GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει να τα παρατήσει ο Καραμανλής!..

. Το άγνωστο "ξέσπασμα" του πρωθυπουργού... . Του Γιάννη Δαίδαλου . Χθες το βράδυ ο Κ. Καραμανλής δεν είπε τίποτα καινούριο. Οι ...

.
Το άγνωστο "ξέσπασμα" του πρωθυπουργού...
.
Του Γιάννη Δαίδαλου
.
Χθες το βράδυ ο Κ. Καραμανλής δεν είπε τίποτα καινούριο. Οι ελπίδες για κάτι σημαντικό έχουν μεταφερθεί στη σημερινή συνέντευξη Τύπου όπου αναμένεται να δεχθεί βομβαρδισμό ερωτήσεων.
Αυτό που πάντως δεν πρόκειται να πει δημόσια ο πρωθυπουργός, είναι αυτό που έχει αναφέρει σε φιλικά του πρόσωπα εκτός πολιτικής, απηυδισμένος από τις εξελίξεις. Οτι θα ήθελε να μπορεί να τα "παρατήσει" και να αποσυρθεί εγκαίρως από την ενεργό πολιτική.
Αυτός μάλιστα ο προβληματισμός του πρωθυπουργού δεν έχει σχέση με το μετεκλογικό σκηνικό. Δηλαδή, όπως τουλάχιστον έχει πει, θέλει να τα "παρατήσει" όχι μετά τις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές, αλλά πριν από αυτές. Και να πάει με νέο αρχηγό το κόμμα της ΝΔ στις επόμενες εκλογές.
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο κ. Καραμανλής λέει τέτοιες κουβέντες. Παλαιά στελέχη της ΝΔ θυμούνται ότι μετά τις εκλογές του 2000 έλεγε "Εγώ θα φύγω, βρείτε άλλο παληκάρι για αρχηγό...".
Ετσι, δεν είναι βέβαιο αν αυτές οι εκμυστηρεύσεις του υποδηλώνουν μια πολιτική απόφαση ή αποτελούν ένα συναισθηματικό ξέσπασμα που οφείλεται στην πίεση αυτής της δύσκολης συγκυρίας που διανύει η κυβέρνηση και η ΝΔ. Με άλλα λόγια, το λέει μεν. Το εννοεί κιόλας;
Θα μπορούσε να είναι μια πολιτική απειλή αλλά και μια ειλικρινής επιθυμία.
----------------------------------------

28 σχόλια

  1. ΧΘΕΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ Ή ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΚΡΙΖΟ.

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΞΗ.

    ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ?

    ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ.

    ΤΟΣΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΖΟΥΜΗΣΗ ? ΜΗΠΩΣ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΓΚΗΡΙΑ ? Ή ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΖΥΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που πάντως δεν πρόκειται να πει δημόσια ο πρωθυπουργός, είναι αυτό που έχει αναφέρει σε φιλικά του πρόσωπα εκτός πολιτικής, απηυδισμένος από τις εξελίξεις. Οτι θα ήθελε να μπορεί να τα "παρατήσει" και να αποσυρθεί εγκαίρως από την ενεργό πολιτική
    ==
    Τους πουστηδες τους πασοκοσκυλαιους και τους .."προοδευτικους" της ΣΥΡΙΖΑ και λοιπες δεξιες δυναμεις!!του ΚΚΕξω και αναρχοαπλυτων καπιταλιστων,παπαγαλακια των προπαγανδιστων επικοινωνιολογων!! (Της Hamilton of USA??) ..


    είναι αυτό που έχει αναφέρει σε φιλικά του πρόσωπα εκτός πολιτικής, απηυδισμένος από τις εξελίξεις. Οτι θα ήθελε να μπορεί να τα "παρατήσει" και να αποσυρθεί
    ==
    Τις ιδιες "εμπιστευτικες πληροφοριες" διεδιδαν και το 78-79 για τον μακαριτη Καραμανλη οι βρωμοφυλλαδες του πασοκισταν ,Εθνος,Ποντικι,Βημα,Νεα,χαφιεδοτυπια κλπ κλπ βρωμοεντυπα..

    Οτι ο Καραμανλης "απηυδισε" και θελει να τα παρατησει!!
    Ηταν τοτε που οι πασοκοσκυλαιοι "προεξαρχοντος"!! του ελληνοπολωνου μινεικο δεν βλεπαν να "πιανουν", τα .."εξω απο το ΝΑΤΟ " "εξω απο την ΕΟΚ" και λοιπα πασοκοσκυλαιικα συνθηματα..

    Η ιστορια επαναλαμβανεται.
    Τους πουστηδες,δεν εχουν το θεο τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευσεβείς πόθοι

    Ποίου?

    Του Δαίδαλου? Πιθανόν.

    Των Ελλήνων? Αποκλείεται, με τα 1000 τον πάνε.

    Των Πασόκων? Ούτε με σφαίρες, αυτοί κι αν γουστάρουν το μησιγά που τρώνε

    Του Ευάγγελου? Δεν υπάρχει περίπτωση, αυτός παρακαλάει γιατί έτσι τρώει τα μούτρα του ο άχρηστος Γιωργάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TI MAS APILI APO PANO O MALAKAS? NA PAI NA GAMITHI KE OXI MONO NA SIKOTHI NA FIGI O MALAKAS:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ...


    ...και τη Ντοοορα
    με τους δικους της,
    να ..διαρρέουν υπούλως και
    να βαζουν τρικλοποδιές!

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην ευχή του καργιόλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι ο πιο θλιβερός πρωθυπουργός από το 1974 μέχρι σήμερα με το πιο ακατάλληλο σχήμα κυβερνήσεων μέσα σε 4,5 χρόνια για τον λαό και τους πολίτες ενώ είναι ο πιο αγαπητός πρωθυπουργός για τα λαμόγια και τους πραγματικούς φοροφυγάδες.

    Μπροστά του , ο Μητσοτάκης και η κυβέρνηση 1990-1993 ήταν Μίλια καλύτερος.

    * 1 μίλι = 1852 μέτρα


    Κύριε Πρωθυπουργέ ,
    όπως έχασε τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ το 2004 αποκλειστικά και μόνο για το φιάσκο του Χρηματιστηρίου το 1999 ,

    έτσι θα χάσετε και εσείς τις εκλογές λόγω των φορολογικών μέτρων που σχεδίασε ο υπουργός σας.

    Ακόμα έχετε λίγο χρόνο για να το διορθώσετε.

    Το ακούτε κύριε Πρωθυπουργέ ;

    Πιστέψτε με , το ίδιο είχα πεί για το ΠΑΣΟΚ και βγήκε.

    Όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση διότι έτσι και αλλιώς γουρούνια είστε από την ακροδεξιά έως την ακροαριστερά σε αυτή τη χώρα που δεν έχει σχέση ούτε με Ευρώπη, ούτε με Αφρική ούτε με Ασία.

    Γουρούνια και Ξεφτίλες που κανονικά θα έπρεπε να ντρέπεστε που είστε και οι 300 , βουλευτές στην ελληνική βουλή και όχι Βοθρατζήδες στην εταιρία ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΕΠΕ, στη χώρα που δίδαξε την Δημοκρατία και τις επιστήμες σε όλοκληρο τον πλανήτη.

    Είστε ΑΝΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ και προδίδετε συνεχώς την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Κάθε Κυριακή μετά τις 16 Μαρτίου είναι εκλογική. Ενδεχομένως και όλες οι προηγούμενες». Η εκτίμηση αυτή που διατυπώθηκε από κορυφαίο κυβερνητικό παράγοντα απεικονίζει με σαφήνεια τους προβληματισμούς των ηγετικών κλιμακίων της συμπολίτευσης. Διότι, όπως όλα δείχνουν, έχει ήδη ανοίξει διάπλατα ο δρόμος των εκλογών.

    Φαινομενικά οι εκλογές προκύπτουν από τα αδιέξοδα της κυβέρνησης και από τα φαινόμενα «ανυπακοής» στην ΚΟ της ΝΔ. Αυτά υποχρεώνουν τον Πρωθυπουργό να επιλέξει την κάλπη όσο είναι ακόμη ισχυρός ή, έστω, ισχυρότερος από τους αντιπάλους του.

    Επί της ουσίας όμως η προσφυγή σε πρόωρες κάλπες είναι εγγεγραμμένη στο εκλογικό αποτέλεσμα της 16ης Σεπτεμβρίου 2007: κανένας δεν μπορεί να κυβερνήσει την Ελλάδα με 152 βουλευτές και ακόμη λιγότερο κάποιος που δυσκολευόταν να κυβερνήσει και όταν είχε περισσότερους.

    Στριμωγμένος στο Μέγαρο Μαξίμου, περιστοιχισμένος από βαλλόμενους υπουργούς, όμηρος του κάθε βουλευτή που δεν πήρε υπουργείο, φθειρόμενος από την ουσιαστική αδυναμία διακυβέρνησης στην οποία έχει περιέλθει, ο Πρωθυπουργός είναι σχεδόν υποχρεωμένος να ρίξει το ζάρι. Η λογική που τον οδηγεί εκεί είναι απλή: «αν τολμήσεις, δεν είναι βέβαιο ότι θα κερδίσεις· αλλά αν δεν τολμήσεις, είναι βέβαιο ότι θα χάσεις».

    Η εκλογική διαδικασία μπορεί να ενεργοποιηθεί ευχερώς επειδή (ως τώρα, τουλάχιστον...) συντρέχει μία βασική προϋπόθεση: εκείνοι που μπορούν να αποφασίσουν τις εκλογές είναι οι ίδιοι που έχουν και τις μεγαλύτερες πιθανότητες να τις κερδίσουν.

    Ολες οι δημοσκοπήσεις συνηγορούν ότι η ΝΔ διατηρεί ένα σαφές προβάδισμα 2-2,5 μονάδων από το ΠαΣοΚ (πράγμα το οποίο μεταφράζεται σε 4-5 μονάδες στην κάλπη), ενώ η υπεροχή του Κ. Καραμανλή έναντι του Γ. Παπανδρέου εξακολουθεί να παραμένει συντριπτική. Αυτό τού δίνει αέρα. Θεωρητικά ο Καραμανλής θα κάνει περίπατο, αλλά οι περίπατοι είναι για τα πάρκα, όχι για τις εκλογές.

    Και αυτό επειδή ο Καραμανλής έχει μπροστά του όχι μιαν απλή εκλογική διαδικασία αλλά ένα ολόκληρο «πακέτο» δύο (τουλάχιστον) εκλογών, το οποίο θα βάλει τη χώρα σε τρίμηνη (τουλάχιστον) αναστάτωση και απαιτεί ψύχραιμες κινήσεις, προσεκτικούς χειρισμούς και γερά κότσια. Σε αυτή τη μακρά αναμέτρηση ο Πρωθυπουργός πρέπει να δείχνει συνεχώς ότι οδηγεί τις εξελίξεις χωρίς να τις εκβιάζει. Είναι λιγότερο απλό απ' όσο λέγεται.

    Υπ' αυτή την έννοια χρειάζεται πρωτίστως μια πειστική αφορμή και ένα ισχυρό δίλημμα. Την πρώτη θα τη βρει ή θα την κατασκευάσει. Το δεύτερο είναι σχεδόν δεδομένο: «Καραμανλής ή χάος».

    Ενα δίλημμα το οποίο έχει το πλεονέκτημα ότι θα ισχυροποιείται όσο η χώρα βαδίζει στην ανακατωσούρα: ημέρα με την ημέρα, το φάντασμα της ακυβερνησίας θα γίνεται όλο και πιο απειλητικό, σε μια χώρα όπου η σημερινή κυβερνητική παράταξη αποτελεί τη μοναδική διατυπωμένη πρόταση διακυβέρνησης. Κουτσή, στραβή, αλλά η μόνη.

    Αλλά και ένα δίλημμα το οποίο έχει το μειονέκτημα ότι ουδείς γνωρίζει την αντοχή του. Διότι όσο ο Καραμανλής θεωρείται απάντηση στο χάος, έχει καλώς. Τι θα συμβεί όμως αν ξαφνικά ο Καραμανλής με τις κυβερνήσεις και τις εκλογές του αποδειχθεί συνώνυμο του χάους; Και ποιος νομίζει ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον;

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θέλει να τα παρατήσει ;

    Άιιιιιιιιιιιι στο ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ.

    ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καημενε Αθανασοπουλε τι σουμελε να παθεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΣΚΑΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ...

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕ 10 ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ.

    ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΕΙΝΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΣΦΙΓΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΖΟΝΑΡΙ...

    ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΖΟΝΑΡΙ...

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν το παρακαλάμε το παλικάρι ούτε χάρη μας κάνει που κυβερνά. Ότι το φωτίσει η Παναγιά, ούτως ή άλλως ή μείνει ή φύγει το ίδιο κάνει.To μόνο που θα μας λείψει είναι οι στομφώδεις μπουρδολογίες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρήξτε μας τα αρχίδια πάλι με τον Καραμανλή.
    Κάντε τον να φαίνεται ως η φωτεινή εξαίρεση μέσα σε μια διεφθαρμενη κυβερνηση, ως έναν πρωθυπουργό που την εχει πατήσει απο κακούς συνεργατες,ενω ο ιδιος έχει μόνο αγαθές προθέσεις...
    Κρίμα αυτός ο τεράστιος ηγέτης να προδίδεται απο κοντινά του στελέχη...
    Και στην τελική αναδείξτε τον περοσσότερο ως "καταλληλοτερο",ως την ελπίδα αυτού του τόπου και παπάρια μάντολες...
    Ουτε βαλτοί απο τους imagemaker του χοντρούλη να ήσασταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όπως καταλάβαμε όλοι ο "πρωθυπουργός" είναι απλά μια μαριονέτα. Κάποιος πρέπει να κάνει το πιθηκάκι για να μας διασκεδάζει όσο οι άλλοι κάνουν τα αίσχη τους. Ως γνήσιος πίθηκος, αστρολογικά, ο κωστάκης είναι καλοπροαίρετος κατα βάθος, οπότε λογικό να έχει αρχίσει να σπάει. Ποτε δεν είναι αργά για μετάνοια, μετα μπορεί να γίνει εκπρόσωπος της χώρας και να λάμψει πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κι εμεις να τα παρατησουμε θελουμε ..αλλα δεν μας αφηνει. εχει το νομο στα χερια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. H φυσιολογικη ροη των πολιτικων πραγματων για την επομενη 10ετια (η και πιθανωτατα 15ετια) εχει ως εξης:

    Η πασοκοσκυλια θα ζηταει .."εκλογες"!
    Ο λογος??

    Τα αφεντικα της πασοκοσκυλιας,θελουν οσο πιο γρηγορα γινεται εκλογες ,να χρεωσουν την αποτυχια στο μπραβογιοργο ,να τον χλευασουν ανικανο,αχρηστο,ουστ χαμενο! κλπ κλπ τσακισου κουτσο αλογο και πονταραμε πανω σου μηδενικο !! και αλλα τετοια κοσμητικα..

    Ο γιοργος θα φυγει ,στην πραξη "θα τον φυγουν" ,και μαλλον θα τον πεταξουν και εξω απο την πασοκοσκυλαιικη συμμορια "δια παντος"..

    Ακολουθουν "συνεδριο" ,δεν πιστευω να δοκιμασουν ξανα .."συμμετοχικη"!!

    Πιθανωτατα θα βγαλουν "μπενιζελ" να δοκιμασουν και με αυτο την τυχη τους..
    Προβλεψη??

    Πορεια χειροτερη απο οτι με γιοργος..

    Παει και αυτος..

    Και με αυτα και αυτα εχουν περασει 10-15 χρονακια...

    Μεχρι τοτε η κατασταση ειναι προβλεψιμη..

    Απο κει και περα ,σορυ φιλτατοι,δεν μπορω να κανω προβλεψεις..

    Ισως καποιος .."ανδρεα" μας ξαναρθει..

    One giorgos-brother,named andrea..
    Εγω δεν το αποκλειω καθολου..

    Το θεμα που με απασχολει λοιπον ειναι πως θα πιεσουμε τους σημερινους πουστηδες,της νεας δημοκρατιας (του κ. καραμανλη) ,να κατσουν καλα...

    Δεν μπορει το τραβλο αλογοσκουφηθ ,περσι τον Νοεμβρη, να καυχαται οτι 3 εκατομμυρια Ελληνες "δεν πληρωνουν καθολου φορους"(επειδη εχουν εισοδημα λιγωτερο απο 12.000 ευρω ετησιως ,δηλαδη 847 ευρω μηνιαιως ΜΕΙΚΤΑ!!!) και τωρα ΟΛΟΙ αυτοι να ονομαζονται "φοροφυγαδες" και κλεφτες και το λουρι της μαννας του,το πθευδο..

    Σκατοπουστα!!!
    Πληρωνω ασφαλεια αυτοκινητου 222 ευρω το 6μηνο..
    Κοιταζω αναλυτικα και βλεπω
    "καθαρα ασφαλιστρα 156 ευρω"

    Τα αλλα 66 ευρω ανα 6μηνο(δηλαδη 132 ευρω ετησιως) ειναι νταβαντζιλικι ,που μου παιρνει το μπουρδελο το κρατος!!!
    Με την βενζινα??
    Με το .."κτηματολογιο"??
    Με τα "ανταλλακτικα"???
    ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ?????????
    Ποσα πληρωνω εκει???

    ΠΩΣ μπορεις μωρε τραβλο να πθευδιζειθ τετοιεθ μαλακιεθ????
    Οτι "δεν πληρωνουν καθολου φορουθ"??

    Δεν πληρωναν απλα το ετησιο νταβαντζιλικι του μπουρδελου εφορια-κρατος..

    Αλλα ,αλλο το ενα,αλλο το αλλο μπινε...΄..@@@@@@@@

    Προσωπικα θα ημουνα αντιπολιτευση και μαλιστα δυναμικη αντιπολιτευση ,αλλα με ποιον???
    με την πασοκοσκυλια??
    Που ονομαζει σκανδαλο αν καποιος χοντρος σκατομαλακας γαμαγε μια πουτανα και της υποσχεθηκε διορισμο??
    Με μια ΣΥΡΙΖΑ της πσωλης??
    Με οτι κατακαθια στα "αρχεια της"??
    Πουστηδες,πρεζονια,αναρχοαπλυτους,κλπ κλπ ??

    Με ενα ΚΚΕξω με αρχηγο το σ.αλεκα??

    Η το λα.ος που μας ζαλιζει οτι εγινε .."νοθεια"..
    Η υπογραφη δεν ηταν η δικη μου,να λεει αυτο το πλευρης, με μια φατσα ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ανθρωπινης εκφρασης???

    Αει σιχτιρ..

    Ειμαι σιγουρος οτι 8 εκατ Ελληνες τα ιδια με μενα πιστευουν..

    Το θεμα ειναι ΠΩΣ θα το αντιληφτουνε αυτοι οι επαγγελματιες απατεωνες -πολιτικοι,οτι καταλαβαινουμε οτι μας κοροιδευουν..

    Δεν μπορειτε να μας κοροιδεψετε λεχριτες..
    Την αναγκη φιλοτιμια κανουμε..

    Αρκει να μην σαλταρουμε πουστηδες...

    ξεφτιλες γαμω το σοι σας..

    γκιλοτινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. η ονείρωξη του πασόκου


    και ταυτόχρονα ο εφιάλτης του Βενιζέλου


    πάλι διχασμένο το πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στερεότυπες αναπαραστάσεις.
    Εδώ και χρόνια συνηθίζω να παρακολουθώ την ομιλία του πρωθυπουργού της χώρας στη ΔΕΘ. Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι μ έχει προβληματίσει αρκετά η αναγκαιότητα - χρησιμότητα της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

    Ως βασικό λογο πολιτικής στήριξης της {με αυτό τον τρόπο} από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία βλέπω μόνο την ανάγκη να «πλανεύει» πολιτικά τη Θεσσαλονίκη η Αθήνα και τίποτα παραπέρα. Κατά τα αλλά κάθε χρόνο τα ίδια πράγματα, το ακροατήριο που συνήθως ταυτίζονταν με τον ομιλητή και οι έξω.

    Αν τώρα παρατηρήσουμε προσεκτικά και τα πρόσωπα των συμμετεχόντων, τόσο στους μέσα (επίσημους)όσο και στους έξω ( επίσημους του δρόμου)θα δούμε ότι στο σύνολο είναι τα ιδία πρόσωπα με μικρές μόνο αλλαγές στη θέση της καρέκλας, οι έξω άντε να έχουν αλλάξει πεζοδρόμιο!.

    Αρκετές φορές έχω αναρωτηθεί για το τι είναι αυτό που πιθανώς απασχολεί τους μέσα, ποιες είναι οι αξίες και οι προτεραιότητές τους, τι είναι αυτό που καθορίζει τη συμπεριφορά τους. Για τους έξω δεν αναρωτιέμαι, επειδή ξέρω.

    Συνήθως άλλα περιμένουν να ακουστούν οι μέσα, αλλά οι έξω. Μέχρι τώρα έβλεπα ικανοποιημένους μόνο τους μέσα, φέτος και οι μέσα και οι έξω «φάνηκαν» να μην ικανοποιούνται [ στους έξω υπάρχουν και διαφορετικές προσεγγίσεις. Ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα Κώστας Πουπάκης είπε ότι η παράταξη συμμετείχε και φέτος στο συλλαλητήριο, στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο των εργαζομένων.

    Ο προϋπολογισμός, για τον οποίο πέρυσι ο κ. Καραμανλής έκανε εκλογές, έχει καταρρεύσει. Ο λαός είναι αγανακτισμένος από την πολιτική που ασκείται, λέει φτάνει πια και οι πολιτικές που δεν διορθώνονται ανατρέπονται» είπε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ.]

    Αυτό επιβεβαιώνει ότι στη χώρα μας δεν υπάρχει εργατικό κίνημα που μέσα από οργανωμένο θεσμικό πλαίσιο και καθορισμένη σχέση με την κυβέρνηση θα διεκδικήσει κάτι καλύτερο για τους εργαζόμενους. Με τη λογική που διέπει σήμερα τη λειτουργία του συνδικαλιστικού κινήματος η αντιπαράθεση κυβέρνησης αντιπολίτευσης από τα τηλεοπτικά παράθυρα μεταφέρεται στο δρόμο, μπορεί όμως ένα εξαρτημένο συνδικαλιστικό κίνημα να προσφέρει στον εργαζόμενο;

    Έτσι το γεγονός ότι όλοι είναι ανικανοποίητοι το εκλαμβάνω ως καλό σημάδι, βέβαια θα μου πείτε πως είναι δυνατόν να είναι καλό σημάδι όταν όλοι είναι ανικανοποίητοι. Η απάντηση εδώ είναι εύκολη.
    Οι έξω διαμαρτύρονται επειδή κάνουν το ίδιο εδώ και χρόνια, δηλαδή, βρίσκονται πάντα οικονομικά στριμωγμένοι από την πολιτική του Υπουργείο Οικονομικών. Επίσης, όπως είπαμε παραπάνω υπάρχει και η διείσδυση του κομματικού παράγοντα.

    Κατά τη γνώμη μου οι μέσα φέτος είναι ανικανοποίητοι επειδή, μάλλον, θα αναγκαστούν να βάλουν και αυτοί το χέρι στην τσέπη και να συμβάλουν περισσότερο στο κοινό ταμείο της χώρας. Είναι γεγονός και φαίνεται, ότι τα φορολογικά μέτρα δεν τους ικανοποίησαν, είχαν συνηθίσει να βγάζουν χρήματα χωρίς να δίνουν. Η φοροδιαφυγή όμως είναι βαθιά αντικοινωνική συμπεριφορά.

    Εδώ και χρόνια το ισχύον κοινωνικό μοντέλο (μικρές ομάδες συμφερόντων που λειτουργούν μόνο για το δικό τους συμφέρον ) είναι αποδεκτό χωρίς ιδιαίτερες ενστάσεις, στην πραγματικότητα όμως είναι ένα τεχνητό δημιούργημα των μμε που έντεχνα κρύβει της ατέλειες και όλοι είναι ικανοποιημένοι, όπως έκρυβαν τη φτώχια στον κουμμουνισμό.
    Είναι γνωστό ότι στα πρωην κομουνιστικά κράτη οι κεντρικές λεωφόροι των πόλεων που υπήρχε επισκεψιμότητα, είχαν κοσμοπολίτικη όψη, αν όμως κοιτούσες πίσω από τα ψηλά και όμορφα πρώτα κτήρια θα έβλεπες χαμόσπιτα.

    Αν τώρα μελετήσουμε προσεκτικά τις διεργασίες μέσα από τις οποίες έχει διαμορφωθεί η πολιτική στάση της κοινής γνώμης στη χώρα μας από το 1974 έως και σήμερα θα διαγνώσουμε αρκετά περίεργα που δεν διαφέρουν και πολύ από το παραπάνω παράδειγμα. Μεγάλη κουβέντα όμως αυτή. Θα μπορούσα όμως να πω ότι λογο και της στάσης των μμε έχουν αρχίσει τα τελευταία χρόνια σε ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού να εσωτερικοποιούνται περίεργα μηνύματα, σχεδόν όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι μέσα και οι έξω είναι διαφορετικοί, άλλος κόσμος οι μέσα άλλος οι έξω…

    Αυτό δημιουργεί κυρίαρχη εικόνα, απομονώνει και δημιουργεί βαθιά σύγκρουση, μέσα- έξω, επειδή η όραση, είναι η πιο ισχυρή από τις αισθήσεις.
    Έτσι, η κοινωνία είναι περήφανη που βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, αλλά ταυτόχρονα ντρέπεται κιόλας.
    Η λογική αυτή καθιστά αιχμάλωτες και συνάμα ευάλωτες μεγάλες κοινωνικά ομάδες στην πελατειακή λογική. Αν όμως στην κοινωνία της χώρας μας στόχος είναι η συνέχιση της πελατειακής λογικής, τότε, πραγματικά έχουμε πρόβλημα.

    Έτσι το δίλλημα που ανακύπτει είναι, κοινωνική ακαμψία και ομάδες συμφερόντων με εξαρτημένη γύρω από τις ανάγκες μιας μικρής ομάδας συμφερόντων ανάπτυξη ή σύγχρονες πολιτικές και οικονομικές δομές με νέες αντιλήψεις και μεθόδους που θα δίνουν ευκαιρίες και οι καρποί της ανάπτυξης διαχέονται σε όλους μέσα σε περιβάλλον ισότητας ευκαιριών και κοινωνικής δικαιοσύνης.


    Γενικότερα όμως, στην πράξη οι στάσεις και οι συμπεριφορές δηλώνουν την αλληλεγγύη και την κοινωνική δικαιοσύνη. Μέσα από κοινωνικές προκαταλήψεις δεν μπορούν να υπάρξουν στάσεις και συμπεριφορές που να ξεπερνούν τα στενά όρια της κοινωνικής ομάδας που ανήκει το άτομο και ας υπάρχει πολιτισμική αποκρυστάλλωση…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στο καλό και σβέλτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΛΙΓΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ :

    Τό μέγεθος τού αθροίσματος (βλακεία + ψωμόλυσσα), τού σχολιάζοντος,
    είναι ευθέως ανάλογο τού αριθμού τών λέξεων τού σχολίου του.

    Γιά αριθμό λέξεων > 150, τό ανωτέρω έθροισμα τείνειστό άπειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ένα ακόμα στημένο τομάρι,
    είναι από το ίδιο συνδικάτο,
    είναι αυτοί που δολοφονούσαν μια ζωή τη νεολαία με αγίους, θείους, θείες, κουμπάρους, κ.λ.π.
    Ληστέψανε τα πάντα για να μας κυβερνάνε άλλα 400 χρόνια με νοθείες , μουλάδες και λουλάδες.
    Κατασκευάσανε δημοσιοϋπαλληλικό μισθοφόρο στρατό με τα χρήματα των φορολογουμένων (δικά μας χρήματα) για να μας έχουν σε μόνιμη επιτήρηση.
    Δηλαδή σε κάθε περιοχή έχουν τους ελεγκτές ρουφιάνους καταδότες με τα διακριτικά τους και τον παχυλό δημόσιο μισθό ότι ακριβώς κάνανε και με τη δικτατορία μόνο ποιο ευρωπαϊκά (Ευρωδικτάτορες ).
    Έχουν μαύρες λίστες με διαβαθμίσεις καταγραφούν τα πάντα δηλ. π.χ. (αν επιτρέπετε το παιδί να σπουδάσει και σε ποιες άχρηστες σχολές, αν θα του δοθεί εργασία και πού, αν θα το μπλέξουμε σε ναρκωτικά και πότε, αν κάνει αιτήσεις να καθυστερούν και να απορρίπτονται, ο πατέρας πρέπει να μη βρίσκει ποτέ εργασία αν η μητέρα βρει μονό σε επίπεδο καθαρίστριας των 25 ευρώ, ώστε έτσι να δολοφονηθεί κάθε αντίθετος λόγος ενάντια στους σύγχρονους δικτάτορες της Ελλάδος. … … … … )
    Πλήρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,
    δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια για αυτόν τον τόπο για τους άνανδρους ανθέλληνες πολιτικούς για τις ανοργασμικές ανθελληνίδες πολιτικους και για τα τέκνα των μοντέρνων δικτατόρων που είναι οι γενίτσαροι του σημερινού Ελληνισμού .
    Μας κυβερνάνε μια ζωή πολιτικά απόβλητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 12:05 και τους εχει στησει να τον περιμενουν. λετε να τα παρατησε ηδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ένας πολίτης σε μια χώρα κάπου κάποτε.
    Παίρνει την αστυνομία .
    Πολίτης – Ναι σας παρακαλώ αστυνομία εκεί;
    Αστυνομία—ναι ορίστε παρακαλώ τι θέλετε τι σας συμβαίνει;
    Πολίτης – με έχουν ληστέψει με έχουνε χτυπήσει και με έχουνε δέσει στο σπίτι μου ,αλλά προσπάθησα και σας πήρα τηλέφωνο με την μύτη μου.
    Αστυνομία—που μένετε;
    Πολίτης—οδός ριγηλής 1001.
    Αστυνομία—μάλιστα θα ήθελα να σας εξυπηρετήσω αλλά είμαι μόνος στο τμήμα και δεν μπορώ να φύγω γιατί μπορεί να με πάρει κανείς άλλος πολίτης και θα έχει ανάγκη .
    Πολίτης—μα και εγώ έχω ανάγκη κύριε αστυνομικέ, με λήστεψαν με χτύπησαν με έδεσαν.
    Αστυνομία—κύριε δεν έχομε προσωπικό, λυπάμαι.
    Ένας πολίτης σε μια χώρα κάπου κάποτε.
    Παίρνει το 184 για ραντεβού στο ας πούμε ΙΚΑ της χώρας.
    Πολίτης—ντριν –ντριν –από της 7+30 π.μ. και πιάνει γραμμή στης 10-15.π.μ.
    Ναι θα ήθελα ένα ραντεβού για τον καρδιολόγο της πόλη μου.
    184—αααα αργήσατε τα έχουνε πάρει όλα τα ραντεβού πάρτε την Τετάρτη .
    Πολίτης—μα περνώ από το πρωί και τώρα έπιασα γραμμή .
    184—τι να σας κάνω κύριε δεν καταλαβαίνετε κιόλας τα έχουν πάρει άλλοι πιο μπροστά .
    Πολίτης—καλά θα πάρω την Τετάρτη.
    Περνάνε η μέρες και έρχεται η πολυπόθητη Τετάρτη.
    Πολίτης—αρχίζει από της 7+30 π.μ. ντριν –ντριν πιάνει στης 8 π.μ.
    Ναι θα ήθελα ένα ραντεβού για καρδιολόγο στην πόλη μου .
    184—μάλιστα πως λέγεστε ;
    Πολίτης- Μαλακουλλόπουλος Μαλακούλης.
    184—έχει για τον άλλο μήνα τώρα το πιο κοντινό σε 28 μέρες τι ώρα να το κλείσω;
    Πολίτης—μα θα ζω;
    184—τι να σας κάνουμε κύριε δεν έχομε προσωπικό.
    Παθαίνει έμφραγμα ο πολίτης θα πάει στο νοσοκομείο σου λέει ,σώθηκα θα πάω σε γιατρούς θα με βάλουνε στην εντατική μέσα σε μηχανήματα θα ζήσω, χα χα.
    Παίρνει τηλέφωνο η γυναίκα του το 166 της χώρας .
    Γυναίκα—σας παρακαλώ ο άντρας μου κινδυνεύει ένα ασθενοφόρο γρήγορα.
    166—που μένετε;
    Γυναίκα --- ριγηλής 1001.
    166—ερχόμαστε αμέσως .
    περνά μισή ώρα τίποτα περνά μια ώρα τίποτα ,ξαναπαίρνει η γυναίκα στο 166.
    Γυναίκα --- για το ασθενοφόρο σας πήρα στην Ρηγίλλης 1001 έρχεται;
    166—ναι κύρια μου το απολυμαίνουμε και έρχεται βλέπετε δεν έχουμε προσωπικό.
    Αυτά συμβαίνουν στην χώρα όπου και να πας δεν έχουνε προσωπικό και λένε αλήθεια οι άνθρωποι.
    ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑ-ΑΛΗΣ ,δεν υπάρχουνε πυροσβέστες, αστυνομικοί, ιατροί , νοσοκόμοι-ες, χειρουργεία, εντατικές, φάρμακα, ΕΦΕΤ, ΣΕΠΕ, λιμενικοί, δικαιοσύνη,
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ;
    ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ 1.000.000.000.000 ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ , ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΝΟΘΕΙΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, (KAI ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ), ΕΧΕΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ, ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΑ ,
    ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΙΝΔΙΑΣ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ, (Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΩΡΑΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΕ), ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ, ΑΜΑ ΑΚΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΠΙΕΣΤΕ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΜΩΡΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ; ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΑΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    Μπούντζουκας Τηλέμαχος
    ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2810-258188—2810 371079

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θά'ναι κρίμα να προλάβει να "την κάνει" μόνος του. Θά'ναι αδικία αυτός ο λαός που τόσα τράβηξε και τόσα έχασε με αυτόν τον τύπο και την παρέα του να μην μπορέσει να τον μαυρίσει κατάμουτρα, ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΛΟΥΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΡΕ ΧΟΝΤΡΕ, ΠΟΥ ΟΜΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ,
    ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΤΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΚΟΛΟΧΟΝΤΡΕ.
    ΟΥΤΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ (ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΥΛΙ?).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πολύ φοβάμαι, ο αξιοσέβαστος πρωθυπουργός της χώρας εμφανίζει σοβαρές ομοιότητεσ με τη καταθλιπτική πριγκίπισσα Χιρόκο της Ιαπωνίας. Τελικά αποδεικνύεται οτι απλά η θέση στην οποία τον τοποθέτησαν κάποιοι άλλοι είναι βαρυά για τα γούστα του αυτόν το καιρό κι αν θέλει μπορεί να αναλάβει οποιοσδήποτε άλλος. Η πολιτική στην Έλλαδα λειτουργεί ακριβώς όπως η Βασιλεία με φερετζέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Έχετε φάει τ' @@ σας

    δε πειράζει, θα συνηθίσετε


    όπως συνηθίσατε όταν τα έκανε ο σιδερένιος κι ο κινέζος γιατί τα παίρνατε


    τώρα πάρτε μιά μάντρα @@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ALTER -ΖΑΧΑΡΕΑ -ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

    Είμαι από αυτούς που πίστευα ότι το να δουλεύει η Μάρα Ζαχαρέα ως σχολιάστρια ειδήσεων στον ALTER δεν είναι πρόβλημα για τον κ. Ρουσόπουλοπου που είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος. Βλέποντας όμως σήμερα τις ειδήσεις στον ALTER άλλαξα γνώμη. Ο κ. Χατζηνικολάου δεν έκανε καμμία αναφορά για τις ερωτήσεις που έγιναν στον κ. Καραμανλή για το ζεύγος Ρουσόπουλου ,για την εργασία της Μάρας και τον πλουτισμό τους. Γιατί κ. Χατζηνικολάου σχολίασες τον κ. Βουλγαράκη ,Παυλίδη και όχι τον κ. Ρουσόπουλο;;Αν η κ. Ζαχαρέα δεν ήταν δίπλα σου θα έκανες σχόλια;;;
    Άρα το κανάλι και η ενημέρωση επειρεάζεται από την σύζυγο του Κυβερνητικού εκπροσώπου γιαυτό και δεν πρέπει να δουλεύει η Μάρα.
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση