΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΟΣΜΟ- ετσι θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε- ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος καί γι` αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες.
    Τότε ίσως συνετισθεί.
    Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε
    την γλώσσα,
    την θρησκεία,
    τα πνευματικά και
    ιστορικά του αποθέματα,
    ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί,
    να διακριθεί,
    να επικρατήσει,
    γιά να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια,
    να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή,
    σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας γιά μας, γιά την πολιτική των Η.Π.Α."

    Χένρι Κίσσιγκερ

    Τι από όλα τα ανωτέρω δεν έχει γίνει ή γίνεται .
    Στους δρόμους μόνον ελληνικά δεν ακούς , για την θρησκεία έκανε λάθος την έχουμε αλλάξει πριν 1700 χρόνια αφού σφαγιάσθηκαν τα ¾ των Ελλήνων . για τα ιστορικά του αποθέματα ας είναι καλά η κ. Ρεπούση και οι συν αυτής . όσο για την αριστερά θυμάμαι τον Κωσταντόπουλο που «κοπτόντανε» για τους μετανάστες ,για τους λαθρομετανάστες κόπτονταν ή για να έχουν φτηνά εργατικά χέρια πρώτα οι βιομήχανοι και μετά όλοι οι αλλοι,εργολάβοι ,αγρότες κτλ. Για το ΚΚΕ δεν χρειάζεται να το συζητήσω .Θα ήθελα να μου πει κάποιος πόσοι από τους βουλευτές «μας» δεν είναι εβραίοι ή δεν έχουν γυναίκα εβραία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με ποιά ιδιότητα μιλάει το "όνειδος";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι λες κύριε; Να τους βγάλουμε απ' τη βιτρίνα και να τους βάλουμε στο συρτάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ!

    ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ (ΑΜΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ!) ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν και από άλλο πολιτικό χώρο, συμφωνώ απόλυτα με τον Κατσανέβα.

    Αυτό το ποστ θα μπορούσα να το είχα γράψει εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η πίτα είναι καθορισμένη ,όσο ποιο λίγοι τρώνε από αυτήν τόσο περισσότερο θα χορταίνουν , έφτασε η ώρα να φύγουν τα εκατομμύρια τον μεταναστών που έχουν μαζευτεί στην Ελλάδα , δεν είναι η Ελλάδα χώρα που μπορεί να ταΐσει και άλλους , τα οφέλη θα είναι πολλά , η εγκληματικότητα θα μειωθεί περισσότερο από 50% θα κυκλοφορούμε άνετα , και θα γλιτώσουν ορισμένοι από της μεταδοτικές ασθένειες που μας έχουν μεταφέρει (φυματίωση , ηπατίτιδα κλπ )
    ΕΞΩ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση:

    Είπατε: χωρίς να αμφισβητείται η συμβολή των μεταναστών στην ευημερία και ανάπτυξη της χώρας,
    Λέω: 1ον. εγώ δεν βλέπω καμία ανάπτυξη στο κατά κεφαλήν εισόδημα του Έλληνα παρά μόνο του μεγάλου κεφαλαίου. Και αυτή δεν θα μπορούσε να γίνει με εργάτες τους Έλληνες που αγωνίζονται για καλύτερες συνθήκες εργασίας και καλύτερο μεροκάματο. Αλήθεια τι έγιναν όλοι οι Έλληνες οικοδόμοι; Εκτοπίστηκαν από τις οικοδομές λόγω του αθέμιτου ανταγωνισμού με την είσοοδο των αλλοδαπών στη χώρα και έγιναν Συμβασιούχοι στους δήμους της χώρας προσκυνώντας κατουρημένες ποδιές. Και μη μου πείτε ότι δεν γίνονταν οικοδομές και μεγάλα κατασκευαστικά έργα πριν έρθουν οι μετανάστες. Αφήστε που εξαιτίας των μεταναστών επικράτησε η κακοτεχνία παντού.

    Είπατε: Για το ίδιο ζήτημα, το ελληνικό κράτος απουσιάζει παντελώς

    Λέω: Ότι είναι απολύτως φυσικό να απουσιάζει το κράτος αφού με αυτήν την απουσία διογκώνεται το πρόβλημα γίενται γνωστό διεθνώς ως πρόβλημα και το κομματικό κράτος κερδίζει πολλά χρήματα. Αφού εκτός από τα 18 ευρώ/άτομο που παίρνει από διεθνείς οργανισμούς δήθεν για μεταναστευτική πολιτική παίρνει κι άλλα τα οποία ούτε ξέρουμε που πηγαίνουν και ποιές μαύρες τρύπες κλείνουν

    Είπατε: Οι πολυκατοικίες-γκέτο του ταλαίπωρου κέντρου της Αθήνας όπου στοιβάζονται χωρίς ...

    Λέω: Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι αν δεν ήταν αυτοί οι αλλοδαποί αυτά τα σπίτια δεν θα επέφεραν κανένα εισόδημα στους ιδιοκτήτες τους; Ποιός θα έμενε σε αυτές τις τρώγλες; Βρήκε έτσι το κομματικό κράτος έναν τρόπο να έχει ευχαριστημένους τους τσιφλικάδες χοηγούς του.

    Είπατε: Οι ανθρωπιστικές οργανώσεις και ειδικότερα ο χώρος της αριστεράς, βλέπει μονόπλευρα και απλοϊκά το όλο θέμα από τη στενή φιλανθρωπική του διάσταση

    Λέω: Ότι αν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα της εισροής παράνομν μεταναστών στη χώρα μας όλοι αυτοί δεν θα είχαν αντικείμνο εργασίας, θα ήταν άνεργοι. Γι΄αυτό αγωνίζονται να τους κρατήσουν εδώ. Τόσες επιχορηγήσεις παίρνουν αυτές οι ΜΚΟ.

    Είπατε: Κανένας δημοκρατικά σκεπτόμενος, δεν αρνείται ότι οι μετανάστες αποτελούν θύματα της ανισόμερους παγκόσμιας κατανομής του πλούτου, των παρενεργειών του άγριου καπιταλισμού της εποχής και των εμφύλιων σπαραγμών.

    Λέω: Μπορούμε να βρούμε ένα σωρό παραδείγματα εμφύλιων σπαραγμών, φτώχιας, κακουχιών, πολιτικών διωγμών που έγιναν όπως στη χώρα μας αλλά πουθενά δεν συνέβη αυτό που βλέπουμε τώρα να συμβαίνει: Κούρδοι, Ιρακινοί, πακιστανοί και άλλοι πολλοί εγκατέλειψαν τις πατρίδες, για μένα πρόδωσαν τις πατρίδες τους, τις παρέδωσαν στους ιμπεριαλιστές αντί να μείνουν να αγωνιστούν όλοι μαζί να ορθοποδήσουν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της χώρας τους. Για σκεφτείτε να το έκαναν και οι έλληνες αυτό στους χαλεπούς καιρούς της ιστορίας μας!

    Αυτά τα ολίγα! γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο πλευρές, το θέμα είναι απο ποιά το βλέι ο καθένας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.

    enas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ, ΓΙΑ ΑΝΕΥ ΟΡΟΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΓΚΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΙΚΑΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΗΡΘΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ρΕ ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΕ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΣΕ ΠΑΛΙ ΕΣΥ.
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΠΡΩΗΝ ΠΕΘΕΡΟ ΣΟΥ,ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ,ΜΥΡΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ.ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΘΕΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΑ ΤΩΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΦΤΥΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συγχαρητήρια. Κάποιος έπρεπε να τα θέσει στη σωστή διάστασή τους. Δεν γράφετε όμως πόσα εισπράττει το κράτος από την Ε.Ε για κάθε λαθρομετανάστη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συγχαρητήρια. Το θέσατε στη σωστή διαστασή του. Δεν γράφεται όμως πόσα εισπράττει το Κράτος από την Ε.Ε για κάθε (λαθρο)μετανάστη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπραβο Κατσανεβα!!!Μπράβο που εχεις την τολμη να ασχοληθεις μ ενα τοσο σημαντικο προβλημα της χώρας μας!Το προβλημα όμως της Ελλαδας δεν ειναι μονάχα αυτο!Αν ασχοληθεί ο καθε πολιτικός ΣΟΒΑΡΑ μ ενα τουλάχιστον πρόβλημα της Ελλάδας μας τοτε θα λυθούν αρκετά!κ εμείς ο λαός μαζί σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. μια χαρά τα λέει ο κατσανέβας! μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πήραν (το φασιστοΛΑΟΣ) αξιοπρεπέστατη απάντηση από τον Παυλόπουλο στην Βουλή.

    Ηταν η απάντηση του 96% στο 4%.

    Είναι προς τιμή του Παυλόπουλου η στάση την οποία τήρηση καταγγέλλοντας την προσπάθεια ευθείας συσχέτισης εγκληματικότητας και μετανάστευσης.

    Η θέση αυτή της νεας δημοκρατίας υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων του πολίτη, ήταν μια ευχάριστη εκπληξη.

    ΛΑΟΣ και λοιποί άλλοι φασίστες, τον πούλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ , ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΓΕ Η ΜΠΟΓΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΣ , ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ , ΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ? ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΩΘΩΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΣ ΑΙΜΟΡΑΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η λύση είναι μια! Απόσχιση και δημιουργία αυτόνομου και ανεξάρτητου ελληνικού κράτους που δεν θα διοικείται από απογόνους τουρκογενών, αλβανογενών, σλαβογενών, φραγκογενών, πολωνογενών και άλλων ξενογενών πολιτικών. Όσοι γουστάρουν τους λαθρομετανάστες, θα μπορούν να ζήσουν στο υπόλοιπο κομμάτι της πρώην Ελλάδας, αγκαλιά μαζί με τους μουτζαχεντίν λαθρομετανάστες (που θα είναι και περισσότεροι από αυτούς), αλλά μετά να μην φωνάζουν και λένε ρατσιστές όλους τους πάκις και τους αλβανούς που θα τους βλέπουν στον δρόμο και θα τους σαπίζουν στο ξύλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καιεγώ συμφωνώ με τον Κατσανέβα αλλά και ο 10.10 σωστά τον διορθώνει σε ορισμένα σημεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ!!! ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΜΑΖΙΣΟΥ 8.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ! ΧΕΣΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. .

    +++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++



    Μία παράμετρος που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη είναι η υποβάθμιση της Δημόσιας Υγείας εξαιτίας της αθρόας εισόδου λαθρομεταναστών.

    Το κράτος θα έπρεπε να προσλαμβάνει τουλάχιστον 10 γιατρούς για κάθε 10 χιλιάδες λαθρομετανάστες και να χτίζει ένα (τουλάχιστον) νέο νοσοκομείο για κάθε 100.000.

    Και κάποιος θα έπρεπε να πληρώσει για αυτά.

    Μέχρι και το 2000, οι μετανάστες είχαν μία υψηλή "ατομική ποιότητα" (πολωνοί, φιλιππινέζοι, αλβανοί)και εντάσονταν άνετα στον ελληνικό κοινωνικό ιστό, συμμετέχοντας -με τους φόρους τους- στα έξοδα του κράτους.

    Από το 2000 όμως και μετά πλημμυρίσαμε στα αφρικανικά σκουπίδια που δραπέτευσαν από τις χώρες τους για να αποφύγουν τις συνέπειες των απίστευτων εγκλημάτων που είχαν διαπράξει εκεί, στους τοπικούς εμφύλιους.

    Αυτοί, σήμερα, ασχολούνται μόνο με παράνομες πράξεις (πορνεία, λαθρεμπόριο, ναρκωτικά), δεν προσφέρουν τίποτε στο κράτος και, όντως, αποτελούν θρυαλλίδα στα θεμέλια της χώρας. Οποιοσδήποτε μπορεί να τους δώσει ένα καλό χαρτζηλίκι για να μετακομίσουν στη θράκη ή την Θεσπρωτία ώστε, όταν δοθεί το σύνθημα, να θέσουν νεα ζητήματα μουσουλμανικών μειονοτήτων για λογαριασμό όσων υποκινούν αποσχιστικές τάσεις.

    Εξ άλλου, δεν αισθάνομαι κάνενα "ανθρωπιστικό καθήκον" απέναντι σε κτήνη που στερούνται ανθρωπισμού μέσα στον δικό τους χώρο και δεν είμαι σε καμμία περίπτωση διατεθειμένος να υποστηρίξω τα (υποτιθέμενα) "ανθρώπινα δικαιώματα" των σκουπιδιών που εξαναγκάζουν τις κόρες τους σε κλειτοριδεκτομή.

    Απλά, συχαίνομαι και που τους βλέπω.

    Και δεν θα ήθελα, στη χώρα μου, να εισβάλλουν σκουπίδια από χώρες τις οποίες εγώ δεν θα ήθελα να τις ξέρω. Ας πάνε, αν θέλουν, στις χώρες εκείνες που πλούτισαν, εις βάρος τους, μέσα από την αποικιοκρατία.

    Σίγουρα, η ΕΕ μας δίνει χρήματα για τους νεολαθρομετανάστες. Αυτά όμως είναι ψίχουλα μπροστά στο αυξημένο "κόστος λειτουργίας" του κράτους, εξαιτίας της παρουσίας τους.

    Γνώμη μου είναι ότι όποιος λαθρομετανάστης συλλαμβάνεται για ποινικό αδίκημα θα πρέπει να "τρώει" και μία γερή ποινή για παράνομη είσοδο στη χώρα και να στέλνεται σε αγροτικές φυλακές όπου, αφού εκτίσει την ποινή του, θα υποχρεώνεται να παραμείνει και να εργαστεί μέχρι να αποπληρώσει τα έξοδα του δημοσίου για την δικαστική διαχείρησή του και, στη συνέχεια, τα έξοδα επαναπατρισμού του. Τελεία και παύλα!


    παμισος



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 1) Έχει βάλει και ο Κατσανέβας το χεράκι του γι αυτή την αθλιότητα που ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ και που συμφωνώ απόλυτα.
    Υπηρέτησε ένα κόμμα που
    με σημαία το "Ελλάδα στους Έλληνες" οργάνωσε την εξουσία των ανθελλήνων νεόπλουτων προνομιούχων και τον γενικό
    κοινωνικό παρασιτισμό των μη προνομιούχων.

    2-Αλήθεια γιατι δεν λέει απολύτως τίποτα ο Κατσανέβας για την αθλότητα της υπεύθυνης για όλη αυτλη τη κατάσταση της ελλληνικής οικονομικής πολιτικής και πνευματικής και πανεπιστημιακής ελίτ; Μήπως επειδή και αυτός σε αυτήν ανήκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @9.15

    Για να μην την ρίξω σαν σεντόνι, από σεβασμό για τους υπόλοιπους επισκέπτες εδώ, δες μόνος σου, αν και πιστεύω ότι την αλήθεια ΗΔΗ την γνωρίζεις.
    Η απάντηση στα ψέματά σου βρίσκεται εδώ.

    Για τους υπόλοιπους φασίστες τώρα:

    Ολη αυτή η τακτική του λάος, αποφασίστηκε σε πρόσφατη σύναξη Πλεύρη, του γραφικού τηλεβιβλιοπώλη "Μπουμπούκου" Αδωνιδος, και του γνωστού προπαγανδιστή χουντικού Γεωργαλά.

    Μπόνους για τους φασιστοΛΑΟΣ, η φωτογραφία του κυρίου εδώ που πέθανε από την πολύ αγάπη που ένιωθε για "το παρεξηγημένο πρόσωπο του Χίτλερ" και την "προσφορά του στην Αυστρία με την πολιτική απασχόλησης" (στρατόπεδα συγκέντρωσης, εργοστάσια βομβών κλπ).


    Εκεί αποφασίστηκαν οι τακτικές που θα ακολουθούσαν για την συκοφάντηση των μεταναστών με την συσχέτιση ανύπαρκτων υγειονομικών "προβλημάτων", εγκληματικότητας και μετανάστευσης.
    Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του λάος.

    Είμαστε μια χώρα που η σύνθεση του πληθυσμού της είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό από Έλληνες μετανάστες ή ακόμα και Έλληνες πρόσφυγες. Το επόμενο βήμα του φασιστοΛΑΟΣ θα είναι να "ζητήσει" την επιστροφή (εθνοκάθαρση) από τους Έλληνες πρόσφυγες που συνθέτουν πια τον Ελληνικό πληθυσμό αλλά και κοινωνικό ιστό.

    Πολεμήστε τον φασισμό με μόρφωση (παιδεία) και κριτική σκέψη. Ο φασισμός είναι σκοταδισμός και σε αυτόν ακριβώς βασίζεται για την διάδοσή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟ ΙΚΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Να δημιουργηθεί ένα www.metanastesdromoapothnellada.gr με σύνθημα έξω οι μετανάστες από την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  35. "ΠΑΜΙΣΟΣ" ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ Μ.

    ΠΑΜΜΙΣΟΣ.

    ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΝ" ΚΑΙ ΤΟ "ΜΙΣΟΣ".

    ΚΑΘΕ ΜΙΣΟΣ,
    ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ...

    ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ;
    Μήπως έχει σχέση με το Έθνος – Πρώτο Θέμα και το συγκρότημα Μπόμπολα, μέτοχο στην βρετανική εταιρία που ανέλαβε την αξιοποίηση;;;;;
    Με τα χίλια σπρώχνουν τον Καρχιμάκη οι 5 καναλο-εκβιαστές. Και τι κερδίζουν από αυτόν; Στηρίζει με κάθε τρόπο την επένδυση στο ΤΟΠΛΟΥ εδώ και πολλά χρονια. Ερωτήσεις στη βουλή, πιέσεις, μεσολαβήσεις.
    Δεν αναρωτιεστε ΓΙΑΤΙ ο Καρχιμάκης μετά τις φωνές του για το Βουλγαράκη εριξε τους τόνους στο θεμα του Βατοπεδίου, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ KAI ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ;;;;;;
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. "Εξ άλλου, δεν αισθάνομαι κάνενα "ανθρωπιστικό καθήκον" απέναντι σε κτήνη που στερούνται ανθρωπισμού μέσα στον δικό τους χώρο και δεν είμαι σε καμμία περίπτωση διατεθειμένος να υποστηρίξω τα (υποτιθέμενα) "ανθρώπινα δικαιώματα" των σκουπιδιών που εξαναγκάζουν τις κόρες τους σε κλειτοριδεκτομή."

    Θα συμφωνήσω απόλυτα.

    Ο 10:10 επίσης αναλύει το θέμα πολύ σωστά και διορθώνει το παιδαριώδες κατά την άποψή μου άρθρο του Κατσανέβα.

    Δε μπορώ να μιλήσω αρνητικά γιατί λόγω δουλειάς έχω τις καλύτερες σχέσεις με μετανάστες οι οποίοι να ξέρετε πως πλέον (οι νόμιμοι εργαζόμενοι οικογενειαρχες) είναι οι πιο εντάξει συνεργάτες και πελάτες.
    ΚΑΝΕΝΑΣ Έλληνας πελάτης μου δεν πληρώνει πλέον στην ώρα του. Παρακαλώ να με ξοφλήσουν έστω και τα μισά απ'αυτά που μου χρωστούν για να μπορέσω κι'εγώ να κινηθώ.
    Αντιθέτως, οι Αλβανοί, οι Ρώσοι και οι Πολωνοί πληρώνουν ΠΑΝΤΑ στην ώρα τους και αν καθυστερήσουν μία ημέρα ζητούν και συγγνώμη.

    Το ίδιο ακούω τελευταία και από φίλους που τραβιούνται με διάφορους Έλληνες ενοικαστές π.χ που εφαρμόζουν το σύστημα "μην τον είδατε". Στην πιάτσα ψιθυρίζεται το "Νοίκιασε το σπίτι σου σε οικογένεια Αλβανών να'χεις το κεφάλι σου ησυχο...".
    Δεν είναι τυχαίο.
    Ούτε είναι τυχαίο το γεγονός πως αν θες να πουλήσεις σπίτι στην Αχαρνών μόνο τέτοιες οικογένειες θα το παρουν, αλλιώς θα σου'μενε απούλητο.

    Γι'αυτό ας μην τα βλέπουμε μονόπλευρα τα πράγματα.

    Ξεκαθαρίζω και πάλι πως αναφέρομαι σε μετανάστες νόμιμους, εργαζόμενους (σκληρά!) και οικογενειάρχες και όχι τα αποβράσματα των φυλακών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μπαίνουν ανεξέλεγκτα κατά εκατοντάδες καθημερινά ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΜΑΧΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ωραιο πραμα η δημοκρατια!!!

    Το καθε πολιτικο αποβλητο, ο καθε αποτυχημενος, ο καθε πηδηχταρας της καθε κορης, το καθε τιποτα που διακαως επιθυμει να γινει κατι, ο καθε καριολης που κατεστρεψε το δημοσιο στο οποιο για λογους νεποτισμου και μονο διοριστηκε, ο καθε κακουργος που τα εγγκληματα του παραγραφηκαν, ο καθε μαλακας, μπορει ελευθερα, μπορει απροσκοπτα να γραφει την μαλακια του ακομα και οταν μιλαει για φυλετικη καθαροτητα και δηθεν εθνικους κινδυνους απο αυτο.

    Η παραγραφη ομως ειναι κατι που αφορα αποκλειστικα το δικαστικο συστημα. Ποτε δεν θα αφορα το κοινο περι δικαιου αισθημα και τον απλο λαο, τον πολιτη. Χαρις στην λαϊκη μεγαλοψυχια ζει ελευθερο σημερα αυτο το ανθρωπινο σκουπιδι με το ονομα κατσανεβας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 11.07

    είσαστε 8.000.000;

    Μήπως θα ήταν ακριβέστερα 300.000 μηδενικά; Τόσα πήρε! Λέμε τώρα...

    α ρε γελοίοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κλειστό θα μείνει το 30ο γυμνάσιο και 39ο Λύκειο Κυψέλης, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων φυματίωσης σε 21 μαθητές.

    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Η ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΔΕΝ ΚΟΛΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. EΞΩ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ,Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΣΤΑΙ 5% ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ.ΠΑΛΙΟΠΡΕΖΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Συμφωνώ και διαφωνώ με τον κ. Κατσανέβα.
    Συμφωνώ ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα έτσι ώστε στην χώρα να μπαίνουν μόνο αυτοί που αποδεδεδειγμένα είναι διωκώμενοι και όχι όποιος έχει χρήματα και μποροεί να πληρώσει τους σωματέμπορους. Ξέρετε, σε αυτές τις περιπτώσεις απο τον τρίτο κόσμο συνήθως φεύγουν αυτοί που έχουν χρήματα και μέσα για ένα τέτοιο ταξίδι. Οι άλλοι που δεν έχουν μένουν πίσω και τους τρώει η μαρμάγκα. Συμφωνώ ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα έτσι ώστε να διαλυθούν τα γκέτο γιατί αυτά ή γρήγορα θα αποτελέσουν εστίες πολλών κακών. Παραδείγματα ένα σωρό.
    ΔΙΑΦΩΝΩ όμως με την ξενοφοβία του.
    Αυτά που γράφει για τους λαθρομετανάστες είναι ακριβώς τα ίδια που διαβάζω εδώ στην Αυστραλία από κάποιοους κύκλους που είναι κατά των λαθρομεταναστών και των μεταναστών γενικότερα. "Θα μας περάσουν αριθμιτικά, γεννούν πολλά παιδιά κλπ." ΤΑ ΙΔΙΑ τα έχω διαβάσει κι εδώ.
    Έχοντας πει όλα αυτά ο γράφων είναι πρώην λαθρομετανάστης στην Αυστραλία.

    Φιλάκια στην εξουσία.

    Υ.Γ.
    Αυτός ο τύπος που με βρίζει συνεχώς να μήν το ξανακάνει γιατί θα έρθω σ' επαφή με την τοπική οργάνωση των Ιεχωβάδων της γειτονιάς του και θα τους παρακαλέσω να τον επισκεφτούν την Κυριακή 8 η ώρα το πρωί.

    ΧΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ρε Swell δίκιο έχεις αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο εκεί, εδώ κυκλοφοράνε ελεύθερα χωρίς κανένα χαρτί χιλιάδες λαθρομετενάστες, ούτε καν ξέρουμε πόσοι είναι.
    Λοιπόν εχθές μας έκλεψαν για δεύτερη φορά, σπάζοντας τζαμαρία 2 επί 2,5 για να πάρουν 50 ευρώ ψιλά.
    Τι έχω καταλάβει, το επίσημο κράτος δηλ. κατασκευαστικές, εργολάβοι , πολιτικοί , δικαστικοί, ηθελημένα τήρησαν χαλαρή στάση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης για να ωφεληθούν όλοι τους.Με την παρουσία παράνομου και άρα πολύ φτηνού εργατικού δυναμικού έφτιαξαν από στάδια μέχρι γέφυρες, από δρόμους μέχρι βίλλες, με το ελάχιστο δυνατό κόστος.Τι ωραία τι καλά, τώρα που η οικοδομή φρέναρε, αυτό το παράνομο φτηνό δυναμικό οδηγείται νομοτελειακά στην παραβατικότητα για να επιβιώσει.Μαζί με τους 100.000 εξαρτημένους το μόνο που μας μένει είναι να κλειδαμπαρωθούμε στα σπίτια μας και να βλέπουμε στον Αντέννα τον επόμενο Έλληνα Κάλαχαν να κάνει καριέρα.
    Το λιγότερο που μπορεί να γίνει άμεσα, να βγάλουν όλοι προσωρινή ταυτότητα με δαχτυλικά αποτυπώματα, να έχουν τουλάχιστον οι αδίστακτοι τον φόβο της σύλληψης και άμεσης απέλασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ρε γελοίε Αμερικανοτσολιά Blooper,οι Ελληνες μετανάστες δεν πήδησαν παράνομα τη μάντρα,ήταν ΝΟΜΙΜΟΙ, και μάλιστα ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ (γκάστ-αρμπάιτερ=προσκεκλημένος εργάτης)απο τις χώρες και τους λαούς που πήγαν.

    Τι σχέση έχουν με τους παράνομους λεχρίτες που βλέπουμε στα φανάρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. .



    11:46


    Βολικός ο αφορισμός σου.

    Πώς είναι δυνατόν να "μισεί τους πάντες" κάποιος που λέει ότι ευτυχώς που ήρθαν οι αλβανοί να μας (ξανα)διδάξουν την εργατικότητα, οι πολωνοί να μας (ξανα)διδάξουν την τιμιότητα, οι ρώσοι να μας (ξανα)διδάξουν την αξιοπρέπεια;

    Το να λέω, για παράδειγμα, ότι (στατιστικά) οι ρουμάνοι που βρίσκονται στη χώρα μας είναι διαρρήκτες και πορτοφολάδες, δεν σημαίνει μίσος: σημαίνει κάτι που συμβαίνει. Όπως και να λέω ότι οι σομαλοί και οι νιγηριανοί έχουν σε χαμηλή εκτίμηση την ανθρώπινη ζωή - άρα και τη δική σου- είναι κα΄τι που επιβεβαι8ώνεται καθημερινά στις χώρες τους, άρα και στα γκέτο τους, μέσα στη δική σου χώρα.

    Τώρα, ποιό συμφέρον έχεις για να μου επιτεθείς, δεν το γνωρίζω. Μπορώ, βέβαια, να κάνω υποθέσεις.

    Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο υποστηρίζεις τη δημιουργία "κράτους εν κράτει" από απρόσκλητους μετανάστες (άρα, εισβολείς).

    Το πρόβλημα αυτό το έχουν τα προάστεια του παρισιού αλλά δεν τους λυπάμαι τους γάλλους: ήθελαν να είναι αποικιοκράτες και, όταν έχασαν το παιχνίδι, υποχρεώθηκαν να υποδεχτούν τους δοσίλογους και τα παιδιά τους, μετά την ανεξαρτητοποίηση των πρώην αποικιών τους.

    Η ελλάδα όμως δεν είχε την ευκαιρία να παίξει ιμπεριαλιστικά παιχνίδια - και κατά συνέπεια, δεν είναι υποχρεωμένη να υφίσταται μία τέτοια υποβάθμιση από τη συσσώρευση αφρικανών (όχι όλων, αλλά από συγκεκριμένες χώρες) οι οποίοι, αν σε συναντούσαν στις χώρες τους, θα σου έκοβαν το λαρύγγι μόνο και μόνο επειδή είσαι λευκός.

    Η θέση μου, είναι απλή.

    Οι έλληνες έχουν μία ικανοποιητική στάθμη ήθους - ούτε πολύ ψηλό (σαν τους σουηδούς, για παράδειγμα) ούτε όμως και χαμηλό. Από την άλλη, έχουν καταφέρει να έχουν σε υψηλό επίπεδο την αξία της ανθρώπινης ζωής.

    Οποιαδήποτε είσοδος ανθρώπων από χώρες "υψηλότερου ήθους" βελτιώνει την κοινωνία μας. Και η είσοδος από χώρες χαμηλότερου ήθους, την υποβαθμίζει.

    Και το ερώτημα είναι:

    Πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό ή όχι;


    παμισος


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΕ
    Ο ΣΗΜΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ
    ΑΠΛΩΣ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣΕΙ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ
    ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΕΙΣΕΙ
    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΑΔΙΑΦΟΡΙΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. SE KAPIA SEIMIA KALA TA LES KATSANEVA.OPWS OTI TO BASIKO PROBLIMA EINAI H PARANOMH EISODOS METANASTWN STH XWRA.A.L.L.A:ENAS APARABATOS KANONAS PSIXOLOGIAS LEEI: AN 8ELOYME NA FIAXOYME MIA YGIH KOINONIA PREPEI PRIN THN KRITHKH NA KANOYME AYTO -KRITHKH. OXI DEN YPONOW ESEIS TH KANATE OTAN TO PASOK ..KTL.TO EMBA8INW TO 8EMA SE KOINONIKO.1/H APODOXH TWN METANASTWN APO TOYS E8NIKOYS GAMPROYS KAI NYFES HTAN KAI EINAI AMESH.ETSI O AGROTHS [60 XRONWN] XANANIOSE ME TH [PX RWSIDA] EISAGOMENH GOMENARA. H KATAPIESMENH NOIKOKIRA BRIKE ANAGNORISH THS XAMENHS 8ILIKOTHTAS THS APO TON METANASTH. O ERGOLABOS BRIKE OSOYS OIKODOMOYS EI8ELE GIA NA KANEI SYNERGIO,O MPRABOS BRIKE OSOYS METANASTES EI8ELE GIA NA FIAXEI THN SEKIOYRITI TOY. OI SOMATEMPORES? XRISES DOYLIES.KAI TWRA TI? OTAN TOYS MA8AME OLA TA STABA MAS,PWS NA MAS DWSOYN OI METANASTES KATI "YGIES"?? EXW TAXIDEPSEI SE POLES XWRES THS EYRWPHS XERETE GIATI DEN ADIMETOPIZOYN TETOIO XALI METO DIKO MAS? GIATI EKEI OI NOMOI EFARMOZONTAI KAI ISXIOYN GIA OLOYS.KAI GIATI SEBONTE TON EAYTO TOYS, ME OTI AYTO SINEPAGETE...AYTOKRITIKH LOIPON SYMPOLITES MOY.. KAI "O ANAMARTITOS PROTOS TO LY8O BALETO" AD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Δεν μου λέτε ρε σκατοναζί,

    εγώ που έχω καταγωγή από την μικρά ασία, που άκουσα απίστευτες ιστορίες για το χέρι της προ-γιαγιάς που κρεμόταν κομμένο από μια βάρκα, που οι πρόγονοί μου έζησαν συμβάλλοντας στην Ελλάδα και ροοδεύοντας για την οικογένειά τους, που είμαι μετανάστης και εγώ ο ίδιος, μπορώ ρε καθίκια να έρθω στην Ελλάδα με τα παιδιά μου για διακοπες ρε αλήτες για να με γδύσουν και να με κατακλέψουν οι "καθαροί" Ελληνες εστιάτορες και λοιποί άλλοι αξιοπρεπείς;

    Μπορώ; Η θα ζητήσετε την άμεση απέλαση μου ως "μη άρειος";

    Γι αυτό τόσα εκατομμύρια ομογενείς και μετανάστες σας χέσαμε εορταστικά και κοιτάμε να ζήσουμε σε δημοκρατία, να ευημερήσουμε, να σχεδιάσουμε το μέλλον μας. Κι ενώ εμείς πάμε μπροστά, εσείς κάνετε τα πάντα για να επιστρέψετε στο 1937. Στα μούτρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Να σας πω, είναι μία λύση να μην πάμε να ψηφίσουμε, αλλά λύση για ποιόν; μόνο γι΄αυτους που θέλουν να βολεύονται, να κάνουν κριτική συνεχώς αλλά να μην κάνουν και κάτι για να αλλάξουν τα πράγματα. Για παράδειγμα βλέπω τα τελευταία χρόνια μία ευαισθησία όψιμη για το περιβάλλον, τα δάση που καίγονται, το νεράκι που μας λείπει, τη τσιμεντοποίηση, την εξαφάνιση της χλωρίδας και πανίδας, για το υπουργείο περιβάλλοντος που δεν έγινε ποτέ και άλλα πολλά περιβλλοντικά θέματα. Δεν το δείχνουν όμως στην πράξη. Γιατί οι οικολόγοι πράσινοι είναι ετός Βουλής; Γιατί όταν έρθει η ώρα της κάλπης οι ίδιοι που διαδηλώνουν και ευαισθητοποιούνται για το περιβάλλον ψηφίζουν ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ρε Blooper,τα αφεντικά σου που μένουν στην Εκάλη μπορούν να "ευημερήσουν και να σχεδιάσουν το μέλλον τους"

    Εσύ πως θα ευημερήσεις, με το
    500ρι χαρτζιλίκι που σου δίνει το ΠΑΣΟΚ?

    (εκτός αν είναι περισότερα,δε ΄ξέρω,κάτι για 500 ευρώ ακούστηκε ότι παίρνετε οι Bloopers Team για να γράφετε...αυθόρμητα σχόλια!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 12:36 (μλούπερ)

    Μην μας παριστάνεις τον "αλλοδαπό", φιλαράκο μου!
    Αρκετά με το παραμύθι του "καναδού"!
    Και για να πάμε και παρακάτω:
    Τι θα έλεγες αν το γκέτο της αθηνάς αποφάσιζε να μεταναστεύσει στην πατρίδα σου, το ισραήλ; Δεν υπάρχουν ανάγκες για εργατικά χέρια στα κιμπούτς και για πόρνες στο τελαβιβ;
    Για ποιό λόγο, λοιπόν, δεν τους αφήνετε να μπουν στην πατρίδα σου, την κοιτίδα του ανθρωπισμού;

    ΒΛΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. the Bloopers Team (CA) ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΨΑΞΟΥ ΛΙΓΟ , ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΗΔΟΥΣΕ ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΣ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟΡΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΡΑΒΑ ΣΤΑ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΣ ΡΙΖΕΣ ΣΟΥ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 12.42

    Ελα να σε χαρτζηλικώσω κι εσένα.

    Και τα παιδιά της ομάδας στην Ελλάδα έχουν μια οικονομική επιφάνεια, αλλά εδώ, εγώ ειμαι μάλλον ακόμα καλύτερα. Εχω μια έργασία που αγαπώ πολύ, έχω ενα πολύ ωραίο καινούργο σπίτι, έχω ένα εισόδημα κοντά στις 200 χιλ το χρόνο, έχουμε 3 αυτοκίνητα να μετακινούμαστε (και ένα του γραφείου 4) έχω την δυνατότητα να κάνω 2 μήνες εξαιρετικές διακοπές που εσύ ούτε στο όνειρο σου... εχω... εχω... Ζω καλά.

    Εσύ ρε βλαμένο αλητάκι τι έχεις; Τον αναλφαβητισμό σου, το χαμηλό IQ, την αχρηστία σου για την κοινωνία, το μαύρο σου το χάλι βυθισμέος στην απόλυτη άγνοια και την ιδεοληψία; Τι σκατά έχεις; Τη συμμορία της χρυσής αυγής;
    Πολύ ασχολήθηκα μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 12.48

    και τη γιαγια σου στα γερμανικά στρατιωτικά μπουρδέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Aυτή είναι η δική σου μόρφωση και κριτική σκέψη μπλούπερ;Δάσκαλε που δίδασκες...τα ξαναδιαβάζεις αυτά που γράφεις και πως τα γράφεις πριν τα ποστάρεις;Είσαι παράδειγμα προς αποφυγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. 12.54

    Οχι, δεν τα διαβαζω.
    Γράφω όμως τυφλό, πάρα ΠΟΛΥ γρήγορα και ποστάρω αμεσως.
    Επειδή είναι επαγγελματικός χώρος, καμια φορά το keyboard κάνει ¨τα δικα" του αλλά αδιαφορώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΚΑΛΑ...

    ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΤΗ ΕΙΣΡΟΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...

    ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ (ΠΧ ΛΑΜΠΡΑΚΗ) ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΑ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΠΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ...

    ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΑ ΤΙΣ ΣΥΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙ (ΠΑΡΤΕ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙ, 5-6 ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΝΑΡΙ,ΕΠΙ ,ΠΟΣΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ!)

    ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΌΣΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ..ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ...

    (ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ (ΚΑΙ ΤΑ MEDIA...) ΗΘΕΛΑΝ ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ)

    ΚΙ'ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ GAY ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ...

    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ)...

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ AΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ... ΓΙΑΤΙ "ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ" ΣΕ 24ΩΡΗ ΒΑΣΗ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ "BLOOPERS TEAM"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μπλουπεράκια,

    δείξτε σεις το καλό παράδειγμα.

    Δείξτε έμπρακτα την αλληλεγκύη σς και την έλλειψη ρατσισμού. Φιλοξενήστε ΤΩΡΑ κάνα-δυό πακιστανούς. Κιαν έχετε καμιά κόρη για παντριά, είμαι σίγουρος ότι θα τους τη δώσετε.

    Βρε ουστ, υποκριτές του κερατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ;
    Μήπως έχει σχέση με το Έθνος – Πρώτο Θέμα και το συγκρότημα Μπόμπολα, μέτοχο στην βρετανική εταιρία που ανέλαβε την αξιοποίηση;;;;;
    Με τα χίλια σπρώχνουν τον Καρχιμάκη οι 5 καναλο-εκβιαστές. Και τι κερδίζουν από αυτόν; Στηρίζει με κάθε τρόπο την επένδυση στο ΤΟΠΛΟΥ εδώ και πολλά χρονια. Ερωτήσεις στη βουλή, πιέσεις, μεσολαβήσεις.
    Δεν αναρωτιεστε ΓΙΑΤΙ ο Καρχιμάκης μετά τις φωνές του για το Βουλγαράκη εριξε τους τόνους στο θεμα του Βατοπεδίου, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ KAI ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ;;;;;;
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. 12:50 ,Blooper,συγκηνητικά τα όνειρά σου,έτσι θα ήθελες να είσαι,ε? Κακομοιρούλη,ασε τα όνειρα και...get a life!

    Α.αλήθεια,γιατί δε δίνεις τα 2 απο τα 3 αυτοκίνητα,και τα μισά απο τα...200.000 ευρώ που έχεις είσόδημα σε τίποτα φτωχούς μετανάστες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Βλούπερ 12:57 , το ότι είναι "επαγγελματικός χώρος" εκεί που είσαι,δεν ήταν ανάγκη να μας το πείς,το ξέραμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 1.04

    ...και τον πληρώνω ΕΓΩ! Οπως και τα χαλασμένα keyboards.

    Σε αντίθεση ίσως με το δημόσιο που φιλοξενεί ανθρωπάρια όπως εσύ κόπανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. με τι ασχολείσαι ρε φίλε...

    χεσε τους να τελειώνουμε, έχουμε και δουλειές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Πάει ο Γιώργος να αγοράσει γυαλιά και λέει στη πωλήτρια:
    - θέλω ένα ζευγάρι γυαλιά
    - Του ηλίου; ρωτάει εκείνη.
    - Όχι δικά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Η Ελλάδα μεγαλούργησε χάρις στους γύφτους της. Γι αυτό Πρέπει να εισάγουμε γύφτους από παντού. Οι ντόπιοι γύφτοι δεν φτάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Μια χαρά τα λέει ο 12.57, τώρα που δεν έχουνε δουλιές, βλέπετε μας τελέιωσε το β και γ ΚΠΣ και θέλουν να τους ξαποστείλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. 10:59

    BLOOPER

    Eides tin Sizitisi stin Bouli;;;;

    Giati opios tin eide to mono pou paratirise itane to APOLYTO 3EBRAKWMA PAKI + VENIZELOU+KOYBELH APO TO LAOS!

    Tous epiasan sta prassa kai tous paragoulisan sa to xtapodi!
    paramilagan!
    Htan isws i pio klai kai enorxistromeni kinisi LAOS!

    Teewra an sou arese o Pakis (pou mono anar8res krauges eugaze xwris na mporei na apantisei epi tis ousias) na to 8ewrisw san pi8ani synergasia ND+PASOK????

    Ase de pou o Plevris otan arni8ikan ta stoixeia pou elege tous etripse sta moutra tin idies tis apantiseis Pavlopoulou kai Xinofoti!

    GAMISI ANEU SIELOU APO LAOS STHN BOULH!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΠΕΣΤΑ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΟΛΟΙ οι Έλληνες πολιτικοί είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ. Οδηγούν τη χώρα στο γκρεμό με κάθε τρόπο.ΑΝΑΞΙΟΙ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΑΘΛΙΟΙ.Παρακολουθούμε οι πολίτες τις επιλογές τους μην πιστεύοντας στα μάτια και τα αυτιά μας.Θέλουν να δώσουν ψήφο και στους μετανάστες!Στους γείτονες μετανάστες ειδικά,που έχουν εκφράσει προ αμνημονεύτων τις "αγαθές" τους προθέσεις απέναντι στην Ελλάδα που τους έδωσε ψωμί. Που έδωσε ψωμί στους νηστικούς στερώντας το από τους "ιθαγενείς" της.Αυτό που βλέπουμε σήμερα να συμβαίνει στη χώρα έχει όνομα. Λέγεται ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΜΠΛΟΥΠΑ

    ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΛΑΟΣ ΛΩΛΟΓΑΜΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΝΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ!

    ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ!

    Ο ΠΑΚΙΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ!

    ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!

    ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!

    ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΑΡΜΕΛΩΣΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΛΑΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ!

    ΑΝΤΕ ΖΩΑ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΣ ΑΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Κατσανεβα τα λεs μια χαρα!

    Και αυτοs ο BLOOPERS τι κανει εδω?

    Ψαχνει να βρει εραστη?

    Γιατι σιγουρα απο πολιτικα μονο την τρυφλα του ξερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. 12:50

    ΡΕ ΠΑΠΑΡΟ-ΜΠΛΟΥΠΕΡ, ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;

    ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ;

    (ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΡΑΣ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΚΑΒΛΗ, ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΕΙΣ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ;)

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ;



    ΑΚΟΥ... ΕΥΠΟΡΟΣ ΚΑΝΑΔΟΣ!!!



    ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΝΕΡΓΟ ΜΠΑΤΙΡΟΣΚΥΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ωραία τα λές Κατσανέβα. Αλλα εκεί που φτάσαμε,δε γίνεται τίποτα πια...

    Τουλάχιστον να υπήρχε ελπίδα να τιμωρηθούν αυτοί που κατάντησαν την Ελλάδα έτσι? Μπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Δεν τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια στον Κατσανέβα, όμως λέει τα αυτονόητα.

    Οι νεο"έλληνες" φαίνεται έχουν καταντήσει τόσο γελοίοι που δεν ανέχονται να ακούν τα αυτονόητα.

    Προσωπικά, ΔΕΝ θέλω τους αφρικανούς ρατσιστές νταβατζήδες να πετσοκόβονται και να πετσοκόβουν στο κέντρο της Αθήνας, να πουλάνε λαθραία και ναρκωτικά.

    ΔΕΝ θέλω τους πακιστανούς ταλιμπάν να επιβάλουν ισλαμικό νόμο σε αθηναϊκές συνοικίες.

    ΔΕΝ θέλω ρουμάνικη, ρώσικη, γεωργιανή μαφία στην Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, και όπου αλλού.

    Με αηδιάζει το σκάνδαλο των δήθεν "ομογενών" παλιννοστούντων, ελληνοποιηθέντων "ρωσοπόντιων", δηλ. γεωργιανών, αρμένηδων, αζερμπαϊτζανών κλπ, οι οποίοι πλημμύρισαν την Β. Ελλάδα με αποτέλεσμα να περπατάς στους δρόμους της Θεσ-νίκης, ή και της Αλεξ-πολης και να ακούς συνεχώς αρμένικα, γεωργιανά, και άλλες καυκασορώσικες διαλέκτους. ΔΕΝ θέλω όλοι αυτοί να παίρνουν επιδοτήσεις και οικόπεδα πληρωμένα από τον έλληνα φορολογούμενο.

    Αφήνω κατά μέρος του Αλβανούς, οι οποίοι πλημμύρισαν τη χώρα, από Δ. Μακεδονία μέχρι Κρήτη. Τελικά αυτοί ίσως να είναι και οι πιό ενσωματώσιμοι σε σύγκριση με τους άλλους. Και ούτως, ή άλλως, συγγενεύουν πολύ με τους νεοέλληνες.

    ΔΕΝ θέλω, επίσης, κράτος εν κράτει αθιγγάνων στον Ασπρόπυργο, και σε μύρια όσα μέρη ανά την ελληνική επικράτεια, όπου δεν ισχύει κανένας νόμος, όπου γίνεται ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών και κλοπιμαίων, όπου καίνε λάστιχα και αγωγούς γεμίζοντας το έδαφος και την ατμόσφαιρα με διοξίνες, και όπου όποιος μη αθίγγανος πλησιάσει πυροβολείται.

    Ζητάω νομίζω τα αυτονόητα.

    Το αν κάποιος από τους γνωστούς υποκριτές με χαρακτηρίσει "ρατσιστή", καθόλου δεν με ενδιαφέρει. Εξ άλλου ρατσισμός δεν είναι αυτό που νομίζουν. Πολλοί από αυτούς τους "αντιρατσιστές" , εξ άλλου, θεωρούν πολύ έξυπνο το να είναι ηλίθιοι μέχρι αυτοκαταστροφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. @1.47

    Οτι θέλω κάνω και δεν δίνω λόγο σε κανέναν. Μηπως... θα με βγάλεις έξω από τον χώρο μου ΒΛΑΞ;
    Α σιχτήρ ρε κόπρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ρε παιδιά (1:47 ,1:39) δεν ξέρετε τι είναι οι bloopers? Ολοι τους ξέρουν πιά!

    Κάτι αλητάμπουρες είναι που παίρνουν ένα χαρτζιλίκι απο ΠΑΣΟΚ (γύρω στα 500 ευρώ έχει ακουστεί) και απο αλλους πιό ύποπτους κύκλους... (πχ,δεν θα πούν ΠΟΤΕ κουβέντα εναντίον του Ισραήλ,κι'ας...ισοπεδώσει το Λίβανο!)

    Βλέπεις το κατεστημένο έχει υποψιαστεί τη ΄δυναμη των blogs και προσπαθεί να υπερασπίσει τα συμφέροντά του και εδώ,εστω και με τέτοιους φτηνιάρηδες!

    Δέν αξίζει να σχολούμαστε μαζί τους,΄΄αλλωστε και οι ππιό πολές ανώνυμες καταχωρήσεις μα βρισιές κλπ είναι δικές τους.

    Τελικά θα του το κλείσουν το Press gr του καψαμπέλη,αλλα αφου δεν το καταλαβαίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ο Γιωργάκης και ο Μπέννυ περπατούν κάτω από ένα δέντρο. Σε μια στιγμή, πέφτει πάνω στο κεφάλι του Γιώργου μία σκατούλα από τα πουλιά του δέντρου. Ρωτάει αμέσως το Μπέννυ:
    - "Ρε Μπέννυ, τι έχω στο κεφάλι μου;"
    - "Σκατά", του απαντά αυτός.
    - "Όχι ΜΕΣΑ βρε, ΕΠΑΝΩ στο κεφάλι τι εχω;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Εξηγεί το πρόβλημά του ο Γιωργάκης στην τεχνική υποστήριξη:
    - Προσπαθώ να γράψω το password μου, και δεν γίνεται! Το πληκτρολόγιο γράφει μόνο αστεράκια!!!
    - Α, μην ανησυχείτε κύριε Πρόεδρε, αυτό γίνεται για την δική σας προστασία. Έτσι ώστε στην περίπτωση που κάποιος βρίσκεται από πίσω σας, όταν γράφετε το password σας, να μην το δει.
    - Ναι, λέει ο Γιωργάκης, αλλά το πληκτρολόγιο γράφει αστεράκια ακόμα και αν δεν είναι κανένας πίσω μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. coola re te... ολοι αναζητουμε ενα καλυτερο μελλον..

    ενταξει, το ελληνικο κρατος ειναι πολυ μπουρδελο και δεν μπορει να διαχειριστει τοσο κοσμο που ερχεται..

    αυτο δεν σημαινει ομως οτι πρεπει να αφανισουμε ολους αυτους τους δυσμοιρους..
    ο λ ο ι εχουν δικαιωμα στο ονειρο, οποιο και αν ειναι αυτο και οπως και αν το βλεπουν με τα ματια τους..

    εξαλλου ολα αυτα τα εχει δημιουργησει η
    μαλακισμενη παγκοσμοιοποιηση, οι αποικιοκρατοιες παλιοτερα, και οι στατοκαυλοι σημερα με τους πολεμους τους..

    εχουν κανει τον πλανητη μπουρδελλο, και ολοι οι κατατρεγμενοι αναζητουν μια εξοδο απο την κολαση που τους εφτιαξαν..

    θελει οπωσδηποτε ελεγχο το πραγμα, το φαινομενο ειναι πανευρωπαικο..

    υπαρχει απιστευτη μετακινηση πληθυσμων προς τις .."ανεπτυγμενες" ευρωπαικες χωρες..
    στην κεντρικη ευρωπη που ξερω απο πρωτο χερι, τα πραγματα εχουν ζορισει πολυ, παρα πολυ..

    τα ακροδεξια κινηματα ενισχυονται συνεχως αλλα και γενικως ολοι οι πολιτες ειναι πολυ σκεπτικοι απεναντι στους ξενους με ενα διαχωρισμο : ξενους απο αφρικη, αραβικες χωρες και ασια(πακισταν, ινδια κλπ).

    θελει ψυχραιμια..

    και βλεποντας αυτους τους ταλαιπωρημενους ανθρωπους, σκεφτειτε οτι πολυ, μα πολυ, ευκολα θα μπορουσε να εισασταν εσεις στην θεση τους..

    cdk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙ8ΑΝΑ!!!

    KEEP THEM COMING!!!!

    xaxaxxaxaxxaxaxxaxaxxaxxaxaxaxxaxaxxaxaxxaxaxxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. - Γιατί απολύσανε το Γιωργάκη από το εργοστάσιο με τις μπανάνες στη Σουηδία;
    - Γιατί πετούσε τις στραβές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. @1:13 μμ

    Βλέπω σας μαθαϊνουν και ανέκδοτα στο νηπιαγωγείο ...

    Χαριτωμένο ... πες μας κι άλλα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. κακως τον. Για πε αλεύρι---ο Ανδρέας σε γυρεύει να σε ξανακλωτσήσει.

    Άντε στο λαος που δέχονται τις μαλακίες που λές.

    Γιατί απο πασοκ μεριά αν ξαναπεράσεις θα τις ξαναφάς τις κλωτσιές σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ρε μπλουπερσ αν αληθευει αυτο για την οικονομικη κατασταση σου εισαι υποκριτης και ψευτης. Σε τι διαφερεις απο τον Εφραιμ που μιλαει για αγαπη και απο πισω οικονομαει.
    Οχι γιατι ζεις καλα. Αυτο ειναι δικαιωμα σου τιμη σου και καμαρι σου
    Ομως μην μιλας για λαθρομεταναστες γιατι δεν ξερεις. Μην μιλας για εγκληματικοτητα γιατι παλι δεν ξερεις.
    Μην μιλας για υποβαθμιση της καθημερινοτητας σου γιατι παλι δεν ξερεις
    Ζεις σε ακριβες περιοχες, στελνεις τα παιδια σου σε ακριβα σχολεια , ζεις σε εναν κοσμο μακρυα απο λαθρομεταναστες και γκετο
    Ετσι ειμαστε ολοι ανθρωπιστες και "αριστεροι"
    Ομως τι θα γινοταν αν δεν ειχες χρηματα να ζεις σε μια ασφαλη γειτονια?
    Τι θα εκανες αν την κορη σου η την γυναικα σου την πειραζε καποιος η την βιαζε. Τι θα εκανες αν στο σπιτι που μενεις ηταν απεξω 100 λαθρομεταναστες και το ειχαν μετατρεψει σε πιατσα ναρκωτικων?
    Και αν δεν μπορουσες να κυκλοφορησεις το βραδυ ?
    Δεν τα ξερεις αυτα ετσι? Τα εχεις ζησει?
    Ο Χ Ι οπως και ο Τσιπρας οπως και ο αλαβανος.
    Αυτοι τον μονο αλβανο που ξερουν ειναι το υπακουο και καλο παιδι που καθαριζει το σπιτι...
    Υποκριτες ζειτε σε εναν ιδανικο κοσμο σε ενα ιδανικο περιβαλλον (πολιτεια ,δροσια κτλ) και κρινετε τους αλλους που ζουν μεσα στα σκατα
    Υποκριτες και ψευτες ,δικαστες εκ του ασφαλους

    Αντικειμενικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. RE Katsaneva ena pragma then katalavaino
    Giati tora? eseis (enoo oi pasokoi)den kyvernousate tin xora gia peripou 20 xronia? ti kanate giafto to thema? to provlima eixe xekinisi apo tin epoxi tis Xountas otan o Patakos kateveike stin afriki na exasfalisi fthina ergatika xeria stous Efoplistes
    oper simanei oti otan to pasok egine kyvernisi to 1981 ixere gia olous aftous tous metanastes kai lathrometanastes kai omos o Papandreou (o petheros sou) tin ekane toumpeki psilokomeno
    Giati Thodoraki paidi mou ola afta mipos sou pidixe kana syggeeniko sou prosospo kaneans lathrometanastis kai xafnika se epiase o ponos? Esy san dioikitis tou OAED ti ekanes tote? na sou ego? TOUMPEKI XONTROKOMENO
    Thodoraki min mas pairneis gia malakes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Σας έφταιγε η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ε; καλά, να πάθετε......
    Κατ΄αρχάς ο λαός σας, ισχυρίζεται ότι ειναι Έλληνες....ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!!!!
    Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΑΣ ΕΝΩΣΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ....
    ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ, ΒΛΑΧΟΙ, ΣΛΑΒΟΙ, ΦΡΑΓΚΟΙ, ΑΡΜΕΝΙΟΙ, και κάθε καρυδιάς, καρύδι....
    ΑΛΛΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ...ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.....
    Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΡΑ
    ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΑΤΕ ΒΡΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΑΤΕ....
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΑΛΒΑΝΙΚΑ Ή ΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΑΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.....
    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ, ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ, ΌΤΙ ΑΝ ΕΞΟΡΘΟΔΟΞΙΖΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....
    ΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΙΝ, ΕΔΕΧΟΝΤΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΕΑ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ 500 ΧΡΟΝΙΑ....
    ΑΝ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΩΝΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΑΡΑΒΕΣ ΚΛΠ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΟ ΓΕΝΕΕΣ......
    ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΑΣ....ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΟΛΙΤΣΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΑΜΑΞΑΡΑ ΣΑΣ....ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.....
    ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΩΜΙΟΣ, ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΚΟΥΝΕΛΑ......
    Ε, ΛΟΙΠΟΝ....ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ....
    ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ....ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ....ΡΩΜΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. επειδη βλέπω ότι μαζευτήκανε πάλι φασίστες τρώτε την επισήμανση της ημέρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΧΘΕΣ!

    ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ!

    Ο ΠΑΚΙΣ ΑΦΡΙΖΕ ΚΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΟΥΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΛΑΟΣ!

    ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ!

    ΟΧΙ ΠΩΣ Ο ΣΥΠΙΖΑ ΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

    ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΣΑΦΟΥΝΙΣΕ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΛΑ-ΓΑΛΙΚΑ!

    ΣΟΥΠΕΡ-ΛΑΟΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

    ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΛΗΤΕΡΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ο Γιωργάκης μπαίνει σε ένα κατάστημα:
    - "Γεια σας, έχετε σημαίες", ρωτάει την υπάλληλο.
    - "Βεβαίως, Πρόεδρε, στο κατάστημά μας έχουμε ότι σημαία θέλετε..."
    - "Μια ελληνική σημαία θα ήθελα... Σε τι χρώμα βγαίνει;"
    - "Μα φυσικά σε γαλάζιο και άσπρο!"
    - "Ωραία, δώστε μου τότε μια... γαλάζια!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. αντε ασε μας ήσυχους ρε κατσανέβα, μαλακοκάβλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Slavo-gidi 2:24!

    Kai min 3exaseis na trabi3eis to kazanaki!

    Na skoupiseis kai tin mouri sou poune gemati skata!

    kai meta na plineis ta xeria sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ενα μεγαλο Μπραβο στο Κατσανεβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΜπλουπεροΚαναδέ

    ασχολήσου με τη χώρα που μένεις και ασε τους Έλληνες να ασχολούνται με τη δική τους.

    Έτσι κι αλλοιώς, με τέτοια χλιδάτη ζωή που κάνεις εκεί στον Καναδά δεν υπάρχει περίπτωση να έλθεις προς τα εδώ.

    ΥΓ. Χαιρετίσματα στη Γιαπωνέζα σύζυγό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Χαχχαχαχαχχαχαχαχχαχ


    Απιθανα ανεκδοτα με το Γιωργακι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. 2_35

    Enoeis TO GIAPWNEZO SYZYGO TOU!

    PAIXTHS TOU SOUMO EINAI!!!!

    O BLOOPER EINAI GAY-SA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. 2:24

    Την Εβραική Χριστιανική Θρησκεία επέβαλαν με το ξίφος και το δόρυ στους Αρχαίους Έλληνες οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες .
    Όλοι οι επιφανείς ιστορικοί , σε όλο τον κόσμο αμφισβητούν την ιστορική ύπαρξη του Ιησού.

    Δεν είναι δική σου ανακάλυψη ότι στην Ελλάδα εισέβαλαν πολλοί κατακτητές απόγονοι των οποίων είναι πάρα πολλοί συμπολίτες μας.

    Πες μου ΕΝΑ Ευρωπαικό κράτος που να αποτελείται από απογόνους ΜΙΑΣ φυλής .

    Για την Ελλάδα θα επαναλαμβάνω τα λόγια του Ησίοδου ότι ''Έλληνες είναι όσοι μετέχουν της Ελληνικής παιδείας''.

    Οι θεωρίες περί ΕλληνοΟρθόδοξου η ΕλληνιΧριστιανικού πολιτισμού μόνο για γέλια είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Parasito einai o BLOOPER!

    Zi eis baros twn Amerikano-Kanadwn forologimounwn spatalwntas se bourdelo-malakies ta lefta tis CIA kai tou NSA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΜπλουπεροΚαναδέ να σε ρωτήσω κάτι στα σοβαρά , είσαι αδερφουλα ? έχω την εντύπωση ότι την σκίζεις την γάτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Oxi aderfoula!!

    ADERFARA!!!!!!!

    Kai den skizei ti gata alla kotzam TIGRH!

    Toso pa8iara einai!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΜΠΡΑΒΟ κε ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ!!!!!!!
    Ας τα πεί κάποιος ρε παιδια!!!
    Ελεος!!
    Είμαστε εμείς χώρα για να δεχτούμε τόσους πολλούς;;;
    Ελεος!!!
    Μπράβο και στο PRESS-GR που έκανε την ανάρτηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Κατσανέβας


    ο δεύτερος πιό άχρηστος στη λίστα του σκατόψυχου (Ο πρώτος είναι το πιντί και δεν παίζεται)



    «Είμαι 37 ετών, στην καρδιά της ελληνικής πολιτικής. Δεν ξέρω αν ο Walter σου είπε για το υπόβαθρό μου. Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας. Γεννημένος στο San Fransisco, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα. Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτήν την στιγμή, ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός για ακόμη μία φορά. Ο αδελφός μου είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του 1960. Η μητέρα μου προήδρευε και προεδρεύει σε διάφορες γυναικείες οργανώσεις. Ο γαμπρός μου 100% είναι πολιτικός για τα πανηγύρια. Περιστασιακά, και εγώ ο ίδιος στήνω μία παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά.
    Νίκος Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Στο γκισέ της Ολυμπιακής ο Γιωργάκης ρωτάει την υπάλληλο:
    "Πόση ώρα είναι η πτήση Αθήνα - Σιγκαπούρη;"
    Η απασχολημένη υπάλληλος απαντάει: "Δύο λεπτά παρακαλώ".
    Και ο Γιωργάκης: "Ωραία, ευχαριστώ πολύ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. O Κατσανεβαs απλα μιλαει την κοινη λογικη!

    Το θεμα εχει φτασει στο απροχωρητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ti ώρα θα δείξει το καρατζαφεροκάναλο τα χτεσινά στη βουλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. -Πώς ξέρεις ότι ένα fax έχει σταλεί από το Γιωργάκη;
    -Έχει γραμματόσημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. siga mi sou xalasei h ratsa vromoskilo. ante traba sthn ameriki sou me olo to skiloloi sou na exeis kai mavro proedro gia timoria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Πλάκα έχετε ρε...

    Πάω να φύγω, το ξημερώσαμε πάλι...
    Θα σας παραλάβουν άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. 2:52

    Pare to video apo ti Bouli!!

    Kanoniko 3ebrakwma tou 3-kommatikou sistimatos!

    Anar8res krauges, afrous kai salia apo to stoma! Xasane ta logia tous kai mpourdologousan akatasxeta. Gia tin tampakiera tipota

    O super-LAOS tous xtipise san xtapodia!

    Isws i kaliteri parousia mexris stigmi!

    Axtipito to LAOS! 10 Bouleutes isoi me 290 kai parapanw!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. θελω κι εγω να τους ριξω καμια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. BLOOPER!

    kai ta xeria e3w apo ta sentonia gia allagi!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. 3:04

    ....alla den boreis!

    Sou loipoun ta @@@@@...@@@@@!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. 3.03

    πωπωπω, πωπωπω,
    τι τσιμπού(σ)ι ηταν αυτό
    (που φάγατε).

    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΤΟ ΤΕΛΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ!!
    ΛΑΕ Η΄ΤΩΡΑ Η΄ΠΟΤΕ!!

    από ΛΑΕ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΧΤΥΠΑΣ 3:01μμ, Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008
    ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ!!Πανελλαδική απεργία στις 21 Οκτώβριου !!! Επιτέλους!!
    Αλλά γιατί μόνο δύο απεργίες?? Διαδήλωση κάθε εβδομάδα μέχρι να πέσει η δεξιά!!!!

    ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ!!



    Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!


    από ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!! 2:48μμ, Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008
    ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ??
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΝΑ "ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΤΕ" ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ!!

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ??

    ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!!! (ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

    από ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?? ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ? 2:39μμ, Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ??
    KΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ??

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ??
    KΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ??

    από ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!! 10:28μμ, Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ??
    ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ?? ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ??
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!! ΟΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΩΣΤΑΚΗ??


    Πανελλαδική απεργία στις 21 Οκτώβριου !!! Επιτέλους!!
    Αλλά γιατί μόνο δύο απεργίες??


    Πανελλαδική 24ωρη απεργία διοργανώνουν από κοινού στις 21 Οκτώβριου η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ με κυρίαρχα αιτήματα της απεργίας, όπως τα έχει θέσει η ΓΣΣΕ, είναι: ο προϋπολογισμός, το φορολογικό, το ασφαλιστικό, οι αποκρατικοποιήσεις, οι λίστες με τα βαρέα και τα ανθυγιεινά και η υπογραφή κλαδικών συμβάσεων σε εργατικούς χώρους που δεν έχουν προχωρήσει οι διαπραγματεύσεις.

    Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, μετά από κοινή σύσκεψη με τα προεδρεία των εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών, προανήγγειλε ακόμη δυο γενικές απεργίες τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, υποστηρίζοντας ότι το εργατικό κίνημα βρίσκεται σε πλεονεκτική, ιδεολογική και πολιτική θέση λογά και της διεθνούς οικονομικής κρίσης. Αλλά γιατί μόνο δύο απεργίες??

    Επιτέλους!! Δεν πήγαινε άλλο με τους πουλημένους "εργατοπατέρες". ΄Ολος ο πλανήτης βουλιάζει και αυτοί κοιμούνται!! Η δεξιά θα είχε πέσει πριν δύο μήνες αν οι ψευδο-εργατοπατέρες είχαν κάνει έστω και μια μικρή κινητοποίηση...!!
    Μέχρι και ο Τατούλης και ο Δαιλάκης δεν πίστευαν την...στήριξη που πρόσφεραν οι "δηθεν" κεντροαριστεροί στον Καραμανλή...
    ΄Ολοι στη διαδήλωση και αν πετύχετε και αυτά τα κοπρόσκυλα...γιουχαίστε τους ...για την προδοσία του λαού!!
    Διαδήλωση κάθε εβδομάδα μέχρι να πέσει η δεξιά!!!!
    ΄Εξω οι πουλημένοι εργατοπάτέρες από το εργατικό κίνημα
    Λαέ πάρε στα χέρια σου τι τύχες σου.
    Δημοκράτες Αθήνας


    ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!


    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ??
    ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ??
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!!
    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ??
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ??
    ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Η ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΙΔΟ ΒΡΑΔΥ!!
    ΠΟΙΟΙ ΨΕΥΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΕΞΙΑ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Η ΓΕΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ΟΛΜΕ ΔΟΕ (κ. ΜΠΡΑΤΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?). ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΒΑΛΑΝ ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΗ...ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ? ΕΔΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΝΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ?

    ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ??
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΝΑ "ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΤΕ" ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ!!

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ??

    Αναρτήθηκε από ΘΗΡΙΑΜΕΝΗΣ στις 10/14/2008 05:52:00 πμ 0 σχόλια


    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!
    ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ...ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!
    ΤΑ ΧΡΕΗ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ!!
    ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ???
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΤΩ ΡΑ Η ΄ ΠΟΤΕ!!

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ - ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

    ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΩΡΑ!!
    ΜΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ!!

    ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΩΡΑ!!

    ΛΑΕ ΠΕΙΝΑΣ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΧΤΥΠΑΣ!!

    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ!!
    ΛΑΕ ΛΑΕ Η΄ ΤΩΡΑ Η΄ΠΟΤΕ (ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΑΛΟΝ ΠΟΤΕ!! ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ)!!

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ!!



    ΓKΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΑ!!!

    ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. 3.08

    τον "λαμβάνεις", ρε σεντονά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Μπλουπεράκια,

    δείξτε σεις το καλό παράδειγμα.

    Δείξτε έμπρακτα την αλληλεγκύη σς και την έλλειψη ρατσισμού. Φιλοξενήστε ΤΩΡΑ κάνα-δυό πακιστανούς. Κιαν έχετε καμιά κόρη για παντριά, είμαι σίγουρος ότι θα τους τη δώσετε.

    Βρε ουστ, υποκριτές του κερατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Μου θυμίζεις φτωχομπλουμπεράκο μου κάτι γκόμενες που τις βίαζε ο πατριός τους και από τότε θέλουν συνεχώς να τις δέρνουν και να τις βρίζουν, όταν τις πηδάνε.

    Αφού όλοι δω μέσα σε έχουνε φτυσμένο και σε ξεχέζουνε, εσύ γιατί επιμένεις;

    μας προκαλείς όλους μας για να μας αναγκάζεις να σε βρίζουμε για να τη βρίσκεις με τη μαζόχα που σε βαράει; Μας χρησιμοποιήσεις ρε μαλακάκο;

    Κάποτε θα μεγαλώσεις και θα ντρέπεσαι για όλα αυτά που κα΄νεις και που προκαλείς να σου συμβαίνουν. Για λύπηση είσαι αλλά μας προκαλείς αηδία.

    Κρύψου στην τρύπα σου και άσε μας ήσυχους,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Ρε αχρηστοι οι bloopers σας φταινε τωρα.Δεν κοιτατε τα χαλια της χωρας μας που εχουμε γινει διεθνως ρεζιλι.Μεχρι και οι πολικες αρκουδες γελανε με τα ξεφτιλικια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. 3:06

    H XARA SOU MPOREI MONO NA E£IGI8EI APO TIS SEXUALIKES PROTIMISEIS!

    TON PAIRNEIS KAI TON XAIRESAI!

    KAI O LAOS 8A SOU TON DINEI AVERTA KOUVERTA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Σε ένα πλοίο και όλοι στην Τουρκία να ψοφήσουν από την πείνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. THN 3AN8IA H THN MELAXRINH???

    TOUS KANADEZOUS H TOUS NTOPIOUS BLOOPER 8 GAMISW?????

    DECISSIONS DECISSIONS DECISSIONS!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. 3¨24

    καλά την πα΄τησες και εσύ.

    δεν είναι ομάδα.

    ένας μόνος του είναι ο κακομοίρης

    άσε, μεγάλο πρόβλημα ο πιτσιρίκος.

    όλο του το πρόβλημα είναι να του δώσουν σημασία κι ας τον βρίζουν.

    κλινική περίπτωση ο μικρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. 14 Οκτώβριος 2008 2:24 μμ

    Χριστιανικό πρόβατο, οι γύφτοι στην Ελλάδα ανήκουν στο ορθόδοξο χριστιανικό ποίμνιο εδώ και γενιές. Είναι οι γύφτοι της Ελλάδος Έλληνες;
    Το ελληνικό έθνος υπήρχε αιώνες πριν επιβληθούν τα χριστιανικά πίτουρα. Η ορθοδοξία δεν μας ένωσε σαν έθνος όπως δεν ενώσω και τους βουλγαρους, σέρβους, ρουμάνους κλπ. στους οποιους επεβλήθη μεν η χριστιανική μπούρδα, διατήρησαν όμως την εθνική τους ιδιαιτερότητα και ταυτότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ρε σεις μη τσιμπάτε και πέφτετε στο επίπεδο των φασιστών---Επισήμανση Ιστολογίου----- κλείσιμο για κανα δυο μέρες και μετά άστους να παν στον Στόκο να γράφουνε.

    Τα τενεκούδια κόβουν ακόμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. epitelous kapios me arxidia se ayth ti xwra kai ...pote den exei ksanaginei politiki igesia na pigenei kontra se ayto pou thelei o laos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. 3:33

    Τα τενεκούδια βέβαια απεδείχθησαν άχρηστα στο Γράμμο και στο Βίτσι. Διότι εκεί είχατε απέναντί σας Στρατό και ουχί γυναικόπαιδα.
    Έτσι δεν είναι, "σύντροφε";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Βρε που ξεφυτρώνουν πάλι αυτά τα φυντάνια, πήρε λίγο πάνω το ΠΑΣΟΚ και να τούς πάλι.
    Τι να πούμε έχουμε χάσει τη μπάλα πλέον.
    Μούτρα που έκαναν τεράστια ζημιά στη δημοκρατική παράταξη να τους πάλι.
    ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. 3:33

    Pou na pesoune re???

    Me ta moutra mesa xwmenoi einai!
    Aristeroo-fasistarades opis8o-proodeutikoi !!!!!!

    Lamogia me ti boula diladi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. 3:33


    Kai pou na deis ta aggouria posw koboune!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Pia dimokratiki parata3i re Alex???

    MIMI-do-Kratiki parata3i legotane tote!!!!

    Mas 3omine kai to lamogio o 3ADERFOS gia na 8imomastia ta xronia keina!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. TWRA KALOS KAKOS MIA XARA MAS TA LEI O KATSANEBAS EDW PERA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Με ποιά ιδιότητα μιλάει το "ΟΝΕΙΔΟΣ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ PRESS-GR. ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΗΝΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΕΥΤΙΚΟ!

    ΧΟΝΤΡΟ ΓΑΜΙΣΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΑΟΣ!

    ΠΑΡΑΜΙΛΑΓΑΝΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ!
    ΨΑΧΝΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΑΝΕ! ΤΟΣ ΑΛΑΦΙΑΣΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝΕ, ΤΟΘΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΓΙΑΟΘΡΤΙΑ!
    ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
    ΣΟΥΠΕΡ-ΛΑΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

    ΟΛΟΙ ΒΡΗΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΒΟΥΛΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Το "μπούλο" Στόκοι χρυσαυγουλιέρες.

    Τραβάτε στο Στόκο ΑΕ και την Α1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ΠΑΚΗΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!

    ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΛΟΥΦΑΖΟΥΝ...

    Ο ΜΠΕΝΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΡΕΣΤΑ...

    Ο ΛΑΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ...


    μερικοι τιτλοι απο την μεγαλοδημιοθργια ΛΑΟΣ χθεσ στην Βουλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ¨4:03

    Pou na ton broume ton 'mpoulo' pallikari mou!

    Exei sfinwsei ston kwlo twn BLOOPERS kai den matabgainei to daimonismeno....

    Oi BLOOPERS ton pirane..OI BLOOPERS!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. XONTRO XASTOYKIDI APO LAOS!

    PAKIS BENNIES KAI KOUBELIS SFIXTAGGALIASMENOI PARAKALOUSAN GIA ELEOS APO SYNEXES KAI LAOS_FYROKOPIMA!

    TURKEY SHOOTING STHN BOULH!!


    ... METAFORIKA KAI KYRIOLEKTIKA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. 4¨03

    τι ώρα είναι τώρα στον υποτιθέμενο καναδά ρε μικρέ εβραίε απατεωνίσκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Μακάρι να είχαμε τέτοιους καθηγητές σαν τον Κατσανέβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Είμαι άνεργος απολυμένος πρόσφατα και παίρνω λιγότερα από 18 ευρώ που παίρνουν οι πολιτικοί πρόσφυγες. Μήπως μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να γίνω και εγώ πολιτικός πρόσφυγας; Είμαι άνεργος και μετά από τόσα χρόνια που πλήρωνα ασφάλεια στο ΙΚΑ δε θα έπρεπε να είχα και εγώ τουλάχιστον ίσα δικαιώματα με τους φίλους των "φιλάνθρωπων" τους αριστερο-Κολωνακιώτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Αυτός ο φλούφλης ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο δήμαρχος της Αθήνας τι κάνει; Έχει έρθει καμμιά βόλτα στην κάτω Ελλάδα, στην Ομόνοια για να δει το αίσχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Όσοι μένουν-κινούνται κοντά στο κέντρο της Αθήνας,έχουν ιδία αντίληψη του τι συμβαίνει.
    Οι υπόλοιποι στη θεωρία παίρνουν Άριστα.
    Στην πραγματικότητα όμως,δεν μπορούν να καταλάβουν το μέγεθος του προβλήματος.
    Μια βόλτα εκεί γύρω στις 9 το βραδάκι
    θα ήταν καλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Είμαι άνεργος απολυμένος πρόσφατα και παίρνω λιγότερα από 18 ευρώ που παίρνουν οι πολιτικοί πρόσφυγες. Μήπως μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να γίνω και εγώ πολιτικός πρόσφυγας; Είμαι άνεργος και μετά από τόσα χρόνια που πλήρωνα ασφάλεια στο ΙΚΑ δε θα έπρεπε να είχα και εγώ τουλάχιστον ίσα δικαιώματα με τους φίλους των "φιλάνθρωπων" τους αριστερο-Κολωνακιώτες;

    ΦΙΛΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ , ΒΑΦΗΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΚΑΦΕ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΤΑ 18 ΕΥΡΟΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Πραγματικα οσοι δεν βλεπουν το προβλημα ΜΑΛΛΟΝ ειναι τυφλα κομματοσκυλα και βολεμενοι ανευθυνοι που μενουν σε καλες περιοχες....!!!
    Δεν συμπαθω ΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ τον Κατσανεβα αλλα οσα γραφει ειναι ΣΩΣΤΑ Ανεξαρτητα για ποιον λογο τα γραφει......!
    Να μεινουν οσοι ειναι ΝΟΜΙΜΑ εδω και δουλευουν(και να παρουν ΟΛΑ τα νομιμα δικαιωματα) οι υπολοιποι ας τους πανε στην βραχονησιδα της Πετραλια η στο ακρωτηρι του Μητσοτακη....αει σιχτιρρρρρρρρρρ με τους αλητες πολιτικους που κυβερνουν αυτον τον τοπο...και δεν ψωφανε κιολας....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Βεβαια υπαρχει και η ξενοδοχειακη μοναδα στην οποια ειναι μετοχος ο Κ.Συριζα να τους πανε...με ενα ασθενοφορο που εκανε δωρο θελει να παρει ψηφους ο ποιο πλουσιος πολιτικος της χωρας........ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Αυτός ο άθλιος ο Παναγάκης ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας στη Βερανζέρου 33 κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος ύστερα και από τις συλλήψεις ναρκομανών μέσα στο κτίριο του, τους βιασμούς ανηλίκων, την μολυσματική ασθένεια που κόλλησαν οι υπάλληλοι της υγειονομικής υπηρεσίας που έκαναν την επί τόπου έρευνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου για τους μετανάστες δεν ξέρουν τι τους γίνεται αν σε ερωτήσεις στη βουλή που τους έχουν γίνει για το σκοπό αυτό απαντούν όπως απαντούν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ!!!!

    ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ διχως φραγκο, εισέβαλαν παράνομα για δεκαετιες,σε χώρες του δυτικού κόσμου?????????

    χόρτασε η κοιλιτσα σας και διώχνετε τους αλλοδαπούς??

    όσοι δεν γουστάρετε αλλοδαπούς, μαζευτήτε σε μια νησίδα και μη μας τα πρήζετε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ΣΑΦΩΣ θα εχουμε ανοδο κομματων τυπου Λεπεν(οπως εγινε προσφατα στην Αυστρια)
    ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ
    Οποτε μετα τις εκλογες μην ψαχνουν τις αιτιες για την ανοδο ορισμενων κομματων(ΛΑΟΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΑΛΛΩΝ(ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.....).
    Οπως αναρωτιοντουσαν(μετα το ποθεν αισχος) γιατι οι συζυγοι των πολιτικων εχουν μεγαλυτερα εισοδηματα απο αυτους/αυτες......(μας βγηκαν ολες συμβολαιογραφοι.....και ολοι με οφσορ εταιρειες...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Οι λαθρομετανάστες στη Σάμο που πριν από λίγο καιρό έκαναν απεργία πείνας την έκαναν γιατί κόπηκε το ηλεκτρικό στο κτίριο υποδοχής και δεν λειτουργούσε το air condition? Ντροπή στην ελληνική Πολιτεία που τους έκανε να σκάσουν από τη ζέστη τους καημένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Είναι αλήθεια ότι η αστυνομία στα αεροδρόμια και το λιμενικό στα λιμάνια συλλαμβάνει και γυρίζει πίσω όσους λαθρομετανάστες προσπαθούν να το σκάσουν για άλλη χώρα της Ευρώπης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Έχω ακούσει ότι ο Παναγάκης που στεγάζει με το αζημίωτο τους λαθρομετανάστες θεωρεί ότι ο Καρατζαφέρης είναι άρρωστος. Πώς γίνεται ένας τέτοιος φασίστας να αναγορεύεται σε προστάτη λαθρομεταναστών;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. @7.28
    Ως παιδι μεταναστων δεν εχεις ΙΔΕΑ πως γινοταν η μεταναστευση το 60΄(Η Αμερικη - Αυστραλια κ.τ.λ δεν ηταν διπλα για να περασεις τα συνορα κρυφα).Γινοταν με προσκληση και ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ οι χωρες αυτες για μεταναστες ως εργατικα χερια τους οποιους ΕΛΕΓΧΑΝ(που εμεναν κ.τ.λ).
    Τωρα τελευταια η Αυστραλια κοντεψε να αφησει πλοιο με λαθρομεταναστες να βουλιαξει γιατι δεν τους δεχοταν...οποτε τους γυρισαν πισω.
    Αλλο μεταναστες(οικονομικοι μεταναστες)που δουλευουν και ΑΛΛΟ ΜΑΦΙΕΣ απο ολες τις χωρες του κοσμου που διακινουν ναρκωτικα - πορνεια κ.τ.λ.
    ΤΗΝ καραμελα με τους Ελληνες μεταναστες ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ δεν εχει καμμια σχεση το ενα με το αλλο.
    Ουτε η Αμερικη - Αυστραλια - Καναδας συνορευει με την Ελλαδα οπως η Αλβανια(με την Ελλαδα) για να φοβαται μελλοντικες διεκδικησεις μειωνοτητων απο τους γειτονες....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Αν έρχονται 1.000 λαθρομετανάστες επισήμως την ημέρα και 2.000 όπως είναι στην πραγματικότητα τότε μας κάνει 60.000 τον μήνα και περίπου 700.000 το χρόνο. Μαζί με τις γεννήσεις και όλα τα υπόλοιπα σε 3 χρόνια θα έχουν γίνει 3,5 εκατομμύρια. Αν προσθέσουμε και τα 2 εκατομμύρια που ήδη ζουν εδώ μας κάνουν 5,5 με 6 εκαταμμύρια. Ο πραγματικός ελληνικός πληθυσμός δεν είναι πάνω από 9 εκατ. και οι περισσότεροι από αυτούς είναι μέσης ή μεγαλύτερης ηλικίας. Άρα σε 3-5 χρόνια η Ελλάδα θα έχει τελειώσει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. 7.46

    ψόφα εσύ και μη σε νοιάζει.

    Η Ελλάδα θα ζήσει και χωρίς εσένα σκουπίδι. Τόσες χιλιάδες χρόνια έζησε χωρίς τους ναζί, τώρα ¨κινδυνευει";;;

    Ψόφα ήσυχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Psofa sy re Skrofa na mou dei3eis pws ginetai!!!!!

    Sto endiameso

    ...peirounismeni sexw Gay-sa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. 14 Οκτώβριος 2008 9:36 μμ

    Moναχικό σκουπίδι,

    πάψε να βρομίζεις τον ιστότοπο μετην παρουσία σου.

    Εκτός κι αν οι μόνοι που καταδέχονται να σε κάνουν παρέα λόγω προφανούς ψυχολογικού προβλήματος είναι οι νιγηριανοί.

    Και κόψε αυτό το "team" που έχει καταντήσει κακόγουστο αστείο. Ολομόναχος είσαι σαν τον ψωριάρη. και ολομόναχος θα μείνεις, όσο κι αν προσπαθείς να κάνεις τους άλους να σε προσέξουν.

    Αντε για κανα φτύσιμο, καλός είσαι.
    αλλά όχι συνέχεια ρε παιδί μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Επιτέλους Έλληνες διαπιτώνουμε με μεγάλη ικανοποίηση πως η πίεση του ΛαΪκού ορθόδοξου συναγερμού απέδωσε καρπούς!Επιτέλους το τεράστιο θέμα των λαθρομεταναστών στη χώρα μας πλέον γίνεται αντικείμενο συζήτησης στα χείλη πολιτικών που ανήκουν σε κόμματα εκτός του ΛΑ.Ο.Σ!Η διαρκής αναφορά καθώς και οι πολλαπλές προτάσεις λύσης του ΛΑ.Ο.Σ για το ζήτημα αυτό οδήγησε επιτέλους και τους άλλους πολιτικούς χώρους στο να ανοίξουν τα μάτια τους μπροστά σε αυτό το θέμα!Βέβαια πιθανότατα η αναφορά να γίνεται και για ψηφοθηρικούς λόγους, άλλωστε μην ξεχνάτε Έλληνες ότι επικρατεί κλίμα εκλογών οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανεβάσουν στροφές τα πολιτικά κόμματα που διεκδικούν να αποτελέσουν την αυριανή κυβέρνηση!Η πρόταση του ΛΑ.Ο.Σ, και την επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορα για να την εμπεδώσουν όλοι οι Έλληνες είναι η εξής:Να θεσπιστεί μια ποσόστοση η οποία να ρυθμίσει τον αριθμό των εισερχόμενων αλλοδαπών στη χώρα μας!Να πούμε δηλαδή ότι μπορούμε να δεχθούμε ένα 2% ή 3% του συνολικού πληθυσμού της χώρας μας!Να μπεί ένα όριο δηλαδή!Επίσης κάθε χρόνο,όπως γίνεται σε όλες της χώρες της Ευρώπης,να ανακοινώνουμε τα κενά θέσεων εργασίας που υπάρχουν στη χώρα μας ο αριθμός των οποίων θα παίζει τον καθοριστικό ρόλο για την προσέλευση των αλλοδαπών στη χώρα μας!Δηλαδή να λέμε ότι θα δεχτούμε 1000 άτομα τα οποία προορίζονται για τις κενές θέσεις ιατρών στη χώρα μας,ή 2000 άτομα τα οποία θα προορίζονται για να στελεχώσουν οικοδομικές εργασίες και ούτω καθ'εξής!Φυσικά τέλος όπως συμβαίνει και με τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες το κράτος θα πρέπει να γνωρίζει για όλους του οικονομικούς μετανάστες την διεύθυνση κατοικίας τους, το πού εργάζονται και ανά πάσα στιγμή να μπορεί να τους εντοπίσει!Όπως ακριβώς συμβαίνει και με εμάς τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες δηλαδη!Έλληνες επιτέλους αφυπνισθείτε και ψηφίστε το μοναδικό κόμμα το οποίο άνοιξε και έθεσε τέτοια θέματα!Το κόμμα το οποίο δρά με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας και των Ελλήνων!Δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά!Υπάρχει μόνο Ελλάδα!!Για την Ελλάδα και τους Έλληνες!

    Λ.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. εχουν γεμίσει τα δημόσια σχολεία και νοσοκομεία με ΛΑΘΡΟμετανάστες και οι έλληνες ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ειναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ να πληρώνουν ιδιωτικά. Αρνούμαι να πληρώνω εγώ για κατι που δεν εφταιξα. Να φύγουν οι ΛΑΘΡΟμετανάστες ή αλλιώς να καταργηθεί η δημόσια παιδεία-υγεία και τα επιδόματα των παιδιών τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. LAOS to komma tis apallagis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. ΝΑ ΚΙ Ο ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ... "ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ" ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ... ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΗΞΕΡΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΤΙ ΕΚΑΝΕ?ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ,ΑΠΟΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ,ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,[ΘΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ?],ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΑΝ,ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΚΕΤΤΟ ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ?ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ?ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ,ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΑ,ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ 'ΜΠΟΜΠΕΣ'ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΩΝ,ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ,ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟ, ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΑΔΗΛΩΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ,ΤΟ ΤΖΗΠ,ΤΟ ΣΚΑΦΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΓΚΟΜΕΝΑ-ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ,ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ-ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ,ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ,Η ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ.Ο ΓΕΡΟΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ,ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.ΑΠΛΩΣ ΕΧΑΙΡΑΝ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ.ΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ.ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΑΣΤΡΑ.ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΝΤΕ ΓΚΡΕΤΣΙΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο 'ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ' ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΘΗ,ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ?ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'ΚΙΝΕΖΟΥΣ'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Βρε άθλιε τύπε, ρατσιστέ που λες ότι ο Κατσανέβας θα πάει στο ΛΑΟΣ. Ξέρεις ότι η κυβέρνηση της Πολωνίας το 1996 τον παρασημοφόρησε για τους αγώνες του, την επιστημονική του αρθρογραφία και τις ερωτήσεις και υποερωτήσεις που έκανε στη Βουλή για τα δικαιώματα των μεταναστών; Πως μπορείς να τον κατηγορείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ!!!!

    ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ διχως φραγκο, εισέβαλαν παράνομα για δεκαετιες,σε χώρες του δυτικού κόσμου?????????

    χόρτασε η κοιλιτσα σας και διώχνετε τους αλλοδαπούς??

    όσοι δεν γουστάρετε αλλοδαπούς, μαζευτήτε σε μια νησίδα και μη μας τα πρήζετε!!!!!

    Άκου μαλάκα 7:28



    Ηλίθιε επειδή δεν ξέρεις να μην γράφεις ότι σου κατεβάζει το άδειο το κεφάλι σου , για να πας μετανάστης στην Αμερική έπρεπε να κάνεις ΜΕΧΡΙ και εξέταση κοπράνων κατάλαβες ρε βλάκα , ένα κάρο ιατρικές εξετάσεις περνούσες , μαλακισμένο που θα μας πεις και ρεντικολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. οι δεξιοι, υποκρίνονται, οτι αλλοι ειναι οι ρατσιστες.....

    αντε κοπροσκυλα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. 14 Οκτώβριος 2008 7:30 πμ

    Αν η πλειοψηφία των Ελλήνων έχουν το δικό σου IQ η και κατώτερο σίγουρα δεν πρόκειται να χαλάσει η ράτσα με τους "μετανάστες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Καλά το πρόβλημα ορισμένων είναι
    να αποδείξουν ότι ''τον έχουν μακρύτερο''..
    Είμαι 18 χρονών και σας σιχαίνομαι,όλους εσάς τους μορφομένους που δεν μπορείται να μιλήσετε με επιχειρήματα,παρά βρίζετε όποιον δεν γουστάρετε κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία σας.
    Εσείς οι ξερόλες και οι προηγούμενες γενιές,μας έχετε φτάσει στα σημερινά αδιέξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Ρε μάγκες μένει κανένας από εσάς κέντρο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Αν έμεναν στο κέντρο ή αν δούλευαν στο κέντρο,όλα αυτά τα παπαγαλάκια θα είχαν συνείδηση του που βρίσκονται.
    Αστα μες τις ιδεολογικές τους παπαρολογίες,να ψάχνουν φασίστες αφου επαφή με την πραγματικότητα φαίνεται ότι δεν έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ (ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ)ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΡΙΖΑΙΟΙ. ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. ρε προβοκάτορα, που τόλμησες να με αποκαλέσεις ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΕΙΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, ΜΟΝΟ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ....
    ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝ.....
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ, ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟ.......
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ, ΤΙΣ ΜΠΡΟΖΟΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΛΕΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΜΟΙΧΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑ, ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙ ΣΑΣ.......
    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ....
    ΕΛΛΑΣ-ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ....
    ΚΑΙ ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ, ΜΕΓΑΛΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ....
    ΜΕ ΟΡΘΙΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞ/ΚΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ. ΛΕΕΙ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο κος ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ.

    1) Ο ΑΞ/ΚΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΜΥΣΤΙΚΕΣ Ή ΜΗ. ΑΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.
    α) Ο κος ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ (ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ = ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ), ΣΤΗ ΛΗΨΗ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ;
    β) ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ, ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΠΙ ΤΩ ΧΕΙΡΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΗ;
    γ) ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΩΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΙΝΕΪΚΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ) ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ;

    2) ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ (ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ), ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΤΟΥ, ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ, ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ (ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ), ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΖΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ κας ΡΕΠΟΥΣΗ, Ή ΤΗΣ ΚΑΘΕ κας ΡΕΠΟΥΣΗ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΖΟΥΝ.

    ΖΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ, ΕΧΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ, ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΡΘΡΩΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ Ο Μ Ι Λ Ο Υ Ν.

    ΤΕΛΟΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ. 1) Η ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ Ο,ΤΙ ΤΟΥ «ΚΑΠΝΙΣΕΙ» ΚΑΙ, β) Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ Π Ο Λ Ι Τ Η Σ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ (ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ, ΕΑΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΙΣΩ). Ο κος ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΖΕΙ Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ;
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. exis xasi episodia katsa neva oi lathreoi exoun xeperasi ta 4000000 ekatomiria 1.000.000 stin attiki 1.000.000 sto nomo thesalonikis apo 30.000 xiliades stoys ipolipous nomous etsi 4.000.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Ολοι λετε ,γράφετε διάφορα.ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ με το ποιός εχει δίκιο και ποιός ΟΧΙ.
    Θα σας πω ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ.
    Ολοι αυτοι οι σκατόψυχοι που μας κουβαλήθηκαν στην ΕΛΛΑΔΑ μας ή πιό ΣΩΣΤΑ το 80% το λιγότερο ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ.
    Ετσι και γίνει κατι στα ΒΑΛΚΑΝΙΑ και βγουνε ΜΟΝΟΝ τα Αλβανά στους δρόμους οπλοφορόντας θα μας καταλάβουν ή θα μας κάνουν μπουρδέλλο.Διότι ποιός θα μας σώσει αδέρφια???? Μήπως τα μπατσάκια??? που το μόνον που ξέρουν ειναι να κάνουν ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ???????
    Για σκεφτείτε και αυτήν την παράμετρο.Εδω τα φωνάζεις τα μπατσάκια για μιά κλοπή στο σπιτι σου και ερχονται μετά απο μιά βδομάδα μπας και πέσουν πάνω στα κλεφτρόνια.
    Και οι λιγοι ΑΞΙΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ δεν φτάνουν για να μας προστατέψουν μιά και θα πάνε να σώσουν τα ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
    A.J.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Συνασπισμος = κουμουνο-Φασιστες

    Συνασπισμος = φανατικος προσηλυτισμός

    Συνασπισμος = Προδοτες του Εθνους

    Συνασπισμος = Ο ηθικος αυτουργος της καταντιας με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Ποσοι ακομα φονοι Ελληνων πολιτων πρεπει να γινουν απο αλβανους παρανομους μεταναστες, για να βαλουμε μυαλο.

    ΜΙα ανθρωπινη ζωη δεν εχει καμια αξια ποια?....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Congratulations Mr Katsanevas.

    Finally an article which speaks the TRUTH.

    Illegal immigration must be dealt with immediatly and according to the LAws of Greece.

    ..otherwise major problems will manifest soon ESPECIALLY

    a) with ethinicities which have actual teritorial claims on Greece like the albanians. (cham issue)

    b)muslim minorities which cannot integrate easily with Greek culture, thus becom5ng fanatics like in other european countries.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΚΕΙ ΦΕΥΓΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΕΣΕΙ... ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΚΩΤΟΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. OTAN 8A SOY VIAZOUN TIN KORI OI ALLODAPOI TOTE THA DOUME POSO ANETOS EISAI EsY MALAKA POY GOUSTAREIS LATHROMETANASTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. O KATΣΑΝΕΒΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΣΕ ΑΓΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ...ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ''ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΩΝ ,,ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ[ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Ο λαθρομετανάστης δεν ξυπνά μια μέρα και λέει "πάω στην Ελλάδα", αλλά λέει "θέλω να φύγω από τον τόπο μου". Ρωτάει λοιπόν και μαθαίνει ότι το πιο ξέφραγο μπουρδέλο είναι η Ελλαδα.Του λένε ότι θα μπεί εύκολα αρκεί να έχει λεφτά για λάδωμα. Έτσι και γίνεται.Τον φέρνουν, με τις ευλογίες των απανταχού υπεύθυνων, αστυνομικών, τελωνιακών, στρατιωτικών, λιμενικών κλπ. με το ανάλογο τίμημα.
    Το πρόβλημα δεν είναι ελληνικό και δεν είναι τωρινό. Είναι οικονομικό και σύνθετο. Στην αρχή βγήκε η γυναίκα στην εργασία, πλυθήναν τα εργατικά χέρια έναντι στα μεροκάματα. Μετά ήρθαν οι Αλβανοί, αλλά και αυτοί σταμάτησαν να δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί. Τώρα έχει έρθει ένα κάρο αραπιά για να παραμείνουν χαμηλά τα μεροκάματα... Όταν λοιπόν φίλε διεθνιστή 18χρονε που χωρίς καλα καλα να το καταλάβεις θα φτάσεις τα 30 με μισθό 1200 ευρώ (στην καλύτερη), θα θές να φωνάξεις με όλη σου τη δύναμη για ένα καλύτερο μισθό και θα ξέρεις ότι θα σου πούν "άμα δεν γουστάρεις φύγε" (άν εξακολουθούν να υπάρχουν έλληνες εργοδότες..) τότε έλα να μας μιλήσεις για ρατσισμό. Εκτός φυσικά άν ορέγεσαι από τώρα το δημοσιουπαλληλίκι.. τον μεγαλύτερο ρατσισμό που υπάρχει σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. 14 Οκτώβριος 2008 2:38 μμ

    Φίλε, είσαι μαλάκας ή.... χοντρομαλάκας; Προσωπικά, πιστεύω τίποτε απ΄τα δύο. Είσαι απλά ένα θύμα του Σιωνισμού.
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. ρε μάγκες, είναι καλό που ήλθαν οι μετανάσται, στην πατρίδα μας....ΓΙΑΤΙ, ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ....
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΣΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΙ, ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΙ ΜΑΣ, ΑΜΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΜΕΪΚΗ ΦΥΛΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ, ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ...
    ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Για τους "the Bloopers Team (CA)" . Είσαστε ανώνυμοι και δεν ξέρουμε και την ιθαγένειά σας, οπότε μην μας μιλάτε για τους Έλληνες και πως θα ζήσουν αρμονικά με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΤΣΕΣ. Και είσαστε και βλάκες που αναφέρετε ότι η τακτική του ΛΑΟΣ αποφασίστηκε από τον Θάνο Πλεύρη σε μια ομιλία στο σύλλογο Θερμοπύλες μαζί με τον Γεωργιάδη και τον Γεωργαλά που οι ομιλίες τους είχαν διαφορά αρκετούς μήνες. Να δεις την ομιλία και με επιχειρήματα να μας πείτε που διαφωνείτε...
    Οσο για τον Κατσανέβα τώρα ξύπνησε; Τόσα χρόνια με τα καραβάνια των λαθρομεταναστών που έβαζε το ΠΑΣΟΚ τι έλεγε;
    Μήπως κάποιοι θέλουν λαθρομετανάστες για φθηνά εργατικά χέρια;
    Το θέμα είναι να έχεις ΝΟΜΙΜΟΥΣ μετανάστες με τα ποινικά τους μητρώα και τους ιατρικούς φακέλους τους, να είναι ασφαλισμένοι και να ζούν σε αξιοπρεπείς συνθήκες. Πόσοι πρέπει να είναι; Αυτό θα το αποφασίσουμε εμείς και όχι αυτοί.
    Οσο για την ομάδα τίποτα πρεζόνια αναρχικοί και Αλβανοί μάλλον είσαστε μαζί με πληρωμένους προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Στη "φάκα" της Αστυνομίας πιάστηκαν δύο "ηλεκτρονικοί ποντικοί", 24 και 25 ετών, οι οποίοι αφαίρεσαν μέσω διαδικτύου 20.800 από το λογαριασμό ενός κατοίκου της Κορίνθου.
    Οι δύο άνδρες, οι οποίοι είναι αλλοδαποί και διαμένουν στην Αθήνα, εκμεταλλευόμενοι την υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων μέσω διαδικτύου (e-Βanking) που προσφέρει μεγάλη τράπεζα, "μπήκαν" στο λογαριασμό του θύματός τους και μετέφεραν σε δύο δικούς τους λογαριασμούς, που διατηρούν στην ίδια τράπεζα, το παραπάνω ποσό.
    Ύστερα από δύο μέρες το θύμα αντιλήφθηκε ότι έλειπαν χρήματα από το λογαριασμό του και απευθύνθηκε στην Αστυνομία.
    Το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που ανέλαβε την υπόθεση, ακολούθησε τα "ηλεκτρονικά ίχνη" που άφησαν οι δύο αλλοδαποί και σε συνεργασία με την τράπεζα τους εντόπισε και τους συνέλαβε.
    Πάνω τους βρέθηκαν ένα πλαστό διαβατήριο, δύο βιβλιάρια των τραπεζικών λογαριασμών στους οποίους είχαν μεταφερθεί τα χρήματα, έξι πιστωτικές κάρτες και αποδείξεις από ΑΤΜ.
    Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει να ερευνά τον τρόπο με τον οποίο οι δράστες μπήκαν στο λογαριασμό του θύματος
    ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ , ΕΝΑΣ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ΕΔΩ ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης της Αυστραλίας να αρνηθεί το αίτημα Γερμανού γιατρού για χορήγηση άδειας παραμονής, επειδή ο γιος του πάσχει από σύνδρομο ντάουν.
    Ο Μπέρνχαρτ Μέλερ, που εργάσθηκε ως γιατρός στην απομονωμένη επαρχία της Βικτώρια τα τελευταία δύο χρόνια, εξεπλάγη από την απόφαση των πολιτειακών αρχών. «Απογοητεύθηκα. Η κυβέρνηση ωθεί επαγγελματίες να μετοικήσουν εδώ και μου ανακοινώνει την τελευταία στιγμή ότι ο γιος μου αποτελεί βάρος για την κοινωνία», είπε ο δρ Μέλερ, που ηγείται της μονάδας εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Ουοντόνγκα. Το νοσοκομείο εξυπηρετεί 540.000 κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, μίας από τις πλέον απομονωμένες της πολιτείας της Βικτώρια.
    Η απόφαση της υπηρεσίας Μετανάστευσης στηρίζεται σε νόμο της δεκαετίας του 1980, που ορίζει ότι η υπηρεσία δικαιούται να αρνηθεί τη χορήγηση άδειας παραμονής για ιατρικούς λόγους. «Η απόφασή μας δεν έχει τίποτα να κάνει με το γεγονός ότι ο 13χρονος Λούκας πάσχει από σύνδρομο ντάουν. Η κατάστασή του, όμως, μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις στην κοινότητά μας», δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας Μετανάστευσης, Πίτερ Βάρντος, ενώ πρόσθεσε ότι ο δρ Μέλερ διαθέτει άδεια παραμονής μέχρι το 2010 και έχει δικαίωμα να καταθέσει ένσταση στην απόφαση. «Κανείς δεν τον διώχνει από τη χώρα και ουδείς του ζητά να φύγει, έστω και με έμμεσο τρόπο», είπε ο κ. Βάρντος.
    «Η απόφαση της υπηρεσίας φαίνεται ότι βασίσθηκε σε απαρχαιωμένες αντιλήψεις σχετικά με τις διανοητικές ασθένειες και όχι σε προσεκτική μελέτη της συγκεκριμένης περίπτωσης. Η κρατική υπηρεσία εστίασε αποκλειστικά στο ενδεχόμενο χρηματικό κόστος, χωρίς να δώσει καμιά σημασία στη συμβολή που μπορεί να έχει ο νεαρός αυτός και η οικογένειά του στην ευρύτερη κοινωνία της πολιτείας μας», είπε η επικεφαλής της οργάνωσης «Σύνδρομο Ντάουν της Βικτώρια», Κάθριν Μακάλπιν. Το Σύνδρομο Ντάουν προκαλείται από ανωμαλία των χρωμοσωμάτων και οδηγεί σε διανοητική καθυστέρηση, επιβράδυνση του ρυθμού σωματικής ανάπτυξης και αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης σοβαρών ιατρικών προβλημάτων

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. Επειδή η πολλή ελευθερία είναι αδικία έχω μια απορία. Αν τότε το 40 είχαμε μια οθόνη από το μέλλον και δείχναμε στους παππούδες μας την κατάσταση που επικρατεί σήμερα(την ανεξέλεγκτη λαθρομεταναστευση, οι έλληνες γέροι να ψάχνουν στα σκουπίδια με συντάξεις πείνας), τι πιστεύετε ότι θα κάνανε; Θα πέθαιναν για χάρη της σημερινής Ελλάδας; Πολύ φοβάμαι πως θα πετούσαν τα όπλα και θα την κανανε για καμιά άλλη χώρα. 1 και 1 κάνουν 2. Μόνο οι πονηροί κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά την ανεξέλεγκτης και λαθραίας μετανάστευσης από την αθώα μετακίνηση του πληθυσμού. Είναι γεγονός πως όσοι υποστηρίζουν τις ψευτο προοδευτικές ιδέες της αριστεράς δεν έχουν έρθει σε επαφή με το πρόβλημα. Το ότι όποιος θέλει εισέρχεται στη χώρα δεν προβληματίζει κανέναν; Στο χωριό μου λένε : μισακό γαϊδούρι το τρώει ο λύκος. Όταν σε μια χώρα ο πληθυσμός δε νιώθει ότι ανήκει στη χώρα αυτή τότε τα σύνορα είναι απλά συρματοπλέγματα και όχι όρια ενδιαφέροντος για τη γη kαι τους ανθρώπους της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Κάποιοι από τους φίλους εδώ αμφιβάλλω αν έχουν περάσει έστω και μια ώρα παρατηρώντας τούς ανθρώπους που κινούνται από την Καρόλου (κτίριο ΟΣΕ ) προς την πλατεία Βάθης. Το 90% είναι «οικονομικοί» μετανάστες όπως παραδέχονται και οι ίδιοι . Βλέπετε κάποιοι ΣΥΝπολίτες μας για να φάνουν οι «καλοί» της υπόθεσης τους βοήθησαν στο να βρουν διάφορες δικαιολογίες και τεχνάσματα ώστε να μένουν στην χώρα και να συγκεντρωθούν κατά χιλιάδες σε διάφορες συνοικίες της Αθήνας , δημιουργώντας τα γνωστά σε όλους μας «γκέτο» εστίες μόλυνσης, διάδοσης διάφορων μεταδοτικών ασθενειών , κέντρο ναρκωτικών και εγκληματικότητας , φαινόμενα που με τη σειρά τους έχουν ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση των περιοχών αυτών και τον οικονομικό μαρασμό τους μέσα από το κλείσιμο των εμπορικών μαγαζιών και επιχειρήσεων.
    Πείτε μου λοιπόν εσείς για ποιο λόγο να θέλω να βλέπω στην πόρτα μου έναν (Mahomet)να μαχαιρώνετε με έναν (Gaur ), γιατί θα πρέπει να κάνω υπομονή με τους διπλά που μένουν 20 άτομα σε ένα 2αρι.Για όλα αυτά τα «γιατί» αλλά και για πολλά άλλα μεγαλώνει η πλειοψηφία κομμάτων τύπου Λεπέν σε όλη την Ευρώπη.
    Είναι επομένως επιτακτική πια η ανάγκη να ληφθούν άμεσα μέτρα έτσι ώστε να διαλυθούν τα «γκέτο» γιατί αργά ή γρήγορα θα αποτελέσουν εστίες μεγαλύτερων κακών στο μέλλον και να ληφθούν μέτρα έτσι ώστε στην χώρα να μπαίνουν μόνο αυτοί που αποδεδειγμένα είναι διωκόμενοι απ’ τις πατρίδες τους ή άτομα που θέλουν να εργαστούν με έντιμο τρόπο στη χώρα μας.
    Δεν φοβάμαι σε καμιά περίπτωση τους μετανάστες και οπωσδήποτε δεν έχω προσβληθεί από το μικρόβιο της ξενοφοβίας . Αντίθετα έχω βιώσει την εμπειρία του να είσαι σε μια ξένη χώρα και να νιώθεις ξένος αλλά και το να είσαι σε μια ξένη χώρα και νιώθεις ασφαλής! Και αυτό ακριβώς είναι το τραγικό! Να μην μπορώ να νιώσω στην χωρά μου ασφάλεια .
    Δώστε μου την ασφάλεια να αγαπήσω τους ανθρώπους
    Eglo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. ELLAS H XORA ME TOUS MEGALUTEROUS,
    KAI TO OMOLOGO,!!!!
    GLOSSOPLASTES STON KOSMO !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. 7/11/2008
    Ένα 14χρονο Αλβανό, μέλος ανήλικης συμμορίας που έχει σπείρει τον πανικό σε παιδιά και μαθητές στον Κολωνό, κλέβοντάς τους τα κινητά τηλέφωνα υπό την απειλή μαχαιριού, συνέλαβαν οι αστυνομικοί.
    Ο 14χρονος έπεσε στα χέρια της αστυνομίας όταν προσπάθησε να αποσπάσει το τηλέφωνο ενός ανηλίκου.
    Σύμφωνα με τις αρχές, στη συμμορία συμμετέχουν άλλοι τέσσερις ανήλικοι, από 13 έως 16 ετών.
    Οι νεαροί δράστες έχουν διαπράξει άλλες δύο παρόμοιες ληστείες. Στη μία μάλιστα περίπτωση, είχαν μπει σε δημοτικό σχολείο του Κολωνού και με την απειλή μαχαιριού έκλεψαν τα κινητά τηλέφωνα από δύο μαθητές.
    Οι συνεργοί του 14χρονου αναζητούνται από την αστυνομία.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ? ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΩΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. 8/11/2008
    «Άναψαν τα αίματα» χθες τα ξημερώματα σε μπαρ της Καλλιθέας, όταν τέσσερις Αλβανοί, που διασκέδαζαν στο μαγαζί, για άγνωστη αιτία, ενεπλάκησαν σε καβγά με δύο άλλους πελάτες και αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με τα όπλα.
    Μετά από την επέμβαση των ψυχραιμότερων αποτράπηκαν τα χειρότερα και οι τρεις από τους τέσσερις Αλβανούς συνελήφθησαν από την αστυνομία. Πρόκειται για έναν 37χρονο και δύο 24χρονους.
    Ο τέταρτος της παρέας κατάφερε να διαφύγει, αφού προηγουμένως είχε προλάβει να ξεφορτωθεί το όπλο με το οποίο απείλησε τους δύο θαμώνες, ρίχνοντάς το στο πάτωμα του καταστήματος. Μαζί και έξι σφαίρες
    7/11/2008
    Τρεις Ρουμάνοι 43,32 και 31 ετών οι οποίοι διέπρατταν κλοπές με ιδιαίτερο τρόπο έξω από τράπεζες συνελήφθησαν προχθές το πρωί στην Κηφισιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Ερυθραίας.
    Οι Ρουμάνοι πιάστηκαν επ' αυτοφώρω την ώρα που ξεφούσκωναν το λάστιχο ενός αυτοκινήτου, ο ιδιοκτήτης του οποίου βρισκόταν μέσα σε τράπεζα και έκανε ανάληψη χρημάτων.
    Οι δράστες όταν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου έβγαινε έξω και άρχιζε να αλλάζει το λάστιχο, είχαν σκοπό να του αρπάξουν τα χρήματα. Με τον τρόπο αυτό όπως προέκυψε από την προανάκριση, είχαν διαπράξει εφτά κλοπές έξω από τράπεζες, όπου έσκαγαν με μαχαίρι τα λάστιχα αυτοκινήτων.
    Υπολογίζεται, ότι συνολική λεία που έχουν αποκομίσει από αυτή τη δραστηριότητα ανέρχεται στις 250.000 ευρώ, περίπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. Θα ήθελα να επισημάνω ότι είτε κάποιος είναι αναρχικός, είτε ακροδεξιός δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι η εισροή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα έχει αυξήση την εγκληματικότητα στη χώρα μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει όμως να διώξουμε όλες τις οικογένειες ξένων που βρίσκονται τόσα χρόνια στην Ελλάδα. Αρκετές από αυτών με ιδρώτα, δουλειά, τιμιότητα και ταπεινότητα συνεχίζουν νόμιμα τη ζώη τους. Αυτό που πρέπει να γίνει και θα έπρεπε να είχε ήδη γίνει, αλλά το κράτος είναι ανύπαρκτο είναι να σταματήσει η συνεχόμενη εισροή στη χώρα μας. Η Ελλάδα είναι μικρή και δεν χωρούν άλλοι λαθρομετανάστες. Αν συνεχίζουν να καταφτάνουν στην Ελλάδα κι άλλοι λαθρομετανάστες θα κάνουν κακό και στον εαυτό τους και στον τόπο μας, αφού δεν πρόκειται να βρουν δουλειές και θα προσπαθούν μέσω παράνομων πράξεων να ζήσουν. Η λύση είναι μόνο μία, να ενσωματωθούν αυτοί που βρίσκονται εδώ, έχουν οικογένειες και δεν είναι εγκληματίες και να μην μπουν άλλοι, διότι χειρότερα για εκείνους θα είναι, αλλά και για την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. Παρόλα τα άσχημα αυτής της κατάστασης, το να ακούω μαύρη να μιλάει ελληνικά και 2 βούλγαρες μανάδες να μιλάνε στα ελληνικά και να επιστρέφουνε την Κυριακή απο δουλειά (ταπεινή όπως κάνει και πολλές η δικη μου την ίδια μέρα) και να συζητάνε για τα παιδιά τους..στα ελληνικά... τι να πώ... Τώρα αν υπάρχουν κακοί, ή κακές καταστάσεις, κοιτάχτε τον εαυτό σας, τον γειτόνα σας τον Ελληνα, που δεν σέβεται την ίδια του την ύπαρξη στην καθημερινότητα του, την οικογένεια του και κόπτεται για την ελλάδα...Ναι εκείνη την ελλάδα, που δεν έκαψε αυτός, που δεν έκλεχε αυτός, απλά δεν μπόρεσε να κάτσει στο σβέρκο κάποιου αλλου, αλλα επειδή του κάθονται όλοι στο σβέρκο...τα βάζει ευκόλως με τους αδύναμους...Ο πρώτος νεκρός ρε, το 40 εβραίος ήταν. Και οι μεγαλύτερη μάζα μεταναστών Ελληνες ήταν, και είναι. Συνέλθετε. Το άρθρο είναι σωστό. Μιλάει απλά, και είτε πάει ΛΑΟΣ είτε οχι, χέστηκα. Αυτά που λέει είναι αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. Δεν μπορώ να καταλάβω την άποψη του αριστερού χώρου που υποστηρίζει τουσ λαθρομετανάστες. Φανερο δεκανίκι του καπιταλισμού είναι ο λαθρομετανάστης. Κοσμος χωρίς σύνορα φωνάζουν.. Ναι αντι να έχουμε 2 σύνορα(ταξικά και εθνικά) να έχουμε 1 σύνορο το ταξικό το οποίο αρχικά ήταν υποδεέστερο του εθνικού.Ο λαθρομετανάστης μεγαλώνει τη ταξική διαφορά.Τέλος η μεγαλύτερη απειλή για μένα είναι ο εκφυλισμός του έθνους. όλα τα άλλα είναι περι αφομοίωσης είναι koura feksala!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση