GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για μια κατά παραγγελία Δικαιοσύνη...

Με αφορμή τις δεκάδες επιστολές υποστήριξης στον Γ. Κεφαλογιάννη . Από το paramythia.pblogs.gr/ . Ένα κείμενο-ανοικτή επιστολή ουσιαστικ...

Με αφορμή τις δεκάδες επιστολές υποστήριξης στον Γ. Κεφαλογιάννη
.
Από το paramythia.pblogs.gr/
.
Ένα κείμενο-ανοικτή επιστολή ουσιαστικά, δικηγόρου του Ρεθυμνου, αποτυπώνει τον εκφυλισμό της δημόσιας ζωής . Αφορμή στον δικηγόρο για την παρέμβαση του αυτή, δόθηκε μετά την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελιοδικείου Ρεθύμνου αλλά και όσων προηγήθηκαν αυτής, από την ώρα της ποινικής δίωξης των κατηγορουμένων Γιάννη Κεφαλογιάννη και Αρκάδιου Σπανουδάκη, πρώην βουλευτού της Ν.Δ. και πρωθυπουργικού συμβούλου και προέδρου της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου αντίστοιχα.
Για όσους δεν γνωρίζουν, μετά την άσκηση δίωξης, δεκάδες επιστολές στήριξης Κεφαλογιάννη και αναφοράς περί πολιτικής σκευωρίας στην οποία μετείχαν (δήθεν)οι τρείς μάρτυρες αστυνομικοί, υπεγράφησαν από θεσμικούς εκπροσώπους και φορείς και δημοσιεύτηκαν στον Τύπο. Μία εξ αυτών των "δηλώσεων"που προκάλεσαν το κοινό αίσθημα ήταν αυτή την οποία υπέγραφαν οι 9 εκ των 11 δημάρχων του νομού (πλην Ρεθύμνου Γ.Μαρινάκη και Κουρητών Σ.Σημαντήρα).Ένας εξ αυτών δε,ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του κ.,Κεφαλογιάννη, στην δίκη.
Εκφράζοντας μια μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης, ο δικηγόρος Ρεθύμνου Θωμάς Λεχωβίτης, σε ανοιχτή επιστολή του, που απέστελε στα Ρεθεμνιώτικα Νέα, ασκεί κριτική όχι στην δικαστική απόφαση ούτε στον καταδικασθέντα Γιάννη Κεφαλογιάννη αλλά στους θεσμικούς παράγοντες,που είχαν σπεύσει να υπογράψουν δηλώσεις στήριξης για τον πρώην υπουργό όταν του ασκήθηκε δίωξη, κάνοντας λόγο για πολιτική σκευωρία. Αναφέρεται προφανώς στους δημάρχους του νομού (πλήν Μαρινάκη και Σημαντήρα),για τους οποίους αναφέρει ότι σήμερα, μετά την πρωτόδικη απόφαση είναι έκθετοι, καθώς αμφισβήτησαν και την δικαιοσύνη και την αξιοπιστία των μαρτύρων-αστυνομικών και κάνοντας λόγο για εκφυλισμό της δημόσιας ζωής.

Παράλληλα, ο κ.Λεχωβίτης, εξάρει την στάση των δικαστών για την άψογη διαδικασία της προχτεσνής δίκης,παρά το όχι και τόσο ευνοικό κλίμα για κείνους, που είχαν απέναντι τους αφ'ενός έναν ισχυρό πολιτικό άντρα και αφ' ετέρου ένα "φαν κλάμπ"του.
Αναφέρει ο κ. Λεχωβίτης: "Η καταδίκη του τέως υπουργού κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη και του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου κ. Αρκάδιου Σπανουδάκη από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου, δεν επιτρέπει σε κανένα κρίση επί της ουσίας της κατηγορίας, στο βαθμό που μέχρι την τελεσίδικη κρίση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας των κατηγορουμένων. Επιτρέπει όμως σίγουρα τη κριτική της στάσης παραγόντων της δημόσιας ζωής, φορέων και θεσμικών κύκλων, με αφορμή ήδη την απαγγελία της κατηγορίας σε βάρος του τέως υπουργού.
Κατ' αρχήν η πρωτόδικη ήδη καταδίκη αφήνει έκθετους όσους έσπευσαν να θεωρήσουν ΑΓΟΣ την αυτονόητη υποχρέωση εισαγγελικού λειτουργού να ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος οποιουδήποτε επί τη βάσει συγκεκριμένων στοιχείων που τον εμπλέκουν σε αξιόποινη πράξη. Θα ενθυμούνται πάντες τις πάνδημες ανακοινώσεις φορέων που έσχιζαν τα ιμάτια τους επί τω ακούσματι και μόνο της (άκουσον-άκουσον) δίωξης κατά του τέως υπουργού ή τις δηλώσεις συμπαράστασης θεσμικών και άλλων παραγόντων που προεξοφλούσαν την υποβολή της δίωξης από κέντρα συνωμοτούντα κατά της πολιτικής παρουσίας του συγκεκριμένου πολιτικού ανδρός.
Δεύτερη διαπίστωση ήταν η απόπειρα απαξίωσης των καταγγελλόντων αστυνομικών με την αμφισβήτηση αφενός των κινήτρων της ενέργειας τους να εμπλέξουν τον τέως υπουργό και αφετέρου της αλήθειας των ισχυρισμών τους. Επιχειρήθηκε με άλλα λόγια να καταδειχθεί ότι λειτουργούν ως μέσα αλλοτριών κέντρων που έβαλλαν δι' αυτών κατά του πολιτικού ήθους πολιτικού προσώπου σε χρονική μάλιστα συγκυρία, ιδιαίτερα επιβαρυμένη από πλείονες εγκληματικές εκδηλώσεις στο νομό Ρεθύμνου.
Ανετράπη δηλαδή ήδη προδικαστικά το εγνωσμένο κύρος της μαρτυρικής κατάθεσης αστυνομικού υπαλλήλου, όταν αυτό δεν αμφισβητείται (πλην ελαχίστων περιπτώσεων και όταν υπάρχουν ενδείξεις για το αντίθετο) στις περιπτώσεις όπου ασκείται δίωξη κατά απλού πολίτη. Εκεί η μαρτυρική κατάθεση αστυνομικού κατισχύει από την άποψη αποδεικτικής δύναμης, άλλων καταθέσεων ιδιωτών. Εδώ εκλήφθηκε ότι υπηρετεί άνομα συμφέροντα σκοτεινών κύκλων, χωρίς μάλιστα να λαμβάνεται σοβαρά υπ' όψιν ότι οι καταγγέλλοντες ήταν χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι και ο καταγγελλόμενος επιφανής πολιτικός, κατά το χρόνο μάλιστα της διακυβέρνησης της χώρας από την παράταξη, της οποίας αρχηγός υπεδείχθη από τον καταγγελλόμενο.
Η τελευταία παρατήρηση αφορά αυτή κατ' αυτή τη δικαιοσύνη που παρέκαμψε το μέτωπο των συμπαρισταμένων στους κατηγορούμενους εγγυητών (δήθεν) της θεσμικής αυτοτέλειας των ΟΤΑ, ΝΠΔΔ, συλλόγων και φορέων, (ως προϊσταμένων τους), που παρήλασαν στην αίθουσα του Μονομελούς και εξέδωσε νηφάλια, ψύχραιμα και με αίσθημα ευθύνης την απόφασή της.
Επί της ουσίας, επαναλαμβάνω, δεν που επιτρέπεται σχόλιο. Οι κατηγορούμενοι είναι ακόμη αθώοι, έως να επικυρωθεί ή να ανατραπεί η πρωτόδικη κρίση. Για τον εκφυλισμό της δημόσιας ζωής, που προηγήθηκε της δικαστικής κρίσης, το σχόλιο".

--------------------------------------------------

23 σχόλια

  1. ΑΝ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΣΤΕΙΛΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΔΙΑΚΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΑΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, με τόσες επιστολές στήριξης του κεφαλομπάφου, θα αρχίσει να ανησυχεί το μιτσοτακέικο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαστε να αρχίσουμε κι εμείς να μαζεύουμε υπογραφές που θα ζητάμε να παρασημοφορηθούν οι αστυνομικοί που τίμησαν τα παντελόνια τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΟΤΙ Ο ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΝΟΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ,ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΓΕΛΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ,ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΔΟΤΟΙ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ!
    ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΩΛΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΚΑΜΙΣΑΔΕΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΔΕΣ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ 4Χ4 ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ!
    ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΩΝ ,ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ,ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ!
    ΑΣ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.
    ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΑΝΩΓΕΙΑΝΑΚΙΑ1ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ,ΟΥΣΤ ΤΟΜΑΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΕΦΑΛΟΓΡΟΘΟΣ!
    ΑΥΤΗ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ,Ο ΑΡΧΙΝΟΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ1
    ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΑΜΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΩΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΟΝΤΑ!
    ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΠΑΛΙΟΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ,
    ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!
    ΜΑΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ,ΑΛΗΤΕΣ !
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΩΛΩΣΑΝ!
    ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΟΡΕΘΥΜΝΙΩΤΕΣ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ(ΑΣ ΤΗΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΤΗΣ ΤΗΣ,ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ)
    ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΙΝΑΙ,ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΑΤΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ,ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΧΕΙ,ΝΤΡΟΠΗ ΚΕ ΤΑΤΑΡΑΚΗ ΝΤΡΟΠΗ!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!!

    ΝΑ ΔΩ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ Η ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ!!
    ΒΡΩΜΟΔΕΞΙΑ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτο μου θυμιζει εποχη 67 οταν δημαρχοι και κοινωταρχες στελνανε μηνυματα στηριξης στον Παπαδοπουλο....βρε ειστε για γελια ρεεεεεεεεε....
    κυριε Κεφαλογιαννη που καταντισες, αλλα Παπαδοπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2:58

    Καλά μας τα λες σύντεκνε, αλλά πες μας και τούτο.


    Πριν το 2004, ποιός δικός σας (πράσινος) υπερασπιζόταν τα νταβατζηλίκια (και τις φούντες) του μυλοποτάμου;

    Για όλα φταιει ο γαλάζιος κεφαλομπάφος ή ήταν και πασόκια στο κόλπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΗΣΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΑΛΗΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ένας Κρητικός των Αθηνών.
    Ο νομός Ρεθύμνου φημίζεται για τους αξιοπρεπείς, τίμιους και γενναίους κατοίκους του. Αυτήν τη φήμη έκαμαν πραγματικότητα οι άξιοι Αστυνομικοί και Δικαστικοί λειτουργοί. Δεν εκφράζουν τους Ρεθεμνιώτες οι ανάξιοι και προσκυνημένοι στον κ. Κεφαλογιάννη τοπικοί δημοτικοί άρχοντες. Είναι σίγουρο ότι στις επόμενες εκλογές θα έρθει και σ` αυτούς η ώρα της τιμωρίας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΕΣ, ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ,
    ΧΕΣΤΕΣ, ΤΣΑΤΣΟΙ, ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΜΥΡΟΠΟΥΚΑΜΙΣΑΔΕΣ
    ΚΑΙ ΨΩΜΟΖΗΤΕΣ, ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΤΩΝ.

    ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ Γ.ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΗΘΟΣ
    ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΣΑΣ.

    ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ, ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΗΣ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ.......ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΦΡΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΛΟΔΕΞΙΟΙ!!!
    ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ - ΚΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ - ΠΟΥΤΣΟ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ!!!
    ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ ...ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ!!!
    ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι αθώος, κλαψ, είναι θύμα σκευωρίας, κλαψ, έπεσε θύμα σκοτεινών κέντρων, κλαψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Mpravo «leventomalakes» dhmarxoi.

    Na xairestai ta mayra pokamisa poy forate, alla psaksete ligo ta sobraka sas giati kati mpalakia sas leipoun!

    Eyxh mou gia tous ano dhmarxoys – na pantrepsoun tis kopelies tous me axistous, aplhtous, amorfotous leventes apo zoniana meria kai ton archimafiozo kefalotetoio koumparo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ(ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ...)ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λεβέντη Ηρακλειώτη ,δέχομαι ότι εσείς οι κατωμερίτες, πασπαρίτες Ηρακλειώτες είσαστε υψηλόφρονες, καραμπουζουκλίδες και καλύτερα παλικάρια ολόκληρης της Κρήτης. Όμως έχω ένα ερώτημα να σου κάνω. Γιατί εσείς εκλέγετε στο νομό σας εδώ και πολλά χρόνια βουλευτές, Ρεθεμνιώτες , Κεφαλογγιάνιδες.; Θυμάσαι τον παλαιότερο Μανώλη Κεφαλογγιάννη; Αν όχι ρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΗ ΒΡΙΖΕΤΕ ΣΥΛΗΒΔΗΝ ΤΟΥΣ ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΕΣ.
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΡΕΘΥΜΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. .....της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες ......!
    χεχεχεχεχεχεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Centro de Medios Independientes | www.indymedia.org | ((( i ))) - [ Translate this page ]ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ = ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΣΙΑ 24 Sep 2008 12:20 GMT ... ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, θα αρχίσω με μια καθυστερημένη παρατήρηση, ...
    www.indymedia.org/es/2008/09/913608.shtml - 39k - Cached - Similar pages

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. H KORH KEFALOGIANNH HTAN FILH THS MARIAS DAMANAKH ...APO PROSKYNHMA STHN ...IEROYSALHM??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση