GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το βίντεο με τον Κωνσταντίνο...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ψωμί, Ελιά και Κώτσο Βασιλιά! . Από το krogias.blogspot.com . Μπράβο μας! Εύγε στον Καραμανλή! Εύγε στην Ντόρα! Εύγε στο...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ψωμί, Ελιά και Κώτσο Βασιλιά!
.
Από το krogias.blogspot.com
.
Μπράβο μας! Εύγε στον Καραμανλή! Εύγε στην Ντόρα! Εύγε στον Έλληνα σκηνοθέτη! Εύγε σε όλους όσους έβγαλαν αυτή την καταπληκτική εικόνα στην είσοδο της Ελληνικής Ομάδας στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, που αντικατροπτίζει και την πραγματικότητα που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας! Το "Ψωμί, ελιά και Κώτσο Βασιλιά" επέστρεψε... Μπράβο μας!
Το video της ντροπής:

34 σχόλια

  1. Τι ενοχλεί περισσότερο;
    Το λάθος του τηλεσκηνοθέτη με τον τέως ή η συνειδητή επλογή του σημαιοφόρου Σβινταούρι (ή κάπως έτσι);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re paidia nai ontos einai ena faltso alla as min tou dinoume perissoteri aksia apo osi isos pragmatika na ehei(an ehei).stin teliki o gliksmpourg einai nomizo kai melos tis doe kai isos gi'ayto kai na ton edeiksan san enan ellina tis doe.ase pou opos to eipan kai para polles fores OLH i ekdilosi skinothetithike apo ekei apo tous kinezoun kai i IDIA i eikona dinotan meta se ola ta kanalia tou kosmou.as afisoume loipon ton kotso stin lithi tis istorias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΜΠΡΟΣ.ΑΓΑΛΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΜΠΡΟΣ.ΑΓΑΛΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τιμη και δοξα στον Βασιλια Κωνσταντινο, η οικογενεια του οποιου εκανε την Ελλαδα διπλασια,

    ρε αμα ειχαμε ακομα τον Κωνσταντινο, αυτα τα λαμογια δε θα τρωγαν τωρα με 10 μασελες,,
    κανω λαθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το fair trade πέτυχε.

    Πήραμε FYROM, δώσαμε τον μαλάκα στην κάμερα οκτώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΖΗΤΩ Ο ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟΣ!!!!

    ΝΙΚΑΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙ!!!!

    "ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ποιοι ειναι αυτοι που χαιρετανε ορθιοι? ενας περιπτερας ονοματι Κον-Λι Mπου με τη γυναικα του.

    Ακουγεται κινεζικο; This is Greek to me

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτός ο Σβινταούρι,όπως το έχει αποδείξει,είναι περισσότερο Έλληνας απο πάρα πολλούς 'Ελληναράδες'και σίγουρα περισσόρο απο τον Κοκο και την γυναίκα του.
    Όσο για τον ΚΟΚΌ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΊΣΤΗΚΕ
    Ε και? Χέστηκε η φοράδα στ αλώνι ,που λένε στο χωριό μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρέ φίλε σύνελθε λίγο ήμαρτον ο Κώτσος για την Ελλάδα είναι πεθαμένος εδώ και 40 χρόνια, κοίτα λίγο τα σημερινά μας χάλια χωρίς Κώτσο και άστον στην ησυχία του.
    Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα κράτος έκτρωμα χωρίς Κώτσο εσύ δέν ξέρω πόσων χρονών είσαι φαντάζομαι οτι θα είσαι υπερήλικας για να μας λές για Κώτσους και βασιλείες.
    Λύση για τα σημερινά μας προβλήματα μπορείς να βρείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι λετε ρε παιδια;
    Αντε ρωτηστε κανεναν που δουλευει σε ΜΜΕ. Κανεναν καμερα μαν κανενα σκηνοθετη. Ψαχνουν οι ανθρωποι, οταν δεν εχουν κατι συγκεκριμενο να δειξουν κατι που να διαφερει απ' τη συνολικη εικονα.
    Ο κοκος σηκωθηκε ορθιος χαιρετοντας στο πουθενα ξεροντας το.
    Ετσι δεν εγινε γνωστη και η Παμελα?
    Σηκωθηκε ορθια σ' εναν αγωνα μπεηζπολ, ενω ηταν ακομη νεαρη και αγνωστη κι ενας καμεραμαν ειδε ενα ομορφο κοριτσακι και τη "συμαδεψε" να καλυψει καπιο κενο. Ο σκηνοθετης την εβγαλε, αφου ειχε αγωνιστηκο κενο κι ενα ομορφο πλανο, στις οθονες του σταδιου.
    Εεε αυτα κανει κι ο κοκος μη ψαχνουμε παντου συνομοσιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι προβοκάτσια των δεξιών..
    Βγηκε στα blog εχθες με σκοπό να καλύψει την ευθύνη της Ντοριτας και του Καραμανλη
    Όχι μονό έδειξαν τον Γλιξμπουργκ παγκόσμιος αλλά ρίχνουν την ευθύνη στον Κ Παπούλια.
    Χτυπούν συνολικά την Δημοκρατία
    Μην Τσιμπάτε

    Δεν θα υποδείξουμε εμείς στην προεδρία της Δημοκρατίας την δουλειά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ti fovosaste mipos hrisimopioisei toys agones gia mihanismo toy kaiginei basileas ton ellhnon;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτος σηκωθηκε να χεραιτισει αυτον τραβηξανε η αλλη η κοκονα χαζογελαγε και χαριεντιζοταν ως συνηθως ο Εξαδελφος ο λορδος με το ομπρελινο που ηταν.
    Εχουνε καταντησει αηδια Κουβελοι,Κατσαροι και γενικως τριχες κατσαρες ακυρωστε τους με καθε τροπο γυρνατε το κουμπι αλλου καντε κατι αλλο μας δηληηριαζουνε συνεχεια με την ασυμετρη βλάκεια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο σκηνοθέτης ήταν Ισπανός; Αν ναι υπάρχει νόημα στην κίνηση. Αλλά τα βαμπίρ αυτά δε ξαναγυρίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το press gr γιατί δεν κατηγορεί τον κυριακου για τα όποια λεγόμενά του όσο άφορά το στιγμιότυπο με τον κωνσταντινο?

    φοβούνται τίποτα μηνύσεις και αγωγές?

    βγάλτε ανακοίνωση και ευθυμήστε του το ρόλο του σαν "αθάνατου" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο "ΤΕΩΣ" ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    (ΩΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ).
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι γνωστό ότι η Νέα Δημοκρατία κάνει εδώ και πολλά χρόνια "πλάτες" στους χουντοβασιλικούς.
    Μου θυμίζει τις πλάτες του ΠΑΣΟΚ που κάνει στον Συνασπισμό !
    Τελικά η γελοιότητα είναι μέρος του πολιτισμού μας και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική εφόσον γελοίοι είναι αυτοί που κυβερνούν την πολύπαθη Ελλάδα μας εδώ και χρόνια.
    Ασφαλώς φταίει και ο κόσμος που κάθεται και χολοσκάει με τους μεν και τους δε .
    Αδέλφια Έλληνες , ΜΑΛΑΚΕΣ είναι και χεσμένους σας έχουν.
    Μην ασχολείστε με την πολιτική γιατί το πολύ σκατό στα μούτρα τους έχει ξεραθεί , έχει αποτετανωθεί και τους έχει μεταμορφώσει σε Καραγιόζηδες.
    ....Για τους πολιτικούς μιλάω. Ελπίζω να το καταλάβατε.

    Σε ότι αφορά τώρα την τελετή έναρξης , η προσωπική μου γνώμη είναι ότι ήταν κακόγουστη και αποθεωτικά KITS ,θύμιζε δε περισσότερο μια τελετή για "άρτον και θέαμα" προς τους δύσμοιρους κινέζους σε συνδυασμό να δούμε και εμείς με τη σειρά μας το "θαύμα" της μεταΜαοϊκής Κίνας αλλά πάντα κομμουνιστικής που δεν σέβεται ανθρώπινα δικαιώματα , που σχοινοβατεί σε ένα τεντωμένο σχοινί για να μπορέσει η ηγεσία της να χειραγωγήσει το 1500000 διςεκατομμύριο πληθυσμό της και καλύπτοντας μεθοδικά τα αυτονομιστικά προβλήματα που έχει.

    Έμοιαζε περισσότερο με μια τελετή του κομμουνιστικού κόμματος παρά για τελετή Ολυμπιακών αγώνων με καρναβαλιστικά ρούχα και χιλιάδες κινέζους εθελοντές που εις το όνομα του σύγχρονου Ολυμπιακού ιδεώδους και με βάση την ποσότητα των ανθρώπων και των μέσων,αγνόησαν ότι το πραγματικό Ολυμπιακό ιδεώδες ήταν αυτό έτσι όπως ΜΟΝΟ στην ΑΘΗΝΑ εμφανίστηκε στην τελετή έναρξης με ποιητικό τρόπο και με κύριο άξονα το ρητό "Παν μέτρον Άριστον".
    Γι αυτό η τελετή έναρξης της Αθήνας ήταν μίλια καλύτερη από αυτήν του Πεκίνου έτσι όπως αρμόζει άλλωστε στην Ελλάδα , που είναι η ιδιοκτήτρια της Παγκόσμιας Φλόγας και της πολιτιστικής κληρονομιάς ολόκληρης της ανθρωπότητας.
    Στην Ελλάδα ξεκίνησαν όλες οι επιστήμες , στην Ελλάδα οφείλεται ο σύγχρονος πολιτισμός και στην Ελλάδα εφαρμόζεται το ρητό "ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ" .
    Με βάση αυτό υπάρχει η αρμονία μεταξύ φύσης και ανθρώπου , μεταξύ ανθρώπου και τεχνολογίας ,μεταξύ ανθρώπου και ανθρώπου , μεταξύ ζώων και ανθρώπων , μεταξύ ζώων και ζώων ,μεταξύ φύσης και φύσης ,μεταξύ όλων των επιστητών και μη επιστητών καταστάσεων του σύμπαντος.

    Η KITS Έκδοση κάθε Ολυμπιάδας εκτός αυτής των Αθηνών του 1896 και του 2004 είναι κάτι λυπηρό αλλά επειδή Εμείς είμαστε οι θεματοφύλακες της παγκόσμιας πολιτιστικής και πολιτισμικής κληρονομιάς έχουμε υποχρέωση να δίνουμε τη φλόγα παντού και αυτό μας κάνει ακόμα περισσότερο Διαφορετικούς και Διαφοροποιημένους από τους υπόλοιπους λαούς αυτού του Πλανήτη.

    Ο Θεός ως η ύψιστή και υπέρτατη οντότητα , ο Θεός ως ο δημιουργός του σύμπαντος και όλων των στοιχείων που το απαρτίζουν είμαι σίγουρος ότι ασφαλώς θα γελάει με τις ΠΛΑΣΤΕΣ εκφάνσεις της ίδιας της ζωής και του νοήματος της που κληροδότησε στους ΕΛΛΗΝΕΣ μέσω της θρησκείας μας , μέσω της φώτισης των αρχαίων μας προγόνων και μέσω αυτής της πανέμορφης και φωτεινής χώρας που ζούμε και που λέγεται ΕΛΛΑΣ.

    Είναι λυπηρό που δεν γνωρίζουμε την δύναμη που έχουμε !

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Pragmatika eiste oloi poli tragikoi... mprosta sta tosa provlimata pou parousiazei i xora, sas enoxlise i provoli tou TEOS vasilia tis xoras... oso kai na prospathisete na to vgalete apo to mialo sas, kalos i kakos, tha exei pantote ton titlo tou TEOS vasilia.... Ti kai an edeixne i camera ton Prothipourgo... Mipos kseroun se olo ton kosmo to prosopo tou Karamanli... Xalaroste... Kai eksalou, kai autos apotelei mia megali prosopikotita tis sigxronis ellinikis istorias kaka ta psemata...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΔΩ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΛΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Η ΤV ΤΟ ΚΟΚΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ....ΕΚΑΝΕ Η ΜΥΓΙΑ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ ανώνυμε των 9 37 το πρώτο πρόβλημα που πρέπει να λύσεις άμεσα είναι να μπορείς να καταλαβαίνεις τα Ελληνικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μην ξεχνάτε ο Κωσταντινος είναι 1.ένας από τους αθανάτους,
    2 είναι ολυμπιονίκης με την Ελλάδα.
    3. χάρις της ψήφου του και των συγγενών του βασιλέων (αθανάτων) πήραμε τους ολυμπιακούς το 2004.
    Εδω στην Ελλαδα μας λενε οτι προεδρος μας ειναι ο ... παπουλιας?? αλλα υπαρχουν κ αλλοι εκει εξω που οταν ακουν Ελλαδα αλλον εχουν στο μυαλο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εδειξαν οι Κινεζοι στη ΕΡΤ τον Κοκο και την Αννα-Μαρια..και χεστηκε η φοραδα μας στο αλωνι! Σιγα τις πρωσοπικοτητες! Χαμαι μεσαι Διαδαλος αυλα... που λενε!
    Η Βασιλεια στην Ελλδα ειναι τοσος σχετικη οσο και η περιοδος των παγαιτονων!
    Σιγα μην εχουνε διαθεση οι Φλυκγσμπουργο-μουτσυναρες τους να ασχοληθουν με την Ψωροκωστιανα οταν εχουν τσεπωσει τα δις (ελεω ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!) και μπορουν να τα χαιρονται οπως θελουν χωρις να δινουνε κουματο στους ‘ιθαγενεισ’!
    Απο την αλλη μερια παρακολουθω τις παμπολες αντιδρασεις τοσων εδω που ‘διαρηγνειουν’ τα ιματια τους επειδη η ΕΡΤ εδειξε τους τζιτζιφιονγκους!
    Δεν κινδυνευει κυριες και κυριοι το Δημοκρατικο πολιτευμα της Ελλαδς απο τα αποληθωματα του παρελθοντος! Κινδυνευει απο το εκτρωματα του παροντος¨

    1) Τις μιζες και τις ρεμουλες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ
    2) Τους Τσουκατους, τους Σημιτιδες τους Παυλιδιδες το Μητσοτακαικο!
    3) Τις ορδες των ΣΥΡΙΖΟ-κινουμενων κουκουλοφορων που σαν νεοι Ουνοι καινε καταστρεφουν τρομοκρατουν
    4) Τους κομπογιανιτες ‘προοδευτικαραδεσ’ καθηγηταριους αλα ΠΑΝΤΕΙΟ που σαν λυσασμενες εχιδνες εχουν πεσει επανω σε καθε Ελληνικο!
    5) Στους ΙΟΥΣ της Ελευθεροτυπιας και σε αλλες φυλαδες ποθ μισουν θανασημα οτιδηποτε Ελληνικο
    6) Την απαξια και αναξιοκρατια τις καθημερινοτητας που προβαλεις ως το πιο σιγουρο μεσο ανελιξης το μοντελο Μιμη, το συρφετο Ψηνακη η το μπουλγκουμεδιασμα αλα Τσεκου
    7) Την καταστροφη και απαξια καθε δημιουργικης προσπαθειας., την ανεργια την μοιρολατρια
    8) Την υποκουλτουρα της καθημερινοτητας οπως αυτη αποθανατιζεται στην Τηλεοραση, στα σκυλαδικα, στην ουρα για την Δημοσια υπηρεσια!

    Φτασαμαι στην εσχατη ξεφτυλα να εμφανιζονται αυτοι οι ξενοκινιτοι προδοτες της ‘Φιλελευθερης Αλητειασ’ ως οι προστατες του δικαιου! Πφφφφφφφφφφφ

    Ολα αυτα ειναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ θανασημοι κινδυνοι για την Δημοκρατια και οχι οι αναξιοι τεμπεληδες που αυτο-ονμαζονται Βασιλιαδες! Για να χρησιμοποισω τη γλωσσα του 1981 ΠΑΣΟΚ... εχουν μπει για τα καλα στο χρονοντουλαπο της ιστοριας....Και το πιο σχετικο εδω...Φαινεται να το απολαμβανουν κιολας και δεν εχουν καμμια διαθεση να βγουνε εξω ουτως η αλλωσ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ου να μου χαθείτε κοπρόσκυλα, προδότες!!!!!!

    Ου να μου χαθείτε κοπρόσκυλα, προδότες!!!!!!


    Ου να μου χαθείτε κοπρόσκυλα, προδότες!!!!!!

    Ου να μου χαθείτε κοπρόσκυλα, προδότες!!!!!!

    Ου να μου χαθείτε κοπρόσκυλα, προδότες!!!!!!

    Ου να μου χαθείτε κοπρόσκυλα, προδότες!!!!!!


    Ου να μου χαθείτε κοπρόσκυλα, προδότες!!!!!!

    Ου να μου χαθείτε κοπρόσκυλα, προδότες!!!!!!


    Ου να μου χαθείτε κοπρόσκυλα, προδότες!!!!!!

    Ου να μου χαθείτε κοπρόσκυλα, προδότες!!!!!!

    Ου να μου χαθείτε κοπρόσκυλα, προδότες!!!!!!

    Ου να μου χαθείτε κοπρόσκυλα, προδότες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @9:42 μμ
    Ο Κοκός σε ρόλο Πάμελας, δηλαδή;
    Ωραίο ακούγεται :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Για τον φίλο που έγραψε οτι η αγια οικογένεια διπλασιασε την χωρα. Μαλλον καλα θα κανει να ξαναδιαβασει ιστορια και να δει πως ένας δικηγορος ονοματι Βενιζέλος ήταν ο σχεδιαστης και υλοποιος της. Οσο για την αγια οικογενεια ας ξεκοκαλισει ότι της εμεινε - εξαλλου ο δρακουμελ την αφησε και πηρε απο το τατοι ολα τα ασημικα-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πρέπει πλέον να συνειδητοποίησει όποιος αυτοπροσδιορίζεται ως έλληνας και όχι απλά ως πολίτης αυτού του δημοκρατικού πια κράτους, ότι η χώρα του είχε βασιλιά, ήταν ελληνικό βασίλειο για 140 περίπου χρόνια από τα 177 της ύπαρξής της..

    Προφανώς και δεν χωράνε σήμερα τέτοιοι θεσμοί στην πολιτική ζωή ωστόσο όσο δικαίωμα έχουμε εμείς στην ιστορία της χώρας άλλο τόσο έχει και ο Κωνσταντίνος. Επομένως, αφού δεν έχει πολιτική δράση, που νομικά νομίζω θα μπορούσε να πολιτευθεί, εδώ κάνουν πολιτική καριέρα χουντικοί, δεν βλέπω πού τίθεται ακριβώς η ένσταση για την παρουσία του και τον χαιρετισμό του στην ολυμπιακή αντιπροσωπεία.

    Κατά τη γνώμη μου, έχει πει αρκετές αηδίες, όμως ως ανενεργός θεσμός παραμένει ένα ζεστός άνθρωπος.

    Μια χαρά όλα, κούλάρετε δεν πέφτει η δημοκρατία με ένα πλάνο, οι αντιδράσεις σε ένα μόνο πλάνο όμως και η άρνηση της γνώσης τη ρίχνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. .....μαγκες μου και μαγκισες,χεχεχεχεχεχεχεεεεεε!!!!!ειναι ο καιρός για ψωμί κι ελιά ....!!!αλλά για κοκο βασιλιά μμμμμμ!!! δεν θα το βλεπα .....!μερικοί μερικοί χεχε! καθίστε στ'αυγα σας .....και το γιατι το ξέρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οι ολυμπιακοί γίνονται στην Κίνα. Ο σκηνοθέτης είναι Κινέζος ΡΕΕΕΕΕ.

    Και στο κάτω κάτω της γραφής, ο Κωνσταντίνος είναι μέλος της ΔΟΕ και ΧΡΥΣΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. http://www.xeftilantoraspekino.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Htan einai kai tha einai ta fantasmata panw apta kefalia twn eleytherwn kai dhmokratwn Ellhnwn politwn. Fantazomai i ntroph ine diki toys poy vlepoyn ta moytra toys stin tileorash etsi poyne. Apominaria mias xeftilismenis selidas tis istorias tis Ellados.
    Ntroph s'aytoys oxi stoys antapokrites kai cameramans.
    VRE OYYSTT VRE OYSTTTT.
    (Kloblexika Vasilika kathikakia masiste tin tsixla sas kai min kanete postakia...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Re vlaka, malaka, komplexike pou egrapses to post, ti douleia eixe o ellinas skinothetis? Kinezoi ekanan tn paragogi. Papara pou thes na grapseis kai apopseis, mikrotsoutsoune

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΑΝΕ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πόσο μαλάκες και κομπλεξικοί μπορεί να είστε που θεωρείτε αμάρτημα την εμφάνιση του τέως βασιλιά. Παρόλο που είμαι εναντίον του βασιλικού θεσμού δεν έχω κανένα πρόβλημα με την εμφάνιση του τέως. Πρόβλημα έχω με τους κάθε λογής ανεγκέφαλους υπό τον μανδύα του αριστερού. Εξάλλου αν κινδυνεύει η δημοκρατία από την εμφάνιση του τέως τότε δεν ειναι ριζωμένη στην συνείδηση του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση