GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα Κέντρα Πρόληψης...

. Πολλά Κέντρα, ανάμεσα τους και το Κέντρο Πρόληψης Ν. Ξάνθης, αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και οι εργαζόμενοι τους είναι γ...

.
Πολλά Κέντρα, ανάμεσα τους και το Κέντρο Πρόληψης Ν. Ξάνθης, αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και οι εργαζόμενοι τους είναι για μήνες απλήρωτοι. Γι' αυτό το λόγο οι εργαζόμενοι του Κέντρου Πρόληψης συμμετέχουν στην 48ωρη πανελλαδική απεργία - 11 και 12 Σεπτέμβρη - που εξήγγειλε το Σωμάτιο Εργαζομένων των Κέντρων Πρόληψης, διεκδικώντας:
1.άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων του
2.άμεση εξόφληση των χρεών του υπουργείου Υγείας και της ΚΕΔΚΕ,
3.την ψήφιση νόμου που θα ορίζει σαφές και λειτουργικό εργασιακό πλαίσιο και τακτική χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Οι εργαζόμενοι του Κ.Π.Ν. Ξάνθης οφείλουν βέβαια να αναγνωρίσουν ότι το ΔΣ και ο πρόεδρος του Κέντρου Νομάρχης Ξάνθης Γεώργιος Παυλίδης έχουν προσπαθήσει με όλες τους τις δυνάμεις για την επίλυση του προβλήματος της λειτουργίας του Κέντρου ενισχύοντας το οικονομικά σε τακτά χρονικά διαστήματα Παρόλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κ.Π είναι βαθύτερα και χρήζουν άμεσης επίλυσης.
-----------------------------------

2 σχόλια

  1. Σύμφωνα με έκτακτη ανακοίνωση του επιστημονικού συμβουλίου και του συντονιστικού οργάνου του πειράματος CERN, εντοπίστικαν 3 ΜΑΥΡΕΣ ΚΗΛΙΔΕΣ σε περιοχή με συντεταγμένες την περιοχή Athens-Attica-Greece.

    Οι κηλίδες αυτές είναι οι γνωστές μας ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ της ύλης του σύμπαντος. Οι επιστήμονες τους έδοσαν τα ονόματα:
    Aloguskoyfis, Bazakias και Kostakis.

    Παρατηρήθηκαν για πρώτη φορά το 2004 και έκτοτε το μέγεθός τους αυξάνει. Τις τελευταίες μέρες δε, παρατηρείται ανησυχητική αύξηση του μεγέθους των, λόγω της υπαρδραστηριότητάς των να ρουφάνε κάθε τι που βρίσκεται γύρω τους.

    Καλούνται οι υπήκοοι αυτής της χώρας να μεταναστεύσουν σε άλλη ήπειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό δεν μπορεί παρά να είναι μια φαεινή ιδέα του... Συμβούλου του Καραμανλή Κεφαλομπάφου στο Μαξίμ.

    Από εμπόρους ναρκωτικών και τους φίλους τους στην κυβέρνηση τι περιμένατε; Απεξάρτηση;

    Αφού "την πουλάνε πολύ σημαντικοί άνθρωποι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση