GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η νέα πολιτική Κίνηση....

...κάνει την Κυριακή την πρώτη ανοικτή συγκέντρωσή της. .. "Ξεκινά η πρωτοβουλία δημιουργίας νέας πολιτικής Κίνησης για την έξοδο από ...

...κάνει την Κυριακή την πρώτη ανοικτή συγκέντρωσή της.
..
"Ξεκινά η πρωτοβουλία δημιουργίας νέας πολιτικής Κίνησης για την έξοδο από την κρίση, με συστράτευση δυνάμεων από όλα τα μέρη της κοινωνίας.
Άνθρωποι του πνεύματος και ενεργοί πολίτες, πανεπιστημιακοί και φοιτητές, σκληρά εργαζόμενοι πολίτες και έντιμοι επιχειρηματίες, νέοι άνθρωποι και χρήστες του διαδικτύου, ακτιβιστές και απλοί πολίτες - για πρώτη φορά μέρη από ολόκληρη την κοινωνία ενώνουν ισότιμα τις δυνάμεις τους προκειμένου να απαντήσουν, ως κοινωνία, με τις δικές της καθαρές δυνάμεις και τα δικά της φωτεινά μυαλά, στα αδιέξοδα των τελευταίων 34 ετών διακυβέρνησης από τους "επαγγελματίες" πολιτικούς.
Η νέα πολιτική Πρωτοβουλία-Κίνηση ξεκινά χωρίς βαρύδια, φρέσκια και αποφασιστική, με νέα πρότυπα, ανοικτή δομή, πλήρη διαφάνεια και συμμετοχικούς μηχανισμούς. Προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους ενεργούς πολίτες της Ελλάδας να συμμετέχουν ουσιαστικά στην παραγωγή και την εφαρμογή της πολιτικής και επομένως στην ίδια την διακυβέρνηση της χώρας.
Όλα τα βήματα που έπονται, θα συζητηθούν την Κυριακή 28/9/08 στην πρώτη ανοικτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 11πμ στο κέντρο της Αθήνας.

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής: metapolitefsi@gmail.com ".
-------------------------------

28 σχόλια

  1. ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΤΡΥΠΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ

    Σοβαρά επεισόδια δημιουργούνται συχνά στην Πρέβεζα. Οι Αθίγγανοι, που έχουν εγκατασταθεί στην Βιομηχανική Περιοχή, συμπλέκονται συχνά με τους επιχειρηματίες. Μάλιστα πρόσφατα επιτέθηκαν και εναντίον αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας.
    Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν οι Αθίγγανοι έστησαν αυτοσχέδιο οδόφραγμα σε έναν επιχειρηματία, τον ακινητοποίησαν και του προκάλεσαν σωματικές βλάβες. Άνδρες της ΟΠΚΕ έσπευσαν στο σημείο και καταδίωξαν τους δράστες, τους οποίους και συνέλαβαν. Δέχθηκαν, όμως, επίθεση από τέσσερις άλλους Αθίγγανους που προσπάθησαν να ματαιώσουν τη σύλληψη των ομοφύλων τους. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν οι αστυνομικοί και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.
    Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί στην Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας οι κλοπές, οι επιθετικές συμπεριφορές και το στήσιμο οδοφραγμάτων από τους αθίγγανους και η ανησυχία είναι μεγάλη.
    Αλλά συχνές είναι και οι κλοπές που γίνονται στα Γιάννινα από Αθίγγανους. Κλέβουν στα μαγαζιά, κλέβουν περαστικούς, αλλά «μπουκάρουν» και στα σπίτια.
    Την ίδια στιγμή στον κάμπο της Άρτας άγνωστοι δράστες αφαιρούν, σχεδόν ανενόχλητοι, αντλίες, που έχουν μεγάλη χρηματική αξία. Οι αγρότες είναι ανάστατοι, καθώς μέχρι στιγμής έχουν αφαιρεθεί πάνω από 10 αντλίες. Ως βασικοί ύποπτοι θεωρούνται οι Τσιγγάνοι, καθώς έχουν εντοπιστεί να κυκλοφορούν τις βραδινές ώρες στον κάμπο.
    Το υγιές κομμάτι της κοινωνίας των Τσιγγάνων, οφείλει να συνετίσει τους παραβατικούς, διότι δημιουργούν κακή εικόνα για το σύνολο της φυλής τους.
    Το ζήτημα των Αθίγγανων ξεκινά από την επισήμανση ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι στην κυριολεξία στον δρόμο και «φυσικό επακόλουθο» είναι να επιδίδονται στην παρανομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πολλές ψήφοι έρχονται από τον χύδην λαό κι αυτός δεν διαβάζει blogs για να ενημερωθεί, παρακολουθεί πρωινάδικα και λαϊκά περιοδικά και, στην καλύτερη περίπτωση, "ειδήσεις" των 8-9 κάθε βράδυ.

    Αν δεν μπουν, λοιπόν, 3-4 λαμπερά ονόματα στη λίστα, τα οποία και θα εκπροσωπούν την κίνηση σε κάθε πάνελ, σε κάθε μικρόφωνο και σε κάθε παρουσίαση λάιφ-στάιλ, δεν έχει προοπτική επιτυχίας οποιαδήποτε κίνηση. Κλαμπ συζητήσεων υπάρχουν πάμπολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τζάμπα κόπος:

    Αν ΔΕΝ είστε πουλημένοι στα λαμόγια,ΔΕΝ έχετε τύχη...

    Αν είστε,να μας λείπετε...

    Για μάς, μηδέν στο πηλίκον,καλά να περάσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2:41 μμ

    έχει απόλυτο δίκιο, οι καλλιτέχνες και ποιητές φταίνε για την πολιτική κατάντια μας. Βάλτε τους δικηγόρους και γιατρούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τους επαγγελματίες βουλευτές και τους ανεπάγγελτους πολιτευτές... Όλους αυτούς που μας έφεραν στον πάτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2:49 μμ

    "Το υγιές κομμάτι της κοινωνίας των Τσιγγάνων"

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ το ξέρεις;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 25 Σεπτέμβριος 2008 3:30 μμ

    ΣΩΣΤΟΣ!!

    Όσο για τους τσιγγάνους, αν οι τέσσερις μπάτσοι ήταν "outgunned" και "outnumbered", γιατί δεν τους έστειλαν ενισχύσεις και γιατί δεν επέστρεψαν στο σημείο της συμπλοκής με πέντε διμοιρίες ΜΑΤ και να μην αφήσουν κανένα κοπρίτη όρθιο;;

    Άκου εκεί "κάνουνε ντου στα σπίτια"!! Στην Πρέβεζα δίκανα έχουνε μόνο οι γύφτοι;

    Και υπόψη, πρόκειται για αλλοδαπούς γύφτους, που με το έτσι θέλω μπουκάρησαν στην Ελλάδα για να παρασιτήσουν εις βάρος μας.

    Αλλά τα βρίσκουν και τα κάνουν. Αφού τα γλοπ και τα δακρυγόνα είναι για αποκλειστική χρήση κατά των Ελλήνων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μη αναγνώριση της συμβίωσης ομοφύλων προκαλεί προβλήματα στην εφαρμογή της κοινοτικής νομοθεσίας. Αυτό προκύπτει από την απάντηση του αρμόδιου Επιτρόπου της ΕΕ σε ερώτηση που του υπέβαλε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΝ Δ.Παπαδημούλης.

    Συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής αναφερόταν στην Οδηγία 2004/38 σχετικά με το δικαίωμα των πολιτών και των μελών των οικογενειών να κυκλοφορούν και να διαμένουν ελεύθερα στην επικράτεια των κρατών-μελών και ρωτούσε την Επιτροπή:

    «Πώς η ελληνική έννομη τάξη έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα διαδοχής ομόφυλου ζευγαριού, που έχει συνάψει γάμο σε κράτος μέλος και, ασκώντας το δικαίωμά του στην ελεύθερη κυκλοφορία και διαμονή, έχει αποκτήσει ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα;»

    Η απάντηση του Επιτρόπου έχει ως εξής: «Το πρόβλημα που εγείρει το αξιότιμο μέλος του Κοινοβουλίου προκύπτει από την μη αναγνώριση εκ μέρους της Ελλάδας των γάμων ομοφύλων, δεδομένου ότι αυτού του τύπου οι γάμοι δεν ρυθμίζονται από την ελληνική νομοθεσία.

    » Η Επιτροπή έχει επίγνωση των νομικών και πρακτικών δυσχερειών που μπορεί να προκύψουν όταν ζεύγος ομοφύλων μετοικεί σε κράτος μέλος, άλλο από εκείνο στο οποίο έχει τελεστεί ο γάμος.

    » Εξάλλου, η Πράσινη Βίβλος του 2006 αφορά τα ζητήματα που τίθενται σχετικά με τις περιουσιακές σχέσεις μεταξύ συζύγων και τις περιουσιακές συνέπειες που έχουν άλλες μορφές ενώσεων, κάνοντας διάκριση μεταξύ αυτών ως προς τις συμβάσεις ή τις συντροφικές σχέσεις που καταχωρούνται ενώπιον δημοσίας αρχής, και τις ενώσεις de facto.

    » Βάσει των στοιχείων που συνελέγησαν κατά τη μελέτη αυτή, τα κράτη μέλη που αναγνωρίζουν τις καταχωρημένες συντροφικές σχέσεις είναι τα εξής: Δανία (1989), Σουηδία (1994), Κάτω Χώρες (1998), Βέλγιο, Ισπανία και Γαλλία (1999), Γερμανία (2000), Φινλανδία (2001), Πορτογαλία και Λουξεμβούργο (2004), Ηνωμένο Βασίλειο (2005).

    » Μεταξύ των χωρών αυτών, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ισπανία, οι Κάτω Χώρες και το Λουξεμβούργο έχουν θεσπίσει νομοθεσία που επιτρέπει τη σύναψη των εν λόγω καταχωρημένων συντροφικών σχέσεων τόσο από ετερόφυλα όσο και από ομόφυλα ζεύγη.

    » Τα άλλα αναφερόμενα κράτη μέλη προβλέπουν ειδική νομοθεσία για τις καταχωρημένες συντροφικές σχέσεις ομοφύλων ζευγών. Τέλος, πρέπει να αναφερθεί ότι οι Κάτω Χώρες, το Βέλγιο και η Ισπανία προβλέπουν την τέλεση γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.»

    Για το θέμα, ο ίδιος ο ευρωβουλευτής δήλωσε ότι απάντηση του Επιτρόπου Ζακ Μπαρό επιβεβαιώνει πανηγυρικά ότι η θεσμοθέτηση του συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης μόνο για τα ετερόφυλα ζευγάρια, αποτελεί σαφή διάκριση σε βάρος των ζευγαριών ίδιου φύλου και καταστρατηγεί την αρχή της ισότητας.

    «Η ελληνική πολιτεία είναι υποχρεωμένη, με βάση την κοινοτική αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας προσώπων, να ρυθμίσει θέματα που αφορούν σε ομόφυλα ζευγάρια, που έχουν νομιμοποιήσει τη σχέση τους, είτε με γάμο είτε με σύμφωνο συμβίωσης σε άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ» καταλήγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εβίβα στη νέα Αβραμοπουλιάδα!
    Απο μακρυά βρομάει και ζέχνει. Βλέπουν την αδυναμία εξασφάλισης αυτοδυναμίας καί κάνουν όνειρα. "Όλο και κάποιο κοκκαλάκι θα γλύψουμε" σου λέει. Όπως και ο πρώτος διδάξας Αβραμόπουλος.
    Είναι δε μαζεμένα κορυφαία λαμόγια.
    Πρώτο και καλλίτερο φιγουράρει το όνομα του... συγγραφέως Αλέξανδρου Αδαμόπουλου, του γνωστού "Αλέκου", του πάλαι ποτέ "Συλλόγου Φίλων της Μουσικής του Γιάννη Χρήστου". Αφού εξαπάτησε τα (μικρά τότε) ορφανά παιδιά τού αείμνηστου συνθέτη, ξεκοκάλισε την περιουσία τους χάριν
    της οποίας την περνάει "ζωή και κότα" μέχρι και σήμερα, χωρίς να χρειαστεί να εργαστεί ούτε για ένα λεπτό στη ζωή του.
    Είναι απορίας άξιον (και συγχρόνως ντροπή του!) πώς, ο Λεωτσάκος ο οποίος γνωρίζει απο πολύ κοντά την υπόθεση, δέχεται να βάλει την υπογραφή του στο ίδιο κείμενο με το προαναφερόμενο υποκείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 4:49

    Υπάρχουν έλληνες πολιτικοί που υποστηρίζουν την ασυδοσία των συγκεκριμένων αλβανόγυφτων.

    Στο τέλος θα τους δώσουν και σπίτια (και καλά για την υποστήριξη των ρομά, σε συνεργασία πασοκ και σύριζα) και ο ελληνόφρων τζέφρι της μαργαρίτας θα τους δώσει εκλογικά δικαιώματα ώστε να ψηφίσουν για την αυτοδιάθεση της τσαμουριάς και των απίστευτα μεγάλων πετρελαϊκών κοιτασμάτων της.

    Καλά, στραβοί είστε και δεν βλέπετε πού το πάνε το πράγμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ατσίγγανοι άνω Λιοσίων πρωτίστως……………..
    και λοιπής Ελλάδος

    Μια φυλή ραγδαία αναπτυσσόμενοι πληθυσμιακά μα κοινωνικά έχει μείνει στην εποχή του χαλκού.
    Προσωπική μου εκτίμηση σε λίγα χρόνια θα είναι η μάστιγα της ελληνικής κοινωνίας.

    Ήδη τα ατσιγγανοπουλα κάτω από 10 ετών δεν γνωρίζουν στο ελάχιστο την ελληνική γλώσσα
    Και τα γκέτο αυξάνουν με γεωμετρική πρόοδο.
    Και μαζί με τα γκέτο και η παραβατικοτητα και η εγκληματικότητα.
    Παντρεύονται από ηλικία 10-12 ετών και τα αγόρια και τα κορίτσια και γεννοβολούν από τα 12-13.
    Οι γάμοι τους είναι κατά 80% μεταξύ πρώτα ξαδέλφια και το υπόλοιπο 20% ανιψιά -θειος η ανιψιός-θεια.
    Παρουσιάζονται στην αρχή σχολικής χρονιάς στο σχολείο για κάποιο επίδομα εγγραφής που έπαιρναν τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα και ακολούθως αφού το πάρουν συνεχίζει κάτι λιγότερο από το 5%.. Πόσοι τελειώνουν την βασική εκπαίδευση?
    Ουσιαστικά κανείς. Μόνο μερικά σχολεία για να ξεμπερδεύουν μαζί τους δίνουν απολυτήρια εχπρες.
    Πρώτιστο μέλημα τους είναι να γίνουν πολύτεκνοι για τα επιδόματα [τα γνωστά και πηδήματα στην πιάτσα των ταχυδρομικών.]
    Ένα μεγάλο σύνολο δηλώνει και ψευδή στοιχεία αριθμού παιδιών για να παίρνουν μεγαλύτερα επιδόματα.
    Συνήθης δε πρακτική είναι τα ανύπαρκτα δηλωμένα τέκνα είναι γένους θηλυκού. Ώστε να αποφύγουν τον σκόπελο του στρατιωτικού.
    Όλοι οι αθίγγανοι έχουν πάρει απολυτήριο τρελού ουδείς στη κυριολεξία έχει υπερετησει την πατρίδα. [Υπάρχει μια φάμπρικα που εκδίδει τα παραπάνω πιστοποιητικά.]
    Διπλώματα για να οδηγούν συνήθως είναι από συγκεκριμένες νομαρχίες και ο νοών νοειτω.
    Παλαιόθεν ένα σύνολο των διπλωμάτων οδήγησης ήταν από Ιεράπετρα Κρήτης
    Και οι υποτιθέμενες γεννήσεις των θηλυκών απογόνων λάμβαναν χώρα κυρίως από Θήβα μεριά.
    Ασχολούνται μόνο με το εμπόριο και την συλλογή παλαιών. [για τον λόγο αυτό τα φρεάτια στους δρόμους χάνονται πολύ τακτικά.]
    Είναι απίθανο αθίγγανος να βγει στην αγορά εργασίας πέρα από το εμπόριο και κυρίως με το παραεμπόριο.

    Εκεί που οι τσιγγάνοι έχουν αναπτύξει την κλοπή σε επιστήμη είναι με την κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας. Εάν δεν κλέβουν απευθείας από τις κολώνες αλλά έχουν σύνδεση ΔΕΗ με μετρητή αυτός έχει γίνει παράκαμψη στο σύνολο των παροχών και οι μετρητές έχουν αδρανοποιηθεί. Πρώτο μέλημα του καλού και αγαθού αυτού πολίτη όταν αγοράζει οικία η όταν κάνει σύνδεση στο δίκτυο είναι να φέρει το κατάλληλο πρόσωπο που κυκλοφορεί στη πιάτσα της περιοχής και να παρακάμψουν τον μετρητή της ΔΕΗ.
    Τώρα θα μου πείτε ότι υπάρχει και το άρθρο 372 του ποινικού κώδικα…..
    Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους κοινωνικά ανένταχτους εδώ και αιώνες.
    Όσο για τις αρχές και τους εισαγγελείς…. αυτά είναι μόνο για τους νομοταγείς πολίτες.

    ..Ιαπετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άλλη μία πληγή για τις κοινωνίες.

    Το κακό είναι ότι υπάρχουν σκοτεινές δυνάμεις που τους χρησιμοποιούν εν αγνοία τους.

    Στις νεοταξικές μέρες που ζούμε, οι άθλιοι είναι, ερήμην τους, ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία στα χέρια αυτών που οργανώνουν την Διάλυση.

    Αντίστοιχα οργανωμένη είναι και η διαχείριση των εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών που κάποια στιγμή θα αξιοποιηθούν ως όπλο εκβιασμού.

    Αν ψάχνετε για τους εγχώριους πράκτορες της νέας τάξης, αναζητείστε τους ανάμεσα στους αυτόκλητους υποστηρικτές αυτών των ομάδων. Και αναρωτηθείτε, λιγάκι, για τις πηγές προσπορισμού των κρυφών τραπεζικών τους καταθέσεων.

    Υπάρχουν βέβαια και οι "χρήσιμοι ηλίθιοι-εθελοντές", που έχουν εμπλακεί μόνο και μόνο για να αυτοδιαπιστωθούν κοινωνικά. Αλλά αυτή είναι μία διαχρονικά γνωστή κλινική περίπτωση.

    ¨Οταν το κράτος σπεύδει σε παροχές, χωρίς να βάζει κανόνες, ψάξτε να βρείτε ποιοί "κρατικοί" είναι στο κόλπο.

    Αρκετά, πια, με τις αυταπάτες και την εθελοτυφλία όταν κάποιοι ροκανίζουν, από μέσα, τα ύφαλα του σκάφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ.
    ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΚΑΙ
    ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΑ'Ι'ΤΕΡΗΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ, ΟΙ ΑΡΧΕΣ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    ΔΗΜΟΙ, ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ, ΚΡΑΤΟΣ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ
    ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ???
    ΕΔΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ, ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΧ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΤΑ ΠΗΡΑΝ, ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ, ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ???
    Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ??
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ??
    Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ??
    Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ??
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ??

    Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ! ! ! !

    ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΜΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ.

    ΛΑΕ ΓΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΔΕΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 6:56 καλά που είσαι εσύ ψυχανώμαλε με τις κρεμάλες σου,να μας θυμίζεις τι σημαίνει ΠΑΣΟΚ και Πρασινοφρουροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ακουγεται οτι ΗΓΕΤΗΣ θα ειναι ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ...
    ΑΛΗΘΕΥΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ
    ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΝΑΒΗΔΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΠΡΟΤΙΝΟΣ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΖΙΦΟΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ
    Η ΚΙΝΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σκεφθείτε κάτι απλό. Ένα νέο κόμμα, με γηρασμένη μέθοδο θα είναι αδιάφορο. Ένα νέο κόμμα όμως, με πρόσωπα από την κοινωνία, δηλαδή ανθρώπους που έχουν εργασθεί και συνεχίζουν να εργάζονται πραγματικά και όχι εικονικά, διαθέτουν δυνατότητες τεκμηριωμένης παρέμβασης και κυρίως ΔΕΝ περιλαμβάνει ΟΥΤΕ ΕΝΑ γνωστό πρόσωπο της κεντρικής μεταπολιτευτικής πολιτικής σκηνής, θα είναι ένα διαφορετικό παράδειγμα. Δεν θα έχει τύχη; Να το δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ειναι και κάποιος Λαζαρίδης... εξ'Αμερικής. Διατηρούσε ένα σαχλό μπλογκ... Αν έγραφες κανά δύο φορές άσχημα για τους πασόκους σε μπανάριζε αμετάκλητα και δίχως προειδοποίηση... Δημιούργησε την αίσθηση τότε ότι πρόκειται για ένα υπερφύαλο μεσανατολίτη, σε καμουφλάζ αμερικάνικη συσκευασία, με τάσεις δικτατορίσκου. Πάντως δεν είχε την παραμικρή ικανότητα σοβαρού διαλόγου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εβίβα στη νέα Αβραμοπουλιάδα!
    Απο μακρυά βρομάει και ζέχνει. Βλέπουν την αδυναμία εξασφάλισης αυτοδυναμίας καί κάνουν όνειρα. "Όλο και κάποιο κοκκαλάκι θα γλύψουμε" σου λέει. Όπως και ο πρώτος διδάξας Αβραμόπουλος.
    Είναι δε μαζεμένα κορυφαία λαμόγια.
    Πρώτο και καλλίτερο φιγουράρει το όνομα του... συγγραφέως Αλέξανδρου Αδαμόπουλου, του γνωστού "Αλέκου", του πάλαι ποτέ "Συλλόγου Φίλων της Μουσικής του Γιάννη Χρήστου". Αφού εξαπάτησε τα (μικρά τότε) ορφανά παιδιά τού αείμνηστου συνθέτη, ξεκοκάλισε την περιουσία τους χάριν
    της οποίας την περνάει "ζωή και κότα" μέχρι και σήμερα, χωρίς να χρειαστεί να εργαστεί ούτε για ένα λεπτό στη ζωή του.
    Είναι απορίας άξιον (και συγχρόνως ντροπή του!) πώς, ο Λεωτσάκος ο οποίος γνωρίζει απο πολύ κοντά την υπόθεση, δέχεται να βάλει την υπογραφή του στο ίδιο κείμενο με το προαναφερόμενο υποκείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βρέθηκε χώρος για να στεγάσουν οι νταβατζήδες τον Μπένι.

    Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.

    Τhe Vomiting

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 9:35


    ΜΑΝΑΒΗΔΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ
    =============================

    'Ασε, φίλε, αυτοί οι αγράμματοι είναι κι οι πρώτοι που θα στήριζαν μια υπονόμευση για τα μικροσυμφεροντάκια τους.

    Τόχουμε ξαναδεί το έργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. καταπληκτική η κίνηση, δημοκρατική, μόνο που στο μπλόγκ τους δεν επιτρέπουν αρνητικές αναρτήσεις που τους τα ψέλνουν, μιας και είναι φερεφωνα των νταβατζήδων. τους ζητούν να γίνουν σύμμαχοι τους στην προσπάθεια ριζοσπαστικής ανατροπης του πολιτικού συστήματος.

    δεν χρησιμοποιούνται καθόλου εν αγνοία τους απο τους νταβατζήδες

    απλώς αποπροσανατολίζουν. θέλουν να ευτελίσουν τη λαική οργή

    γελοιότητες. γελοίοι άνθρωποι "του πνέυματος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "φωτεινά μυαλά"
    Autos o oros pou xrisimopioun ferni sto mialo mou tous "pefotismenous" masonous .
    Lete na prokite peri aytou?
    Lete na inai ena kalesma gia tous masonous?
    apo masonous den exoume alli anagki eixame ena soro apo autous ta teleytaia 34 xronia pou katantisan thn ellada ekei pou inai simera.
    oloi tous diakyrhsoun oti einai diaforetiki kai oli tous idious skopous eksipiretoun.
    toys eyxaristo poli alla den tha paro -exo idi arketa-eseis tha parete???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολλοί life-style τυχοδιώκτες μεταξύ τους... Σαν αυτούς που κάναν την σημερινή Ελλάδα ένα κακόγουστο διαμηστικό σποτ χωρίς αντίκρυσμα... Λόγια, λόγια, λόγια, που αντιστοιχούν σε μία ελεινή πραγματικότητα... Αθλιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στην Αμερική άμα πεις είμαι... ας πούμε... "συγγραφέας", σου απαντούν, πολύ ωραία, θέλουμε πολύ να διαβάσουμε κάτι δικό σας. Στην Ελλάδα, όταν λες είμαι αυτό ή το άλλο, ή συγγραφέας εκδηλώνεται ένα κρυφό αλλά σαφώς σαρκαστικό χαμόγελο, μια μηδενιστική σύσπαση.

    Συστήνω, αντί να βρίζετε, να αφήσετε τους ανθρώπους να εκδηλώνουν τη σκέψη τους και να πράττουν και τέλος, να πιστώνετε κάθε πρωτοβουλία με στοιχειώδη εμπιστοσύνη ένεκα καλής πίστης. Ενα σύστημα στο οποίο έχει χαθεί κάθε ίχνος καλής πίστης, είναι ένα νεκρό σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 5.04

    πώς εννοείς την ανατροπή του 'πολιτικού συστήματος'; με σύμμαχο τα ΜΜΕ θα την κάνεις την ανατροπή; οι κκ. 'πετπολίτευση' θέλουν σύμμαχους τους καναλάρχες. το λένε ρητώς στην ισοσελίδα τους.

    πρόκειται περι εγκάθετων των νταβατζήδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση