GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι κινδυνεύουμε να ...ξαναδούμε!

. ...με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ! . Μετά από επανειλημμένες ανόητες ενέργειες , μερικοί υπουργοί της κυβέρνησης κατάφεραν να κάνουν τους Ελληνε...

.
...με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ!
.
Μετά από επανειλημμένες ανόητες ενέργειες , μερικοί υπουργοί της κυβέρνησης κατάφεραν να κάνουν τους Ελληνες να ξεχάσουν τι θα πει ΠΑΣΟΚ και το βγάζουν πρώτο στις δημοσκοπήσεις.
Να ξαναδούμε Υπουργούς:
1) τον Βενιζέλο τον μπλα-μπλα, που 20 χρόνια δεν έκανε τίποτε για τη Θεσσαλονίκη και που οι ίδιοι οι ΠΑΣΟΚΟΙ των καταψήφισαν, σαν πιο πίσω από τον Παπανδρέου.
2) τον Παπουτσή να ξαναβαπτισθεί στο Αιγαίο
3) τον Ρέππα να ξαναλύσει το ασφαλιστικό
4)τον Βερελή να ξανακρατικοποιήσει τον ΟΤΕ & την Ολυμπιακή
5) τον Λαλιώτη να προχωρήσει πιο γρήγορα το κτηματολόγιο
6)τον Λοβέρδο να ξαναθάψει το Μακεδονικό
7) τον Πετσάλνικο να ανεξαρτητοποιήσει τη Δικαιοσύνη
8)τον Ευθυμίου να ισχυροποιήσει το πανεπιστημιακό άσυλο
9) τον Χυτήρη να ανβαθμίσει to press room
10) τον Σηφουνάκη να συμμαχήσει με τον Εφραίμ εναντίον του Αρχιεπισκόπου
11) τον Δρύ και τον Φωτιάδη να αποξηράνουν την λίμνη Βιστωνίδα
12) την Διαμαντοπούλου να αναστήσει τον ΕΟΜΕΧ
13)την Δαμανάκη να ξαναγυρίσει στο ΚΚΕ 1
14) τον Φλωρίδη να αναστήσει τον Ματέι και να αποφυλακίσει τον Παλαιοκώστα
15) τον Καστανίδη στο ΜΑΘΡΑ να βρει τον εαυτό του, γιατί πολύ ψήλωσε.
16) την Βάσω να δει την Εγνατία τελειωμένη
17) τον Πάγκαλο σαν στέρφη αγελάδα πλέον
18) τον Τσοχατζόπουλο και τον Γιάννο παρά τω πρωθυπουργώ Γεωργίου Παπανδρέου
19) τον Σκανδαλίδη και Χρυσοχοίδη να μην θέλουν να Υπουργοποιηθούν.
Παρασκευάς Τζ.
-----------------

52 σχόλια

  1. ΑΡΘΡΟ

    ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ

    Κραταιοί κολοσσοί, χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί καταρρέουν. Παλιές βεβαιότητες και μύθοι εξατμίζονται ως δια μαγείας. Bear Stearns, Lehman Brothers, AIG, Morgan Stanley, ονόματα κύρους κατέρρευσαν ή βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού. Και κάθε μέρα που περνά δημιουργεί όλο και πιο έντονα την ανάγκη για πολιτικές αποφάσεις που θέτουν νέους κανόνες στις αγορές και προστατεύουν τους πολίτες. Την ανάγκη να γίνει πιο σαφής - σε αντιδιαστολή με τη λογική της αχαλίνωτης αγοράς - η προοδευτική απάντηση.

    Η σημερινή χρηματοπιστωτική κρίση δεν είναι ένα αυτόνομο φαινόμενο. Αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης κρίσης που εκδηλώνεται με την υψηλή τιμή του πετρελαίου και την παράλληλη ραγδαία άνοδο των τιμών στα τρόφιμα. Τι προκαλεί αυτές τις αυξήσεις; Η αύξηση της ζήτησης από τις αναδυόμενες οικονομίες της Κίνας και της Ινδίας συμβάλλει μεν, αλλά δεν μπορεί να εξηγήσει τις αλματώδεις αυξήσεις.

    Βασική αιτία για την κρίση υπήρξε η απορρύθμιση των αγορών προϊόντων και κεφαλαίου που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και ολοκληρώθηκε στις μέρες μας. Κάτω από την πίεση των τραπεζών και του διεθνούς χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου, προωθήθηκε από τις ΗΠΑ και από νεοσυντηρητικές κυβερνήσεις, η άρση κάθε είδους περιορισμού στην αγοραπωλησία τίτλων και προθεσμιακών συμβολαίων στις αγορές πετρελαίου και βασικών ειδών διατροφής.

    Χρηματοπιστωτικά επενδυτικά κεφάλαια, ακόμα και ασφαλιστικά ταμεία, αγοράζουν και πωλούν ελεύθερα, χωρίς κανέναν πλέον περιορισμό, συμβόλαια, τίτλους και δομημένα προϊόντα σε αυτές τις αγορές με την ευλογία των ρυθμιστικών αρχών που μέχρι προ ολίγου διαβεβαίωναν ότι η απορρύθμιση αυτή αποφέρει μόνο οφέλη και σταθεροποιεί τις αγορές.

    Όπως και στη περίπτωση των στεγαστικών δανείων, έτσι και στις αγορές πρώτων υλών και τροφίμων, τα αποτελέσματα της πλήρους απορρύθμισης υπήρξαν καταστροφικά. Η απορρύθμιση αυτή, όπου και αν έγινε, χωρίς να συνοδευτεί από κανόνες και ελέγχους, οδήγησε σε ασύδοτα κερδοσκοπικά παιχνίδια. Η κερδοσκοπία, ο καπιταλισμός του ακραίου τζόγου, εκτόξευσε σε σύντομο χρονικό διάστημα τις τιμές στα ύψη, με ολέθρια αποτελέσματα για τους καταναλωτές. Σύμφωνα με διεθνείς εκτιμήσεις, για κάθε ποσοστιαία μονάδα αύξησης της τιμής των τροφίμων, 16 εκατομμύρια επιπλέον άνθρωποι οδηγούνται στην πείνα.

    Το συμπέρασμα είναι σαφές. Η άκρατη ασυδοσία των οργανισμών στις αγορές αυτές -λόγω της έλλειψης ενός πλαισίου ρυθμιστικού και εποπτείας- οδήγησε σε κερδοσκοπικά κέρδη από τη μία ενώ παράλληλα καθιστούσε την παγκόσμια οικονομία εξαιρετικά ευάλωτη και ασταθή. Η αστάθεια αργά ή γρήγορα εξελίσσεται σε κρίση, θύματα της οποίας είναι πρωτίστως οι φτωχότεροι πολίτες.

    Η κρίση λοιπόν δεν είναι ουδέτερη, δεν είναι «τεχνικής φύσης». Είναι το αποτέλεσμα μιας συγκεκριμένης εκδοχής της παγκοσμιοποίησης και κυρίως το αποτέλεσμα μιας συγκεκριμένης αντίληψης για το ρόλο των αγορών στις σύγχρονες κοινωνίες.

    Όπως γράφει ο νομπελίστας Joe Stiglitz, μερικά από τα πιο έξυπνα νέα παιδιά της Αμερικής, (golden boys) αφιέρωσαν τα ταλέντα τους για να αποφύγουν τους κανόνες και τις ρυθμίσεις. Κανόνες που θα ήταν εγγύηση για την οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Και για τις δικές τους αμαρτίες πληρώνουν σήμερα οι ιδιοκτήτες κατοικιών, οι εργαζόμενοι, οι απλοί επενδυτές και οι φορολογούμενοι.

    Το κόστος της κρίσης επιμερίζεται με το πιο άδικο τρόπο. Οι απλοί πολίτες βλέπουν το εισόδημά τους να διακυβεύεται. Ως φορολογούμενοι, βάζουν το χέρι βαθιά στην τσέπη για τη διάσωση οικονομικών κολοσσών, υπό το φόβο των ακόμη δυσμενέστερων επιπτώσεων που θα είχε μια ενδεχόμενη κατάρρευσή τους.



    Είναι σαφές πως αυτό το μοντέλο δεν μπορεί να συνεχιστεί.

    Τι προτείνει η νεοσυντήρηση: Μιλά για ελευθερία αλλά υποδαυλίζει την εξάρτηση του πολίτη. Πίσω από το ιδεολόγημα της ελευθερίας των αγορών κρύφτηκαν οι πιο επικίνδυνες οικονομικές και πολιτικές δυνάμεις του κεφαλαίου. Πίσω από το δόγμα της ελεύθερης αγοράς υποκρύπτεται ο ουσιαστικός στόχος της νεοσυντήρησης. Αυτός είναι η με κάθε τρόπο συγκέντρωση κέρδους-πλούτου και εξουσίας.

    Και η κυβέρνηση, αυτή των νεοσυντηρητικών των ΗΠΑ, θερίζει τις θύελλες της πολιτικής της. Οι οργανισμοί αυτοί που χθες δογματικά προωθούσαν την λογική της κυριαρχίας της ελεύθερης -ή μάλλον- αχαλίνωτης αγοράς, σήμερα υποκριτικά απαιτούν την διάσωσή τους μέσα από την κρατική πια παρέμβαση.

    Τι σημαίνει; Μετανοούν; Υιοθετούν νέες πολιτικές; Κατάλαβαν τα λάθη τους; Πιστεύω πως όχι. Χωρίς αιδώ, αναζητούν την προστασία του κράτους για να προστατεύσουν τα προνόμιά τους. Οι χθεσινοί θιασώτες της άκρατης ελευθερίας των αγορών, γίνονται ακραίοι κρατιστές. Κρατικοποιούν τις ζημιές και τα χρέη, αφού πρώτα έχουν ιδιωτικοποιήσει τα κέρδη.

    Και η χώρα μας; Είναι προφανές πως η κυβέρνηση δεν έχει -δυστυχώς- αντιληφθεί σχεδόν τίποτα. Δεν είδε την κρίση να έρχεται. Όταν η διεθνής κρίση ήταν πια σε πλήρη εξέλιξη, μας διαβεβαίωνε πως η ελληνική οικονομία δεν κινδυνεύει καθώς είναι «θωρακισμένη». Μερικούς μήνες αργότερα, όταν έγινε πασιφανής η πλήρης αδυναμία εκτέλεσης του προϋπολογισμού, ισχυρίστηκε το ακριβώς αντίθετο: για όλα τα δεινά της ελληνικής οικονομίας φταίει η διεθνής κρίση.

    Οι αντιφάσεις αυτές συνιστούν τον ορισμό της ανευθυνότητας και της ανειλικρίνειας. Αποπροσανατολίζουν τους πολίτες και προκαλούν σύγχυση στην αγορά. Η παρούσα κυβέρνηση δεν έχει αντιληφθεί πως η πολιτική της άκρατης ασυδοσίας των αγορών και των ακραίων ιδιωτικοποιήσεων που εφαρμόζει είναι πια τελείως ξεπερασμένη και δεν ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες της Ελλάδας και των πολιτών.

    Η νέα ρύθμιση των αγορών για την πάταξη της κερδοσκοπίας και της αισχροκέρδειας γίνεται πλέον το κυρίαρχο αίτημα όχι μόνο προοδευτικών και σοσιαλιστικών κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο, αλλά και των ίδιων των θεσμικών επενδυτών στις επιμέρους αγορές, οι οποίοι βλέπουν τις περιουσίες τους να εξανεμίζονται μέσα σε λίγες ημέρες και την αγορά να αποσταθεροποιείται.

    Οι προοδευτικές και σοσιαλιστικές δυνάμεις οφείλουν να συνεργαστούν σε παγκόσμιο επίπεδο για ένα κόσμο πιο σταθερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα 2/3 εξ αυτών ούτε βουλευτές δεν θα είναι πλέον και τις θέσεις που αναφέρεις θα τις καταλάβουν, άμποτε έρθει το ΠΑΣΟΚ πάνω, νέοι πολιτικοί... Που σημαίνει, νέα φροντιστήρια για να μάθουν, νέες διαπλοκές για να στήσουν καταστάσεις, νέες μίζες για να φτιαχτούν, νέοι αγώνες για να επανέλθει η ΝΔ και να τους διώξει...

    Και φτου κι απ' την αρχή, νέοι ΝΔ-πολιτικοί, νέα φροντιστήρια για να μάθουν, νέες μίζες για να φτιαχτούν, νέες διαπλοκές για να στήσουν καταστάσεις, νέοι αγώνες για να επανέλθει το ΠΑΣΟΚ και να τους διώξει...

    Ε κάπου εκεί θα πεθάνουμε κι εμείς και τα παιδιά μας θα λένε, τώρα θα τα κάνουμε όλα σωστά... Τέτοια ματαιοδοξία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. XAXAXA ΠΟΣΟ "ΜΙΚΡΑ" ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΙΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ...
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΡΟΪΔΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οπότε μας προτείνεις καλύτερα να ξαναψηφίσουμε τον μπούλη για να έχουμε την περήφανη Ελλάδα του σήμερα... Την Ελλάδα της σιγουριάς και της ανάπτυξης!!! Ποιος είσαι ρε φίλε? Ο Ρουσσόπουλος είσαι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΞΙΕ ΜΟΥ ...ΕΣΑΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ.

    ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΜΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΓΡΑΣΟ ΑΠ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. oi misoi apo aytous tou exei dioxei o GAP. Se eyxaristoume pou dixneis ti ekane o GAP pou den ekane o kwstakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Παρασκευά Τζ.
    η μήπως πιο σωστά
    κύριε υπάλληλε το ΘΒΡ

    Όλα όσα έγραψες ότι μπορεί να δούμε αν ξαναγίνει κυβέρνση το Πα.σο.κ. , είναι φόβοι δικοί σου και των λοιπών υπαλλήλων του ΘΒΡ και της ασχημομούρας Μάρας.

    Προσωπικά περιμένω αν γίνει το Πα.σο.κ. κυβέρνηση :

    1) ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟ ΤΗΣ 07.ΜΑΡΤ.04 ΠΟΣΟΣΤΑ.
    2) ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟ ΤΗΣ 07.ΜΑΡΤ.04 ΠΟΣΟΣΤΑ.
    3) ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    4) ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.
    5) ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
    6) ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΤΡΑΓΩΝ ΜΕ ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΑ ΦΙΡΜΑΝΙΑ.
    7) ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΟΣΩΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.
    8) ΕΠΙΒΟΛΗ 20ετους ΟΡΙΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΕΙΤΕ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΕΙΤΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ.
    9) ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΤΥΠΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ''ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ'' ΜΑΚΗ.
    10) ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΕΡΙΤΩΝ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΥΠΟΥ ''ΙΕΡΩΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΩΝ'' ΚΑΙ ΜΠΟΙΓΚ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΙΓΚ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    11)ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ. ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ''ΤΙΠΟΤΑ''.
    12) ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΗΣΕ Η Ν.Δ.


    Παληκάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Wraio ximoyr exeis bravo soy. Mono ta misa apo ti einai to pasok simera na ikseres dn tha ebenes kan sto kopo na grapseis afto tin athliotita.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ αμοιρε Παρασκευά, ραγιά του συστήματος εξουσίας οπως οι περισσότεροι απο εμάς, φοβάσαι πως θα φύγει η ΝΔ και θα έρθει το ΠΑΣΟΚ. Μα στην ουσία όποιο απο τα 2 αυτά κόμματα κυβερνήσει την Ελλάδα, οπως ακριβώς γίνεται απο το 1974 και μετά, η χώρα θα συνεχίσει να διαλύεται για χάρη των πολιτικών οικογενειών εξουσίας ειτε λέγονται Καραμανλής, Μητσοτάκης (και Μπακογιάννη), Παπανδρέου.
    Η λύση ειναι να ανέβουν τα μικρότερα κόμματα και στα πλαίσια μιας κυβέρνησης συνεργασιών, να δημιουργηθεί ενας νέος πολιτικός πυρήνας ο οποίος και θα δώσει στη χώρα πραγματικές μακροπρόθεσμες οικονομικές και κοινωνικές λύσεις.

    Αλέξανδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακόμα και έτσι, καλύτερα θα είμαστε :)

    Απλώς θα πρέπει να θυμηθεί το ΠΑΣΟΚ από που προέρχεται και ποιους αντιπροσωπεύει.

    Να πάψει να είναι «βασιλικότερο του βασιλέως» (δεξιότερο του Καραμανλή δηλ.), όπως κατάντησε τα τελευταία χρόνια, και να φροντίσει να ευημερούν οι πολίτες και όχι οι αριθμοί (αν και τώρα τελευταία ούτε αυτοί ευημερούν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν βλέπεις !
    Δεν ακούς !
    Δεν ξέρεις !
    Η χαζός είσαι η βολεμένος
    Δεν αξίζεις για να λερώσω την αξιοπρέπεια μου άλλο μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά ρε Παρασκευά μας έστειλες, όλα αυτά βρήκες να γράψεις για τους Πασόκους, μήπως να επιχειρούσες κάτι ανάλογο και για τους Εφραιμορουσοπουλοβουλγαρομανώληδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σωστό και δίκαιο θα ήταν παράλληλα να αναφερθείς και στα ηγετικά στελέχη της Ν.Δ. Κυριακάτικη εφημερίδα αναφέρεται στις ημέρες και τα έργα των υπουργών, υφυπουργών και μεγαλοστελεχών της αγίας παράταξης. Οι μισοί είναι μπλεγμένοι με οικονομικά σκάνδαλα, άλλοι με ερωτικά, στο τέλος αναφέρει και τους άμεμπτους. Πόσοι; Μόνο 2 από τους 17 υπουργούς. Άσε φίλε το θέμα δεν είναι βολικό για επίθεση στο ΠΑ.ΣΟ.Κ, πιάσε κάτι άλλο θα βγεις ζημιωμένος, ζημιωμένη και η παράταξη σου. Αλήθεια πως εμπνεύστηκες τέτοια ιδέα; Μάλλον προβοκάτορας του ΠΑ.ΣΟ.Κ είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παληκάρι απ΄τά Σφακιά,
    γιατί θές νά καταργηθεί η Αγροφυλακή.
    Έχει σχέση μέ τήν πανίδα ή τήν χλωρίδα τσί Κρήτης?
    Αναστάσης.
    Υ.Γ.:Παρασκευά εφιάλτες έβλεπες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΚΙΑ,

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΖΩ ΣΤΗΝ
    ΚΡΗΤΗ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΙΣΕΙ ΟΙ ΚΟΛΟΒΟΣΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ.

    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. STANDAR SINASPISTIS O PARASKEVAS...

    EXAPTERIGA THS DEJIAS

    POTE XANA 89

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγώ αυτό που ξέρω φίλε μου είναι , ότι, όταν ήταν αυτοί υπουργοί,τελείωνε ο μήνας και μου περίσσευαν αρκετά χρήματα απο το μισθό μου. Τώρα μου τελειώνουν τα χρήματα και περισσεύει ακόμα δυστυχώς πολύς μήνας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ακόμη δεν έρραψαν κοστούμια ορκωμοσίας οι ΠΑΣΟΚοι κι άρχισαν τα γελάκια και τις αλαζονείες. Αν ο κόσμος έχει μυαλό πρέπει να τιμωρήσει συλλήβδην τα δύο μαντρόσκυλα του δικομματισμού και να δώσει στην Αριστερά ένα ωραίο 25%-28%. Θητείες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ= χαμένα χρόνια από τη ζωή μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κατανοητό γιατί παραληρούν από την αγωνία τους για το μέλλον τα δεξιά παιδιά. Όμως είμαι σίγουρος κατά βάθος το νιώθουν και οι ίδιοι ότι οποιοσδήποτε άλλος στην εξουσία θα είναι καλύτερος από αυτή την κυνική, υποκριτική, ανεγκέφαλη, κουτοπόνηρη και ανάλγητη εξουσία που έχουμε σήμερα. Εκτός βέβαια αν ανήκουν στην κατηγορία των καλοβολεμμένων παιδιών της νέας αξιοκρατίας.
    Τελικά σήμερα ισχύει το μη χείρον βέλτιστον. Και είναι κατάντια βέβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 6.20 , 6.22

    Αναστήσανε οι ΝεοΔημοκράτες την Αγροφυλακή προσλαμβάνοντας του επιτυχόντες στον Μητσοτάκειο διαγωνισμό του 1992.
    Συγγενείς μου αγρότες μου λένε ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν δει οποιαδήποτε παρουσία Αγροφυλακής .
    Απλως τους προσέλαβαν και τους πληρώνουν . Οι περισσότεροι από αυτούς σε λίγο θα πάρουν και σύνταξη !!

    Παληκάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Nα δώσει στην Αριστερά ένα ωραίο 25%-28%."

    Τι ωραίο είναι αυτό ρε φίλε όταν ο μπούλης θα είναι πρώτος και θα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση;

    Καλά δεν ζείτε εσείς οι νεροκουβαλητές της δεξιάς στην Ελλάδα να δείτε τι γίνετε; και μετά λέτε ότι σας φταίει ο δικομματισμός. Με τα μυαλά που κουβαλάτε να παρακαλάτε να μπείτε στη βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΒΟΛΈΨΟΥ ΤΌΤΕ ΜΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΆ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 7:20

    καλά, τώρα πλάκα μας κάνεις;

    το τελυατίο ανέκδοτο είναι "αγροφύλακας στην κρήτη", όταν ο κατσικοκλέφτης κυκλοφορεί με καλάσνικοφ (και είναι και κουμπάρος του αγροφύλακα)

    απλά, θέλαν να τους δώσουν μία αργομισθία και μία σύνταξη για να έχουν τους ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. «Παληκάρι από τα Σφακιά»,
    η λέξη παλικάρι γράφεται με γιώτα.
    thanks

    ΥΓ: Τα αληθινά παλικάρια δεν αυτοαποκαλούνται ποτέ παλικάρια, αφήνουν άλλους να κρίνουν.

    thanks again

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 1000 φορες!!!!!!!!!!!!!!! ρε μαλακα να ξαναδουμε αυτους παρα την σημορια των σεμνοταπεινων του καραμανλη που ΚΑΤΑΛΕΙΣΤΕΨΕ ολη την ελλαδα οποτε φασιστακο αντε και στο διαολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιακουμάτος
    Ψωμιάδης
    Ανδρεουλάκος
    Τσιτουρίδης
    Ρουσόπουλος
    Μητσοτάκης
    Αλογοσκούφης
    Φώλιας
    Παπαθανασίου
    Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-κούβελου
    Μπασιάκος
    Βαλινάκης
    Παναγιωτόπουλος ( κόκκινος Πάνος )
    Κοντός
    Τσαρτσώνης
    Μανώλης ( Ποτέ δεν ξέρεις )
    Καλατζάκου
    Στυλιανίδης
    Καραμανλής ο καταλληλότερος κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θα σου περάσει δεν είναι τίποτα.
    Η Κυβέρνηση Καραμανλή, η χειρότερη κυβέρνηση από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.
    Η κυβέρνηση των σκανδάλων, των κουμπάρων και τhw αφαίμαξης των εργαζομένων.
    Ξύπνα και μη προσπαθείς να μας πείσεις με παλιά ξινά σταφύλια.
    Το τέλος του Καραμανλή πλησιάζει.
    Εκτός του ότι φρόντισε όλα τα συγγενικά πρόσωπα υπουργών σε ρεμούλες και απατές , εξαφάνισε και το εισόδημα των εργαζομένων.
    Ο Λαός συγχωρεί μια δυο φορές αλλά τρίτη όχι.
    Τον Καραμανλή τον δοκιμάσαμε τον Παπανδρέου όχι, και η γραμμή ενός κόμματος είναι ο ίδιος ο αρχηγός, άσε πρώτα να τον δούμε και μετά τον κρίνουμε.
    Σε λίγο δεν θα περισσεύουν ούτε για τσιγάρα με τους απατεώνες της Ν.Δ
    Κρίμα που θα είσαι στενοχωρημένος από εδώ και πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 54 ebdomadew
    48 skaNDala.
    Idoy h rodos idoy kai h alhtheia..

    http://dentnews.net/2008/09/19/45skandala/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το κόλημα με τους εβραίους να το κοιτάξεις.

    "Ένα άπό τα συμπτώματα της σχιζοφρένειας είναι οι
    παραληρητικές Ιδέες. Πρόκειται για πεποιθήσεις ή πίστεις του ασθενή που είναι ψευδείς, δεν υπόκεινται στον έλεγχο της λογικής, παραμένουν παρά τις περί του αντιθέτου αποδείξεις και δεν αποτελούν μέρος του πολιτισμικού περιβάλλοντος του ασθενή. Οι παραληρητικές ιδέες είναι συχνές στην σχιζοφρένεια και μπορεί να έχουν διάφορα θέματα, όπως ιδέες μεγαλείου, ιδέες δίωξης (ότι άλλοι άνθρωποι θέλουν το κακό του ασθενή) κ.λ.π. Οι παραληρητικές ιδέες δίωξης, που είναι συχνές στην παρανοειδή σχιζοφρένεια, είναι παράλογες και ψευδείς πεποιθήσεις των ασθενών που πιστεύουν ότι άλλοι μπορεί να θέλουν το κακό τους, ότι τους κλέβουν, ότι προσπαθούν να τους δηλητηριάσουν ή ότι συνωμοτούν εναντίον τους."

    Εξάλλου με κάτι τέτοιες ανοησίες έκανε προπαγάνδα στις εκκλησίες το 2004 η "δεξιά" του Κυρίου. Τώρα όλοι ξέρουμε γιατί.Ομως το 2008 δεν είναι 2004. Ξεβρακωθήκατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 8:25 μμ
    ..."Αυτό το κόλημα με τους εβραίους να το κοιτάξεις."

    ....και να το κοιτάξει μη εβραίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Είσαι μεγάλος... μπράβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τι δεν κινδυνεύουμε να ... ξαναπάθουμε αν η ΝΔ χάσει την εξουσία:

    1) η οικονομία μας μια να μπαίνει και μια να βγαίνει από την επιτήρηση ανάλογα με τις απογραφές και τις ιδιωτικές συμφωνίες Αλογοσκούφη-Αλμούνια
    2) ο υπουργός Οικονομικών της χώρας να ανακηρύσσεται πρωταγωνιστής της γκάφας διεθνώς.
    3) η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης λόγω των πιό πάνω να οδηγήσει τους μισθούς και τις συντάξεις σε επίπεδα εξαθλίωσης.
    4) την ίδια στιγμή οι τιμές των προϊόντων πρώτης ανάγκης και των καυσίμων να εκτοξεύονται στα ύψη προς όφελος των ντόπιων καρτέλ οδηγώντας μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού ακόμη και στην πείνα.
    5) να προσπαθούν να μας πείσουν ότι με 500-700 μισθό/σύνταξη θεωρούμεθα προνομιούχοι.
    6) να κλέβουν τα αποθεματικά των ταμείων μας με τα δομημένα ομόλογα και να τα τσεπώνουν κάποια golden boys μεταξύ Κολωνακίου και Λονδίνου.
    7) να ξεπουλάνε όλες τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας στους ιδιώτες αντί πινακίου φακής εν ονόματι μιας ανόητης και ξεπερασμένης πιά ιδεοληψίας χωρίς κανένα όφελος για τον τόπο.
    8) να παραδίνουν τη δημόσια δωρεάν παιδεία λάφυρο στους ιδιώτες
    9) να χαρίζουν τη μισή Ελλάδα στους καλόγερους
    10) να επιβάλλουν δυσβάστακτη φορολογία στον κάθε μικροιδιοκτήτη ακινήτου/μικρό ελεύθερο επαγγελματία/μισθωτό και συνταξιούχο και να μην εισπράττουν τίποτε ούτε από την εκκλησία ούτε από τους ιδιοκτήτες μεγάλης ακίνητης περιουσίας και γενικά από το μεγάλο κεφάλαιο.
    11) να τα έχουν κάνει πλακάκια με τους πρώην νταβατζήδες και να μας λένε κι από πάνω ότι είναι ηθικοί και αδιάφθοροι.
    12) να προκαλούν το κοινό αίσθημα με το χλιδάτο και χυδαίο τρόπο ζωής τους
    13) να συγκαλύπτουν αμέσως όλα τα σκάνδαλα που τους αφορούν και να τα φορτώνουν στους προηγούμενους ποδηγετώντας την δικαιοσύνη

    ΄Οσο για τις υπουργοποιήσεις του ΠΑΣΟΚ, κοίτα να δεις τώρα που θα βρείτε υπουργούς και κάνετε ανασχηματισμό - δεν έχει μείνει και κανένας αστιγμάτιστος - και μετά τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΑ.
    ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΔΙΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ Ή ΤΟ ΡΕΜΑ;
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΗΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΖΙ.
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ Ή ΦΙΛΟΠΑΤΡΗΣ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΑ.
    ΕΞΩ ΛΟΙΠΟΝ Ή ΚΑΤΩ Ή ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ 'ΔΩ
    ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΑ.ΣΟ.Κ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΟΣΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ. Η Ν.Δ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ΄ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ (ΠΕΡΙ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ Κ.Λ.Π). ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ (ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΟΜΟΛΟΓΑ, ΒΑΤΟΠΕΔΙ Κ.Λ.Π) ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΦΑΙΡΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ ( Φ.Α.Π , ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ 200 τ.μ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ 200 τ.μ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ) ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΚΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Παλληκάρι(ή παλικάρι)από τα Σφακιά 5:10,
    Συνφωνώ απόλυτα με τις απόψεις σου και θα είμαι αυστηρότατος κριτής του ΓΑΠ, στην περίπτωση που οι προσδοκίες του λαού μας μείνουν απλώς κενό γράμμα.
    Όσο για τους αγροφύλακες τι να πεί κανείς: και μόνο το γεγονός ότι ήταν επιδίωξη του Μητσοτάκαρου- ζωντανή ντροπή της Μεγαλονήσου- και διακαής πόθος του γραφικού Πολύδωρα, δεν νομίζω ότι αξίζει να ξοδεύουμε παραπάνω φαιά ουσία για να το σχολιάσουμε.
    Είναι φοβερό πάντως ότι το μυαλό των δεξιών δε λέει να ξεκολλήσει από τη δεκαετία του '50 και τις 'ένδοξες' στιγμές του Παπάγου.

    Καλλικράτης - Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. δεξιουλιδες αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. εσυ 4:50

    δεν έχεις αλλη δουλεια να κάνεις παρα να γραφεις κουταμάρες???

    πιες ένα μπάφο προκειμένου να έχεις δική σου εμπειρία και ασε τις πολιτικες συκοφαντίες.

    σκέψου και λιγο. συγκρινε άλλες χωρες που εχει αποποινηκοποιηθει η καναβη.

    ρε εξυπνε, ποσοι πεθαινουν απο καπνισμα και οινοπνευμα??

    ποσοι προκαλουν ατυχηματα απο μεθυσι??

    σεμνε και ταπεινε χριστιανε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η ΔΑΜΑΝΑΚΗΕΧΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ??
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΙΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ.
    ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. και μην ξεχνας οτι με χρυσοβουλα των κομνηνων και του μουρατ οι συνηδηποροι σου παπαδες ζητανε εκτασεις που παραχωρηθηκαν στους προσφυγες πεπονι δεξιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ,ΟΥΤΕ ΝΔ ,ΟΣΟ ΕΝΤΕΧΝΑ ΚΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ.

    ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΞΥΠΝΗΣΑΝ .

    ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ναι ρε φιλοι κουμουνιστες θα δουμε την αριστερά το μόνο καλό που θα εχει ειναι οτι θα κάνει τουλάχιστον 5 χρονια για να μάθει και αυτή να κάνει τις ρεμούλες τις οι οποιες θα ειναι πολύ χειρότερες απο αυτά που κανανε οι προηγούμενοι Δες τι εγινα οταν επεσε ο κουμουνισμός οι πλουσιότεροι ανθρωποι στον κόσμο ειναι οι ρώσοι που τα βρήκαν ρε φίλε τα λεφτα οι μισοι ειναι παμπλουτοι και οι αλλο μισοι ψάχνουν για ψωμί κανωντα διαφορα ακατανόμαστα αυτοί ειναι φιλε μου αυτοι που υποστηρίζουν τά προβατα της παπαρήγα αλλα δεν το εχουν καταλάβει ακομα οταν το καταλάβουν θα ειναι αργά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ρε ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ έχεις καμία σχέση με τον Παρασκευά Αντζα???
    Μπας και σου έκανε η γυναίκα σου , ότι έκανε του Αντζα (ξέρεις όλη η αμυντική γραμμή του ολυμπιακού μαζί...της) και σκεφτεσαι και γράφεις τέτοιες ΛΑΛΑΚΙΕΣ....!!!!
    και οι κερατάδες έχουν ψυχή...μην στεναχωριέσαι αγόρι μου.
    Κάνε υπομονή και ακολούθα τα βήματα του Μέγιστου (μετά το κλωτσιδι απο την οικογενειακή του εστία)ΛΙΑΠΗ...
    Οπου νουνί όρμα και εσύ , έτσι θα ξελαμπικάρει το μυαλό σου και θα σταματήσει να σκεφτεται τέτοιες παπαριές.
    Πάντως σε συμπονώ και σου εύχομαι περαστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Οι μισοί που γράφει αυτό το άρθρο είναι ουσιαστικά εκτός του σημερινού ΠΑΣΟΚ.

    Για κάνε καμιά επικαιροποίηση στο κειμενάκι σου...

    Αλλά μάλλον δεν σε βολεύει αυτό που θα προκύψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. KSEXASATE GIA YPOURGO TON Dr...
    GIATI KAPSAMPELI??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μπραβο ρε 9:29 μμ. Μια χαρα τα ειπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ...Θα ξαναδουμε την ΕΛΠΙΔΑ να γυρίζει στα μάτια μας και ενα ΟΡΑΜΑ για την ΖΩΗ μας....



    ..και αν αυτό ειναι ΟΥΤΟΠΙΑ...

    ΚΑλυτερα να ζείς στηΝ ΟΥΤΟΠΙΑ

    ...παρα στην ΝΕοδημοκρατική ΤΡΑΓΩΔΙΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τον Πασόκο κι αν τον πλένεις... Ξεχάσατε μου φαίνεται πολύ γρήγορα: Το ξύλο των συνταξιούχων. Τους λιγούρηδες που μεγαλοπιάστηκαν. Το κράτος φέουδο των αφισσοκολλητάδων. Το νόμο του Γιαννίτση και μετά του Ρέππα. Το Ευρώ που μας ήπιε το αίμα. Το Σημιτάκο. Τον εωσφορικό Λαλιώτη και τα Δολιανά του σενάρια. Τον Πάγκαλο με τον Οτσαλάν. Το "βαρύ" ζεϋμπέκικο του Γιωργάκη στον Τζεμ. Τον αηδιαστικό Κυβερνητικό εκπρόσωπο των εκσυγχρονιστών. Την φραου Διαμαντοπούλου που ήθελε τα Αγγλικά επίσημη γλώσσα του ελληνικού κράτους. Τα διαπλεκόμενα. Το Σάμαινα. Τις μίζες. Τους Ολυμπιακούς της ντόπας και της ρεμούλας, Την σποθέωση της λαμογιάς. Κλπ, κλπ Θυμηθείτε κι άλλα.
    Ποιος θα μας πείσει οτι δεν θα ξαναγίνουν τα ίδια; Ασε τους τωρινούς, αυτοί δεν κρατιούνται με τίποτα, έχασαν και όποια τσίπα υπήρχε μέχρι τώρα. Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος; Αυτός ο τόπος αξίζει καλύτερη τύχη. Και δυστυχώς δε βλέπω φως. Από κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ολα αυτά ο γιωργάκης σε ποιά γλώωσα τα έγραψε; Πάντως λίγο δύσκολο να τάγραψε στά ελληνικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση