GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Να παραιτηθεί ο Ρουσόπουλος..."

. ...επαναλαμβάνει ο Θ. Γιαννόπουλος. Επανέρχονται με συνεντεύξεις σε κυριακάτικες εφημερίδες βουλευτές της ΝΔ . Δύο τουλάχιστον βουλευτές τ...

.
...επαναλαμβάνει ο Θ. Γιαννόπουλος. Επανέρχονται με συνεντεύξεις σε κυριακάτικες εφημερίδες βουλευτές της ΝΔ
.
Δύο τουλάχιστον βουλευτές της ΝΔ έχουν δώσει συνεντεύξεις σε κυριακάτικες εφημερίδες, όπως μαθαίνουμε. Ο ένας είναι ο πρώην υφυπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος ο οποίος επαναλαμβάνει την άποψή του ότι πρέπει να παραιτηθεί ο υπουργός Επικρατείας Θόδωρος Ρουσόπουλος μετά τις διαστάσεις που πήρε η εμπλοκή του στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.
Ενδιαφέρον έχει ότι οι συνεντεύξεις δίνονται δύο ημέρες μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και τα "τελεσίγραφα" του Κ. Καραμανλή και των άλλων...
--------------------------------

14 σχόλια

  1. Ο κ. Παπανδρέου μίλησε για σύστημα που επιτρέπει στους λίγους να συγκεντρώνουν υπερβολική εξουσία και να αποφασίζουν με την μικρότερη δυνατή δημοκρατική νομιμοποίηση, ενώ σημείωσε ότι οι συντηρητικές δυνάμεις κατάφεραν να ιδιωτικοποιούν τα κέρδη και να κοινωνικοποιούν τις ζημίες.

    «Ζούμε το τέλος της πεποίθησης ότι οι αγορές μπορούν να αυτορυθμιστούν. Είναι ξεκάθαρο ότι το κόστος της μη παρέμβασης, της ανεπαρκούς ρύθμισης, είναι τεράστιο και επηρεάζει τους πιο ευάλωτους της κοινωνίας» είπε ο κ. Παπανδρέου και προειδοποίησε για την προσπάθεια των συντηρητικών δυνάμεων να επενδύσουν στον φόβο και την ανασφάλεια των πολιτών.

    «Οι φοβισμένοι πολίτες αναζητούν σωτήρες με απόλυτες εξουσίες που προτιμούν να βρίσκουν αποδιοπομπαίους τράγους παρά αληθινές λύσεις», ανέφερε.

    Ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς τόνισε ότι οι προοδευτικές δυνάμεις έχουν σήμερα ιστορική ευθύνη να εξασφαλίσουν την ευημερία των πολιτών τους, να φροντίσουν για την ασφάλεια, την δημοκρατία, την καλή διακυβέρνηση, την ορθή κατανομή του πλούτου, την κοινωνική πολιτική και την παιδεία και κάλεσε τους ηγέτες της Οργάνωσης να αναλάβουν εθνικές αλλά και διεθνείς πρωτοβουλίες για την επανόρθωση της ζημιάς που διαπιστώνεται.

    «Η μετανάστευση, η κλιματική αλλαγή, οι επιδημίες, η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η οικονομική κρίση, τα παγκόσμια προβλήματα είναι σήμερα τα δικά μας, τοπικά προβλήματα. Και τα τοπικά προβλήματα εξελίσσονται σε παγκόσμια», τόνισε και πρόσθεσε: «Όλοι έχουμε τις προτεραιότητές μας. Και δική μου προτεραιότητα είναι η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ

    γινόταν ΓΚΑΛΟΠ, με την ερώτηση...

    ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ, ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ :

    α. Ρουσόπουλος
    β. Μπακογιάννη
    γ. Κανένας




    ποιός θα προέκυπτε ως
    "Αδύναμος Κρίκος"

    ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ.

    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΤΑΚΩΝΕΤΑΙ Η ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΕΝΟΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟΝ ΦΥΤΕΨΑΝΕ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι κότες κακαρίζουν οταν κάνουν αυγά αυτοί οι αντάρτες γιατι κακαρίζουν μήπως για να αποπροσανατολίζουν τον λαό απο τα προβήματα του η για να έχουν δουλειά τα παπαγαλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακούγοντας τον πρωθυπουργό να γκαρίζει προς τα κομματόσκυλά του και να τους απειλεί ουσιαστικά με εκλογές ,αν ρήξουν την κυβέρνηση , σκέφτηκα κάτι ......
    Λες ,να είναι ο λόγος που ουσιαστικά γαυγίζει για να υπερασπιστεί τον Ρουσσώ ,λες αυτό το πάθος να προέρχεται ....
    Λες να αντικατέστησε ο αμόρφωτος ΘΒΡ τον χοντρο-Μεξικάνο στην καρδιά
    του gay fat ακαταλληλότερου ;
    Λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σάββατο, 27 Σεπτέμβριος 2008
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΠΥΓΜΗ ,ΜΕ ΤΣΑΓΑΝΟ,ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΕΙΘΗΣΗ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΟ....ΚΟΤΕΤΣΙ ΤΟΥ!!
    Σήμερα καλοί μου φίλοι,νιώθω μεγάλη ικανοποίηση. Απέραντη. Κάτι σαν την ικανοποίηση του αχαλίνωτου sex, το καταβρόχθισμα πα`ι`δακίων στη Βάρη, και την ονειρεμένη απόλαυση στον ουρανίσκο απο τους καυτούς, μελωμένους, γεμιστούς (με σοκολάτα, μιάμ) λουκουμάδες του Σιαμέτη.


    Γράφει ο "ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ"


    Πρώτα, γιατί ο αγαπημένος μας πρωθυπουργός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. Και ύστερα, διότι υποσχέθηκε διαλεύκανση του σκανδάλου μέσω της Δικαιοσύνης.Και για του λόγου το αληθές, ο κ. Καραμανλής είπε, στη συνεδρίαση της Κ.Ε. της ΝΔ:


    «Σε ό,τι αφορά την υπόθεση Βατοπαιδίου, λάβαμε και είμαστε έτοιμοι να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος. Δεν πρόκειται να μείνει στο σκοτάδι καμία πτυχή του. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανεχτούμε βλάβη του δημόσιου συμφέροντος. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και αναμένουμε τα πορίσματά της».


    Για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, σας υπενθυμίζω τον αποφασιστικό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε άλλα σκάνδαλα, στη διάρκεια της θητείας του, μέσω της Δικαιοσύνης.


    Είμαι βέβαιος ότι γνωρίζεις πολύ καλά τα αποτελέσματα της πολύ σοβαρής αυτής προσπάθειας, αλλά θα ήθελα να μου επιτρέψετε να στηρίξω τη θέση του κ. Καραμανλή, υπενθυμίζοντας ορισμένες από τις υποθέσεις τις οποίες ξεκαθάρισε με την ίδια μέθοδο, την παραπομπή τους στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.



    -Για τη SIEMENS: «Εξαντλούμε όλες τις δυνατότητες που μας παρέχονται για να μην μείνει κανένα κενό, τίποτα στο σκοτάδι, να εξιχνιαστεί κάθε λεπτομέρεια αυτής της υπόθεσης». Κ. Καραμανλής, ομιλία στη Βουλή, 21 Μαρτίου 2008
    -Για την υπόθεση Ζαχόπουλου: «Όλα όσα εντοπίζονται παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη. Τίποτε δεν πρόκειται να μείνει ανεξιχνίαστο. Τίποτε δεν πρόκειται να μείνει στο σκοτάδι. Εμείς σεβόμαστε τη Δικαιοσύνη, εμπιστευόμαστε τη Δικαιοσύνη». Κ. Καραμανλής, ομιλία στη Βουλή, 18 Ιανουαρίου 2008
    -Για τα «γαλάζια» δομημένα ομόλογα: «Σήμερα είναι η Κυβέρνηση, σήμερα είναι οι αρμόδιες Αρχές που αποκαλύπτουν, παραπέμπουν, εξιχνιάζουν. Σήμερα, κάθε απόπειρα παρανομίας αντιμετωπίζεται αποφασιστικά. Κάθε απόπειρα εξωθεσμικής παρέμβασης αντιμετωπίζεται αμείλικτα». Κ. Καραμανλής, Βουλή, 22 Μαρτίου 2007
    -Για τις υποκλοπές: «Από την πλευρά της Κυβέρνησης, η συνδρομή προς τη Δικαιοσύνη είναι δεδομένη. Στηρίζουμε τη Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της στο έργο που επιτελούν. Έχουμε - και θέλω να το επαναλάβω, για μια ακόμη φορά, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο - απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Οι ευθύνες θα αποδοθούν, όπου κι αν βρίσκονται. Οι πολίτες δικαιούνται να μάθουν την αλήθεια». Κ. Καραμανλής, 13 Φεβρουαρίου 2006.
    Κατόπιν αυτών δεν έχω καμία αμφιβολία για την τύχη και της υπόθεσης Βατοπεδίου.
    Υποθέτω πως συμμερίζεστε ΟΛΟΙ την αισιοδοξία μου.
    Ακόμη και της αναψοκοκκινισμένης κυρίας που έβγαινε βρίζοντας απο το super market Βασιλόπουλου στη Βάρη,την οποία "τόλμησα" να ρωτήσω γιατί βρίζει. Τι μου απάντησε? "Πεσ στον Καραμανλή αμα είναι τόσο μάγκας, να έρθει εδώ στην έξοδο του super market, να πουλήσει μαγκιά, να δει πόσα απίδια βάνει ο σάκκος, οχι που μάζεψε 500 φουσκωτά λαμόγια και του βαράγαν παλαμάκια"
    Ουπς!!, ΤΕΛΟΣ.
    "Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ ΑΝΕΡΓΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ???ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΙΣΩΣ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παλιά, το παλάτι και τα αντίπαλα κόμματα λάδωναν τον δρακουμέλ και την παρέα του για να ρίξουν τον γερο παπανδρέου.

    Αργότερα, οι "εθνικοί προμηθευτες" λάδωναν τους βουλευτές του δρακουμελ για να τον ρίξουν για να τον ξεφορτωθούν.

    Τώρα ο καταλληλότερος πολύ θα ήθελε να κάνει ανάληψη από τις τραπεζικές καταθέσεις του (θοδωρή, ευκαιρείς να με δανείσεις κάτι ψιλά;) για να λαδώσει κανένα μαλακοπίτουρα "αντάρτη" να συνεχίσει τις παπαριές ώστε να βρεί την ευκαιρία ο καταλληλότερος να... αυτοριχτεί, ως κυβέρνηση, για να μην του τηλεφωνάνε και τον ενοχλούν, στη ραφήνα, όταν τρώει τις μπριζόλες του. Και το αστείο είναι ότι ο δρακουμέλ δεν πληρώνει να πέσει η παράγκα γιατί σε αυτή τη φάση δεν γουστάρει να φορτωθεί η βεζυροπούλα ένα κόμμα-σούργελο.

    Κοίταν να δεις πώς γυρνάνε συνεχώς τα πράγματα γύρω από το δρακουμελόσογο, εδώ και 45 χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O Γιαννόπουλος δεν ξαναβγαίνει βουλευτής, έτσι κι αλλιώς, και προσπαθεί να αποχωρήσει ηρωικά, να λέει ότι έφυγε λόγω Ρουσόπουλου ή δεν ξέρω τι άλλο. Δεν είναι πρώτος στο νομό του και με τη λογική υποχώρηση της ΝΔ στις επόμενες εκλογές θα μείνει απ' έξω. Θα λέει ότι τον φάγανε τα συμφέροντα, αλλά μάλλον ούτε καν υποψήφιος θα είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Bρέ,βρέ η 12.13 η λυσσάρα ξαναεμφανίστηκε όλο ζήλια καί φαρμάκι.
    Τί νά γίνει τώρα,πέρασε η μπογιά σου. Πρέπει νά πληρώσεις γιά τό πάθος σου.
    Πάρε τόν Βαλιανάτο καί τράβα στόν Πασόκο Δήμαρχο τής Τήλου.
    Όλο καί κάποιος 10ιντσος θά βολέψει εκτός από τόν πισινό σου
    καί τό άρρωστο gay μυαλό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. MR ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΡΕ!!!
    ΜΠΟΥΧΕΣΑ!!!
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ,ΨΩΜΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΙΨΕΙΣ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΣ???
    ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ MR ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δηλαδή να στενοχωρηθεί ο Θόδωρος?
    Ρε παιδιά!!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΤΑΚΩΝΕΤΑΙ Η ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΕΝΟΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟΝ ΦΥΤΕΨΑΝΕ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ?

    27 Σεπτέμβριος 2008 12:04 μμ



    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ .... !!!!

    ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση