GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς κάποιον κυβερνητικό αρμόδιο...

. Γράφει ο Νάσος Ζαγγογιάννης . Κοινοποίηση : και στους 300 της Βουλής. Όταν στην Ελλάδα, η κυβέρνηση των γαλάζιων κουμπάρων σας, της αδια...

.
Γράφει ο Νάσος Ζαγγογιάννης
.
Κοινοποίηση : και στους 300 της Βουλής.
Όταν στην Ελλάδα, η κυβέρνηση των γαλάζιων κουμπάρων σας, της αδιαφάνειας και της Διαπλοκής, της ακυβερνησίας και της αναξιοκρατίας, του "Βλέποντας και Κάνοντας", ξεπουλάτε τη δημόσια περιουσία, για να κλείσετε τις τρύπες του προϋπολογισμού, και ΟΧΙ μόνο αυτό, αλλά είστε και ανίκανοι να διαχειριστείτε, έστω και τα ελλείμματα που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε, με την άθλια πολιτική σας, η Μητρόπολη του καπιταλισμού, αντίθετα από εσάς, προβαίνει σε κρατικοποιήσεις.
Ακούγεται οξύμωρο ή εσείς, από καπιταλισμό γνωρίζετε το ξεπούλημα και την πρακτική των
Offshore εταιριών ;
Μετά τη Fannie Mae και Freddie Μac και μάλιστα σε διάστημα λίγων μόνο ημερών. και τρίτη περίπτωση κρατικοποίησης χρηματοπιστωτικού ιδρύματος υπό κατάρρευση της AIG.
Είστε ενημερωμένοι, τουλάχιστον για αυτό, και θεωρώ, ότι ΔΕΝ χρειάζεστε να επεκταθώ, περαιτέρω.
Εκεί λειτουργεί ο καπιταλισμός, με όρους και με προϋποθέσεις, στην περίπτωση σας , με πρακτικές σκοταδισμού, σε σκοτεινά συνεταιριστικά μοναστήρια, και με άθλιες μεθόδους, παλαιό βυζαντινό – μηχανορραφιών και σύγχρονων ληστρικών συμμοριών.
ΔΕΝ υπάρχει ούτε ένας Έλληνας που να σας πιστεύει πια.
Σώστε την αξιοπρέπεια του ηθικού, πολιτικού πολιτισμού μας, και με μία συζήτηση στη βουλή, συστήστε μια διακομματική επιτροπή, με επικεφαλής Δικαστικό λειτουργό, με τις απαραίτητες δημοκρατικές διαδικασίες, και αποφασίστε :
α. Το άνοιγμα όλων των λογαριασμών των βουλευτών, και των 300, καθώς και όσων τα τελευταία χρόνια (καθορίστε εσείς το βάθος χρόνου) υπήρξαν βουλευτές και είναι εκτός βουλής.
β. Το αρχικό «Πόθεν Έσχες» του καθένας σας, και αναλυτική λογιστική αιτιολόγηση, με τα σημερινά σας υπάρχοντα.
Αυτό σαν αρχή, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, ΟΧΙ πάνω από ένα εξάμηνο.
Κάθε δικαιολογία ή δήθεν αιτιολογία για προσωπικά δεδομένα και τραπεζικά απόρρητα ή άλλου είδους συν απόφαση, θα είναι εκ του πονηρού, και θα αποτελεί τουλάχιστον, έμμεση επιβεβαίωση αυτό που ο καθένας απλός πολίτης δείχνει με την απαξίωση του στο πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας.
ΤΟΛΜΗΣΤΕ – ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ – ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ Μας.
-----------------------------------------------

18 σχόλια

  1. Σε δήλωση που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου για την απώλεια του Γ.Σκουλαρίκη είπε:

    "Ο Γιάννης Σκουλαρίκης, φίλος, φίλος καλός, άνθρωπος καλός, συναγωνιστής, αγωνιστής πάντα και παντού. Στους Ανένδοτους, στις κυβερνήσεις της Αλλαγής, στον τόπο του, στην Ηλεία, στην Αρχαία Ολυμπία, στη Βουλή, για τη Δημοκρατία, την ελευθερία, την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά. Αυτή είναι η παρακαταθήκη του. Αυτήν τιμούμε και για αυτή συνεχώς θα αγωνιζόμαστε. Θα τον θυμόμαστε πάντα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προφανος οι γνωσεις σου στα οικονομικα ζαβογιαννη ειναι αυτες ενος μαθητη του τεχνικου λυκειου,οι αμερικανοι αγοραζουν με κεφαλαια ανυπαρκτα απο τα στρατηγικα αποθεματα τα οποια ειναι πλασματικα χρηματα δηλ ανυπαρκτα,και αυτο το κανουν γιατι η επενδυτικη ΑΙG ειχε κανει τεραστια λαθη σε διεθνεις αγορες,που μια τυχον καταστροφη της χαρτας της εταιριας θα σημαινε πανκοσμια βομβα στα χρηματιστηρια αρα μονο κρατικοποιηση δεν γινεται αλλα διασωση οπως οπως της πανκοσμιας χρηματοπιστωτικης φουσκας...οσο για τις δημοσιες επιχειρισεις της ελλαδιτσας εχουν παψει να ειναι αποδοτικες εδω και πολλα χρονια παρε εναν ισολογισμο του ΟΣΕ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΤΛ και θα τραβας τα μαλλια σου απο την στιγμη που μια δεκο απαρτιζεται απο μη παραγωγικο προσωπικο,ελειπη οργανωση,καμμια μορφη μηχανοργανωσης,αποτυχημενες επενδυσεις,δοιηκητικα λαθη,και προσωπικο με μονιμοτητα του τυπου τωρα μπηκα και δε με βγαζει ουτε ο θεος ανω του 90%,τοτε το μονο πραγμα που μενει ειτε ο λαος να μην παιρνει μισθο και να συντηρει παθητικες δεκο ειτε να κλεισουν ειτε να γινουν ιδιωτικες οποτε αντε γεια και πιες και κανα τσαγακι γιατι δεν εχεις ιδεα τι συνγκρινεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι δυνατό να συγκρίνεις την κατάσταση στις ΗΠΑ με την κατάσταση στην Ελλάδα;
    Είναι δυνατόν να συγκρίνεις τις "κρατικοποιημένες" εταιρείες των ΗΠΑ με τις κρατικοδίαιτες ΔΕΚΟ της Ελλάδας;
    Είναι δυνατόν να ζητάς να γίνουν τα ίδια & εδώ;
    Είναι δυνατόν να είσαι τοσο μ@λ@κ@ς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν παραμύθι, Σαν ιστορία

    Τα πολύ παληά χρόνια αλώνιζε στο πέλαγος του Αιγαία η πιο όμορφη και πιο περήφανη γαλέρα του κόσμου. Όνομα δεν έφερε. Μόνο δύο φλάμπουρα πάνω στο κατάρτι της, τόνα πούγραφε Σεμνότης και το άλλο Ταπεινότης, πρόδιναν το μεγαλείο της.

    Αλώνιζε και θρυττανελούσε πως ήταν η ομορφότερη που οι θάλασσες και τα θηρία της είδαν ποτέ. Κι' αν δεν ήταν πολυτάξιδη: Αιγαίο, Μέλας Πόντος, Βαρβαρία, πέλαγος της Αφροδίτης, είχαν υποκύψει στη σαγήνη των λυρισμών της. Και εξ εώας έως των κορυφών του Ατλαντα και τη γή των Εσπερίδων, και εκ βορράν έως νότου, πάσαι αι φυλαί υμνούσαν το κάθε πέρασμά της.

    Σαν την πολύφερνη νύφη καμάρωνε, γιατί πιο όμορφή της, πιο τσαχπίνα άλλη δεν υπήρξε και δεν υπήρχε. Οι αυτοκράτορες που την είχαν φτιάξει, έτσι της είχαν πεί.

    -Είσαι η καλύτερη. Μας φέρνεις από χώρες μακρυνές και εγγύτερες όλα τα καλά. Και μέριμναν περί σού, υπερτέραν διαθέτουμε. Και σου δίνουμε το καλύτερο πλήρωμα: καπετάνιους, κωπηλάτες, μηχανικούς, μαγείρους, λαντζέρηδες. Και αστρολόγους και σοφούς και ποιητές και αυλητές και αυλήτριες. Τη νύχτα να σε νανουρίζουν, το πρωϊ να σε κάνουν πιο σοφό, τα δειλινά να σε μαγεύουν.

    Και διέσχιζε η γαλέρα τους μυχούς των όμορφων νησιών και τα πέλαγα και τις θάλασσες και τους ωκεανούς αμέριμνη. Και οι μέρες και οι μήνες και οι ενιαυτοί περνούσαν όλο και πιο αμέριμνα, όλο και πιο ηδονικά. Και μαύρες σκέψεις δεν φάνηκαν, οι νύχτες γίνονταν κρυφές αγκαλιές και οι χειμώνες φτερουγίσματα αγγέλων.

    Πέρασαν σχεδόν ενιαυτοί πέντε, πότε διάβηκαν σκεφτόνταν στην ανάπαυλα της μακαριότητας η όμορφη γαλέρα. Και ξανά αφήνονταν στο θρόϊσμα των κυμάτων και στην ευδαιμονία της σιγουριάς. Γιατί ήταν η καλύτερη, η καταλληλότερη. Ετσι της είχαν πεί. Μα και οι καπεταναίοι, και οι κωπηλάτες, και οι μηχανικοί, και οι μάγειροι, και οι λαντζέρηδες. Και οι σοφοί αστρολόγοι, και όλοι οι φιλόσοφοι και οι ποιητές και οι αυλητές και οι αυλήτριες με αιθέρια φωνή τη νανούριζαν: Είσαι η καταλληλότερη. Και ακούγονταν το νανούρισμα σαν μουσική θεϊκή, σαν ουράνια μελωδία, ώσπου...

    ...ώσπου, μίαν όμορφην ημέραν, ανήμερα του Αγίου Σώζοντος του εκ Λυκαόνων,
    ...Εκεί κατά τη μεριά, που παληότερα ήξερε να βγάζει τη γλώσσα στα αφρισμένα κύματα και στα θηρία της θάλασσας,
    ...Εκεί στις ξέρες της χώρας των δέθ, όπου βασιλείς γύμνασαν και δοκίμασαν τη σοφία τους, και άλλοι απέτυχαν και άλλοι ευτύχησαν, ...
    ...Εκεί η πιο όμορφη και η πιο περήφανη γαλέρα, λησμονώντας μια παληά προφητεία, έγινε συντρίμια και σκέλεθρο άχαρο και σκοτεινό στα βάθη της θάλασσας της χώρας των δέθ.

    Και, όταν το χτικιό κτύπησε την όμορφη γαλέρα, οι μελωδίες των αυλητών και οι παρηγορίες των σοφών και οι ρίμες των ποιητών χάθηκαν μεμιάς, σαν να κιότεψαν απρόσμενα. Ούτε θρήνος, ούτε μνήμη, ούτε στερνό αντίο.

    Μόνο ένα φλάμπουρο έμεινε να θυμίζει την όμορφη γαλέρα, που δεν είχε ούτε όνομα και τώρα δεν έχει ούτε μνημόνευση. Ενα φλάμπουρο με το μισό της παραγκόμι, και ένας κωπηλάτης. Πάνω στα κατάμαυρα βράχια, που περιφρονητικά επί πέντε ενιαυτούς διέσχιζε, η περήφανη γαλέρα.

    Ενα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης, να δέρνονται από τα κύματα που μανιασμένα, ακόμα και τις μελιχρές ημέρες του μήνα που η Περσεφόνη διάβαινε για τον κάτω κόσμο, λές και όλα τα στοιχειά είχαν συναχθεί στη χώρα τούτη των δέθ, να καταπιούν και να εκδικηθούν την περήφανη γαλέρα.

    Ενα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης....
    ....παραδαρμένος από τη μανία των στοιχειών, δεν μπορούσε να μην θυμηθεί την αρχαία προφητεία πούλεγε πως τούτη η γαλέρα θα χανόταν έτσι , ανώνυμη και αμνημόνευτη. Και έλεγε η προφητεία πως η γαλέρα τούτη δεν είχε ούτε ομορφιά, ούτε σοφία. Πως της έδοσαν άλλης την ομορφιά και άλλης τη σοφία. Έλεγε πάλι, η προφητεία, πως τάχα κάποιοι την έδοσαν στα στοιχειά της θάλασσας να παίξουν μαζί της.

    ...Μόνο ένα φλάμπουρο και ένας κωπηλάτης, τίποτα άλλο.
    Και τούτες οι ρίμες, σαν θρήνος μιας γοργόνας των παραμυθιών, σαν επίκληση στο ρημαγμένο στο βυθό σκέλεθρο:

    Περήφανη γαλέρα μου,
    φλάμπουρο λουλουδάτο,
    τι στέκεσε και καρτερείς
    και δεν κινάς φουσάτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι"
    Nα γίνουν εκλογές με δύο ψηφοδέλτια, ένα για το κόμμα που θέλουμε να μας κυβερνήσει και ένα με όλους τους υποψήφιους για να διαλέξουμε όσους κρίνουμε ικανούς.Το κόμμα που θα νικήσει θα βάλει υποχρεωτικά αυτούς που επέλεξε ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η γυναίκα που πριν ένα χρόνο επιχείρησε να αλλάξει τα πολιτικά δεδομένα στη Γαλλία και να γίνει η πρώτη πρόεδρος της χώρας, η Σεγκολέν Ρουαγιάλ έρχεται στην Αθήνα για μία και μοναδική διάλεξη, στις 2 Οκτωβρίου (ώρα 19:00), στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

    «Το μέλλον της Αριστεράς και η Παγκοσμιοποίηση» είναι ο τίτλος της ομιλίας που θα δώσει η Γαλλίδα πολιτικός στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων Megaron Plus.

    Η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, αφού τέλειωσε το Λύκειο στην γαλλική περιοχή των Βοσγίων και είχε ήδη ένα πτυχίο στις οικονομικές επιστήμες, συνέχισε τις σπουδές της στο Ινστιτούτο Πολιτικών Επιστημών και έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, γνωστής με τα αρχικά της, ΕΝΑ (Ecole Nationale d’Adminstration).


    Μετά την αποφοίτησή της από την ΕΝΑ το 1980, επέλεξε να εργαστεί ως δικαστής στο διοικητικό δικαστήριο της γαλλικής πρωτεύουσας. Στη συνέχεια, από το 1982 έως το 1988, κατά την προεδρία του Φρανσουά Μιτεράν, εντάχθηκε ως σύμβουλος στην γενική γραμματεία της Προεδρίας, διάστημα κατά το οποίο χειρίστηκε θέματα υγείας, περιβάλλοντος και νεολαίας.


    Το 1988, η Σεγκολέν Ρουαγιάλ εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής με το Σοσιαλιστικό Κόμμα, εκπροσωπώντας την δυτική περιφέρεια Ντε Σέβρ. Το 1992 ανέλαβε το υπουργείο Περιβάλλοντος στην κυβέρνηση του Πιέρ Μπερεγκοβουά και το 1993 επανεξελέγη στην ίδια περιφέρεια, η οποία την έστειλε και στις εκλογές του 1997 και πάλι στην Εθνοσυνέλευση.

    Την ίδια χρονιά χρίστηκε από τον πρωθυπουργό Λιονέλ Ζοσπέν, υφυπουργός υπεύθυνη για την Εκπαίδευση και από το 2000 έως το 2002 υπηρέτησε στο υπουργείο Εργασίας, ως υφυπουργός υπεύθυνη για τα θέματα Οικογένειας, Παιδιών και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Το 2002 επανεξελέγη βουλευτής από την Ντε Σεβρ.


    Το 2004 εκλέχθηκε πρόεδρος της περιφέρειας Πουατού-Σαράντ και πρόσφερε τον δυναμισμό και τις ιδέες της για τη βελτίωση της ζωής των νέων της περιφέρειάς της. Υιοθέτησε απόλυτα ριζοσπαστικές μεθόδους στην προσπάθειά της να διευρύνει και να εμβαθύνει τη συμμετοχική δημοκρατία.


    Ως υποψήφια στις προεδρικές εκλογές του 2007, κατέκτησε την ψήφο 11 εκατομμυρίων ψηφοφόρων στον πρώτο γύρο και υπήρξε η πρώτη γυναίκα στην Γαλλία που συμμετείχε στο δεύτερο γύρο, κερδίζοντας περισσότερες από 17 εκατομμύρια ψήφους.


    Η Σεγκολέν Ρουαγιάλ είναι συγγραφέας πολλών έργων μεταξύ των οποίων: «Η Άνοιξη των παππούδων» (1987) «Πατρίδα, αγρότες, τοπία» (1992) «Η Αλήθεια μιας γυναίκας» (1996), «Τώρα» (2007), «Η πιο όμορφη ιστορία μου είστε εσείς»(2007). «Αν η Αριστερά έψαχνε για ιδέες» (2008), το οποίο έγραψε με τον κοινωνιολόγο Αλέν Τουρέν.


    Κατά τη διάρκεια όλης της διαδρομής της η Σεγκολέν Ρουαγιάλ ήθελε πάντοτε η πολιτική της να παράγει συγκεκριμένα αποτελέσματα. Με τη δέσμευσή της αυτή κατόρθωσε να υποστηρίξει εμβληματικές μεταρρυθμίσεις που σημάδεψαν τις κοινωνικές εξελίξεις. Ανάμεσα σε αυτές:


    -το σχέδιο Handiscol για να μπορούν όλα τα παιδιά και οι έφηβοι με ειδικές ανάγκες να κάνουν κανονικές εγκύκλιες σπουδές.
    -η καθιέρωση γονικής άδειας για τον πατέρα, γεγονός που για πρώτη φορά με τρόπο συγκεκριμένο αποκατέστησε την ισότητα ανδρών και γυναικών.
    -η καθιέρωση επίσης της εναλλασσόμενης φροντίδας για τα παιδιά από τον πατέρα και την μητέρα.
    -η προστασία των παιδιών, με συνεχείς αγώνες, από όλες τις μορφές βίας.

    Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας. Η διανομή των δελτίων αρχίζει στις 6μ.μ. (Σε περίπτωση μεγάλης προσέλευσης αρχίζει μισή ώρα νωρίτερα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο νέος Πρωθυπουργός ανακοίνωσε πριν από λίγο τη σύνθεση του Υπουργικού συμβουλίου, ως ακολούθως:
    Πρωθυπουργός: Γ. Παπανδρέου (ειδικότητα στα πεσίματα με ποδήλατο)
    Υπουργός Εξωτερικών: Μάργκαρετ Παπανδρέου (θα χειριστεί το Σκοπιανό)
    Υπουργός Εθνικής Οικονομίας: Γ. Κοσκωτάς (ειδικότητα στα μαγειρέματα)
    Υπουργός Οικονομικών: Ν.Χριστοδουλάκης (ειδικότητα να μιλάει στα κανάλια)
    Υπουργός Τουρισμού: Χ. Πάχτας (ειδικότητα να εξυπηρετεί ξενοδοχεία).
    Υπουργός Εσωτερικών: Γ.Σκανδαλίδης (ειδικότητα στους εκλογικούς νόμους)
    Υπουργός Παιδείας: Γ.Βαλιανάτος (ειδικότητα στα σωστά πρότυπα)
    -Υφυπουργός σε θέματα Αθλητισμού: Γ. Λοβέρδος (ειδικότητα στο χουλιγκανισμό)
    -Υφυπουργός σε θέματα Θρησκευμάτων:
    Υπουργός Πολιτισμού: T.Ζαχαράτος (ειδικότητα στα ποιοτικά θεάματα)
    Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ: Κ. Λαλιώτης (ειδικότητα στους δρόμους και το κτηματολόγιο)
    Υπουργός Ναυτιλίας: Ν.Παπουτσής (ειδικότητα στα σκάφη τύπου Σάμινα)
    Υπουργός Μεταφορών: Χ.Βερελής (ειδικότητα να μην λύνει κανένα πρόβλημα)
    Υπουργός Υγείας: Θ. Πάγκαλος (ειδικότητα στις μπουγάτσες)
    Υπουργός Επικρατείας –αρμόδιος για θέματα Τύπου: Βενιζέλος (ειδικότητα να μην καταλαβαίνει κανείς τι έχει στον εγκέφαλο)
    Υφυπουργός Επικρατείας-αρμόδιος σε θέματα λάσπης: Γ.Καρχιμάκης
    Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Ά. Τσοχατζόπουλος (ειδικότητα στα αεροπλάνα και στα αντιεροπορικά)
    Υπουργός Ισότητας: Β. Παπανδρέου (ειδικότητα να μοιάζει με άνδρα)
    Υπουργός Βόρειας Ελλάδας: Αφιόν Καραχασάν (και αυτή φιλέλληνας)
    Υπουργός άνευ Χαρτοφυλακίου: Π.Τατούλης (ειδικότητα να θεωρητικολογεί)

    Γραμματέας του Κόμματος: Θ. Τσουκάτος (ειδικότητα στις εταιρικές εισροές)

    Η ορκωμοσία θα γίνει τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008 στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον του Μητροπολίτη Ζακύνθου.

    Το Θίασο σπονσοράρει η γνωστή ομάδα των πέντε: [Μπόμπολας, Λαμπράκης, Κόκκαλης, Κυριακού, Κοντομηνάς] με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς:
    Γ.Πρετεντέρης
    Ο.Τρέμη
    Π.Τσίμας
    Μ.Σπυράκη
    Μ.Καψής
    Δ.Βερύκιος
    Ν.Ευαγγελάτος
    Ν.Χατζηνικολάου
    Γ.Κύρτσος
    Ν.Κακαουνάκης
    Α.Παυλόπουλος
    Κ.Μακρή
    Ι.Χασαπόπουλο
    και πολλούς άλλους κομπάρσους.

    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η γυναίκα που πριν κάποια χρόνια διετέλεσε πρωθυπουργός της Ελλάδας, η Πιπολέν Λιανουά δέχεται για μία σειρά πίπες.

    «Το μέλλον της Πίπας και ο Σοσιαλησμός» είναι το μότο της στο πλαίσιο της προσπάθειας του yorgo να δείξει αραγές μέτωπο το πασοκ.

    Η Πιπολέν Λιανουά, αφού τέλειωσε το σάψαλο σκατόψυχο και την Ολυμπιακή και είχε ήδη ένα πτυχίο στη βίζιτα, συνέχισε να πιπώνει κόσμο στο πασοκ μπας και τη βάλουν σε καμμιά λίστα ως τεθλιμμένη (χα,χα,χα) χήρα, ενώ είχε "κλείσει σα γυναίκα" (αλλά παρέμεινε ανοιχτή σα βίζιτα).

    Έκανε τις μεταπτυχιακές της πίπες στο Εθνικό Συμβούλιο του Πι-πασοκ, γνωστό με τα αρχικά του, ΕΣΠΙΠΣΟΚ.

    Μετά την κατάποση τόνων σπέρματος, η πρώην πρωθυπουργός, επέλεξε να γκρεμίσει το κωλόσπιτο και να χτίσει μαιζονέτες. Δεν ήθελε να εργαστεί γιατί της το απαγόρευε ο αστρολόγος της.

    Κατά την προεδρία του εθνικού παραχωρητή Schmidt, δεν εντάχθηκε ως μέλος στο πασοκ διότι η πιποεργασία της της απορροφούσε πολύ χρόνο.


    Θέλησε να είναι υποψήφια στις εθνικές εκλογές του 2004, προκειμένου να κατακτήσει την πίπα όλων των αντρών ψηφοφόρων στον πρώτο γύρο. ήθελε να τους περάσει και δεύτερο γύρο, έτσι ώστε οι πίπες να υπερβούν τα 10 εκατομμύρια.


    Η Πιπολέν Λιανουά δεν είναι συγγραφέας γιατί είναι αγράμματη, σαν καλή πασόκα.


    Κατά τη διάρκεια όλης της διαδρομής της η Πιπολέν Λιανουά ήθελε πάντοτε η πίπα της να παράγει συγκεκριμένα αποτελέσματα. Με τη δέσμευσή της αυτή ήθελε να υποστηρίξει το μπραβογιώργο.


    Η είσοδος είναι απολύτως ελεύθερη. Άνοιξε και σας περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί κανένα κανάλι δεν μιλάει για τις ΕΠΩΝΥΜΕΣ καταγγελίες πρωταθλητών κολύμβησης ότι ο Κυριακού τους έφερνε στα Τσικλιτήρια, διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα περάσουν τέστ ντόπιγκ;
    Τί θέση μπορεί να έχει αυτός ο άνθρωπος σαν εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (που μας έχει στη μπούκα έτσι και αλλιώς για θέματα ντόπιγκ εδώ και μία τετραετία);
    Ο ΛΥΚΟΣ ΝΑ ΦYΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απαντήσεις :
    1. Ανώνυμος : 18 Σεπτέμβριος 2008 8:07 πμ.
    Σε ευχαριστώ φίλε μου για τις διαπιστώσεις.

    2. Ανώνυμος : 18 Σεπτέμβριος 2008 8:27 πμ.
    Σε ευχαριστώ φίλε μου για την αυτογνωσία σου, στις ιδιότητες του "κοσμητικού", είναι κάτι που μάλλον γνωρίζεις πάρα πολύ καλά, τόσο σαν έννοια αλλά και ως χειροπρακτική.

    3. Ανώνυμος : 18 Σεπτέμβριος 2008 2:26 μμ.
    Έχεις μεγάλη και νοσηρή φαντασία – άξιος ο "γαλάζιος" μισθός σου.

    4.Τέλος θέλω να ρωτήσω τους Ανώνυμους σχολιαστές.

    Έχετε τη γενναιότητα να τοποθετηθείτε με παρρησία στο "Πόθεν Έσχες" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απαντήσεις :
    1. Ανώνυμος : 18 Σεπτέμβριος 2008 8:07 πμ.
    Σε ευχαριστώ φίλε μου για τις διαπιστώσεις.

    2. Ανώνυμος : 18 Σεπτέμβριος 2008 8:27 πμ.
    Σε ευχαριστώ φίλε μου για την αυτογνωσία σου, στις ιδιότητες του "κοσμητικού", είναι κάτι που μάλλον γνωρίζεις παρα πολύ καλά, τόσο σαν έννοια αλλά και ως χειροπρακτική.

    3. Ανώνυμος : 18 Σεπτέμβριος 2008 2:26 μμ.
    Έχεις μεγάλη και νοσηρή φαντασία – άξιος ο "γαλάζιος" μισθό σου.

    4.Τέλος θέλω να ρωτήσω τους Ανώνυμους σχολιαστές.

    Έχετε τη γενναιότητα να τοποθετηθείτε με παρρησία στο "Πόθεν Έσχες" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δημοσκόπηση από τον Κυριακού μόλις λίγες ημέρες από την κλήση του από τον εισαγγελέα για πολεοδομικές παραβάσεις της βίλας του στο Πόρτο Χέλι. Πόλεμος λάσπης από τον Κοντομηνά μόλις ανακοινώθηκε η παραπομπή του για 6 (παρακαλώ) κακουργήματα για τις γνωστές κομπίνες του, που βουίζει όλη η Ελλάδα.
    Βάζουμε και τους καναλο-δημοσιογράφους μας να φτιαρίζουν τη λάσπη και όλα καλά, σιγά μη μας γλυτώσει ο Καραμανλής.
    Ας φέρουμε το χαζούλη το Γιωργάκη που λέει πάντα ναί, να βολευτούμε όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σέ κάτι τέτοια ΠΟΥΣΤΙΚΑ άρθρα, όπως τό παρόν,
    πού "κακίζουν" τό "πολιτικό προσωπικό", (τούς 300 τής Βουλής, ή τούς κυβερνητικούς αρμοδίους),
    μέ πιάνει μιά τέτοια τσαντίλα καί στεναχώρια ταυτοχρόνως, πού δέν μπορώ νά αντισταθώ (ώς θά έδει), γιά νά απαντήσω δεόντως :

    α). Είναι σχιζοφρενικώς ηλίθιο νά ζητάει κανείς νομοθετικά μέτρα, εάν προηγουμένως έχει "διαπιστώσει" μέ βεβαιότητα, ότι αυτοί είναι φαύλοι.
    Βρέ ηλίθιε, εάν είναι φαύλοι, μαλάκες είναι νά θεσμοθετήσουν μέτρα κατά τών ιδίων ?

    β). Είναι πονηρώς αποπροσανατολιστικό και καταστροφικό γιά τά λαϊκά στρώματα, νά απαξιώνει συνολικώς τούς λεγόμενους 300, χωρίς ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ νά προτείνει σαφή τρόπο διοικήσεως τού ΚΡΑΤΟΥΣ, τό οποίο, καί μόνον αυτό, εγγυάται τήν επιβίωση ημών τών μεροκαματιάρηδων. ΜΟΝΟΝ αυτό, τούβλο μου, καί ΟΧΙ ο Τζίγκερ ή ο Κόκκαλης, ή η Αλέκα καί οι δύο Αλέκοι.

    γ). Οι 300 καί τό "πολιτικό προσωπικό", είναι οι άριστοι τών αρίστων, οι καλύτεροι άνθρωποι, μέ τίς καλύτερες τών προθέσεων. Μόλις όμως κάποιος εξ' αυτών, αποπειραθεί νά ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ, δηλ. νά πάρει κάποιο θετικό, σωστό μέτρο, χυμάνε απάνω του όλοι οι φαύλοι, "λαός" επονομαζόμενοι, καί πάνε νά τόν κατασπαράξουν. Άσε πού κανένας σοβαρός καί τίμιος άνθρωπος δέν επανεκλέγεται ΠΟΤΕ.
    Τόν "μυρίζεται" ο "λαός", καί δέν βρίσκει ο άμοιρος, ούτε τήν δικιά του ψήφο !

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
    Αφήστε τούς 300 ήσυχους. Άν διώξετε αυτούς, ο "λαός" θά τούς αντικαταστήσει αμέσως μέ ισοδύναμους άθλιους.
    ΒΑΡΑΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΡΙΖΑ : ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ "ΛΑΟ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επαναλαμβάνω την ερώτηση, έχεις τη γενναιότητα, και εσύ να τοποθετηθείς επώνυμα, αντρίκια και παλικαρίσια, στο "Πόθεν Έσχες" των βουλευτών ;

    Στα άλλα και στους χαρακτηρισμούς σου - Συμφωνώ λόγω της ανωνυμίας σου.
    Καληνύχτα και σου αφιερώνω ένα τραγουδάκι :
    http://www.youtube.com/v/shPET-znvnk&hl=en&fs=1

    "Νικημένο μου ξεφτέρι δεν αλλάζουν οι καιροί,
    με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί"

    Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ . . . Καληνύχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δε μας χέζεις ρε Ζαγγογιάνη με τις παπαριές σου; Συγκρινεις την βούρτσα με την οδοντόβουρτσα. Δεν έχεις ιδέα από οικονομία και κάνεις και αναλύσεις! Ακου εκεί κρατικοποίηση στις ΗΠΑ!!! Και μου ζητάς ΠΑΣΟΚος ανθρωπος να ανοιξουν λογαριασμοί και πόθεν έσχες...Δεν θα έχεις κόμμα χρυσέ μου άμα γίνει αυτό...Πήγαινε τώρα σαλιάρισε λίγο ακόμα με το γιο της Μαργαρίτας. Και σταμάτα να ασχολείσαι με θέματα που δεν κατέχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το ότι χρησιμοποιείς, αυτή τη χυδαία γλώσσα για να με υποτιμήσεις τάχα, ΔΕΝ με ενοχλεί καθόλου, τουναντίον με τιμά. Απλά λυπάμαι για κάποιον "ανώνυμο",(με μάσκα = 19 Σεπτέμβριος 2008 11:12 πμ) που ηδονίζεται να υβρίζει, χωρίς αιτία και χωρίς στοιχεία.

    Ναι μίλησα για Κρατικοποιήσεις στις ΗΠΑ και σου παραθέτω και μία αξιόπιστη πηγή :

    http://www.sofokleousin.gr/archives/19401

    Αλλά για να ΜΗΝ ψάχνεις, μιας και ΔΕΝ χρησιμοποιείς πηγές, (αυτό συνάγεται εύκολα από αδυναμία να ψάχνεις για στοιχεία προτιμάς την χυδαία υβρεολόγια.)

    Βλέπε, το άρθρο με τίτλο : "Δραματική παρέμβαση για να αποτραπεί κραχ"

    "Προσπαθώντας να αποτρέψει την επαπειλούμενη κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος και τον κίνδυνο ενός χρηματιστηριακό κραχ, η αμερικανική κυβέρνηση κρατικοποιεί τις δύο ομοσπονδιακές εταιρίες στεγαστικής πίστης (Fannie Mae, Freddie Mac), διαθέτοντας 200 δισ. $. Παράλληλα διοχετεύει κρατικό χρήμα σε 12 προβληματικές τράπεζες που αγωνίζονται να σωθούν. Οι αποφάσεις ανακοινώθηκαν εσπευσμένα την Κυριακή, με στόχο να αποφευχθεί το προδιαγραφόμενο ντόμινο πτώσης στις ασιατικές και τις ευρωπαϊκές αγορές τη Δευτέρα, που θα συνεχιζόταν πιθανότατα στη Wall Street."

    Για να είμαι απόλυτα δίκαιος απέναντί σου, θα σου δώσω ακόμη μία ευκαιρία για να επιβεβαιώσεις τη χαμηλή σου αυτοεκτίμηση. Τέλος σε διαβεβαιώνω και πάλι, ότι ΔΕΝ με ενοχλεί το κόμπλεξ σου, να κρύβεσαι, πίσω από . . .(εσύ το ξέρεις αυτό !!!) . . . συνέχισε λοιπόν στο ίδιο μονότονο tempo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση