GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την έχει λερωμένη τη φωλιά του...

. ...για τη Μονή Βατοπεδίου κι ο Π. Ψωμιάδης! .. Μπορεί να "φωνάζει" τώρα για διάφορα, αλλά για το θέμα της Μονής Βατοπεδίου την...

.
...για τη Μονή Βατοπεδίου κι ο Π. Ψωμιάδης!
..
Μπορεί να "φωνάζει" τώρα για διάφορα, αλλά για το θέμα της Μονής Βατοπεδίου την έχει λερωμένη κι αυτός, λίγο, τη φωλιά του ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Πανίκας Ψωμιάδης. Σε πολιτικό καθαρά επίπεδο αυτός.
Κι όσο κι αν θολώνει τα νερά...
-----------------------------

61 σχόλια

  1. διαβάζει τον επικοινωνιολόγο...politis-gr και λέει αυτά που λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετοιμαζονται αποκαλυψεις προσεχως για εξυπηρετησεις γαλαζιων στελεχων,οσον αφορα την εισαγωγη στα δημοσια ιεκ...σημερα ειδικα θα κλαψουν πολλοι...αντε να δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα γελοιε Πανικο,πορτιερη στα σκυλαδικα ,στο Καραμπουρνακι και στη Νεα Κρηνη...ελα τωρα με την οπισθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3:12

    Τώρα που είπε ο καρατζαφέρης ότι θα τον στηρίξει για δήμαρχο (την ώρα που ο μπούλης έχει τάξει τη θέση στον ορφανό) ο θόδωρας θα βγάλει στη φόρα όλα τα άπλυτα του πανίκα για να τον εκμηδενίσει.

    Μπορεί να ήταν κομμάτι φαιδρός αλλά, ανάμεσα στους φλουφλοδεξιούς, ήξερε τι ζητούσε ο "κοσμάκης" (που φέρνει και τους ψήφους αλλά και τους παίρνει πίσω, αν δεν έχει να πληρώσει τη ΔΕΗ).

    Κατά πως τα βλέπω τα πράγματα, ο πανίκας είναι η "επαρχιακή" στιμμένη λεμονόκουπα που δεν χρειάζονται πια οι "πρωτευουσιάνοι".

    Ξέρουν ότι το παιχνίδι είναι οριστικά χαμένο, ετοιμάζονται για συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ (και χαρά η "πρεσβεία" που δίνει και τη γραμμή) και ξεπετάνε οτιδήποτε δεν είναι "golden" σαν αυτούς.

    Τη φράση του πανίκα "είμαι ο τελευταίος που θα παρατήσει τον καραμανλή", μπορούμε να την ερμηνεύσουμε και ως
    "κατά πως τα βλέπω τα πράγματα, ο καραμανλής είναι ο πρώτος που θα το βάλει στα πόδια".

    Μπορεί να το κάνει και μέσω εκλογών, ώστε αν τις χάσει (που θα τις χάσει) να εξαναγκάσει τους δικούς του να τον διώξουν οι ίδιοι, αντί να φορτωθεί τη μομφή της λιποταξίας.

    Τον πανίκα τον βλέπω στον καρατζαφέρη (που, έτσι όπως πάει, τον βλέπω να δημιουργεί το... "ρωσσικόν κόμμα" - όπως το 1825!) και όλοι οι υπόλοιποι, πλην ΚΚΕ και μερίδας του Σύριζα, να βγάζουν από τα μπαούλα τις σημαίες με τα πολλά αστέρια. Είναι πολλά τα λεφτά.

    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πανίκας που καλύπτει το Δ.Σ. Λέσχης Βατραχανθρώπων στο να κυκλοφορούν με τζιπ και να μην έχουν πληρώσει μία φορά τέλη κυκλοφορίας ( Τους καλύπτει ο διευθυντής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης ; )
    Χρησιμοποιούν το σκάφος που τους δώρισε η Νομαρχία για παράνομες δραστηριότητες και για ιδιωτικούς!!!! σκοπούς.( τους καλύπτει το Λιμεναρχείο; )
    Μέχρι κουπόνια παίρνουν από την EKO (από τον Ντούβα για την Λέσχη ) για βενζίνα και την βάζουν στα πολιτικά αυτοκίνητα τους.
    Άσε που πριν τις πρόσφατες εκλογές παραιτήθηκαν τρία μέλη από το Δ.Σ. γιατί καταγγέλλανε διάφορα.
    Τόσο στα γραφεία του Πανίκα όσο και του Διονύση Ψωμιάδη του Αντινομάρχη έχουν φτάσει απίστευτες καταγγελίες και τις έχουν θάψει.
    Μήπως πρέπει να ψάξει κανένας εισαγγελέας τις δραστηριότητες αυτών των κηρίων λέω μήπως!!!!!!!!
    Κωστίκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως πρέπει να ψάξει κανένας εισαγγελέας τις δραστηριότητες αυτών των κηρίων λέω μήπως!!!!!!!!

    Τμήμα από μία από τις πολλές καταγγελίες που έχω στα χέρια μου προς τον Πανίκα από ένα πρώην μέλος της Λέσχης Βατραχανθρώπων.
    Το θυμάσαι Παναγιώτη;

    Αγαπητέ Νομάρχα, βρίσκομαι για δεύτερη φορά στην δυσάρεστη θέση να σας καταγγείλω εκ νέου τις παράνομες ενέργειες των μελών της Λέσχης Εθελοντών Βατραχανθρώπων που εδρεύει στην πόλη σας.
    Παρακαλώ διαβάστε με προσοχή αυτήν μου την επιστολή.

    Κύριε Ψωμιάδη η Λέσχη διοικείται από πέντε άτομα που το ένα έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για κλοπή στρατιωτικού υλικού της Μονάδος Υποβρυχίων Καταστροφών ( παράβαση του καταστατικού άρθρο 9 παράγραφος Β ), ο άλλος καταζητείται για χρέη προς το δημόσιο ( παράβαση του καταστατικού άρθρο 9 παράγραφος Β ) ο πρόεδρος παριστάνει τον Βατραχάνθρωπο και λέω παριστάνει γιατί έχει βγάλει σχολείο 2 ½ μηνών αυτοδυτών και όχι 6 μηνών όπως όλοι οι πτυχιούχοι Βατραχάνθρωποι.
    Και εντάξει όλα αυτά διαγράψαν εμένα και τον Ιωάννη Κριτσιάννη μόλις κάναμε την πρώτη καταγγελία ( για παράνομα ψαρέματα με αυτόνομες συσκευές, κατάχρηση χρημάτων της λέσχης, παραβιάσεις του καταστατικού και πολλές άλλες αξιόποινες πράξεις ακόμα.)
    Από τότε άρχισε ένα κύμα απειλών που με ανάγκασε κατά την επίσκεψή μου στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 30 Μαρτίου να ζητήσω την προστασία από το Λιμενικό Σώμα εγγράφως με το έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 3248 της 30/03/08……………..
    Κωστίκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΑ
    ΙΕΚ.ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΧΡΩΜΑ ?
    ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΑΛΑΖΙΟ. ΤΙ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΚΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήρθε η ώρα να πάρεις τον Καραμανλή σου αγκαλιά και να πάτε μαζί να πνιγείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O καραμανλής, δεν είναι κρετίνος. Απλά, είναι παγιδευμένος από τα εξαπτέρυγα που τον περιστοιχίζουν.

    Η κοινή λογική λέει ότι, από τη στιγμή που το πασοκ πέρασε τόσο απότομα μπροστά στις δημοσκοπίσεις, θα έπρεπε να φωνάξει έναν τελείως λαϊκό τύπο σαν τον πανίκα και να του πει:

    "Έλα να μείνουμε οι δυό μας, οκτώ ώρες σερί, χωρίς κανέναν άλλον, και να μου πεις είκοσι μέτρα με μηδενικό κόστος που θα κάνουν τον κόσμο να νοιώσει καλύτερα".

    Και επειδή αυτό το λέει η κοινή λογική αλλά δεν το κάνει ο άμεσα ενδιαφερόμενος, αυτό σημαίνει ότι οι ψιθυριστές του πρωθυπουργού έχουν διαβάλει τελείως τον ψωμιάδη, κάνοντάς τον να φαίνεται στα μάτια του καραμανλή ως πρόσωπο που δεν θέλει να το βλέπει μπροστά του.

    Ο ψωμιάδης, γάτα του πεζοδρομίου, έχει πάρει χαμπάρι τι έχει συμβεί και αποφεύγει να κατέβει στην αθήνα για τη "σύναξη της παρασκευής", φοβούμενος τα χειρότερα, αυτήν την εποχή της αλληλοανθρωποφαγίας μέσα στη νέα δημοκρατία.

    Τελικά, ο καραμνλής είναι αυτός που έχει πιαστεί κορόιδο, αλλά θα περάσουν χρόνια μέχρι να πάρει πρέφα σε τι λούμπα τον έριξαν οι "έμπιστοι".

    Ο Καρβουνιάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φοβερό σχόλιο βρε αρχισυντάκτη!
    "έχει λερωμένη την φωλιά του" και εσύ που το ξέρεις? έχεις κανένα στοιχείο? επειδή απλά και μόνο είναι Νομάρχης? επειδή δεν τον γουστάρεις προσωπικά? επειδή δεν σου αρέσει το στυλ του?
    και γω λέω ότι εσύ έχεις λερωμένη την φωλιά σου
    έχεις κάτι να πεις? το αρνείσαι?
    δηλαδή αυτό θα κάνουμε τώρα θα λέμε ... αυτός τα παίρνει, αυτός έχει λερωμένη την φωλιά του, αυτός ξέρει πολλά, και άλλες τέτοιες μαλακίες.
    μα έτσι δεν βγάζουμε ποτέ άκρη απλά καλύπτουμε μικροσυναισθηματισμούς
    λοιπόν για συνέλθετε και μιλήστε για την ουσία εάν έχετε κάτι να πείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΙΓΑ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΥΧΙΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΕ ... ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΕΠΣΤΟΛΗ ΤΟΥ 2005 ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ..........

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΖΩΣΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ .... ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΗΔΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Γιωργος Παπανδρέου έγραψε: «Πίσω από το ιδεολόγημα της ελευθερίας των αγορών κρύφτηκαν οι πιο επικίνδυνες οικονομικές και πολιτικές δυνάμεις του κεφαλαίου. Πίσω από το δόγμα της ελεύθερης αγοράς υποκρύπτεται ο ουσιαστικός στόχος της νεοσυντήρησης. Αυτός είναι η με κάθε τρόπο συγκέντρωση κέρδους-πλούτου και εξουσίας. Είναι σαφές πως αυτό το μοντέλο δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η νεοσυντήρηση μιλά για ελευθερία αλλά υποδαυλίζει την εξάρτηση του πολίτη. Η των νεοσυντηρητικών των ΗΠΑ, θερίζει τις θύελλες της πολιτικής της.» Αλλά επί του πρακτέου...
    «Οι προοδευτικές και σοσιαλιστικές δυνάμεις οφείλουν να συνεργαστούν σε παγκόσμιο επίπεδο για ένα κόσμο πιο σταθερό και πιο δίκαιο, πετυχαίνοντας τον περιορισμό των κινδύνων που προκαλεί η άκρατη ελευθερία του κερδοσκοπικού κεφαλαίου.»

    Πάρτε το χαμπάρι ρε φασίστες, λαμόγια και προδότες. Ο Γιωργος Παπανδρέου είναι η μόνη ελπίδα και λύση για να καθαρίσει τη κόπρο του Αυγεία που έχει συσσωρευθεί στη χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κι εγω αυτο καταλαβα. Εδειξε το χαρτι.. εριξε δυο χαμογελα της Τζοκοντας..(για οσους δεν καταλαβαν εστειλε μυνηματα περιεργα στον "ερωτα" του) και μαλλον πηρε υποσχεσεις που θα φανουν αργοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΖΗΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ?ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΡΑ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΧ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από αυτόν τον διανοούμενο που ψηφίζουν οι ένδοξοι Μακεδόνες,το μέλλον του νομού και της πόλης τους πρτοβλέπεται λαμπρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φάτε τον επιτέλους αυτόν τον γελοίο. Βγάλτε του ότι ράμματα έχει η γούνα του μπας και ησυχάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ELEOS RE DIMOSIOGRAFI ME AYTON TON GKARAGKIOZI(POUSTI) PSOMIADI MAS TA EXEI PRIKSI KATHEMERA TA IDIA KE TAIDIA O KARAMALIS O KARAM KE TA ARXIDIA MAS TA DUO STAMATISTE PIA NATON DIAFMEZETE KAKO KANEI STOUS THLETHIATES TON BARETHIKAME TO MEGALITERO KOLOPAIDO TIS POLITIKIS TO ARXIDI TIS MALAKIASMENIS DEXIAS :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΗ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.

    Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.

    ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ, ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ...
    ΤΩΡΑ, ΑΝΘΙΜΟΣ, ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ, ΨΩΜΙΑΔΗΣ,ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ...ΦΡΟΥΤΑ. ΜΑ... ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ο καραγκιοζάκος αυτός έχει μονιμο αντινομάρχη τον αδερφό που είναι ανεπάγγελτος λες και δεν υπάρχουν άλλοι ικανοί ....βολεύονται όπως πρέπει
    η γυναικα του έχει εταιρία κετεριγκ και προμηθεύει όλα τα νοσοκομεία της βορείου ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΧΩΝ ΜΗΝ ΤΟΝ ΤΣΙΓΚΛΑΤΕ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ ΕΠΙΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΜΡΑΒΟΣ 300 μ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΙΣΑΙ αΘΕΑΤΡΙΝΟΣ β ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ γ ΠΟΝΤΙΟΣ δ ΝΟΜΑΡΧΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να τραγούδαγε και ωραία ναλέγαμε έχει και κάτι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για ένα πράγμα ζηλεύω τους Αθηναίους:
    Δεν έχουν Ψωμιάδη, δεν έχουν λόγο να ντρέπονται να πουν από ποια πόλη είναι, δεν αισθάνονται να τους πνίγει η καφρίλα και ο λαικισμός της κάθε γελοίας καρικατούρας που την φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει, ΑΕΡΑ!

    Ο γελοίος συμφώνησε με τις παραχωρήσεις και ας λέει ότι θέλει, τον ξεμπρόστιασε ο κ.Γιαννόπουλος του ΕΚΘ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ειλικρινά, αυτός ο άνθρωπος είναι ντροπή. καλά δεν υπάρχει άλλος καλύτερος για νομάρχης σε ολόκληρο νομό;
    Τον ψηφίζουν, σου λέει, μα και τον Χίτλερ τον ψήφιζαν. Συγνώμη για την σύγκριση βέβαια. Άλλο Χίτλερ, άλλο Πανίκας. Αλλά βρε παιδί μου τον κοιτάζω, τον ακούω και κάθομαι και σκέφτομαι μήπως είμαι τόσο άπατρις εγώ και τόσο πατριώτης ο Πανίκας;
    Ή μήπως η διαφορά μας έγκειται στο γεγονός ότι αυτός βολεύεται από τον πατριωτισμό ενώ εγώ απλά είμαι ένας απλός Έλλην που δεν κονομάει από αυτή τη δουλειά; Δεν μισώ κανέναν γειτονικό λαό μας ιδιαίτερα, Πανίκα, και δεν έχω διαφορές με κανέναν. Η ιστορία είναι ιστορία και δείχνει λάθη και ομώτητες από όλες τις πλευρές. Εμείς δεν είμαστε οι Άγγελοι των Βαλκανίων, και δεν μας αδίκησαν και μας κατάσφαξαν όλοι, σφάξαμε κι εμείς κομματάκι.
    Με τιμή
    ΧΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν αντέχω άλλο τον Ζορρό τηλεΝομάρχη.
    Αυτό το ηλίθιο ντου'ετο στο Μέγκα μας τον έβαλε πρωί πρωί.
    Έλεος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο κλόουν άρχισε το πρόγραμμα μαζί και τις εντυπωσιακές κωλοτούμπες του.
    Δεν τον χαρακτηρίζω καραγκιόζη για αυτός έχει μια κάποια αξιοπρέπεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. O Πανίκας να θολώνει τα νερά; Αυτός ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΚΕΡΒΕΛΕΣ!!!
    ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ...ΑΚΡΙΒΩΣ Τ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΠΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ!!!
    ΑΛΛΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ!!!
    ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ,ΔΙΑΦΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΛΕΣ...ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ...

    ΠΑΡ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ Μ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ....
    ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Α ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ 18...

    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΑ
    ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΛΕΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΑ
    ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΛΕΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ, πολύ καλά κάνετε και φωνάζετε και το Βατοπέδι,και για Ρουσόπουλο, και για Κεφαλογιαννη,να βγούν όλα στη φόρα.

    Γιά το σκάνδαλο της SIEMENS όμως,πως και δε φωνάζετε να βγούν όλα στη φόρα????

    Εκείνος ο Χριστοφοράκος δε σας ενοχλεί που ακόμα κυκλοφορεί ελέυθερος,ΔΕΝ έχει αυτός λερωμένη τη φωλιά του?

    Απλά ρωτάω δηλαδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ της Θεσσαλονίκης. Η ντροπή των ντροπών. Ντρέπομαι να λέω ότι ζω στη Θεσσαλονίκη λόγω αυτού του αλήτη, ντρέπομαι να λέω πως ζω στον τόπο που ψηφίζει αυτό το απόβρασμα με >50%. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος κωλοτούμπας. Πρόκειται για λαμόγιο περιοπής, από πρωτοπαλίκαρο της παρέας μπούλη - ζαχόπουλου το παίζει τώρα παράγων. Ποιος, ο Ψωμιάδης!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Δεν έχει καταλάβει ότι τον δουλεύουν και τον καλούν στα κανάλια για να ρεζιλεύεται.
    Αλλά δεν υπάρχει ένας πούστης δημοσιογράφος να τον βάλει στη θέση του...
    Μετά απορούμε βέβαια εμείς οι βόρειοι γιατί όλα γίνονται "χαμου". Γελάνε μαζί μας παιδιά οι Αθηναίοι, πάρτε το χαμπάρι. Εξάλλου με 50% Ψωμιάδη και 50% Παπαγεωργόπουλο μας αξίζει κάτι καλύτερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚΕΜΟΝ ΔΥΣΤΗΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. αντε γεια ρε παιδια μην κολλαμε σε προσωπα ,πρεπει ολοι να αλλαξουμε νοοτροπια και αντιληψη ζωης αλλιως η μεταναστευση το 50 και του 60 θα ειναι πολυ κοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΩΧΡΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ!
    Η Μονή Τοπλού, μέσω του Ιδρύματος «Παναγία η Ακρωτηριανή», όπως είναι ήδη γνωστό, έχει παραχωρήσει για τουριστική αξιοποίηση με σύμβαση σε Άγγλους επενδυτές 26 χιλιάδες στρέμματα για 80 χρόνια. Μεταξύ αυτών των στρεμμάτων όμως υπήρχαν και 10 χιλιάδες στρέμματα, για τα οποία από το 1985 υπάρχει σε εξέλιξη δικαστική διεκδίκηση, μεταξύ Μονής και Ελληνικού Δημοσίου.

    Όπως αποκαλύπτει σήμερα μέσα από έγγραφα η "Ν.Κ.", την ώρα που η αντιδικία αυτή κορυφώνεται, η Μονή προχωρά όχι απλά σε συζητήσεις αλλά μέχρι και σε υπογραφή σύμβασης παραχώρησης και των 26 χιλιάδων στρεμμάτων στους Άγγλους επενδυτές για την ίδια διάρκεια, παρότι τα 10 χιλιάδες στρέμματα διεκδικούνται από το Ελληνικό Δημόσιο(!).

    Για την ακρίβεια, ενώ ο Ρεθυμνιώτης πολιτικός Γιάννης Σμπώκος, κατά τη θητεία του ως γενικός γραμματέας Δασών, φέρνει τη διεκδίκηση του Ελληνικού Δημοσίου για τα 10.000 στρέμματα στα δικαστήρια με ανυποχώρητη στάση έναντι της Μονής, άλλοι πολιτικοί παράγοντες με πρωταγωνιστή τον τότε υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Δρύ, με απευθείας επιστολή του προς τον πρόεδρο του Ιδρύματος «Παναγία η Ακρωτηριανή» και Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, τον πληροφορεί πως ακόμη κι αν τα δικαστήρια αναγνωρίσουν κυριότητα του Δημοσίου στην επίδικη έκταση, η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να την εκποιήσει προς το ίδρυμα ή προς επενδυτές, ώστε να αξιοποιηθεί.

    Δηλαδή ένας υφυπουργός ανακοινώνει ότι είναι έτοιμος να απεμπολήσει δικαιώματα του Δημοσίου, ακόμη και αν υπάρξει δικαστική απόφαση για αυτά.

    Στην επιστολή του αυτή, στις 26 Σεπτεμβρίου του 1997 (αρ. πρωτ. 10/63), ο τότε υφυπουργός Οικονομικών Γ. Δρυς σημείωσε, μεταξύ άλλων, προς τον πρόεδρο του Ιδρύματος "Παναγία η Ακρωτηριανή": «... Επί του ερωτήματος της περιπτώσεως της επιστολής σας, σας γνωρίζουμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 13 του Ν. 4377/29, έχουμε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε, ευθύς αμέσως, όταν κριθεί το θέμα της κυριότητας της επίμαχης έκτασης από τη Δικαιοσύνη, σε απευθείας εκποίηση προς το Ίδρυμα τής εν λόγω έκτασης, με σκοπό την τουριστική της αξιοποίηση...».

    Εγκρίσεις παρά την αντιδικία

    Αμαρτωλές ιερές μπίζνες

    Μετά από αυτό, η Μονή που ήδη έχει συνάψει προσύμφωνα με τους Άγγλους, ενώ το Δημόσιο αντιδικεί μαζί της για τα 10.000 στρέμματα, υπογράφει τον Ιούλιο του 1998 και οριστική σύμβαση με τους Άγγλους, στην οποία μάλιστα μνημονεύεται (!) και η έγγραφη διαβεβαίωση Δρυ, ότι ακόμη και αν το Δημόσιο κερδίσει τα 10.000 στρέμματα, αυτά θα εκποιηθούν στη Μονή και τους επενδυτές.

    Ακόμη πιο τρανταχτό, είναι πως έξι μέρες πριν την υπογραφή της οριστικής σύμβασης μεταξύ Μονής και Άγγλων επενδυτών για την παραχώρηση των 26 χιλιάδων στρεμμάτων και παρά το ότι η αντιδικία με το Ελληνικό Δημόσιο είναι σε πλήρη εξέλιξη, ο τότε γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, Χαρ. Αλαμάνος, εγκρίνει (!) τη διάθεση της έκτασης στη Loyalward για τουριστική αξιοποίηση.

    Το Σεπτέμβριο του 1998, ο τότε νομάρχης Λασιθίου Γιάννης Παπατσάκωνας, μετά από αίτηση του Ιδρύματος «Παναγία η Ακρωτηριανή» εκδίδει αυθημερόν, χωρίς τις κατά το νόμο αναγκαίες γνωμοδοτήσεις των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως το Δασαρχείο, την άδεια μεταβίβασης της έκτασης των 26 χιλιάδων στρεμμάτων από τη Μονή στους Άγγλους επενδυτές, παρά τη δικαστική διεκδίκηση σχεδόν του ενός τρίτου της έκτασης από το Δημόσιο. Με βάση την τότε απόφαση του νομάρχη Λασιθίου, τον Οκτώβριο του 1998 επαναλαμβάνεται η μεταβίβαση της έκτασης για Τρίτη φορά. Το εντυπωσιακό είναι πως μέχρι εκείνη τη στιγμή η μόνη δικαστική απόφαση που υπάρχει, είναι του Ιανουαρίου του 1997 (23/1997), που αναγνωρίζει ότι τα 10.000 στρέμματα της έκτασης ανήκουν στο Δημόσιο και η Μονή έχει ασκήσει αναίρεση κατά της απόφασης στον Άρειο Πάγο, που θα γίνει δεκτή το Νοέμβριο του 1998, δηλαδή ένα μήνα μετά τη μεταβίβαση της όλης έκτασης!

    Πάνω σε τέτοιες βάσεις χτίζονταν αργά αλλά σταθερά η απεμπόληση δικαιωμάτων του Δημοσίου, με αποτέλεσμα η παραχώρηση των 26.000 στρεμμάτων από τη Μονή στους Άγγλους επενδυτές για 80 χρόνια, να έχει προχωρήσει πολύ πριν το τελεσίδικο της αντιδικίας με το Ελληνικό Δημόσιο για τα 10.000 τουλάχιστον στρέμματα αυτής της έκτασης.

    ΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΒΟ ΣΙΔΕΡΟ

    1. Τo 1989-90 γίvovται oι πρώτες επαφές μεταξύ της Μovής Τoπλoύ και δύο Άγγλων, τoυ Peter Choulman (κατόπιν ιδρυτή της Loyalward) και τoυ Simon Berry, με αvτικείμεvo τη διάθεση της μovαστηριακής περιουσίας σε επενδυτές για αξιoπoίηση.

    2. Η εδαφική έκταση ήδη τoυ Κάβo Σίδερo είvαι αvτικείμεvo δικαστικής διεκδίκησης από τo Ελληvικό δημόσιο από τo 1985.

    3. Τov Iαvoυάριo 1991 o Peter Choulman ιδρύει τη Loyalward με κεφάλαιο 1.000 Λίρες Αγγλίας, με αποκλειστικό σκoπό vα αvαλάβει τηv αξιoπoίηση της περιουσίας τoυ Μovαστηριoύ.

    4. Τov ίδιο περίπου χρόvo αρχίζoυv oι διαδικασίες για τη σύσταση τoυ Κoιvωφελoύς Iδρύματoς "Παvαγία Ακρωτηριαvή", με ιδρυτή τη Μovή Τoπλoύ. Η πρώτη συμβoλαιoγραφική πράξη για μεταβίβαση της έκτασης (26.000 στρέμματα) υπογράφεται τov Αύγoυστo 1991, και εvώ η έκταση εξακoλoυθεί vα τελεί υπό τη διεκδίκηση τoυ Δημoσίoυ. Η πράξη επαvαλαμβάvεται τo Δεκέμβριο

    1991. Η σύσταση τoυ Iδρύματoς εγκρίvεται με Προεδρικό Διάταγμα τov Μάϊo 1992. Τo Ίδρυμα εποπτεύεται από τα υπουργεία Οικovoμικώv, Παιδείας, Πoλιτισμoύ και Γεωργίας.

    5. Και oι δύo μεταβιβάσεις είvαι άκυρες επειδή δεν είχε εκδοθεί η αναγκαία άδεια τoυ Νομάρχη, πέρα από τo γεγovός ότι η έκταση τελούσε υπό τη διεκδίκηση τoυ Ελληvικoύ Δημoσίoυ. Απόπειρα διόρθωσης της ακυρότητας θα γίνει με τρίτη επανάληψη μετά από επτά χρόνια (Οκτώβριoς 1998).

    6. Τo Δεκέμβριο 1992 τo Ίδρυμα "Παvαγία Ακρωτηριαvή" ξεκινά διαδικασίες για vα αναθέσει τηv αξιoπoίηση της έκτασης, παρόλο πού αυτή ήταv ακόμη επίδικη. Υποψήφιες είvαι η Loyalward και δύo κoιvoπραξίες, μια Ελληvική και μια Αυστριακή, από τις oπoίες η πρώτη αποχώρησε και η δεύτερη απoκλείστηκε.

    7. Τov Απρίλιο 1995 τo Ίδρυμα υπογράφει πρoσύμφωvo με τηv Loyalward για παραχώρηση της έκτασης για 80 χρόvια. Η έκταση είvαι ακόμη επίδικη.

    8. Τov Ιανουάριο 1997 τo Εφετείο Κρήτης αvαγvωρίζει ότι 10.000 στρέμματα της έκτασης αvήκoυv στo Δημόσιο (απόφαση 23/1997). Ταυτόχρονα, με άλλη απόφασή του (22/1997) το Εφετείο υποχρεώνει το μοναστήρι να επιστρέψει στο κράτος 128 εκατομμύρια δραχμές, που είχε εισπράξει ως αποζημίωση για την απαλλοτρίωση έκτασης που αναγνωρίζεται τώρα ως δημόσια. Η Μovή ασκεί

    αναιρέσεις και κατά των δύο αποφάσεων στov Άρειο Πάγο.

    9. Τov Σεπτέμβριο 1997 o Υφυπουργός Οικovoμικώv Γεώργιος Δρυς, με επιστολή τoυ προς τov Πρόεδρο τoυ Iδρύματoς, δηλώνει ότι ακόμη και αv τα δικαστήρια αvαγvωρίσoυv κυριότητα τoυ Δημoσίoυ στη διεκδικoύμεvη έκταση, η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα vα τηv εκποιήσει προς τo Ίδρυμα ή τoυς επενδυτές προς αξιoπoίηση.

    10. Η επιστολή τoυ Υφυπoυργoύ Οικovoμικώv μvημovεύεται και στην οριστική

    σύμβαση μεταξύ τoυ Iδρύματoς και της Loyalward.

    11. Τov Ioύλιo 1998 και παρά τo ότι η αντιδικία δεν είχε λήξει, τo Υπoυργείo Οικovoμικώv, με επιστολή τoυ Γεvικoύ Γραμματέα Χαρ. Αλαμάvoυ, εγκρίνει τη διάθεση της έκτασης στη Loyalward για τουριστική αξιoπoίηση. Έξι μέρες μετά, (Ioύλιoς 1998) τo Ίδρυμα και η Loyalward υπoγράφoυv οριστική σύμβαση, με τηv oπoία η έκταση παραχωρείται στην Αγγλική εταιρεία για oγδόvτα χρόvια.

    12. Τov Σεπτέμβριο 1998 o τότε Νομάρχης Λασιθίoυ Γιάννης Παπατσάκωvας, έπειτα από αίτηση τoυ Iδρύματoς, εκδίδει αυθημερόν, χωρίς τις κατά vόμov αναγκαίες γvωμoδoτήσεις τωv αρμoδίωv υπηρεσιών (Δασαρχείου κλπ), τηv άδεια μεταβίβασης της έκτασης από τη Μovή στo Ίδρυμα, παρά τo γεγovός ότι η έκταση διεκδικείται από τo Δημόσιο. Με βάση τηv απόφαση αυτή, τov Οκτώβριο 1998 επαvαλαμβάvεται η μεταβίβαση για τρίτη φoρά.

    13. Ο Εισηγητής τoυ Αρείου Πάγου εισηγείται τηv απόρριψη και των δύο αναιρέσεων πού είχε ασκήσει η Μovή. Εν τούτοις o Άρειος Πάγος τον Νοέμβριο 1998 αποφαίνεται και στις δύο περιπτώσεις υπέρ του Μοναστηριού και αναπέμπει τις υποθέσεις στο Εφετείο.

    14. Τov Ioύvιo 1999 τo Εφετείo Κρήτης (απόφαση 330/99) αvαγvωρίζει κυριότητα τoυ μovαστηριoύ στo σύvoλo της έκτασης.

    15. Τo Δημόσιο ασκεί vέα αναίρεση στov Άρειο Πάγo. Όμως, τον Νοέμβριο 1999 το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους(!!!) ( Γ΄Τμήμα, αρ. 898/10-11-1999) γvωμoδoτεί ότι η αναίρεση δεν ευσταθεί και τo Δημόσιο παραιτείται. Η απόφαση του Εφετείου καθίσταται αμετάκλητη.

    16. Τov Σεπτέμβριο 1999 η Loyalward αρχίζει vα εμπορεύεται τις μετοχές της στηv ελεύθερη (εξωχρηματιστηριακή) αγoρά τoυ Λovδίvoυ. Ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ περιουσιακό της στoιχείo προβάλλει τα oγδovταετή δικαιώματά της πάνω στηv έκταση.

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο ΚΑΘΕ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΛΟΤΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Βρε παιδιά εάν έβαζε ανεξάρτητος χωρίς την στήριξη της Ν.Δ. δεν θα έπαιρνε περισσότερο από 10% και ας κράζει κάθε φορά Εμένα , Εγώ , ο ΄Ετσι , και άλλες παπαριές . Αν δεν σε στηρίζει το κόμμα πας άπατος . Αυτό να του πείτε . Και να θυμηθεί επί πρωθυπουργίας Δρακουμέλ παραλίγο να βγει ο Λεβέντης , ναι ο γνωστός Λεβέντης δήμαρχος Περιστερίου με τις ευλογίες της δεξιάς που δεν είχαν ποιόν να κατεβάσουν . Αν τότε ο Δρακουμέλ έβαζε για δήμαρχο τον σωματοφύλακά του το Γρυλλάκη μπορεί και να έβγαινε . Ας μην γλύφει τη δεξιά και θα πάει άπατος . Νομίζει ότι με τα καραγκιοζιλίκια που κάνει τον θέλουν στη Θεσσαλονίκη . Ας προτείνει άλλον η Ν.Δ. και θα δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τα "προσκυνήματα" του Αντρέα Παπανδρέου στην Παναγία του Σουμελά τα ξεχάχαμε Πασοκάκια,ε?

    Απο...ευσέβεια πήγαινε ο άνθρωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πολύ φθηνή αναφορά που δεν στέκεται ούτε στα γήπεδα και μάλιστα την δημοσιεύετε ανώνυμα άρα είναι δική σας κ. Καψαμπέλη.

    Ή έχουμε συγκεκριμένα στοιχεία και τα αναφέρουμε ή σωπαίνουμε...

    Δώστε λίγο ήθος στο πράγμα αλλιώς γίνεστε όπως οι "κύκλοι της Ρηγίλης" ή της Χαριλάου Τρικούπη που ακούω από το MEGA και βγάζω σπιράκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. κ.Νομάρχα εσύ δεν ξέρεις τίποτε για τα οικόπεδα που πήρε η μονή Βατοπεδίου ,στην Ν.Ραιδεστό Θεσ/νίκης;;;Τι Νομάρχης είσαι εσύ .Μήπως είσαι Νομάρχης άλλου Νομού;;Μήπως έχουν Νομάρχες οι τηλεοράσεις γιατί εκεί περνάς όλο τον χρόνο σου ή κάνω λάθος!!!Ευτυχώς η αντιπολίτευση (ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ) είναι τόο αναξιόπιστη καιροσκοπική ,συντεχνιακή ,υπέρ του Δημοσιουπαλληλικού κράτους, υπέρ της Λουβητούρας, ανειλικρινής και γι'αυτό επιπλέεις εσύ έστω και με ένα μάτι Πανίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΟΙΚΟΥΝ. ΕΔΩ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟΤΑΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ......ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ....!!
    (ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΡΟΖ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΟΛΟ ΡΟΖ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΤΟ ΒΛΗΜΑ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σκάστε και μην μιλάτε πολύ για τον Πανίκα γιατί θα ξαμολήσει τους ΜΠΡΑΒΟΥΣ του τον υποτιθέμενο Στρατηγό Τραχανατζή με την συμμορία του και την πατήσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ
    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ, Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΝΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΥΣ.
    ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΣΠΟΡΟΙ. ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΛΑΒΟΣΠΟΡΟΙ.

    ΑΝ ΗΣΑΣΤΣΝ ΑΝΔΡΕΣ, ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΖΩΗΣ
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙ
    ΣΤΗ ΜΟΝΗ ...ΧΕΣΜΕΝΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. όσο η Θεσσαλονίκη κυβερνάται από το παρακράτος τόσο θα υπάρχουν Ψωμιάδηδες.
    Η πραγματικη εξουσία στη Θεσσαλονίκη είνια ο Άνθιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πανίκα εισαι και ο πρώτος διασκεδαστής της ΤV.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αλλος ένα πειθαρχημένος μαλάκας.
    Πρώτη φορά είναι;
    Αυτό ονομάζεται "πολιτικό σύστημα".
    Επίσης, ονομάζεται και ΜΑΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Πιο μαλάκας από σένα Bloopers δεν υπάρχει εδώ μέσα και πάψε να γράφεις εδώ μέσα γιατί κατεβάζεις πολύ το επίπεδο γελοίε.Βγαίνεις συνεχώς και πετάς τη μαλακία σου σε κάθε θέμα .Βγάλε επιτέλους το σκασμό.Μη νομίζεις παίρνω τη θέση του Νομάρχη ποιος το γαμάει .Αλλά εσένα σου την έχω κρατημένη γιατί διαβάζω παντού τις βλακείες σου.Ο κόσμος προσπαθεί να αρθρώσει εδώ μέσα, καποια σκέψη και συ ο ΒΛΑΚΑΣ λες συνέχεια τις Βλακείες σου Κάνω μια έκκληση στον συγγραφέα του ιστολογίου μόλις βλέπει το όνομα σου να σε κόβει.Να ησυχάσουμε από τις κουταμάρες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Παίδες δυστυχώς ο Κλόουν αποτελεί ζωντανή εφαρμογή της ΑΝΤΙΡΠΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗΣ δημοκρατίας (χα!) μας/τους. Τέτοιοι κατά βάθος είναι πολλοί γύρω μου....κομπλεξάρες, μισαλλόδοξοι, αμόρφωτοι, ψευτοπαληκαράδες και φυσικά με απόλυτη άγνοια της βλακείας τους. Ας όψονται τα αρχιλαμόγια οι δημοσιογράφοι που τον γλύφουν αβέρτα για να έρχεται στο παραθύρι τους. Για τα κωλονούμερα φωνάζουν το νούμερο. Σαν τον τρελλό του χωριού που τον φωνάζουν στο καφενείο οι παρέες για να γελάσουν. Σε ένα τέτοιο ελλαδιστάν είναι φυσικότατο να έχουν την εξουσία τα σοβαροφανή και θρασύτατα λαμόγια, καθώς και οι τενεκέδες (για ξεκάρφωμα). Ένας ευλογημένος τόπος που έχει καταντήσει αυθαίρετο διόροφο τσίρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Για τους 5-6 διάφορους που μιλούν πολύ υποτιμητικά για τη Θεσσαλονίκη, επειδή στο νομό εκλέχτηκε νομάρχης ο Ψωμιάδης και επειδή ο Άνθιμος είναι μητροπολίτης της:

    -στην πόλη της Θεσσαλονίκης (Α΄Θεσσαλονίκης) το συνολικό άθροισμα των ποσοστών (ΝΔ+ΛαΟΣ+Δημ. Αναγέννηση) το 2007 είναι το 16ο μικρότερο από τις 56 περιφέρειες της χώρας (www.ypes.gr). Επομένως, στην περιφέρεια αυτή η δεξιά είναι αδύναμη. Και βέβαια, οι πολιτικές εκλογές είναι οι κοινοβουλευτικές, όχι οι νομαρχιακές.
    -τον Άνθιμο τον τοποθέτησε στη Θεσσαλονίκη ο Χριστόδουλος (δεν τον ψήφισαν κάποιοι Θεσσαλονικείς), επειδή τον βοήθησε στη "συνωμοσία" του 1998 εναντίον του Ιερώνυμου. Με τη "λογική" αυτή, η Αθήνα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σκοταδιστική την περίοδο 1998-2008, επειδή είχε μητροπολίτη το Χριστόδουλο.
    -στις νομαρχιακές εκλογές το κριτήριο είναι πολύ διαφορετικό. Βέβαια, αυτό είναι μεγάλη συζήτηση, όμως για να τοποθετούνται τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις, ο Ψωμιάδης, ως επίσημος υποψήφιος της ΝΔ, έλαβε 44% στην πόλη, μην έχοντας αντίπαλο, εφόσον ο αρχηγός του ΠαΣοΚ επέλεξε μία ακόμα πιο γραφική υποψηφιότητα (Πατουλίδου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ρε μαλακες ή βγάλτε είδηση με στοιχεία ή μη γράφετε τίποτα. τί παπαριές είναι αυτές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. panikas πανικας ο ποντιος
    ψυχογραφημα
    νταης μαγκιτης αλανιαρης
    αγαρμπος λαικος παιχνιδιαρης
    τον βγαζουν τα νταβατζοκαναλα
    γιατι λατρευει τον καραμαλη
    όπως η ρουλα τον αλβανο της.
    και νομιζουν οτι σπαμε πλακα
    με τις γελοιες ατακες του.
    κομματοσκυλο του κερατά.
    με μυαλό στρουθοκαμήλου.
    ο λαος δεν εχει αναγκη απο υποδείξεις τύπων σαν αυτόν.
    ΆΣΕ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ.
    ΠΟΝΤΙΟΣ ΓΑΡ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Πολύ μιλάτε για τον Πανίκα και θα την πατήσετεεεεεεεε
    Μάθετε ότι ο Πανίκας έχει οργανώσει την Λέσχη Εθελοντών Βατραχανθρώπων και παρόλο που πολλά μέλη της έχουν καταγγείλει τον υποτιθέμενο Στρατηγό Τραχανατζή για ατασθαλίες οικονομικές ηθικές και άλλου είδους ο αδελφός του ο Διονύσης ο Αντινομάρχης ο Λιμενάρχης Μουδανιών ο Διοικητής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης και ο ίδιος ο Πανίκας τους καλύπτουν.
    Στρατηγέ!!!! Ο πρώην συνάδελφος σου ο Ντούβας ΤΗΣ ΕΚΟ σου έδωσε τίποτα κουπόνια για βενζίνη;
    Άσε που πάνε και ψαρεύουν με μπουκάλες (όχι όλοι γιατί είναι και άχρηστοι ) μόνο ο Θόδωρος και τροφοδοτούν τους αδερφούς Ψωμιάδη.
    Λέτε γι’ αυτό να τους το έδωσε η Νομαρχεία το σκάφος;
    Με αυτά τα μικρά!!!!!! σκανδαλάκια στην πλάτη προσπαθεί να μας πείσει ότι αν τον κάνει Υπουργό ο Καραμανλής μέσα στην απελπισία του δεν θα τα κάνει σκατά;
    Άσε που θα τον ξεφορτωθεί η Θεσσαλονίκη και θα τον έχει η Αθήνα να φαλτσάρει και να βγαίνει επί τόπου στα κανάλια.
    Δεν θα πειράξει κανέναν αυτά που γράφω να κάνει μήνυση να γελάσει όλη η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Έχετε ότι σας αξίζει λακαμάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 9:14 μμ,τα blogs υπαρχουν για να ξεχαρμανιαζει ο λαος,ακομη δεν το εχεις καταλαβει?γραφε κι εσυ οτι λακαμια σου κατεβει,καποιος θα τη διαβασει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Εκείνοι που δουλεύουν υπερωρίες για τον κύριο; αυτό είναι τα κανάλια. Λες και δεν υπάρχει άλλος νομάρχης στη χώρα. Αλλά ο λαός χαζά θε΄λει που χονεύονται εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ...

    ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ !!!!
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΕΩΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ?? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ?/
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
    ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
    ΓΙΤΙ ΣΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ??
    ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ - ΑΓΡΟΤΙΟΚΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ?/
    ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ 100.000 ΠΟΛΙΤΩΝ Η ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ !!
    ΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΒΑΣΤΑΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ??
    Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ...
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ..

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ!!
    ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΕΛΟΣ!!

    ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΟΛΥ ΙΠΠΟΤΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ALTER. ΟΤΑΝ Η ΑΜΟΙΡΗ κ. ΜΑΚΡΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ,ΓΕΛΟΤΟΠΟΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΑ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΑΥΤΟΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ, ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΛΕΥΑΖΕ, ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΣΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΧΑΧΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΞΕΛΙΓΩΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. 26 Σεπτέμβριος 2008 10:48 πμ


    ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΓΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣΟΥ
    ΑΛΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση