GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η νέα ...καινοτομία της ΔΕΗ!

. Είδες η ΔΕΗ;... Ένα νέο τρόπο «είσπραξης» εφαρμόζει το τελευταίο τρίμηνο η ΔΕΗ. Αποστέλλει τους γνωστούς από τα παλιά λογαριασμούς ΕΝΑΝΤΙ ...

.

Είδες η ΔΕΗ;...
Ένα νέο τρόπο «είσπραξης» εφαρμόζει το τελευταίο τρίμηνο η ΔΕΗ. Αποστέλλει τους γνωστούς από τα παλιά λογαριασμούς ΕΝΑΝΤΙ με προειδοποίηση ΔΙΑΚΟΠΗΣ αν δεν πληρωθούν στην ημερομηνία που ορίζεται ως καταληκτική . Στο αντίστοιχο πλαίσιο του «λογαριασμού» εμφανίζει την προηγούμενη μέτρηση χωρίς να αναγράφει την σημερινή και κατά συνέπεια τη διαφορά που προκύπτει και θεωρείται η κατανάλωσή μας. ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ! Σε ερώτησή μας σήμερα το πρωί στο υποκατάστημα Κηφισιάς η προϊσταμένη υπεραμύνθηκε της νέας «καινοτομίας» λεγοντάς μας ότι, την επομένη της πληρωμής ή της διακοπής μιας παρόμοιας σύνδεσης το συνεργείο της ΔΕΗ επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές … ή όχι! Αλλά στο μεταξύ ο «ηλίθιος καταναλωτής» έχει πληρώσει ή έχει υποστεί τη κύρωση της διακοπής ! Πρόκειται για νέα ήθη στην εμπορική ή όπως αλλιώς θέλετε πρακτική συναλλακτικών θεσμών; Εμείς γνωρίζαμε παλαιόθεν ότι όταν αγοράζεις συγκεκριμένες υπηρεσίες ή αγαθά τότε πληρώνεις. Ξέρετε ότι υπάρχουν μέτρα και σταθμά για την ποσότητα… Ποτέ και σε καμία χώρα δεν καλείται ο καταναλωτής να πληρώσει ΕΝΑΝΤΙ, ΠΕΡΙΠΟΥ, ΣΧΕΔΟΝ….
Είναι απόπειρα εξαπάτησης του καταναλωτή ή μια τέτοια πρακτική συνιστά ευθέως απάτη;

Τόχετε προσέξει;;;

Ελληνας Πολίτης

---------------------------

17 σχόλια

  1. ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ , ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ,Η ΔΕΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΔΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .

    ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ , ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ............

    Η επιχειρηση εφαρμοζει το συστημα της τετραμηνης καταμετρησης εδω και παρα πολλα χρονια.Οταν εκδιδει εναντι λογαριασμο σημαινει οτι δεν εγινε καταμετρηση την περιοδο χρησης που αναγραφει.

    Ο εναντι λογαριασμος εκδιδεται με βαση καταναλωσεις που ειχες την αντιστοιχη περσινη περιοδο.
    Στην επομενη επισκεψη ομως του υπαλληλου στο ακινητο του πελατη,εκδιδει τον τελικο λογαριασμο που αφαιρει την αξια απο τον εναντι και βγαινει το υπολοιπο να πληρωσεις η πιστωτικο αν δεν εχεις καταναλωσεις.
    Αν ο πελατης εχει την οποια απορια για τα kw που εχει καταναλωσει, ο μετρητης ειναι διπλα σου να βεβαιωσεις τις ενδειξεις και μπορεις ακομα και τηλεφωνικα να τις δωσεις!
    Οσον αφορα την ειδοποιηση για διακοπη, κατα την γνωμη σου δεν πρεπει καποιος να ειναι συνεπης στις πληρωμες του? Δεν νομιζω οτι θιγει τους περισσοτερους απο τους καταναλωτες παρα μονον τα λαμογια.


    Ενας συνεπης πολιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πηραν τον αλητη το αθανασοπουλο απο την τουοτα ελλας και τον εβαλαν στη δεη να φτιαξει τα οικονομικα και αμεσως αρχισε τις αυξησεις ετσι γινομαι και εγω προεδρος της δεη, μια δεη η οποια παράγη ρευμα με μηδεν κοστος απο το νερο, δηλαδη απο το αγαθο που ειναι απαραιτητο να ζησει ο ανθρωπος και το πουλα σε εμμας τα κοροιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗ ΔΕΗ ΑΧΡΗΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1.31
    η ανάλυση σου με κατέπληξε,συγχαρητήρια,επιστήμονας είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περιμένετε της περικοπές και τα αποτελέσματα του ασφαλιστή που εχουν βάλει για πρόεδρο στον ΟΑΕΕ πρώην ΤΕΒΕ στήν θέση του Κου Κοντού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αύγουστος 2008 12:51 μμ

    ΣΥΝΕΠΗ ΠΟΛΙΤΗ -ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΗΣ ΔΕΗ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ,ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ,ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝΤΙ ,ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ .

    ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΞΑΡΤΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ , ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ,ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ,ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ,ΔΗΜΟΥΣ κλπ Η ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2.42 MOIAZEIΣ ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΗΝΟ ΡΕΥΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΨΕΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΗ,ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΞΥΠΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί να πάει στα τσακίδια ο άνθρωπος ξέρεις τι έχει κάνει αυτός για να φτάσει εκεί;ασε που ο μηνιαίος μισθός του είναι κακόμοιρε όσο είναι ο δικός σου σε ενα χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΔΕΗ κάνει σωστά τους υπολογισμούς στους έναντι λογαριασμούς:
    Στην ανά 4μηνο εκκαθάριση του λογαριασμού ΔΕΗ γίνεται ο υπολογισμός της αξίας της κατανάλωσης, ανά κλίμακα κατανάλωσης, για όλο το 4μηνο και μετά αφαιρούνται όσα είχαν πληρωθεί έναντι στο 2μηνο.

    Αυτοί που κάνουν κόλπα με τους έναντι λογαριασμούς και την κλιμακωτή χρέωση είναι οι Εταιρίες Ύδρευσης και Παροχής Φυσικού Αερίου.

    Συχνά λογαριασμοί ύδρευσης έρχονται, ως έναντι, σχεδόν μηδενικοί και ο επόμενος έχει όλη την κατανάλωση η οποία προφανώς περνάει σε ακριβότερα τιμολόγια και στη συνέχεια από πάνω μπαίνει και αξία της αποχεύτευσης. Έτσι βγάζουν τρελά λεφτά χωρίς να μπορέσεις να τους ελέγξεις αφού επικαλούνται την απουσία σου για την έκδοση έναντι λογαριασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ....ΣΥΝΕΠΗ ΠΟΛΙΤΗ
    ΒΡΕ ΣΥΝΕΠΗ - ΗΛΙΘΙΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ - Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΑ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΒΛΑΚΑ!!!!!!!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΨΩΡΟΣΥΝΕΠΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΣΥΝΨΗΦΙΣΜΟ;;;; ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ. Η ΔΕΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΛΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

    *Για φαντασου συνεπή βλάκα να κάνει το ίδιο και ο ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ κ.λπ....ΞΥΠΝΑ ΦΙΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΔΕΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΤΟ 1950 ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΦΤΗΝΟ ΡΕΥΜΑ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ 1999 ΕΚΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε.) ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ.
    Η Ν.Δ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΚΡΑΣΣΑ,ΜΑΝΙΑΤΑΚΗ,
    ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΑ ΖΗΤΑ
    ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ.
    Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗ "ΛΕΙΑΝΣΗ" ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ;
    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ;
    ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΕΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΤΙΣ ΑΠΟΣΒΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΣ ΔΕΚΟ;
    AΣ ΒΓΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ), ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕΣΩ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.
    ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗ...ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 5 Αύγουστος 2008 6:10 μμ

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΩΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ,ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΣΟΤ ΕΧΩ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ .

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.

    http://www.dei.gr/Documents/χτ.τιμ.1.7.08.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. βρε 6:10, ξεκόλλα

    το λινκ που παραθέτεις λέει ξεκάθαρα "τετραμηνιαία χρέωση", που σημαίναι ότι στον ανά τετράμηνο εκαθαριστικό λογαριασμό υπολογίζουν τη χρέωση της κατανάλωσης του τετραμήνου ανά κλίμακα και μετά αφαιρούν όσα πληρώθηκαν έναντι στον προηγούμενο λογαριασμό. Δεν θέλει φιλοσοφία για να γίνει κατανοητό.

    Έγραψα παραπάνω ότι το πρόβλημα υπάρχει με τους λογαριασμούς ΕΠΑ, ΕΥΑΘ, ΕΥΔΑΠ όπου στους έναντι λογαριασμούς βάζουν πολύ μικρές καταναλώσεις και μετά στον εκκαθαριστικό λογαριασμό δεν γίνεται αναγωγή σε όλο το διάστημα κατανάλωσης αλλά μόνο στην τελευταία περίοδο με αποτέλεσμα ο καταναλωτής να χρεώνεται με τις τιμές των υψηλώτερων κλιμάκων.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ .

    ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΗΣ :
    ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ,ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ 2500ΚWh ΤΟ 4 ΜΗΝΟ , ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΜΥΝΕΣΑΙ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ,ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ 40 ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΜΕΡΕΣ .
    ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ,ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΣΟΒΑΝΤΙΣΜΑ.
    Η ΑΡΠΑΧΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το καινουργιο που προέκυψε στο λογαριασμο της ΔΕΗ ειναι το εξης: μεσα σε ενα χρονο σε πολυκατοικια του δημου αθηναιων-παγκρατι, ο υπάλληλος "ποτέ" δεν βρήκε καποιον να του ανοιξει για καταγραφη, οποτε εκδιδει εναντι λογαριασμους και κανει εκκαθαριση απο 17-10-2007 εως 17-10-2008 (!!!!!!!!!!!)και τιμολογεί όλη τη διαφορά με τις νέες τιμές. ΚΛΕΨΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση