GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουδέν σχόλιο...

. Γράφει ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης . Στην Κίνα της ραγδαίας οικονομικής ανάπτυξης , των Ολυμπιακών Αγώνων και των ακόμη μεγαλύτερων αντι...

.
Γράφει ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης
.
Στην Κίνα της ραγδαίας οικονομικής ανάπτυξης, των Ολυμπιακών Αγώνων και των ακόμη μεγαλύτερων αντιφάσεων, τα σκάνδαλα διαφθοράς διαδέχονται το ένα το άλλο. Η πραγματική αιτία που οδηγεί τους πολιτικούς της χώρας σε αυτά, είναι άκρως ενδιαφέρουσα και εύκολα μπορεί να συνταιριαχτεί με τους κ. υπουργούς μας και τις γυναίκες των..
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το γερμανικό περιοδικό «Spiegel», η τάση των μελών του Κομμουνιστικού Κόμματος προς τη διαφθορά έχει μια νέα εξήγηση: πίσω από κάθε πολιτικό που εμπλέκεται σε ιστορίες μικρότερων ή μεγαλύτερων οικονομικών καταχρήσεων κρύβεται μια απαιτητική σύζυγος ή μια άπληστη ερωμένη. «Το παιχνίδι λέγεται σεξ και εξουσία», γράφει το έντυπο, επικαλούμενο μεγάλη εφημερίδα του Πεκίνου, και συνεχίζει: «Πίσω από κάθε διεφθαρμένο πολιτικό υπάρχει πάντα μια άπληστη σύζυγος ή τουλάχιστον μια άπληστη παλλακίδα». Όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, η Εισαγγελία της χώρας αποκάλυψε ότι οι 14 από τους 16 υπουργούς που απολύθηκαν τα τελευταία 5 χρόνια, είχαν τουλάχιστον μια παλλακίδα.
Είναι λοιπόν, πολύ πιο επωφελές, πολιτικά, και πολύ πιο «αντρίκιο», να ισχυρίζεσαι ότι είσαι υπέρμαχος της γυναικείας οικονομικής απεξάρτησης και γι' αυτό επιτρέπεις στην κυρία σου να κάνει business με το παπαδαριό ή με τα media, παρά να αποκαλύψεις ότι παντρεύτηκες μια καθόλα απαιτητική σύζυγο. Τώρα που το σκέφτομαι, αν παρατηρήσετε τα πρόσωπα των γυναικών των κ. υπουργών, θα διαπιστώσετε μια σκληρότητα στην έκφραση του προσώπού τους, που δηλώνεται με τη σχετική τραχύτητα και το συνοδευτικό σφιχτό στόμα. Το δε χαμόγελο ζωγραφίζεται μόνο σε περίπτωση ειρωνείας.
Το αποκορύφωμα όμως της γελοιότητας, ήταν η χθεσινή εμφάνιση στο δελτίο του ALPHA, της συζύγου του κ. Μαγγίνα, του εκδιωχθέντα Υπουργού Απασχόλησης. Με ψάθινο καπέλο, τύπου Βασίλη Βασιλικού, εμφανίστηκε στο «αναψυκτήριο» της οικογένειας και αφού βολτάρισε πλάι στην πισίνα –το δείγμα δηλαδή του ακραιφνούς νεοπλουτισμού- εκμεταλλεύτηκε την παρουσία της οικογένειας των ινδών και κυρίως του ανάπηρου παιδιού και την επέδειξε στη κάμερα, με διάθεση Μαρίας Τερέζας. Η τηλεοπτική μετάβαση από την αηδία στην βλακεία έγινε, όταν η κ. Μαγγίνα, με κλαμένο ύφος, δήλωνε ότι είναι αδικία να διώκεται ο άντρας της για ένα αναψυκτήριο και μια οικογένεια ανασφάλιστων δουλοπάροικων, όταν υπουργός με off-shore προστατεύεται. Αν και τη φράση την έχω συνδυάσει συνειρμικά με ατάκα επικοινωνιακής τεχνοτροπίας κολπατζήδων, εντούτοις θα την χρησιμοποιήσω για το σχολιασμό της συζύγου του πρώην υπουργού… «ουδέν σχόλιο».
------------------------------------

13 σχόλια

  1. (Ασχετο) Καλά ρε Νίκο Χ. ( που σε έβλεπα πρίν λίγο, για λίγο!) πώς εσυ ένας δημοσιογράφος ολκής και με πολιτικό ένστικτο και background αντέχεις να συναγελάζεσαι στο δελτίο με αυτόν τον άκρως αρνητικό άνθρωπο? (Αυτός μέρα μεσημέρι μας λεει να βγούμε με φακούς έξω γιατί είναι μεσάνυχτα!) Εχεις την αίσθηση οτι θα "περπατήσει" το δελτίο σου? Αμφιβάλω.

    Βόρειος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΦΡΑΙΜ και ο ΣΑΝΙΔΑΣ

    ..σανίδα σωτηρίας της νέας διακυβέρνησης..

    Την ώρα που ο λαός αγκομαχά με τα νέα μέτρα του καταλληλότερου και την επιδρομή του αποτελεσματικότερου λήσταρχου Αλούφη,

    την ώρα τούτη ο μηχανισμός προπαγάνδας της ΝΔ έβγαλε επίσημα το σκάνδαλο ΕΦΡΑΙΜ.

    Τόσους μήνες έκαναν την πάπια. Βρέθηκε λοιπόν η σανίδα που κουκούλωσε το σκάνδαλο πριν ένα χρόνο και τόβαλε στο αρχείο,

    βρέθηκε λοιπόν η από μηχανής σανίδα και το φιάσκο της ΔΕΘ πέρασε σε τέταρτο πλάνο, "ξεκουκουλώνοντας τώρα το θέμα ΕΦΡΑΙΜ.
    Σε δύο ώρες θα βγεί στα κανάλια και νέα ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΙΑΔΑ και έτσι νομμίζουν ότι θα τη σκαπουλάρουν.

    ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ σανίδα σε πρώτο πλάνο. Δήθεν ότι τούτοι οι κυβερνώντες ενδιαφέρονται για δικαιοσύνη. Αμ δε... Πριν 1 χρόνο καμώνονταν πως η δικαιοσύνη έπραξε άριστα το καθήκον της. Και έβαλε την υπόθεση ΕΦΡΑΙΜ στο αρχείο. Τώρα ???

    ΕΦΡΑΙΜ την πάτησες. σανίδα βρεγμένη δεν περίμενες ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,

    ΟΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

    ΚΑΙ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.

    Πρόδηλα ανησυχών ο Στρατηγός Άνεμος, λόγω της επικείμενης κατάρρευσης του αρχηγού του, της κυβέρνησής του και του κόμματός του, αποφάσισε, ή τον προέτρεψαν οι εγκέφαλοι της Ρηγίλης, να παίξει μαζί τους το τελευταίο τους χαρτί.

    Ποιό είναι αυτό ??

    Μα αυτό που παίζουν εδώ και καιρό οι άλλοι ανεκδιήγητοι της "Λαίκης δεξιάς", όπως ο Παναγιωτόπουλος, ο Μανώλης, η Ψαρούδα, ο Γιαννόπουλος, ο Σουφλιάς, ο Νικήτας και όλα εν γένει τα "κρυφά" χαρτιά του υπό κατάρρευση μουσολινικού καθεστώτος.

    Εξαιρώ τον Τατούλη, διότι είναι ο μόνος που εναντιώνεται έντιμα και "ΤΟΤΕ" και ΤΩΡΑ.
    Ολοι οι άλλοι "αντιστασιακοί" του κώλου (βλέπε τη μούφα το Μανώλη ή τον Νικήτα) απλά έλαβαν εντολές άνωθεν να το παίξουν ΕΝΤΙΜΟΙ, ΗΘΙΚΟΙ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, κάνοντας "κριτική" στα έργα της Ν.Δ.

    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    Όπως ο Σημίτης, λίγο πριν την κατάρρευση, κατέφυγε στη λύση του "λαικού" ΚΙΜΩΝΑ", μπας και σώσει κάτι από τα δήθεν "φιλολαΊκά" προσχήματα,

    .. έτσι και τώρα η Ρηγίλης επενδύει στον Βύρωνα και ελπίζει ότι αν τον κάνει υπουργό στον επόμενο ανασχηματισμό, θα "σώσει" την ψυχή της. Ο κόσμος θα πιστέψει ότι κάτι πάει να "διορθωθεί", αλλά..

    ...Παληό κόλπο. Πολλάκις δοκιμασμένο, ίσως προσφέρει μια παράταση της θητείας της δεξιάς κυβέρνησης, ίσως επιμηκύνει το στάδιο της σήψης.
    Και αυτό είναι το επιδιωκόμενο από τα αφεντικά της Νέας Διακυβέρνησης που υποστηρίζουν τους "αντιστασιακούς αγώνες"-ΜΟΥΦΑ:

    -ΝΑ δόσουν μια παράταση στον Κωστάκη για να ολοκληρωθεί το έργο της κλεψιάς και της ληστείας του λαού.

    -Να τον ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ πατόκορφα όπως έγινε και με τη Σημιτική εξουσία.

    Ο "Σεμνός και Ταπεινός" πρωθυπουργός ήταν αναλώσιμος. Ηταν η ΝΤΟΛΥ κατά τα αφεντικά του. Και όσο πιο πολύ ξεφτιλιστεί, τόσο πιο "καλοδεχούμενος" θα είναι ο επόμενος, ως δήθεν πιο ηθικός, πιο σεμνός, πιο ταπεινός...

    Τότε αυτοί που πίστεψαν στη "ΝΤΟΛΥ" των διαπλεκομένων, που έλεγαν "ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ" θα τρίβουν τα μάτια τους. Γιατί δεν κατάλαβαν το παιγνίδι της εξουσίας.
    "ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΑ".

    Ενα τέτοιο πτώμα, σύσσωμο, θα είναι, καθώς διακηρύχθηκε και από τη Θεσσαλονίκη, και το πτώμα της νέας Διακυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ......Το αποκορύφωμα της γελοιότητας, ήταν η χθεσινή εμφάνιση της συζύγου του κ. Μαγγίνα.
    Με ψάθινο καπέλο, εμφανίστηκε στο «αναψυκτήριο» της οικογένειας .............

    ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ.

    Μην την παρεξηγείτε, έτσι τρελλαίνονται οι μελλοθάνατοι...




    ......Το αποκορύφωμα της γελοιότητας, ήταν η χθεσινή εμφάνιση της συζύγου του κ. Μαγγίνα.
    Με ψάθινο καπέλο, εμφανίστηκε στο «αναψυκτήριο» της οικογένειας .............

    ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ.

    Μην την παρεξηγείτε, έτσι τρελλαίνονται οι μελλοθάνατοι...








    ......Το αποκορύφωμα της γελοιότητας, ήταν η χθεσινή εμφάνιση της συζύγου του κ. Μαγγίνα.
    Με ψάθινο καπέλο, εμφανίστηκε στο «αναψυκτήριο» της οικογένειας .............

    ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ.

    Μην την παρεξηγείτε, έτσι τρελλαίνονται οι μελλοθάνατοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομιζω οτι θυματα τελικα της μοχθηρης μισαλλοδοξιας ,και της απυθμενης λυσσας που δερνει την πασοκοσκυλια και τα πληρωμενα ΜΜΕ της ειναι οι κατωθι:

    1. Ο Μαρκογιαννακης. Πληρωνουν κανα κοσαρικο ενα βλαμμενο και με ΙQ giorgos, "δημοσιογραφο" που "αποκαλυπτει" (με .."ηχητικο" ντοκουμεντο!!!) οτι πριν 8 μηνες ειχε αποκαλεσει σε μια κλειστη συγκεντρωση φιλων το λινο του αρειου παγου αγραμματο!!
    Λυσσαξανε οι πουστηδες μεχρι να παραιτηθει,λες και ειχε κανει εγκλημα!
    2. Ο Τσιτουριδης . Αποκαλυψε εκεινη η σκυλλα η ραπτη βουλευτης της πασοκοσκυλιας,οτι ο γυιος του πηρε αμοιβαια μετεγγραφη με καποιον συμφοιτητη του απο την Κρητη στην Αθηνα!
    Κατι που γινεται κατα εκατονταδες η και χιλιαδες καθε χρονο.
    Να παραιτηθει να παραιτηθει ,ολα μαζι τα σκυλια εν χορω.Μεχρι που τον φαγανε!!
    3. Ο Μαγγινας. Αποκαλυψε ο ιδιο ο ινδο οτι δεν τον ειχε ασφαλισει στο ΙΚΑ!!!
    Εγκλημα,εγκλημα τα παλιοσκυλα μεχρι που τον φαγανε ...

    Αυτους θυμαμαι τωρα προχειρα.\
    Να μην σας κουραζω κιολας..

    Με τετοια .."σκανδαλα" πορευονται οι πασοκοσκυλαιοι και νομιζουν οτι κανουν αντιπολιτευση!!!

    Τους λεχριτες...
    Γιαυτο ΑΚΟΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ τους εχει στην .."δευτερη θεση"..
    Ουστ πουστηδες ξεφτιλισμενοι

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,

    Παρακαλείται ο κύριος Τζών, ή Skhat, ή Rosopoulis, ή όπως αλλοιώς κυκλοφορεί,

    να επιστρέψει επειγόντως στα γραφεία μας.

    Δεν είναι ώρα για κρουαζιέρες, έχει πλακώσει δουλειά.
    Και φεύγοντας, να τραβήξει το καζανάκι στο κότερο του Γιώργου, διότι την ερχόμενη βδομάδα θα το χρειαστούμε.

    Rigilis House

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΡΙΣΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ. και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

    ΦΕΤΟΣ η υπόθεση βρώμισε στο αρχείο. Και για να μην μεταδοθεί η βρώμα και στις άλλες (υποκλοπές, πακιστανοί, ομόλογα, κ.λπ),

    ΤΗ ΒΓΑΖΩ από το αρχείο.

    Ε, και τι έγινε ??

    δεν μπορεί μια υποθεσούλα να κάνει τη βόλτα της ??
    Να βγεί λίγο στον καθαρό αέρα να ξεσκάσει, βρε αδερφέ !!

    ΣΑΝΙΔΩΘΗΚΕ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ. ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΤΗΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όπως επίσης είναι διαπιστωμένο, ότι : «Πίσω από κάθε διεφθαρμένο πολιτικό καί την άπληστη παλλακίδα του »,

    υπάρχει πάντα ένας πολυπληθέστατος εσμός, εξ' ίσου διεφθαρμένων "πολιτών", πού τόν ανέχονται, τόν κρυφοθαυμάζουν, δέν τόν αγγίζουν ποτέ, καί ελπίζουν ότι μιά μέρα ίσως γίνουν σάν κι' αυτόν.

    Ο εσμός αυτός, συνήθως, "λαός" καλείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ηρθε ο καιρός να απολαμβάνουμε τον σκατόψυχο πουστοκερατά τζων και τον αφελή Παπαγιώτη να κλάινε πάνω από το μνήμα της Νέας Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Νομιζω οτι θυματα τελικα της μοχθηρης μισαλλοδοξιας ,και της απυθμενης λυσσας που δερνει την πασοκοσκυλια και τα πληρωμενα ΜΜΕ της ειναι οι κατωθι:"
    -Μαγγίνας, Τσιπουρίδης, Γιακουμάτος, Πολύδωρας, Ρεγκούζας, Παναγιωτόπουλος, Κουμπάροι, Ζαχόπουλος, Βουλγαράκης, Βαρθολομαίος,Λιάπης, κείνος ο αρχικολητός του μεγάλου-ξεχνω το όνομά του, κ.λπ.

    τζων

    ΠΕΣΑΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΣΕΙΣ
    ΣΕ ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ ΚΙ' ΑΓΩΝΑ
    ΚΟΝΟΜΑ-ΚΟΜΠΙΝΕΣ -ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ ΓΑΜΩ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ-ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ -ΤΗ ΒΙΛΑ ΜΟΝΑΧΑ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΤΡΑΒΑ ΓΟΛΓΟΘΑ
    Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΟΥ ΕΡΩΜΕΝΗ
    Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
    ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΠΗΔΑΕΙ ΑΒΕΡΤΑ.

    τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. Μετά τη "ντόλτε βίτα" και το "πιάσε μια γκαζόζα", ο ALPHA δείχνει και πάλι το δρόμο.

    Η "πιο καλή γκαρσόνα", τώρα στο Αναψυκτήριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ. ΤΙΣ ΘΕΛΑΤΕ ΙΣΕΣ. ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΠΕΛΕΚΗ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ(ΤΟ ΕΚΛΕΨΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ?),ΑΛΛΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση