GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιτρέπεται να είναι κλειστό;

. Επιτρέπεται τέτοιες ημέρες, που η Αθήνα πλημμυρίζει στους τουρίστες, το περίφημο Μουσείο της Ακρόπολης να είναι κλειστό λόγω ...Κυριακή...

.
Επιτρέπεται τέτοιες ημέρες, που η Αθήνα πλημμυρίζει στους τουρίστες, το περίφημο Μουσείο της Ακρόπολης να είναι κλειστό λόγω ...Κυριακής;
Ο Συνταγματάρχης
----------------

10 σχόλια

  1. αφου δεν υπαρχουν εκτθεματα, τα μεταφεραν στο καινουριο μουσειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙΔΙΑΤΑΓΗ! ............... ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Afto einai to ligotero apo to geniko mpahalo tis Ellados.
    Den iparhei Kratos, Arhi, Dikaiosini, klp.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασχετε! το «περίφημο μουσείο της Ακρόπολης» που δείχνεις, αυτό δηλαδή που είναι επάνω στον Ιερό Βράχο, είναι κλειστό εδώ και περίπου ένα χρόνο, λόγω μετακόμισης των εκθεμάτων του στο Νέο Μουσείο. Ξύπνα και μη τσιμπάς ό,τι σου λένε, γιατί γίνεσαι αφερέγγυος, δεν το καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχετε απόλυτο δίκο κ. Συνταγματάρχα.

    Στο Υπουργείο Πολιτισμού όμως παλιότερα πηδούσανε κυριολεκτικώς και μεταφορικώς, σήμερα αυνανίζονται συνεπώς δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν με την αναδιοργάνωση του τμήματος.

    Όπου αναδιοργάνωση βλ. απλή καθημερινή εργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι άχρηστοι , επειδή ήταν 15 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή ,είχαν κλειστούς τους αρχαιολογικούς χώρους(εδώ τους έχουν κλειστούς και όταν πρέπει)γιατί ήταν γιορτή.

    Άνοιξαν λοιπόν την Ακρόπολη και τους λοιπούς χώρους το Σάββατο το βράδυ αλλά δεν είπαν οι άχρηστοι ότι το Σάββατο έχει μεν πανσέληνο αλλά έχει και έκλειψη και επομένως δεν θα δείτε το φεγγάρι ολόγιομο αλλά σκοτεινό με κίνδυνο να πέσει και κανείς στο έδαφος σκοντάφτοντας με τέτοιο σκοτάδι που είχε.

    Έτσι άνοιξαν τους χώρους το Σάββατο κοροϊδεύοντας το κόσμο ενώ σήμερα Κυριακή τα πάντα θα είναι πάλι κλειστά για να μην τους χαλάσουμε τη Κυριακή και βεβαίως γιατί αύριο είναι Δευτέρα και πρέπει να κοιμηθούν καλά όλοι σήμερα για να είναι αύριο ξεκούραστοι για ακόμα μια εβδομάδα τεμπελιάς και σκληρού καθισιού την ώρα που οι Έλληνες και ξένοι τουρίστες έκπληκτοι βλέπουν την άθλια κατάσταση των αρχαιολογικών χώρων της χώρας.

    Ε , λοιπόν κύριοι ...καλύτερα ένα ΠΑΣΟΚ που έκλεβε και λίγο παρά εσείς που και κλέβετε και μπάχαλο τα έχετε κάνει όλα και παντού.

    Μήπως τελικά είστε πρώτοι στα Gallop γιατί ο έλληνας έχει μάθει να ζεί και να συμβιβάζεται με τη μετριότητα , την αθλιότητα και το απόλυτο τίποτα σε συνδυασμό με τον ανύπαρκτο Γιώργο Παπανδρέου και το ακόμα πιο ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ ;

    Τελικά είμαστε ότι μας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχεις δίκιο:
    την περασμένη Δευτέρα 11 Αυγούστου τριμελής οικογένεια Αθηναίων επισκέφθηκε το ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και το βρήκε κλειστό -έως τις 13.00- γιά λόγους ανακαίνισης!!!
    Όπως είπαν στο προαύλιο ήταν συγκεντρωμένο μεγάλο πλήθος τουριστών, γεμάτο από την αγανάκτηση που περιγράφεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντί να υπάρχουν φύλακες στα μουσεία για να φύλανε τους θησαυρούς μας, αυτοί γαμιούνται εν ώρα εργασίας.

    Το είπε σήμερα το STAR !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΠΡΟΧΘΕΣ.'ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ',Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΠΩΣ ΡΕ ΛΙΑΠΗ,ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΡΑΓΟΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟ,Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΑ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΑΡΚΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ 'MOON'-ΑΡΑ ΤΟΥ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΑΚΙΑ,ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΦΩΤΑΓΩΓΗΜΕΝΟ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ.ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΟΥΤΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ.ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΥΤΕΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΚΑΚΙΕΣ,ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ,ΟΡΚΟΙ ΑΙΩΝΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΚΑΜΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ,ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΑΚΟΜΗ ΚΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗΝ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΕΦΤΙΑΞΕ ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ.ΕΔΩ ΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ?ΤΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ?.....ΤΑΔΕ ΟΥΝ ΕΦΗ ΛΙΑΠΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε ανώνυμε 1.55 έτσι γίνεται σε όλα τα μουσεία του κόσμου. Μια μέρα δεν λειτουργούν καθόλου. Για πήγαινε στο Μητροπολιτικό ΜΟυσείο της Νέας Υόρκης και μετά τα λέμε. Το Μουσείο Μπενάκη και το Κυκλαδικής Τέχνης, που είναι και ιδιωτικά, αργούν κάθε Τρίτη. Αυτό είναι πασίγνωστο, εκτός αν δεν πηγαίνεις και τακτικά σε μουσεία και δεν το ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση