GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σας έπεισε ο Κ. Καραμανλής στη ΔΕΘ;

...με όσα είπε για την οικονομία, τη διαφθορά, τους υπουργούς του, την πολιτική της κυβέρνησης. Ζωντανό και άμεσο γκάλοπ του Press-gr. Ψηφίσ...

...με όσα είπε για την οικονομία, τη διαφθορά, τους υπουργούς του, την πολιτική της κυβέρνησης.
Ζωντανό και άμεσο γκάλοπ του Press-gr.
Ψηφίστε τώρα κι εσείς...
.

56 σχόλια

  1. ΑΦΟΥ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ LIGHT ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΟΤΙ ΗΔΗ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΗΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοσ.:
    Kυριε προεδρε, γιατι φορολογειτε τυος ελευθερους επαγγελματιες με χαμηλο εισοδημα;
    Καταλληλότερος:
    Κοιταξτε, νας σας πω, εχουμε συγκεκριμενη πολτιτικη, παμε καλα και απο οτι εμαθα ο Τεν Κατε κανει πολυ καλη δουλεια. Τωρα για το πρωταθλημα θα δουμε, εχει δρομο ακομα...

    ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επρεπε το poll να εχει την επιλογη :"Με εκνευρησε".

    Συμφωνω με τον 1ο τυπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια βομβα στη Διεθνη Εκθεση Θεσσαλονικης αυτη τη στιγμη,να μη μεινει τιποτα ορθιο, πιστευω θα ηταν η καλυτερη αρχη για τον καλο του τοπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ούτε αυτός, ούτε και οι δημοσιογράφοι με τις ερωτήσεις τους!
    Κανείς, π.χ. ,δεν τον ρώτησε γιατί αφού η κυβέρνηση αισθάνεται ικανοποιημένη με την οικονομική πολιτική που ασκεί, έλαβε και έκτακτα οικονομικά μέτρα;

    Ποιό άλλο κράτος της Ε.Ε. έλαβε τέτοια μέτρα;
    Κανένα, είναι η απάντηση.
    Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φωτιά και κρεμάλα στους πουστο-κυβερνόντες και στα γλειφτρόνια που τους αβαντάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ηθελα να ηξερα ποιοι ειναι αυτοι οι ηλιθιοι που ψηφιζουν "Ναι, με επεισε". Μα βλακες ειναι?

    Υ.Γ. Ο τυπος ειναι εντελως αχρηστος. Το "Σεμνα και ταπεινα" γινεται "Δεν απαντω". Ειναι αστειος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε Καψαμπελη,τι ψηφοφορια ειναι αυτη? Οσες φορες ο καθενας θελει μπορει να ψηφιζει? Η ψηφος πρεπει να ειναι ΑΠΑΞ και οχι εκατοντακις. Ξεφτιλες πραγματα. Ετσι ξερουμε και το αποτελεσμα απο τωρα.

    Εχουν πολλη δουλεια μερικα Πασοκια σημερα, να ψηφιζουν σε διπλοβαρδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτές είναι δημοσκοπήσεις και 'οχι αυτές που κάνουν οι εταιρείες και τα συμφέροντα του κεφαλαίου.Εμένα αλλά και όλο τον περίγυρο της μικρής πόλης που ζω και σημειώνω ότι είναι συντηρητικής κατεύθυνσης εδώ και τέσσερα χρόνια κανένας δεν μας τηλεφ'ωνησε για να του πούμε και μεις ότι καταλληλότερος είναι ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.Καλώ όλους τους υγειώς σκεπτόμενους Δημοκράτες αυτής της χώρας στις επόμενες εκλογές όλοι Ν.Δ για να μην μπορούν έστω και αν θέλουν να ξεφορτωθούν τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανωνυμε 1.32
    τι θαλεγες για μια βομβα στη Κουμουνδουρου, Περισσο και Χ.Τρικουπη. Εισαι μεσα? Αλλα που? Μαλακοκαυλης του κωλου εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο μπούλης είναι εκτός πραγματικότητας....ΑΝΤΙΟ χοντρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νας μας πουν οι 42 που ψηφισαν"Ναι με επεισε", γιατι ακριβως τους επεισε, να καταλαβουμε και εμεις οι μαλακες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @@ 1.36

    Οι συμβασιουχοι προσλαμβανονται για οσο συγκεκριμμενο χρονο εξυπηρετουν την κοινωνια και το κρατος. Αν δεν σας αρεσει μην πατε. Ψευτομαγκες και κουτοπονηροι. Αι σιχτιρ πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΧΕΦΡΟΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ .ΠΙΣΤΕΥΩ Ο,ΤΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1:32 μμ

    Φιλε αυτο ξαναπεστο.Μια βομβα να ειχε μπει εκει μεσα θα ξεβρωμιζε ο τοπος μια και καλη.
    Μιλαμε οι τυποι ειναι φασιστες.Δεν ακουσε δεν ειδε τιποτε ο καραμανλησ.Τους στιριζει ολους λεει και εμεισ ειμαστε μαλακεσ που βλεπουμε παρανομιες.
    ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ του κερατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. RE MAGKES, AYTOS O TYPOS DIABAZE SKONAKIA TOY ROYSOPOYLOY!!! POIANOY HTAN H SYNENTEYKSH????
    TI KSEFTILA HTAN AYTH???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κάποιος δημοσιογράφος στο τέλος άνοιε το μικρόφωνο και είπε: "Κάναμε κι εμείς ερώτηση κύριε Ρουσόπουλε, αλλά μας αγνοήσατε". Είναι σημαντικό, ποιός ήταν κατάλαβε κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δηλαδη τι περιμενατε να ακουστε απο μια ρομπα;
    Να παραδεχθει οτι τα εκανε θαλασσα αυτος και τα υπολοιπα λαμογια?
    Μαθηματα υποκριτικης και υπεκφυγης εδωσε για αλλη μια φορα, δειχνοντας πως μονο για επικοινωνιακα κολπα ειναι αξιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτοί που ψηφίζουν ότι τους έπεισε ο Καραμανλής, άκουσαν τη συνέντευξη ή είναι απλά κομματόσκυλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΤΥΓΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ θα ζούμε 'ΝΟΜΟΤΥΠΑ' φοροαπαλασσόμενοι με off shore .Πληρώνετε ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΤΕ!!!!ΜΑΖΟΧΕΣ!!!ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΛΑΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΧΛΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΑΤΑ!!!!!!ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!!ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ.ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΑΗΔΙΑΣ!!!ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΠΛΑΣΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΑΦΑΙΡΟΥΣΕΣ ΕΒΛΕΠΕΣ ΔΑΡΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. «Κάθε Κυριακή μετά τις 16 Μαρτίου είναι εκλογική. Ενδεχομένως και όλες οι προηγούμενες». Η εκτίμηση αυτή που διατυπώθηκε από κορυφαίο κυβερνητικό παράγοντα απεικονίζει με σαφήνεια τους προβληματισμούς των ηγετικών κλιμακίων της συμπολίτευσης. Διότι, όπως όλα δείχνουν, έχει ήδη ανοίξει διάπλατα ο δρόμος των εκλογών.

    Φαινομενικά οι εκλογές προκύπτουν από τα αδιέξοδα της κυβέρνησης και από τα φαινόμενα «ανυπακοής» στην ΚΟ της ΝΔ. Αυτά υποχρεώνουν τον Πρωθυπουργό να επιλέξει την κάλπη όσο είναι ακόμη ισχυρός ή, έστω, ισχυρότερος από τους αντιπάλους του.

    Επί της ουσίας όμως η προσφυγή σε πρόωρες κάλπες είναι εγγεγραμμένη στο εκλογικό αποτέλεσμα της 16ης Σεπτεμβρίου 2007: κανένας δεν μπορεί να κυβερνήσει την Ελλάδα με 152 βουλευτές και ακόμη λιγότερο κάποιος που δυσκολευόταν να κυβερνήσει και όταν είχε περισσότερους.

    Στριμωγμένος στο Μέγαρο Μαξίμου, περιστοιχισμένος από βαλλόμενους υπουργούς, όμηρος του κάθε βουλευτή που δεν πήρε υπουργείο, φθειρόμενος από την ουσιαστική αδυναμία διακυβέρνησης στην οποία έχει περιέλθει, ο Πρωθυπουργός είναι σχεδόν υποχρεωμένος να ρίξει το ζάρι. Η λογική που τον οδηγεί εκεί είναι απλή: «αν τολμήσεις, δεν είναι βέβαιο ότι θα κερδίσεις· αλλά αν δεν τολμήσεις, είναι βέβαιο ότι θα χάσεις».

    Η εκλογική διαδικασία μπορεί να ενεργοποιηθεί ευχερώς επειδή (ως τώρα, τουλάχιστον...) συντρέχει μία βασική προϋπόθεση: εκείνοι που μπορούν να αποφασίσουν τις εκλογές είναι οι ίδιοι που έχουν και τις μεγαλύτερες πιθανότητες να τις κερδίσουν.

    Ολες οι δημοσκοπήσεις συνηγορούν ότι η ΝΔ διατηρεί ένα σαφές προβάδισμα 2-2,5 μονάδων από το ΠαΣοΚ (πράγμα το οποίο μεταφράζεται σε 4-5 μονάδες στην κάλπη), ενώ η υπεροχή του Κ. Καραμανλή έναντι του Γ. Παπανδρέου εξακολουθεί να παραμένει συντριπτική. Αυτό τού δίνει αέρα. Θεωρητικά ο Καραμανλής θα κάνει περίπατο, αλλά οι περίπατοι είναι για τα πάρκα, όχι για τις εκλογές.

    Και αυτό επειδή ο Καραμανλής έχει μπροστά του όχι μιαν απλή εκλογική διαδικασία αλλά ένα ολόκληρο «πακέτο» δύο (τουλάχιστον) εκλογών, το οποίο θα βάλει τη χώρα σε τρίμηνη (τουλάχιστον) αναστάτωση και απαιτεί ψύχραιμες κινήσεις, προσεκτικούς χειρισμούς και γερά κότσια. Σε αυτή τη μακρά αναμέτρηση ο Πρωθυπουργός πρέπει να δείχνει συνεχώς ότι οδηγεί τις εξελίξεις χωρίς να τις εκβιάζει. Είναι λιγότερο απλό απ' όσο λέγεται.

    Υπ' αυτή την έννοια χρειάζεται πρωτίστως μια πειστική αφορμή και ένα ισχυρό δίλημμα. Την πρώτη θα τη βρει ή θα την κατασκευάσει. Το δεύτερο είναι σχεδόν δεδομένο: «Καραμανλής ή χάος».

    Ενα δίλημμα το οποίο έχει το πλεονέκτημα ότι θα ισχυροποιείται όσο η χώρα βαδίζει στην ανακατωσούρα: ημέρα με την ημέρα, το φάντασμα της ακυβερνησίας θα γίνεται όλο και πιο απειλητικό, σε μια χώρα όπου η σημερινή κυβερνητική παράταξη αποτελεί τη μοναδική διατυπωμένη πρόταση διακυβέρνησης. Κουτσή, στραβή, αλλά η μόνη.

    Αλλά και ένα δίλημμα το οποίο έχει το μειονέκτημα ότι ουδείς γνωρίζει την αντοχή του. Διότι όσο ο Καραμανλής θεωρείται απάντηση στο χάος, έχει καλώς. Τι θα συμβεί όμως αν ξαφνικά ο Καραμανλής με τις κυβερνήσεις και τις εκλογές του αποδειχθεί συνώνυμο του χάους; Και ποιος νομίζει ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον;

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιατί ρε μαλάκα 1:36,

    Πόσοι συμβασιούχοι διορίστηκαν με το νόμο Παυλόπουλου? \\ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ. ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ RULES!! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ... ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΚΑΙ ΣΥ ΚΩΣΤΑ; ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ; ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΝΑΝ -ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ- ΝΕΟΠΛΟΥΤΟ;

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΖΑΧΑΡΕΑ ΠΙΑ, ΗΜΑΡΤΟΝ!
    ΑΡΑΓΕ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είμ'ενα μικρό παιδάκι,πού τό λένε
    Θοδωράκη
    Ολα είναι πληρωμένα
    καί ή Μουνή έχει γιά μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ένα ακόμα στημένο τομάρι,
    είναι από το ίδιο συνδικάτο,
    είναι αυτοί που δολοφονούσαν μια ζωή τη νεολαία με αγίους, θείους, θείες, κουμπάρους, κ.λ.π.
    Ληστέψανε τα πάντα για να μας κυβερνάνε άλλα 400 χρόνια με νοθείες , μουλάδες και λουλάδες.
    Κατασκευάσανε δημοσιοϋπαλληλικό μισθοφόρο στρατό με τα χρήματα των φορολογουμένων (δικά μας χρήματα) για να μας έχουν σε μόνιμη επιτήρηση.
    Δηλαδή σε κάθε περιοχή έχουν τους ελεγκτές ρουφιάνους καταδότες με τα διακριτικά τους και τον παχυλό δημόσιο μισθό ότι ακριβώς κάνανε και με τη δικτατορία μόνο ποιο ευρωπαϊκά (Ευρωδικτάτορες ).
    Έχουν μαύρες λίστες με διαβαθμίσεις καταγραφούν τα πάντα δηλ. π.χ. (αν επιτρέπετε το παιδί να σπουδάσει και σε ποιες άχρηστες σχολές, αν θα του δοθεί εργασία και πού, αν θα το μπλέξουμε σε ναρκωτικά και πότε, αν κάνει αιτήσεις να καθυστερούν και να απορρίπτονται, ο πατέρας πρέπει να μη βρίσκει ποτέ εργασία αν η μητέρα βρει μονό σε επίπεδο καθαρίστριας των 25 ευρώ, ώστε έτσι να δολοφονηθεί κάθε αντίθετος λόγος ενάντια στους σύγχρονους δικτάτορες της Ελλάδος. … … … … )
    Πλήρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,
    δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια για αυτόν τον τόπο για τους άνανδρους ανθέλληνες πολιτικούς για τις ανοργασμικές ανθελληνίδες πολιτικους και για τα τέκνα των μοντέρνων δικτατόρων που είναι οι γενίτσαροι του σημερινού Ελληνισμού .
    Μας κυβερνάνε μια ζωή πολιτικά απόβλητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ithela na'ksera poia ZWA apantoun "me epeise" sto gallop.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν ειπε κ τιποτα νεο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ....ΤΥΦΛΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στις εκλογες λευκο.. Οχι το απλο κενο ψηφοδελτιο που μας δινουν ( και αν) στα τμηματα και που μετριεται μαζι με τα ακυρα. Εχει γινει ΚΟΜΜΑ που λεγεται Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.
    Ψαξτε στο γούγλη..
    Το γμτ δεν ειναι τι ειπε ο Κ.Κ. αλλα ότι δεν υπαρχει διαδοχη κατασταση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φυσικά όχι. Και μπράβο στον κ.Βλάχο για την ερώτηση του... Ενοχλήθηκε ο χοντρούλης και ίσως και να κοκκίνισε από την πίεση που ανέβηκε απότομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι είπε για τους συμβασιούχους ο καταλληλότερος; Ότι αν φιλήσουν μερικές χεσμένες ποδιές ακόμα μπορεί να τους ανανεώσει τη σύμβαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η θεατρική παράσταση - συνέντευξη, τελείωσε !

    ΟΛΟΙ ΚΑΤΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ !

    Ο πρωταγωνιστής Καραμανλής (κάτι σέ Βασίλης Τσιβιλίκας) : ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ.

    Όι παρατρεχάμενοι, κυβέρνηση - κομματοστελέχη (Ο υπόλοιπος θίασος) : ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ.

    Τό βοηθητικό προσωπικό "Δημοσιογράφοι" (οι καθαρίστριες, οι τού μπάρ, οι ταμίες τού Θεάτρου) : "Εδώ, αριστερά σας, μεγάλε Πρόεδρε, μή μέ ξεχνάς στόν ΟΠΑΠ" : ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝΕ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ.

    Οι στραγαλατζήδες, οι σαλεπιτζήδες , οι πουτάνες έξω απ' τό Θέατρο :(οι ξενοδόχοι, οι αστυνομικοί, τά μπουζουκτσίδικα τής Πολιτιστικής Συμπρωτεύουσας, τά πατσατζίδικα): ΚΟΝΟΜΑ ΜΕ ΟΥΡΑ, ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ, ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, ΟΛΑ ΜΕΓΚΛΑ.

    Οι πολίτες - ψηφοφόροι (οι θεατές πού πλήρωσαν τό εισιτήριο) : ΚΑΤΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ, πάλι τήν ίδια μάπα παράσταση θά ξαναπάνε νά δούν, καρατσεκαρισμένο, (Αύριο, τούς ίδιους θά ξαναψηφίσουν).

    Όποιος γκρινιάξει ή μοιρολογήσει ή διαμαρτυρηθεί : Τόν μπούλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ρε σεις,ζουμε σε μια μεσογειακη χωρα,δεν μας λειπει τιποτα,δεν βλεπετε τι γινεται στο κερας της αφρικης με την λειψυδρια,δεν βλεπετε τι γινεται στον καυκασο,ασε που εχουμε το φθηνοτερο ρευμα σε ολη την ευρωπη!!!!!!
    τωρα,η ο καραμανλης ζει σε αλλο ΚΟΣΜΟ,Η ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΟΙ!!!!!
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΘΥΜΑΣΤΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΑΜΗΛΙΑ
    ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΣΕΜΝΟΤΑΠΕΙΝΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ Η ΒΡΙΖΟΥΝ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.ΑΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ 'ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ,'ΒΟΘΡΟ','ΚΑΤΑΝΤΙΑ'.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΤΙ,ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΕΙΣ,ΤΟ ΠΕΤΑΣ.Η ΛΗΘΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΑΛΛΟΙΩΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΝΙΔΙ ΤΟΥ.Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ 'ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ',ΕΙΝΑΙ Η 'ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ'.ΑΞΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανωνυμε 1:53 μμ.
    Ειμαι μεσα και για Χ.Τρικουπη γιατι κι εκεινοι ειναι μια απο τα ιδια σκατα.
    Και τουλαχιστον δεν ειμαι κομματοσκυλο σαν κι εσενα, αντε βγαλε τα μπλε γαλια και βαλτα στον κωλο σου γλειφτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Συμβασιούχοι ΕΡΓΟΥ = άνθρωποι με μπλοκάκι.

    Ερώτηση δημοσ. : "...επιτέλους τους ανακαλύψατε... αντι να κάνετε κάτι για τα προβλήματά τους (άδειες, επιδόματα κλπ), έρχεστε και νομοθετείτε πάνω στο άρπα-κόλα;

    Απάντηση: .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ! ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ...

    Το κρυφτούλι πια δεν το παίζεις μόνο με την απουσία σου, αλλά και με τα λόγια σου...

    ΑΠΛΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!

    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΜΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο ακαταλληλότερος έχει δίκιο να πιστεύει πως απευθύνεται σε μαλάκες γιατι γνωρίζει οτι τον ψήφισαν κάπου 2 εκατομμύρια Ελληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΟΥ... ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ "ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝΕ..."

    ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 130 ήδη ψήφισαν 'Ναι με έπεισε'...
    Ελπίζω να πιάνουν τόπο οι πίπες που κάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. πολλες φορες γελουσα με τις συνεντευξεις τα προηγουμενα χρονια. και με σημιτη και με καραμανλη. αυτη τη φορα οργιστηκα.
    αυτες οι απαντησεις ξεπερασαν τον ορισμο τις πολιτικης ΑΛΗΤΙΑΣ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΗΣ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο Καραμανλής έχει την Μεσαιωνική αντίληψη για τις γυναίκες των συνεργατών του,ότι πρέπει να ακολουθούν τους άνδρες τους σε όλες τις Μακιαβελικές διάδρομες τους και να ομονοούν στις πρακτικές λειτουργίες ,ανεξαρτήτως αποτελέσματος.Αλλοίμονό τους αν έχουν ηθικές ενστάσεις .ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ!!!!!!!!!!ΤΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΦΑΛΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 2000 Π.Χ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ COSA NOSTRA ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗΣ BOULKARAKIOUS.Περισσότερες πληροφορίες στα τεύχη που πωλούνται ΒΙΛΑΣ και OFF SHORE γωνία!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Θρασύτατος αληταράς είναι ο Κώστας Καραμανλής! Και ασήμαντα πουστράκια οι βουλευτές της ΝΔ που ενώ βγήκαν και στάθηκαν απέναντι από τις απάτες και την δημοσίως δεδηλωμένη φοροαποφυγή του κωλομπαρά Βουλγαράκη (ακόμα και ο Σιούφας κόντεψε να τον διαολοστείλει!), κάθονται και παρακολουθούν τον Καραμανλή να τους γράφει και αυτούς στα αρχίδια του και να καλύπτει τον "φίλο" του με τον πιο θρασύ και προκλητικό τρόπο. Προφανώς η έλλειψη ανδρισμού και αρχιδιών διατρέχει την ΝΔ από την κορυφή μέχρι τα νύχια. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τελικα 1247 ειδαν την συνεντευξη Καραμανλη και οι 800 τοσοι δεν εμειναν ικανοποιημενοι..

    Ωραια .

    Και ποιος σας ειπε ρε μαλακες ,οτι η συνεντευξη εγινε για να αρεσει σε σας??

    Η συνεντευξη ειναι μερος της φιεστας,αγγαρεια ητανε και αν μπορουσε θα την απεφευγε..

    Εγω δεν την ειδα. Ε! δεν εχασα και τιποτα. Μια απο τα ιδια θα ητανε,περσινη προπερσινη .
    Καθε χρονο το ιδιο καραγκιοζιλικι .

    Το λοιπον ειτε καταργειται αυτο το θεατρο ειτε το καταργουμε εμεις.
    ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ απλα.

    Αστους να πανε να πηδηχτουνε ...

    Αλλα αφου σας τρωει ο κωλος σας και θελετε .."συνεντευξη" φατε την τωρα.
    Σιχτιρ καθε χρονο το ιδιο κακογουστο σεναριο ..

    ρε ουστ..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Άβουλα ανθρωπάκια οι βουλευτές της ΝΔ παρακολούθησαν σήμερα τον Κώστα Καραμανλή να τους γράφει όλους στα "αρχίδια" του και να καλύπτει άνευ όρων τον κωλομπαρά φίλο του Βουλγαράκη που δήλωσε δημοσίως ότι φοροδιαφεύγει. Το ότι είναι πουστάρα ο Κ.Κ. το ξέρουν όλοι. Το ότι επιλέγει συνεργάτες με κριτήριο τα "πάθη" του, το καταλάβαμε και αυτό. Όμως το ότι ο ανδρισμός και η αξιοπρέπεια στην ΝΔ τελεί υπό εξαφάνιση, τώρα το μαθαίνουμε αν και εύχομαι να διαψευστώ και να αρχίσουν οι παραιτήσεις βουλευτών από αύριο. Αλλιώς το κόμμα της ΝΔ να μετονομαστεί σε Κόμμα Ομοφυλόφιλων Ελλάδος. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. οοοοεεεοοο που ειναι ο πρωθυπουργος οοοοοεεεοο που ειναι;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. οχι μόνο δεν μας έπεισε ο καραμανλης αλλα μας απογοητευσε και μας εκανε να θέλουμε να μην τον ξαναψηφισουμε μετά τα σημερινα ρεζιλικια.που νομιζει οτι απευθυνεταΐ και μας κοροιδευει ετσι απροκάλυπτα? που θα παει αυτή η κατάσταση? ο κόσμος πεινάει!!!!!! εξαθλυώνεται καθημερινα και ο κωστάκης συνεχίζει να καλυπτει βουλαγαρακη ρουσσόπουλο και αυτη την κακασχημη καρακαξα του αλτερ τη ζαχαρέα??->εδω να πουμε και ντροπη στον χατζηνικολαου που κουβάλησε αυτο το τσόκαρο στο δελτιο του. μας έφτανε το λαμογιο ο τραγκας που τα αρπάζει για την φυλλάδα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Δεν θα το πιστέψετε: η Μάρα Ζαχαρέα, στο σχόλιό της στο ALTER μεταξύ 07:00 και 07:10 μ.μ., άσκησε κριτική στον ''ακαταλληλότερο'' και στην κυβέρνησή του!!!!
    Υπάρχει ρήξη στην οικογένεια Ρουσόπουλου, προβλέπονται ραγδαίες εξελίξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. μετρήστε μειον 8 ψήφοι απο εμάς.

    Γίνονται μεγάλοι αλήτες οι πολιτικοί όταν δυστυχώς τους δίνουμε δεύτερη τετραετία.

    Λάθος μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ο ΧΟΝΤΡΟΚΩΣΤΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΣΟΠΑΝΗΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. σύντροφοι πασόκοι,

    μέχρι πατούρας θα το πιείτε το πικρό ποτήρι


    (επειδή έχετε κλέψει 30 χρόνια, ανοίξτε μία Crystal να πάει κάτω πιό εύκολα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ρε σεις αυτοί οι τριακόσιοι ψήφοι του (Ναι με έπεισε) μήπως είναι τρις Μαλάκες και ψήφισαν από εκατό φορές. Δεν νομίζω να υπάρχουν τόσοι Μαλάκες……300;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ 2 ΦΟΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Πάτησα όχι δεν με έπεισε, μπορώ να το αλλάξω σε ναι με έπεισε. Φυσικά με έπεισε ότι είναι ο επικινδυνότερος πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση