GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιστροφή του κλίματος υπέρ του ΠΑΣΟΚ...

. "Οι πολίτες βλεπουν πλέον στο πρόσωπό του Γιώργου Παπανδρέου τον μοναδικό πλέον ηγέτη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από τα χρόνια προβ...

.
"Οι πολίτες βλεπουν πλέον στο πρόσωπό του Γιώργου Παπανδρέου τον μοναδικό πλέον ηγέτη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από τα χρόνια προβλήματα".
,
Γράφει ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
.
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη τιμήθηκε σε ολόκληρη τη χώρα η Κοίμηση της Θεοτόκου. Πλήθη πιστών προσήλθαν με ευλάβεια στους Ιερούς Ναούς για να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας και να ζητήσουν τη χάρη Της.
Στην Τήνο, παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Παπανδρέου και με προεξάρχοντα στη μεγάλη πανηγυρική λειτουργία τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, εορτάστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα ο Δεκαπενταύγουστος. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έριξε και τιμητικό στεφάνι στο υγρό τάφο της "Έλλης", στο λιμάνι του νησιού.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που μόλις έφτασε στην Τήνο περιστοιχίστηκε από πλήθη πολιτών που έβλεπαν στο πρόσωπό του τον μοναδικό πλέον ηγέτη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από τα χρόνια προβλήματα έστειλε τα ακόλουθα μηνύματα ελπίδας και συμφιλίωσης: "Η ημέρα αυτή μας θυμίζει τις δικές μας υποχρεώσεις για κάθε σημείο της γης που πλήττεται από τον πόλεμο. Σκεφτόμαστε τον Καύκασο, σκεφτόμαστε τους ανθρώπους που έχουν σκοτωθεί, τις οικογένειές τους, αλλά και τόσους ομογενείς και μετανάστες που βρίσκονται εδώ, πρόσφυγες από εκείνες τις περιοχές. Δηλώνουμε και σε αυτούς σήμερα την συμπαράστασή μας, για να τους δώσουμε το αίσθημα της ελπίδας και της ανθρωπιάς. Αλλά είναι και μέρα ελπίδας και ευθύνης. Ευθύνης, να σπάσουμε επιτέλους τον φαύλο κύκλο της απαξίωσης των πάντων, που ζούμε σήμερα στην χώρα μας, με πολιτικές που απαξιώνουν το εισόδημα, την αξιοπρέπεια, τον σεβασμό. Γι΄ αυτό εμείς δεσμευόμαστε να ξαναφέρουμε, με τον δικό μας αγώνα, την ελπίδα, την αξιοπρέπεια, τον σεβασμό, την σιγουριά στον Έλληνα πολίτη", ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου.
«Η χώρα έχει πάρει τον κατήφορο με την Κυβέρνηση, υπάρχει γενική απαξίωση σε μεγάλους τομείς όπως η Παιδεία, η Υγεία, η Ακτοπλοΐα ενώ η κυβέρνηση εν έτει 2008 λειτουργεί με τη λογική ότι επειδή έχουμε το κράτος δίνουμε δουλειές όπου θέλουμε» είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου σε σύσκεψη στελεχών των Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού.Επικρίνοντας επιπρόσθετα την κυβέρνηση ότι προσπαθεί «να επιβάλλει ένα κλίμα γενικής απάθειας και ωχαδερφισμού». Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι εκείνο που μπορεί να ξαναδώσει το όραμα και την ελπίδα στην Ελλάδα και τους Έλληνες, το ΠΑΣΟΚ μπορεί και πρέπει να ξεδιπλώσει τις προτάσεις που έχει για όλα τα θέματα και με βάσει αυτές τις προτάσεις να προσπαθήσει να πείσει τους πολίτες και να δίνει καθημερινά το παρόν άσχετα από το πότε θα γίνουν οι εκλογές καθώς ο στόχος του κινήματος είναι να είναι έτοιμο για να αναλάβει τις ευθύνες για την διακυβέρνηση της χώρας».
Αξίζει να τονίσουμε ότι είναι πλέον εμφανής η μεταστροφή των πολιτών προς το ΠΑΣΟΚ ως το μοναδικό κόμμα που μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα στην νέα εποχή και να της προσφέρει τη θέση που της αξίζει στο διεθνές στερέωμα.
------------------------------------

72 σχόλια

  1. Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, και μετά ξύπνησες.

    Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί ρε Δόκτορα, εγώ βλέπω μόνο ότι εσύ γλύφεις τον Γιωργάκη για να σε χώση και σένα στο φαγοπότι;
    Γιατί ρε Δόκτορα, εγώ βλέπω μόνο ότι έχεις μια γλώσσα τρεις πήχες , και από το πολύ γλείψιμο τα έχεις κάνει αχταρμά;
    Πατρίς, παιδεία, εκκλησία ,κάτι με 21Απριλη μου θυμίζει , πως τα βόλεψες όλα ρε Δόκτορα;
    Κότσαρες και τον τίτλο του Δόκτορα ,δεν μας λες τι σπούδασες όμως, προφανώς Ανωτάτη Γλείφτηκη!!
    Η χυδαιότητα σας και η αναλγησία σας ,δεν έχει όρια σκερβελεδες.
    Αντί να δημοσιεύεται κάποια πρόταση κάποια άποψη , δημοσιεύεται το χοντρό γλείψιμο στον αρχηγίσκο σας για χωθείτε στην μάσα.
    Και το κάνετε τόσο ωμα και ψυχρά , κατάφατσα μπροστά στον Λαό .
    Τόσο φυσικό, προφανώς το θεωρείτε ,έχει γίνει το γλείψιμο, ένα με το πετσί σας, που δεν καταλαβαίνετε πόσο άσχημη εντύπωση κάνη στα μάτια του κόσμου.
    Εσείς θα φροντίσετε για το εισόδημα μας , την αξιοπρέπεια μας και τον σεβασμό; Άσε δεν θα πάρουμε.
    Τόση αποθρασυνόμενη αναισθησία!!
    Και που είσαι ρε λεβέντη Δόκτορα ,εάν άτομα σαν και εσένα θεωρούνται πολιτικοί, καλύτερα να βάλουμε στην Βουλή καμιά 300αρια Τσοπαναραίους, πιο καλά θα τα καταφέρουν και θα σας πάρουν και με τις γκλίτσες όπως κάνουν με τα γίδια τους.
    Μακρής Κωνσταντίνος
    www.constantinmacris.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ,,,,,,,,,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην ταβερνα του Τριβελα ξεκαρφωθηκε η ταμπελα.Τι λεει ο θειο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρούφα τα μεγάλε!

    Ρούφα και γλύψε να μπεις στη λίστα.
    Πουτάνες επίδοξοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. BΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΗ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΟΛΟΥΜΠΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας:
    Έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ μπούλη και γιωργάκη!
    Άντε βρε και τώρα θα έχουμε και τον τσιπρούλη μας.
    Όλα τα είχαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ κύριε Κουτσούκο
    Πολύ ωραία τα γράφετε .
    Καλά κάνετε.
    Βουλευτής του Πα.σο.κ. είστε και εγώ στην θέση σας , κάτι ανάλογο θα έγραφα .
    Σε εμάς τους απλούς πολίτες όμως υπάρχει η πεποίθηση ότι ένας άνδρας 56 ετών όπως τον Γιώργο Παπανδρέου είναι αυτό που είναι και δεν ''ωριμάζει'' σαν φρούτο.
    Απεδείχθη ότι ο σημερινός Πρόεδρος του Πασοκ δεν είναι ο καπετάνιος που θα οδηγήσει το πλοίο του Πασοκ ανάμεσα από σκοπέλους και με φουρτουνιασμένο καιρό στο λιμάνι της εξουσίας .
    Το ''τρακάρει'' το πλοίο συνεχώς και οι δεξιοί παρόλα τα σκάνδαλά τους επιπλέουν.
    Όσο και αν πολλά πρωτοκλασσάτα στελέχη πιστεύουν ότι μας ''κληρονόμησε'' εμείς ,οι απλοί πολίτες ,δεν δεχόμαστε ότι είμαστε κληρονομικό στοιχείο οποιουδήποτε πρίγκηπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γράψατε: Αξίζει να τονίσουμε ότι είναι πλέον εμφανής η μεταστροφή των πολιτών προς το ΠΑΣΟΚ ως το μοναδικό κόμμα που μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα στην νέα εποχή και να της προσφέρει τη θέση που της αξίζει στο διεθνές στερέωμα.

    Εντάξει, προφανώς το mediation είναι ο στόχος σας αλλά έχει κι αυτό την τέχνη του, ας το κάνετε με λανθάνοντα τρόπο και όχι απροκάλυπτα.

    Γύρω γύρω Σάββατο, εκεί που θέλω να πηδήξω ..Κυριακή.

    Σε ποιον κλάδο είστε ακριβώς Δρ αν επιτρέπεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το γλυψιμο έχει και όριο, οπως και τα θαύματα της Παναγίας!!!
    Ανάσταση ...νεκρών δεν έχει στο ρεπερτόριό της ως τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι πολίτες βλεπουν πλέον στο πρόσωπό του Γιώργου Παπανδρέου τον μοναδικό πλέον ηγέτη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από τα χρόνια προβλήματα"
    ==

    Αδελφε εχεις προβλημα .

    Να το κοιταξεις κατεπειγοντως..
    Πριν ειναι αργα..

    Ισως η αποχη απο ουσιες σε βοηθησει.
    Ρωτα και κανενα ψυχιατρο καλου κακου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι πολίτες βλεπουν πλέον στο πρόσωπό του Γιώργου Παπανδρέου τον μοναδικό πλέον ηγέτη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από τα χρόνια προβλήματα"
    ==

    Αδελφε εχεις προβλημα .

    Να το κοιταξεις κατεπειγοντως..
    Πριν ειναι αργα..

    Ισως η αποχη απο ουσιες σε βοηθησει.
    Ρωτα και κανενα ψυχιατρο καλου κακου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΑΧΑΧΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΥΠΟΨΗΦΙΕ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ. ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ????ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ? ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΑΙΔΙΑ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΦΙΛΟΥΣ). ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΧΟΝΤΡΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ! ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εγω θα ψηφισω Βεργη, να γελαω και λιγο . Χα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλα μεγαλε τα πιστευεις αυτα;ενταξει ειμαστε απογοητευμενοι αλλα οχι και ετσι τετοιο γλυψημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Οι πολίτες βλεπουν πλέον στο πρόσωπό του Γιώργου Παπανδρέου τον μοναδικό πλέον ηγέτη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από τα χρόνια προβλήματα".

    XA XA XA !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο πεινασμένος Σοσια-λιστής καρβέλια ονειρεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. γλυψε ..γλυψε... μπορει να εισαι παλι υποψηφιος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπορεί "Οι πολίτες (να ελπίζουν και να) βλέπουν πλέον στο πρόσωπό του Γιώργου Παπανδρέου τον μοναδικό πλέον ηγέτη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από τα χρόνια προβλήματα", όμως η προδοσία του είναι από χέρι και εκ των έσω, και όχι μόνον του κινήματος αλλά και όλων των αξιών που πρεσβεύει η έννοια του ελληνισμού, και τούτο διότι δεν ξέρω να υπάρχει ένας ενεργός δεδηλωμένος δικηγόρος έστω και του ΠΑΣΟΚ κατά τις διαπλοκής, πως και ποιος πολίτης λοιπόν θα σηκώσει το ανάστημα του κατά των δικονομικάκιδων προασπιστών τις διαφθοράς των διαπλεκόμενων και καταχραστών δημόσιου χρήματος και καταπατητών τις δημόσιας ΓΗΣ.

    Ας μου πει ο υποψήφιος βουλευτής ένα δικηγόρο εχέγγυο προασπιστή του δημόσιου δίκαιου χωρίς υπαναχωρήσεις λόγω, συναδελφικών δικονομικών, και κομματικών υποχρεώσεων!
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2007_08_19_archive.html

    Για το περί τίνος πρόκειται μήπως δεν αξίζει τον κόπο τις συνέχειας?

    Κατά τ άλλα υπάρχουν και συνταγματολόγοι για τις αρχές και τις αξίες
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/02/blog-post_10.html

    και το δίκαιο εξ ουρανού δια του θείου πνεύματος πλέον θα επέλθει
    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/ χωρίς την προτροπή τις Αθηνάς

    με προτάσεις νομιμοποίησης κατά συρροή, και προτροπής των παραβατικών στην ανωμαλία, ακόμα και παρά την δημόσια παραδοχή των καταπατητών αλλά και την υπόδειξη και άλλων.

    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/05/11-11-2006.html

    Οι μεγάλες διακηρύξεις όταν δεν συμβαδίζουν με έργα εν τόπο και χρόνω, και ουχί ΜΕΤΑΣΥΛΙΑΚΑ λαμβάνονται ως εφιάλτες.

    a_konstantin@live.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΟ γαμώ τα ανέκδοτα , μπράβο καιρό είχα να ακούσω τόσο καλό ανέκδοτο , μήπως ξέρεις να μας πεις και το άλλο με τον τοτο ?

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Οι πολίτες βλεπουν πλέον στο πρόσωπό του Γιώργου Παπανδρέου τον μοναδικό πλέον ηγέτη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από τα χρόνια προβλήματα".

    ΧΑ ... XAXA...XAXAXAXA ... XAXAXAXAXAXAXA..., OYΟΥ, XAXAXAXAXAXAXAXA.

    ΜΠΑΣ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ.
    ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. .

    Από το 1981 που ξεκίνησε το ΠΑΣΟΚ, είναι ο κύριος υπεύθυνος για τα σημερινά χάλια της Ελλάδας.

    Τώρα θα μας σώσει?

    Ανα χαθείτε ΟΥΦΟ !

    Βολευτείτε στο 20% και πολύ είναι.

    Να είσαστε ευχαριστημένοι που δεν μπήκατε και φυλακή.

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτός ο Δρ. Κουτσούκος ή διατρέφεται με ληγμένα ή τον βάρεσε ο ήλιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είσαι ωραίος ρε φίλε ! ! !
    Με έκανες και γέλασα...
    Να γράφεις πιό συχνα ανέκδοτα, γιατι αυτά με τον Τοτό με έχουν κουράσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μην αγχώνεσαι ρε φίλε Δόκτωρ θα σε ξαναβάλει υποψήφιο ο πρόεδρος. Αφού είναι γνωστο οτι απο συμμετοχική δημοκρατία κατέληξε στη γλυψηματική δημοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. mipos se xtupise o ilios re megale? ti fantasiopliksies einai autes? den pairneis xampari ti ginetai dipla sou? Ki esu press-gr, eipame eleutheria , alla kai o kathenas na grfei o,ti tou katebei (gia na katebei bouleutis) polu den einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΑΡΧΙΣΕΣ,ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΤΑ ΠΗΡΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. γλυψε και εσυ...γλυψε...αλλα μην ανησυχεις..οι ιδιοι οπαδοι του πασοκ σας εχουν παρει πρεφα αυλοκολακες και θα σας "στειλουν" εκει που σας αξιζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. γλυψε και εσυ...γλυψε...αλλα μην ανησυχεις..οι ιδιοι οπαδοι του πασοκ σας εχουν παρει πρεφα αυλοκολακες και θα σας "στειλουν" εκει που σας αξιζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. xaxaxaxaxaXAXAXAXAXAXOXOXOXOXOXOXOXxoxoxoxoxoxoxoxixixixixixixixexexexexexexce μας εκανες και γελασαμε νασε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ, ΟΙ ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ...ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ, Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο πεινασμένος ...καρβλέλια ονειρεύεται !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο ΛΑΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ... ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΞΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το καλλιτερο που μπορει να κανει ο Κος Γ Παπανδρεου ειναι ισοβια αντιπολιτευση στον "καταλληλοτερο" Μαλλον ειναι λιγος για κοινωνικες ΑΛΛΑΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. mastora koutsouko gia bouleftis de ksero an kanis alla gia gelotopios kai senariografos eisai protos re mpagasa .XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA ...akou to pragmatiko prosopo tou giorgou XAXAXAXAXAXAXAXAXA nase kala eskasa sta gelia re koutsouko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σε όλες τις μεγάλες υποθέσεις των σκανδάλων, έχουμε τη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης, γεγονός που έχει συγκλονίσει, και αυτό, την κοινή γνώμη. Μια Δικαιοσύνη, που η κυβέρνηση χρησιμοποιεί μονίμως, ως πλυντήριο για τις πολλές της αμαρτίες. Κατά σατανική σύμπτωση, σε όλες τις υποθέσεις μεγάλου δημοσίου ενδιαφέροντος, που επίσης, κατά σύμπτωση, είχαν όλες κυβερνητική ανάμειξη της Νέας Δημοκρατίας, η Δικαιοσύνη δεν κατέληξε πουθενά ή, μάλλον, κατέληξε στο απόλυτο σκοτάδι.

    Εμείς, το τονίζω, δεν θα επιτρέψουμε, θα δώσουμε αγώνα για τη μη κομματικοποίηση της Δικαιοσύνης, για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Ιδιαίτερα, για να μην ταυτιστούν οι άμεμπτοι και καλοί δικαστές, με ενέργειες της κυβέρνησης που εκθέτουν την ανεξαρτησία τους.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. kOUTSOUKO KALA TA LES
    ASE TOUS DEXIOUS NA SE XLEVAZOUN...STIS EKLOGES 8A TA POUME GLYFTES TOU KARAMANLH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΟ ΣΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ...ΓΡΑΦΤΟΥΣ...ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ..ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΧΙΛΑΡΟΥ
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ
    ΠΑΣΟΚ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΞΩΜΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αγαπητέ κύριε Κουτσούκο
    Πολύ ωραία τα γράφετε .
    Καλά κάνετε!!!!
    ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γράψατε: Αξίζει να τονίσουμε ότι είναι πλέον εμφανής η μεταστροφή των πολιτών προς το ΠΑΣΟΚ ως το μοναδικό κόμμα που μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα στην νέα εποχή και να της προσφέρει τη θέση που της αξίζει στο διεθνές στερέωμα.
    Πολύ Καλό!
    Να σηκώσουμε κεφάλι γιατί οι Γλύξμπουργκ περιμένουν και η Ντόρα προδίδει τη δημοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Επειδή ΟΛΑ τα ΜΜΕ γλείφουν τον χοντρό ''καταλληλότερο''ευτυχώς που βρέθηκε ο Κουτσούκος να πει την αλήθεια...όσοι τον βρίζουν είναι οι γνωστοί πληρωμένοι συκοφάντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Το δημοσίευμα έφερε ταραχη στη Ν.Δ, Ανασχηματισμός ακούγεται!!!
    αλλά θα καταρρεύσουν εως τον Νοέμβρη από τις διαδηλώσεις!!!



    Περιμένουν ανασχηματισμό...
    ,
    ...μέσα στην εβδομάδα!
    ,
    Εντονη ήταν η φημολογία στα παρασκήνια της ΝΔ, το Σαββατοκύριακο, ότι ο Κ. Καραμανλής κατά την παραμονή του στην Τήνο αποφάσισε να επισπεύσει τον ανασχηματισμό. Και να τον κάνει ίσως και μέσα στην εβδομάδα αυτή, αντί στα τέλη Σεπτεμβρίου όπως προέβλεπε το αρχικό σενάριο.
    Έτσι πολλοί "περιμένουν" τι θα γίνει σήμερα και αύριο. Αλλά, επαναλαμβάνουμε, αυτά περιλαμβάνει η φημολογία στο εσωτερικό της ΝΔ. Αν έχει και ποια βάση, θα φανεί...

    ΄Αντε να ξεκουμπιστούν να πάει η Ελλάδα μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αντε βρε καραγκιοζηδες της ΝΔ κλεψατε τον κοσμακη
    6.000.000 Ελληνες ειναι χρεωμενοι...

    300. σπιτια στο σφυρι απο τις τραπεζες ληστεψατε τον κοσμακη


    ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ...ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ο ΓΛΥΦΤΗΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ>>>

    Μακρής Κωνσταντίνος
    www.constantinmacris.com
    Εύγε Αλέξη! Εύγε Αλέκα!

    Ειδικά δε, στον Αλέξη αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη, διότι ήμουν επικριτικός με την επιλογή του και τις στάσεις του.

    Όμως με είχε προφανώς καταλάβει ο μικροαστικός μου καθωσπρεπισμός όπως λανθασμένα κατέλαβε και τους περισσότερους σχολιαστές, κριτικούς και δημοσιογράφους και όλοι με μια ελαφρά δόση ειρωνείας, σχολίασαν αυτήν την εμφάνιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΟΣΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ "ΓΙΩΡΓΑΚΗ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ "ΣΚΗΒΑΝ" ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    ΤΩΡΑ "ΣΚΥΒΟΥΝ" ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΑΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ "ΞΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΩΛΟ" ....
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ:ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΟ ΣΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ... ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ...ΓΡΑΦΤΟΥΣ...ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ..

    ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΧΙΛΑΡΟΥ...ΣΕ ΣΠΗΛΩΝΟΥΝ...
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ..
    ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΡΙΧΙΛΑΡΟ..

    ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΞΩΜΙ
    ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΣΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. me tin NIKH PASOK stis ekloges

    xanei o Karamanlis!!!

    OILOI STO PASOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αντε βρε ΓΛΥΦΤΕς της ΝΔ κλεψατε τον κοσμακη.

    μοναδικο ιστορικο φαινομενο:

    6.000.000 Ελληνες ειναι υπερχρεωμενοι...

    300.000 σπιτια ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ απο τις τραπεζες

    ληστεψατε τον κοσμακη ελεος !

    ολοι στις διαδηλωσεις!!

    ερχονται εκλογες επιτελους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Συντροφοι του Πασοκ και των αλλων δημοκρατικων κομματων
    ενωθειτε για να ριξετε τη δεξια
    δεν παει αλλο στεγνωσαμε απο τα δανεια
    δουλευουμε για τις τραπεζες
    ειμαστε δουλοι του καθε Λατση και τραπεζιτη
    Ολοι μαζι γερα να πεσει η δεξια
    ας ενωσουμε τα χερια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΜΕΛΟΣ του οργανωτικου ΠΑΣΟΚ???
    ΔΕΝ... ηξερε τιποτα οταν ο Παναγοπουλος της ΟΜΕ-ΟΤΕ διαπραγματευοταν το πουλημα των εργαζομενων.
    ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΣΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ "ΓΙΩΡΓΑΚΗ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ "ΣΚΗΒΑΝ" ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ "ΣΗΚΩΝΑΝ ΤΗ ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ ΤΟΥΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ...

    ΤΩΡΑ "ΣΚΥΒΟΥΝ" ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ "ΞΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΩΛΟ" ....
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ...
    ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ ΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. O MHTSOTAKHS POU EIPE OTI O GIORGAKHS DEN KANEI DEN MAS EIPE H NTORA H "FILH" THS KONTOLIZAS KANEI??
    O GIOS TOU O FOULHS "KANEI"???
    ASE RE MPERMPA-MHTSOTAKH KAI PHGAINE NA BASTHXEIS THN OMPRELA TOU KOKOU STO PEKINO...PRODOTES THS DHMOKRATIAS SAS SIXA8HKAME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Εξι σενάρια στα χέρια του Καραμανλή


    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
    Παρέμβαση του επίτιμου

    Ποιοι παράγοντες θα καθορίσουν τις αποφάσεις του πρωθυπουργού
    Τη στρατηγική απεγκλωβισμού της κυβέρνησης και του κόμματος από την εσωστρέφεια, καθώς και τις κινήσεις που απαιτούνται για την προώθηση του κυβερνητικού έργου με πιο έντονους ρυθμούς, μελετούν -εν μέσω θερινής ραστώνης- στο Μέγαρο Μαξίμου και τη Ρηγίλλης, όπου επέστρεψε από τις αρχές της εβδομάδας μετά τις σύντομες διακοπές του ο κ. Λ. Ζαγορίτης. Η επιστροφή του πρωθυπουργού από την Τήνο, όπως και του συνόλου σχεδόν των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, σηματοδοτεί την έναρξη της νέας πολιτικής περιόδου, η οποία ολοκληρώνεται με την εκλογική αναμέτρηση των ευρωεκλογών, εκτός απροόπτου.

    Οι πληροφορίες που διοχετεύονται για το τι εισηγήσεις έχει δεχτεί αλλά και το τι θα πράξει ο πρωθυπουργός είναι αντιφατικές, και ως εκ τούτου δύνανται να λάβουν τη μορφή σεναρίων. Ποια είναι αυτά;

    Πρώτο, η κυβέρνηση να συνεχίσει ως έχει, αγγίζοντας όμως τα μεγάλα θέματα που έχουν προαναγγελθεί. Πρόκειται για τη διοικητική μεταρρύθμιση, την πώληση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, τα Χωροταξικά, τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης κ.ο.κ. Ο κ. Καραμανλής θα συνεχίσει την πολιτική των μεταρρυθμίσεων και θα συγκρουστεί με τις συντεχνίες που θα επιχειρήσουν να βάλουν εμπόδια.

    Σκοπός είναι να «ιδεολογικοποιήσει» ακόμη περισσότερο την πολιτική της κυβέρνησής του, ώστε να καταδειχτεί ότι «είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να κυβερνήσει, η μόνη που έχει σχέδιο για τον τόπο και τα προβλήματά του». Θα εξακολουθήσει την ίδια τακτική έναντι των διαφωνούντων βουλευτών της Ν.Δ., με την «κόκκινη γραμμή» της καταψήφισης νομοσχεδίου το οποίο άπτεται των προγραμματικών δεσμεύσεων της κυβέρνησης δεδομένη.


    Δεύτερο, η κυβέρνηση να μείνει η ίδια και ο κ. Καραμανλής να επιχειρήσει μέσω κάποιας «θεαματικής» πολιτικής πρωτοβουλίας-δήλωσης, πιθανώς από το βήμα της ΔΕΘ, να καταστήσει σαφές προς τους διαφωνούντες βουλευτές ότι «υπάρχουν και όρια, κι αυτά τα έχει θέσει ο κόσμος της παράταξης, ο οποίος έδωσε λαϊκή εντολή για τη δεύτερη συνεχή θητεία της Ν.Δ.». Το ακροατήριο του κ. Καραμανλή εν προκειμένω μπορεί να είναι κομματικό, αλλά όχι απαραιτήτως. Με άλλα λόγια, έκτακτο συνέδριο του κόμματος αποκλείεται μεν, αλλά κάποιας μορφής συνδιάσκεψη με αφορμή λ.χ. τη διοικητική μεταρρύθμιση συζητείται. «Μήνυμα» βεβαίως ο πρωθυπουργός μπορεί να εκπέμψει είτε σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είτε όπου αλλού επιλέξει. Αυτά τα δύο σενάρια φαίνονται και τα επικρατέστερα.


    Τρίτο, να προχωρήσει σε αιφνίδιο σαρωτικό ανασχηματισμό -με εκπλήξεις- σηματοδοτώντας το νέο ξεκίνημα της κυβέρνησης. Οι υπουργοί και τα στελέχη που συντάσσονται με αυτή τη λύση αυξάνονται διαρκώς. Ορισμένοι συνομιλητές του πρωθυπουργού υποστηρίζουν ότι σε τέτοιο ενδεχόμενο πρέπει να τοποθετήσει δύο αντιπροέδρους, τους κ.κ. Προκόπη Παυλόπουλο και Γιώργο Σουφλιά. Προτείνουν ακόμη σπάσιμο και συνενώσεις υπουργείων, ώστε σε συνδυασμό με τη νέα διοικητική δομή να φανεί ότι «η Ελλάδα αλλάζει».

    Τέταρτο, να προχωρήσει σε «ανασχηματισμό υφυπουργών», αφήνοντας μεν τον κορμό των σημερινών υπουργών στην κυβέρνηση, αλλά με άλλα χαρτοφυλάκια. Να τοποθετήσει -ιδίως στα υπουργεία αιχμής που ασχολούνται με την αποκαλούμενη «καθημερινότητα»- νέα πρόσωπα, υφυπουργούς οι οποίοι θα «τρέχουν» τα προβλήματα των πολιτών. Με αυτόν τον τρόπο καλύπτονται αρκετές από τις φιλοδοξίες της «νέας γενιάς» της Ν.Δ.


    Πέμπτο, να αναμένει τις ευρωεκλογές και να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις αμέσως μετά. Ασφαλώς το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα αποτελέσει το εφαλτήριο για τις όποιες εξελίξεις στο πολιτικό σύστημα. Η κυβέρνηση «θα λάβει το μήνυμα» και θα σπεύσει να το εξαργυρώσει αλλάζοντας άρδην πολιτική. Επομένως, τότε ο κ. Καραμανλής θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό, ο οποίος σε συνδυασμό με τη ΔΕΘ του επόμενου Σεπτεμβρίου θα σηματοδοτήσει μια πιο «φιλολαϊκή» κυβερνητική πολιτική.

    Εκτο, να ζητήσει με κάθε ευκαιρία τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, ακόμη και εντός 18μηνου, δηλαδή με λίστα κι όχι σταυρό προτίμησης. Εκτιμάται ότι σε τέτοια περίπτωση η Ν.Δ. θα διατηρήσει την πρώτη θέση, θα αιφνιδιάσει το ΠΑΣΟΚ το οποίο εξακολουθεί να δείχνει ανέτοιμο, και θα πετύχει την παραμονή της στην εξουσία χωρίς «βάρη». Κι αυτό διότι τυχόν επανεκλογή του κ. Καραμανλή και της Ν.Δ. καθιστά «απαγορευτικό» κάθε είδους «αντάρτικο». Το πρόβλημα εδώ ακούει στο όνομα «Ζίμενς» καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος για τη Ν.Δ. να κατηγορηθεί ότι προκήρυξε εκλογές για να απαλλαγούν πιθανώς στελέχη της από ευθύνες.

    Η αλήθεια είναι πως η επιλογή του πρωθυπουργού συναρτάται αφενός με την απόδοση των υπουργών του και αφετέρου με την κατάσταση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Εάν κι εφόσον συγκροτηθεί μια άτυπη εσωκομματική αντιπολίτευση, η οποία με κάθε ευκαιρία θα δυσχεραίνει την υπερψήφιση νομοσχεδίων που η κυβέρνηση εκτιμά ως σημαντικά, είναι θέμα χρόνου η προσφυγή στις κάλπες. Ο κ. Καραμανλής δεν πρόκειται να κυβερνήσει «υπό ομηρία». Θα τεθούν όλοι προ των ευθυνών τους, με κύριο επιχείρημα την «ακυβερνησία». Κι επομένως αυτό θα είναι το δίλημμα των πρόωρων εκλογών, από πλευράς Μεγάρου Μαξίμου.

    «Οποιος επιθυμεί να ρίξει τη νεοεκλεγείσα κυβέρνηση και να οδηγήσει τον τόπο σε ακυβερνησία ας αναλάβει τις ευθύνες του. Ολοι κρίνονται», λέγεται χαρακτηριστικά από υψηλόβαθμα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος. Το βέβαιο είναι πως από τον προσεχή μήνα το κυβερνών κόμμα δεν θα «πλήττει», καθώς οι ενδείξεις και οι υπάρχουσες πληροφορίες βεβαιώνουν ότι δεν αναμένεται σε καμία περίπτωση «κατάπαυση του πυρός» εντός της Ν.Δ., τουναντίον…



    ΤΣΙΟΥΤΣΙΑΣ ΝΙΚΟΣ

    Ελεύθερος Τύπος

    Αναρτήθηκε από RaTaPlan στις 8/17/2008
    ---------------


    ΕΒΔΟΜΟ ΣΕΝΑΡΙΟ: ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Στο προηγούμενο σχόλιό μου μπέρδεψα τον Δόκτορα με τον συνεπώνυμό του βουλευτή Ηλείας και του είπα ότι είναι βουλευτής .

    Είναι ακόμα υποψήφιος και το γλείψιμο πάει σύννεφο .

    Βέβαια και οι νυν βουλευτές περίμεναν οι περισσότεροι τα γκάλοπ για να πουν ποιόν θα υποστήριζαν την 11.11.07.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ο κοσμος του ΠΑΣΟΚ εχει επιλεξει την τακτικη "δεν ξυπναμε τον υπνοβατη" σε οτι εχει να κανει με την σημερινη ηγεσια του κινηματος.
    Αγαπητο press-gr θα ηταν ωραιο να ζητηθει απο τον κ. Κουτσουκο αντιστοιχο κειμενο στο οποιο θα καταθετει την γνωμη του για τον υιο της Μαργαριτας αμεσως μετα τις εκλογες.
    κουραγιο σε ολους τους συντροφους αργα η γρηγορα ο Ηλιος θα ανατειλει και το ορομα/αιτημα της ΑΛΛΑΓΗΣ και του εκσυγχρονισμου της κοινωνιας θα ολοκληρωθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΡΟΣ 5.51
    1.ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ, ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΩ ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΚΤΩΡ ΓΛΗΨΙΜΑΤΙΑΣ
    2. ΑΣΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ,ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑΡΕΣ ΟΤΙ ΓΛΥΦΩ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ?
    3. ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΙΦΕΣΤΑ, ΖΩΟ, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΛΙΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.
    4. ΖΩΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΕΧΗΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ , Η ΑΣΤΕΙΟΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ? ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΥΓΕ ΑΛΕΞΗ ΕΥΓΕ ΑΛΕΚΑ. ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.
    ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ,ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ, ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΣ.
    ΕΑΝ ΕΧΗΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΝΝΟΩ – ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ) ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ,ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΑΛΛΙΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΓΛΕΙΨΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΟΚΑΛΟ ,ΕΓΩ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ .
    ΜΑΚΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – www.constantinmacris.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. H 2-3 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΜΟΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ..ΡΕ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΗΜΝΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΓΑΤΕ....ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΚΑΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΕΡΙ ΟΝΕΙΡΟΥ -ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΜΑΤΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΡΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ.......ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Έμπαινε Γιώργο, έμπαινε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΜΗΠΩΣ Κε ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ,ΔΕ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ?

    ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ?

    ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΟΛΠΑ, ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΠΑΛΑΜΗΣ .


    ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ,ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Oriste kai ena arthro gia to ti pragmatika pezei me toy agones toy pekinoy

    http://www.cool-stuff.gr/?p=1981

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Για το Μακρή καλά θα κάνει να μάθει και λίγο καλύτερα τη γλώσσα της μάνας του.
    Το γεγονός δε ότι πέσανε σμήνος τα παπαγαλάκια της Κουμουνδούρου και της Ρηγίλης για να γεμίσουν με αρνητικά σχόλια για τον πράγματι μόνο ηγέτη στον οποίο μπορεί να ελπίζει ο έλληνας σήμερα, φανερώνει- και είναι σαφέστατο- πως έπεσε σύνθημα κεντρικό για να κρατήσει- αν είναι δυνατό- το ρεύμα που έχει ήδη ξεκινήσει και δεν γυρίζει πίσω! Να ξεκουμπιστεί η σαπίλα που κόλλησε στο κορμί της χώρας από τους λερωμένους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ο κ.Κουτσούκος δεν έμαθε ακόμη ότι στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν επαγγελαματίες υποψήφιοι?
    Δεν του έμαθε ο άσχετος Πρόεδρος που λιβανίζει,ότι σε μια συμμετοχική δημοκρατία για την οποία κόπτονται οι ανίδεοι που περιβάλλουν τον Γιώργο,ισχύει κατά τι καταστατικό η διαδικασδία επιλογής των υποψηφίων από τα μέλη του κινήματος τους οποίους και προτείνουν στην εκλογική επιτροπή.
    Ομως έτσι όπως ο Γιώργος κατάντησε το κόμμα καταρτίζοντας ψηφοδέλτια σκοπιμότητας,μας εχει φέρει στην εποχή των κομματαρχών και των μονίμων υποψηφίων.Οσο αυτός ο ανόητος παραμένει στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ,το κόμα θα σέρνεται όλο και χαμηλότερα και θα γεννιούνται κάτι λιβανιστήρια όπως τον εν λόγω υποψήφιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Έμπαινε Γιώργο,Kουτσουκο, έμπαινε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ.......
    ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ..ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ...
    ΠΑΣΟΚΑΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. 6.000.000 Ελληνες ειναι υπερχρεωμενοι...

    300.000 σπιτια ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ απο τις τραπεζες

    MONO TO PASOK UA Sosei ton kosmo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Εγγρήγορση για Σεπτέμβριο λόγω πιθανών εκλογών...
    ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΤΩΡΑ:::
    Γιώργο γερά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. to keimeno ayto to egrapse o Dr apo to interbet cafe tou maragos dimitri stin tino
    apo tote xekinise h ptosi tis dexias kai h anodos pasok!!!
    tote kaneis den fantazotan ti 8a akolou8isei!!
    giaa thn istoria ayto to keimeno xekinhse ta panta kai meta antigrafike klp...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση