GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο 3,23 %‏ με την αναγωγή η διαφορά!

27 σχόλια

  1. Κρίνουμε σκόπιμο πως πρέπει να διαμαρτηρηθούμε καθώς για άλλη μια φορά δεν αναρτάται στο μπλόκ η είδηση η οποία αποστείλαμε η οποία ξεσκεπάζει το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι γίνεται λογοκρισία στο μπλόκ για αυτό περιμένουμε πως τελικά θα αναρτήσετε κύριοι την είδηση την οποία σας αποστείλαμε και έτσι ακριβώς όπως σας την αποστείλαμε χωρίς παραποίηση των όσων περιέχονται σε αυτή!Επιτέλους οι Έλληνες πρέπει να αρχίσουν να μαθαίνουν τί πρεσβέβει το συγκεκριμένο κόμμα το οποίο το ψηφίζουν δυστηχώς ως εναλακτική λύση ή αντίδραση!Έλληνες αφυπνισθείτε επιτέλους!Αν δεν αναρτηθεί η είδηση θα συνεχίσουμε να στέλνουμε σχόλια μέχρι να αναρτηθεί!Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!

    ..((Λ))..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αξεπέραστη σαχλαμάρα της κυβέρνησης του Κ. Καραμανλή είναι, ως γνωστόν, τα όσα περί «μεταρρυθμίσεων» εκστομίζουν κάθε τόσο, αποδεικνύοντας έτσι ότι στερούνται της ικανότητας να διαχωρίσουν το σοβαρό από το γελοίο. Ωστόσο, στα ίδια επίπεδα γελοιότητας κυμαίνεται και η συχνότατα και για κάθε θέμα επαναλαμβανόμενη διαβεβαίωση ότι «έχουμε πλήρες και λεπτομερές σχέδιο».
    Εδώ και μέρες την ακούμε και για την υπόθεση της οικονομικής κρίσης και τον τρόπο αντιμετώπισής της. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν τη διαπιστώνουμε. Και ούτε και στο μέλλον πρόκειται να τη διαπιστώσουμε. Πολλά μπορούν να συμβούν στη ζωή αλλά να διαπιστωθεί κάτι που δεν υπάρχει ανήκει στη σφαίρα των θαυμάτων και για τη Νέα Δημοκρατία τα θαύματα εξαντλήθηκαν όταν ο ελληνικός λαός πήρε στα σοβαρά -και μάλιστα δύο φορές- τον Κ. Καραμανλή και του εμπιστεύτηκε τη διακυβέρνηση της χώρας.
    Πόσο γελοία είναι η διαβεβαίωση αποδείχθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή που την ξεστόμισε ο Κ. Καραμανλής. Ηταν η ώρα που όλοι ανά την υφήλιο κοίταζαν να δουν απεγνωσμένα τι μπορούν να κάνουν και στην Ελλάδα ο Κ. Καραμανλής διακήρυττε ότι όλα τα είχε σκεφτεί και όλα τα είχε μελετήσει. Κι αυτή ήταν μόνο η αρχή. Γιατί έκτοτε η γελοιότητα αποδεικνύεται καθημερινά.
    Ηδη έχουμε περάσει τις δύο βδομάδες από τότε που ξέσπασε η κρίση και το μόνο που έχουν κάνει ως τώρα οι κυβερνώντες είναι να προβλέψουν εκείνα τα 28 δισ. για τις τράπεζες, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει καταλάβει κανείς γιατί τα δίνουν, σε ποιους τα δίνουν και με ποιον τρόπο θα ωφεληθεί από το μέτρο αυτό και κάποιος άλλος εκτός από τις ίδιες τις τράπεζες. Περί αυτού δεν αναφέρει τίποτα το «πλήρες και λεπτομερές σχέδιο»;
    Tην ευρηματικότητά τους είναι προφανές ότι αλλού την έχουν εξαντλήσει. Στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, στα ομόλογα, στη Siemens. Εκεί σίγουρα είχαν σχέδιο. Λεπτομερέστατο.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ 155 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να φύγουν τα ήμερα να έρθουν τα άγρια, έτσι;
    Δεν γαμιέστε να ασπρίσετε, αρχίδια Καψαμπέληδες και μουνόπανα Παπαγιάννηδες που θα φέρουμε τον Αμερικάνο να μας κυβερνήσει;
    Και να δίνει όλες τις δουλειές στο Μπόμπολα,με το αζημείωτο βέβαια και να περνάνε όλοι καλά.
    Το ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ είναι ότι είναι ΤΟΣΟ ΒΛΗΜΑ ο αντιπρόσωπος των Αμερικάνων στην Ελλάδα που άκόμη και να μην θέλαμε τον Καραμανλή, τον πανύβλακα τον Παπαντρέου δεν θα τον ψήφιζαν ούτε οι μάντρες.
    Βγάλτε όσο θέλετε το γκάλοπ μαιμού.
    Θα τα πούμε στις κάλπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9:15 απειλείς με κάλπες???
    Εδώ πέφτει και ΤΟ ΓΕΛΙΟ χωρίς υπερβολή.
    Τ-Ο Γ-Ε-Λ-Ι-Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 34 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ:

    1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αναξιοπιστία» του (άλλα λέω σήμερα, άλλα αύριο)
    2.Τον Αμερικανό «φιλέλληνα» γιό του, που ούτε να διαβάσει Ελληνικά δεν μπορεί
    3.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα, που δίνει ακόμη και για διαζύγια για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    4.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    5.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    6.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    7.Τη δέσμευση της Ελλάδας από τον ιδρυτή στους απέναντι, να μην εξορύξει τα πετρέλαια του Αιγαίου, που θα μας έκαναν ενεργειακά ανεξάρτητους και την οικονομία από τις καλύτερες στην Ευρώπη
    8.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    9. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    10.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    11.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    12.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    13.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό)
    14.Τον εκλογομάγειρα Κουτσόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε και «σωστούς» νόμους
    15.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή)
    16.Το μιζαδόρο Σκαλιώτη και την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    17.Τον Τσουρή με την Πατσαβούρα του, που στήριζε για δεκαετίες το άθλιο καθεστώς, μπας κα του δώσουν κανένα κοκκαλάκι οι Λαμπρακο-μπομπολαίοι
    18.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    19.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    20.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    21.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    22.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    23.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    24.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    25.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    26.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    27.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    28.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    29. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    30.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.
    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο φλάς κάτι θα ξέρει που λέει όσο πιό βαθειά τόσο πιό καλά!
    Με τόσες πούστρες στην Κεντρική Επιτροπή του πασόκ, μάλλον ομαδική παρτούζα κάνουν για να φτιάχνονται και να φανατίζονται.
    Γρηγοράκη Βαλλιανάτο και Τακούλη Ζαχαράτο, πάρτε ένα ΜΠΛΕ βαρβάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα τα πούμε στις κάλπες!

    31 Οκτώβριος 2008 9:15 πμ

    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!!!!!!ΡΟΥΦΑ ΤΩΡΑ!!!!ΜΟΝΟ ΡΟΥΦΑ ΔΕΞΙΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φασιστόμουτρο 9:15, 10:27, 10:30 τον δρακουμέλ τον διάβασες που είπε οτι η καλύτερη λύση αυτή την στιγμή για τον τόπο είναι μιά ισχυρή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ?
    Ποιός? Ο δρακουμέλ που κυνηγούσε κάποτε τον Αντρέα να τον βάλει φυλακή σε τέτοιο κατάντημα σας έχει φέρει σήμερα ο πισωγλέντης σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΣΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΑΝΟΛΕΘΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .

    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ .

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aληθεύει ότι ο γνωστός Αδαμόπουλος (θυμάστε τις χειροπέδες;) που έκρυβε το καρτέλ γάλακτος του πρασινοφρουρού Δασκαλόπουλου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού βρήκε τώρα δουλειά στο ίδρυμα ΙΣΤΑΜΕ του Παπαντρέου;
    Πρέπει να πληρωθεί το παιδί, τέτοιο ταλέντο δεν μπορεί να μείνει άνεργος.
    Ωραίους ελεγκτές βρήκες Καραμανλή να ελέγχουν την ακρίβεια, κοιμάσαι με τα τσαρούχια και πληρώνεις και ξενοδοχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 31 Οκτώβριος 2008 10:40 πμ

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΣ; ΠΑΣ ΚΑΛΑ; ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΑΠΛΩΣ ΦΤΑΙ ΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΙΑ; ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΕΛΑ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΤΕ ΗΛΙΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ποιος τις φτιαχνει αυτες τις δημοσκοπησεις ρε αρχιδια?Η κεντρικη επιτροπη ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ποιος τις φτιαχνει αυτες τις δημοσκοπησεις ρε αρχιδια?Η κεντρικη επιτροπη ΠΑΣΟΚ?

    31 Οκτώβριος 2008 11:35 πμ

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟ-ΠΡΟ-ΠΡΟ...ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΕΙΤΟ Ο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΡΕ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗ?ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟ-ΠΡΟ-ΠΡΟ...ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΕΙΤΟ Ο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΡΕ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗ?ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ?

    31 Οκτώβριος 2008 12:08 μμ

    Οι Κοντομηνάδες, Μπόμπολες, Κυριακού είδαν τώρα οτι τους έσφιξε ο Καραμανλής τον κώλο που τους παραπέμπει να δικαστούν για τα κακουργήματα τους. Έτσι βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία να ρίξουν τα βαριά όπλα να τον αντιμετωπίσουν τις δημοσκοπήσεις με τάχατες προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ δέν θέλει και πολύ νιονιό πρασινοφρουρέ να το καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. dr koutsoukon
    pasok 5% mprosta!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΡΩΝΕΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ "ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ".
    5,5% Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ!!!!
    ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΤΣΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ" ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΕΦΗΥΡΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ "ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ" ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ 0,5. ΕΦΗΥΡΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΚΑΝΕΝΑ".
    ΚΥΡΙΟΙ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ" ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ-ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ!!
    Η ΒΑΣΤΙΛΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΑ "ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ". ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!! ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ "ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ "ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ" ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ!!!!
    ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΜΜΑΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ "ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ".
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΚΗΣΕ.
    ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΕΡΓΑΤΕΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΔΙΑΝΟΥΜΕΝΟΙ, ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ "ΤΡΙΤΟΥΣ" ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΞΙΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ.
    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.
    ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!
    Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΡΩΝΕΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ "ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ".
    5,5% Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ!!!!
    ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΤΣΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ" ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΕΦΗΥΡΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ "ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ" ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ 0,5. ΕΦΗΥΡΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΚΑΝΕΝΑ".
    ΚΥΡΙΟΙ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ" ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ-ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ!!
    Η ΒΑΣΤΙΛΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΑ "ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ". ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!! ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ "ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ "ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ" ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ!!!!
    ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΜΜΑΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ "ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ".
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΚΗΣΕ.
    ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΕΡΓΑΤΕΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΔΙΑΝΟΥΜΕΝΟΙ, ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ "ΤΡΙΤΟΥΣ" ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΞΙΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ.
    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.
    ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!
    Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δρ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ:Η διαφορά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι 5,5% υπέρ ...

    Δρ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ:Η διαφορά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι 5,5% υπέρ του ΠΑΣΟΚ!

    Η ΒΑΣΤΙΛΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ...
    xanthi.pblogs.gr/2008/09/dr-anastasios-koytsoykos-h-diafora-pasok-kai-nd-einai-5-5-yper-t.html -

    το πασοκ θα κερδισει στισ εκλογες με 52%!!!!!
    ττο απσοκ θα εχει 162 βουλευτες!!
    και ο δρ θα εκλεγει βουλευτης και θα γινει υφυπουργος μετα υπουργος
    και οταν γεραασει ο Γιωργος και ο Βαγγελης θα παρει το κομμα γιατι το αξιζει!!

    ο δρ Κουτσουκος ο τρισσεγγονος απογονος των ατρομητων πυρπολητων των ψααρων πυρπολησε πρωτος την ΝΔ (ΝαυαρχιΔα) του καρα - μαν -αλη!!

    πασπιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κρίμα που δεν είναι οι σοσιαληστές κυβέρνηση να αντιμετωπίσουν την παγκόσμια κρίση!
    O Μπραβο-γκιόργκο ξέρει τί κάνει, αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον κλέφτη του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.
    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος αλλά δεν ξέρει να χωρίσει δυό γαιδάρων άχυρα.
    Η Λούκα θα μειώσει τη φοροδιαφυγή, θα αυξήσει τις συντάξεις, θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια και θα μειώσει το δημόσιο χρέος.
    Γιώργο μου η συνταγή σου για να τα πετύχεις όλα αυτά ακούγεται τρομερή περίπτωση, σχεδόν ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ.
    Τέτοιο ΟΥΦΟ που είσαι τέτοιες παλαβωμάρες λές!
    Ούφ, ευτυχώς ξύπνησα, εφιάλτης ήταν και πέρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγω θα πω κάτι άλλο.
    Αν και είμαι δεξιός εδώ και πολλά χρόνια εν τούτοις αγαπητοί σύντροφοι ΔΕΝ θα ξαναψηφίσω ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    Το δούλεμα πυ έχουμε φάει οι Έλληνες απο τον καραμανλή δεν το έχουμε φάει απο κανένα.

    Τι έλεγε ο καραμανλής το 2003???
    Έλεγε:
    "Το βρωμερό ΠΑ.ΣΟ.Κ. που εκμεταλεύεται τους συμβασιούχους και τους έχει ομήρους.
    Εμείς θα καταργήσουμε τους συμνβασιούχους, θα κανουμε προσλήψεις και θα καλύψουμε όσο μπορούμε τα κενα....

    ΤΙ έκανε ο καραμανλής:

    ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    Αντι να καταργήσει τους συμβασιούχους τους πολλαπλασίασε επι 1000.
    Προσλήψεις κάνουν 10 άτομα τον χρόνο και συμβάσεις 200.000 το μήνα!!!!

    Eίπε ο Καραμανλής ότι θα εξαλείψει την μαύρη ερgασία με τα stage.
    TI EKANE???
    όχι μονο δεν σταμάτησε την μαύρη εργασία αλλα την επέκτεινε κι όλας.
    Κλέψανε δημόσιο χρήμα, φαγανε φιλέτα της Ελλάδος δίνοντας τα στον Εφραίμ, Τα κωλοπαίδια των υπουργών έχουν διοριστεί σε θέσεις με παχυλόταες αμοιβές ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ ενώ οι υπόλοιποι μούλοι Έλληνες πρέπει να περάσουν απο τον ΑΣΕΠ.

    Δυστυχώς οι νταβατζήδες του Μπαϊρακτάρη δν ειναι μόνο οι επιχειρηματίες....
    Είναι και η Κυβέρνηση της ΝΔ.

    Δεν πρόκειται να τους ξαναψηφίσω.
    προτιμώ να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ παρά ΛΑΟΣ που λίγο πολύ σιγοντάρει τον Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ..((Λ))..

    31 Οκτώβριος 2008 8:27 πμ

    KAΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ξέρετε ότι στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο δεν λειτουργεί το ΕΝΑ μηχάνημα που βγάζει ακτινογραφίες και ο πρόεδρος κ. Μελάς βγήκε στην τοπική TV ΚΡΕΤΑ και κατηγορούσε τους εργαζομένους ότι κάνουν δολιοφθορές σε μηχανήματα του 1989 χωρίς να έχει ούτε καν αποχρώσεις.

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος
    ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2810-258188—2810 371079

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βρε πανύβλακα 9:15 πμ, εντάξι, ανοίκεις και εσύ στο αδελφάτο, πισωγλέντιδων, όπως ο αρχηγό σας
    και ειναι φυσιολογικό, πούστης τον πούστη αεί πελάζει!
    Αδερφούλα 9:15 πμ, γιατί σκούζεις?
    Φαίνεται σήμερα στραβά σου έκατσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ντεμέκ Δεξιοί στενόμυαλοι φανατικοί, βάλτε λίγο το μυαλό να δούλεψη και σκεφτείτε το μέλλον της παράταξης και αφήστε τις παπαριές με τα άλλα κόμματα!
    Το πρόβλημα στο άμεσο μέλλον η ΝΔ το έχει,με τον άνθρωπο που κάναμε Πρόεδρο και τι θα επακολουθήση,έτσι πως έγιναν τα πράγματα μέσα στο κόμμα!!
    Ιστορικά, τα λέγαμε κάποτε...
    και θα είμαι σκληρός πλέον και θα τα πω έξω απο τα δόντια...
    Ρωτήστε την Κα Σιάπικα, στην ΕΡΤ3να σας πει για τον βλάκα πισωγλέντη Μπουχέσα, πως γαμιόταν με τον πρώην άνδρα της, τον χρυσοχόο Βιλδηρίδη, στην Βίλλα του, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής και μετά μιλάτε, για τον Ακαταλληλότερο μη άνδρα πισωγλέντη!!
    Μετά ρωτήστε τον Γκόμενο,πρώην και νυν(μεγάλο επιχειρηματικό παράγοντα της Θεσ/νίκης),πως πασάρισαν την Γκόλφω στον Ακαταλληλότερο, για να φανεί, ανδροπρεπείς οικογενειάρχης(Ξέρει ο Ζαχόπουός, αλλά πολύ καλά και ο Ρουσοπουλος)!
    Άντε δεξιοί αδελφο-μάγκες, είστε συνυπεύθυνοι γι'αυτόν που στηρίζετε και γράφετε όλες τις παπαριές εδώ, άντε ρωτήστε και ψάξτε!!
    **Υποσημείωση:
    Όλα αυτά τα ξέρει ο Μεγάλος Μητσοτάκης, από την εποχή που ήταν πρόεδρος του Αρείου Πάγου ο Κόκκινος,του έδωσε την Δικογραφία την Κας Σιάπικα με όλο το υλικό, όταν έκανε μήνυση τον άνδρα της και φυσικά με τα Ντοκουμέντα του Μπουχέσα, όπου η εισαγγελία Θεσ/νίκης,λόγω Γέρου καραμανλη,την είχε βάλει άρων άρων στο αρχείο!!
    Έτσι ο Μητσό τον έχει δεμένο τον Μπουχέσα από όλες τις Μπάντες!!
    Μην εκπλήσσεστε να δείτε το σενάριο τύπου Σημίτη, να επαναλαμβάνεται, με Μπουχέσα Ντόρας!
    Αυτά από μέσα από την ΝΔ!
    Δεν με ενδιαφέρουν οι Πασόκοι και το ΠΑΣΟΚ, ο χώρος μας που χτυπάει διάλυση! Δεν βλέπετε τι γίνεται στις ΝΟΔΕ???
    Αυτά κάποτε κάποιοι ρομαντικοί μέσα στο κόμμα τα είχαμε προβλέψει, όμως ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι και γραφικοί της παράταξης!!
    Γιατί, τότε ο Καραμανλής?? Τι Ιστορία είχε, εκτός από το όνομα??
    Γιατί όχι διαδικασίες, να βρεθεί ένας γνήσιος ηγέτης της παράταξης μέσα από δημοκρατικές πραγματικές διαδικασίες και όχι σικέ, ώστε να μην έχουμε ονομαστικούς εγκάθετους και εμείς να παριστάνουμε μόνο τους χειροκροτητές??
    Δεν βλέπετε πως καταντήσαμε το κόμμα?? Αν είχαμε πραγματικές διαδικασίες, θα χωρούσαν τώρα Ρουσόπουλοι? Εμείς φταίμε!!
    Μετά μας φταίνε οι άλλοι και τρώμε τις σάρκες μας, που μου θυμίζουν κομμουνιστικά καθεστώτα,εχθροί του κόμματος, αντάρτες που θέλουν να ρίξουν την Κυβέρνηση και ένα κάρο παπαριές(οι περισσότεροι γνήσια τέκνα της παράταξης).Αλλά έχουμε γεμίσει ένα λόχο Σώγαμπρους, που πιασανε τις καρέκλες και επικαλούνται τον μπαμπούλα Πασοκ!
    Ε όχι, φτάνει πια! Να πάρουμε το κόμμα στα χέρια μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .

    ΝΑ ΚΑΤΑΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΛΗ Η ΜΠΟΧΑ .

    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση