GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να, η υπογραφή του Β. Μπασιάκου...

...για το πλιάτσικο του Εφραίμ και της Μονής Βατοπεδίου! . Η . Γνωμοδότηση αυτή (η 1η και η τελευταία από τις 13 σελίδες) είναι από το Δ...

...για το πλιάτσικο του Εφραίμ και της Μονής Βατοπεδίου!
.




Η.Γνωμοδότηση αυτή (η 1η και η τελευταία από τις 13 σελίδες) είναι από το Δ' Τμήμα του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους...
Έχει αριθμό 15/09-12-2004 και ορίζει ότι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης νομίμως δύναται να αναθέσει στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου την ανταλλαγή της λίμνης Βιστωνίδας αναγνωρίζοντας έτσι δικαίωμα κυριότητας και όχι απλής διαχείρισης.
Έχει την υπογραφή του τότε υπουργού Βαγγέλη Μπασιάκου ο οποίος πίεζε τον τότε γραμματέα του υπουργείου Θωμά Αληφακιώτη, όπως ο ίδιος κατήγγειλε, να την αποδεχθεί αλλά εκείνος αρνήθηκε και τον έδιωξε...
-------------------------------------

12 σχόλια


  1. Φωτιάδης, Μπασιάκος και Δούκας να πάνε στον Κορυδαλλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ

    ΛΟΙΠΟΝ

    ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΙΑΣ ΣΠΗΛΙΑΣ ---ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ---ΣΠΗΛΙΑ ΣΕ ΟΡΕΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΟΡΟΥΣ.ΜΟΝΑΧΟΙ ΠΟΥ ΛΙΤΑ ΜΟΝΑΧΕΥΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΗΛΙΕΣ-ΠΑΛΑΤΙΑ.ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ,ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΧΛΙΔΑΤΑ ΕΠΙΠΛΑ..ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ.

    ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ

    ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΑΒΡΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να κατέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές με μοναδικό σύνθημα:
    "Διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας"
    Θα εκθέσει όλους τους γλείφτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ,

    1ον) Θα μαζέψει έτσι όλους τους αδιάφορους και απελπισμένους ψηφοφόρους που θα αποκτήσουν ένα κίνητρο για να

    πάνε να ψηφίσουν...

    2ον) Δεν θα χάσει εξ αυτού του λόγου κανέναν ψηφοφόρο, γιατί αποκλείεται θρησκόληπτοι να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με το Σημίτη που αναμόρφωσε την Ελλάδα όλη η Ν.Δ. τότε είχε αφηνιάσει με τα "σκάνδαλα". Θυμάστε; Τώρα πού είναι όλα αυτά τα κοπρόσκυλα; Δεν τα βλέπουν αυτά που γίνονται;

    Αρναγεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο υπαρχηγός του Εφραίμ είναι ο Αρσένιος, ο οποίος διέπρεψε κάποτε στα Πανεπιστήμια ως τραμπούκος Κνίτης. Κάποια στιγμή είδε το φως το αληθινό (μάλλον σε δραχμές τότε) και προσχώρησε στον Κύριο.

    Τώρα κυκλοφορεί με 5-6 κινητά στην τσέπη και μιλάει διαρκώς για μπίσνες, όπου κι αν βρίσκεται. Στο γραφείο του έχει αναρτημένους χάρτες, όπου είναι σημειωμένα τα οικόπεδα της μονής σε όλη τη χώρα, να ξέρει τι πουλάει και τι αγοράζει.

    Δεν τον διορίζατε ρε Πασόκοι κάπου; Μικρότερη ζημιά θα έκανε, παρά τώρα που έκανε κολλεγιά με τον Κύπριο Εφραίμ και τρώνε το καταπέτασμα... για τον Κύριο, φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλλο τίποτε δεν παίζει;
    Μας έχετε πρήξει με το Βατοπέδιο.
    Αμάν πια...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ziggy, είναι πολλά τα λεφτά αγόρι μου!
    Τα άλλα είναι σκάνδαλα για μικρομπινέδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο/Η Ziggy είπε...

    9 Σεπτέμβριος 2008 9:21 μμ

    Μηπως σε τσουζει ολιγον τι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,
    ΟΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
    ΚΑΙ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.

    Πρόδηλα ανησυχών ο κύριος Στρατηγός Άνεμος λόγω της επικείμενης κατάρρευσης του αρχηγού του, της κυβέρνησής του και του κόμματός του, αποφάσισε ή τον προέτρεψαν οι εγκέφαλοι της Ρηγίλης, να παίξει μαζί τους το τελευταίο τους χαρτί.

    Ποιό είναι αυτό ??

    Μα αυτό που παίζουν εδώ και καιρό οι άλλοι ανεκδιήγητοι της "Λαίκης δεξιάς", όπως ο Παναγιωτόπουλος, ο Μανώλης, Η Ψαρούδα, ο Γιαννόπουλος, ο Σουφλιάς, Ο Νικήτας και όλα εν γένει τα "κρυφά" χαρτιά της υπό κατάρευση κυβερνήσεως.

    Εξαιρώ τον Τατούλη, διότι είναι ο μόνος που εναντιώνεται έντιμα και "ΤΟΤΕ" και ΤΩΡΑ.
    Ολοι οι άλλοι "αντιστασιακοί" του κώλου (βλέπε τη μούφα το Μανώλη ή τον Νικήτα) απλά έλαβαν εντολές άνωθεν να το παίξουν ΕΝΤΙΜΟΙ, ΗΘΙΚΟΙ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, κάνοντας "κριτική" στα έργα της Ν.Δ.

    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    Όπως ο Σημίτης λίγο πριν την κατάρρευση, κατέφυγε στη λύση του "λαικού" ΚΙΜΩΝΑ", μπας και σώσει κάτι από τα δήθεν "φιλολαΊκά" προσχήματα,

    .. έτσι και τώρα η Ρηγίλης επενδύει στον Βύρωνα και ελπίζει ότι αν τον κάνει υπουργό στον επόμενο ανασχηματισμό, θα "σώσει" την ψυχή της. Ο κόσμος θα πιστέψει ότι κάτι πάει να "διορθωθεί", αλλά..

    ...Παληό κόλπο. Πολλάκις δοκιμασμένο, ίσως προσφέρει μια παράταση της θητείας της δεξιάς κυβέρνησης, ίσως επιμηκύνει το στάδιο της σήψης.
    Και αυτό είναι το επιδιωκόμενο από τα αφεντικά της Νέας Διακυβέρνησης που υποστηρίζουν τους "αντιστασιακούς αγώνες"-ΜΟΥΦΑ:

    -ΝΑ δόσουν μια παράταση στον Κωστάκη για να ολοκληρωθεί το έργο της κλεψιάς και της ληστείας του λαού.

    -Να τον ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ πατόκορφα όπως έγινε και με τη Σημιτική εξουσία.

    Ο "Σεμνός και Ταπεινός" πρωθυπουργός ήταν αναλώσιμος. Ηταν η ΝΤΟΛΥ κατά τα αφεντικά του. Και όσο πιο πολύ ξεφτιλιστεί, τόσο πιο "καλοδεχούμενος" θα είναι ο επόμενος, ως δήθεν πιο ηθικός, πιο σεμνός, πιο ταπεινός...

    Τότε αυτοί που πίστεψαν στη "ΝΤΟΛΥ" των διαπλεκομένων, που έλεγαν "ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ" θα τρίβουν τα μάτια τους. Γιατί δεν κατάλαβαν το παιγνίδι της εξουσίας.
    "ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΑ".

    Ενα τέτοιο πτώμα, σύσσωμο, θα είναι, καθώς διακηρύχθηκε και από τη Θεσσαλονίκη, και το πτώμα της νέας Διακυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τη τροπολογία του Πόρτο-Καρράς που είναι κόκκος άμμου από αυτά που αποκαλύπτονται σήμερα,ο Γιώργος Παπανδρέου έδιωξε το 2004, 10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είχαν υπογράψει.

    Ο παρουσιαζόμενος από τις δημοσκοπήσεις ως καταλληλότερος, μας υπενθυμίζει από καιρού εις καιρόν, ότι το μαχαίρι θα φθάσει ως το κόκκαλο !!!!!!

    Aλλά εγώ βλέπω ότι το μόνο μαχαίρι που έχει φθάσει στο κόκκαλο και κοντεύει να φθάσει μέχρι το μεδούλι, είναι οι ληστρικές φοροεπιδρομές ,εναντίον των πλατιών λαϊκών στρωμμάτων για να τρωγοπίνουν τα δεξιά λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Καραμανλή ,

    Πες στον Αλογοσκούφη να πάρει πίσω τα μέτρα στο συνολό τους και να γίνει σωστή μελέτη σχετικά με την φορολογία.

    Μετά , πέταξε τον από την κυβέρνηση σου.

    Να είσαι σίγουρος ότι με αυτό το τρόπο θα κερδίσεις τις επόμενες εκλογές αλλιώς μαύρο φίδι που σε έφαγε αγαπητέ Κώστα.


    Ένας Σοφός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kai ystera lene pos fteei o fonias

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση