GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προτομή του Κεμάλ στην Αβάνα...

"ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ" . Γράφει ο Αναστάσιος Καζαντζίδης Εκπαιδευτικός-αρθρογράφος . Και ο σύντροφος Φιντέλ μας πρ...

"ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ"

.

Γράφει ο Αναστάσιος Καζαντζίδης

Εκπαιδευτικός-αρθρογράφος

.

Και ο σύντροφος Φιντέλ μας πρόδωσε Αλέκα… Πρόδωσε το αίμα των γιαγιάδων και των παππούδων μας.Το αίμα που χύθηκε άδικα από το μαχαίρι του Κεμάλ και των λοιπών φασιστοειδών συντρόφων του…Πρόδωσε και το αίμα των 1,5 εκκατομυρίων Αρμενίων ο σύντροφος Φιντέλ.Και το αίμα των Θρακιωτών και των Μικρασιατών.Και εκείνο το αίμα των Κούρδων πρόδωσε ο σύντροφος Φιντέλ… Ο Φιντέλ Κάστρο που έδωσε άδεια να ανεγερθεί η προτομή του Φασίστα Κεμάλ Ατατούρκ στον κεντρικότερο δρόμο της Αβάνας!!!Αυτά είναι δυστυχώς τα απομεινάρια της συμμαχίας του Λένιν με τον Κεμάλ εναντίων των Ελλήνων…
Και εμείς πως απαντάμε στην πρόκληση των Κουβανών; Δεν πατάμε το πόδι μας στο νησί τους! Ούτε καπνίζουμε τα πούρα τους!Προτομές του Κεμάλ αυτοί, βραζιλιάνικα πούρα εμείς!

Α, και να μην ξεχάσω συντρόφισσα Αλέκα, αυτά είναι τα λόγια του επίσημου Κουβανού ομιλητή Dr. Eusebio Leal

“Η προτομή του Ατατούρκ, που συνέβαλε στη διαμόρφωση της καλύτερης ανθρωπιστικής ιδεολογίας, που μας έμαθε πώς να είμαστε υπερήφανοι άνδρες και γυναίκες, πώς να συγκροτούμε ένα έθνος και πώς να είμαστε πολιτισμένοι, στήθηκε στην καρδιά της Αβάνας. Ευχαριστούμε την Τουρκία που γέννησε έναν ανίκητο και ανθρωπιστή δάσκαλο, που ήξερε πώς να διαμορφώνει το μέλλον"

Αίσχος και ντροπή συντρόφισσα…

-----------------------------------------

44 σχόλια

  1. H Dhmokratia kai o an8rwpismos stis meres mas einai ta skoypidia twn ennoiwn poy ekproswpoysan. Oi soroi toys!!!

    Kai oi progonoi ths Alekas exoyn syndramei ta malla gia na pe8anoyn!!! Xwris aidw xwris synaisthisi!

    Ta greeklish einai apo anagki,logw apostasews, oxi epilogi moy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''''''''''''''''Γιατι να απαντηση η
    Κυρία Αλεκα''''''''''''''
    Εβραιοι την εβαλαν και Εβραιοι εβαλαν
    τον Ατατουρκ να κανει οτι εκανε, Η
    μεγαλοι ευαισθητοι κουμουνες δακτυλοι των εβραιων και εχθροι της πατριδος μας, αθεοι που βγαζουν αφρους μολις μιλησης για Θεο, σαν τους Εβραιους με τον Κον υμων Ιησου Χρηστο.
    Τι εκαναν γγωστο......
    Agy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αληθεια ειναι¨

    http://www.radiorebelde.com.cu/noticias/nacionales/nacionales2-310708.html

    Τωρα αμα θελουν οι Κουβανοι να τελειωσει το εμβαργκο....ασ παρακαλεσουνε τουσ Τουρκουσ!!!!!

    ΥΓ
    Το μονο που σκεφτομαι Αλεκα ειναι τισ αφισσοκολισεισ που εκανα για την Κουβα οταν ημοθνα μικροσ σαν μελοσ τησ Πανσπουδαστικησ!

    Παιδικεσ μαλακιεσ υποθετω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην κομμουνιστική Κούβα τους διδάσκουν ότι μαλακίες επιθυμεί το δικτακτορικό καθεστώς εκεί.
    Μην τους παρεξηγείτε τους Κουβάνους.
    Τις ίδιες άσχετες μαλακίες ακούγαμε και εδώ επί επταετίας .
    Να πάτε στην Κούβα είναι πολύ φθηνά και οι Κουβάνες κάνουν πολύ καλό γαμήσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΚΕ-δεσ απολαυστε!!!

    http://www.fotospl.com/main.php?g2_itemId=38117

    Εμροσ στον δομο που χαραξαι ο----ΚΕΜΑΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι τωρα μαλιστα, τους εκανες τα μουτρα κρεας που ελεγε και ο πατερας μου, σιγα μη στενοχωρηθουν οι κουμουνιστες. Αυτοι δεν πηγαν να μας κανουν μερος της σοβιετικης ενωσης, αυτοι ειναι οι μεγαλυτεροι προδοτες που εχει βγαλει αυτος ο τοπος, και οχι, ουτε ελληναρας ειμαι, ουτε χουντικος, καθε αλλο, και τα φασιστας που θα βγειτε τωρα να με αποκαλεσετε να τα βαλετε εκει που ο ηλιος δεν θα βγει ποτε, στον κωλο σας.
    Ειστε προδοτες των ελληνικων ιδεων, της δημοκρατιας, και της ελευθεριας, ποτε κανεις δεν εβαψε την ανθρωποτητα στο αιμα οσο η "χριστιανοσυνη", οι κουμουνιστες, και ο φασιστας Χιτλερ.
    Αϊ σιχτιρ μαλακες, συγχιστηκα παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεχνάς πόσους έσφαξαν οι Έλληνες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάλλον δεν θα πληροφορηθήκατε ότι και αυτό το καλοκαίρι οργανωμένη ομάδα της κομμουνιστικής νεολαίας Ελλάδας πήγαν στην Κούβα για να βοηθήσουν αμισθί στην συγκομιδή της ζάχαρης και του κάπνου και προφανώς μετά απέδωσαν φόρο τομής και στον ανδριάντα του Κεμάλ ως γνήσιου επαναστάτη όπως αποδείχτηκε στην νίκη του εναντίον του ιμπεριαλιστή Σουλτάνου, νική για την οποία δικαιολογούνται και κάποιες απώλειες όπως των Ελλήνων και των Αρμενίων στα πλαίσια της νομοτελειακής πορείας προς τον κομμουνισμό βεβαίως-βεβαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΕΚΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΚΟΜΗ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΙΟ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ,ΑΛΛΑ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.
    (genitsaros )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολύ αστείες και παιδικές μου φαίνονται οι προτροπές να μη πάμε τουρισμό στην Κούβα και να μη καπνίζουμε πούρα Αβάνας. Με παιδιάσματα δεν γίνεται πολιτική. Το ΥΠΕΞ να αναλάβει δράση. Ανάκληση του Πρέσβη αν δεν το είχε καταλάβει και σκληρή διαμαρτυρία στην Κουβανέζικη κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σκατα...φασιστες ειστε ολοι σας.. και οι σοβιετικοι που τον χρηματοδοτησαν το 22 για να κανει την γενοκτονια.. και οι κουβανοι που δειχνουν τις πραγματικες τους "διεθνιστικες αξιες" και οι βορεοκορεατες που ζουν την χειροτερη χουντα...μαζι με τους κινεζους..(τι συμπτωση..κουμουνιστικα καθεστωτα) αι στον κορακα..και τους συμπαθουσα τους κουβανους... αλλα η ηγεσια της θελει κρεμαλα.. δεν ξεχναμε ρε.. γενοκτονια των Ελληνων (και οχι μονο) απο τους χασαπηδες μογγολους το 22.. θα γυρισουμε και οι γη θα τρεμει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Φιντέλ είναι στο νοσοκομείο. STOP. Πιθανόν να μπορεί και από εκεί να εκτελεί προδωτικές ενέργεις εναντίον της Ελλάδας. STOP. Όταν πεθάνει θα συνεχίσει τις προδωτικές ενέργειες εναντίον της Ελλάδας και από τον Άλλο Κόσμο. STOP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ: Τα βραζιλιάνικα πούρα δεν λένε μία (και ας είναι ο Lula και γαμώ τα παιδιά). Αν θέλετε να επιβάλετε εμπάργκο στην πούρα Αβάνας, προτιμήστε τα πούρα του Αγ. Δομίνικου ή έστω της Βενεζουέλας (του συντρόφου Τσάβες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οταν σου πιανω λιγο την κυλωτιτσα τσιριιιιιζης πουστρονι του κερατα σαν τις μητρομανες σκουζεις.
    Σ' ακουνε μεχρι την Πρεσβεια σου.
    Αλλα θα πεσει τσαπου που θα παει συννεφο.
    Και για να μην κολλησουμε AIDS θα φοραμε καποτιτσες φτιαγμενες απο γυαλοχαρτο δικε μου.(Ελληνιδα πουστρου και οχι τραβεστι).


    Αγνωστος Στρατιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Κεμάλ ηταν αντιπαλος της Ελλάδας και μας νίκησε γιατι τη δεδομένη στιγμή ηταν καλυτερος από τους ηγέτες που ειχαμε εμεις.
    Ηταν πόλυ πιο εξυπνος από τους μπουνταλαδες Τούρκους τους οποίους μάζεψε από το χείλος της καταστροφής και τους εκανε κράτος ευρωπαϊκό (σχεδόν).
    Εκανε γενοκτονίες γιατί του το επέτρεψαν οι "μεγάλες" δυνάμεις. Και εμεις στη θέση του εκείνη την εποχή το ίδιο θα κάναμε.

    Οτι κάναμε και στην Τρίπολη το 1821.
    Αλλά ουτε ο Κολοκοτρώνης ούτε ο Κεμάλ μπορούν να χαρακτηριστούν φασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O Κεμάλ Ατατούρκ ήταν ένας Ιλλουμινάτι με αποστολή τη Νέα Τάξη πραγμάτων στη περιοχή. Συμμέτοχες και οι Μεγάλες Δυνάμεις με αποκορύφωμα τη καταστροφή της Σμύρνης (και θεατές). Ποιος τον χρηματοδότησε;

    Από την άλλη μεριά, που είναι στην ίδια παράταξη και ο Φιντέλ και όχι μόνο. Ο Λένιν ήταν Freemason (Kiev in the Grand Orient of Russian Peoples).Επίσης ο Φιντέλ είναι και ήταν Jesuit....
    Αυτά δε πρόκειται να τα δούμε στα σχολικά βιβλία... Γιατί είναι πολύ διαφορετική από ότι νομίζουμε. Και δεν θέλουν να το ξέρουμε.

    Το θέμα είναι και πως οι σύντροφοι της Κούβας ανήκουν στο ίδιο στρατόπεδο με τους "bro" στην Αμερική και στην Τουρκία. Μερικοί νομίζουν πως είναι αντίθετοι.

    "The world is governed by far different personages from what is imagined by those who are not behind the scenes" (Benjamin Disraeli).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Vaya, dios mio,
    πώς μπόρεσε η Αγγελική Κούβα
    na min vlepei ton kosmo
    με γκρικ αμυγδαλωτά μάτια
    alla flertarei me to big turkish soldier cut cock?

    Akomi mia vlammeni anartisi

    για μογκολοειδείς αναγνώστες

    apo ligdiari patriwti sygrafea

    που προφανώς δεν έτυχε

    na provlimatistei pote

    πάνω στη σχετικότητα των ηρώων

    ki etsi pistevei vatheia

    στη μονοσήμαντη αλήθεια του

    adynatwntas na katalavei

    και πόσω μάλλον να κατανοήσει

    thn shetiki alitheia twn allwn

    και τις παπαρο-σκοπιμότητες όλων


    PS
    Εκτός από πούρα, να μην καπνίζετε και Μάρλμπορο γιατί ταυτίζονται με τις ΗΠΑ (εκεί βέβαια σχεδόν απαγορεύονται).
    Επίσης, αδέλφια μην τρώτε βιολογικά σύκα Τουρκίας γιατί εκεί είναι η πηγή για τις προτομές του Ατατούρκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ακου τι λεει ο μαλακας, δεν θα παμε διακοπες στην Κουβα γιατι βαλανε την προτομη του Κεμαλ. Ειναι δεν ειναι αληθεια χεστηκα για ποιον θα στησουνε αγαλμα στον τοπο τους οι αλλες χωρες. Σιγα την διαφορα που εχουμε με την τουρκια και οι δυο χωρες μπουρδελα ειναι, λιγο καλυτερη η τουρκια γιατι ειναι φθηνοτερη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλτατε γιατί απορείς και εξοργίζεσαι;
    Τα ίδια και περισσότερα είχε πει κι ο "εθνάρχης" Ελ.Βενιζέλος πριν από μερικές δεκαετίες.
    Και να οι αβρότητες και να οι ασπασμοί και να οι εναγκαλισμοί με τον "αδελφόν" Κεμάλ...
    Πλέον του ότι κυκλοφορούν διαδόσεις ότι κάτι τιμητικό ετοιμάζουν του "αδελφού" Κεμάλ,οι σημερινοί "εθνοπατέρες" στην Θεσ/νίκη. (Προτομή,άγαλμα,μπορεί και την λεωφ.Εγνατία να μετονομάσουν,όλα να τα περιμένουμε).

    Hasta la vittoria siempre!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έμείς υποστηρίζουμε την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην EU. Ο Κεμάλ στην Κούβα είναι το πρόβλημά μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μας λέτε δηλαδή να "τιμωρήσουμε" την Κούβα, γιατί;
    Επειδή η Τουρκία έχει καλύτερη εξωτερική πολιτική και διπλωματία από εμάς; Αντί να τα βάζετε με την Κούβα, γιατί δεν τα βάζετε με το ελληνικό κράτος που κοιμάται τον ύπνο του "δικαίου" και δεν κάνει τίποτα για να βρει συμμάχους και υποστηριχτές, ενώ μας καίνε τόσα εθνικά ζητήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι περίμενες δηλαδή απο τους Κουβανούς;
    Εδώ ο Παπανδρέου και ο Καραμανλής, μαζί με τους στρατιωτικούς μας κατέθεσαν στεφάνι στο μνήμα του!!!
    Η Αλέκα και ο Φιντέλ σε πείραξαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ποιους εννοεις φιλε, οτι εσφαξαν,Τουρκους, η αλλους;
    Γιατι εχει σημασια αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Βενιζελος, ειχε πολυ περισσοτερο μυαλο μες το κεφαλι του, απ οσο εχεις εσυ φιλε.
    Και αν νομιζεις, οτι η εξωτερικη πολιτικη, ειναι στραγαλια, πηγαινε στη γωνια να παρεις μερικα να φας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στον Καρατζαφερη πεστε το που ετρεχε μελι για τον Φιντελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Egw pantws mauri-kolo-tripida exw katastalaxei.
    Oi Koubanes moulates einai protes sto gamisi!
    Tis gamw loipon kai tous loipous ekeis stin Kouba syntrofoi....


    Ahhhh kai xehasa!

    STIS E3WTEPIKES SXESEIS DEN YPARXOUNE FILIES!!!

    ...MONO SYMFERONTA!

    Ante simpatriotes kalo gamisi me tis Koubanezes...kales diapragmateuseis (pinane etsi exete peri8oria gia kali timi) kai ama deite kanena KKE giaourtoste ton!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Hasta la vittoria siempre!

    6 Αύγουστος 2008 5:03 πμ



    ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,
    ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ .
    ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ
    ''ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΣ''ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ:
    TOY ZORRO !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όλοι οι δημοκράτες μαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όλοι οι δημοκράτες μαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. O ENΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ (καστρο) ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ (φασιστα κεμαλ)

    Ποιος ασχολειται με τετοια κατακαθια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Καστρο, μια χαρα ταφτιαξε στο χωριο του, σε συγκριση με τα γειτονικα κρατη της Ν. Αμερικης, που ψωφανε αο την πεινα, ενω εκει, ειναι μεν φτωχιο, αλλα εχουν τα στοιχειωδη, που για μενα, μια χαρα ειναι.
    Σχολεια-γιατροι-συνταξεις-μονιμες δουλειες, εστω με λιγα λεφτα.
    Πηγαινε σε καμμια Κολομβια ,Βολιβια, Χιλη, να δεις τι γινεται εκει και μετα μιλας για φασιστες.
    Το βρηκαμε τωρα, φασιστες και σκατα στα μουτρα σου.
    Και να εχει κι απο πανω, τους Αμερικανους, αυτα τα παλιοσκυλα, να μην τον αφηνουν να κουνηθει και να του κανουν μποϋκοτάζ για 50 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Κεμάλ κάπνιζε τήν ΣΑΝΤΕ,
    (ΤΆ ΤΣΙΓΑΡΑ ΒΡΕ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ).
    Πέθανε αλκοολικός(σκατά μουσουλμάνος δηλαδή).
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 6:47

    Μιά χαρά και δυό τρομάρες τάφτιαξε ο Φιντέλ στην Κούβα .
    Εμένα όταν πρωτοπήγα εκεί το '90μούδωσε την εντύπωση ότι γύρισα πίσω στην Ελλάδα του '50 !!!
    Δεν είναι πεινασμένοι οι ΝοτιοΑμερικάνοι φίλε μου αλλά σε πολλά κράτη στερούνται δικαιωμάτων που στην Ελλάδα θεωρούμε αυτονόητα , ειδικά σε θέματα Υγείας και παιδείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. είμαι ο τελευταίος γνήσιος επιζών θηβαίος απόγονος του Κάδμου. Είμαι ο μοναδικός που σώθηκε από τις ορδές του Μ. Αλέξανδρου. Κάνω έκκληση σε όλες τις ανθρωπιστικές οργανώσεις να μποϋκοτάρουν τα μακεδονικά προϊόντα. Κανένας διακοπές στη Χαλικιδική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΦΙΔΕΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ?ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο ρόλος του Κ.Κ.Ε. και οι σκοποί της συστάσεώς του, είχαν ήδη διαφανεί από το 1918, όταν οι εν Ελλάδι σχιζοφρενείς σοσιαλιστές (Ανθέλληνες στη συνείδηση) είχαν καταγγείλει το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας (Σ.Ε.Κ.Ε.), σαν εβραϊκό δημιούργημα, αποχωρώντας ομαδικά από αυτό.

    Το κόμμα αυτό έπειτα, μετονομάσθηκε σε Κ.Κ.Ε.. Την δημιουργία του Κ.Κ.Ε. από Κινεζοθιβετιανούς σιωνιστικούς κύκλους την παραδέχονται και οι ίδιοι οι εβραίοι. Στο περιοδικό «Χρονικά» -επίσημο όργανο του Κ.Ι.Σ.- (τεύχος Σεπτ. - Οκτ. 1992, σελ. 13 - 14), διαβάζουμε, μεταξύ των άλλων, και τα ακόλουθα αποκαλυπτικά:

    «...Ευθύς μετά τη νεοτουρκική επανάσταση, δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, το σιωνιστικό κίνημα με την ίδρυση της Λέσχης «Μπενέ Σιών» και του αθλητικού συλλόγου «Μακαμπή». Ο σιωνισμός είχε πρωτοεμφανισθεί στην πόλη από το 1899, καλυπτόμενος αρχικά κάτω από τον μανδύα σωματείων όπως η «Καδίμα» που προέβαλε σαν κύριο σκοπό την διάδοση της εβραϊκής γλώσσας. Σχεδόν ταυτόχρονα, το 1909, μέσα από την πολυάριθμη εβραϊκή εργατική(?!) τάξη της Θεσσαλονίκης, γεννιέται και η σοσιαλιστική εργατική ομοσπονδία, περισσότερο γνωστή με τον στην ισπανοεβραϊκή γλώσσα τίτλο της «Φεντερασσιόν», που θα λειτουργήσει αυτόνομα μέχρι το 1918, όταν μαζί με άλλες ελληνικές αριστερές οργανώσεις έγινε συνιδρύτρια του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος Ελλάδας (Σ.Ε.Κ.Ε.), που αργότερα μετονομάσθηκε σε Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Κ.Κ.Ε.). Ιδρυτής και ηγέτης της Φεντερασιόν ήταν ο Εβραίος Αβραάμ Μπεναρόγια...»

    Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι το Κ.Κ.Ε., πιστό στον Κινεζοθιβετιανό ψευδοδιεθνισμό του μυημένου στο Θιβέτ εβραϊκού ιδεολογικού εμπνευστή του Μαρδοχάι Κεσιλί (Καρλ Μαρξ), όχι μόνο αντιτάχθηκε, αλλά και υπονόμευσε όλες ανεξαιρέτως τις Ελληνικές προσπάθειες που κατά καιρούς καταβλήθηκαν, αποσκοπώντας στην Εθνική Αναγέννηση και στην πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας.

    Το Κ.Κ.Ε. επικαλούνταν πάντοτε ως πρόσχημα, την ιδεολογική του δήθεν αντίθεση προς τα αίτια διεξαγωγής των Εθνικών Αγώνων. Αυτή η υπονόμευση όμως, κατά την Εκστρατεία του 1922 έφθασε στο αποκορύφωμά της...

    Κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το εν Ελλάδι Κινεζοθιβετιανόδουλο εβραϊκό στοιχείο, χρηματοδότησε το Ε.Α.Μ.-Ε.Λ.Α.Σ. Αποκαλυπτική των σχέσεων Κινέζων-Κομμουνιστών-Εβραίων, είναι το τηλεγράφημα που απηύθυνε αμέσως μετά την αποχώρηση των γερμανών από την Ελλάδα, ο μυημένος στο Θιβέτ μέγας Κινεζόδουλος ραββίνος Ηλίας Μπαρτζιλάι προς τον Γ. Παπανδρέου, στο οποίο αναφέρει μεταξύ των άλλων και τα ακόλουθα: «...η σωτηρία των - εννοείται των εβραίων - οφείλεται στο ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ και την αλληλεγγύην του λαού...».

    Εξ’ άλλου το Ε.Α.Μ. κατά το 1945 έπλεκε το εγκώμιο των εβραίων, διότι όπως τόνιζε σε ανακοίνωσή του (Υπ. Αριθμ. Πρωτ. 356, 9ης Οκτωβρίου 1945) «...είναι γνωστόν ότι πολλοί Ισραηλίτες πήραν μέρος στην Εθνική Αντίσταση, όχι μόνον από τις τάξεις του Ε.Α.Μ. αλλά και του Ε.Λ.Α.Σ. δίνοντας παλικαρίσια το αίμα τους.».

    Και σήμερα το Κ.Κ.Ε. πλαισιώνεται από μυημένους στο Θιβέτ Κινεζόδουλους εβραίους. Πρωτοστατούν οι Α. Κανελίδης, Ι. Καρέρας, Η. Καμχής, Μ. Μπενάκης, Σ. Σολμών, Α. Αβραμίδης, Χ. Ροζάκης, Δ. Τσάτσος και άλλοι πολλοί. Φημολογείται ακόμη ότι ο «αριστερός» Μίκης Θεοδωράκης, ο γνωστός πολιτικά περιπλανώμενος μουσικοσυνθέτης, έχει νυμφευθεί εβραία σύζυγο.

    Γνωρίζοντας πλέον την προέλευση των Κινεζοθιβετιανών «ιθυνόντων νοών» που συγκρότησαν το Κ.Κ.Ε., κατανοούνται πολλά για την στάση του επί πολλών γεγονότων που σημάδεψαν την Ελληνική Ιστορία και ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μα βρε σοφολογιοτατε, αμα δεν εχεις υγεια και Παιδεια, τι σκατα εχεις τοτε;
    Την κοκα να πουλας στον κοσμο;
    Η τον Πινοσετ, να θεριζει μεγαλους και μικρους, μαζι με τον εκλεγμενο προεδρο;
    Η τους Κοντρας, να τα παιρνουν απο τους Αμερικανους, για να καθαρισουν τους Σαντινιστας;
    Η Κουβα, εχει γιατρους και κανει εξαγωγη.
    Και Σχολεια για ολους.
    Αν αυτο, εσυ δεν το θεωρεις το πιο σημαντικο, τοτε εγω παω πασσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο Κεμάλ ήταν μέγας πούστης! Αφού είχε κάνει και εγχείρηση ανοιχτής κωλοτρυπίδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. είμαι ο τελευταίος γνήσιος επιζών θηβαίος απόγονος του Κάδμου.

    Όχι, είσαι γνήσιος απόγονος αλβανών που κατέβηκαν επί τουρκοκρατίας στην Θήβα και έσφαξαν τους τελευταίους γνήσιους Έλληνες Θηβαίους...Μποϊκοτάζ στα αλβανικά προϊόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @ 7 Αύγουστος 2008 5:34 πμ

    Εισαι πολυ ανοητος. Ξεχασες και τους κινεζο νεγρους καθολικους διαμαρτυρομενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ακόμη μια φορά δείχνεται η σύμπραξη ομοϊδεατών, αίσχος και ντροπή σε αυτούς τους ξεφτίλες που αποφάσισαν κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Επειδη καποιοι ξεχνουν, θα επρεπε καποιος να τους θυμησει, οτι εμεις, το 1919, στειλαμε στρατο, να πολεμησει τη Ρωσια, επειδη ειχε κανει την επανασταση το 17. Ο Βενιζελος το εκανε αυτο.
    Και μετα λετε οτι ο Λενιν και σκατα,μας προδωσε και ολες αυτες τις μαλακιες .
    Καλα εκανε και βοηθησε τον Κεμαλ. Αφου εμεις, ειχαμε παει με τους δυτικους. Τι θακανε;
    Ο εχθρος του εχθρου μου, ειναι φιλος μου, δεν το ξερετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Hello people, terrific pic. love it > frm daniel who hates [URL=http://free-sim-cards.org.uk]free sim cards[/URL]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση