GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ!!!...

. ...κατέθεσε την πρότασή του, για Προανακριτική Επιτροπή . "Τρέχοντας" το ΠΑΣΟΚ , μόλις η ΝΔ ανακοίνωσε την πρόταση της για Εξετα...

.
...κατέθεσε την πρότασή του, για Προανακριτική Επιτροπή
.
"Τρέχοντας" το ΠΑΣΟΚ, μόλις η ΝΔ ανακοίνωσε την πρόταση της για Εξεταστική Επιτροπή, κατέθεσε τη δική του πρόταση για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής.
Τα ανακλαστικά δεν δούλεψαν καλά...
--------------------------------

41 σχόλια

  1. O EFRAIM EINAI MIA NEA AGIA AUANASIA
    H KOMPINA EINAI DIAXRONIKH!

    Η "Αγία" Αθανασία με καροτσάκι

    Η 81χρονη Αθανασία Κρικέτου-Σάμαρη, η οποία γεννήθηκε το 1926 στο χωριό Μανωλάδα Ηλείας, είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα και θρυλικά πρόσωπα που απασχόλησαν την ιστορία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας. Η «Αγία Αθανασία του Αιγάλεω» είναι μια αγράμματη γυναίκα. Η ίδια ποτέ δεν το έκρυψε. Εφυγε από το χωριό της ως Αδελφή Αθανασία και μέσα σε είκοσι χρόνια, εκμεταλλευόμενη μια σπάνια περίπτωση δερμογραφισμού, αυτοανακηρύχτηκε σε «Αγία», σέρνοντας από πίσω της ένα τεράστιο «στρατό» θρησκόληπτων γυναικών, με γκρι τσεμπέρια και γαλάζιες ποδιές, που θα την υπηρετούν μέχρι το τέλος της ζωής της. Εγινε πασίγνωστη στο πανελλήνιο σε ηλικία 14 ετών. Τότε που για πρώτη φορά στο λευκό άγουρο στήθος της καμώθηκε ότι η Παναγία και ο Θεός της έγραψαν «φωτισμένο ραβασάκι» για να σώσει τον κόσμο. Βγήκε στους δρόμους και άρχισε να φωνάζει δείχνοντας «τα σημάδια του Θεού».



    Στο χωριό πίστεψαν ότι ήταν «Αγία». Η φήμη της εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα. Οι πολέμιοί της την ξεμπρόστιασαν πολλές φορές. Δεν έχουν σταματήσει μέχρι και σήμερα να καταγγέλλουν ότι στα χρόνια της νιότης της χάραζε με μυτερό αντικείμενο φράσεις στο κορμί της που ύστερα από λίγα λεπτά γίνονταν «θεϊκά σημάδια», με τα οποία κορόιδευε τον αμόρφωτο κοσμάκη. Την είπαν απατεώνισσα, τυχοδιώκτρια, πανούργα, ενώ η ίδια σήκωνε πάντα το ποτήρι και φώναζε «πίνω στην υγεία της ελληνικής δικαιοσύνης». Η αγαπημένη της έκφραση ήταν: «Από 14 ετών τα γράμματα βγαίνουν στο στήθος μου, βλέπω την Παναγία, με χτυπά στο στήθος και αισθάνομαι καούρα. Τα γράμματα δεν βγαίνουν όποτε θέλω εγώ. Εγώ σταυρώνω του αρρώστους και όποιος έχει πίστη θεραπεύεται».

    Η Ελλαδική Εκκλησία την απέπεμψε από τους κόλπους της, αυτή όμως συνέχισε ακάθεκτη αψηφώντας θεούς και δαίμονες που την κυνηγούσαν μια ζωή.

    Το ίδρυμα «Παναγία Φανερωμένη», οι επενδύσεις σε γη και ο τεράστιος στόλος φορτηγών και ταξί



    Σήμερα η «Αγία Αθανασία του Αιγάλεω» διεκδικεί τον τίτλο μιας σύγχρονης δισεκατομμυριούχου, με τεράστια κινητή και ακίνητη περιουσία. Συγκεκριμένα έχει στην κατοχή της το ίδρυμα «Παναγία Φανερωμένη» στη θέση Παλαιοκούντουρα Αττικής, λίγο έξω από τη Μάνδρα, ένα γηροκομείο 300 κλινών που φιλοξενεί υπέργηρους και ασθενείς, οι οποίοι στεγάζονται εκεί με απαραίτητη προϋπόθεση να δίνουν τη σύνταξή τους και τα περιουσιακά τους στοιχεία στην «Αγία». Επίσης διαθέτει εκατοντάδες στρέμματα γης στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, μία μεγάλη παραθαλάσσια βίλα στην Αταλάντη και ένα τεράστιο ακίνητο στα Καμένα Βούρλα.

    Στην κατοχή του σωματείου «Πανελλήνια Ενωση Ορθοδόξων Χριστιανών» βρίσκεται και το παλαιό στρατηγείο της στο Αιγάλεω, ένα τριώροφο κτίριο επί της οδού Βαρδουσίων 57, από όπου στα τέλη της δεκαετίας του ‘50 η Αθανασία Κρικέτου δημιούργησε και διέδωσε τα «θεϊκά» της χαρίσματα στους χιλιάδες πιστούς που την πίστεψαν και της εμπιστεύτηκαν τα υπάρχοντά τους. Η «Αγία Αθανασία του Αιγάλεω», πιστή στο δόγμα «η καλύτερη επένδυση είναι η γη», έχει καταστήσει την τεράστια έκταση στις Λιβανάτες Φθιώτιδας μια σύγχρονη παραγωγική μονάδα αγροκτηνοτροφικών προϊόντων, με εθελοντές πιστούς που καλλιεργούν τα κτήματα. Εχοντας αγοράσει ένα στόλο από φορτηγά αυτοκίνητα, άνθρωποί της φορτώνουν, μεταφέρουν και διαθέτουν τα εμπορεύματα στις λαϊκές αγορές όλης της Ελλάδος. Είναι φημισμένα τα λαχανικά, τα ζαρζαβατικά, τα φρούτα, οι κότες και τα πρόβατα της «Αγίας Αθανασίας του Αιγάλεω».

    Φήμες λένε ότι διαθέτει και ένα στόλο από ταξί, ενώ σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς το ετήσιο εισόδημα του σωματείου της ξεπερνάει τα 15 εκατομμύρια ευρώ (πάνω από 5 δισ. δραχμές). Ογκώδεις είναι και οι τραπεζικοί λογαριασμοί της «Αγίας»,που χρόνο με το χρόνο μεγαλώνουν με τις συνεισφορές και τις προσφορές όσων πιστεύουν ότι ευεργετήθηκαν από την ίδια.
    Για τους τρόπους απόκτησης της τεράστιας περιουσίας της έχουν χυθεί τόνοι μελάνης τα τελευταία 25 χρόνια. Ολες όμως οι καταγγελίες, οι κατάρες, οι μηνύσεις και οι δικαστικές διενέξεις έπεσαν στο κενό, αφού όσοι στράφηκαν εναντίον της την είδαν να δικαιώνεται απ’ όλα τα ποινικά και αστικά δικαστήρια της χώρας.

    Η 12η Μαρτίου του 1986 είναι μια ιστορική μέρα για την «Αγία Αθανασία του Αιγάλεω». Τότε το Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας την απάλλασσε από την πιο σοβαρή κατηγορία που αντιμετώπισε στη ζωή της και είχε σχέση με τα τερτίπια που έλεγαν ότι χρησιμοποιούσε για να αρπάζει τις συντάξεις και τα λεφτά των πιστών που την πλησίαζαν. Σύμφωνα με το τότε κατηγορητήριο η Κρικέτου είχε καθίσει στο ειδώλιο για απάτη κατ' εξακολούθηση σε βάρος 21 ατόμων σε βαθμό κακουργήματος. Κατά τις εγκλήσεις των καταγγελλόντων άρπαζε οικόπεδα και χρήματα εκμεταλλευόμενη μια συνηθισμένη ασθένεια, τον κνιδικό δερματογραφισμό. Τους έλεγε ότι ο Θεός και η Παναγία εμφανίζονται μπροστά της και γράφουν τις εντολές τους στο στήθος της, τις οποίες οι πιστοί έπρεπε να υπακούν.



    Στο ακροατήριο ακούστηκαν συγκλονιστικές καταθέσεις. Ο τότε επιθεωρητής του υπουργείου Κοινωνικών Υπηρεσιών που είχε κάνει αυτοψία στο γηροκομείο στη Μάνδρα είχε καταθέσει: «...Πότιζαν με υπνωτικά τους γέρους και τις γριές που δεν μπορούσαν να κουνηθούν από τα κρεβάτια τους. Ηταν ακίνητοι και σκελετωμένοι και περίμεναν το θάνατο...»

    Ο σημερινός αντιπρόεδρος τους Αρείου Πάγου και τότε ανακριτής στη φοβερή υπόθεση Δημήτρης Κυριτσάκης στην έκθεσή του είχε γράψει ότι είχε δει κατάκοιτους και ετοιμοθάνατους ασθενείς να τους δίνουν ψυχοφάρμακα και να μη τους αφήνουν να σηκωθούν από τα κρεβάτια τους. Οι γιατροί που είχαν επισκεφτεί το γηροκομείο στη Μάνδρα βρήκαν ηλικιωμένους με ανοιχτές πληγές να σαπίζουν στα δωμάτια, ενώ πολλοί από αυτούς έπασχαν από αγκυλώσεις και καταθλιπτικά συμπτώματα.

    Ο τότε εισαγγελέας του Πενταμελούς Εφετείου Γιώργος Ζορμπάς (σημερινός πρόεδρος της ανεξάρτητης επιτροπής για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος) είχε ζητήσει την ενοχή της Αθανασίας Κρικέτου και άλλων δύο στενών της συνεργατών, ο ένας εκ των οποίων εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να είναι αφεντικό στο γηροκομείο της Μάνδρας. Ο κ. Ζορμπάς είχε αποκαλέσει την Κρικέτου «πρόσωπο σκοτεινό, που ισχυριζόταν ότι θεράπευε ασθενείς ζώντας πλουσιοπάροχα με τις περιουσίες των άλλων, επιστρατεύοντας ψεύδη περί επικοινωνίας με τον Θεό».

    Η απόφαση όμως ήταν αθωωτική εν μέσω εκατοντάδων φανατικών της «Αγίας» που είχαν κατακλύσει το δικαστικό μέγαρο και την έραιναν με λουλούδια, την ώρα που αυτή επιβιβαζόταν σαν σταρ του Χόλιγουντ σε μια λευκή Μερσεντές. Για την ιστορία οι δικηγόροι που αθώωσαν την «Αγία» ήταν ο τότε καθηγητής Ποινικού Δικαίου Αλέξανδρος Κατσαντώνης και ο γνωστός νομικός Γιάννης Παπαδογιαννάκης. Δύο χρόνια πριν η Κρικέτου είχε επίσης αθωωθεί με βούλευμα από τις κατηγορίες της απάτης σε βάρος των υπουργείων Εργασίας, Οικονομικών και Εμπορίου. Τέλος, στο κενό έχουν πέσει όλες οι σκληρές μομφές που της έχουν αποδοθεί και έχουν σχέση με «λαδώματα» της Αθανασίας Κρικέτου σε πολιτικούς της χούντας και των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας ώστε να υπογράψουν ευνοϊκές γι’ αυτήν αποφάσεις για την εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματός της.

    Οι ισχυρές κουμπαριές και τα πολλά εγκεφαλικά

    Σήμερα η «Αγία Αθανασία του Αιγάλεω» ύστερα από αλλεπάλληλα εγκεφαλικά επεισόδια βρίσκεται καθηλωμένη σε αναπηρικό καρότσι. Εχει μειώσει της δημόσιες εμφανίσεις της, εξακολουθεί όμως να διατηρεί τις περίφημες κουμπαριές της με πολλές και ισχυρές οικονομικά οικογένειες της Αθήνας, που τους έχει βαπτίσει παιδιά. Μέχρι το καλοκαίρι του 2003 είχε γίνει νονά σε περίπου 800 παιδιά, επισκεπτόταν και ευλογούσε τις ιδιόκτητες παιδικές κατασκηνώσεις στις Λιβανάτες, διοργάνωνε φαντασμαγορικές τελετές φιλανθρωπίας σε φτωχούς και άπορους και με φορτηγά αυτοκίνητα προσέφερε τρόφιμα σε άπορες και πολύτεκνες οικογένειες -μέρα μεσημέρι για να τη βλέπουν- έξω από το στρατηγείο της στην οδό Βαρδουσίων στο Αιγάλεω. Μέχρι και σήμερα στους φούρνους του ιδρύματος κάθε Πάσχα παρασκευάζονται εκατοντάδες τόνοι κουλούρια που διανέμονται στους φτωχούς, ενώ από τα πτηνοτροφεία της προσφέρονται χιλιάδες κόκκινα αβγά στο ποίμνιό της.

    Δίπλα της, στους σπάνιους περιπάτους της, την ακολουθεί ένας πανύψηλος και εύσωμος μυστακοφόρος, ο οποίος σέρνει και το αναπηρικό καροτσάκι της. Πολλοί έχουν πει ότι είναι προσωπικός της σωματοφύλακας που τη βοηθάει να επιβιβάζεται και να αποβιβάζεται από την πολυτελέστατη μαύρη Μερσεντές της. Αλήθεια, ένας άνθρωπος του Θεού τι φοβάται για να έχει νυχθημερόν δίπλα της ένα σωματοφύλακα;


    Ο «στρατός» με τα γκρι τσεμπέρια που φυλάει (αυστηρά) το γηροκομείο

    Η «Espresso» επισκέφτηκε το ίδρυμα «Παναγία Φανερωμένη» χθες Κυριακή μαζί με τους πιστούς και τροφίμους του γηροκομείου. Η ξακουστή σε όλους «Αγία Αθανασία του Αιγάλεω» απουσίαζε καθώς η κατάσταση της υγείας της δεν της επιτρέπει πλέον τις πολλές εμφανίσεις. Παρ’ όλα αυτά όμως οι άνθρωποί της στέκονται στα πόστα τους κανονικά και παραφυλάνε πονηρεμένοι για την οποιαδήποτε «ύποπτη» κίνηση από εξωτερικό παράγοντα. Δεν ήταν καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ερωτηθήκαμε μόνο εμείς για ποιο λόγο επισκεφτήκαμε το ίδρυμα καθώς και για το αν έχουμε ή όχι κάποιο συγγενή που να διαμένει μέσα σε αυτό. Μάλιστα μία από τις γυναίκες που ανήκουν στο «στρατό» της Αθανασίας Κρικέτου, οι οποίες φορούν γκρι τσεμπέρια και γαλάζια ποδιά, μας ενημέρωσε ότι η «Αγία» μπορεί να κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι παρ’ όλα αυτά όμως έχει σώας τας φρένας καθώς εξακολουθεί να είναι η ψυχή του ιδρύματος.

    Αποφασίσαμε μετά το τέλος της λειτουργίας να ακολουθήσουμε τους τροφίμους και τους επισκέπτες στο χώρο που πίνουν κάθε Κυριακή τον καφέ τους. Εκεί τα πράγματα περιπλέχτηκαν ακόμα περισσότερο καθώς οι ερωτήσεις από τους ανθρώπους της «Αγίας» έδιναν και έπαιρναν και ήταν λογικό αφού πλέον πολύ συγκεκριμένοι άνθρωποι επισκέπτονται το ίδρυμά της. Επίσης επισκεφτήκαμε και το στρατηγείο της Αθανασίας Κρικέτου στο Αιγάλεω, μάταια όμως, καθώς όσες φορές και αν χτυπήσαμε το κουδούνι δεν μας απάντησε κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί είναι το... πρόωρο βάψιμο; Tί σχέση έχει με τη βουλή των εφήβων; Οι απαντήσεις, ως συνήθως, στο www.vapsomalliades.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί το χειμώνα ο Γιωργάκης φοράει ωτασπίδες;
    Για να αποφεύγει τα ρεύματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί ο Θεός έφτιαξε το Γιωργάκη;
    Για πλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μπέννυ και ο Γιωργάκης είναι βόλτα με το αυτοκίνητο και λέει ο Μπέννυ :
    - Βγες ρε Γιωργάκη να δεις αν ανάβει το φλάς.
    Βγαίνει o Γιωργάκης και του λέει:
    - Ναι, οχι, ναι, οχι, ναι, όχι, ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάει ο Γιωργάκης στη Βιβλιοθήκη και λέει:
    - Δανείστηκα ένα βιβλίο την προηγούμενη βδομάδα, αλλά ήταν το πιο βαρετό βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ. Δεν είχε καθόλου υπόθεση, αλλά είχε υπερβολικά πολλούς χαρακτήρες.
    - Ώστε εσύ είχες πάρει βρε παπάρα τον τηλεφωνικό κατάλογο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί ο Γιωργάκης δεν μπορεί να φάει μπανάνες;
    Γιατί δεν βρίσκει το φερμουάρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε ηλήθιε, για να μην πω τίποτα χειρότερο. Από χθές ζητάει το ΠΑΣΟΚ να γίνουν ταυτόχρονα και τα δύο. Και σήμερα βγαίνεις και γράφεις οτι τρέχουν και δεν φτάνουν. Εσείς τρέχετε και δεν φτάνετε γιατί σας έχει παρει ο υπνος κοιμησμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΟΤΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΤΙ 2 ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΨΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΒΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ. Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΡΓΗΣΕ ΟΧΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ . ΦΑΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ , ΚΛΕΨΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ . ΔΕΝ ΘΑ Γ@ΜΗΣΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΖΩΑ . ΠΕΦΤΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δούλεψαν και παραδούλεψαν μεγάλε. Ανάγκασαν με τη χθεσινή τους αντίδραση την κυβέρνηση να κάνει ακόμη μία γκάφα, προτείνοντας Εξεταστική Επιτροπή, αυτό που απέρριπτε η κυβέρνηση μετά βδελυγμίας μέχρι τώρα! Και μετά προχώρησαν σε κίνηση-ματ με την πρόταση για Προανακριτική. Το δίλημμα είναι απλό: προανακριτική για σύντομη διαδικασία, καταλογισμό ευθυνών και να προλάβουμε τις εκλογές ή μακρόσυρτη εξεταστική για παραγραφή μέσω εκλογών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου δε ζήτησε σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής και για το σκάνδαλο της SIEMENS????






    Γιατί ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου δε ζήτησε σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής και για το σκάνδαλο της SIEMENS????







    Γιατί ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου δε ζήτησε σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής και για το σκάνδαλο της SIEMENS????







    Γιατί ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου δε ζήτησε σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής και για το σκάνδαλο της SIEMENS????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μην γραφετε ρε παιδια παπαριες, αλλο η εξεταστικη επιτροπη και αλλο η προανακριτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάνετε΄λάθος σε αυτό. Προανακριτική επιτροπή δε ζητάς όποτε θέλεις και για ό,τι θέλεις. Πρέπει πρώτα να διαπιστωθούν ποινικές ευθύνες μελών της κυβέρνησης. και αυτό έγινε μόλις χτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ante xypnate sto pasok!!
    kala lene oti kapoioi gyro apo to Giorgo prepei na fygoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. σπαει η ομερτα... καταρεει ο καραμανλη και το παραεξουσιαστικο του κεντρο.. η ΝΔ θα γινει 1000 κομματια...
    Ξανα Δεξια σε 100 χρονια στην ελλαδα...
    ουστ κοπροσκυλα στον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ...ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ti meta th nd re tagaria. edw kai poso kairo zhtaei na erthei to thema sth voulh. 3 laloun kai 2 xoreuoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι λές ρε; Το ΠΑΣΟΚ είχε πει από χθες ότι θα καταθέσει αίτηση για προανακριτική! Και τρέξαν οι άλλοι πρωί-πρωί να πουλήσουν επικοινωνιλίκι ...

    Το ότι βιάζονται ασυστόλως οι θεσμοί απο την χούντα του Καραμανλή και το ότι κάνουν όργια με την δημόσια περιουσία οι λωποδύτες τα κάνουμε γαργάρα ;

    Αγώνας δρόμου είναι; Ή πολιτικός αγώνας; Γιατί η ΝΔούλα σέρνεται πίσω από το ΠΑΣΟΚ από την παραίτηση Βουλγαράκη μέχρι την εξεταστική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σιγα τωρα..
    Λες και δεν το ξερουμε!!

    Η Νεα Δημοκρατια (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο) εκανε την μαλακια της ζωης της..

    Δεν επανεφερε την θανατικη ποινη και το θανατο δια απαγχονισμου ..

    Καμποσοι πασοκοσκυλαιοι (που πριν κρυβοντουσαν σαν ποντικια,και τωρα ξεμυτισαν!!) ,θα ειχαν κρεμασθει..

    Και τα σιχαμενα κουφαρια τους θα κρεμονταν ακομα σε καμμια χωματερη...

    Υ.Γ.
    Και οσον αφορα τα πουστακια "bloopers",αφηστε τα .
    Μην δινετε σημασια,τα εχω αφησει αγαμητα καμποσο και εχουνε λυσσαξει..
    Να τα λυπειστε,ΟΚ.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλή η προσπάθεια αντιστροφής της πραγματικότητας αλλά το παραμύθι δεν έχει δράκο.
    ΑΠΟ ΧΘΕΣ έχει ανακοινώσει το ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΚΑΤΆΘΕΣΗ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η εξεταστική επιτροπή είναι το κόλπο της ΝΔ για να παραγραφούν οι ευθύνες των υπουργών της.

    Ο Καραμανλής και ο Ρουσόπουλος ξέρουν πολύ καλά ότι μόνο η προανακριτική επιτροπή εμποδίζει την παραγραφή ευθυνών Υπουργών ακόμα και αν μεσολαβήσουν εκλογές.

    Ξέρουν επίσης ότι μόνο στην προανακριτική επιτροπή έρχεται υποχρεωτικά ο φάκελος με τις καταθέσεις στους εισαγγελείς, ενώ η εξεταστική ξεκινά από μηδενική βάση.

    Γι' αυτό επιλέγουν την εξεταστική. Για να κερδίσουν χρόνο και κυρίως για να μεσολαβήσουν έκτακτες εκλογές και να παραγραφούν οι ευθύνες τους.

    Το μόνο κόμμα που ζητά επίσημα προανακριτική είναι το ΠΑΣΟΚ.

    Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Κωστάκης Ακαταλληλότερος μπαίνει σε ένα κατάστημα:
    - "Γεια σας, έχετε σημαίες", ρωτάει την υπάλληλο.
    - "Βεβαίως, Πρόεδρε, στο κατάστημά μας έχουμε ότι σημαία θέλετε..."
    - "Μια ελληνική σημαία θα ήθελα... Σε τι χρώμα βγαίνει;"
    - "Μα φυσικά σε γαλάζιο και άσπρο!"
    - "Ωραία, δώστε μου τότε μια... γαλάζια!"
    *********************************************


    Στο γκισέ της Ολυμπιακής ο Κωστάκης Ακαταλληλότερος ρωτάει την υπάλληλο:
    "Πόση ώρα είναι η πτήση Αθήνα - Σιγκαπούρη;"
    Η απασχολημένη υπάλληλος απαντάει: "Δύο λεπτά παρακαλώ".
    Και ο Κωστάκης Ακαταλληλότερος : "Ωραία, ευχαριστώ πολύ"!!!
    **********************************************

    -Πώς ξέρεις ότι ένα fax έχει σταλεί από το Κωστάκη Ακαταλληλότερο;

    -Έχει γραμματόσημο.

    ***********************************************

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. παρακαλω,ΔΕΝ αντεχουμε αλλο παρακρατος,αλλη παραπληροφορηση,αλλο εμπαιγμο,αλλη αλητεια.Το ΠΑΣΟΚ απο χθες 14.10.08 μιλησε για προανακριτικη επιτροπη,για εξεταστικη μιλουσε απο το καλοκαιρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. παρακαλω,ΔΕΝ αντεχουμε αλλο παρακρατος,αλλη παραπληροφορηση,αλλο εμπαιγμο,αλλη αλητεια.Το ΠΑΣΟΚ απο χθες 14.10.08 μιλησε για προανακριτικη επιτροπη,για εξεταστικη μιλουσε απο το καλοκαιρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. BRE MALAKA TO PASOK EXEI APO PERISI POY FONAZEI GIA EKSETASTIKI KE PROAANAKRITIKI; H KOLODEKSIA ANAGKASTIKE NA ZHTHSEI META APO OSA EGINAN :GIATI PAS NA TA ANTISTREPSIS :ALHTHIA TOSO ZOON EISAI:ALLA TI PERIMENIS OLOI OI DEKSIOI ZOA EINAI MIDENOS EKSEROYMENOY KAI TOY ARXIGOY;TORA THA FATE KALA ;OI DIMOKRATIKOI POLHTES THA SAS GAMISOY STIS EKLOGES THA SAS STILOYN STON AGIRISTO KATHIKIA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΣΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΓΑΤΕ ΠΩς Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ....ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΧ... ΚΤΛ ΚΤΛ , ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ "ΓΙΩΡΓΑΚΗ" ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ,ΝΑ ΠΑΛΟΥΚΩΝΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ''ΗΓΕΤΗ'' ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...
    ΕΜΕΛΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ ΠΙΣΩ ..ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΞΑΝΑ ΔΕΞΙΑ ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ...ΔΩΣΕ ΞΑΝΑ ΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τους προκατέλαβαν και θα έρθουν δεύτεροι πάλι οι Πασόκοι! Αλλά κανείς τους δεν μιλάει για διαχωρισμό από το κράτος, για οριστική κατάργηση των χρυσόβουλων και τουρκόχαρτων, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βλάψουν τον αντίπαλο. Δεν κάνουν πολιτική, αλλά παραπολιτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. eiste apla ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΤΗΕ REDS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. το πασοκ άργησε να καταθέσει για δύο λόγους:

    πρώτον....

    γιατί μέτραγε τις άλλες καταθέσεις του στην Ελβετία (Τσουκάτος-Μίζενς, Άκης "Ο μπαταριστός υποβρύχιος", Λαλιώτης ο "Μπόμπολα πάρτα όλα", Γιάννος ο "μετοχολάγνος" κλπ λαμόγια

    και δεύτερον...

    γιατί το χαζό αμερικανάκι την έφερνε με το ποδήλατο (αυτό από το οποίο έπεσε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ........ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ...ΔΩΣΕ ΞΑΝΑ ΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ....

    KANE TO KARTEL ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σύμφωνα με την εφημερίδα Το Βήμα, οι διαφορές της Εξεταστικής από την Προανακριτική Επιτροπή είναι μεγάλες και πολιτικά ουσιώδεις:

    Πρώτον: Η απόφαση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής λαμβάνεται από την Ολομέλεια της Βουλής με φανερή ψηφοφορία και από την πλειοψηφία των παρόντων, αρκεί τα «ναι» των βουλευτών να μην είναι λιγότερα από 120. Αντιθέτως, για τη συγκρότηση Προανακριτικής απαιτείται μεν η έγκρισή της από αυξημένη πλειοψηφία τουλάχιστον 151 βουλευτών, προβλέπεται όμως η διεξαγωγή μυστικής ψηφοφορίας, η οποία δίνει την ευχέρεια στους βουλευτές να εκφραστούν χωρίς τους περιορισμούς της κομματικής πειθαρχίας.

    Δεύτερον: Η έρευνα της Εξεταστικής Επιτροπής αφορά γενικά τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ η Προανακριτική προϋποθέτει τη διατύπωση πρότασης κατηγορίας κατά συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων (υπουργών ή υφυπουργών), γεγονός που επηρεάζει τον χρόνο ολοκλήρωσης των εργασιών της Επιτροπής που θα συσταθεί.

    Τρίτον: Η Προανακριτική Επιτροπή είναι η μόνη που μπορεί να αποτρέψει την παραγραφή τυχόν ευθυνών που θα διαπιστωθούν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, αφού είναι η μόνη αρμόδια να εισηγηθεί την παραπομπή κυβερνητικών στελεχών σε δίκη με βάση τη νομοθεσία περί ευθύνης υπουργών. Στο σχετικό άρθρο του Συντάγματος (86) προβλέπεται ότι το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής, η οποία- επίσης με μυστική ψηφοφορία και με αυξημένη πλειοψηφία- αποφασίζει τυχόν παραπομπή στο Ειδικό Δικαστήριο, κάτι που εφόσον δεν γίνει ως το τέλος της τρέχουσας κοινοβουλευτικής συνόδου που θα διαρκέσει ως τον προσεχή Σεπτέμβριο, απαλλάσσει από κάθε ευθύνη όσους διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης κατά την περίοδο 2004-2007.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιατί ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου δε ζήτησε σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής ΚΑΙ για το σκάνδαλο της SIEMENS????






    Γιατί ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου δε ζήτησε σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής ΚΑΙ για το σκάνδαλο της SIEMENS????







    Γιατί ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου δε ζήτησε σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής ΚΑΙ για το σκάνδαλο της SIEMENS????







    Γιατί ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου δε ζήτησε σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής ΚΑΙ για το σκάνδαλο της SIEMENS????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οι κλέφτες έχουν πάρει τον κατήφορο, δεν μπορούν να ελέγξουν καμία εξέλικη πλέον κι εσύ μιλάς περί καθυστερήσεων και άλλων τέτοιων μαλακιών; Δεν καταλάβατε ακόμη ρε ξεφωνημένοι δεξιοί ότι ο κόσμος σας πήρε είδηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΣΤΟΝ 429 ΑΠΟ 422...
    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΑΔΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ε?????
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΛΝΗΣ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ....ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ...Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΕΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΑΘΕ Ο Γ.ΛΟΥΛΗΣ...ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟ ""ΔΙΚΤΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ""
    Ο ΔΕΙΝΟΣ ΡΗΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ...ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΘΕΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. tzon, skatopousta, pali ksemytises re piswglenth? geloio upokeimeno, sixma ths koinwnias, parathmene ap'olous, mpastarde, apovlhte.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ !!!! Αν θέλουν την ΚΑΘΑΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ας πρότειναν ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ που είναι 12 μελές όργανο στο οποίο μετέχουν Βουλευτές απο όλα τα κόμματα, έχει αρμοδιότητα ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Πρωτοδικών, υποβάλει ΠΟΡΙΣΜΑ στον Πρόεδρο της Βουλής, μπορεί να ζητήσει ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, και τελικά να ζητήσει τη συγκρότηση ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ . Για τη σύσταση της ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ αποφασίζει η Βουλή ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ και αυτό είναι που φοβούνται και ΤΡΕΜΟΥΝ στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ των ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν περίμενα από το Blog αυτό, τέτοιον τίτλο άρθρου, νομίζω με τέτοιες ενέργειες χαλά την φήμη του. Δεν νομίζω να υπάρχει στην Ελλάδα άνθρωπος που να μην ξέρει ποιός έκανε πρώτος πρόταση και για ποιό πράγμα. Το τι ώρα την κατέθεσε ο καθένας είναι άλλο θέμα. Άλλος μπορεί να καταθέσει κάτι πρόχειρο πάνω σε πανικό μέσα σε ένα λεπτό, και άλλος κάτι μετά από σκέψη και ετοιμασία για το οποίο χρειάζεται χρόνος. Είναι σαν τον χαρακτηρισμό της έκτασης ως προστατευόμενης για πρώτη φορά (αλλά με την προυπόθεση ότι η πρώτη φορά πριν 12 χρόνια θα είχε ξεχαστεί)...Κρίμα για το blog...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου δε ζήτησε σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής ΚΑΙ για το σκάνδαλο της SIEMENS


    επειδή υπάρχει ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ του Θόδωρου Τσουκάτου (της Siemens και της Πόπης) ότι μετέφερε 1 εκ. μίζα στο πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 6:15 O ΓΑΠ ειπε ολα στο φως, Ο.....αλης ολα στο σκοταδι,ετσι απλα.THE REDS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΟΙΑ ΑΝΑΚΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΒΡΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΑΓΟΥΜΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΩΝ GOLDEN BOYS...THE GAME ONER ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση