GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο παραολυμπιονίκης...

...Αλέξανδρος Ταξιλδάρης συνομιλεί με bloggers . Από το PiAZZA del POPOLO piazzadelpopolo.blogspot.com/ . Ο Αλέξανδρος Ταξιλδάρης προπονε...

...Αλέξανδρος Ταξιλδάρης συνομιλεί με bloggers
.
Από το PiAZZA del POPOLO
piazzadelpopolo.blogspot.com/
.
Ο Αλέξανδρος Ταξιλδάρης προπονείται σε εντατικούς ρυθμούς αυτό το διάστημα στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου Κρήτης για να βρίσκεται σε ετοιμότητα για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Με την κληρονομιά του αργυρού μεταλλίου στην κολύμβηση, από τους αγώνες της Αθήνας το 2004, απέδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, το πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζεται κανείς για τη χώρα του και τι μπορεί πραγματικά να πετύχει όταν υπάρχει η δύναμη της θέλησης.
Πριν αναχωρήσει για το Πεκίνο, θα επισκεφθεί για λίγες μέρες την γενέτειρα του την Κομοτηνή και με την ευκαιρία οι bloggers της πόλης θα έχουν την τιμή να συζητήσουν μαζί του, να μοιραστούν το πάθος και την αγωνία του λίγο πριν τους αγώνες. Η συζήτηση δεν θα αφορά μόνο την Παραολυμπιάδα, αλλά και το 2ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες, με την βράβευση της ταινίας «Ανάδυση» του Αλέξανδρου Παπανικολάου και της Έμιλυ Γιαννούκου, που εξιστορεί τον δρόμο προς το μετάλλιο του Άλεξ στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2004.
Στην συζήτηση αυτή, μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς αφήνοντας ένα σχόλιο, ένα μήνυμα, μια ερώτηση που θέλετε να κάνουμε για εσάς, μια ευχή προς τον Άλεξ σ' αυτήν την ανάρτηση έως το Σάββατο 23 Αυγούστου. Τα μηνύματα και οι ευχές σας θα εκτυπωθούν και του τα δώσουμε για να τα διαβάζει και να του κρατούν συντροφιά στο μακρινό Πεκίνο!
Όσον αφορά το κομμάτι του blogging, η συζήτηση θα βιντεοσκοπηθεί
και θα προβληθεί την Τρίτη 26 Αυγούστου στο
WEB WEB TV της PIAZZA del POPOLO.
---------------------------------------------------

3 σχόλια

  1. bravo filarako.esy aksizeis na eisai atlitis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ όταν κλάνω , το κατοστάρι το κάνω σε 9,68 .

    Μου το έχουν πεί. Αφήνω καυσαέριο κιτρινοπής απόχρωσης μετά από κατανάλωση βιοντίζελ και κινέζικων χαπιών που περιέχουν κλανομεθαλοτροπίνη Α σε συνδυασμό με την Μ3 κλανοπορδολίνη που σαφώς σχετίζεται με την Α3 αρσενικοπουτσιλίνη .

    .....Έχει σκεφτεί κανείς γιατί μερικές αθλήτριες μοιάζουν σαν πιθηκίνες από τις πολλές τρίχες που βγάζουν, τα σπυριά και τις πανάδες ;(ούτε καν φαντάζομαι την περιοχή του Bikini).

    Πάντως , η διαφήμιση του χοντρέλου 200 κιλών που πέφτει στη πισίνα και τερματίζει με σώμα Felps είναι προφητική.Τα ξυραφάκια δεν είναι Mach3 αλλά Μ3 μόνο που στη περίπτωση της μη αναγνωρίσιμης ντόπας δεν βγαίνει η τρίχα κάγκελο και επίσης ο Felps κάνει το αντίστροφο !!

    Αντί να μπεί στη πισίνα αδύνατος και να βγεί χοντρέλος , μπαίνει αδύνατος και βγαίνει αδύνατος ενώ καταναλώνει 12000 θερμίδες ημερησίως που αν τις φάω εγώ θα πάω στα "θυμαράκια" το πολύ σε μία εβδομάδα :)

    Είμαι σίγουρος ότι κάτι δεν πήγε καλά στη δόση σε αυτό το 8χρυσο παιδί.
    Μπορεί να είναι προϊόν αποτυχημένου πειράματος και αντι να τον μεταμορφώσουν σε δελφινόψαρο , τον μετέτρεψαν σε υποθυροειδικό πειραματόζωο νέας γενιάς και που μάλιστα ούτε καν πνίγεται με τέτοιο φαγοπότι στη πισίνα.

    Όσο για τις αθλήτριες και αθλητές μας δεν έχω κανένα σχόλιο γιατί ντοπάρονται με κακής ποιότητος αναβολικά και μάλιστα made in China.

    Απαράδεκτο !

    Οι αμερικανορωσσοκινέζοι χρησιμοποιούν τη τελευταία τεχνολογία στη Ντόπα και εμάς μας αφήνουν την προτελευταία γενιά χαπιών που μάλλον είναι και ληγμένα.

    Όσο για τα άκυρα άλματα του αθλητή μας στο μήκος ,την τελευταία θέση του Ιακωβάκη, κάτι δεν μου πάει καλά διότι αν έπαιρνε μετάλιο (πράγμα που μπορούσε)ή αν έβγαινε μέχρι 5ος ο δεύτερος, θα τους έκαναν εξετάσεις και ίσως και αυτοί να ήταν ντοπαρισμένοι.
    Δεν ξέρω φίλοι μου.
    Είμαι καχύποπτος !

    Ζούμε μέσα σε μια απόλυτα ξεφτιλισμένη κοινωνία που δεν μου αρέσει καθόλου.

    Γονείς προσέξτε τα παιδάκια σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o παράλυτος γιωργάκης πότε θα ξαναχάσει σε αγώνες?

    oι γερουλάνος-ρόντος τον κοουτσάρουν ακόμη?

    η μάγκυ τον μανατζάρει?

    με ποιά εθνική ομάδα θα κατέβει?

    τι πίνει και τον πιάνει και βγαίνει μονίμως ντοπέ και off? Μήπως μπεκροπίνει σα τη γυναίκα του τη Χάϊδω (Άντα)??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση