GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

28 δις στις Τράπεζες ή 20.000 νέα σχολεία;

. . Επειδή τις τελευταίες μέρες γίνεται πολύ λόγος για τα 28 δις στις τράπεζες θυμήθηκα την ομιλία του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών ...

. .
Επειδή τις τελευταίες μέρες γίνεται πολύ λόγος για τα 28 δις στις τράπεζες θυμήθηκα την ομιλία του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κ. Χατζηδάκη στη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στις 26 Σεπτεμβρίου 2008 όπου είχε δηλώσει:
"Η Ολυμπιακή έχει συσσωρευμένα χρέη 2,6 δις Εάν δεν υπήρχαν τα χρέη της Ολυμπιακής, θα μπορούσαμε με τα χρήματα αυτά να έχουμε φτιάξει πάνω από 2.000 6/θέσια σχολεία σε όλη την Ελλάδα. Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε πάνω από 50 μεγάλα Νομαρχιακά Νοσοκομεία. Θα μπορούσαμε να τριπλασιάσουμε σχεδόν τα κονδύλια που δόθηκαν το 2008, για να καλυφθεί η αύξηση των συντάξεων του ΟΓΑ, του ΕΚΑΣ, του Επιδόματος Ανεργίας και η χρηματοδότηση του Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής!"
Εγώ κάνω την απλή σκέψη: Εάν δεν χρηματοδοτήσει το κράτος τις τράπεζες με 28 δις με τα χρήματα αυτά Θα μπορούσαμε να έχουμε φτιάξει πάνω από 20.000 6/θέσια σχολεία σε όλη την Ελλάδα. Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε πάνω από 500 μεγάλα Νομαρχιακά Νοσοκομεία. Θα μπορούσαμε να τριανταπλασιάσουμε σχεδόν τα κονδύλια που δόθηκαν το 2008, για να καλυφθεί η αύξηση των συντάξεων του ΟΓΑ, του ΕΚΑΣ, του Επιδόματος Ανεργίας και η χρηματοδότηση του Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής! Θα περίσσευαν και 2 δις για διάφορες αμοιβές.
Με την ευκολία και τις σύντομες διαδικασίες που διοχετεύονται στις τράπεζες 28 δις και έχοντας εξοικονομήσει τα χρήματα από το κλείσιμο της Ολυμπιακής περιμένω να δω τα εγκαίνια των νέων σχολείων και Νοσοκομείων.
R/A
------------

24 σχόλια

  1. Δεν πάνα λέμε,θα τα δανείσουν στις τράπεζες για να μας ξαναδανείσουν εμάς και να μας ξαναπάρουν ότι έχουμε και δεν έχουμε φτιάξει έως τότε,οπότε να τα ξαναφάνε κάποιοι μεγάλοι και να τους ξαναδανείσουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙαβάζω κάποια σχόλια που είναι είτε αφελή είτε σκόπιμα για Ολυμπιακή, Τράπεζες και σχολεία.

    Επειδή η αφέλεια είναι μερικές φορές επικίνδυνη θυμίσω ότι χωρίς την Ολυμπιακή απλά δεν θα έχουμε μία ακόμα αεροπορική εταιρία, όσοι ταξιδεύουμε αεροπορικώς.

    Χωρίς τις τράπεζες που θυμίζω πως τα δικά μας λεφτά έχουν κατατεθημένα, τους δικούς μας μισθούς χειρίζονται, τις δικές μας καταθέσεις τοκίζουν και τα δικά μας δάνεια χρηματοδοτούν δεν θα μπορούμε να κάνουμε βήμα.

    Και αυτό φαίνεται με ένα πολύ απλό μάτι αφού με την μη ρευστότητα των τραπεζών καταρέει η οικονομία αφού δεν υπάρχει πηγή χρηματοδότησης για επιχειρήσεις, νοικοκυριά και άλλα.

    Η Ολυμπιακή είναι μία εταιρία, από όσες υπάρχουν, που κάνει μία δουλειά και δεν την κάνει και καλά αφού μόνιμα έχει καθυστερήσεις για το παραμικρό.

    Οι τράπεζες είναι ένα εργαλείο της καθημερινότητας μας.

    Τώρα ότι πρέπει να γίνει ορθολογιστικά ο "δανεισμός τους" από το κράτος, γιατί περί αυτού πρόκειται, αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα που φυσικά δεν λύνεται στο καφενείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ.
    ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.
    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΑΝΕΚΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ;
    ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ.
    ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΕΝΩ ΣΤΑ "ΜΟΥΛΩΧΤΑ" ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ.
    Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΥΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΕΝΧΟ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ;
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σου δανείζω λεφτά για να μου δανείσεις μετά, σχολεία, φαρμακεία και τα λοιπά. Η ουσία είναι μια, λίγα λόγια, πολύ κουπί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ Μ Ε Τ Η Ν Π Α Ρ Α Ι Τ Η Σ Η Σ Α Σ.
    ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ,ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ,ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .
    Π Α Ρ Α Ι Τ Η Θ Η Τ Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΕΥΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ. ΑΡΑΓΕ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ 28 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ? ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ,(ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ) ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΘΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΝΤΩΣ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα καλα ο συμπαθητηκος αυτο παχουλος κυριος που εβγενε και ελεγε οτι το ελληνικο οικονομικο συστημα ειναι ασφαλες και οτι δεν κυνδινευουμε, τορα γιατι δινει λεφτα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Dimmy
    Συγγνώμη, εγώ είμαι λίγο αφελής και δεν καταλαβαίνω κιόλας καλά.
    Εάν έχεις μια επιχείρηση και την ρίξεις έξω, η βοήθεια - επιδότηση που θα πάρεις από το κράτος εξαρτάται από το πόσο απαραίτητη έχει κατατροπώσει να γίνει η επιχείρηση ?
    Ο ανταγωνισμός, η μη κρατική παρέμβαση, "ο καλύτερος θα επιβιώσει" και όλα τα άλλα που μας λέγανε πάνε στράφι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι 28 δις που βάζει το δημόσιο. Θα βάλει μόνο 5 καθώς τα άλλα αφορούν μόνο εγγυήσεις. Για το σύνολο αυτών θα εισπράξει πολύ καλά ποσά. Αν δεν καταρεύσει το σύστημα, θα βγάλει και λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε ντιμι δε γρικ εισαι τοσο βλακας η απλα τον παριστανεις??ακου χωρις τραπεζες δεν μπορουμε να ζησουμε..ολες αυτες οιεργατοωρες που χανονται στην δημιουργια αυλων καιφαλαιων δηλαδη ειναι χρησιμες??να σου θυμισω οτι οι τραπεζες δημιουργηθηκαν με προσχημα την φυλαξη τιμαλφων ως χρηματοφυλακια και τιποτα παραπανω και αυτος και μονο θα πρεπει να ειναι ο σκοπος τους
    αν δηλαδη ο δανεισμος ελενχοταν απο τις κυβερνησεις *που εναι και ο μοναδικος παραγων που εγκρινει την τυπωση χρηματων προς δανεισμο μολις υπογραφεται το δανειο* αποκλειστικα δεν θα λειτουργουσε??η μηπως εισαι και συ ενας υπαληλισκος του σαπιου αυτου ανωφελους σωματος της κοινονιας των αεριτζιδων???

    gaius lucillius..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ
    ΚΑΙ ΒΑΝΔΑΛΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ
    ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

    ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χωρίς τις τράπεζες που θυμίζω πως τα δικά μας λεφτά έχουν κατατεθημένα, τους δικούς μας μισθούς χειρίζονται, τις δικές μας καταθέσεις τοκίζουν και τα δικά μας δάνεια χρηματοδοτούν δεν θα μπορούμε να κάνουμε βήμα.


    τι λες ρε χαλβα? το κρατος χρηματοδοτει τα δανεια και ο πελατης χρηματοδοτει τα κερδη τις τραπεζας που πληρωνει φορους στο κρατος..παραπλανεις τον κοσμο με τις βλακειες σου,για καθε ευρω που εχει η τραπεζα δανεισμενο εχει κερδος 20/30% οσο για τους τοκους καταθεσεων μονο ανεκδοτο μπορει να χαρακτιριστουν αφου κερδος εχουν καταθεσεις ανω του 1 εκκ ευρω,που μου δινει να καταλαβω οτι ειτε δεν ξεριες πως λειτουργουν οι τραπεζες και τα χρεωγραφα δλδ χρηματα,ειτε εισαι τραπεζικος και παραπλανεις τον κοσμο

    gaius lucillius...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΞΟΥΡΑΦΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΠΑΙΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. άμα το κράτος δώσει τα λεφτά μας στις τράπεζες για να λειτουργήσουν και να μη χρεωκοπήσει το σύμπαν τ'οτε να τους πάρει τις μετοχές και να τις κρατικοποιήσει και να ρίξει τα ληστρικά και τοκογλυφικά επιτόκια.Δε μπορεί να παίρνεις τόκο 0,80 τοις εκατό το χρόνο και να πληρώνεις 20 τοις εκατό για ανάληψη μετρητών από πιστωτική κάρτα.ΟΛΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ έχει δίκιο ο αλαβάνος και η οτοε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. άντε και φτιάξαμε 20000 σχολεία, άντε και φτιάξαμε 100 νοσοκομεία και λοιπόν τι; Όπως γράφει και ο
    12:33 η αφέλεια είναι επικίνδυνη και φαίνεται ότι είναι φοφερά δύσκολο σε κάποιους να αντιληφθούν ότι το τραπεζικό σύστημα σε όλο τον κόσμο είναι αυτό που κινεί την οικονομία μιας χώρας. είναι ο βασικός κρίκος της αλυσίδας που αν σπάσει όλο το σύστημα θα διαλυθεί.
    γιαυτό αν τα κράτη δενστήριζαν τις Τράπεζες τότε αγαπητέ κύριε με τα 20000 σχολεία... φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο, γαρνιρισμένο με πολύ φτηνό λαικισμό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν κάνουν μπαμ οι τράπεζες το πολύ πολύ να τρομάξει η συμμορία Αλογοσκούφη - Καραμανλή
    Όσο για σένα που νομίζεις ότι χρειαζόμαστε τις τράπεζες είσαι βαθιά νυχτωμένος.
    Μια τράπεζα χρειαζόμαστε.
    Την Τράπεζα της Ελλάδος με διοίκηση ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και όχι ΒΑΜΠΙΡ.

    ΛΑΜΟΓΙΟ!!!
    Ε ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το πρόβλημα δεν είναι η αντιστοίχιση με κάτι αλλά τι αντάλλαγμα θα πάρει το κράτος για αυτή την μεγάλη στήριξη που θα προσφέρει στους τραπεζίτες, σε αυτούς που έχουν καταδικαστεί από ανώτατα δικαστήρια για παράνομους και καταχρηστικούς όρους, αυτούς που γδέρνουν τον Έλληνα με της χρεώσεις και τα επιτόκια τους κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λοιπόν αριστεροί και δεξιοί να πάτε να γαμηθείτε, τα κωλοσυστήματα σας τραβάνε.

    Ψόφησαν τα παλιάλογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 28 δις στις Τράπεζες ή 20.000 νέα σχολεία;

    ΛΑΘΟΣ ΔΙΛΗΜΑ.

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ή 20.000 νέα σχολεία, ΣΗΜΑΙΝΕΙ:
    ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος Ο/Η Εργατικός είπε...

    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ
    ΚΑΙ ΒΑΝΔΑΛΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ
    ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

    ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ!

    25 Οκτώβριος 2008 1:38 μμ


    μαλακα τραπεζικε εγω εχω χωραφι και το φυτευω ετσι και κανουν μπαμ οι ταπεζες θα μου φερνεις χρυσαφι για μια φρατζολα ψωμι και τα αχρηστα λεφτα της μονοπολι θα τα βαζεις στο τζακι για να ζεσταινεσαι χαχαχαχαχ ακου ρε τον μαλακα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΛΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ "ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ".

    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΟΙΣΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ?

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ .
    ΚΑΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όσοι ακόμα πιστεύουν πως η Ολυμπιακή πρέπει να πουληθεί επειδή είναι ζημιογόνα εθελοτυφλούν.
    ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ!!!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είναι σαν να λέμε: " Δώστε τους το σκοινί για να μας κρεμάσουν" Τουτέστιν: Θα τους δώσω, εγώ ο φορολογούμενος (ναι, δεν είμαι φοροφυγάς, αλλά θα το έκανα αν μπορούσα...) για να μου τα πάρουν ξανά με τα δάνεια (στεγαστικά και κάρτες) που μου δίνουν. Ρε, μπας και είμαι μαλάκας;
    Και γιατί δεν τα δίνουν στον απλό λαό να ξελασπώσει; Ή γιατί δεν τις αγοράζουν όλες; Σιγά το μεγάλο οικονομικό τους μέγεθος. Για ψιλικατζήδες μιλάμε συγκριτικά με τις μεγάλες της Αμερικής. Αλλά το κράτος ξέρουμε σε ποιον ανήκει. Γιαυτό, αν μπορείτε να το κλέψετε, κλέψτε το ντοβλέτι. Γιατί για ραγιάδες μας είχε και μας έχει, ε, θα του γ... τη μάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση