GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οσοι το έκαναν να διαπομπευθούν...

Οχι επί δικαίων και αδίκων οι κατηγορίες για το δουλεμπόριο με τα stages! . Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντάρας . Το διάβασα και το διαψεύδω κα...

Οχι επί δικαίων και αδίκων οι κατηγορίες για το δουλεμπόριο με τα stages!
.
Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντάρας
.
Το διάβασα και το διαψεύδω κατηγορηματικά, τουλάχιστον όσον αφορά εμένα: « Η φάμπρικα με τα προγράμματα stages είναι γνωστή και παλιά. Είναι το σύγχρονο δουλεμπόριο ψηφοφόρων, χωρίς ασφάλιση, με ελάχιστο μισθό. Η "μοιρασιά" γίνεται από τη Ρηγίλλης και τα άλλα γαλάζια κέντρα εξουσίας. Υπουργοί δεν μεσολαβούν απλώς για να βάλουν στο πρόγραμμα τους "δικούς" τους. Τους δίνουν τη θέση και μετά τους υποχρεώνουν να δουλεύουν γι' αυτούς!!! Δηλαδή, τους λένε: Θα σε βάλω στο stage, θα πληρώνεσαι από τα κονδύλια του προγράμματος αλλά αντί να βρίσκεσαι στη θέση που πρέπει, θα σε έχω στο Υπουργικό ή στο Πολιτικό Γραφείο μου και θα τρέχεις για μένα, να κάνεις ο,τι σου λέω εγώ».
Να μας πει ΑΜΕΣΩΣ ο συντάκτης της «είδησης» ποιος πολιτικός το έκανε. Το όνομά του. Να μάθει όλος ο κόσμος ποιος είναι κομπιναδόρος και ποιος δεν είναι.
Τα stages ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ προσφορά της κυβέρνησης προς του απλούς βουλευτές επί 3,5 χρόνια. Ήταν το ΜΟΝΟ πράγμα μου μας δόθηκε για να δώσουμε σε απλούς ανθρώπους που έψαχναν απελπισμένα για δουλειά.
Το να ισχυριστεί κανείς ότι κάποιοι χρησιμοποίησαν ανθρώπους που τους πλήρωνε –έστω με λίγα χρήματα- το Κράτος στις προσωπικές τους δουλειές συνιστά ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ κατηγορία και φυσικά, ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ αδίκημα. Όποιοι το διέπραξαν, να διαπομπευθούν και να τιμωρηθούν. Αλλά όχι τα βέλη κατά δικαίων και αδίκων.
------------------------------

27 σχόλια

  1. "Τα stages ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ προσφορά της κυβέρνησης προς του απλούς βουλευτές επί 3,5 χρόνια. Ήταν το ΜΟΝΟ πράγμα μου μας δόθηκε για να δώσουμε σε απλούς ανθρώπους που έψαχναν απελπισμένα για δουλειά"
    Τι λες βρε αστείε Κωσταντάρα; Ζήλεψες τη δόξα του αείμνηστου πατέρα σου; Τι είναι τα stage; Μηχανισμός ρουσφετιού; Και εσάς ποιά είναι η δουλειά σας; Να υποκαθιστάτε τον ΟΑΕΔ; Δεν ντρέπεσαι που τα γράφεις αυτά;

    Αλλά αυτό δείχνει την αναισθησία σας, που παραδέχεστε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ τα αίσχη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Κωνσταντάρα,
    τι ακριβως εννοείτε οταν περιγράφεται τα stages ως την μοναδική προσφορά που έδωσε η κυβέρνηση στους απλούς βουλευτές της?Εσείς πόσους ψηφοφόρους σας διορίσατε?Αν δεν κάνω λάθος, προεκλογική δεσμευση της Ν.Δ.(2004) δεν ήταν η στήριξη και η βελτίωση του Α.Σ.Ε.Π.?Στόχος δεν ήταν η αδιαβλητότητα και η διαφάνεια στις προσλήψεις του Δημοσίου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τον κ. Κωνσταντάρα. Δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε την ορθή χρήση του προνομίου από ορισμένους λίγους ή πολλούς βουλευτές. Καλύτερα να σχολιάσουμε τους εκμεταλευτές παρά όλους.
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΩΝ ΑΣΕΠ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΟΙ STEGEιαδες ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΒΥΣΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΔΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι κατάπτυστο άρθρο!

    "Τα stages ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ προσφορά της κυβέρνησης προς του απλούς βουλευτές επί 3,5 χρόνια. Ήταν το ΜΟΝΟ πράγμα μου μας δόθηκε για να δώσουμε σε απλούς ανθρώπους που έψαχναν απελπισμένα για δουλειά".

    Μα καλά, δεν ντρέπεσαι καθόλου να το λες έτσι στα ίσια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απιστευτη δηλωση, ομολογια εκμεταλευσης της απελπισιας των νεων ανθρωπων. αυτα τα ανθρωπακια ειναι βουλευτες -μαυρογιαλουροι- , αρε λαμπρο , οταν γυριζες την ταινια που να ηξερες οτι θα την ξεπερναγε ο γυιος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ
    ΣΥΖΗΤΑΤΕ;
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι ή όχι, αποθέωση της ξετσιπωσίας η ομολογία αυτή του κ. Κωνσταντάρα; :ότι "Τα STAGE είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ προσφορά της κυβέρνησης προς τους απλούς βουλευτές επί 3,5 χρόνια,(...) για να δώσουμε σε απλούς ανθρώπους που έψαχναν απελπισμένα για δουλειά"!!!..;
    Τι παραπάνω περιέχει ο ορισμός του χειρότερου & πιό διεφθαρμένου ρουσφετολόγου;
    Και ακόμη ο πρωθυπουργός της σεμνότητας και της ταπεινότητας τον ανέχεται, και δεν τον εξαποστέλει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή κύριε Κωνσταντάρα, όποιος δεν έρθει στο γραφείο σας - ή άλλων βουλευτών την δεξιάς - να σας παρακαλέσει για δουλειά δεν μπορεί να προσληφθεί; Από πότε "η κυβέρνηση όλων των Ελλήνων" έγινε η κυβέρνηση όσων παρακαλούν στα βουλευτικά γραφεία; Εσείς, αν είσασταν στην θέση του άνεργου, θα σας άρεσε να παρακαλάτε τον βουλευτή για κάτι που δεν πρέπει να βάζεις κανονικά βύσμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδή, κοτζάμ κωνστανταρίσκος (ως υιός κωνσταντάρα), 60 χρόνια μέσα στα πράγματα (ως δημοσιογράφος και βουλευτής), καμώνεται ότι δεν ξέρει ποιοί το κάνουν και περιμένει να του το πούμε εμείς για να σκίσει τις ζαρτιέρες του από ιερή αγανάκτηση;

    Καλά, δεν ντρέπεται καθόλου;

    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Τα stages ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ προσφορά της κυβέρνησης προς του απλούς βουλευτές επί 3,5 χρόνια."
    Συμφωνώ με τον προηγούμενο.
    Δηλώνει καθαρά ότι μοιράζει θέσεις stage στους ψηφοφόρους του !!!
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΡΕΧΤΕ, ακόμα κάθεστε; Αγαπάς τη ΝΔ; Απόδειξη.
    Ποιός ΝΟΜΟΣ το λέει αυτό κύριε βολευτά ; Είναι αυτό αξιοκρατικός τρόπος πρόσληψης;
    ΒΕΒΑΙΑ ο κύριος δεν είναι χαζός. Ξέρει τι λέει. Ξέρει ότι δεν θα τιμωρηθεί γιαυτό που λέει.
    Αν πει ότι δεν κάνει διορισμούς θα χάσει την πίτα τον ψηφοφόρων της ΝΔ. Αν πει ότι κάνει διορισμούς stage θα δώσει υποσχέσεις και θα κρατήσει ψηφοφόρους ΝΔ. Προφανώς εκτιμά ότι οι ψηφοφόροι που θα χάσει λέγοντας ότι ΚΑΝΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ είναι περισσότεροι από αυτούς που θα ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΑΡΑ δεν φταίει μόνο ο βολευτής φταίνε και οι ψηφοφόροι.
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ στην Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία θα ΤΟΛΜΑΓΕ να κάνει τέτοια δήλωση; ΕΚΕΙ ούτε την σειρά του άλλου στο μπαρ δεν διανοούνται να πάρουν, όχι να δηλώσουν δημοσίως ότι κάνουν ΡΟΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ προσλήψεις. Θα τους κρέμαγαν ανάποδα στην πλατεία την άλλη μέρα. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Τα stages ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ προσφορά της κυβέρνησης προς του απλούς βουλευτές επί 3,5 χρόνια. Ήταν το ΜΟΝΟ πράγμα μου μας δόθηκε για να δώσουμε σε απλούς ανθρώπους που έψαχναν απελπισμένα για δουλειά. "
    Prosfora pros toys bouleytes! Apo oti gnorizo psifizoume boyleytes gia na nomotetoyn. O OAED giati yparxei? Teoroysa ton Konstandara enan apo toys sobaroys boyleytes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ποσο καραγκιόζης μπορεί να είσαι ανθρωπε μου. Δηλαδή αν κάποιος αξιοπρεπής άνθρωπος που ψάχνει για δουλειά δεν έρθει να σου γλύψει τα πόδια δεν έχει ελπίδα να μπει στο Stage; Η γενιά μας (μετά το 93) πρέπει να ζεί μόνιμα με σφηγμένο το στομάχι, είτε από τη ντροπή, είτε από την πείνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτή είναι η δεξιά νοοτροπία.... να θεωρείς αυτονόητο ότι όταν έχεις την κουτάλα στο χέρι μπορείς να μοιράζεις φαΐ σε όποιον εσύ γουστάρεις..... και αυτά δεν τα λένε μόνον σε εκπομπές τύπου "ζούγκλας" τα γράφουν κιόλας.... να τους χαιρόμαστε.
    Αγανακτισμένος πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Tι εννοείς κύριε σας δόθηκε; Ως ρουσφέτι; για εξαγορά ψήφων απελπισμένων; Και δεν ντρέπεσαι που μιλάς για προσφορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ta soy sinistoysa na alaxis gialia agapite file giati profanos de blepis kala ta steig ta xekinise to pasok oxi i nd epi pasok eginan xirotera esxi poy profanos den telis na tixis kati xero kalitera apo esena poy san glastra ekanes dimosieysis tis idisis xoris na erevnisis to tema
    enas D.Y.poy exi diplatoy pano apo 30 atoma steig

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κοτζαμ Κωνσταντάρας να χαλβαδιάζεσαι στο press-gr. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Λαμπρούκου. Παπαμιχαήλ, Κωνσταντάρας, Κόκκοτας και πάει λέγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έτσι κάνετε όλοι οι πολιτικοί, αναγκάζετε τους ανθρώπους να έρχονται να σας παρακαλάνε για ένα κομμάτι ψωμί και να μπαίνουν στα stage και να θεωρούνται και προνομιούχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτή η προσφορά έγινε κατά αποκλειστικότητα μόνο για τους βουλευτές τις Ν.Δ.? και την αξιοποίησαν μόνο οι Ν.Δτρες? οι βουλευτές των άλλων κομμάτων και οι ηγεσίες τους πως αντέδρασαν? δeν συμμετείχαν στα ρουσφέτια?

    Αν όλοι οι βουλευτές και των άλλων κομμάτων είναι στο κόλπο,Ε!!! τότε είναι προς τιμή του Κωνσταντάρα που είχε το πολιτικό σθένος να τοποθετηθεί! σε αντίθεση με τους άλλους μουλοχτάκιδες τις διαπλοκής που κάνουν την δουλειά τους αδιαφανείς.

    Τουλάχιστον μας ενημέρωσε από πρώτο χέρι για ένα ακόμα θέμα ξεφτίλας και ντροπής τις βούλησης των 300 τις ΒΟΥΛΗΣ.

    Ο/Η the Bloopers team είπε...
    Ξαναψηφίστε τον.

    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ε. ΣΤΑΥΡΟΥ
    Βολεμένος στην Αττική

    Είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο.

    Κι Dikaiopolis προτείνει!
    Ξαναψηφίστε τον.

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
    Βολεμένος στην Χαλκίδα.

    Είναι Δικηγόρος και από Θέση Μέλους σε Επιτροπές της Βουλής
    έχει επιρροές στη
    Διαρκής Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης,
    σε θέματα Δημόσιας Τάξης αλλά και Δικαιοσύνης.

    Τεράστια δε θα πρέπει να είναι η πολιτική του προσφορά στον τόπο καταγωγής του, Σκύρο, και την "Εκκλησία του Δήμου" Σκύρου, στον αγώνα του Δημάρχου κατά των καταπατητών, με πλασματικά συμβόλαια, και καταχραστών Δημόσιας και Δημοτικής περιουσίας, καθώς και η ενεργή και πρακτική συνδρομή του υπέρ των διακηρύξεων του προέδρου του κόμματός του Γεωργίου Παπανδρέου στον από κοινού αγώνα κατά τις διαπλοκής που διαπερνά και διαφθείρει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ και ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ εξουσία,
    Γιαυτό Ξαναψηφίστε τον χωρίς να τον σταυρώσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κύριε Κωνσταντάρα, οχι μόνο είσαι εδώ μέσα ψάχνοντας ψήφους και όχι κάνοντας διάλογο αφού στέλνεις ένα κείμενο και μετά το ξεχνάς, αλλά παραδέχεσαι κιόλας πώς ο Καραμανλής σας έδωσε τη δυνατότητα να κάνετε ρουσφέτια.
    Αναρωτιέται κανείς αν είναι θράσος αυτό ή απλή βλακεία. Ετσι απαξιώνεται η πολιτική, αν δέν το κατάλαβες.
    Και μετά ζητάς να σου πούν ΑΜΕΣΩΣ ποιός βουλευτής τα κάνει αυτά.
    Καθρέπτη έχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Nτροπή,μόνο αυτό έχω να πω! Κρίμα που σας ψήφισα για αξιοκρατία και....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗθΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΩΝ ΑΣΕΠ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΟΙ STEGEιαδες ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΒΥΣΜΑΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. αυτές είναι οι λύσεις που υποσχέθηκαν

    υπάρχει πρόβλημα με τα έσοδα; αυξανουμε το φπα (πληρώνει ο κόσμος πάλι)

    υπάρχει πρόβλημα με το ασφαλιστικός αυξάνουμε τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης

    να κάνου κάθε μέρα γυμναστική, να τρωνε χόρτα, για να μη πεθάνουν στα 70....


    υπάρχει ανεργία; τους παίρνουμε στα γραφεία μας για παιδιοά για όλες τις δουλειές (και πληρώνει η ευρωπαϊκή ένωση)


    ΝΤΡΟΠΗ

    ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ [ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ Η ΝΔ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. κύριε Κωνσταντάρα ο αρθρογράφος{συγνώμη αρθρογράφοι}φυσικά έλεγε ψέμματα και δεν είχε την παραμικρή απόδειξη.Απλά ήθελε να γράψει κάτι κατά της κυβέρνησης και τα περισσότερα θέματα έχουν εξαντληθεί χωρίς αποτέλεσμα.Ειλικρινά μη δίνετε και πολύ σημασία γιατί το press-gr κατά κανόνα είναι μια μικρή συλλογή μαργαριταριών συνομωσιολόγων συκοφαντών.Όι σταθεροί σχολιαστές είναι για την προπαγάνδα του κόμματος {αριστερά βεβαίως,βεβαίως}και οι υπόλοιποι είμαστε για το χαβαλέ και την εκτόνωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΙΜΟ ΣΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΦΥΛΛΑΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αν είναι ακόμη βουλευτής οφείλει ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ μετά από τέτοια ομολογία-γκάφα.
    Κύριε Κωνσταντάρα έχεις συνηδειτοποιήσει τι γκάφα έχεις κάνει έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση