GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις για το Λιμενικό...

. Από τη γενέτειρά του, το πολιτικό μέσον του λιμενικού της Μυκόνου - Η ανατριχιαστική αλήθεια για την σύγκρουση στη Χίο - Οι ταρίφες, τα...

.
Από τη γενέτειρά του, το πολιτικό μέσον του λιμενικού της Μυκόνου - Η ανατριχιαστική αλήθεια για την σύγκρουση στη Χίο - Οι ταρίφες, τα ναρκωτικά, το δουλεμπόριο και οι ικανότητες των βατραχανθρώπων - Νέα ερωτηματικά για το πού πήγαν τα 750.000 δολάρια...
.
Γράφει ο Π. Λάσκαρης
.
Επανερχομαι με θεμα το Λιμενικο, σε απαντηση των μηνυματων που διαβασα στο σαϊτ σας
1. Για τον κ Πετριδη, που ρωτα ποιος πολιτικος μεσολαβησε για να παει ο λιμενικος με αποσπαση στην Μυκονο. Μα φυσικα πολιτικος της Ν.Δ με καταγωγη την περιφερεια του. Ας ψαξουν και λιγο οι δημοσιογραφοι.
2. Στο δευτερο αρθρο "Εμπειριες απο συμπεριφορα λιμενικων", θελω να ενημερωσω τον κοσμο με λεπτομερειες για το συμβαν της Χιου διοτι ο Τυπος γνωριζει λιγα ως καθολου. Πραγματι το σκαφος αυτο πηγαινε στην Τουρκια μεσω Χιου για να φορτωσει ναρκωτικα. Δεν ειχε συνοδευτικα χαρτια και ο φερομενος νεκρος ιδιοκτητης του ειχε προσφατα παρει το σκαφος απο συνεργατη του ο οποιος του οφειλε χρηματα απο ναρκωτικα. Το εκρυβε δε στο σπιτι της μητερας του ατην Κηφισια. Ο ιδιοκτήτης με την βραχνη φωνη ,γνωστος στον κοσμο της νυχτας ως ντηλερ ναρκωτικων διατηρουσε πολυτελη καφετερια στην Ερυθραια ( σοπινγκ σεντερ), εδινε καθε εβδομαδα παρτυ και εδινε πρεζα χονδρικως σε ολους τους μπραβους της Κηφισιας και περιχωρων και λιανικα στα πλουσιοπαιδα της περιοχης. Κυκλοφορουσε παντοτε με μια μοτοσυκλετα Γιαχαμπουζα Σουζουκι 1300. Αποφασισε να αγορασει και να παραλαβει αυτοπροσωπως το εμπορευμα απο την Τουρκια με δυο αλλα ατομα. Ο ενας ηταν γνωστος μπραβος της νυχτας ο οποιος δηλωσε οτι ειναι σκιπερ και ο τριτος, ο οποιος δεν παρουσιατηκε σε κανενα καναλι, γνωστος σε Τουρκια -Ελλαδα - Ιταλια ως αυθεντια λαθρεμπορου παντος τυπου.
Και ερχομαι στη συγκρουση. Προσπαθωντας να περασει το λαθρεμπορικο σκαφος απο την Χιο στα χωρικα υδατα της Τουρκιας παγιδευτηκε μεταξυ του σκαφους του λιμενικου και παραπλεοντος φορτηγου σκαφους. Δεν ανεπτυξε ταχυτητα και του εζητηθη να σταματησει προς ελεγχο. Δεν το επραξε και εβληθη απο το λιμενικο στις μηχανες του με επακολουθο τον τραυματισμο του ιδιοκτήτη στο χερι.
Το λιμενικο γνωριζε 2 μερες πριν το στιγμα του σκαφους και ειχε διαταγες να το συλλαβει ερχομενο και φορτωμενο. Δεν εγνωριζε ομως οτι ο πυροβολητης ο οποιος υπηρετουσε τα τελευταια 5 χρονια στην Χιο ειχε αμμεση σχεση με την μεταφορα λαθρομεταναστων και δη του Γκουλαμ Μουσταφα (Πακιστανου) ο οποιος του ειχε ζητησει να καταστρεψει το πλοιο λογω ανταγωνισμου, πραγμα που εγινε.
Ειναι γνωστο στο σιναφι των λαθρεμπορων οτι ο πυροβολητης του λιμενικου επαιρνε 4.000 ευρω για να αφησει να περασει οιοδηποτε λαθρεμπορικο, βορεια ή Νοτια της Χιου, διαφορετικα θα εβαλλετο ή θα συλλαμβανετο. Ο πυροβολητης εχει μετατεθει εδω και αρκετους μηνες σε αγνωστο ποστο και χαιρεται τα εκατομμυρια που εχει.
Θα ηθελα να επισημανω οτι ολες οι επιτυχιες του λιμενικου οφειλονται στις ικανοτητες των βατραχανθρωπων γιατι οι υπολοιποι ειναι ανεπαρκεις και ειδικα η διευθυνση Ασφαλειας του λιμενικου στην οποια ειχαν δοθει απο τις ΗΠΑ 750.000$ για τον τομεα πληροφοριων τα οποια αναρωτιεμαι σε ποιες τσεπες κατεληξαν υπουργών ή αξιωματικών του λιμενικου.
Αναρωτιεμαι στο τελευταιο ταξιδι του κ. Βουλγαρακη στην Αμερικη που δαπανήθηκαν 45.000 ευρω , τα τελευταια των 750.000; Θα επανέλθω δριμύτερος.
-------------------------------

15 σχόλια

  1. Δεν είσαι πλήρως πληροφορημένος.
    Η Ακτοφυλακή των Η.Π.Α. έστειλε προς το Υ.Ε.Ν. ένα ποσό $800.000σαν δώρο επιβράβευσης επιτηχειών του Λιμενικού ενάντια στο εμπόριο ναρκωτικών .
    Όταν είχαμε την προεδρία της ΕΕ, το 2003,έγινε διάθεση σημαντικού τμήματος αυτού του ποσού από το Υ.Ε.Ν. για κάλυψη εξόδων κρουαζιέρας Υπουργών της ΕΕ στο Αιγαίο.
    Υπάρχουν φήμες ότι αυτό στοίχισε στον Γ.Ανωμερίτη την υπουργική του καρέκλα .......

    Ο Κεφαλογιάννης το 2004 ξεκίνησε να εμφανίσει την υπόθεση αυτή σαν σκάνδαλο ,αλλά επειδή αφορούσε την φιλοξενεία που υποτίθεται παρείχαμε σε Ευρωπαίους υπουργούς το θέμα πάγωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι χωρα ειναι αυτη ρε γαμωτο, οπου και να γυρισεις βρωμα και δυσοδια. Ετσι μου ερχεται να παω μεταναστης στο... πακισταν, να πουλαω τσαντες μαϊμου.

    Ολη η ομαδα του Ολυμπιακου στο νοσοκομειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΜΕΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.ΚΡΙΜΑ,ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
    (GENITSAROS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πω, πω, πω τί γίνεται. Κι εγώ ο κόπανος δούλευα τόσα χρόνια στην Αμερική, μάζεψα τα ξεφτιλισμένα δολλάρια τόσα χρόνια ένα-ένα και ετοιμαζόμουνα να επιστρέψω οίκαδε. Να σε χέσω Οδυσσέα και σένα και το νόστο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ;Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;ΚΑΙ Ο ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ,Η ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΕΑ ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1.Άκουσα τον Βασίλη Λυριτζή του ΕΡΤ να λέει:
    "Ρώτησα ένα...σοβαρό-φίλο-βουλευτή γιατί δεν ανακαλύπτουν τους φοροδιαφυγάδες"
    Κι ο βουλευτής:'Τους ξέρουμε ποιοί είναι"
    Τότε γιατί δεν τους βάζετε μέσα, ρωτά ο Βασίλης.
    Κι ο Βουλευτής: Όταν πάμε και τους μιλάμε μας απαντούν:
    "Δεν βγαίνει. Κι αν με πιέσετε θα το κλείσω το ρημάδι το μαγαζί, που τρέφει 20 οικογένειες".
    Και μετά, τί κένετε; ρωτά ο Βασίλης.
    Απολύτως τίποτε, απαντά το Κράτος.
    2.Άκουσα κάποιον στο κινητό του πέρυσι στην δημοτική τουαλέτα των Δελφών:" Λοιπόν, Γιώργο, κάνε αυτό, που σου λέω. Είμαι ο Δικηγόρος σου.....(πάυση). Ναί, το ξέρω, υπάρχει νόμος ,που το απαγορεύει, αλλά αυτός ο νόμος δεν εφαρμόζεται.
    Διαφθορά, σ' όλα τα επίπεδα. Τί θα κάνουμε αγαπητοί συμπολίτες. Έτσι θα την περάσουμε;; Καμμιά ιδέα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Λιμενικό Σώμα είναι μεγάλης σημασίας για τη χώρα.
    Δυστυχώς η πολιτική ηγεσία και η ηγεσία του Λ.Σ. δεν το έχουν καταννοήσει.
    Έτσι κατήντησαν οι Λιμενικοί υπάλληλοι των Ναυτιλιακών εταιρειών στη φορτοεκφόρτωση των επιβατών τους, αντί να καταδιώκουν παράνομη μετανάστευση, ναρκωτικά, αρχαιοκαπηλία, ρύπανση, κλπ.
    Το Λ.Σ. δεν έχει στρατηγικό σχεδιασμό δυστυχώς, γιαυτό ξεχνά το λόγο υπάρξεώς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2008_07_01_archive.html
    MPES KAI DES ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα 4000 ευρώ καλά κάνουν και τα παίρνουν (αν τα παιρνουν) οι λιμενικοι. Δηλαδή αν δεν τα πάρουν και πιάσουν τους δουλέμπορους θα κερδίσουν κάτι? Με ενα καλό δικηγόρο ή βουλευτή οι δουλέμποροι θα αθωωθούν.
    Ας υπήρχε κράτος που να ανταμοίβει αυτους που παίζουν τη ζωή τους κορωνα - γράμματα για να διαφυλάξουν τα συνορα και την αξιοπρέπεια της Ελλάδας.
    Τωρα όμως που οι πολιτικοί ασχολούνται με μεγάλα κόλπα ειναι φυσικο να αφήνουν ελεύθερες τις "μικροαρπαχτές".
    Κορακας κοράκου ματι δε βγάζει.

    Απλά κάποια στιγμή το μαχαίρι θα μπει βαθειά στο κόκαλο του τελευταίου τροχού της αμαξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Opados tou SYPIZA o bravos tis Mykonou. Htane PASOK alla molis eide to TSIPRA allaxe!!!!

    Sobara lew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Katoikos Neas erithreas eimai. kalo 8a itan na 3erame k to onoma ths cafeterias, etsi k allios edw oloi anonimoi eimaste.

    pros press-gr. as pei kapoios gia to ka8estws sthn kifisia me ton xiotaki kai ton antidimarxo "barovio" pou exei kanei thn politeia mpournazi, to vradi h mousiki ftanei ws to kentro ths nea erithreas. h perioxh einai apokleistikis katoikias k o xiotakis paei na thn kanei kati san thn paraliaki. as einai kala k oi malakes pou ton psifizoun mono k mono epeidh einai N.D.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ''ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΛΥΜΕΝΙΚΟΙ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΡΑΔΕΥΕΤΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΨΟΓΟΣ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΡΕΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΘΑ ΠΛΗΓΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΛΟΘΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΑΒΑΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επειδή κ. Π. Λάσκαρη είσαι ψεύτης και άσχετος, άκου τα παρακάτω:
    1. Μιας και σου αρέσουν οι βατραχάνθρωποι, μάθε ότι ο λιμενικός (πυροβολητής) είναι βατραχάνθρωπος ΟΥΚ και γι’ αυτό ήταν τόσο καλός στο σημάδι. Από τα 5 χρόνια που υπηρετεί στη Χίο τους τελευταίους μήνες ήταν στο σκάφος της καταδίωξης, ενώ πριν υπηρετούσε στην τροχαία του λιμεναρχείου. Πως μέσα από το λιμάνι πυροβολούσε μόνο τα σκάφοι από τα οποία δεν τα έπαιρνε δεν μπορώ να το καταλάβω, εκτός αν έριχνε με κανόνι.
    2. Ξεχνάς πόσοι βατραχάνθρωποι της ΜΥΑ ήταν μπλεγμένοι, μαζί με τον διοικητή τους στην υπόθεση με τα λαθραία πετρέλαια στο Πέραμα και την Ελευσίνα.

    Ασχολήσου με καμία άλλη υπηρεσία γιατί οι πληροφοριοδότες σου στο ΛΣ κατάλαβαν πόσο νούμερο είσαι και σε κοροϊδεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κ.Λασκαρη ειμαι η χηρα του νεκρου της χιου.δεν μου λες και εμενα απο που αντλεις τις πληροφοριες σου να ενημερω8ω και εγω ποιος του χρωσταγε για να τους βρω για να ξεχρεωσω τις 200.000 ευρω που εχει αφησει χρεη σε τραπεζες πισω?!!κι οσο για τα ναρκωτικα που πουλαγε ο αντρας μου πες μας ποσες φορες εσυ αγορασες και πληρωσες!!ντροπη σου να σπηλωνεις τη μνημη ενος ανθρωπου που ποτε δεν γνωρισες και δεν εχεις δικαιωμα να εκφερεις γνωμη!!και οσο αναφορα τη hayabusa αν σε ενδιαφερει εχει ενα υπολοιπο δανειου 7000 ευρω...πληρωσε το εσυ και ελα να την παρεις και να κυκλοφορεις εσυ αν σου αρεσει!!θα επανερθω δρυμητερη με αποσπασματα της δικογραφιας...για τον εμβολισμο εχεις καμια πληροφορια εσυ??ντροπη σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. dikio exis kiria mou as mas pei aytos apo pou ta perni gia na paraplirofori ton kosmaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση