GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικαστική απόφαση κάνει "ρόμπες"...

. ... τον Ευρ. Στυλιανίδη και τον Ανδ. Λυκουρέντζο. Ξηλώνει τον κολλητό τους, που είναι και πρόεδρος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου ...

.
... τον Ευρ. Στυλιανίδη και τον Ανδ. Λυκουρέντζο. Ξηλώνει τον κολλητό τους, που είναι και πρόεδρος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου του υπουργείου, γιατί πήρε παράνομα τη θέση Διευθυντή Εκπαίδευσης!
.
Του Ευγένιου Τριπολίτη
.
"Ρόμπες" γίνονται ο υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο υφυπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος!
Με απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, που εκδόθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου, ξηλώνεται από τη θέση του Διευθυντή Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής ο Απόστολος Παπακωνσταντίνου. Το Δικαστήριο αναγνωρίζει ότι αδικήθηκε η κ. Νικηταρά, που έκανε την προσφυγή, διότι δεν αναγνωρίστηκαν σωστά από το υπουργείο Παιδείας, κατά τις κρίσεις των στελεχών, τα μόρια της προϋπηρεσίας της. Ετσι σύμφωνα με την απόφαση, τη θέση παίρνει η κ. Νικηταρά.
Ομως, ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Παιδείας του υπουργείου Παιδείας - θέση κατ' εξοχήν νευραλγική.
Για τους γνωρίζοντες, ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Είχε την εύνοια της προηγούμενης ηγεσίας του υπουργείου, είναι σήμερα προστατευόμενος του κ. Στυλιανίδη αλλά ταυτόχρονα πατριώτης καί κολλητός του κ. Λυκουρέντζου . Για δε τις κρίσεις στελεχών που είχαν γίνει στο υπουργείο, εγκαλείται ότι "ήταν κριτής καί κρινόμενος" αφού συμμετείχε στην γνωμοδοτική επιτροπή που τον προήγαγε!
Τώρα, το θέμα είναι ότι πρέπει να φύγει και από τη θέση του προεδρου του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου. Το βασικότερο όμως είναι η πολιτική ξεφτίλα για τους πολιτικούς προϊσταμένους του...
Λέγεται επίσης ότι είναι και υπόλογος στη Δικαιοσύνη για ψευδορκία στην υπηρεσία και ότι η δίκη γίνεται αρχές Οκτωμβρίου. Αληθεύει;
-----------------------------------------------

33 σχόλια

  1. Κρίμα τόσο νέοι και να είναι τόσο παλαιοδεξιοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοινως ΠΙΠΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αναξιοκρατία είναι κανόνας στο Υ.Παιδείας.
    Η επιλογή συντονιστών εξωτερικού είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα.πχ. Ο τρίτος από το τέλος (Χατζησαββίδης) ήταν καλός στη συνέντευξη και επελέγη πανυγηρικά λόγω...blue tooth.
    Τα διδακτορικά ,οι σπουδές και οι τίτλοι των άλλων δεν ήταν προφανώς αρκετοί.
    Ας χαίρονται τώρα τον κατάδικο Διευθυντή εκπαίδευσης Κρήτης και ας ριξουν όλα τα βάρη στον πρόχειρο ...Τατούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχει "πολιτική ξεφτίλα", μόνο η πολιτική. Για κάποια υποκείμενα θεωρείται αυτονόητο και η ξεφτίλα, και η ηθική ισοπέδωση, έχουν ΠΕΤΥΧΕΙ στη ζωή τους, είναι ΚΑΠΟΙΟΙ, ξέφυγαν από τη έρπουσα ανυπαρξία τους, τόσα χρόνια φτύσιμο, γλύψιμο, στήσιμο, άξιζαν τον κοπο...για ξεφτίλες θα μιλάμε τώρα.

    mal du depart

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε λασπολογε Τριπολιτη, ρε μουνοπανο του κερατα που αμολας τα βοθρολυμματα σου σε ετουτο το μπλογκ, μαθε να διασταυρωνεις τις πληροφοριες σου πριν απλωσεις τα δαχτυλα σου στο πληκτρολογιο.

    ΜΑΘΕ ΕΤΟΥΤΟ ΑΝΟΗΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΕ:

    Τα μόρια γνώσεων και πτυχίων της συγκεκριμενης θεσης παίζουν μεγαλύτερο ρόλο απο τα μόρια προυπηρεσίας. Γιατι δεν ρωτατε την κα Νικηταρά εάν είχε τα ίδια η περισσότερα προσόντα με τον κο Παπακωνσταντίνου?
    Η κα Νικηταρα δεν ειχε τα απαιτουμενα για την θεση πτυχια και η ολη ιστορια κρυβει μια σκοπιμοτητα. Η κα αυτη ειναι βαλτη εδω και καιρο....Απο τοτε που το ΠΑΣΟΚ εχασε τις εκλογες. Οσοι γνωριζουν εκ των εσω με εννοουν.

    ΟΡΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ. ΜΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Nα αρχίσουμε κι εμείς να μαζεύουμε υπογραφές που θα ζητάμε να παρασημοφορηθούν οι αστυνομικοί που τίμησαν τα παντελόνια τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ....ΛΕΜΕ, ΝΤΕ!!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντε ρε παιδιά που θα μας πείτε ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΡΟΜΠΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έλεος η αντιμετώπιση του θέματος.

    Τοποθετήθηκε κάποιο στέλεχος κάπου και ένα δικαστήριο έκρινε την απόφαση.

    Δηλαδή όταν δεν παρεμβαίνει η δικαιοσύνη είναι στημένη. Όταν παρεμβαίνει γίνεται ρόμπα ο κρινόμενος

    Τελικά τι ακριβώς θέλετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παπακωνσταντίνου,όξω απ΄τήν παράγκα
    φούστη.
    Τί είναι ρέ αυτή η καψούρα,μέ τήν
    καρέκλα?
    Ανθρωπάκια,φελλοί τού συστήματος.
    Ουουουουουουούστ από μπροστά μας
    αδιάντροποι,πού τήν ροχάλα τήν λέτε
    βροχή.Βαζιβουζούκοι.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Που να δείτε και τι έγινε στην Μεσσηνία! Υπάρχουν και δικογραφίες, που έχουν ήδη σχηματιστεί. Και κάποια πρόσωπα, όλως τυχαίως..., επανέρχονται και εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. gia ton 25 Σεπτέμβριος 2008 10:09 πμ

    η κυρία έγινε Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας επί Νουδού

    Νουδού είναι, από το δεύτερο εσωτερικό στρατόπεδο

    Το ένα στρατόπεδο είναι τα γνωστά παλιά συνδικαλιστικά στελέχη του 1990, δηλαδή Ειδικός Γραμματέας Υπεπθ - Αιρετός ΔΑΚΕ Κυσπε - Περιφερειάρχης Αιγαίου.

    Και το άλλο οι τωρινοί συνδικαλιστές της Δακε.

    Άιντε λακαμά εγκάθετε ή άσχετε.

    Σε όλες τις προσφυγές που έγιναν πανελλήνια, έγινα από φίλους και στελέχη της Δακε εναντίον κυβενητικών στελεχών.

    Οι άλλοι.. πασόκοι κλπ δεν έχουν τύχη έτσι κι αλλιώς.. τι να κάνουν προσφυγές...

    ΥΓ.. αναμένεται εντός των ημερών και η απόφαση για τη προσφυγή της κυρίας Κού__ου από την Ηλιούπολη, που αφορά το αντίστοιχο για τις επιλογές της Πρωτοβάθμιας.

    Κι εκεί΄θα γίνει ανατροπή.

    Μετά από αυτά. όφειλαν από τη ΝΔ να στείλουν σπίτι τους τους :
    τωρινός ειδικός γραμματέας υπεπθ - τωρινός αιρετός ΔΑΚΕ Κυσπε - Περιφερειάρχης αιγαιου

    Αυτοί θα τους διώξουν από τη εξουσία, ήδη τους έδιωξαν... θα είναι αργά όταν το καταλάβουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεξιά- άξιος εκπρόσωπος η Ν.Δ- και ο νεποτισμός είναι ταυτόσιμες έννοιες. Το μαγαζί(λέγε κράτος) θεωρείται ιδιοκτησία της, επομένως διορίζουμε όποιον ενεπρόκοπο, άχρηστο και τεμπέλη, αρκεί να φορά γαλάζια γραβάτα. Είναι η περίφημη επανίδρυση του κράτους, ένα ΘΑ του καταληλότερου Μαυρογιαλούρου μαζί με τόσα άλλα ΘΑ( νταβατζήδες, ακρίβεια, διαφθορά, 6μηνη θητεία...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι πρώτοι λόγοι του κ. Καραμανλή απεδείχθησαν απολύτως δεσμευτικοί.

    Ερχόμενος στην εξουσία εκήρυξε τον πόλεμο κατά των συμφερόντων, εδήλωσε πίστη στις αρχές της σεμνότητας και της ταπεινότητας και ακόμη υποσχέθηκε διαρκή ευημερία και οικονομική πρόοδο.

    Ο πόλεμος κατά των συμφερόντων κατέληξε σε απόλυτο συμβιβασμό, οι διακηρύξεις περί σεμνότητας και ταπεινότητας επνίγησαν στα πλούτη και στην προκοπή των υπουργών και η ευημερία του λαού χάθηκε μεταξύ Βρυξελλών και «μεταρρυθμίσεων».

    Έβαλε το κόμμα πάνω από το Έθνος με την ''απογραφή'' προσπαθώντας να αμαυρώσει τις επιτυχίες του Κώστα Σημίτη. Αποτέλεσμα να μας βάλουν οι Βρυξέλλες σε επιτήρηση και η Eurostat που την έβαλε ο Αλογοσκούφης στο σπίτι μας να μας καρπαζώνει με κάθε ευκαιρία.

    Παληκάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι ''αστέρες'' των τηλεοπτικών παραθύρων μας ζάλισαν τις τελευταίες μέρες με το δήθεν άγχος τους για το τι θα πει ό ''ακαταλληλότερος'' στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος.
    Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνονται.
    Τι θα πει ο Καραμανλής μέσα σε κλίμα κυβερνητικής «διαφθοράς» κορυφαίων στελεχών του, με «άδεια ταμεία» και αδυναμία σύνθεσης ενός ελάχιστου επιπέδου «κοινωνικής συναίνεσης», θα εξαγγείλει πάλι «μεταρρυθμίσεις» που δεν μπορούν να γίνουν ;
    Είναι ο Καραμανλής ένας «τραυματισμένος» πρωθυπουργός .
    Θα βρίσκεται συνεχώς «όμηρος» του Μανώλη, του Μιχαλολιάκου και του οποιουδήποτε βουλευτή ή στελέχους, χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα.

    Το... «πρόβλημα» Καραμανλή, πλέον δεν «διορθώνεται» ούτε με την απομάκρυνση του Βουλγαράκη ή κάποιου άλλου.
    Δυστυχώς, έχουμε όλοι καταλάβει ότι δεν θέλει να αλλάξει (δεν ξέρουμε βέβαια αν μπορεί) ο Καραμανλής το «πλαίσιο» της πολιτικής του, και οπωσδήποτε θα βουλιάξει σ' όλο και μεγαλύτερη... πολιτική νωθρότητα.


    Παληκάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το περίεργο θα ήταν να μην υπάρχει αναξιοκρατία στην παιδεία. Ακόμα κι εκείνοι που λένε πως έχουν πτυχία διδακτορικά κλπ καλό θα ήταν να λέγαν και πως τα πήραν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΩΝΥΜΕ 10.09 , ΑΠΌ ΌΤΙ ΜΑΘΑΊΝΩ ΕΙΧΕ ΠΟΛΎ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ, ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ, ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΤΛ,ΚΤΛ. Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ; ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΥΡΕ ΕΙΣΑΙ;
    ΜΗΠΩΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΩΤΗΣ ΚΙ ΕΣΥ; ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.. ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. gia ton 25 Σεπτέμβριος 2008 11:42 πμ:

    Bre hli8io malakistiri mas pou eides esy tis prosfyges tis dake enantion kybermhtikwn stelexwn??? Se rwtaw! Pes mas estw mia tetioy eidoys prosfygh?
    Exeis mpleksei tis boyrtses me tis p***** xameno kormi.
    Pare thn egka8eth soy prasinofroyre toy kwloy kai trabate sto diaolo!


    Προς 25 Σεπτέμβριος 2008 1:13 μμ:


    bre antieksoysiastiko apobrasma sthn arkadia exoun pollous malakes san kai esena?
    Na se xairetai h manoula sou paniblaka...
    To eipa kai to ksanalew...einai egka8eth tou pasok. Kai oxi mono egka8eth alla kai gnwsth glyftra ths grammateias toy ypourgeioy paideias.
    An den kserete kala kapoia pragmata ma8ete na to boylwnete h toylaxiston skefteite kai epalh8eyste plirofories prin grapsete tis bo8rolymatikes paparies sas.
    Epeidh ta kryfopasokia h8elan na katalaboun 8eseis epi kybernhshs ND exete epanastathsei oloi eksapolyontas lasph kai skata enantiwn entimwn stelexwn ths neas dhmokratias.

    Ante na xa8eite prasinoragiades toy kwloy. Skatatzhdes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΙΛΕ ΜΟΥ 1.48,
    ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ;
    ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΕΤΣΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ;
    ...............
    ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. gia ton 1:48 μμ

    EPIEIKWS Asxete... h prwhn proistamenh tou xxx ou grafeiou PE athinwn, pou dioristhke san proistamenh to kalokairi tou 2004....kyria m.k.

    Ayth exei kanei prosfygh kata tou pinaka twn dief8yntwn prwtovathmias


    AYTH EINAI 100& NEODHMOKRATISSA, BAMMENH PAPPOU PROS PAPPOU

    ANTI8ETA AYTOI POY EGINAN
    KAI KATA TVN OPIWN GINETAI PROSFYGH EINAI TOY SYSTHMATOS SYNEXEIA PASOK/POY/EKATSE/PANW/H/NOYDOY!
    AYTO POU LENE SYSTHMA MAKSIMOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. H ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΔΙΔΑΞΕ ΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗ ΕΝΩ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΛΟ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Παπ. δεν 'εχει το θέο του, έκανε προεκλογική συγκέντρωση στη Γιαννάκου,έφερε,τους νεοδηνοκράτες καθηγητές,που ψήφιζαν στο υπόλοιπο Αττικής και τους παρουσίαζε σα ψηφοφόρους της Γιαννάκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Παπ. δεν 'εχει το θέο του, έκανε προεκλογική συγκέντρωση στη Γιαννάκου,έφερε,τους νεοδηνοκράτες καθηγητές,που ψήφιζαν στο υπόλοιπο Αττικής και τους παρουσίαζε σα ψηφοφόρους της Γιαννάκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οκτώβριος και όχι Οκτώμβριος αγράμματε.
    Σωκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η αρχή έγινε με τον ΑΡΚΑΔΙΟ στην ΚΡΗΤΗ με τα ναρκωτικά... Ακολούθησε ο Παπακωνσταντίνου στην Ανατολική για μαϊμού επιλογή.
    Ποιος έχει σειρά τώρα;;;
    Αυτά μήπως αγγίζουν και τον Υπουργό ή τον υφυπουργό της Παιδείας ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ. Ο ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΘΕΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΙ ΘΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΕΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ..
    ΑΛΛΩΝΙΖΕ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ Μ., ΜΕ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ... ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΕΝΑΣ ..ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ......,1 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ EXTRA - ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.. !
    ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΥΤΕ 20% ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΝΔ...
    NA ΜΑΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ...
    ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΗΣ Ο ..ΑΓΕΝΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ο Παπακωνσταντίνου είναι στη θέση του. Τώρα τι λέτε εσείς μάλον είναι βαλακίες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η κα Νικηταρά, νεοδημοκράτισσα,βέβαια, είχε τοποθετηθεί δ/ντρια Δ/βάθμιας Εκπ. Ανατολικής Αττικής, όταν η θέση είχε εκκενωθεί επειδή ο προηγούμενος (Σκανδάλης) είχε γίνει περιφερειακός δ/ντής Αττικής. Η τοποθέτηση αυτή είχε γίνει ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ επί ΠΑΣΟΚ, αν αυτό σας λέει κάτι. Έτσι, για να κάνουμε τις συγκρίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. > Η κα Νικηταρά, νεοδημοκράτισσα,βέβαια, είχε τοποθετηθεί δ/ντρια Δ/βάθμιας Εκπ. Ανατολικής Αττικής, όταν η θέση είχε εκκενωθεί επειδή ο προηγούμενος (Σκανδάλης) είχε γίνει περιφερειακός δ/ντής Αττικής. Η τοποθέτηση αυτή είχε γίνει ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ επί ΠΑΣΟΚ, αν αυτό σας λέει κάτι. Έτσι, για να κάνουμε τις συγκρίσεις.


    Ούι τι μας θύμισες τώρα...
    το θεολόγο περιοφερειακό.. που απειλούσε με συνέπειες όσους απεργούσαν?

    ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    DELETE RECYCLE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμε 6.49, εννοείς να μην ξαναφέρει το ΠΑΣΟΚ ανθρώπους σαν τον Σκανδάλη ; ....
    .......................
    Αντε φιλάκια, γιατί θα ξεράσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δυστυχώς στην εκπαιδευση γίνοναι τα χειρότερα.
    Είναι κατάπτυστοι οι εκπαιδευτικοί που διδεκδικούν θέσεις χωρίς προσόντα γλύφοντας και σκύβοντας.
    Είναι κατάπτυστοι όσοι τους το επιτρέπουν και το ενισχύουν.
    Ας σκεφτούν όλοι αυτοί τί λένε αυτά τα ανθρωπάκια στις τάξεις τους και στους μαθητές τους.
    Δεν πιστεύω να μιλάνε για αξίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δυστυχώς στην εκπαίδευση γίνοναι τα χειρότερα......

    Συμφωνώ είναι πολύ μικρά ανθρωπάκια οι καθηγητές εκτός ελαχίστων.
    -Θέλουν τα παιδιά άβουλα πλασματάκια για να τα διοικούν εύκολα...
    -Κατασκευάζουν μαθητές ρουφιάνους για να ελέγχουν τα πράγματα οι καθηγητές και κατασκευάζουν ρουφιάνους καθηγητές οι διευθυντές (μην νομίζεται ότι θέλει και πολύ προσπάθεια μιά ώρα λιγότερη στο πρόγραμμα αρκεί πόσο δε -5)...
    -Κάνουν πάρεργο ουσιαστικά γιατί τους ενδιαφέρει περισσότερο να κάνουν ιδιαίτερο φροντιστήριο και μάλιστα σε παιδιά του ίδου του σχολείου τους στους μαθητές τους ( αν είναι δυνατόν)...
    -Παρακαλούν για καταλήψεις για να πάνε για ψώνια...
    -Όταν γίνονται οι καταλήψεις υποκριτικά λένε ανοίξτε άνοιξτε τις πόρτες. Αυτό για 10' λέπτά και μετά μην του είδατε αύριο πάλι επιστροή για το 10/λεπτο κλάμα...
    -Κανένας τους εκτός απο τους γυμναστές δεν έχουν διδαχθεί παιδαγωγικά και παιδοψυχολογία, και μερικοί περάσαν κάποια ολιγόωρα σεμινάρια, και το παίζουν γκουρού που να χαθούν..
    -Οσο για τους διευθυντές αυτοί είναι οι γκουρού της διοίκησης εφόσον παίρνουν γλύφοντας, και μόνο γλύφοντας άριστα στις συνεντεύξεις ώστε να πάρουν τις θέσεις (τα ανθρωπάκια) ...
    -Οι υποδιευθυντές άστα καλύτερα..
    -Δυστυχώς η τύχη του έθνους είναι στα χέρια ανίκανων να διοικήσουν και να μορφώσουν τον εαυτό τους..
    Και μετά φταίει το κράτος έτσι γενικά.
    --Και μετά φταίει ο κακός ο γείτωνας που δεν μαθαίνουν τα παιδιά μας γράμματα.
    --Και μετά φταίει που δεν τους δίνουν παραπάνω χρήματα για να μπορουν να πίνουν στην υγεία των κορόϊδων κανένα ποτηράκι..
    Αλήθεια αυτός ο τύπος που καταδικάστηκε που έχει κάνει τόσα γιατί ζεί και βασιλεύει ακόμη ξέρετε ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση